Kahden laista uskon vanhurskautta

Anonyymi-ap

Ja kumpi niistä on pelastavaa eli onko Kristus nyt kahtia jaettu eli pelastuuko ihminen kahdella eri uskolla eli onko Kristus Jeesus kahtalaista vanhurskautta opettanut?

Eli jos toinen sanoo että uskon kautta Jeesukseen pelastuu eli hän tahtoo sen niin ymmärtää että ikäänkuin usko itsessään olisi Kristus eli jolla usko on, on myös Kristus eli usko on Kristukseksi tullut!

Ja toinen sanoo että uskolla vastaanotetaan Jeesuksen Kristuksen armo ja syntien anteeksi antamus että hän selkeästi eroittaa uskon ja Kristuksen toisistaan ja näyttää ettei ne sama asia ole vaan usko on se mikä ihmisen puolelta tulee autuaaksi tullaksensa ja Kristuksen kautta pelastus tulee yksin Kristuksesta vaan uskolla se otetaan vastaan vaan ei usko Kristus ole! Ettei sellainen ole autuas jota ei karitsa ole verellään puhtaaksi pessyt!

Niin miksi sitten muutamat sanovat uskon olevan vanhurskaus ilman Kristuksen häävaatetta eli että uskon kautta sinä olet vanhurskas ilman Kristusta?

Jos siis uskosta tulee vanhurskaus niin mihin Kristusta enään tarvitaan?

Ei vaan Uskon kautta Kristuksessa on vanhurskaus vaan ei usko ole Kristus vaan uskolla Kristus omistetaan itselle!

Niin ei siis sellainen ole puhdas jota ei ole pesty, eli joka uskoo ja ei kuitenkaan ole Karitsan verellä valkeaksi puhdistettu!

12

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja miksi te esikoislaestaadiolaiset saarnaajat sanotte saman naulan päälle lyövänne kun osa teistä ajattelee uskon olevan Kristus ja tekevät Kristuksen veren työn turhaksi ja osa teistä taas antaa kunnian yksin Kristukselle ja ymmärtää uskon ainoastaan olevan se millä Kristuksen armo vastaan otetaan?

      Niin ette te silloin lyö saman naulan kantaan että te kahtalaista oppia opetatte!

      • Anonyymi

        Onko siis usko Kristus vai tahtooko apostoli kuitenkin sanoa kun hän sanoo että uskosta vanhurskaus tulee että ei ole muuta tietä Kristuksen lahjaan kuin ottaa se ilmaiseksi vastaan?

        Mutta muutamat tahtovat sen kääntää niin päin ettei Kristusta enään tarvitse vaan usko itsessään riittää ja he tahtovat kieltää syntien anteeksi saamisen! Sanoen uskon olen anteeksi antamus ja tekevät Kristuksen armon turhaksi!

        Uskon vanhurskaus tarkoittaa lahjavanhurskautta apostoli ei halua sillä mitään muuta sanoa että se tarkoittaa lahjaa, mutta se ei tarkoita sitä että usko olis Kristus, vaan se osoittaa vain että Kristus tulee ottaa lahjana vastaan yksin uskolla mutta jos ei uskova ota lahjaa eli syntien anteeksi antamusta vastaan, niin on uskos turha ja ei sinulla Kristusta ole vaikka kuinka uskoisit sillä ei usko ole Kristus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siis usko Kristus vai tahtooko apostoli kuitenkin sanoa kun hän sanoo että uskosta vanhurskaus tulee että ei ole muuta tietä Kristuksen lahjaan kuin ottaa se ilmaiseksi vastaan?

        Mutta muutamat tahtovat sen kääntää niin päin ettei Kristusta enään tarvitse vaan usko itsessään riittää ja he tahtovat kieltää syntien anteeksi saamisen! Sanoen uskon olen anteeksi antamus ja tekevät Kristuksen armon turhaksi!

        Uskon vanhurskaus tarkoittaa lahjavanhurskautta apostoli ei halua sillä mitään muuta sanoa että se tarkoittaa lahjaa, mutta se ei tarkoita sitä että usko olis Kristus, vaan se osoittaa vain että Kristus tulee ottaa lahjana vastaan yksin uskolla mutta jos ei uskova ota lahjaa eli syntien anteeksi antamusta vastaan, niin on uskos turha ja ei sinulla Kristusta ole vaikka kuinka uskoisit sillä ei usko ole Kristus!

        "Sanoen uskon olevan* anteeksi antamus ja tekevät Kristuksen armon turhaksi!"


        Ei ole kuin yksi elävä kristillisyys ja se on ottaa uskolla vastaan Kristuksen armo!

        Tämä oppi joka sanoo uskon olevan Kristus he tahtovat tehdä Kristuksesta jotakin omaa, ja he ovat Jeesuksen ristin viholliset!

        Eivät he tahdo katua syntejään, eivätkä he tahdo ottaa vastaan syntien anteeksi antamusta, heille riittää heidän oma uskonsa jota he nimittävät Kristukseksi ja eivät kuitenkaan tunne Kristusta ja eivät ole ikinä antaneet sovintoveren pestä ja puhdistaa sydäntä ja sisintä!

        Uskosta he paljon puhuvat ymmärtämättä sen sisältöä että se merkitsee eli tahtoo selittää Kristuksen olevan lahja siksi se sanoo uskosta että se tarkoittaa ilmaiseksi, mutta he kääntävät sen ylösalaisin sanoen että Kristus olis se usko vaan ei ole, vaan usko on ihmisessä mutta Kristus istuu Jumalan oikealla puolella!

        Niin siis tehkää parannus ja palatkaa, ja antakaa Kristuksen veren pestä teitä ilmaiseksi ja pukekaa päällenne häävaate uskolla eli ilmaiseksi että teidän syntinne pyyhittäisiin pois!


    • Anonyymi

      Monenlaisia lestadiolaisia.
      Tunnen erään eronneen rouvan joka käy mun luona hieron sitä ja nain on tosi kiimanen tuo monesti vibra mukana. Ei hyväksy kaikkea rauhanyhdistyksen toimintaa ihmisen haluista ja oppiloista.
      Tää on sit totta.
      Kertoi myös etäistä muiden syrjähypyistä..

      • Anonyymi

        Me emme ole rauhanyhdistyksen palstalla, he ovat ne jotka uskon sanovat Kristukseksi ja eivät tunne Kristusta sillä eivät ota Kristuksen armon vastaan vaan ainoastaan uskon jonka luulevat Kristuksen olevan ja ei kuitenkaan ole, vaan usko on usko ja Kristus on Kristus, usko merkitsee ilmaista ja Kristus merkitsee syntien anteeksi antamusta!


    • Anonyymi

      "Me emme ole rauhanyhdistyksen palstalla, he ovat ne jotka uskon sanovat Kristukseksi ja eivät tunne Kristusta sillä eivät ota Kristuksen armon vastaan vaan ainoastaan uskon jonka luulevat Kristuksen olevan ja ei kuitenkaan ole, vaan usko on usko ja Kristus on Kristus, usko merkitsee ilmaista ja Kristus merkitsee syntien anteeksi antamusta!"

      Uskon he kääntävät Kristukseksi ettei heidän tarvitsisi pestä itseään Karitsan verellä valkeaksi ja pukea Jeesuksen häävaatetta päälleen, ajassa he voivat pettää jotain, mutta ketä he luulevat pettävänsä iankaikkisuudessa?

      Sillä tämä on totinen Jumalan sana, että Jumala on tuomitseva sekä oikeat että väärät ja tuomitut heitetään tuliseen järveen jossa on itku ja hammasten kiristys!

      Niin siis kaikki janoovat, ontuvat, rammat ja raajarikot tulkaa vetten tykö ja juokaa ilman rahaa se on uskon kanssa eli ilmaiseksi syökää ja juokaa viiniä ja rieskaa se on uskon kanssa eli ilmaiseksi vaan jos et juo etkä syö niin on uskosi turha sillä et sinä mitään saanut!

      Sillä autuas on se mies joka on Karitsan verellä puhtaaksi pesty!

    • Anonyymi

      Ehkä se opillinen vääristymä tulee siinä kun he nimittävät Pyhää Henkeä sovintovereksi josta kätten päälle panemisesta on kirjoitettu ainoastaan että Pyhä Henki sen kautta lasketaan ja profetian lahja herätetään mutta vanhurskaus uskosta Jeesukseen?

      En tiedä.

      Mutta jos toinen sanoo vanhurskauden tulevan uskosta Jeesukseen

      Ja toinen sanoo että uskolla ainoastaan otetaan vastaan Jeesuksen sovintoveri

      Niin siinä on selkeästi kaksi erilaista uskon vanhurskautta!

    • Anonyymi

      Jos siis joku sanoo olevansa Herran palvelija ja hän kastaa ihmisiä Herralle Jeesukselle Kristukselle, ja hän ei kuitenkaan tunne Kristusta niin kenelle hän kastaa silloin?

      Eli hän kuka kastetuksi tulee niin kenelle hän kastetaan eli sydämensä antaa?

      Jos siis joku sanoo Kristukseen uskovan (minä sanon etten minä tiennyt sanaakaan kuin kirjoittaa aloin että mitä minä puhun ja mistä vaan aloin nyt kirjoittamaan vaan en tiedä mitä kirjoitan vaan kuin tulee ajatusta sanon ja tutkin raamatusta), eli joka uskoo Kristukseen vaan ei hän Kristusta kuitenkaan tunne niin kehen hän uskoo?

      Sillä jos Kristus kolmantena päivänä nousi ylös kuolleista ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella ja on opetuslapsillensa ilmestynyt Hengessä jotka Hänen päällensä uskoivat, niin eikö silloin se sana tule todeksi että opetuslapset luettiin vanhurskaiksi uskosta? Vaan eikö sen pidä myöskin totta oleman, että opetuslapset tunsivat oikean Kristuksen eli Jeesuksen?

      Eli jos joku sanoo Kristukseen uskovan ja kuitenkin noudattaa Balaakin Zipporin pojan teitä ja tahtoo Bileamin Beorin pojan laittaa kiroamaan Israelin kansaa niin kuka on silloin hänen vapahtajansa että hän tahtoo Israelin kansan kirota joka Jumalan silmäterä on ja huoruuden maljasta juoda ja tyydyttää himonsa haureudessa?

      Eli Kristuksen oma olla ja kuitenkin kiroaa Kristuksen opetuslapsia niin kuka on Hänen Herransa eli ketä hän palvelee eli jos sinä toista kiroat niin toista sinä siunaat sillä ei taida kenkään olla kahden Herran palvelija!

      • Anonyymi

        En osaa sanoa. Vastaan nyt järjelläni omaan viestiini, tosiaan ei mitään hajua...🤨

        Sitä on sunnuntai taas oltu vähän... erikoisella mielentilalla liikenteessä...

        Mitähän lie höpäjäs...

        Eli siis Kristus kastoi jonkun ja sitten jotain merkillistä tapahtui? Ei siis ilmeisesti ollutkaan Kristus vaan naapurin Risto?

        Meneekö siis Kristuksen kasteesta eli jos hänellä kuitenkin on usko Kristukseen jota ei hän ole nähnyt eli tiedä, eli jos Kristus on joku toinen kehen hän uskoo niin onko hänen uskonsa silloin turha?

        Eli jos joku sanoo kiinalaiseen uskovan ja mielessään ajattelee venäläistä ettei ole koskaan kiinalaista edes nähnyt tai tuntenut niin mitä hänen uskonsa hyödyttää suhteessa kiinalaisiin, eli kuka siitä hyötyy eli venäläinen. Eli jos joku sanoo Kristukseen uskovan ja mielessään perkelettä ajattelee niin mitä hänen uskonsa hyödyttää häntä autuaaksi tehdäksensä sillä ei taida perkele ketään autuaaksi saattaa?


    • Anonyymi

      Ehkä tämä avaus on väärä mutta en jaksa nyt uutta avausta tehdä, mutta jollekin eli yhdelle lähetysmiehelle seurakunnasta esikoislaestaadiolaiset haluaisin siitä hieman muistuttaa että vaikka se on hyvä että sinä rohkeasti saarnaat mitä kirkastuu ja luotat siihen että se on Pyhä Henki joka kirkastaa jne mitä ikinä ajatteletkaan.....

      Mutta, kannattaa olla hieman varovainen jos se Pyhä Henki kirkastaa sellaista jota ei ole aikaisemmin kuullut. Niin silloin kannattaa ensin tutkia että onko se samaa opetusta mitä on kristillisyydessä aikaisemmin opetettu!

      Minähän itse puhun täällä kaiken mitä kirkastuu riippumatta siitä. Onko se totta tai valhetta, mutta seurakunnan edessä ei ehkä kannata, tosin koettele itse

      Mutta jos Karhun S sanoo että öljy merkitsee uskon öljyä ja viini Pyhän Hengen viiniä ja joku toinen sitten sanoo että "hän ei muista kuinka tästä on opetettu, mutta hänelle kirkastuu näin että öljy on Pyhä Henki ja viini sovintoveri..."

      Niin eikö ole vähän mikä nyt on oikea sana mutta että opetatte eri tavalla niin jos ei ole aikaisemmin kuullut sitä mitä se Henki kirkastaa niin kannattaako se seurakunnan edessä sanoa?

      Minä olen kuuntelija se sama joka ei seuroissa käy. Mutta on kuitenkin halu pitää eheänä se seurakunta jossa lapsuuden kasvanut.

      Koska ehkä jos jostakin vielä saisin parempaa kohtelua tai suurempaa armon ja laupeuden osoitusta niin on se kuitenkin vierasta maata.

      Vaikka joskus on tehnyt mieli käydä katsomassa vl seuroja mutta kun katson sitä hedelmää mikä siinä seurakunnassa on, jos Jeesuksen Kristuksen armo vielä ylen palttisen suuri olis jossakin, ja en kuitenkaan näe hedelmää siitä niin se on outoa minun mielestäni että jos Kristus kutsuu omiansa palvelemaan perkelettä niin minkä tähden hän tahtoisi ihmisiä herättää, että he jotka maailman rapakosta vedetty on jälleen rapakossa rypeisivät ja jälleen perkelettä palvelisivat niin kuin salavuoteudessa ynnä muissa senkaltaisissa lihan töissä joista Kirjoitettu on että jotka niissä elävät niin senkaltaisen loppu on kuolema!

      • Anonyymi

        Minä vähän ojennan teitä rakkaat ja vähemmän rakkaat lähetysmiehet, Tuomoa en minä ojenna, mutta jos se opetus on että puhu mitä tulee ensimmäisenä ajatukseen niin ehkä sen verran on kuitenkin hyvä täsmentää sitä, että jos se mitä kirkastuu, jos se on sitä samaa oppia mitä on ennen opetettu Kristillisyydessä ja Jumalansanassa, vaikka ei samoilla sanoilla niin kuitenki oppi ja Henki on sama!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä vähän ojennan teitä rakkaat ja vähemmän rakkaat lähetysmiehet, Tuomoa en minä ojenna, mutta jos se opetus on että puhu mitä tulee ensimmäisenä ajatukseen niin ehkä sen verran on kuitenkin hyvä täsmentää sitä, että jos se mitä kirkastuu, jos se on sitä samaa oppia mitä on ennen opetettu Kristillisyydessä ja Jumalansanassa, vaikka ei samoilla sanoilla niin kuitenki oppi ja Henki on sama!

        Lähetysmiehiä pitää joskus ojentaa kun alkaa meno näyttää kun villissä lännessä!

        Mutta sen tahdon vielä veljellisen joskin hyvin tai paremmin sanottuna erittäin pienen rakkauden kautta niin pienen ettei sitä järjellä silleen edes huomaa mutta uskon että sydämessä kuitenkin on jotain orastavaa lämpöä,

        Siis neuvoa, että saarnajien on siksi hyvä perehtyä jumalansanaan että sitten kun Henki kirkastaa jotain niin muisti vahvistaa ettei sitten anna mahdollisuutta sille että vihollinen kirkastaa jotain ja kun ei tunne jumalansanaa eikä sitä mitä kristillisyydessä on ennen opetettu niin silloin vihollinen voi kovemmin yrittää syöttää ajatuksia jotka ei ole elävän kristillisyyden opetusta.

        Sen takia siis jumalansanaa on hyvä tuntea, ei siis sen takia että muistista jotain puhuisi tai opettaisi, vaan sitten kun Henki kirkastaa jotain niin muisti vahvistaa ja voi olla turvallisin mielin ettei puhunut mitään mikä on vahingoksi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe