Keskenmenot lisääntyneet merkittävästi mrna rokotusten jälkeen

Anonyymi-ap

Dokumentit: Pfizer ja FDA tiesivät Covid-rokoteohjelman alkaessa 2021 mRNA-piikitysten tappavat vaarat raskaana oleville naisille ja vauvoille


Pfizer ja Yhdysvaltojen lääkeviranomaiset (FDA) tiesivät vuoden 2021 alkuun mennessä, kun koronarokotusten ohjelma käynnistettiin ympäri maailmaa, että Pfizerin mRNA-COVID-rokote aiheutti järkyttäviä vaurioita sikiöille ja vauvoille. Asia selviää lääkeyhtiön omien kliinisten tutkimusten tuloksia raportoivista asiakirjoista.

USA:n viranomaisten (FDA) viime viikolla julkaisemassa 8-sivuisessa raportissa, jonka otsikkona on ”Raskaus ja imetys kumulatiivinen katsaus”, kerrotaan vuoden 2021 tutkimuksesta, jonka mukaan 54 % odottavista äideistä koki erilaisia haittavaikutuksia ja myös vakavia reaktioita saatuaan Pfizerin mRNA-koronarokotteen.

Haittavaikutuksia kokeneista naisista 21 % kärsi spontaaneista keskenmenoista, ja 6:lla 248 naisesta, joilla oli haittavaikutuksia, oli tietojen mukaan ennenaikainen synnytys tai vauva syntyi kuolleena. Mutta tilanne vain pahenee. Raportti osoittaa myös, että mRNA-rokotteen saastuttama rintamaito vahingoitti imettäviä vauvoja.

Tutkimustiedot (s. 6-7) paljastavat, että 19 % (41/215) Pfizerin tutkimuksessa COVID-mRNA-rokotteelle äitinsä kautta altistuneista vauvoista 48 kärsi erilaisesta haittatapahtumasta, mukaan lukien oksentelu, unettomuus, letargia, kipua ja ihottumaa. Pfizer päättää kokeen seuraavalla yhteenvedolla:

”Yllä tarkastelut tapaukset osoittavat, mitä Pfizerin turvallisuustietokannassa on 28. helmikuuta 2021. Sponsori (Pfizer/BioNTech) jatkaa kaikkien raskausaltistus- ja imetystapausten seurantaa ja raportoimista. On tärkeää huomata, että spontaani turvallisuustietokanta on tarkoitettu hypoteesien luomiseen eikä hypoteesien testaamiseen.”

Pfizerin työntekijä hyväksyi kliinisen tutkimuksen tulokset 20.4.2021. Vain päiviä myöhemmin, 23. huhtikuuta 2021, CDC:n johtaja tohtori Rochelle Walensky piti Valkoisen talon lehdistötilaisuuden, jossa hän suositteli raskaana olevien naisten rokottamista.

”CDC:n mukaan ei ole näyttöä siitä, että COVID-19-rokotus aiheuttaisi ongelmia raskauden aikana, mukaan lukien istukan kehittyminen, ja raskaana olevilla ihmisillä on samat sivuvaikutukset rokotuksen jälkeen kuin niillä, jotka eivät ole raskaana”, VeryWell Health raportoi. toukokuussa 2021.

Seuraavina kuukausina CDC ja FDA käynnistivät aggressiivisen kampanjan raskaana olevien naisten rokottamiseksi Yhdysvalloissa kauhistuttavista tiedoista huolimatta. Kysymys kuuluu, että otetaanko nämä virastot ja Pfizer vastuuseen kokeellisista mRNA-injektioista raskaana oleville naisille, jotka tiesivät hyvin vakavat koronarokotusten terveysriskit?

19

887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onpa mukavaa ja virkistävää saada aitoa keskustelua ja eriäviä ajatuksia jargonin toiston vastapainoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa mukavaa ja virkistävää saada aitoa keskustelua ja eriäviä ajatuksia jargonin toiston vastapainoksi.

        En näe mitään virkistävää näissä jutuissa, ainoastaa tarpeen että rokotus olisi syypää kaikkiin vaivoihin mitä muuten on aina ennenkin ollut. Niin että siinäpä jaaritteleva aikansa kuluksi. Meidän kaupungissa sitä syntyy alaisia ihan samoissa lukemissa kun aina ennenkin .
        Ja melkein kaikki ovat ottaneet rokotteen.
        Niin että kukin tavallaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa mukavaa ja virkistävää saada aitoa keskustelua ja eriäviä ajatuksia jargonin toiston vastapainoksi.

        Mitä virkistävää näissä jutuissa on oikeastaan, joku itsensä nimittävä ns ” tutkija” ilman koulutusta asioihin mistä keskustelee on harvoin virkistävää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä virkistävää näissä jutuissa on oikeastaan, joku itsensä nimittävä ns ” tutkija” ilman koulutusta asioihin mistä keskustelee on harvoin virkistävää

        Ihan niin näitä vastustajia on ollut aina jos on ollut jotain läpimurtoja lääketieteessä.äsilloinkin kun sähkölamppu keksittiin niin oli paljon vastustajia ja ihmiset keksivät jojås jonkinlaisia juttuja siitä . Salaiitto teorioita on aina ollut, ja kun ei osata erottaa lähteitä mistä tätä oaskaa siåuolletaan niin tottakai nämä uskoo. Yhteistä näille on ettei kenelläkään ole mitään kunnon koulutusta vaan luulevat nyt ratkaisevansa asioita . Että viitsitään edes . Ja että vielä saadaan joku heitä uskomaankin.


    • Anonyymi

      PSL:n kantelu oikeuskanslerille: Ei edelleenkään vastausta järkyttävään vauvakatoon Suomessa


      Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ei suostu vastaamaan edes hallintolain nojalla suomalaisten lääkäreiden kysymyksiin koskien Suomessa tapahtunutta vauvakatoa, joka alkoi tilastollisesti 9 kuukautta sen jälkeen, kun Suomessa aloitettiin mRNA-koronarokotukset. Nyt asiasta on tehty kantelu oikeuskanslerille.

      THL vaikenee kuin muuri Suomen järkyttävästä vauvakadosta.
      Pelastetaan Suomen Lapset riippumattomat lääkärit ja tutkijat pyysivät THL:n ylilääkäriltä Hanna Nohynekiltä 22.2.2023 hallintolain 8 §:ään nojaten vastausta koko Suomen kansaa kiinnostaviin tärkeisiin kysymyksiin 9 kuukautta mRNA-piikitysten aloittamisen jälkeen todetusta vauvakadosta. Alla oikeuskanslerille lähetetyn kirjeen sisältö.

      Kantelu oikeuskanslerille
      ”Riippumaton lääkärien ja tutkijoiden ryhmä Pelastetaan Suomen Lapset (PSL) pyysi kirjeellään 22.2.2023 THL:n ylilääkäri Hanna Nohynekiltä vastausta 15.3.2023 mennessä koronarokotteiden jälkeen ilmenneen vauvakadon synnyn ja rokotteen välisestä syy-yhteydestä. Vastausta yksityiskohtaisiin selkeisiin kysymyksiin ei ole tullut.

      Huomioiden sen, että THL ja Nohynek aiemmin vakuuttivat rokotteen olevan turvallista syntyville vauvoille, on syytä uskoa, ettei vastausta tule tai se on ympäripyöreä ja mitäänsanomaton oman tai viraston vastuun pelossa, ellei oikeuskansleri velvoita Nohynekiä vastaamaan rehellisesti kysymyksiin.

      Vauvakadon syy-yhteys rokotteeseen on toteen näytetty. Vauvakato on viranomaistoimin aiheutettu vakava seuraamus, mikä koskettaa yhteiskunnallisesti väestönkasvua ja henkilökohtaisesti vanhempia ja sellaiseksi aikovia, joten Nohynekin vastaus kiinnostaa heitä sekä raskauden ja synnytysten kanssa tekemisissä olevaa terveydenhoitohenkilökuntaa. Kaikilla asianosaisilla on tarve saada kiireellisesti tietoonsa PSL:n kysymyksiin annetut vastaukset.

      Enempien viivästyksestä aiheutuvien vahinkojen syntymisen estämiseksi ja huomioiden sen, että Nohynekillä on ollut kohtuullinen aika vastata kysymyksiin, PSL pyytää, että oikeuskansleri

      1. tutkii onko Nohynek laiminlyönyt virkavelvollisuutensa, kun ei ole
      vastannut asianmukaisella joutuisuudella hallintolain 8 §n perusteella
      hänelle esitettyihin kysymyksiin

      2. velvoittaa Nohynekin vastaamaan heti totuudenmukaisesti hänelle
      kirjeellä 22.2.3023 esitettyihin kysymyksiin

      Kantelun oikeuskanslerille on laatinut varatuomari Antero Kassinen ja sen on allekirjoittanut Pelastetaan Suomen Lapset lääkäri- ja tutkijaryhmän yhteyshenkilö, erikoislääkäri Rauli Mäkelä.

    • Anonyymi

      Yhdistyneen kuningaskunnan terveysturvavirasto (UKHSA) on vihdoin päivittänyt "Rokotukset raskauden aikana" -tietokokonaisuutta "COVID-19 Vaccine Surveillance Report" -raportissaan, josta käy ilmi, että syntyvyys Englannissa romahti peräti 11,9 prosenttia vuonna 2022.

      Yli kuuden kuukauden ajan mainitut tiedot yksinkertaisesti puuttuivat, minkä monet uskoivat olevan UKHSA:n tapa salata totuus yleisöltä. Kävi ilmi, että nämä epäilyt pitivät paikkansa, sillä viimeisimmät tiedot osoittavat, että koronaviruksen (Covid-19) rokotteet tyhjentävät vähitellen Englannin väestöstään.

      Englannin vuoden 2021 syntyvyyslukuun verrattuna vuoden 2022 tiedot osoittavat, että uusien syntyneiden määrä on laskenut jyrkästi operaatio Warp Speedin käynnistämisestä lähtien. Vuoden 2021 tammikuun ja marraskuun välisenä aikana Englannissa oli 478 382 syntymää. Samana ajanjaksona vuonna 2022 uusien syntyneiden määrä oli vain 421 284.

      ”Se tarkoittaa 57 098 syntymää vähemmän vuonna 2022, mikä on 11,9 prosentin pudotus”, kertoo The Daily Sceptic.

      Vuonna 2022 huonoin kuukausi uusien syntyneiden osalta oli syyskuu. Vuoden 2021 syyskuuhun verrattuna syyskuussa 2022 syntyvyys laski 15,7 prosenttia, mikä on huomattava pudotus.

      Ajoitus on järkevä, koska silloin Englannissa nähtiin, että raskaana olevat naiset ottivat ensimmäisen Covid-rokoteannoksen suurimmillaan juuri silloin. Toisin sanoen raskaana olevat naiset ottivat eniten Covid-rokotuksia juuri sinä kuukautena, jolloin myös syntyvyys laski eniten verrattuna samaan kuukauteen vuotta aiemmin.

      Hämmästyttävää kyllä, UKHSA väittää uusista tiedoista huolimatta edelleen, että ”covid-rokotukset ovat täysin turvallisia ja tehokkaita, myös raskauden aikana”. Virasto toivoo pääsevänsä tästä pälkähästä peukaloimalla tietoja ja niiden esitystapaa, jotta näyttäisi siltä, että rokotettujen ja rokottamattomien raskaana olevien naisten syntyvyydessä ei ole juurikaan eroa.

      ”Sen kuvaajat yrittävät näyttää, ettei rokotettujen ja rokottamattomien äitien välillä ole suurta eroa”, The Daily Sceptic raportoi tästä tietojen poikkeavuudesta.

      ”Mielestäni nämä tiedot eivät kuitenkaan osoita paljoakaan, ja niitä voidaan pitää vilpillisinä, koska kirjoittajat eivät koskaan vertaa niitä rokottamattomiin naisiin. Sen sijaan he käyttävät termiä ’ei annoksia raskauden aikana’. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan, että kyseessä olisi puhtaasti rokottamaton kontrolliryhmä, samaan ryhmään niputetaan naiset, jotka rokotettiin ennen raskautta.”

      Rokoteteollisuuden yleinen taktiikka on, että rokotettujen ihmisten terveydellisiä tuloksia ei koskaan verrata aidosti rokottamattomaan kontrolliryhmään. Joko luodaan kontrolliryhmä, jonka jäsenet on rokotettu eri pistoksella, tai sitten tehdään niin kuin UKHSA näyttää tehneen tässä tapauksessa, eli kontrolliryhmään sisällytetään harhaanjohtavasti ”rokottamattomia” naisia, jotka rokotettiin ennen raskautta.

      ”Pudotuksen alkaminen samaan aikaan, kun ensimmäisten rokotusten määrä on suurimmillaan, on huolestuttavaa, samoin kuin kaavio, josta käy ilmi, että varakkaammat ja enemmän rokotetut naiset saavat vähemmän lapsia”, The Daily Sceptic toteaa.

      Joku siteerasi kommenteissa Arkmedicin tietoja, jotka osoittavat, että kokeelliset geenihoidot, joita he kutsuvat ”covid-rokotteiksi”, johtivat raskauden menetyksen noin kaksinkertaistumiseen ennen 20 viikkoa – ja että viranomaiset tiesivät tästä ennen kuin he hyväksyivät rokotukset raskaana oleville naisille.

      ”On irvikuva, että raskaana olevat naiset, jotka eivät hyötyneet tästä hoidosta lainkaan, pakotettiin ottamaan tutkittavaa tuotetta, jonka tiedettiin lisäävän sikiökadon määrää … minkä FDA ja CDC tiesivät myöhemmissä turvallisuusarvioinneissa”, tämä henkilö kirjoitti.

      • Anonyymi

        Kuinka moni näistä naisista joita nyt luettelet tässä olis saanut Koronan ilman symptoomeja sitä kun ei kukaan tiedä . Masennukset nousivat korona aikana valtavasti ja ihmiset tulivat huonoon kuntoon.
        Joten että aina vaan jaksetaan kirjoitella, ja se ilman koulutusta , mutta kovaa vaan ollaan tietävinään .


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koskahan sitä laitetaan rokotteiden syyksi jos on huono ilma.
      Nämä ns ” totuusen ” etsijät ovat kohta maan vaiva kun kaikki laitetaan rokotteen piikkiin , mikäs olis niinkun seuraava rokotteen aiheuttama juttu,
      Maailmassa on rokotettu ihmisiä jo vuosikausia eikä nämä hörhöt ole koskaan siitä välittäneet, mutta kun tulee susi virus SARS ryhmään kuuluva niin eikö nämä ilman mitään koulutusta alalle ala etsimään joka paikasta vikoja . Keskenmenoja on ollut aina, ja tukee olemaan rokotettu tai ei se on fakta. Joten eikö olis aika ruveta keskustelemaan jostain oikeasta asiasta välillä se kun elätellään luuloja niin kovasti että luulot menee päähän ja silloin kutsuvat niitä totuuksiksi.

    • Anonyymi

      EMA on varmistanut ettei rokotteella ole vaaraa sikiölle. Niin että men muualle näiden juttuja kanssa , et sinä mitenkään voi arvioida asioita joidenkin vastustajien näkökulmasta .niin että ainahan suomipoikaa on muka kusetettu joka taholta kun heitä kuuntelee , ja ovat muka niin älykkäitä että huomaavat sen , ja sitten julistelevat näitä juttujaan. Ilman lääketieteellistä koulutusta eivätkä edes pysty lukemaan oikeita listoja kuten sellainen jolla on koulutus . Niin että tikusta asiaa jälleen kerran konspiraatioita ylläpitäen, se joka uskoo niihin on samanlainen tietovapaa kun kirjoittaja jota aina kusetetaan, mutta ei koskaan selvitä MIKSI

    • Anonyymi

      Kokeellisen mrna rokotusten jälkeen alkoi keskenmenot/vauvakato
      Korona ei liity asiaan .Hieno yhteensattuma johtuu varmaan auringonpilkuista.

      Jotkut uskaltaa tehdä kokeiluja pienokaisensa kanssa valinta sekin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      THL:n tilasto: Suomalaisten sairausmäärät räjähtäneet koronarokotusten alettua – Lisäys diagnooseissa 5500%

      THL:n tilasto osoittaa työterveyshuollon diagnoosit vuosina 2018-2023. Suomen kansanterveys on romahtanut vuoden 2019 jälkeen, jota voidaan pitää viimeisenä normaalina vuotena. Vuonna 2020 ihmisiä pakotettiin sairaaloihin "pandemian" takia pienimmästäkin oireesta, mutta todellinen sairauspommi iski vuonna 2021, kun kokeelliset mRNA-piikitykset aloitettiin. Tilanne näyttää pahenevan vuonna 2023.

      Valtamedia vaikenee suomalaisen kansanterveyden romahduksen.
      Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on päivittänyt tilastonsa: Avohilmo: Työterveyshuollon ICD-10-diagnoosit palveluntuottajittain, 24.4.2023. Tilasto osoittaa karun todellisuuden suomalaisten kansanterveydessä, joka alkoi heikkenemään ”koronapandemian” julistamisen jälkeen, jolloin voimaan asetettu terveystyrannia ja valtava mediapropaganda ajoi suomalaisia vastaanotoille piennimmästäkin yskänpuuskasta.

      Vuosi 2019 oli näin ollen viimeinen normaali verrokkivuosi ja sen lukemia tulee verrata vuoteen 2022, kun suurin osa suomalaisista on piikitetty kokeellisilla mRNA-piikityksillä yhden tai useamman kertaa. Sairausmäärien todellinen kasvu alkoi tilastojen mukaan 2021, kun piikitykset aloitettiin, ja tilanne näyttää edelleen pahenevan vuonna 2023, kun pitkäaikaisvaikutukset seuraavat piikitettyjä.

    • Anonyymi

      Perhetutulla keskenmeno heti mrna rokotuksen jälkeen.

    • Anonyymi

      Joissain maissa hedelmiin on alkanut ilmestyä pyöreitä reikiä:
      https://t.me/c/1501033864/2999
      Lampaat uskovat, että ne ovat kuljetusvaurioita, mutta ovatko ne?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tappaa hyvin maailmassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe