Energiahoito , Kaukohoito , Henkiparannus , yms vaihtoehtoishoitojen riskejä , haittavaikutuksia

Anonyymi-ap

- Asiakkaan kanssa ei usein ole mitään alkukeskustelua hänen tilanteesta.
- Asiakkaan kanssa ei ole usein keskusteluja ennen hoitoa ja hoidon jälkeen. Eikä arviointia voiko asiakas todella hyötyä hoidosta.
- Riskitekijöitä kannattaa pohtia itse sekä hoitajan kanssa sekä voiko hoidosta olla haittavaikutuksia sinulle.
- Saattaa olla haittaa jos traumaa, tiedostamatonta traumaa lapsuudessa, nuoruudessa tai myöhemmin. Jos on suvun kautta riskitekijöitä vakaville mielenterveyshäiriöille.
- Hoito voi olla haitallinen jos olet kokenut joskus edes lyhyen 30 min kestävän päihde psykoositilan tms. Hoito voi laukaista tämän uudelleen ja alkaa häiritä aktiivisesti.
- Mistä hoitaja saanut vihkimyksen , mikä hoitajan energian lähde, hoitajan tarkoitusperät, hoitajan energiat tulisi olla puhtaat vailla siirrettävissä olevia sitoumuksia , minkälaisten auttajien kanssa henkimaailmasta tekee yhteistyötä, Sellainen ei pysty auttaa joka yhteydessä pimeisiin energioihin ja negatiivisiin olentoihin. ne siirtyy ja tälläisestätodellakin enemmän haittaa kuin hyötyä. ( https://yliluonnollisestaluonnolliseen.fi/?p=208 )

13

160

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   - Hoidosta saattaa puhjeta yliherkkyystiloja, kun herkistyt, aistit avautuu. Esim sähkö yliherkkyys tms.
   - Jos tulee hoidon jälkeen ongelmia, et ehkä saa hoitajalta tukea, keskustelua, neuvoja. Voit jäädä yksin sen kaiken kanssa.
   - Aluksi hoidot voi auttaa, mutta myöhemmin voi tulla myös erilaisia haitta vaikutuksiakin.
   - Energiahoito voi tulla negatiivisena. Aikaisempi oma energiasi voi muuttua erilaiseksi.
   - Energiahoito voi olla ensin positiivinen. Se voi jäädä aktiiviseksi ja muuttua myöhmmin negatiiviseksi eli se ei lopu.

   - Ikäviä tunteita voidaan ”poistaa” henkisillä työkalulla. Ilman neuvottelua asiakkaan kanssa.
   - Tunteiden purkaminen voi edetä liian nopeasti ja voi tulla hankaluuksia. Et ehdi käsitellä turvallisesti ja rauhassa tunteita.
   - Poistetut tunteet voivat palautua holtittomasti, tai tilalle voi tulla jotakin muuta negatiivista oireilua, tunnetta.
   - Hoidon jälkeen voi tulla itsestään erilaisia energeettisiä hoitoja, jotka onkin tosi epämiellyttäviä.
   - Saattaa herätä tunteita, että on yhä hoitajan / parantajan vaikutuspiirissä ja hän/he tekee yhä kaikenlaista kaukohoitoa, energia muutoksia ja korjailuja sinulle. Voiko jäädä jonkun vaikutuspiiriin?

  • Anonyymi

   - Hoidot voi olla todella voimakkaita.
   - Hoidon jälkeen voit olla välillä 5d tasolla ja alkaa aistia henkimaailmaa (nähdä, kuulla, tuntea).
   - Voit nähdä myös pahan ja pimeyden. Pahoja henkiä. Joka onkin tosi pelottavaa. Se voi aiheuttaa paljon erilaisia ongelmia ja haasteita mielenterveyteen.
   - Henkiä saattaa tulla ihan fyysiselle tasolle häiritsemään (tuuppia,töniä, häiritä) se voi olla pelottavaa.
   - Voit kohdata erilaisia häirikkö henkiä. Esim. tunnet kuin joku nyppisi hiuksiasi ja sitten hiukset on ohuemmat ja päänahka näkyy selkeämmin. Mistä tälläiset tulee ja mikä tälläiseen auttaa? Lähteekö itsestään?

   - Sinun hehoon saattaa tulla erilaisia häiritseviä energeettisiä värinöitä ja surinoita jotka kiertää ympäri kehoa. Voi olla eri voimmakkuutta, matalaa värinää, korkeaa värinää. Usein nämä voi olla jonkun laittamia tai ne on saattaneet vahingossa jäädä kiertämään kehoosi hoidon jälkeen. Ja pyynnöstä parantaja / hoitaja ehkä poistaa ne.
   - Sinuun voi kohdistua myös energia hyökkäyksiä ja joku voi yrittää ottaa sinun paikkasi. Inhottavia, koska he käyttävät negatiivisia henkivoimia tässä apuna. Henkiset ihmiset ovat sanoneet, että tälläinen on yleistä. Mitä jos joku saa paikkasi, mitä sitten? Kertokaa! Henkisissä piireissä on kuuleman mukaan paljon epäluotettaviakin. Ja miten heidät sitten erottaa? Miten erottaa hyvät energiat pahoista jotaka tekeytyy hyviksi? Ei mitenkään.

  • Anonyymi

   - Kehoosi saattaa tulla epänormaalia tosi voimakasta kylmää energiaa. Kehon sisältä päin tai ulkoapäin. Kylmä energia voi nousta myös selkärankaa pitkin. Mistä tulee ja onko jonkun kanavoimaa? On paljon energioita yms. jotka näyttäytyy ensin miellyttävänä ja positiivisena ja tarpeentullen kääntää voimansa sinua vastaan. Ne kaikki voi olla äärettömän voimakkaita.

   - Voit kohdata eri asteisia energia imuja eri puolilta kehoa. Herää tunne että näännyt, etkä saa mistään energiaa. Näitä kutsutaan tarrahengiksi jotka imee energiaa sinusta. Myös voimakkaita negatiivisia energioita jotka voi imeä energiaa nopeasti ja paljon. Mitä jos nääntyy? Jos kukaan ei osaa auttaa?

   - Saatat aistia ja tuntea erilaisia negatiivisia energioita, voimia, henkiä. Kaikki negatiiviset häiriötekijät voi hyppiä ihmisestä toiseen > lapsiin, aikuisiin, kehen vain. Oireilu loppuu jollakin ja alkaa jollakin toisella. Näin on energiahoitajat kirjoittaneet. Ei kukaan halua tälläistäitselleen eikä toiselle. Voiko joku tahallaan siirtää itseltään jonkun häiritsevän energia jollekin toiselle?

   - Tarrakipuja. Eli kehoosi tarttuu toisten kipuja joita ei ole aikaisemmin sinulla ollut. Mistä tämä johtuu? Miten tälläisestä toisten kipu tuntemuksista pääsee eroon? Voi olla aika inhottavaa jos yllättäen tulee joku voimakas selkäkipu, skolioosi kipu tai kurkkusyöpämäinen kipu tms.

   - Saatat nähdä sinulle hoitoja tehneitä ihmisiä henkimmailman ja unimaailman raja mailla. Voit myös kohdata kuolleita läheisiä unen ja henkimaailman rajamailla ja todeta, että ehkä se ei ole oikeasti sinun isäsi tai sukulaisesivaan joku joka tekeytyy siksi tms.

   - Joku oli kertonut, että lääkitys ei ole auttanut enää normaalisti, että vastavoimat ovat estäneet ja tehneet kaikkensa, että lääke ei tehoa joko ollenkaan tai siitä tulee niin hirveä olotila että ei pysty syödä sitä, jotku ovat kokeneet että energia lähtee kokonaan itsestä kun syö lääkettä ja irtoaa jopa ruumiistaan, myös itsensä ja tunteidensa kadottamisen tunnetta on tullut. Joita ei ole aikaisemmin tullut kun on lääkinnyt itseään ja lääkkeet ovat aikaisemmin auttaneet ja on ollut vain todella pieniä sivuvaikutuksia.

   - Saattaa aiheuttaa itsemurha ajatuksia, kuoleman pelkoa, ahdistusta, masennusta, pelkotiloja, sosiaalista eristäytymistä, maagista ajattelua, pykoottista ajattelua, hallusinaatioita, vaikka tälläistä ei olisi aikaisemmin ollut.

   - Voimakkaita vastavoimia voit kohdata. Eli mitä tahansa yrität tehdä itsesi hyväksi niin eteen tulee erilaisia vastavoimia, että et onnistu.

   -Mahdollisia haittavaikutuksia on koottu internetin keskustelu palstoilta ja erilaisista, ohjelmista, ja kirjoituksista joissa ihmiset ovat pohtineet ja kertoneet näitä asioita.

   • Anonyymi

    Vittuako teet parannuksia olevinaan ja voit tuhota toisen elämän siten.
    Lopeta !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vittuako teet parannuksia olevinaan ja voit tuhota toisen elämän siten.
    Lopeta !

    Mahdollisista haittavaikutuksista ja riskeistä ei ole kirjoitettu. Tässä mielestäni kuitenkin mahdollisia riskejä ja haittavaikutuksia on hieman koottu internetin keskustelu palstoilta ja erilaisista, ohjelmista, ja kirjoituksista joissa ihmiset ovat pohtineet ja kertoneet näitä asioita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mahdollisista haittavaikutuksista ja riskeistä ei ole kirjoitettu. Tässä mielestäni kuitenkin mahdollisia riskejä ja haittavaikutuksia on hieman koottu internetin keskustelu palstoilta ja erilaisista, ohjelmista, ja kirjoituksista joissa ihmiset ovat pohtineet ja kertoneet näitä asioita.

    Suurin haittavaikutus on ihmisen elämässä jossa uskoo kaikenmaailman henkiparantajiin .
    Vaikea on tuntea myötätuntoa ihmistä kohtaan joka ei käsitä ettei kukaan voi muuttaa toisen ihmisen elämää millään kaukoparannuksilla .
    nykyään mennään lääkäriin ja ne jotka tarvitsevat terapiaa , niin niille on olemassa monia muotoja , että saisivat tulla terveiksi ,
    Joten että vielä nykyaikanakin uskotaan kaikenmaailman humulilupuli hoitajiin ihmetyttää kovasti koska Suomessa on pitkälle kehittynyt hoitosysteemi jolla on lääketieteellinen pohja .


  • Anonyymi

   Kukaan ole ei ole jumalia nähnynnä.

   Ainaskaan selvistä päin. Se on kyllä selvä juttu kun pilkkopimeässä eksyt, et käy heittiä pilkkaamaankaan.

  • Anonyymi

   Vastaus. Ilmeisesti kylmä energia on se mitä ei pitäisi kanavoida toisen kroppaan tai kajota muutenkaan jos ei tiedä mitä tekee. Epätasapainotiloissa voisi kokeilla jotain, paitsi jos se pahentaa sitten lopeta heti. Ei liikaa, mutta yksi kerrallaan.
   -Positiivisempi materiaali mitä lukee ja katsoo, ajattelee, järkeily
   -Omenamehu lasissa juoden, jokunen lasi päivässä (vaaleankeltainen hyvä puhdistukseen, valokeho, energiakenttä). Ajatus kirkastuu usein samalla. Sitten tauko.
   -Sitruunatee kohtuullisesi tai sellainen yrttitee joka ei availe lisää, vaan puhdistava, ei diureetti
   -Appelsiini voi tuoda ilon värin tai vaalea keltainen läpinäkyvä
   -Vihreä ruuassa pari kertaa (sydän), ehkä pari tomaattiakin (juurichakra)
   -Vältä joitakin suitsukkeita (ja tupakkaa), jos herkistää, osalle ei sovi yrttisuitsukkeiden tujon jne.
   -Vältä voimakkaita tuoksuja (varsinkin keinotekoisia synteettisiä) ja keinovaloja, jos tulee oireita. Tuoksuttomia tuotteita enemmän
   -Koneääni kuulemma aiheuttaa hyökkäyksiä kurkkuchakran kautta joillekin. Taajuudet
   -Joskus kuva, video, ajatukset tai henkilöt voi olla unien triggeri ja psyykkisten kokemusten. Ei tarvitse uskoa kaikkea ja osaa puhdistaa pois, ajatusmuodot, mitä muodostamme itse ajatuksillamme myös
   -Katso lääkkeen haitat, alkoholi pois (alkoholisti ei voi kerrasta, vaan tarvii ehkä suunnitelman vähentää tai muu apu), kofeiini pois, testaa jos haluat
   -Käytä aikaa stressin poistoon ja rentoutumiseen jos voit, ei tapahdu aina samassa sekunnissa (vaikka voi vähentää heti), vaan pikkuhiljaa. Jonkun ihmisen / ihmisten sanallisen ja ajatushyökkäyksen jälkeen kestää että itsensä kokoaa, ellei saa äkkiä ajatuksia muualle. Mitä luemme ja katsomme yleensä, materiaali
   -Onko oltava etäällä jostain henkilöstä tai alueesta, rakennuksesta, jos kokee että on herkkä
   -Jos on lääkedelirium, alkoholit tai liikaa kaikenlaisia aineksia kropassa, sen poistumiseen menee aikaa joitakin kuukausia, joillakin puoli vuotta että kunnolla alkaa poistua. Mutta oireet voivat vähetä päivä päivältä, tilalle tulee muuta
   -Joskus tulee uusia ajatuksia eri näkökulmasta, vaikka kipeänä on epätoivoinen
   -Ikävä kyllä meillä on kaikilla yksi ikävä draamasukulainen tai ikäviä kontakteja ihmisissä, niitä pitäisi karsia somen listoilta, livessä mennä erilleen tai joku somepaikka joka ei tee hyvää niin välttää
   -Joidekin vaatteiden uusiminen ja siivous, tuoksuttomat pesuaineet myös
   -Huomioi unihäriöt, väsymys, stressi tai jos ruoka ei ole maittanut, se vaikuttaa tilaan. Korjautuu yleensä
   -Jos on fyysisessä kropassa jokin perussairaus, se vaikuttaa joskus psyykkiseen tilaan tai epätoivo, ahdistus, pelot. Itse on niiden paras irrottaja ja lääkäri antaa joskus näkökulman jos on vaikka hormoniepätasapaino tai puutostila jne.
   -Huono kriisityöntekijä ja osaamaton nuori, ei ole paras auttaja puhelimessa. Voi pahentaa ja sekoittaa myös, osa ihan vattuilee, miten voi olla siellä töissä. Pitäisi jonkun siivota ne ulos sieltä heti ja ammattimaiset tilalle. Kiva ja osaava parempi, jos osuu kohdalle toisella kertaa. Saatat olla itsekin parempi terapeutti itsellesi ja jollekin joka on sinunlainen ihminen
   -Vähemmän uutisia parempi, kuin liikaa. Pelottelumateriaalista kauemmas ja videot
   -Rukous hyvä ennen unta
   -Joitakin rauhoittaa laventeli (ellei aktivoi) ja violetti kivi kämmenessä hetken, ellei siis ole avaava
   -Kännykkä kiinni, jos oire pahenee siitä, ei käytä liikaa tai kiinni kropassa. Entä kuulokkeet ja tietokone, tv, valon värit
   -Sopiva maadoitus, ei liikamaadoitus, silloin ei leiju jossain vaiheessa enää. Keskittyminen tähän, vaikka kotiin ja kävely
   -Älä tee sitä mikä pahentaa tilaa tai on huono neuvo, ihan sama mitä joku sanoo, huomaat äkkiä miten navigoit kohti parempaa

   • Anonyymi

    Sampo L Shamaani mielestäni korjaa juuri näitä ongelmia ja on tietoinen. Mutta pitää sanoa ajoissa varmaankin jos ei halua avautua tai shamaanimatkalle, vaan muuta parannusta tilaan ja fyysiseen tilaan. Ei tarvitse enää ottaa yhteyttä mihinkään edes shamaaniin jos ei halua. Ehkä asiaa voi korjata muuten ja vähitellen. Lämpö on hyvä ja itsestä välittäminen. Tai joku eri henkilö kuin aiempi energiatyöntekijä, taustatarkistuksineen, ei huijari.


  • Anonyymi

   Riskejä ja mahdollisia haittavaikutuksia voi olla myös tilanteissa joissa lukuisten ihmisten mielenterveysoireita on paljon hoidettu terveydenhuollon ja psykoterapeuttien resurssipulan vuoksi pelkillä mieliala ja psyyke yms lääkkeillä. Aina asianmukainen hoito vaatisi psykoterapiaa ja tarvittaessa rinnalle lääkitystä sekä psykiatrin seurannan.. Monia on voinut pelkkä lääke hoito auttaa ja heidän energiat kohonneet ja olotila helpottanut. Sitten jos hän kiinnostuu ja ottaa myöhemmin vaihtoehtoishoitoja, kaukoparannusta yms. Kipeät tunteet saattaa nousta uudelleen ja jos niitä vielä poistetaan ja eritavoin tökitään niin voi asiakkaille tulla suuria mielenterveydellisiä romahdus tiloja sekä uuden tyyppisiä mielenterveys haasteita. Pohtikaa hoitajat sekä asiakkaat ennen hoitoja asioita eri näkökulmista ja tilanteista.

   • Anonyymi

    Voi olla. Joillakin voimakas lääke voi toimia kundalinia avaavana, valokehoa ja energiakeskuksia avaavana, eli se ei olekaan henkiset hoidot aina tai pelkästään, vaan joku valmiste. Tai alkoholi. Osalla stressi, paineet ja väsymys saa epätasapainon, ravinnon puute. Se lääkkeiden "väritaajuus" on erilainen ilmeisesti kuin ihmisen oma systeemi, vaikka osa niistä silti parantaa. Paitsi jos ei usko näihin, kaikkiahan henkinen puoli ei kiinnosta. Aika moni tarvitsee arjessa joskus jonkin lääkkeen vaikkei se ole välttämättä mt-lääke, silloin voi kokea myös tietoisuudentilan tai tunteiden muutoksia hieman. Yrtitkin vaikuttavat ja ympäristö.


  • Anonyymi

   Se on tosi iso ongelma jos jostain syystä jonkun Vaihtoehtois hoidon jälkeen avautuu henkisesti liikaa, mutta väärään suuntaan eli pimeyteen ja alkaa eri tavoin nähdä ja kokea sitä puolta, vaikka näin ei ollut tarkoitus. Voi olla äärettömän pelottavaa, tuo epävarmuutta, mielen epävakautta ja paljon negatiivista. Ja jos ei
   ole henkisiä voimia ja ymmärrystä asioista, kokematon ja jää yksin ja on vaikea löytää luotettavaa apua ja tukea. Jos Jumala yhteys ja rukous yhteys ei vielä toimi. Tälläinen on myös aika vaiettu aihe, mutta yksin ei pidä silloin jäädä vaan pitää puhua ja avautua kokemastaan, tunteista jne. Jos näin käynyt niin se vaatii sitten moni tahoista hoitoa esim. Lääkäri, psykiatri,psykoterapia, mahd. lääkitys,terveelliset elämäntavat ja ruoka, hyvä tukiverkosto, kannustusta, itsen hoitoa, kristillistä sielunhoitoa,vertaistukea, suojausta eli turvallisuutta, hyvät vitamiinit hivenaineet yms.. Paljon uskoa itseen,kannustusta, apua ja uskoa siihen että asiat korjautuu ja kaikesta voi aina selvitä.

   • Anonyymi

    ” Avautuu liikaa”
    Sehän juuri se avautuminen saa aikaan pitkäaisen yhteyden näihin jotka huijaavat ihmisiä jotka ovat sitä helposti vietävää joukkoa .
    Yksi ystävä hairahtui näihin juttuihin ja nyt ei puhuakaan muusta kun hekiparantajista ja laihtuu kamalasti kun on saanut yrtti ohjeita . Joten en jaksa edes enää mennä tervehtimään höntä aillä kauhistuttaa kuullakin niitä mielikuvitus juttuja .


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronapiikki?

   Näyttelijä, muusikko ja ohjaaja Jaakko Loukkola on kuollut. Hän menehtyi yllättäen maanantaina 5.6.2023.
   Salaliittoteoria
   240
   5342
  2. Venäjä räjäytti Nova Kakhovkan padon

   Osa Nova Kakhovkan padosta on tuhoutunut. Ukrainan mukaan Venäjän joukot räjäyttivät padon. "– Venäjän armeija on tehny
   Maailman menoa
   408
   2531
  3. Jotain hampaankolossa vieläkin?

   Joku hiertää, niinkö? Kaikkien näiden vuosien ja viestien jälkeen. Jännä juttu.
   Ikävä
   297
   1406
  4. Tässä ajassa sähköauto tulee bensa-autoa päästöttömäksi

   Traficom on julkistanut uuden laskurin, jolla voi vertailla autoilun päästöjä ja kustannuksia eri käyttövoimilla. Päästö
   Maailman menoa
   173
   1381
  5. Naista muistuttamaan leikattu mies halventaa Miss Suomi-kisatkin

   Itkeäkö 😭 vai nauraa? 😂 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rimi-riutta-on-historian-ensimmainen-transsukupuolinen-mis
   Luterilaisuus
   110
   873
  6. Ehkä tosiaan niin

   että "meidän" rakkaustarina tuli tiensä päähän. Olipa vaan kiihkeä kokemus. Harmi kun et ehkä tiennyt tästä suhteesta yh
   Ikävä
   61
   808
  7. Lähden mun kanssa viikonlopuksi jonnekin?

   Vaikka Tampereelle. Ollaan yhdessä koko viikonloppu. Heinä-elokuussa? Minä maksan.
   Ikävä
   46
   715
  8. vastuuton kolmikko.

   Tarkastuslautakunta totesi yksimielisesti että puuhailu on ollut vastuutonta. Mummo voisi lopulta tehdä ainoan oikean ra
   Sysmä
   7
   696
  9. Mitä teitte tänään?

   Mitä palstalaiset teitte tänään? Oliko mitään tavallisesta poikkeavaa? Tapahtuiko jotain kivaa tai vaikka ikävää? Näitte
   Ikävä
   124
   694
  10. Oulaisten musiikkiviikot

   No nyt on esiintyjät musiikkiviikolla! Eipähän tarvi ostaa lippuja tuonne. Alkoi musiikkiviikkojen alasajo! Karmeeta....
   Oulainen
   12
   663
  Aihe