Energiahoito , Kaukohoito , Henkiparannus , yms vaihtoehtoishoitojen riskejä , haittavaikutuksia

Anonyymi-ap

- Asiakkaan kanssa ei usein ole mitään alkukeskustelua hänen tilanteesta.
- Asiakkaan kanssa ei ole usein keskusteluja ennen hoitoa ja hoidon jälkeen. Eikä arviointia voiko asiakas todella hyötyä hoidosta.
- Riskitekijöitä kannattaa pohtia itse sekä hoitajan kanssa sekä voiko hoidosta olla haittavaikutuksia sinulle.
- Saattaa olla haittaa jos traumaa, tiedostamatonta traumaa lapsuudessa, nuoruudessa tai myöhemmin. Jos on suvun kautta riskitekijöitä vakaville mielenterveyshäiriöille.
- Hoito voi olla haitallinen jos olet kokenut joskus edes lyhyen 30 min kestävän päihde psykoositilan tms. Hoito voi laukaista tämän uudelleen ja alkaa häiritä aktiivisesti.
- Mistä hoitaja saanut vihkimyksen , mikä hoitajan energian lähde, hoitajan tarkoitusperät, hoitajan energiat tulisi olla puhtaat vailla siirrettävissä olevia sitoumuksia , minkälaisten auttajien kanssa henkimaailmasta tekee yhteistyötä, Sellainen ei pysty auttaa joka yhteydessä pimeisiin energioihin ja negatiivisiin olentoihin. ne siirtyy ja tälläisestätodellakin enemmän haittaa kuin hyötyä. ( https://yliluonnollisestaluonnolliseen.fi/?p=208 )

44

1201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      - Hoidosta saattaa puhjeta yliherkkyystiloja, kun herkistyt, aistit avautuu. Esim sähkö yliherkkyys tms.
      - Jos tulee hoidon jälkeen ongelmia, et ehkä saa hoitajalta tukea, keskustelua, neuvoja. Voit jäädä yksin sen kaiken kanssa.
      - Aluksi hoidot voi auttaa, mutta myöhemmin voi tulla myös erilaisia haitta vaikutuksiakin.
      - Energiahoito voi tulla negatiivisena. Aikaisempi oma energiasi voi muuttua erilaiseksi.
      - Energiahoito voi olla ensin positiivinen. Se voi jäädä aktiiviseksi ja muuttua myöhmmin negatiiviseksi eli se ei lopu.

      - Ikäviä tunteita voidaan ”poistaa” henkisillä työkalulla. Ilman neuvottelua asiakkaan kanssa.
      - Tunteiden purkaminen voi edetä liian nopeasti ja voi tulla hankaluuksia. Et ehdi käsitellä turvallisesti ja rauhassa tunteita.
      - Poistetut tunteet voivat palautua holtittomasti, tai tilalle voi tulla jotakin muuta negatiivista oireilua, tunnetta.
      - Hoidon jälkeen voi tulla itsestään erilaisia energeettisiä hoitoja, jotka onkin tosi epämiellyttäviä.
      - Saattaa herätä tunteita, että on yhä hoitajan / parantajan vaikutuspiirissä ja hän/he tekee yhä kaikenlaista kaukohoitoa, energia muutoksia ja korjailuja sinulle. Voiko jäädä jonkun vaikutuspiiriin?

      • Anonyymi

        Jotain tälläistä myös voi alkaa ilmetä. Jos kotonakin ongelmia energioiden yms kanssa. Jos käy vieraita voivat herkemmät heistä aistia eri energioita yms ja ne voi hyppiä ristiin rastiin ja heistäkin voi tuntua että eivät ole omassa voimassaan se tuntuu kurjalta, pelottavalta. Ei kiva joutuessaan energioiden, henkivaltojen, pyöritykseen jos ei ole ymmärrystä, kykyjä, henkisiä voimia jos ei vielä rukoukset ja ristin merkit auta. Avuksi voi kokeilla myös
        -rauhoittavia, psyyke lääkkeitä , hengitys harjoituksia, maadoitusta hetkeen, trauman ja tunteiden purkua psykoterapiassa, vakautusta, turvaa, ja löytää lisää hallintakeinoja avuksi-
        Muita auttavia tekijöitä?-


      • Anonyymi

        Saattaa tulla tunnetta että on kohonnut jotenkin itsestä pois ja on pelkkää energiaa, kadottaisi itsestään tunneyhteyttä. Toisinaan tunne ei oma itse kuin joku toinen olisi hypännyt kehoon, vaikeus pysyä jalat maassa, terveenä, omana juurevaa itsenä. Tunne, että ergiat tekee kokoajan taustalla työtään ja silmät suljettaessa näkyykin usein jostain syystä sinistä ja se muutos ei mene kohti parempaa vaan pikkuhiljaa jotain mitä et halua jotain tuntematonta. Jos otat lääkettä rauhoittavaa tms alkaa vastavoimat huuhtoa vaikutusta pois joka inhottavaa. Olet kuin tuuliajossa.

        Tarkoitushan on, että voidaan elää hyvää tervettä elämää täällä maapallolla, jalat maassa ihan ihmisinä. Nukkua riittävästi, pystyä tehdä normaaleja asioita, että arki sujuu. Tavata ihmisiä pystyä olemaan sosiaalisia. Saada riittävästi mielihyvä hormoneja. Hoitaa , kasvattaa, huolehtia perheestä ja lapsista, käydä töissä, että saa riittävää elantoa ja sitenhän koko yhteiskunta pyörii, harrastaa ja huolehtia hyvinvoinnista. Sehän on hieman vaikeaa jos ihmisillä on paljon oireita mitä tässä viesti ketjussakin on kuvattu. Jumalan siunausta kaikille ja toivotaan apua kaikkiin haasteisiin , ongelmien joutuisaa ratkeamista.


    • Anonyymi

      - Hoidot voi olla todella voimakkaita.
      - Hoidon jälkeen voit olla välillä 5d tasolla ja alkaa aistia henkimaailmaa (nähdä, kuulla, tuntea).
      - Voit nähdä myös pahan ja pimeyden. Pahoja henkiä. Joka onkin tosi pelottavaa. Se voi aiheuttaa paljon erilaisia ongelmia ja haasteita mielenterveyteen.
      - Henkiä saattaa tulla ihan fyysiselle tasolle häiritsemään (tuuppia,töniä, häiritä) se voi olla pelottavaa.
      - Voit kohdata erilaisia häirikkö henkiä. Esim. tunnet kuin joku nyppisi hiuksiasi ja sitten hiukset on ohuemmat ja päänahka näkyy selkeämmin. Mistä tälläiset tulee ja mikä tälläiseen auttaa? Lähteekö itsestään?

      - Sinun hehoon saattaa tulla erilaisia häiritseviä energeettisiä värinöitä ja surinoita jotka kiertää ympäri kehoa. Voi olla eri voimmakkuutta, matalaa värinää, korkeaa värinää. Usein nämä voi olla jonkun laittamia tai ne on saattaneet vahingossa jäädä kiertämään kehoosi hoidon jälkeen. Ja pyynnöstä parantaja / hoitaja ehkä poistaa ne.
      - Sinuun voi kohdistua myös energia hyökkäyksiä ja joku voi yrittää ottaa sinun paikkasi. Inhottavia, koska he käyttävät negatiivisia henkivoimia tässä apuna. Henkiset ihmiset ovat sanoneet, että tälläinen on yleistä. Mitä jos joku saa paikkasi, mitä sitten? Kertokaa! Henkisissä piireissä on kuuleman mukaan paljon epäluotettaviakin. Ja miten heidät sitten erottaa? Miten erottaa hyvät energiat pahoista jotaka tekeytyy hyviksi? Ei mitenkään.

      • Anonyymi

        Hoitojen jälkeen voi yllättäen tulla erikoisia selittämättömiä voimakkaitakin, häiritseviä, kivuliaita sairauden tuntemuksia joita ei aiemmin ole ollut ja joihin ei tahdo löytyä mitään selitystä terveydellisistä tutkimuksista. Ne voi oireilla ja vaivata pitkäänkin tai ne voi hävitä, olla oireeton tai puolestaan oireettomuuden tilalle voi tulla jotain toisenlaista oireilua.


      • Anonyymi

        Kavahtakaa tuollaisia.


    • Anonyymi

      - Kehoosi saattaa tulla epänormaalia tosi voimakasta kylmää energiaa. Kehon sisältä päin tai ulkoapäin. Kylmä energia voi nousta myös selkärankaa pitkin. Mistä tulee ja onko jonkun kanavoimaa? On paljon energioita yms. jotka näyttäytyy ensin miellyttävänä ja positiivisena ja tarpeentullen kääntää voimansa sinua vastaan. Ne kaikki voi olla äärettömän voimakkaita.

      - Voit kohdata eri asteisia energia imuja eri puolilta kehoa. Herää tunne että näännyt, etkä saa mistään energiaa. Näitä kutsutaan tarrahengiksi jotka imee energiaa sinusta. Myös voimakkaita negatiivisia energioita jotka voi imeä energiaa nopeasti ja paljon. Mitä jos nääntyy? Jos kukaan ei osaa auttaa?

      - Saatat aistia ja tuntea erilaisia negatiivisia energioita, voimia, henkiä. Kaikki negatiiviset häiriötekijät voi hyppiä ihmisestä toiseen > lapsiin, aikuisiin, kehen vain. Oireilu loppuu jollakin ja alkaa jollakin toisella. Näin on energiahoitajat kirjoittaneet. Ei kukaan halua tälläistäitselleen eikä toiselle. Voiko joku tahallaan siirtää itseltään jonkun häiritsevän energia jollekin toiselle?

      - Tarrakipuja. Eli kehoosi tarttuu toisten kipuja joita ei ole aikaisemmin sinulla ollut. Mistä tämä johtuu? Miten tälläisestä toisten kipu tuntemuksista pääsee eroon? Voi olla aika inhottavaa jos yllättäen tulee joku voimakas selkäkipu, skolioosi kipu tai kurkkusyöpämäinen kipu tms.

      - Saatat nähdä sinulle hoitoja tehneitä ihmisiä henkimmailman ja unimaailman raja mailla. Voit myös kohdata kuolleita läheisiä unen ja henkimaailman rajamailla ja todeta, että ehkä se ei ole oikeasti sinun isäsi tai sukulaisesivaan joku joka tekeytyy siksi tms.

      - Joku oli kertonut, että lääkitys ei ole auttanut enää normaalisti, että vastavoimat ovat estäneet ja tehneet kaikkensa, että lääke ei tehoa joko ollenkaan tai siitä tulee niin hirveä olotila että ei pysty syödä sitä, jotku ovat kokeneet että energia lähtee kokonaan itsestä kun syö lääkettä ja irtoaa jopa ruumiistaan, myös itsensä ja tunteidensa kadottamisen tunnetta on tullut. Joita ei ole aikaisemmin tullut kun on lääkinnyt itseään ja lääkkeet ovat aikaisemmin auttaneet ja on ollut vain todella pieniä sivuvaikutuksia.

      - Saattaa aiheuttaa itsemurha ajatuksia, kuoleman pelkoa, ahdistusta, masennusta, pelkotiloja, sosiaalista eristäytymistä, maagista ajattelua, pykoottista ajattelua, hallusinaatioita, vaikka tälläistä ei olisi aikaisemmin ollut.

      - Voimakkaita vastavoimia voit kohdata. Eli mitä tahansa yrität tehdä itsesi hyväksi niin eteen tulee erilaisia vastavoimia, että et onnistu.

      -Mahdollisia haittavaikutuksia on koottu internetin keskustelu palstoilta ja erilaisista, ohjelmista, ja kirjoituksista joissa ihmiset ovat pohtineet ja kertoneet näitä asioita.

      • Anonyymi

        Vittuako teet parannuksia olevinaan ja voit tuhota toisen elämän siten.
        Lopeta !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vittuako teet parannuksia olevinaan ja voit tuhota toisen elämän siten.
        Lopeta !

        Mahdollisista haittavaikutuksista ja riskeistä ei ole kirjoitettu. Tässä mielestäni kuitenkin mahdollisia riskejä ja haittavaikutuksia on hieman koottu internetin keskustelu palstoilta ja erilaisista, ohjelmista, ja kirjoituksista joissa ihmiset ovat pohtineet ja kertoneet näitä asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahdollisista haittavaikutuksista ja riskeistä ei ole kirjoitettu. Tässä mielestäni kuitenkin mahdollisia riskejä ja haittavaikutuksia on hieman koottu internetin keskustelu palstoilta ja erilaisista, ohjelmista, ja kirjoituksista joissa ihmiset ovat pohtineet ja kertoneet näitä asioita.

        Suurin haittavaikutus on ihmisen elämässä jossa uskoo kaikenmaailman henkiparantajiin .
        Vaikea on tuntea myötätuntoa ihmistä kohtaan joka ei käsitä ettei kukaan voi muuttaa toisen ihmisen elämää millään kaukoparannuksilla .
        nykyään mennään lääkäriin ja ne jotka tarvitsevat terapiaa , niin niille on olemassa monia muotoja , että saisivat tulla terveiksi ,
        Joten että vielä nykyaikanakin uskotaan kaikenmaailman humulilupuli hoitajiin ihmetyttää kovasti koska Suomessa on pitkälle kehittynyt hoitosysteemi jolla on lääketieteellinen pohja .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vittuako teet parannuksia olevinaan ja voit tuhota toisen elämän siten.
        Lopeta !

        Tässä kuvattu ainoastaan mahdollisia riskejä ja haittavaikutuksia joita ihmiset raportoineet internetissä.


      • Anonyymi

        Haittavaikutuksena saattaa olla sellaista, että Kaukohoidon jälkeen voi voimistua energia imut jaloista eli , inhottava jalkojen pakotuksen tunne lisääntyy, levottomat jalat oireyhtymä voi puhjeta tai jalkojen energia tasapaino voi häiriytyä. Myös monet eri ssri mielialalääkkeet saattaa aiheuttaa samaa oireilua.


      • Anonyymi

        Vanhat oireet voi muuttaa muotoaan uudenlaisiin oireisiin joita ei ole ennen ollut. esim. tunne että päässä kiertää voimakas energia ja samalla voi tulla koko päähän ulottuvia kipuja, puristusta, takaraivo jomotusta, vaikka et ennemmin olisi kärsinyt oireista. Tosi erikoista!


      • Anonyymi

        Eriasteista kylmää tai viileää energiaa tullut kaukohoitojen jälkeen :/ kehoon. Todella elämää häiritsevää, inhottavaa (toisinaan tosi voimakasta) ja välillä ihan sairastuttaa,vaikuttaa myös ääneen, nukkumiseen, kaikkeen ja tuntuu jaloissa, käsissä, sydän keskuksessa jne.. Miten tälläisestä häiriötekijästä voi edes toipua? Terveydenhuolto, psykoterapia ei vielä ole auttanut. Lääke kokeiluista on nämä negatiiviset häiriöt jne pahentuneet, tullut voimakkaita vastavoimia. Harmi juttu kun mikään lääke tahdo auttaa 🤔. Kumpa jokin auttaisi. God help me ✝️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eriasteista kylmää tai viileää energiaa tullut kaukohoitojen jälkeen :/ kehoon. Todella elämää häiritsevää, inhottavaa (toisinaan tosi voimakasta) ja välillä ihan sairastuttaa,vaikuttaa myös ääneen, nukkumiseen, kaikkeen ja tuntuu jaloissa, käsissä, sydän keskuksessa jne.. Miten tälläisestä häiriötekijästä voi edes toipua? Terveydenhuolto, psykoterapia ei vielä ole auttanut. Lääke kokeiluista on nämä negatiiviset häiriöt jne pahentuneet, tullut voimakkaita vastavoimia. Harmi juttu kun mikään lääke tahdo auttaa 🤔. Kumpa jokin auttaisi. God help me ✝️

        Kylmyys on inhottavinta. Ota laajat labrakokeet esim Kilpirauhasarvot, rautavarastoarvot ferritiini , laaja verenkuva> kaikki mitä vaan pystyy, yms, d vitamiini arvot, b16 vitamiini arvot jne.

        Helpotusta voi saada: sauna, kuuma suihku, kauratyyny, lämpö geeli tai voide, kuuma tee, lämmin vaatetus, huone lämpötila + 25, lämpöpeitto, lämpötyynyt, kuuma vesipullo yms.

        Terveyskeskuksesta kannattaa kysellä lisää vinkkejä mikä voisi näiden lisäksi auttaa.


    • Anonyymi

      Kukaan ole ei ole jumalia nähnynnä.

      Ainaskaan selvistä päin. Se on kyllä selvä juttu kun pilkkopimeässä eksyt, et käy heittiä pilkkaamaankaan.

    • Anonyymi

      Vastaus. Ilmeisesti kylmä energia on se mitä ei pitäisi kanavoida toisen kroppaan tai kajota muutenkaan jos ei tiedä mitä tekee. Epätasapainotiloissa voisi kokeilla jotain, paitsi jos se pahentaa sitten lopeta heti. Ei liikaa, mutta yksi kerrallaan.
      -Positiivisempi materiaali mitä lukee ja katsoo, ajattelee, järkeily
      -Omenamehu lasissa juoden, jokunen lasi päivässä (vaaleankeltainen hyvä puhdistukseen, valokeho, energiakenttä). Ajatus kirkastuu usein samalla. Sitten tauko.
      -Sitruunatee kohtuullisesi tai sellainen yrttitee joka ei availe lisää, vaan puhdistava, ei diureetti
      -Appelsiini voi tuoda ilon värin tai vaalea keltainen läpinäkyvä
      -Vihreä ruuassa pari kertaa (sydän), ehkä pari tomaattiakin (juurichakra)
      -Vältä joitakin suitsukkeita (ja tupakkaa), jos herkistää, osalle ei sovi yrttisuitsukkeiden tujon jne.
      -Vältä voimakkaita tuoksuja (varsinkin keinotekoisia synteettisiä) ja keinovaloja, jos tulee oireita. Tuoksuttomia tuotteita enemmän
      -Koneääni kuulemma aiheuttaa hyökkäyksiä kurkkuchakran kautta joillekin. Taajuudet
      -Joskus kuva, video, ajatukset tai henkilöt voi olla unien triggeri ja psyykkisten kokemusten. Ei tarvitse uskoa kaikkea ja osaa puhdistaa pois, ajatusmuodot, mitä muodostamme itse ajatuksillamme myös
      -Katso lääkkeen haitat, alkoholi pois (alkoholisti ei voi kerrasta, vaan tarvii ehkä suunnitelman vähentää tai muu apu), kofeiini pois, testaa jos haluat
      -Käytä aikaa stressin poistoon ja rentoutumiseen jos voit, ei tapahdu aina samassa sekunnissa (vaikka voi vähentää heti), vaan pikkuhiljaa. Jonkun ihmisen / ihmisten sanallisen ja ajatushyökkäyksen jälkeen kestää että itsensä kokoaa, ellei saa äkkiä ajatuksia muualle. Mitä luemme ja katsomme yleensä, materiaali
      -Onko oltava etäällä jostain henkilöstä tai alueesta, rakennuksesta, jos kokee että on herkkä
      -Jos on lääkedelirium, alkoholit tai liikaa kaikenlaisia aineksia kropassa, sen poistumiseen menee aikaa joitakin kuukausia, joillakin puoli vuotta että kunnolla alkaa poistua. Mutta oireet voivat vähetä päivä päivältä, tilalle tulee muuta
      -Joskus tulee uusia ajatuksia eri näkökulmasta, vaikka kipeänä on epätoivoinen
      -Ikävä kyllä meillä on kaikilla yksi ikävä draamasukulainen tai ikäviä kontakteja ihmisissä, niitä pitäisi karsia somen listoilta, livessä mennä erilleen tai joku somepaikka joka ei tee hyvää niin välttää
      -Joidekin vaatteiden uusiminen ja siivous, tuoksuttomat pesuaineet myös
      -Huomioi unihäriöt, väsymys, stressi tai jos ruoka ei ole maittanut, se vaikuttaa tilaan. Korjautuu yleensä
      -Jos on fyysisessä kropassa jokin perussairaus, se vaikuttaa joskus psyykkiseen tilaan tai epätoivo, ahdistus, pelot. Itse on niiden paras irrottaja ja lääkäri antaa joskus näkökulman jos on vaikka hormoniepätasapaino tai puutostila jne.
      -Huono kriisityöntekijä ja osaamaton nuori, ei ole paras auttaja puhelimessa. Voi pahentaa ja sekoittaa myös, osa ihan vattuilee, miten voi olla siellä töissä. Pitäisi jonkun siivota ne ulos sieltä heti ja ammattimaiset tilalle. Kiva ja osaava parempi, jos osuu kohdalle toisella kertaa. Saatat olla itsekin parempi terapeutti itsellesi ja jollekin joka on sinunlainen ihminen
      -Vähemmän uutisia parempi, kuin liikaa. Pelottelumateriaalista kauemmas ja videot
      -Rukous hyvä ennen unta
      -Joitakin rauhoittaa laventeli (ellei aktivoi) ja violetti kivi kämmenessä hetken, ellei siis ole avaava
      -Kännykkä kiinni, jos oire pahenee siitä, ei käytä liikaa tai kiinni kropassa. Entä kuulokkeet ja tietokone, tv, valon värit
      -Sopiva maadoitus, ei liikamaadoitus, silloin ei leiju jossain vaiheessa enää. Keskittyminen tähän, vaikka kotiin ja kävely
      -Älä tee sitä mikä pahentaa tilaa tai on huono neuvo, ihan sama mitä joku sanoo, huomaat äkkiä miten navigoit kohti parempaa

      • Anonyymi

        Sampo L Shamaani mielestäni korjaa juuri näitä ongelmia ja on tietoinen. Mutta pitää sanoa ajoissa varmaankin jos ei halua avautua tai shamaanimatkalle, vaan muuta parannusta tilaan ja fyysiseen tilaan. Ei tarvitse enää ottaa yhteyttä mihinkään edes shamaaniin jos ei halua. Ehkä asiaa voi korjata muuten ja vähitellen. Lämpö on hyvä ja itsestä välittäminen. Tai joku eri henkilö kuin aiempi energiatyöntekijä, taustatarkistuksineen, ei huijari.


    • Anonyymi

      Riskejä ja mahdollisia haittavaikutuksia voi olla myös tilanteissa joissa lukuisten ihmisten mielenterveysoireita on paljon hoidettu terveydenhuollon ja psykoterapeuttien resurssipulan vuoksi pelkillä mieliala ja psyyke yms lääkkeillä. Aina asianmukainen hoito vaatisi psykoterapiaa ja tarvittaessa rinnalle lääkitystä sekä psykiatrin seurannan.. Monia on voinut pelkkä lääke hoito auttaa ja heidän energiat kohonneet ja olotila helpottanut. Sitten jos hän kiinnostuu ja ottaa myöhemmin vaihtoehtoishoitoja, kaukoparannusta yms. Kipeät tunteet saattaa nousta uudelleen ja jos niitä vielä poistetaan ja eritavoin tökitään niin voi asiakkaille tulla suuria mielenterveydellisiä romahdus tiloja sekä uuden tyyppisiä mielenterveys haasteita. Pohtikaa hoitajat sekä asiakkaat ennen hoitoja asioita eri näkökulmista ja tilanteista.

      • Anonyymi

        Voi olla. Joillakin voimakas lääke voi toimia kundalinia avaavana, valokehoa ja energiakeskuksia avaavana, eli se ei olekaan henkiset hoidot aina tai pelkästään, vaan joku valmiste. Tai alkoholi. Osalla stressi, paineet ja väsymys saa epätasapainon, ravinnon puute. Se lääkkeiden "väritaajuus" on erilainen ilmeisesti kuin ihmisen oma systeemi, vaikka osa niistä silti parantaa. Paitsi jos ei usko näihin, kaikkiahan henkinen puoli ei kiinnosta. Aika moni tarvitsee arjessa joskus jonkin lääkkeen vaikkei se ole välttämättä mt-lääke, silloin voi kokea myös tietoisuudentilan tai tunteiden muutoksia hieman. Yrtitkin vaikuttavat ja ympäristö.


      • Anonyymi

        Miten tällaiset vaihtoehtoishoidot, henkiset hoidot, kaukoparannukset, kaukohoidot, energiahoidon muokkaa ihmisen aivoja?


    • Anonyymi

      Se on tosi iso ongelma jos jostain syystä jonkun Vaihtoehtois hoidon jälkeen avautuu henkisesti liikaa, mutta väärään suuntaan eli pimeyteen ja alkaa eri tavoin nähdä ja kokea sitä puolta, vaikka näin ei ollut tarkoitus. Voi olla äärettömän pelottavaa, tuo epävarmuutta, mielen epävakautta ja paljon negatiivista. Ja jos ei
      ole henkisiä voimia ja ymmärrystä asioista, kokematon ja jää yksin ja on vaikea löytää luotettavaa apua ja tukea. Jos Jumala yhteys ja rukous yhteys ei vielä toimi. Tälläinen on myös aika vaiettu aihe, mutta yksin ei pidä silloin jäädä vaan pitää puhua ja avautua kokemastaan, tunteista jne. Jos näin käynyt niin se vaatii sitten moni tahoista hoitoa esim. Lääkäri, psykiatri,psykoterapia, mahd. lääkitys,terveelliset elämäntavat ja ruoka, hyvä tukiverkosto, kannustusta, itsen hoitoa, kristillistä sielunhoitoa,vertaistukea, suojausta eli turvallisuutta, hyvät vitamiinit hivenaineet yms.. Paljon uskoa itseen,kannustusta, apua ja uskoa siihen että asiat korjautuu ja kaikesta voi aina selvitä.

      • Anonyymi

        ” Avautuu liikaa”
        Sehän juuri se avautuminen saa aikaan pitkäaisen yhteyden näihin jotka huijaavat ihmisiä jotka ovat sitä helposti vietävää joukkoa .
        Yksi ystävä hairahtui näihin juttuihin ja nyt ei puhuakaan muusta kun hekiparantajista ja laihtuu kamalasti kun on saanut yrtti ohjeita . Joten en jaksa edes enää mennä tervehtimään höntä aillä kauhistuttaa kuullakin niitä mielikuvitus juttuja .


    • Anonyymi

      - jotku kykyjä omaavat pystyy poistaa, siirtää hankalia tunteita ja häiriötekijöitä. Jos niitä poistetaan tyhjä tila yleensä täyttyy jollakin ja voi täyttyä jollakin vielä enemmän haitallisella ja inhottavalla eli lopputulos voi olla lähtötilannetta paljo huonompi..

      - Jotku kykyjä omaavat (jotka työskentelee erilaisten henkisten voimien ja energioiden kanssa) pystyy ottaa myös jotenkin haltuun toisten tunteita positiivisia ja negatiivisia ja silloin psykoterapia ei auta jos tunteet ei ole ns. kotona.

      - Jotku pystyy kykyjen avulla ns. hypätä energiaasi ja tunnistat kun eri ihmisten energioita vain liukuu sinuun esim. nyt kävi Kaisan energia, nyt kävi Marin energia, nyt kävi Jussin energia , nyt kävi Evan energia, voit myös itse " juuttua tai joutua jonkun toisen haitalliseen energiaan ja tuntea kun sinun oma energia käy sinussa. Tällöin sinun oma energia on jonkun toisen hallussa. Etkä pääse omaan voimaan ja energiaan ja olotila on pyöristynyt ei oma itse. Et tunnista "löydä" omia muistoja ja tunteita jos olet jumissa jonkun toisen energiassa jne.

      - Voi laukaista ja alat aistia, kokea erilaisia demoneja. Kaikkea todella erikoisia juttuja. Matala värähteisiä energioita jotka haitallisia ja sairastuttaa tuo kipuja ja vaikka mitä. Sinulta voi myös lähteä positiivisia rakkaudellisia hyviä energioita ja voimia jotka parantaa kirkastaa jne.

      - Jos kirjoitat puhut avaudut negatiivisista pimeyden voimista, kokemuksista voi oireet pahentua. Pimeys ja sen puolen häiriötekijät ei halua tulla nähdyksi ja että ihmiset tulee niistä tietoiseksi. Sen vuoksi on tärkeää kirjoittaa, puhua , avautua kertoa kaikista niistä kokemuksista. Ja kun avaudut niin se myös helpottaa oloa, koska yksin tosi raskas kantaa sellaisia tunteita ja kokemuksia.



      -

    • Anonyymi

      Iso ongelma on vaihtoehtoishoidoissa ja kaukohoidossa, henkiparannuksessa yms. On se keskusteluyhteyden puute ihmiseltä ihmiselle. Se on vähäistä tai sitä ei ole ollenkaan. Jos hoidosta tulee ongelmia, haittaa tai laukaisee jotain negatiivista, epämiellyttävää niin et saa ymmärrystä, että miksi ja mitä tapahtuu, et tukea, neuvoja, etkä keskustelua. Mahdollisesti jäät täysin epätietoisuuteen ja yksin kaiken sen haasteen kanssa. Piilee siis paljon epätietoisuutta, myös riski ja vaara tekijöitä.

    • Anonyymi

      Jos otat VAIN itselle vaihtoehtoishoidon, kaukohoidon, energiahoidon, henkiparannus hoidon ole varovainen on riski että hoito menee myös lapseesi vaikka et ole sitä pyytänyt tai halunnut. Tiedät sen siitä kun lapsesi puhuu , piirtää, maalaa , samanlaisia asioita mitä itse koit hoidon aikana esim ( violetti energia ) lapsesi maalaa sen juuri samanlaisena kuin miten itse näit sen kun silmät oli suljettu. Ei tälläinen ole ok.

      Suuri ongelma ja riskitekijä onkin sitten jos hoito ei onnistu ja tuleekin negatiivisena kuten voi käydä ja tämäkin "hoito" menee sekä äitiin ja lapseen. Ihan oikea riski, vaaran tekijä tällainenkin juttu. Ei varmasti ole kiva, että kukaan ja varsinkaan lapsi kokee mitään negatiivista tai mustan energian tms haittaa.

      Näistä vaaroista ja riskeistä ei paljo puhuta kun nykyisin todella suosittuja ja pinnalla olevia henkisiä hoitoja kaupataan ja markkinoidaan! Kuulee puhuttavan ainoastaan, että niistä ei ole mitään haittaa ja kaikki on vain korkeimmaksi parhaaksi.

      • Anonyymi

        Lapset voi kulkea rinta rinnan vanhempiensa kanssa ja ovat sielun kumppaneita. Jos äiti alkanut kokea hoidon jälkeen pimeyden voimia yms negatiivista niin ne voi myös siirtyä ja lapset kokea niitä myös.

        "Sielun siteet (perhe, ystävät, työkaverit jne.) on yksi missä ihminen voi saada demoneja. Kulttuurissa pidetään demoneja epätieteellisenä, mutta niitä on ja ne voi tarttua, siirtyä ihmisestä toiseen jos on sielunyhteys siteessä". Lähde: TV7, Tie vapauteen , Gordon Van Veelen , teologi.


      • Anonyymi

        Paljon Jumalan suojaa ja siunausta perheisiin joissa on hoitojen jälkeen koettu tai koetaan haitallisia energioita ja voimia tms. Toivottavasti perheet saa apua, neuvolasta, perhetyöstä, terveydenhuollosta, seurakunnalta jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapset voi kulkea rinta rinnan vanhempiensa kanssa ja ovat sielun kumppaneita. Jos äiti alkanut kokea hoidon jälkeen pimeyden voimia yms negatiivista niin ne voi myös siirtyä ja lapset kokea niitä myös.

        "Sielun siteet (perhe, ystävät, työkaverit jne.) on yksi missä ihminen voi saada demoneja. Kulttuurissa pidetään demoneja epätieteellisenä, mutta niitä on ja ne voi tarttua, siirtyä ihmisestä toiseen jos on sielunyhteys siteessä". Lähde: TV7, Tie vapauteen , Gordon Van Veelen , teologi.

        Voit kohdata erikoisia kipu energioita ja tuntemuksia. Jos alkaa hyppiä erikoisia energioita ja häiriötekijöitä ihmisestä toiseen on se vaaraksi ja lapset tulisi pitää kaukana että ei heihin hypi tai siirry mitään oireita ja tuntemuksia jne...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit kohdata erikoisia kipu energioita ja tuntemuksia. Jos alkaa hyppiä erikoisia energioita ja häiriötekijöitä ihmisestä toiseen on se vaaraksi ja lapset tulisi pitää kaukana että ei heihin hypi tai siirry mitään oireita ja tuntemuksia jne...

        Voi pyytää apua sosiaali viranomaisilta. Ei ole lapset turvassa jos kaikenlaiset häiriö energiat kiertää kasvu ympäristössä ja häiritsee näin pahasti elämää. Apua sosiaali toimistosta kiireellisesti. Ei ole häpeä pyytää apua. Siitä se toipuminen voi alkaa!!!! Siunausta ✝️


    • Anonyymi

      Mahdollisena riskinä voi olla myös sellainen, että sinulta häviää positiivisia henkisiä voimia jotka parantaa, kirkastaa, auttaa ja vie ylöspäin ja eteenpäin. Tilalle voi tulla negatiivisia voimia, energioita jotka sairastuttaa, tuo epäonnistumisia, kaikkea negatiivista ja huonoa onnea, vie alaspäin. Meidän ihmisten ympärillä kun vaikuttaa kokoajan voimakkuudeltaan eri asteiset sekä positiiviset, että negatiiviset voimat.

      • Anonyymi

        Tunnetta, että joku parantaja tai Kaukohoitaja tekee pyytämättäsi energia korjailuja ja säätää energioita, olet jotenkin kiinni hänen vaikutuspiirissä vaikka et halua jne. Etkä saa yhteyksiä katkaistua. Tulee outoja tuntemuksia, henkeä ahdistaa, sydän lyö hitaasti, ei tahdo saada kunnolla happea pelko ja huoli kasvavat. Epätodellinen olotila.


    • Anonyymi

      Ihmiset, jotka pelleilevät pimeyden henkivoimien kanssa, ei saisi hoitaa ketään. Sellaisesta ei ole siunausta.

    • Anonyymi

      Kumma kun ei ole lailla kielletty tuollainen "hoito"

    • Anonyymi

      Keneenkään ei pysty toinen ihminen kanavoimaan jotain, energiaa, tai mitään muutakaan.
      Kukaan ei pysty lukemaan tai tietämään toisen ihmisen ajatuksia, eikä muutakaan.
      Humpuukia nämä kaikki energia- ja kaukohoidot ym. ovat.
      Aika huono " hoito"-vaihtoehto sellaisille ihmisille, joilla ei muutenkaan psyyke ole parhaassa mahdollisessa kunnossa.
      Nuo kun eivät ole muutenkaan mitään hoitoja, ihmisten vedätystä ainoastaan.

      • Anonyymi

        Myös Pastori Askola on kirjoittanut, että Jumala auttaa terveydenhuollon ja lääkkeiden kautta. Eli lääkärit, psykiatrit, psykoterapia, rinnalla kristillinen sielunhoito ja tarvittaessa lääkehoito sekä tietenkin hyvät terveelliset elämäntavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös Pastori Askola on kirjoittanut, että Jumala auttaa terveydenhuollon ja lääkkeiden kautta. Eli lääkärit, psykiatrit, psykoterapia, rinnalla kristillinen sielunhoito ja tarvittaessa lääkehoito sekä tietenkin hyvät terveelliset elämäntavat.

        Olen samaa mieltä. Pastori Askola on sanonut asian just oikein. Lisäksi eri kaupungeissa on erilaisia ryhmiä, joita voi käyttää.


      • Anonyymi

        Kehosta voi kadota fyysisiä kipuja kokonaan jonka seurauksena oireet siirtyy päähän ja alkaa jäätävä pään jomotus kuin vanne puristus ja kamala takaraivo kipu. Saa pelätä kestääkö pää ja toivoa, että ei räjähdä ✝️ siunausta, suojaa , parantumista kaikkeen ja kaikille Jeesuksen Kristuksen nimessä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen linkki jossa entinen reikienergiahoitaja ymmärtää, että hoidot eivät ole välttämättä aina hyväksi ja niinpä hän lopettaa ne työt ja vastuuntuntoisesti ilmoittanut myös asiakkailleen lisäksi kertoi mitä havaintoja oli tehnyt. Kannustuksena myös muille, että lopetettuaan mitä ilmeisemmin hän lopulta pääsi yli kummallisuuksista ja haittatekijöistä, vaikka ensin oli tuntunut hankalalta, ylitsepääsemättömältä.


    • Anonyymi

      Kannattaisi ottaa selvää, millä kaikella hömpällä ihmisiä yritetään rahastaa.

    • Anonyymi

      Tulevat vuosisadat tulevat paljastamaan, että ns. Nasarean miehen eläminen maapallolla oli historian pahin floppi.

      Nimittäin: Hänkin on peräisin samasta lähteestä kuin alkuihminen tai kettu repolainen.

      Eli kaksisoluisesta bakteerista. Ilman sitä ei olisi telluksella ketään.

    • Anonyymi

      Hoitoja ei tarvitse, kun ei usko kaikenlaiseen humpuukiin.

    • Anonyymi

      Kehosta kipuenergia pisteitä häviää ja uusia kipuja ja oireita tulee tilalle. Pelkotiloja kokemuksista jos oireilu alkaa muistuttaa skitsoaffektiivista häiriötilaa. Energiat voi aueta liikaa, lääkitys ei auta tms. Turvallista on vain käydä vain lääkärissä ja psykoterapiassa jossa ei poisteta mitään mutta oireet voi silti hellittää..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe