Exkansanedustaja Marja Tiura vaatii perintörahoja

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009566283.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox

Toukokuussa 2020 Marja Tiura jätti käräjäoikeuteen kanteen. Siinä hän vaati lakiosan täydentämistä 750 000 eurolla. Marja Tiuran mukaan hän jäi perinnönjaossa vähemmälle kuin veljensä.

Kanteessaan Marja Tiura esitti, että hänen isänsä myi pojalleen satojen hehtaarien maat ja metsät sekä kiinteistöt selvästi alihintaan. Marja Tiuran mukaan kauppojen arvo oli runsaat 3,2 miljoonaa euroa, mutta isä myi maat pojalleen alle kymmenellä prosentilla niiden todellisesta arvosta.

– Kyseessä on selvästi alihintaiset luovutukset, todetaan Marja Tiuran kanteessa.

Marja Tiuran mukaan isän jäämistön arvo oli 3,4 miljoonaa euroa. Siitä hänen lakiosansa olisi 850 000 euroa. Kanteessaan Tiura totesi, että hän on saanut ennakkoperintönä 100 000 euroa. Niinpä hän esitti vaatimuksen lakiosan täydentämisestä 750 000 eurolla.

10

396

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pissis Marjalla nyt vauhti päällä .todellisuudessa tämä ahne akka haluaisi pistää vain lihoiksi isänsä perinnön joka on maita ja metsää rahaa vaatimalla.

   Eipä noita perinnönjaossa eikä sukupolvenvaihdoksissa koskaan täydestä arvosta arvosteta koska maa ja metsätaloudesta ei koskaan sellaisia rahoja irtoa jolla perintöosuudet pystyisi täydestä hinnasta maksamaan kun kyseessä on omaisuuseristä joihin kohdistuu myös suoria kuluja

   • Anonyymi

    Kyllähän tuo on Tiuralta oikein


  • Anonyymi

   On uskomatonta Kokkareiden ahneus, mikään ei riitä. Täysin itse ansaitsematonta rahaa tulee saavikaupalla vaan kun ei riitä. Veli on kuitenkin sukutilaa hoitanut ja prinsessa ei ole saappaitaan sotkenut. Ja tämmöisen ajatusmaailman omaavat pääsi nyt taas Suomea johtamaan. Huonosti käy niin kuin heidän jäljiltään aina.

   • Anonyymi

    Oli kuulemma vanhemmistaan kuitenkin saanut rahaa ja rantatonttia ja Virosta lomakointeistöjä. Mutta näitä tämä prinsessa ei laskenut perinnöksi kun oli saanut lahjana.


  • Anonyymi

   Tiura on jotenkin niin lämminhenkisen oloinen ihminen, jotten saata uskoa hänessä ahneuden pahetta olevankaan ;-D

   • Anonyymi

    Nyt teit kyllä sarkasmin Suomen ennätyksen :)

    Eipä silti, tuon päätoimisen lesken ansioksi voi laskea sentään eläinrääkkäysbusineksen alasajamisen. Tiuran kyvyillä hän on onnistunut kymmenessä vuodessa siinä, mistä Animalia ja SEY vain haaveilee. Tiuran aikana ala on täysin pysähtynyt kehityksessä ja kaikki pyrkimykset rakenteelliseen uudistamiseen onntehokkaasti tukahdutettu.


  • Anonyymi

   Marja Tiura kertoo kanteessaan saaneensa ennakkoperintöä 100 000 euroa.

   Veljen mukaan summa on reilusti alakanttiin. Muitakin lahjoituksia on tullut.

   – Yhteensä hänen saamiensa lahjojen arvo on lähes miljoona euroa, joten kantaja (Marja Tiura) on varmuudella saanut oman lakiosansa isänsä jälkeen, jopa huomattavasti sen ylikin, todetaan veljen vastineessa.

   Marja Tiura jätti kanteen käräjäoikeuteen toukokuussa 2020. Myöhemmin hän on täsmentänyt vaatimustaan. Tiuran mukaan isän kuolinpesän varallisuus oli 2,2 miljoonaa euroa ja hänen lakiosansa on 556 000 euroa, josta osa on saamatta. Kanteensa täydennyksessä Marja Tiura vaatii veljeltään 425 590 euroa.


   On siinä ahne akka.

   https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009566283.html

  • Anonyymi

   Toivottavasti tulee oikeudessa näpeille ja saa itse maksaa lakimies laskut

  • Anonyymi

   Jaska voittaa, olen melko varma.

  • Anonyymi

   Luulisi sen palkallaankin pärjäävän kun turkisväki on 10 vuotta jo maksanut sille 180-650.000€ vuodessa? Sillä rahalla toki olisi saanut ammattilaisenkin mutta omapa on asiansa ja onhan sillä ”suhteita” eduskuntaan, vielä istuu melkein 10 hänen aikaistaa kansanedustajaa. Muille hän on historiaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   72
   5524
  2. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   78
   1445
  3. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   55
   1359
  4. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1171
  5. Miksei paketit kulje viikonloppuisin??

   Minä maksaisin lisää lähetyskustannuksista, jos pakettiposti kulkisi myös LA-SU ,,,,mutta kun perjantai-iltana kaikki ai
   Maailman menoa
   53
   763
  6. Martinan perhelomat.

   Siinäpä se oli,Martinan loma tyttöjen kanssa.Kokonaista kaksi päivää ja yksi yö ilmaiseksi saadussa lomapaikassa Tackork
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   757
  7. Mikä saa pettämään

   Itse en keksi mitään syytä vaikka oikein mietin niin en keksi syytä ja jos toista ei enään rakasta tai joka asiasta aina
   Sinkut
   165
   713
  8. Niin sitä vaan

   Että mulle ois oikeasti aivan sama miltä näytät. Se oli se yhteenkuuluvuuden ja tuttuuden tunne joka tuli heti sinusta,
   Ikävä
   39
   690
  9. Oot yksi niistä harvoista ihmisistä

   joka saa mut tuntemaan että olen hyvä ja riittävä juuri tällaisena ku oon ❤️ Oot ihana, rakas ja tärkeä 🌈🤗
   Ikävä
   27
   685
  10. Ilkka - Pohjalainen tänään

   Olli Sahinmäen loistava kirjoitus. Täyttä asiaa.
   Ähtäri
   33
   616
  Aihe