Kohtalo piti hauskaa kustannuksellani

Anonyymi-ap

Kohtalo piti eilen hauskaa kustannuksellani, vaikka mitäpä siitä, sillä hauskaa oli myös minulla itsellänikin, sen Kohtalon pitämän hauskan pidon pelinappulana ollessani. Kiitos vain, sinä kohtalo..vai mikä lienee teatterinohjaajaa leikkivä suojelusenkeli oletkaan, puhelin itsekseni ääneen. Tunsin pitkästä aikaa mieleni harmooniseksi, iloiseksi ja tyytytyväiseksi. Pitkästä aikaa tunsin olevani onnellinen, oloni oli kuin joskus nuoruudessani, kauan..kauan, yli puoli vuosisataa sitten. Otin kulauksen kahvia, kädessä pitämästäni kupista, silitellen samalla käteni selkäpuolella sylissäni nukkuvaa kissaani, Mirriä nimeltään. Samassa kädessä pitelemälläni hiirellä rullasin ja vaihtelin välillä tietokoneellani näkyvän Iltasanomien sivuja. Hullummaksi ja hullummaksi oli maailma menossa. Niin mutta mihinkäs minä nyt niissä ajatuksissani jäinkään, eilisen päivän tapahtumia muistellessani? Niin.. joo...!
Palasin mielessäni eilispäivään, köpöttelemässä kipeällä jalallani bussipysäkille. Oli ollut kiire bussille, ja bussilla hammaslääkärille, mutta silti olin onnekseni siepannut roskapussin mukaani, viedäkseni sen roskahuoneeseen, ja sitten se kostautui, kuten juuri sillä hetkellä väärin luulin.
Samoille asioille, roskahuoneen ovelle, oli ilmestynyt myös naapuritalossa asuva vanha leskirouva Vieno Väljänen, sillä aikaa kun olin lajitellut roskia omiin astioihinsa. Ja siitä ne sitten alkoivatkin, ne sen päivän onnekkaan onnelliset seikkailuni.
Päivää Risto! Päivää, päivää Vieno, kaunis päivä tänään! Eikä oo! Joo, ei olekaan… pilvistä on ja vettäkin voi vielä tulla! Eikä tuu! Joo ei taida tullakaan, kun taisivatkin luvata aurinkoisempaa iltapäiväksi! Viitsisit sää kuule Risto kattoo, että mikä tätä mun rollaattoriani vetää, sitä työntäessäni oikeelle vinoon? Kyllähän minä sitä muuten katsoisin, mutta kun minulla on niin kauhee kiire hammaslääkärille ja bussi tulee kohta! Mitä sää siellä, kun eihän sulloo ees hampaitakaan?! Onpas.. tekohampaat, ja niitä pakottaa! Höpö, höpö, eihän tekareita voi pakottaa! No jos ei niitä, niin ainakin ikeniäni, kun ne ovat löystyneet, ja ovat kai vähän halkikin! Kyl sää sinne vielä ehit, kato nyt vaan että mikä tässon vikana, saat sit mult pimsaa! Pimsaa? No vittuu sit, mut kato nyt tätä paskaa! Ei auttanut muu kuin katsoa, kun tyttö sitä niin kauniisti pyysi. Kyllähän sinä Vieno sen tiedät, ettei minulla ole kalu enään vuosiin seissyt! Ei ainakaan kymmeneen vuoteen, kyllähän sinä sen muistat, kun sen takiahan meiltä ne toistemme luona tekemät yökyläilytkin loppuivat.. mutta hei, tähänhän on kiertynyt narua.. otetaanpas se pois.. ja näin.. joo.. kokeileppas nyt Vieno! Kato koiraa, nythän tämä taas toimii, kiitos kultsu! Tuu illalla mun luo, niin katotaan, että saahaanko me se sun kaluskin taas toimimaan! Katokko mää ostin sellasia kalliita seksihepeneitä, ton mun alakerrassani asuvan Niilon viettelemiseksi, mut voinhan mää vietellä sutkin, kokeilun vuoks, jos vaan haluut! En kuule taida ehtiä, kiitos vain houkuttelevasta tarjouksestasi, mutta nyt on kiire! Hei sitten! Nähdään! Moi kultsu, mut tuu illalla, jos muutat mieles! Toimiihan sulla ainaki kieli ja sormet, vai joko niihinki, on se sun impotenttis tarttunu! Tekosyy se vaan on, se sun impotenttis, ko en oo enää sulle tarpeeks nuori, mut tiukka se on viel vittu mullaki! Joo harkitaan asiaa Vieno, hei hei!
Päästyäni tielle, näin kuinka bussi juuri jätti pysäkin, eikä paljosta olisi ollut kiinni, että olisin siihen ehtinyt! No voi perr....! Ei auttanut muu kuin vain odottaa seuraavaa bussia! Mietin jos soittaisin taksin, mutta annoin sen sitten olla. Jos myöhästyn, niin sitten myöhästyn. Että pitikin auton olla juuri nyt korjaamolla, kun sitä olisin tarvinnut, mutta ensi viikollahan sen sieltä saisin pois. Seuraava bussi tulikin jo parin kymmenen minuutin päästä, ja minun lisäkseni siinä oli vain kymmenisen matkustajaa. Parin pysäkin päästä bussiin nousi nuori tyttö, jolta ei näyttänyt löytyvän tarpeeksi rahaa lippuun. Anovan näköisesti katsoi hän vuoron perään meihin jokaiseen, kaikkien muiden kuin minun, kääntäessä katseensa muualle. Kaivoin lompakkoni takataskusta, ja siitä noukin setelin, jota heilutellen vinkkasin tyttöä hakemaan sen. Tyttö hymyili kiitollisen näköisenä, sitä hakiessaan. Maksettuaan lippunsa, tuli tyttö istumaan viereeni. Kiitos setä! Unohdin lompakkoni kotiin, ja jos olisin sen joutunut hakemaan, niin olisin myöhästynyt töistä, seuraavaa bussia odotellessani! Asutko setä täällä? Asun parin pysäkin päässä tulosuunnassa! No sittenhän voin käydä sen rahan tuomassa illalla, töistä päästyäni! No ei sillä niin väliä ole, annetaan sen olla! Ei, kyllä minä sen haluan maksaa takaisin, jos vain saan osoitteesi! No jos nyt välttämättä haluat niin...! Noukin taskusta käyntikorttini, antaen sen hänelle. Voi ei, huudahti tyttö yht`äkkiä. Mitä nyt? Eihän minulla ole yhtään rahaa tulomatkaankaan, kun pankkikorttinikin on siinä lompakossa!

64

10818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyttö tuijotti minua kysyvästi. Minua nolottaa kysyä, mutta...? No pitäähän sinun päästä takaisin kotiinkin, sanoin samalla, kun vedin lompakkoni uudelleen esille. Lupaan aivan varmasti maksaa takaisin, sanoi tyttö helpottuneen näköisenä, rahat saatuaan. Kiitos! Ole hyvä! Minun nimeni on Raija, mikä sinun nimesi setä on? Risto! Puristin tytön ojentamaa kättä, ehkäpä ensimmäisen ja viimeisen kerran. Jäätyäni keskustassa bussista pois, sanoi tyttö jatkavansa matkaansa vielä parin pysäkin välin. Minä soitan setä sulle illalla! Aivan miten vain, hyviä työhaluja, hei!
      Hammaslääkäri vaikutti olevan hieman nyrpeissään myöhästymisestäni, esiintyen silti ystävällisesti. Aika jäi lyhyemmäksi, mutta hän ehti kuitenkin ottaa muotit ikenistäni, uusia hammasproteesejani varten. Varoitteli vain niillä vanhoilla sellaisilla olla purematta mitään kovaa, koska niissä oli pieni halkeama, kuten olin epäillytkin. Hammaslekurin jälkeen menin ensin syömään hampurilaisen, ennenkuin kävin Marketissa ruoka-ostoksilla. Kotiin kahta suurta paperikassillista sapuskaa raahatessani, ajattelin kaipauksella, minulle niin rakasta Volvoani. Se oli aivan oikea auto, eikä sellainen battereilla kulkeva leikki-auto, joilla nyt ajelevat tien päällä. Minulla sellainen oli pentuna, ja heti meni rikki. Kyllä oikean auton pitää bensalta haista, ei se muuten mikään auto ole.
      Illalla myöhään, ennen joka iltaista ammeessa käyntiäni, päätin terveydellisistä syistä ensin hieman masturboida, koska röörit pitää aina välillä tyhjentää, ja mieluimmin liian usein, kuin liian harvoin. Jo pelkästään eturauhassyövän ehkäisyn vuoksi se on tarpeellista, etteivät spermat sun muut eritteet jää liian kauaksi aikaa palleihin ja rööreihin muhimaan, kaikenlaisten vaarallisten pöpöjen kasvu-alustaksi.
      Eihän minulla kalu enään kovennut, eikä seissyt, mutta silti se tuntui hyvältä, sitä sormeilla, vaikka lerppuna pysyikin, ja vain harvoin enään, se joskus hetkeksi koveni. Siemensyöksyjen aikanakin se yleensä pysyi pehmeänä lerppuna. Aluksi olin sitä säikähtänyt, lauetessani pehmeällä elimelläni, mutta kyllä ne spermat sieltä ulos valuivat silloinkin, vaikkakaan eivät enään paineella. Mutta eipähän ollut vaaraa, että spermat olisivat roiskuneet minne sattuu.
      Ikävintähän siinä on se, ettei enään pystynyt rakastelemaan naisten kanssa, kuten ennen, ja siinä sitä sitten pikku hiljaa erakoituu, käpertyen omiin oloihinsa.
      Näiden erektiovaivojeni alkaessa, kävin hädissäni ostamassa erillaisia tekopilluja, kaluani treenatakseni, mutta eihän velttoa kalua niihin sisälle saa, ja missähän lienee ne nyt käyttämättöminä lojuvat.
      Ajattelin niihin pettyneenä ne ensin viedä pilailumielessä kirkon kirpparille, mutta ajatukseksi se sitten vain jäi, ensin sille ajatukselle kuitenkin itsekseni hymyillen, sekä sillä itseäni huvittaen. Se olisi ollut liian tyhmää ja moukkamaista pilaa, mahdollisista järkyttävistä seurauksista puhumattakaan. Jos vaikka joku heteronainen ne nähtyään, olisi saanut niistä lesbus-sytöt, vaihtanut miehensä naiseen, ja miehestä olisi sen vuoksi tullut onneton runkkari, naiden sitten vain niitä vaimonsa jättämiä tekopilluja. Mitkä järkyttävät seuraukset siis olisivatkaan voineet seurata tuollaisesta harmittomaksi kuvittelemastani pilasta, joten ne jäivät kirpparille viemättä.
      En pidä panofilmeistä, koska ne saavat minut tuntemaan kateutta. Elikkä miksi tuo jätkä filmillä saa panna tuota naista, enkä minä. Siksi katselenkin vain poseerausfilmejä, joissa esiintyviä kaunottaria vain minä mielikuvituksissani rakastelen. Mutta niitä ei paljon ole saatavilla, kun kaikissa niissä pitää aina vain panna ja panna, jolloin naisen sulot jäävät niissä paneskelevien jätkien taakse piiloon. Homoille ne semmoset panofilmit ovat tehty.
      Samaa kuin jossain luontofilmissä kuvattaisiin vain jotain lintuja kiikaroivaa lintuilijaa, itse linnuista näkemättä sulkaakaan. Mikä se semmoinen luontofilmi olisi.
      Parhaat orkut saan, ja nopeammin uudet, joko samana tai seuraavana päivänä, kun pitkitän laukeamista useilla tunneilla, tehden välillä jotain muuta.
      Olin siis ennen ammeeseen menoani laittanut filmin päälle, johon olin muilta filmeiltä leikannut pätkiä poseeraavista naisista, joissa he makasivat jalat levällään selällään, seisoivat vaatteitta kameraan päin, ja muuta mukavaa katseltavaa. Lyhyet muutaman sekunninkin pituiset pätkät olin liittänyt yhteen, jolloin niistä sai haluamansa pituisia pitkiä kohtauksia. Tarkoitukseni oli vasta kylvyn jälkeen runkata itselleni orgasmi, jolloin sängyssä silmät kiinni, olisin runkatessani päästänyt mielikuvitukseni valloilleen, ja sille sitten laueta, niin tai oikeastaan käsipyyhkeeseen, jonka miltei päivittäin, tai ainakin muutaman kerran viikossa pesin, jokaisen tällaisen käytön jälkeen. Joskus se pyyhe saattoi kyllä pysyä puhtaana kauemminkin, jopa viikkoja.

      • Anonyymi

        Ja siinä niihin nyt keskittyneenä ja niitä katsellen, sohvalla kyljelläni loikoillen ja samalla velttoa kaluani runkaten, säikähdin yht`äkkistä ovisummerin ääntä. Hyppäsin sohvalta ylös, ihmetellen että kuka siellä nyt on tähän aikaan illasta luokseni pyrkimässä, kun tuttuja minulla ei juuri ole, enkä niistä harvoistakaan tutuistani ketään odottanut tänne nyt tulevaksi. Menin ovelle ja nostin porttipuhelimen luurin korvalleni. Haloo! Ei vastausta. Haloo, kuka siellä? Ei vieläkään vastausta. Laitoin luurin takaisin paikoilleen, enkä ehtinyt kuin vain muutaman askeleen ovelta poispäin ottaa, kun ovikello pirahti, minut säikäyttäen. Olin pelkissä kalsareissani, eikä kylpytakkianikaan ollut lähettyvillä, joten käännyin tässä asussa takaisin ovelle. Kurkistin ovisilmästä käytävälle, ja hämmästyksekseni näin päivällä bussissa tapaamani tytön seisovan oveni takana. Hämmästyin, sillä en odottanut häntä enään ikinä näkeväni. Pakko oli ovi avata, vaikka olinkin puolipukeissani.
        Iltaa, sanoi tyttö arasti, itkettyneen näköisillä silmillään minua katsoen. Joku naapurisi oli tulossa ala-ovesta ulos ja pääsin käytävälle! Tule sisään! Anteeksi pukeutumiseni.. tai paremminkin pukeutumattomuuteni, mutta kun en enään näin myöhään odottanut ketään tänne, ja olin juuri kylpyyn menossa! Ei se mitään, ei se minua haittaa! Olisi pitänyt soittaa ensin, mutta..mutta kun...! Tyttö purskahti itkuun. Mitä on tapahtunut, kysyin säikähtäneenä. Kun.. kun.., tyttö nojautui minuun, minun vuorostani kiertäessä käteni hänen hartioidensa ympärille, ..kun äiti ajoi minut pois kotoa! Olin sanaton, tietämättä mitä sanoa. Tulin maksamaan sen velkani, ennenkuin..ennenkuin, en tiedä että ennenkuin mitä!
        Sinulla ei ole yöpaikkaa? Ei! Voit nukkua täällä.. sängyssäni.. ja minä voin nukkua sohvalla! Kiitos! Mutta minä voin nukkua tämän yön sohvalla, ja huomenna soitan veljelleni, jos saan muuttaa hänen luokseen! Veljeni asuu Helsingissä, kaukana täältä, enkä edes tiedä että onko minulle tilaa hänen luonaan, kun heillä.. hänellä ja hänen vaimollaan, on nyt pieni vauva! Mutta sinähän olet täällä töissä, etkös sinä niin sanonut!? Niin.. olenhan minä.. töissä.. vielä pari viikkoa, mutta kun ei nyt ole asuntoa, niin.. en nyt enää sitä kahta viikkoakaan!
        Mennään olohuoneeseen istumaan, oletko syönyt? En! Mene istumaan, niin minä käyn hakemassa sinulle jotain syötävää! Minulla on pari laukkua käytävällä, nostan ne vain ensin sisälle! Kävin keittiössä lämmittämässä päivälliseni tähteitä, ja kun menin olohuoneeseen, hakeakseni hänet syömään, järkytyin sanattomaksi ovella. Tyttö sohvalla istuessaan ensin hihitteli minut nähtyään, mutta purskahti sitten raikuvaan nauruun. Älä setä välitä, eihän tuossa nyt mitään hävettävää ole! Et sinä ainakaan mikään homo ole, ja hihihi katsovat ne muutkin pornofilmejä, etkä vain sinä! Olenhan niitä minäkin joskus katsonut, ja niille runkannut! Hyppäsin telkun luo, ja suljin sen. Unohdin tuon päälle, anteeksi, vastasin kasvot varmaan tulipunaisina. Ja minä keskeytin sinut kesken.. tuota.. niin.. ehditkö sinä edes tulla? Hmm… ruoka on pöydässä, tule syömään!
        Raijahan sinun nimesi oli?! Niin, Raija! Syömään siis Raija, minä juon sillä aikaa kupin kahvia! Ruokapöydässä Raijaa vielä hihitytti, mutta eipähän tyttöä enään itketyttänyt, ja hyvä niin. Mitä teet työksesi? Olen vain kauppa-apulaisena väli-aikaisesti, vielä pari viikkoa, ja sitten loppuu sekin työ! Ja sitten? En tiedä, ehkä veljeni auttaa, mutta hän asuu niin kaukana!
        Entä isäsi? Hänellä on toinen perhe, eikä hän minusta välitä!
        Ja äitisi? Hänellä on nyt uusi mieskaveri! Inhottava tyyppi ja molemmat ovat alkoholisteja! Nytkin ryyppäsivät, ja alkoivat riitelemään kanssani, kun pyysin heitä pitämään pienempää meteliä! Ajoivat minut kotoa pois! Siellä en voi asua, kun olen jo täysi-ikäinen, eikä äitiäni voi lain mukaan enää vaatia pitämään minua nurkissaan, aikuista ihmistä! No saat asua täällä sen aikaa, kun asiasi selviävät!
        Oletko naimisissa… niin tai hihi et tietenkään, kun katselet tuollaisia filmejä?! Ei ole enään vaimoa! Meni pois jo parikymmentä vuotta sitten, ja olen elellyt siitä lähtien yksin! Muutama väli-aikainen naisystävä kanssani vain joskus alussa asusteli jonkin aikaa.. mutta.. otatko lisää ruokaa? En kiitos, hyvää oli ja nälkä lähti, mutta juttusi jäi kesken, mitä niistä naisystävistäsi, miksei sinulla sellaista nyt ole? No joo.. kun.. otatko kahvia? Voinhan minä kupillisen ottaa, mutta niistä naisystävistäsi...? No joo kun.. kun minä olen jo vanha, kuten näet, ja... ...Kuinka vanha? Seitsemänkymmentäkolme ja kun vaimo kuoli, niin pikkuhiljaa minusta tuli impotentti! Onko sinulla lapsia? On kaksi, mutta he muuttivat ulkomaille jo viisikymmentä vuotta sitten, opiskelunsa lopetettuaan, töiden perään, tyttö Yhdysvaltoihin ja poika Australiaan! Eivätkä käy Suomessa? Eivät! Suomi on jo heille niin vieras! Voi sinua yksinäistä setä-parkaa! En minä heitä tänne kaipaa, olen jo tottunut siihen! Soitellaan aina silloin tällöin, ja se riittää aivan hyvin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja siinä niihin nyt keskittyneenä ja niitä katsellen, sohvalla kyljelläni loikoillen ja samalla velttoa kaluani runkaten, säikähdin yht`äkkistä ovisummerin ääntä. Hyppäsin sohvalta ylös, ihmetellen että kuka siellä nyt on tähän aikaan illasta luokseni pyrkimässä, kun tuttuja minulla ei juuri ole, enkä niistä harvoistakaan tutuistani ketään odottanut tänne nyt tulevaksi. Menin ovelle ja nostin porttipuhelimen luurin korvalleni. Haloo! Ei vastausta. Haloo, kuka siellä? Ei vieläkään vastausta. Laitoin luurin takaisin paikoilleen, enkä ehtinyt kuin vain muutaman askeleen ovelta poispäin ottaa, kun ovikello pirahti, minut säikäyttäen. Olin pelkissä kalsareissani, eikä kylpytakkianikaan ollut lähettyvillä, joten käännyin tässä asussa takaisin ovelle. Kurkistin ovisilmästä käytävälle, ja hämmästyksekseni näin päivällä bussissa tapaamani tytön seisovan oveni takana. Hämmästyin, sillä en odottanut häntä enään ikinä näkeväni. Pakko oli ovi avata, vaikka olinkin puolipukeissani.
        Iltaa, sanoi tyttö arasti, itkettyneen näköisillä silmillään minua katsoen. Joku naapurisi oli tulossa ala-ovesta ulos ja pääsin käytävälle! Tule sisään! Anteeksi pukeutumiseni.. tai paremminkin pukeutumattomuuteni, mutta kun en enään näin myöhään odottanut ketään tänne, ja olin juuri kylpyyn menossa! Ei se mitään, ei se minua haittaa! Olisi pitänyt soittaa ensin, mutta..mutta kun...! Tyttö purskahti itkuun. Mitä on tapahtunut, kysyin säikähtäneenä. Kun.. kun.., tyttö nojautui minuun, minun vuorostani kiertäessä käteni hänen hartioidensa ympärille, ..kun äiti ajoi minut pois kotoa! Olin sanaton, tietämättä mitä sanoa. Tulin maksamaan sen velkani, ennenkuin..ennenkuin, en tiedä että ennenkuin mitä!
        Sinulla ei ole yöpaikkaa? Ei! Voit nukkua täällä.. sängyssäni.. ja minä voin nukkua sohvalla! Kiitos! Mutta minä voin nukkua tämän yön sohvalla, ja huomenna soitan veljelleni, jos saan muuttaa hänen luokseen! Veljeni asuu Helsingissä, kaukana täältä, enkä edes tiedä että onko minulle tilaa hänen luonaan, kun heillä.. hänellä ja hänen vaimollaan, on nyt pieni vauva! Mutta sinähän olet täällä töissä, etkös sinä niin sanonut!? Niin.. olenhan minä.. töissä.. vielä pari viikkoa, mutta kun ei nyt ole asuntoa, niin.. en nyt enää sitä kahta viikkoakaan!
        Mennään olohuoneeseen istumaan, oletko syönyt? En! Mene istumaan, niin minä käyn hakemassa sinulle jotain syötävää! Minulla on pari laukkua käytävällä, nostan ne vain ensin sisälle! Kävin keittiössä lämmittämässä päivälliseni tähteitä, ja kun menin olohuoneeseen, hakeakseni hänet syömään, järkytyin sanattomaksi ovella. Tyttö sohvalla istuessaan ensin hihitteli minut nähtyään, mutta purskahti sitten raikuvaan nauruun. Älä setä välitä, eihän tuossa nyt mitään hävettävää ole! Et sinä ainakaan mikään homo ole, ja hihihi katsovat ne muutkin pornofilmejä, etkä vain sinä! Olenhan niitä minäkin joskus katsonut, ja niille runkannut! Hyppäsin telkun luo, ja suljin sen. Unohdin tuon päälle, anteeksi, vastasin kasvot varmaan tulipunaisina. Ja minä keskeytin sinut kesken.. tuota.. niin.. ehditkö sinä edes tulla? Hmm… ruoka on pöydässä, tule syömään!
        Raijahan sinun nimesi oli?! Niin, Raija! Syömään siis Raija, minä juon sillä aikaa kupin kahvia! Ruokapöydässä Raijaa vielä hihitytti, mutta eipähän tyttöä enään itketyttänyt, ja hyvä niin. Mitä teet työksesi? Olen vain kauppa-apulaisena väli-aikaisesti, vielä pari viikkoa, ja sitten loppuu sekin työ! Ja sitten? En tiedä, ehkä veljeni auttaa, mutta hän asuu niin kaukana!
        Entä isäsi? Hänellä on toinen perhe, eikä hän minusta välitä!
        Ja äitisi? Hänellä on nyt uusi mieskaveri! Inhottava tyyppi ja molemmat ovat alkoholisteja! Nytkin ryyppäsivät, ja alkoivat riitelemään kanssani, kun pyysin heitä pitämään pienempää meteliä! Ajoivat minut kotoa pois! Siellä en voi asua, kun olen jo täysi-ikäinen, eikä äitiäni voi lain mukaan enää vaatia pitämään minua nurkissaan, aikuista ihmistä! No saat asua täällä sen aikaa, kun asiasi selviävät!
        Oletko naimisissa… niin tai hihi et tietenkään, kun katselet tuollaisia filmejä?! Ei ole enään vaimoa! Meni pois jo parikymmentä vuotta sitten, ja olen elellyt siitä lähtien yksin! Muutama väli-aikainen naisystävä kanssani vain joskus alussa asusteli jonkin aikaa.. mutta.. otatko lisää ruokaa? En kiitos, hyvää oli ja nälkä lähti, mutta juttusi jäi kesken, mitä niistä naisystävistäsi, miksei sinulla sellaista nyt ole? No joo.. kun.. otatko kahvia? Voinhan minä kupillisen ottaa, mutta niistä naisystävistäsi...? No joo kun.. kun minä olen jo vanha, kuten näet, ja... ...Kuinka vanha? Seitsemänkymmentäkolme ja kun vaimo kuoli, niin pikkuhiljaa minusta tuli impotentti! Onko sinulla lapsia? On kaksi, mutta he muuttivat ulkomaille jo viisikymmentä vuotta sitten, opiskelunsa lopetettuaan, töiden perään, tyttö Yhdysvaltoihin ja poika Australiaan! Eivätkä käy Suomessa? Eivät! Suomi on jo heille niin vieras! Voi sinua yksinäistä setä-parkaa! En minä heitä tänne kaipaa, olen jo tottunut siihen! Soitellaan aina silloin tällöin, ja se riittää aivan hyvin!

        Oletko itse käynyt heidän luonaan? Silloin alussa kävin, aina siellä keik.. harvoin, mutta kerropas nyt sinäkin jotain itsestäsi! Vieläkö aiot opiskella? En tiedä, ehkä, ehkä en, saa sitten nähdä, kun asiani tästä selviävät!
        Näytät nuorelta.. et varmaan ole vielä lähelläkään kahtakymmentä? Täytin kahdeksantoista toissapäivänä! Onneksi olkoon! Kiitos! Näytitkin niin nuorelta, etkä lähellekään kahtakymmentä, et edes kahdeksaatoistakaan, mutta kun juttelit työpaikastasi niin... ...Ja jos en olisi jutellut, niin olisit pitänyt nuorempana? Niin.. joo.. olisin.. paljonkin nuorempana..joo..ja olet varma, että olet kahdeksantoista täyttänyt!? Joo olen hahhah aivan varma siitä! Kengän koko kolmekymmentäkuusi, pituus sataviisikymmentäseitsemän, B-kokoa käyttämäni rintaliivit, hiukan pulleahko, silmät siniset, hiukset vaaleat, kasvot meikkaamattomat, masu täynnä ruokaa, ikä todellakin kahdeksantoista, ÄO satakaksikymmentäyhdeksän ja... ...No jopas sattui kun... ...Hei mobiilisi soi! Aijaa.. en kuullutkaan! Nousin tuolilta ylös ja kävelin olohuoneeseen, jossa kännykkäni tosiaankin hälytti. Haloo! Jaa.. joo.. juu.. moi! Yks vanha tuttu.. mutta ei, nyt minun pitää mennä ammeeseen!
        Kohta on kello kymmenen, eikä sen jälkeen saa laskea enään vettä! Lievittää vähän selkäsärkyänikin kuuma kylpy! Minäkin olisin halunnut käydä pesulla, mutta käyn sitten huomenna! No mutta jos minä jätän sen ammeessa käynnin tältä päivältä väliin, niin käy sinä nyt ammeessa, tai suihkussa, tai miten vain peseytymässä! Ei kun käy sinä nyt vain ammeessa, niin minä käyn sitten huomenna! Käyn vain ensin veskissä asialla, ja laitan veden jo tulemaan sinulle! No sanotaan sitten niin!
        Raijan tultua takaisin vessasta, painuin minä ammeeseen. Suljin silmäni ja nautin lämpimästä vedestä, kunnes... Tee tilaa! Avasin hätkähtäen silmäni. Tyttö seisoi ilki alastomana ammeen vieressä. Hämmästyin, eikun j ä r k y t y i n , Ja kovasti. Mitä..mitä... ...Sitä vaan, että minä tulen kanssasi sinne ammeeseen, istutaan vastatusten! Mutta..mutta... ...Sinähän sanoit olevasi impotentti, etkö sitten ole? O..o... ...Olet, no mutta sittenhän siinä ei ole mitään väärää, vai onko!? E.. ei kai, mutta jos se sittenkin alkaa seisomaan, kun sinä olet tyttö ja niin ka..ka..kau... ...Kauhean näköinenkö? E.. ei kun kaunis ja.. ja tyttö! Pojan kanssako sinä sitten haluaisit kylpeä? Enhän minä nyt pojaksi voi muuttua! E..een kun ty..ty... ...Tytön kanssa? Niin..eikun... ...Tee setä tilaa, kello on jo puoli kymmenen! Tyttö istuutui minua vastapäätä.
        Tyttö..eikun Raija..oli upea, kaunis, ja viisikymmentä vuotta myöhässä elämästäni. Rinnat hänellä olivat pystyt, kiinteät ja ihanat, vartalo sopusuhtaisen ihana, ihana posliini pimpsa. Olet Ihana niin raija, eikun olet Raija niin ihana! Kiitos setä, sinäkin olet niin... ...Ihanako..höpö, höpö, enhän minä... ...Ei vaan jännä ja tämä, kun me nyt istutaan tässä alastomina, on tosi jännää!
        Tiedätkös setä miksi se minusta on niin jännää? E.. en.. en tiedä, miksi!? Siksi, kun minä olen ekshibitionisti! Tarkoitat siis että..että sinä... ...Niin setä, olen itseni paljastaja, sanoi tyttö, samalla jalkansa levittäen, ja työntäen syliään syliini. Nautin juuri tällä hetkellä paljastella itseäni sinulle, ja tiedän sinun nauttivan siitä! Mistä sinä sen tiedät? Siitä filmistäsi, joka oli pyörimässä kun tulin! Siinä kun ei naitu, vaan vain naiset esittelivät siinä itseään, jalat levällään, aivan kuten minä nyt esittelen itseäni sinulle! Enhän minä olisi uskaltanut hypätä kanssasi ammeeseen, jos ei olisi ollut sitä filmiä päällä, ja minä sitä nähnyt! Siitä tiesin, ettet suuttuisi, kun tällä tavoin tunkeudun kanssasi ammeeseen!
        Pidätkö sinä setä minusta.. minun rinnoistani.. minun pillustani.. minun vartalostani.. koko minusta.. huohotti tyttö. Pidätkö? Pidän Raija..pidän..pidän..saanko minä Raija koskea sinua? Saat setä! Saat setä katsoa ja kosketella minua niin paljon kuin haluat.. joka paikasta! Nyt tänään, huomenna, ylihuomenna, joka päivä, niin kauan kuin haluat, ja milloin vain haluat! I H A N A A ! Minä näen unta! Eihän tämä voi olla todellista! En halua herätä enään koskaan! Olet tyttöseni ihanampaakin ihanampi ihana ihanuus! Saanko Raija todellakin puristella söpöjä, ihania pikku rintojasi.. pikku pimpsaasi… ...Saat setä saat!
        Setä.. setä katso! Mitä? Silmät suurina, osoitti tyttö sormellaan haarojeni välissä roikkuvaa velttoa pientä...Pientä? Ei vaan VAUU.. Suurta ja Kovaa Kaluani! WOW, huudahdimme yhteen ääneen. Olenko minä noin ihana, huudahti Raija ihastuneena. Olet, huokaisin onnellisena.
        Et kai vain valehdellut minulle, sanoessasi olevasi impotentti? En, en valehdellut sinulle, enkä ymmärrä..eihän se tuolla tavoin ole jököttänyt yli kymmeneen vuoteen! Vakuutan Raija sinulle, että puhun nyt ehdottomasti täyttä totta! Ei tällaista ole tapahtunut yli kymmeneen vuoteen.. ihan totta.. ei ainakaan noin kovana ja isona ole seissyt muutamaa sekunttia kauempaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko itse käynyt heidän luonaan? Silloin alussa kävin, aina siellä keik.. harvoin, mutta kerropas nyt sinäkin jotain itsestäsi! Vieläkö aiot opiskella? En tiedä, ehkä, ehkä en, saa sitten nähdä, kun asiani tästä selviävät!
        Näytät nuorelta.. et varmaan ole vielä lähelläkään kahtakymmentä? Täytin kahdeksantoista toissapäivänä! Onneksi olkoon! Kiitos! Näytitkin niin nuorelta, etkä lähellekään kahtakymmentä, et edes kahdeksaatoistakaan, mutta kun juttelit työpaikastasi niin... ...Ja jos en olisi jutellut, niin olisit pitänyt nuorempana? Niin.. joo.. olisin.. paljonkin nuorempana..joo..ja olet varma, että olet kahdeksantoista täyttänyt!? Joo olen hahhah aivan varma siitä! Kengän koko kolmekymmentäkuusi, pituus sataviisikymmentäseitsemän, B-kokoa käyttämäni rintaliivit, hiukan pulleahko, silmät siniset, hiukset vaaleat, kasvot meikkaamattomat, masu täynnä ruokaa, ikä todellakin kahdeksantoista, ÄO satakaksikymmentäyhdeksän ja... ...No jopas sattui kun... ...Hei mobiilisi soi! Aijaa.. en kuullutkaan! Nousin tuolilta ylös ja kävelin olohuoneeseen, jossa kännykkäni tosiaankin hälytti. Haloo! Jaa.. joo.. juu.. moi! Yks vanha tuttu.. mutta ei, nyt minun pitää mennä ammeeseen!
        Kohta on kello kymmenen, eikä sen jälkeen saa laskea enään vettä! Lievittää vähän selkäsärkyänikin kuuma kylpy! Minäkin olisin halunnut käydä pesulla, mutta käyn sitten huomenna! No mutta jos minä jätän sen ammeessa käynnin tältä päivältä väliin, niin käy sinä nyt ammeessa, tai suihkussa, tai miten vain peseytymässä! Ei kun käy sinä nyt vain ammeessa, niin minä käyn sitten huomenna! Käyn vain ensin veskissä asialla, ja laitan veden jo tulemaan sinulle! No sanotaan sitten niin!
        Raijan tultua takaisin vessasta, painuin minä ammeeseen. Suljin silmäni ja nautin lämpimästä vedestä, kunnes... Tee tilaa! Avasin hätkähtäen silmäni. Tyttö seisoi ilki alastomana ammeen vieressä. Hämmästyin, eikun j ä r k y t y i n , Ja kovasti. Mitä..mitä... ...Sitä vaan, että minä tulen kanssasi sinne ammeeseen, istutaan vastatusten! Mutta..mutta... ...Sinähän sanoit olevasi impotentti, etkö sitten ole? O..o... ...Olet, no mutta sittenhän siinä ei ole mitään väärää, vai onko!? E.. ei kai, mutta jos se sittenkin alkaa seisomaan, kun sinä olet tyttö ja niin ka..ka..kau... ...Kauhean näköinenkö? E.. ei kun kaunis ja.. ja tyttö! Pojan kanssako sinä sitten haluaisit kylpeä? Enhän minä nyt pojaksi voi muuttua! E..een kun ty..ty... ...Tytön kanssa? Niin..eikun... ...Tee setä tilaa, kello on jo puoli kymmenen! Tyttö istuutui minua vastapäätä.
        Tyttö..eikun Raija..oli upea, kaunis, ja viisikymmentä vuotta myöhässä elämästäni. Rinnat hänellä olivat pystyt, kiinteät ja ihanat, vartalo sopusuhtaisen ihana, ihana posliini pimpsa. Olet Ihana niin raija, eikun olet Raija niin ihana! Kiitos setä, sinäkin olet niin... ...Ihanako..höpö, höpö, enhän minä... ...Ei vaan jännä ja tämä, kun me nyt istutaan tässä alastomina, on tosi jännää!
        Tiedätkös setä miksi se minusta on niin jännää? E.. en.. en tiedä, miksi!? Siksi, kun minä olen ekshibitionisti! Tarkoitat siis että..että sinä... ...Niin setä, olen itseni paljastaja, sanoi tyttö, samalla jalkansa levittäen, ja työntäen syliään syliini. Nautin juuri tällä hetkellä paljastella itseäni sinulle, ja tiedän sinun nauttivan siitä! Mistä sinä sen tiedät? Siitä filmistäsi, joka oli pyörimässä kun tulin! Siinä kun ei naitu, vaan vain naiset esittelivät siinä itseään, jalat levällään, aivan kuten minä nyt esittelen itseäni sinulle! Enhän minä olisi uskaltanut hypätä kanssasi ammeeseen, jos ei olisi ollut sitä filmiä päällä, ja minä sitä nähnyt! Siitä tiesin, ettet suuttuisi, kun tällä tavoin tunkeudun kanssasi ammeeseen!
        Pidätkö sinä setä minusta.. minun rinnoistani.. minun pillustani.. minun vartalostani.. koko minusta.. huohotti tyttö. Pidätkö? Pidän Raija..pidän..pidän..saanko minä Raija koskea sinua? Saat setä! Saat setä katsoa ja kosketella minua niin paljon kuin haluat.. joka paikasta! Nyt tänään, huomenna, ylihuomenna, joka päivä, niin kauan kuin haluat, ja milloin vain haluat! I H A N A A ! Minä näen unta! Eihän tämä voi olla todellista! En halua herätä enään koskaan! Olet tyttöseni ihanampaakin ihanampi ihana ihanuus! Saanko Raija todellakin puristella söpöjä, ihania pikku rintojasi.. pikku pimpsaasi… ...Saat setä saat!
        Setä.. setä katso! Mitä? Silmät suurina, osoitti tyttö sormellaan haarojeni välissä roikkuvaa velttoa pientä...Pientä? Ei vaan VAUU.. Suurta ja Kovaa Kaluani! WOW, huudahdimme yhteen ääneen. Olenko minä noin ihana, huudahti Raija ihastuneena. Olet, huokaisin onnellisena.
        Et kai vain valehdellut minulle, sanoessasi olevasi impotentti? En, en valehdellut sinulle, enkä ymmärrä..eihän se tuolla tavoin ole jököttänyt yli kymmeneen vuoteen! Vakuutan Raija sinulle, että puhun nyt ehdottomasti täyttä totta! Ei tällaista ole tapahtunut yli kymmeneen vuoteen.. ihan totta.. ei ainakaan noin kovana ja isona ole seissyt muutamaa sekunttia kauempaa!

        Mutta mitä me nyt tehdään, enhän minä voi sinua naida, viatonta, nuorta tyttöä, joka luotti siihen, mitä sanoin, että olen impotentti?! Et kai pidä minua huonona tyttönä, jos otan tuon kovan ja ison kyrpäsi sisääni, ja ratsastan päälläsi niin kauan, että laukeat kiimasta sykkivään, pieneen ja tiukkaan pilluuni? E.. een.. päinvastoin, pitäisin sinua siinä tapauksessa maailman kilteimpänä tyttönä, laupiaana samarialaisettarenani, hyväntekijättärenäni! Haluaisitko todellakin tehdä sen, että soisit minulle sellaisen ihanan autuuden? Haluaisin..haluan tehdä niin ja teen sen! Mutta tee se sievästi, etten herää tästä iki-ihanasta unestani!
        Et sinä setä näe unta, vaan tämä on todellista ja mitä totisinta totta! AII! Vasta Raijan nipistettyä minua käsivarrestani, uskoin häntä. Tyttö todellakin puhui täyttä ja valehtelematonta totta. Raija otti kovan kaluni käteensä, hieroen sen päällä ensin pillunsa vakoa ja glitoristaan, alkaen sitten hitaasti ja nauttien ohjailemaan sisälle pimpsaansa. Millimetri millimetriltä, upposi kova kyrpäni häneen.
        En ollut koskaan aikaisemmin rakastellut vettä täynnä olevassa ammeessa. Vesi alkoi tahdikkaasti loiskumaan lattialle, tytön aloittaessa työskentelynsä sylissäni. Kyrpäni ei koskaan aikaisemmin ollut joutunut olemaan.. eikun ollut saanut olla niin ahtaassa paikassa, eikä ollut ikinä saanut kokea sellaista ihanaa puristusta, ja kiimaisen pillun sykintää ympärillään. Ennenkuin kullini pää edes tavoitti vaginan pohjan, laukesin.
        Aah.. anteeksi Raija.. ooh.. laukesin liian aikaisin.. mutten voinut pidätellä.. wauu.. olit kullilleni liikaa.. olet aivan ihana.. ihana tyttö! Ei se mitään.. minustakin se tuntui ihanalta, mutta saat sitten nuolla minullekin orkut.. mutta… ...Mutta mitä? Niin, sitä minä vain, että sinähän sanoit toisen meistä joutuvan nukkumaan sohvalla, joten saat ennen nukkumaan menoamme kantaa sen sohvan sängyn viereen, vai yltääkö kielesi olohuoneen sohvalta makuuhuoneen sänkyyn saakka? Eipä taida selkäni enään kestää sellaista sohvan siirtelyä, joten pakko meidän nyt on samassa sängyssä nukkua, ja mikäs sen kivempaa!
        Lerpahtanut kaluni luiskahti tytön pimpsasta ulos ja… ...Vauu, eikö sen tulo ikinä lopu.. tuossahan on varmaan kokonaisen vuoden sperman tuotantosi.. milloin sait viimeksi orkut? Et varmaan moneen vuoteen! Säästelin sitä tätä hetkeä varten.. eikun joo.. taitaa siitä useampi päivä, tai jopa viikkokin olla, kun viimeksi orkut tuli!
        Pesin meidät molemmat, ja suihkutettuani viimeisetkin saippuan rippeet kehoiltamme, nousimme ylös ammeesta lattialle, ja kuivasin meidät lopuksi.
        Ja nyt iltapalalle, ja sitten sänkyyn! Ja ei setä nukuta, ennenkuin saat toisetkin orkut! Sedälle tuli nyt tänä vuonna aikainen joulu! JIPII! Hyss..naapurisi! Aivan ne unohdin.. jipii!

        Tämä on tositarina, enkä minä valehtele.. ikinä, ja jos nyt jotain olen muistanut väärin, niin eihän sitä nyt valehteluksi voi parhaalla tahdollaankaan sanoa. Ja voi olla, että Raija jää pitemmäksikin aikaa luokseni. Ja kuten joskus joku lapamato on sanonut, että Toivossa on hyvä elää, niin sanon nyt minäkin samalla tavoin, vaikkakin jotain aivan muuta sillä tarkoittaen, että toivossa on hyvä elää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta mitä me nyt tehdään, enhän minä voi sinua naida, viatonta, nuorta tyttöä, joka luotti siihen, mitä sanoin, että olen impotentti?! Et kai pidä minua huonona tyttönä, jos otan tuon kovan ja ison kyrpäsi sisääni, ja ratsastan päälläsi niin kauan, että laukeat kiimasta sykkivään, pieneen ja tiukkaan pilluuni? E.. een.. päinvastoin, pitäisin sinua siinä tapauksessa maailman kilteimpänä tyttönä, laupiaana samarialaisettarenani, hyväntekijättärenäni! Haluaisitko todellakin tehdä sen, että soisit minulle sellaisen ihanan autuuden? Haluaisin..haluan tehdä niin ja teen sen! Mutta tee se sievästi, etten herää tästä iki-ihanasta unestani!
        Et sinä setä näe unta, vaan tämä on todellista ja mitä totisinta totta! AII! Vasta Raijan nipistettyä minua käsivarrestani, uskoin häntä. Tyttö todellakin puhui täyttä ja valehtelematonta totta. Raija otti kovan kaluni käteensä, hieroen sen päällä ensin pillunsa vakoa ja glitoristaan, alkaen sitten hitaasti ja nauttien ohjailemaan sisälle pimpsaansa. Millimetri millimetriltä, upposi kova kyrpäni häneen.
        En ollut koskaan aikaisemmin rakastellut vettä täynnä olevassa ammeessa. Vesi alkoi tahdikkaasti loiskumaan lattialle, tytön aloittaessa työskentelynsä sylissäni. Kyrpäni ei koskaan aikaisemmin ollut joutunut olemaan.. eikun ollut saanut olla niin ahtaassa paikassa, eikä ollut ikinä saanut kokea sellaista ihanaa puristusta, ja kiimaisen pillun sykintää ympärillään. Ennenkuin kullini pää edes tavoitti vaginan pohjan, laukesin.
        Aah.. anteeksi Raija.. ooh.. laukesin liian aikaisin.. mutten voinut pidätellä.. wauu.. olit kullilleni liikaa.. olet aivan ihana.. ihana tyttö! Ei se mitään.. minustakin se tuntui ihanalta, mutta saat sitten nuolla minullekin orkut.. mutta… ...Mutta mitä? Niin, sitä minä vain, että sinähän sanoit toisen meistä joutuvan nukkumaan sohvalla, joten saat ennen nukkumaan menoamme kantaa sen sohvan sängyn viereen, vai yltääkö kielesi olohuoneen sohvalta makuuhuoneen sänkyyn saakka? Eipä taida selkäni enään kestää sellaista sohvan siirtelyä, joten pakko meidän nyt on samassa sängyssä nukkua, ja mikäs sen kivempaa!
        Lerpahtanut kaluni luiskahti tytön pimpsasta ulos ja… ...Vauu, eikö sen tulo ikinä lopu.. tuossahan on varmaan kokonaisen vuoden sperman tuotantosi.. milloin sait viimeksi orkut? Et varmaan moneen vuoteen! Säästelin sitä tätä hetkeä varten.. eikun joo.. taitaa siitä useampi päivä, tai jopa viikkokin olla, kun viimeksi orkut tuli!
        Pesin meidät molemmat, ja suihkutettuani viimeisetkin saippuan rippeet kehoiltamme, nousimme ylös ammeesta lattialle, ja kuivasin meidät lopuksi.
        Ja nyt iltapalalle, ja sitten sänkyyn! Ja ei setä nukuta, ennenkuin saat toisetkin orkut! Sedälle tuli nyt tänä vuonna aikainen joulu! JIPII! Hyss..naapurisi! Aivan ne unohdin.. jipii!

        Tämä on tositarina, enkä minä valehtele.. ikinä, ja jos nyt jotain olen muistanut väärin, niin eihän sitä nyt valehteluksi voi parhaalla tahdollaankaan sanoa. Ja voi olla, että Raija jää pitemmäksikin aikaa luokseni. Ja kuten joskus joku lapamato on sanonut, että Toivossa on hyvä elää, niin sanon nyt minäkin samalla tavoin, vaikkakin jotain aivan muuta sillä tarkoittaen, että toivossa on hyvä elää.

        Lisää speden löpinöitä buaahaa


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Syötyämme iltapalan, lohivoileivät maitolasillisella alas huuhdeltuna, ei Raija enään malttanut juoda kupissaan valmiina olevaa teetään, vaan kiirehti meitä molempia sänkyyn. Teetä en saanut minäkään, enkä olisi enään välittänyt siitä minäkään, katsellessani häntä keittiön pöydän toisella puolen, rinnat paljaina. Tunsin sellaista kiimaista tuttua kihelmöintiä nivusissani, mitä en ollut tuntenut kuin joskus viimeksi teini-ikäisenä, kun seksi oli minulle vasta uutta ja outoa tyttöjen kanssa. Silloin kun vasta ensimmäisiä kertoja pääsin työntämään kaluni tyttöjen salaperäisiin ja ihaniin pimpsoihin. Tunsin hämmästyksekseni ja ilokseni, kuinka kullini koveni jälleen, vaikka vain hetki sitten, olin lauennut ja pumpannut spermani tämän nuoren seuralaiseni halukkaaseen pilluun.
      Nousimme ylös tuoleiltamme ja.. ja…….. vaikka mitäpä tuo muita kiinnostaa… ei varmaan sitten tippaakaan…… siispä olkoot……………… Rupeen Mirrin ja Raijan kanssa kattoon telkkua moi.
      https://www.youtube.com/watch?v=ifumHS47fSw

      • Anonyymi

        Eli niuvanniemeen pipipää


    • Anonyymi

      Aamulla heräsin kevyeen kosketukseen oikealla poskellani. Nukuin sängyssä selälläni, ikkuna vasemmalla puolellani, josta suljettujen silmäluomieni läpi eroitin jo aamu-auringon valaisevan makuuhuonettani.
      Mirri haluaa tietenkin aamiaista, mutta eihän sillä ole tapana herättää minua kesken uniani, varsinkin kun minulla on joka ilta tapana täyttää sen ruokalautanen.
      Olepas Mirri nyt ihmisiksi, äläkä herättele mi…!
      Avasin silmäni, ja mitä ihmettä.. silmä, silmä, nenä, suu.. nänni, nänni.., nostin päätäni, antaen katseeni vaeltaa jalkopäähän.. jokin muu.. ei voi olla totta.
      Suljin silmäni, ja hetken niitä hierottuani, avasin ne uudelleen, ja.. totta se oli, se jokin muu oli nuoren tytön posliinipimpsa.
      Alaston, nuori tyttö minun sängyssäni, toinen käsi poskellani, jonka hän varmaankin oli unissaan siihen työntänyt.
      Kaupungissa on varmaankin kymmeniä tuhansia tyhjiä sänkyjä, ja juuri minun sänkyyni on tupsahtanut tuollainen nuori ja kaunis.. Raija.. nyt muistin. Raijahan se siinä onkin, se tyttö eilen bussissa ja sitten ammeessani ja sitten sängyssäni.. ja.. ja me rakasteltiin.. me r a k a s t e l t i i n
      sekä ammeessa että sängyssä. Aii!
      Tyttö hätkähti hereille, silmänsä avaten, minua suoraa silmiini katsoen.
      Huomenta Risto-setä!
      Huomenta Raija!
      Mikä ihmeen kiljaisu tuo oli?
      Ulkoa varmaankin kuului, vastasin.
      Niin tai taisin herätessäni nipistää itseäni!
      Miksi?
      Miksikö? Niin.. en tiedä.. niin tai tiedän.. näin sinut!
      Ja minun näkemiseni sai sinut nipistämään itseäsi?
      Niin.. joo, niin sai!
      Hah hah, oot ihan hupsu setä! Etkö muistanut minua enää?
      En, niin tai muistin, mutta kun heräsin ja luulin näkeväni unta ja… ...Nipistit itseäsi! No olinko sinulle hauska yllätys?
      Olit, aivan sitten mahtava yllätys, parempaa ei herääminen olisi voinut olla!
      Raija siirtyi itseään venytellen, silmät jälleen suljettuina ja suu auki haukoitellen, kylkeeni kiinni. Olit setä yöllä niin ihana, kuiskasi hän vielä unisella äänellään, samalla poskeani suukotellen. Tuntuu kuin olisin nähnyt unta.. täysin uskomatonta, vastasin, kiertäessäni vapaana olevan käteni hänen ympärilleen.
      Ihan sitten uskomatonta! Kaduttaako sinua Raija?
      Ei.. pitäisikö!?
      Niin.. en tiedä! Ajattelin vain, että kun olen tällainen… ...Ihana herrasmies!
      Ei vaan tällainen ikivanha ukko.. ja sinä tuollainen nuori ja… ...Et sinä minua vietellyt, vaan minä viettelin sinut!
      Ai niinkö siinä kävikin?
      Niin siinä kävi! Ei sinusta olisi ketään viettelemään!
      Eikö?
      Ei, koska olisit liian kiltti ja empaattinen sellaiseen, nuoria ja kokemattomia tyttöjä sänkyysi houkuttelemaan!
      Kiltti ja empaattinen?
      Etkö sitä sitten ole?
      Olen.. niin tai en tiedä, vaikka olenhan minä aina itseäni sellaisena pitänyt, mutta välillä olen kyllä ajatellut sen olevan vain itserakkaudestani johtuvaa, itselleni valehtelua, se että sellainen olisin, kun jokainenhan aina haluaa pitää itseään parempana, kuin onkaan!
      Vaikka, ei minussa koskaan sammunut nainen ole herättänyt muuta kuin vain suojelun halua! Sellaisen riisumisen ja panemisen sijasta ,olen tätä vain peitellyt, ja odotellut sitten hänen selviämistään ja heräämistään, vaikka olenkin tiennyt, että useimmitenhan siinä sitten vain jää itse saamatta, ja näppejään nuolemaan, mutta kun ei ole tuntunut oikealta nukkuvaa naista paneskella! Eikä se vain tunnu väärältä, vaan se on väärin! Jotenkin todella raukkamaista se sellainen on!
      Jos tässä sängyssä, alastomana vieressäsi maatessani, olisin kieltäytynyt rakastelemasta kanssasi, et olisi väkisin sitä tehnyt, ethän?!
      En, en tietenkään, mutta ethän sinä voi olla siitä varma, kuin minä itse vain, koska et tunne minua vielä, sillä eilenhän me vasta tavattiin, eikä siitä ole vielä edes vuorokauttakaan kulunut! En todellakaan olisi koskenut sinuun, enkä yrittää edes muuttaa mieltäsi, jos olisit pyytänyt minua olla sinuun koskematta! Minä itse tiedän sen, mutta et sinä!
      Tiedänpäs, olet liian kiltti ja empaattinen, tekemään kenellekään mitään pahaa! Tiedän sen, koska tunnistan itseni sinussa! Olen itse samanlainen kuin sinäkin, yhtä kiltti ja empaattinen muita kohtaan!
      Niin, mutta nyt ehkä saat väärän kuvan kaikista miehistä, yleistäessäsi heidät minuun, ja luulet heidän kaikkien olevan yhtä kilttejä sinua kohtaan! Et saa Raija sellaista kuvitella!
      En kuvittelekaan! Äitini poikakaverit, joita hänellä on ollut useita, ovat sellaiset luulot vieneet minulta pois, yrittäessään jatkuvasti ängetä sänkyyni! Olen oppinut tappelemaan, ja pitämään puoleni, usko se Risto!
      Risto?
      Niin Risto, koska nyt puhuu nainen minussa, eikä se avuton pikkutyttö, jona minua pidät!
      Enhän minä sinua sellaisena pidä, vaistoan sinussa selviäjää, joka kyllä osaa pitää itsestään huolta!
      Mutta äskenhän varoittelit minua muista miehistä, ikäänkuin en osaisi heitä, ilman varoittelujasikin varoa!
      Tunsin vain, että minun piti sanoa se, minkä sanoin, koska tunnen siinä mielessä itseni poikkeavaksi muiden miesten rinnalla! On naisia, joilta en ole ikinä saanut!

      • Anonyymi

        Naisia, jotka haluavat, että heidät otetaan väkisin, tiedän tuon sinusta, et sinä Risto sellaisten naisten kanssa voisi olla!
        En, enkä minkäänlaisessa alistussuhteessa, kummankaan taholta!
        Siinä me Risto-setä olemme samanlaisia!
        Risto-setä?
        Niin setä-Risto, nauroi Raija. Ei liian suoraviivaista käytävää koko ajan, sillä me rakastamme joskus epätietoisuutta siitä, mitä seuraavan kulman takana odottaa!
        Yllätystä edeltävää jännitystä?!
        Roolipelit Risto ovat jänniä.. ainakin välillä Risto-setä!
        Joskus se on jännää, olet tyttöseni siinä aivan oikeassa!
        Me olemme oikeassa, me molemmat olemme oikeassa, usko Risto kun äiti sanoo!
        Kyllä, kyllä.. Raija-äiti.. heh!
        Mutta kello käy, minun pitää olla kymmeneltä työpaikassani, ja suihkussa pitää vielä käydä!
        Ja jätät Raija-äiti minut tänne ilman lapsenlikkaa, mutta leikki leikkinä, saat vara-avaimeni, tuntuu taskussa mukavalta, ja poistaa tuuli-ajolla olon tunteen!
        Odotinkin sen saavani, pitääkö kiittää?
        Mitäpä sinä nyt omasta koti-avaimestasi kiittäisit! Minähän se olen kiitollinen kun pidät siitä huolen!
        Lupaan pitää siitä huolta, kuin rakkaimmasta aarteestani, sen aikaa, kun se minulla on!
        Kiva kuulla, Raija-äiti-tyttöseni!
        Raijan ollessa töissä, rikoin viidettä käskyä vastaan, tappamalla aikaa, vaikka ei kai sillä käskyllä alunperin oltu aikaa tarkoitettu, taikka kyllähän ne olivat kovia poikia, silloin aikoinaan ennen vanhaan, arkisin tekemään aikaisesta aamusta, myöhään iltaan töitä, ne jotka sitten sunnuntaisin köröttelivät hevospeleillään kirkkoon. Eivät siis tappaneet edes aikaakaan, turhalla laiskottelulla.
        Kävin kellarissa muuttelemassa saunavuorojani myöhäisemmäksi illalla, ja kun näkyi olevan varaamattomia aikoja, varasin niistäkin muutamia itselleni, jolloin joka toisesta illasta tuli sauna-ilta, pariksi viikoksi eteenpäin. Kävin kävelyllä, lueskelin, ja välillä soittelin huuliharppuani. Siivoaminen ei tänään kiinnostanut, koska selkäni oli kipeä, ja sitä kävin hoitamassa kuumassa kylvyssä. Selkää piti säästää Raijaa varten, koska oletin meidän vielä jatkavan yhteistä sänkykuntoiluamme, jonka olimme eilen aloittaneet, ja jatkaisimme sitä todennäköisesti jo tänä iltana.
        Mietin tilannetta. Tyttö oli minulle yhä tuntematon, en tiennyt hänestä mitään, ja hänellä oli avaimeni, mutta jostain syystä luotin häneen, en tiedä miksi. Vaistoni sanoi niin, ja päätin luottaa siihen, siihen vaistooni.
        Jos joutuisin katumaan, niin se olisi sitten sen ajan murhe se, mutta siihen saakka saisi hän täyden luottamukseni.
        Ei se pelaa joka pelkää, ja palkintona häämötti nyt palkinnoista ihanin, nuori ja halukas tyttö, ystävänäni, rakastajattarenani, kumppaneina toisillemme, ainakin jonkun aikaa. Voisiko sen parempaa palkintoa enään toivoakaan. Ei.
        Ja kun ajattelee historiaa, niin tällainenhan, oli vielä runsas vuosisata sitten täysin hyväksyttyä, vaikkei siitä ehkä ääneen puhuttukaan. Ja nythän se on yhteiskunnassamme jälleen hyväksyttyä, ainakin siinä mielessä, kun oikein houkuttelemalla houkutellaan sitä sellaista kulttuuria rajan yli tänne eurooppaan, omaa kulttuuriamme muokkaamaan siihen suuntaan. Raija on sentään jo täysi-ikäinen, ja täysi-ikäinenhän se olen minäkin, vaikkei sitä moni uskoisikaan, nähtyään minussa asuvan ikuisen pikkupojan, tai ehkäpä paremminkin ilmaistuna lapsellisuuteni.
        Heitin kruunaa ja klaavaa. Valitsin kruunan ja heitin kolikkoa. En vasemman käteni selkäpuolella kiinni ottamaani, ilmassa pyörinyttä kolikkoa katsonut, vaan suljin silmäni, ennenkuin sujautin sen olohuoneen pöydän liinan alle. Tarkistaisin sen sitten myöhemmin, joskus viikon, parin päästä, tai ehken koskaan. Mielessäni vaistoni ikäänkuin henkilöityi, näyttäen minulle silmää iskien, hyväksyvästi pystyssä pitämäänsä peukaloaan. Oikein, tuntui sen sanoma olevan minulle, usko pois, kruuna se on, oikein teit.
        Illalla, olohuoneen nojatuolissa, kirja kädessä istuessani, säikäytti minut ajatuksistani nykyhetkeen, ulko-ovelta kuuluva rapina.
        Onko ruokaa Risto, on huutava nälkä?
        Unohdin!
        Nousin nojatuolista ylös, ja menin Raijaa eteiseen vastaan.
        Anteeksi Raija, mutta kun tämä sinun täällä olosi on minulle niin uutta, niin en edes tiennyt, että milloin odottaa sinun palaavan takaisin kotiin! Mutta ruoka on valmiina hellalla, ja nopeastihan sen mikrossa lämmittää!
        Ihan OK, ei mitään hätää!
        Seisoimme eteisessä, pitkään toisiamme silmiin katsellen, osaamatta kumpikaan tehdä muuta, kuin vain toisiamme tuijottaa.
        En tiedä Raija, mitä odotat minun nyt tässä tilanteessa tekevän, enkä mitään väärin tekemällä halua saattaa sinua hämilleen, joten kysynkin sinulta nyt, että haluatko halin, nyt, huomenna, ja yli… ...Mitä itse haluat?
        Halata sinua, rutistaa sinut syliini, minulla on ollut sinua koko päivän niin valtavan ikävä!
        Mikset sitten halaa, en muuta toivoisikaan, kuin tervetuliaishalin sinulta, tuntea olevani tervetullut tänne, tuntea että minua on odotettu.. että minua rakastetaan.. että joku rakastaa minua! Se sellainen.. olisi minulle täysin uutta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naisia, jotka haluavat, että heidät otetaan väkisin, tiedän tuon sinusta, et sinä Risto sellaisten naisten kanssa voisi olla!
        En, enkä minkäänlaisessa alistussuhteessa, kummankaan taholta!
        Siinä me Risto-setä olemme samanlaisia!
        Risto-setä?
        Niin setä-Risto, nauroi Raija. Ei liian suoraviivaista käytävää koko ajan, sillä me rakastamme joskus epätietoisuutta siitä, mitä seuraavan kulman takana odottaa!
        Yllätystä edeltävää jännitystä?!
        Roolipelit Risto ovat jänniä.. ainakin välillä Risto-setä!
        Joskus se on jännää, olet tyttöseni siinä aivan oikeassa!
        Me olemme oikeassa, me molemmat olemme oikeassa, usko Risto kun äiti sanoo!
        Kyllä, kyllä.. Raija-äiti.. heh!
        Mutta kello käy, minun pitää olla kymmeneltä työpaikassani, ja suihkussa pitää vielä käydä!
        Ja jätät Raija-äiti minut tänne ilman lapsenlikkaa, mutta leikki leikkinä, saat vara-avaimeni, tuntuu taskussa mukavalta, ja poistaa tuuli-ajolla olon tunteen!
        Odotinkin sen saavani, pitääkö kiittää?
        Mitäpä sinä nyt omasta koti-avaimestasi kiittäisit! Minähän se olen kiitollinen kun pidät siitä huolen!
        Lupaan pitää siitä huolta, kuin rakkaimmasta aarteestani, sen aikaa, kun se minulla on!
        Kiva kuulla, Raija-äiti-tyttöseni!
        Raijan ollessa töissä, rikoin viidettä käskyä vastaan, tappamalla aikaa, vaikka ei kai sillä käskyllä alunperin oltu aikaa tarkoitettu, taikka kyllähän ne olivat kovia poikia, silloin aikoinaan ennen vanhaan, arkisin tekemään aikaisesta aamusta, myöhään iltaan töitä, ne jotka sitten sunnuntaisin köröttelivät hevospeleillään kirkkoon. Eivät siis tappaneet edes aikaakaan, turhalla laiskottelulla.
        Kävin kellarissa muuttelemassa saunavuorojani myöhäisemmäksi illalla, ja kun näkyi olevan varaamattomia aikoja, varasin niistäkin muutamia itselleni, jolloin joka toisesta illasta tuli sauna-ilta, pariksi viikoksi eteenpäin. Kävin kävelyllä, lueskelin, ja välillä soittelin huuliharppuani. Siivoaminen ei tänään kiinnostanut, koska selkäni oli kipeä, ja sitä kävin hoitamassa kuumassa kylvyssä. Selkää piti säästää Raijaa varten, koska oletin meidän vielä jatkavan yhteistä sänkykuntoiluamme, jonka olimme eilen aloittaneet, ja jatkaisimme sitä todennäköisesti jo tänä iltana.
        Mietin tilannetta. Tyttö oli minulle yhä tuntematon, en tiennyt hänestä mitään, ja hänellä oli avaimeni, mutta jostain syystä luotin häneen, en tiedä miksi. Vaistoni sanoi niin, ja päätin luottaa siihen, siihen vaistooni.
        Jos joutuisin katumaan, niin se olisi sitten sen ajan murhe se, mutta siihen saakka saisi hän täyden luottamukseni.
        Ei se pelaa joka pelkää, ja palkintona häämötti nyt palkinnoista ihanin, nuori ja halukas tyttö, ystävänäni, rakastajattarenani, kumppaneina toisillemme, ainakin jonkun aikaa. Voisiko sen parempaa palkintoa enään toivoakaan. Ei.
        Ja kun ajattelee historiaa, niin tällainenhan, oli vielä runsas vuosisata sitten täysin hyväksyttyä, vaikkei siitä ehkä ääneen puhuttukaan. Ja nythän se on yhteiskunnassamme jälleen hyväksyttyä, ainakin siinä mielessä, kun oikein houkuttelemalla houkutellaan sitä sellaista kulttuuria rajan yli tänne eurooppaan, omaa kulttuuriamme muokkaamaan siihen suuntaan. Raija on sentään jo täysi-ikäinen, ja täysi-ikäinenhän se olen minäkin, vaikkei sitä moni uskoisikaan, nähtyään minussa asuvan ikuisen pikkupojan, tai ehkäpä paremminkin ilmaistuna lapsellisuuteni.
        Heitin kruunaa ja klaavaa. Valitsin kruunan ja heitin kolikkoa. En vasemman käteni selkäpuolella kiinni ottamaani, ilmassa pyörinyttä kolikkoa katsonut, vaan suljin silmäni, ennenkuin sujautin sen olohuoneen pöydän liinan alle. Tarkistaisin sen sitten myöhemmin, joskus viikon, parin päästä, tai ehken koskaan. Mielessäni vaistoni ikäänkuin henkilöityi, näyttäen minulle silmää iskien, hyväksyvästi pystyssä pitämäänsä peukaloaan. Oikein, tuntui sen sanoma olevan minulle, usko pois, kruuna se on, oikein teit.
        Illalla, olohuoneen nojatuolissa, kirja kädessä istuessani, säikäytti minut ajatuksistani nykyhetkeen, ulko-ovelta kuuluva rapina.
        Onko ruokaa Risto, on huutava nälkä?
        Unohdin!
        Nousin nojatuolista ylös, ja menin Raijaa eteiseen vastaan.
        Anteeksi Raija, mutta kun tämä sinun täällä olosi on minulle niin uutta, niin en edes tiennyt, että milloin odottaa sinun palaavan takaisin kotiin! Mutta ruoka on valmiina hellalla, ja nopeastihan sen mikrossa lämmittää!
        Ihan OK, ei mitään hätää!
        Seisoimme eteisessä, pitkään toisiamme silmiin katsellen, osaamatta kumpikaan tehdä muuta, kuin vain toisiamme tuijottaa.
        En tiedä Raija, mitä odotat minun nyt tässä tilanteessa tekevän, enkä mitään väärin tekemällä halua saattaa sinua hämilleen, joten kysynkin sinulta nyt, että haluatko halin, nyt, huomenna, ja yli… ...Mitä itse haluat?
        Halata sinua, rutistaa sinut syliini, minulla on ollut sinua koko päivän niin valtavan ikävä!
        Mikset sitten halaa, en muuta toivoisikaan, kuin tervetuliaishalin sinulta, tuntea olevani tervetullut tänne, tuntea että minua on odotettu.. että minua rakastetaan.. että joku rakastaa minua! Se sellainen.. olisi minulle täysin uutta!

        Minä rakastan sinua Raija sanoin, sulkien hänet syleilyyni. Olet minulle rakas, vaikkemme tämän kauempaa ole toisiamme tunteneetkaan, mutta tuntuu kuin olisin ikäni sinut tuntenut! Kuulostaa ehkä hullulta, mutta niin minä tosiaankin tunnen!
        En kuitenkaan voi olla ajattelematta, että haluat vain seksiä minulta!
        On siinä muutakin, paljon muutakin, olet minulle ilman sinulta saamaani seksiäkin rakas, ja taitaa olla parasta tästä lähtien jättää se seksi väliltämme pois, kun meillä on niin valtava tuo ikä-erokin! Pää-asia että olet, ja viihdyt täällä, rakastan sinua ilman seksiäkin, mutta nyt tyttöseni syömään! Mutta enhän minä seksiä sinulta halua kieltää.. haluan sitä itsekin.. sinun kanssasi! Olet kyllä tosiaankin minua niin valtavan paljon vanhempi, oikea antiikki-ukko, mutta silti, en tiedä miksi, tuntui se kuitenkin oikealta rakastella kanssasi, joten jatketaan sitä, jos et sitten itse omassatunnossasi tunne sen olevan väärin?!
        Kun itse tunnet sen olevan oikein, niin ei siitä minunkaan omatuntoni millään tavoin soimaa! Olen vain onnellinen, saadessani nauttia suuresti kaipaamastani seksistä kanssasi!
        Haluatko Raija mennä syönnin jälkeen saunaan? Kävin päivällä varaamassa ajan, yhdeksästä kymmeneen!
        Voi kuinka ihanaa se olisi! En ole aikoihin käynyt saunassa, kun sinne oli aina mukaani tuppautumassa äiti ja sen jätkäkaverit, joten lopetin siellä käymästä!
        Vielähän tässä on tunti sinne menoon aikaa, joten ehtii ruokakin masussasi vähän sulaa, kun nyt heti syöt!
        Saunan oven vieressä, seisoi eräs naapuritalossa asuva mies, saunanvarauslistaa tutkimassa, ollessamme Raijan kanssa saunaan menossa.
        En muistanut hänen nimeään, mutta tiesin hänen olevan taloyhtiömme hallituksen jäsen, itserakas, tyhmä niuhoittaja, uskovainen sanansa julistaja.
        Kierteli vähintäänkin kerran viikossa, jakamassa lahkonsa saamia taivasuutisia, itse tulostamillaan lentolehtisillään.
        Itse olin jalat tukevasti maan päällä pitävä luterilainen, jota ei kaatuiluttanut, eikä mölisyttänyt, vaikken kirkossa käynytkään, kuin vain harvoin. Pidin kirkkomusiikista, ja joskus harvoin kävin sitä siellä kuuntelemassa, jos ei muutakaan tekemistä ollut.
        En ollut osallistunut hallituksen toimintaan millään lailla, koska se ei koskaan ollut kiinnostanut minua vähääkään, enkä siis ollut painanut heidän nimiään muistiin.
        Iltaa!
        Iltaa, iltaa!
        Olet varannut sauna-aikoja kuukaudeksi eteenpäin, miltei joka päivälle! Miksi!?
        Tästä kuukaudesta on vain kaksi viikkoa enään jäljellä, ja kuukaudessa on neljä viikkoa! Olen varannut vain neljä ylimääräistä aikaa kahdelle seuraavalle viikolle! Viikossa on seitsemän päivää! Olet varannut kolme aikaa joka viikolle!
        En vaan kaksi, se kolmas on minun vakio-aikani!
        Siitä huolimatta niitä on liikaa!
        Kuka sen sanoo?
        Minä!
        Sinä et sitä yksin päätä!
        Tänään voit saunoa, mutta nuo kolme ylimääräistä saunakertaa voit unohtaa!
        Otahan poika rauhallisesti, nuo varaukseni pysyvät tuolla listalla!
        Lähdetään vaari kotiin!
        Kukas tämä tyttö on, ja mitä tekemistä hänellä on sinun kanssasi saunassa?
        Johan sen kuulit, olen hänen vaarinsa!
        Etkä ole, en usko, tässä taloyhtiössä ei sallita siveetöntä elämää!
        Paraskin siveydenvartija, tiedän mikä kaappiluihu olet!
        Näin sinut kerran autotallin takana hellissä tunnelmissa, sen sinun talossasi asuvan pojan kanssa! Ajoin siitä silloin ohi, ja ajettuani autoni talliin, kävin kuvaamassa teidät, varmuuden vuoksi, koska aavistelin saavani sinulta ikävyyksiä vielä minäkin, kuten niin moni muukin täällä.
        Ja jos et sälli nyt kipitä heti paikalla takaisin vaimosi luokse, minua täältä häiritsemästä, niin lupaan ja vannon, että viikon sisällä saavat kaikki tämän kadun asukkaat kopiot niistä napsimistani kuvista! Sinulla on kymmenen sekunttia aikaa häipyä, ja aika alkaa nyt! Yksi..kaksi… ...Tämä muistetaan vielä, huusi pois juokseva, itse vaimoaan poikien kanssa pettävä, eheyttämätön moraalinvartija olkansa yli.
        Otitko tosiaankin heistä sellaisia kuvia, onhan homoillakin oikeus olla olemassa!
        On, on, totta kai on! En minä homoja tuomitse, enkä vihaa, vaan tuollaista käytöstä, kuin tuollakin on, eikä sillä ole hänen homoutensa kanssa mitään tekemistä!
        Mutta otit kuitenkin niitä kuvia?!
        Otin ja otin, tiesin että hänestä tulee vielä ikävyyksiä, niinkuin nyt tulikin, ja minun onnekseni hän on aktiivinen kaappihomo!
        Et siis ottanutkaan niitä kuvia?
        Puistin hymyillen päätäni. Etusormi huulien edessä, iskin Raijalle silmää.
        Valehtelit, ja se uskoi ja säikähti, kuiskasi Raija hihittäen.
        No valehtelusta en mene sanomaan sitä, enkä tätä, mutta kova poika se juoksemaan on!
        Saunoja oli kaksi, ja niiden välissä yhteinen suihkuhuone, lukitsemattomine ovineen, sinne saunojen puolelta, joten siveellisesti siellä oli käyttäydyttävä. Ja siveellisesti siellä käyttäydyimmekin, koska ikinä ei voinut tietää, että kuka sinne suihkutilaan yllättäen tulisi.
        Raija oli upean näköinen, riisuttuaan vaatteensa pukuhuoneessa. Seksikkäämpää ja kauneimpaa tyttöä.. naista, en ollut ikinä eläessäni nähnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä rakastan sinua Raija sanoin, sulkien hänet syleilyyni. Olet minulle rakas, vaikkemme tämän kauempaa ole toisiamme tunteneetkaan, mutta tuntuu kuin olisin ikäni sinut tuntenut! Kuulostaa ehkä hullulta, mutta niin minä tosiaankin tunnen!
        En kuitenkaan voi olla ajattelematta, että haluat vain seksiä minulta!
        On siinä muutakin, paljon muutakin, olet minulle ilman sinulta saamaani seksiäkin rakas, ja taitaa olla parasta tästä lähtien jättää se seksi väliltämme pois, kun meillä on niin valtava tuo ikä-erokin! Pää-asia että olet, ja viihdyt täällä, rakastan sinua ilman seksiäkin, mutta nyt tyttöseni syömään! Mutta enhän minä seksiä sinulta halua kieltää.. haluan sitä itsekin.. sinun kanssasi! Olet kyllä tosiaankin minua niin valtavan paljon vanhempi, oikea antiikki-ukko, mutta silti, en tiedä miksi, tuntui se kuitenkin oikealta rakastella kanssasi, joten jatketaan sitä, jos et sitten itse omassatunnossasi tunne sen olevan väärin?!
        Kun itse tunnet sen olevan oikein, niin ei siitä minunkaan omatuntoni millään tavoin soimaa! Olen vain onnellinen, saadessani nauttia suuresti kaipaamastani seksistä kanssasi!
        Haluatko Raija mennä syönnin jälkeen saunaan? Kävin päivällä varaamassa ajan, yhdeksästä kymmeneen!
        Voi kuinka ihanaa se olisi! En ole aikoihin käynyt saunassa, kun sinne oli aina mukaani tuppautumassa äiti ja sen jätkäkaverit, joten lopetin siellä käymästä!
        Vielähän tässä on tunti sinne menoon aikaa, joten ehtii ruokakin masussasi vähän sulaa, kun nyt heti syöt!
        Saunan oven vieressä, seisoi eräs naapuritalossa asuva mies, saunanvarauslistaa tutkimassa, ollessamme Raijan kanssa saunaan menossa.
        En muistanut hänen nimeään, mutta tiesin hänen olevan taloyhtiömme hallituksen jäsen, itserakas, tyhmä niuhoittaja, uskovainen sanansa julistaja.
        Kierteli vähintäänkin kerran viikossa, jakamassa lahkonsa saamia taivasuutisia, itse tulostamillaan lentolehtisillään.
        Itse olin jalat tukevasti maan päällä pitävä luterilainen, jota ei kaatuiluttanut, eikä mölisyttänyt, vaikken kirkossa käynytkään, kuin vain harvoin. Pidin kirkkomusiikista, ja joskus harvoin kävin sitä siellä kuuntelemassa, jos ei muutakaan tekemistä ollut.
        En ollut osallistunut hallituksen toimintaan millään lailla, koska se ei koskaan ollut kiinnostanut minua vähääkään, enkä siis ollut painanut heidän nimiään muistiin.
        Iltaa!
        Iltaa, iltaa!
        Olet varannut sauna-aikoja kuukaudeksi eteenpäin, miltei joka päivälle! Miksi!?
        Tästä kuukaudesta on vain kaksi viikkoa enään jäljellä, ja kuukaudessa on neljä viikkoa! Olen varannut vain neljä ylimääräistä aikaa kahdelle seuraavalle viikolle! Viikossa on seitsemän päivää! Olet varannut kolme aikaa joka viikolle!
        En vaan kaksi, se kolmas on minun vakio-aikani!
        Siitä huolimatta niitä on liikaa!
        Kuka sen sanoo?
        Minä!
        Sinä et sitä yksin päätä!
        Tänään voit saunoa, mutta nuo kolme ylimääräistä saunakertaa voit unohtaa!
        Otahan poika rauhallisesti, nuo varaukseni pysyvät tuolla listalla!
        Lähdetään vaari kotiin!
        Kukas tämä tyttö on, ja mitä tekemistä hänellä on sinun kanssasi saunassa?
        Johan sen kuulit, olen hänen vaarinsa!
        Etkä ole, en usko, tässä taloyhtiössä ei sallita siveetöntä elämää!
        Paraskin siveydenvartija, tiedän mikä kaappiluihu olet!
        Näin sinut kerran autotallin takana hellissä tunnelmissa, sen sinun talossasi asuvan pojan kanssa! Ajoin siitä silloin ohi, ja ajettuani autoni talliin, kävin kuvaamassa teidät, varmuuden vuoksi, koska aavistelin saavani sinulta ikävyyksiä vielä minäkin, kuten niin moni muukin täällä.
        Ja jos et sälli nyt kipitä heti paikalla takaisin vaimosi luokse, minua täältä häiritsemästä, niin lupaan ja vannon, että viikon sisällä saavat kaikki tämän kadun asukkaat kopiot niistä napsimistani kuvista! Sinulla on kymmenen sekunttia aikaa häipyä, ja aika alkaa nyt! Yksi..kaksi… ...Tämä muistetaan vielä, huusi pois juokseva, itse vaimoaan poikien kanssa pettävä, eheyttämätön moraalinvartija olkansa yli.
        Otitko tosiaankin heistä sellaisia kuvia, onhan homoillakin oikeus olla olemassa!
        On, on, totta kai on! En minä homoja tuomitse, enkä vihaa, vaan tuollaista käytöstä, kuin tuollakin on, eikä sillä ole hänen homoutensa kanssa mitään tekemistä!
        Mutta otit kuitenkin niitä kuvia?!
        Otin ja otin, tiesin että hänestä tulee vielä ikävyyksiä, niinkuin nyt tulikin, ja minun onnekseni hän on aktiivinen kaappihomo!
        Et siis ottanutkaan niitä kuvia?
        Puistin hymyillen päätäni. Etusormi huulien edessä, iskin Raijalle silmää.
        Valehtelit, ja se uskoi ja säikähti, kuiskasi Raija hihittäen.
        No valehtelusta en mene sanomaan sitä, enkä tätä, mutta kova poika se juoksemaan on!
        Saunoja oli kaksi, ja niiden välissä yhteinen suihkuhuone, lukitsemattomine ovineen, sinne saunojen puolelta, joten siveellisesti siellä oli käyttäydyttävä. Ja siveellisesti siellä käyttäydyimmekin, koska ikinä ei voinut tietää, että kuka sinne suihkutilaan yllättäen tulisi.
        Raija oli upean näköinen, riisuttuaan vaatteensa pukuhuoneessa. Seksikkäämpää ja kauneimpaa tyttöä.. naista, en ollut ikinä eläessäni nähnyt.

        Vain kolme-neljä päivää sitten, hänen vielä ollessaan seitsämäntoista vuotias, ala-ikäinen tyttö, en varmaan olisi häntä edes huomannut, ja vielä vähemmän ajatellut häntä seksikkäänä, vastakkaisen sukupuolen edustajana. Olisin käynyt saunomassa hänen kanssaan, ja saunasta ulos tullessamme, olisi joku hänen tuttunsa tullut käytävällä vastaan, häntä moikaten, sanomalla että.. hei Raija, ja minä olisin hämmästyneenä huudahtanut että.. Mitä ihmettä, Raijako sinun nimesi onkin, ja minä kun luulin että se on Raimo.. mutta.. mutta.. sittenhän sinä oletkin tyttö, etkä mikään poika. Mutta nyt…
        Voi Risto kulta, ethän sinä nyt housuttomana voi täältä kotiin, käytäviä pitkin mennä, kun et tuota noin suurena jököttävää kaluasi saa varmaan millään niihin mahtumaan! Mitäs me nyt tehdään? Emme mitään, ennenkuin olemme kotona, ja siellä sänkyyn päässeet! Sauna-aika loppuu kohta, emmekä me täällä ehdi sille tekemään yhtään mitään!
        Olin saunan vessassa käydessäni, nähnyt itseni sen peilistä, enkä pitänyt yhtään näkemästäni. Kauhistuin ja masennuin. Saunan lauteilla istuessamme, huomasi Raija alakuloisuuteni.
        Mikä sinulla Risto on, kun olet noin poissa-olevan näköinen?
        Mietin tässä vain, että onko sinulla Raija mielenterveydellisiä ongelmia?!
        Mitä? Miksi? Mikä sinut tuollaisia saa miettimään? Pitäisiköhän minun nyt sinulle loukkaantua?! Miksi sinä tuollaista kysyt?
        No kun näin itseni vessan peilistä ja sitten sinut, sieltä ulos tultuani, niin tulipahan vain mieleeni, että normaali ihminen kääntäisi inhoten päänsä poispäin, minut alastomana nähdessään!
        Raija oli hetken hämmästyneenä hiljaa, ennenkuin purskahti makeaan nauruun.
        Voi Risto-rukkaa, kun sai tällaisen mielenvikaisen saunakaverin riesakseen!
        Naurukohtauksensa jälkeen vakavoitui tyttö hiljaiseksi. Hetken hiljaisuuden jälkeen käänsi hän katseensa minuun.
        Totta puhuen ihmettelen sitä itsekin, mutta minusta et ole vähääkään epämiellyttävän näköinen, vaan päinvastoin pidän sinua jotenkin kauniina!
        Kauniina?
        Niin, miellyttävän näköisenä vanhana herrasmiehenä, jonka himokas katse, saa minut syttymään, haluamaan minut rakastelemaan kanssasi, tuntea kätesi ympärilläni, ja tuon ison kyrpäsi sisälläni! Ja vaikka sinulla se ei seisoisikaan, niin tietäisin sinun silti ihailevan ja himoitsevan minua. Minä sain eilen sinun kalusi seisomaan ja tunsin itseni kuin.. kuin haluttavaksi, kauniiksi viettelijättäreksi, vaikka olenkin näin ruma!
        Tuijotin suu auki tyttöä, korviani uskomatta.
        Et voi tarkoittaa tuota, ethän!?
        Tarkoitan, olen aina tuntenut itseni rumaksi ja että muut pitävät minua vastenmielisenä!
        Olin kuin puulla päähän lyöty. Tyttö oli todellinen kaunotar, viehättävä, todella kaunis, älykäs, ja puhui tuollaisia. Tuijotin häntä sananattomana suu auki.
        Hah hah hah, mikä näkemisen arvoinen ilme sinulla on! Leikkiähän minä vain laskin! Kyllä minä tiedän olevani hyvän näköinen, kunhan vain pelleilin.. matkin vain sinua, kun äsken itse puhuit itsestäsi juuri tuolla lailla samalla tavoin! Etkö Risto jo usko minua kun sanon, että olet komea ja ihastuttava vanha herrasmies?! Pidän sinusta, enkä inhoa sinua vähääkään!
        Raija nousi varpailleen, moiskauttaen muiskun huulilleni.
        Käytävällä eikä rapussa, tullut meitä kukaan vastaan, ja vaikka olisi tullutkin, pidin seisokkiani peittämässä saunakassiamme.
        Kotiin saunasta päästyämme, riisui Raija vaatteensa ja kävi sänkyyn selälleen makaamaan. Mitä setä haluat tehdä nyt kanssani? Kerro setä! Vaatteita riisuessani, tuijotin tyttöä himokkaana, henkeäni haukkoen, tulevaa rakasteluamme ajatellessani. Olet niin kaunis.. himoittava.. tuntuu kuin näkisin vain ihanaa, epätodellista unta.. peläten koko ajan siitä herääväni… ...Niinkö.. mutta mitä haluat tehdä minulle ennen heräämistäsi.. kerro setä.. kerro.. ja tee se!
        Aluksi haluan nuolla pimpsaasi, haluan kosketella sinua.. nuorta, ihanaa vartaloasi.. olet niin suloinen.. niin kaunis.. uskomattoman ihana.. tämä on kuin unta.. täysin uskomatonta.. ihanaa unta!
        Kuunnellessaan änkytystäni, samalla riisuuntumistani seuratessaan, levitti hän hitaasti jalkojaan, jolloin hänen pillunsa hieman raottui, paljastaen kiiltävän kostean, houkuttelevan näköisen vaon, ja siellä... Nielaisin, tuntien kuolan valuvan suustani.
        Olenko minä setä sinusta ihan niin ihana ja himoittava kuin sanot, huohotti tyttö puoli-avoimin silmin, riisuuntumistani ja kuolaamistani seuratessaan.
        Mitä sinä setä sitten haluat tehdä mun kanssa, kun ensin olet nuollut pikku pilluani?
        Tytön rinta nousi ja laski kiivaasti.
        Haluatko setä kokeilla, jos sun iso kyrpäsi mahtuu mun pikku pilluuni.. mun kosteaan pieneen pilluuni.. haluutko setä.. haluatko? Haluatko panna mua ja tulla muhun? Haluatko.. haluatko setä.. tule.. tule jo!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain kolme-neljä päivää sitten, hänen vielä ollessaan seitsämäntoista vuotias, ala-ikäinen tyttö, en varmaan olisi häntä edes huomannut, ja vielä vähemmän ajatellut häntä seksikkäänä, vastakkaisen sukupuolen edustajana. Olisin käynyt saunomassa hänen kanssaan, ja saunasta ulos tullessamme, olisi joku hänen tuttunsa tullut käytävällä vastaan, häntä moikaten, sanomalla että.. hei Raija, ja minä olisin hämmästyneenä huudahtanut että.. Mitä ihmettä, Raijako sinun nimesi onkin, ja minä kun luulin että se on Raimo.. mutta.. mutta.. sittenhän sinä oletkin tyttö, etkä mikään poika. Mutta nyt…
        Voi Risto kulta, ethän sinä nyt housuttomana voi täältä kotiin, käytäviä pitkin mennä, kun et tuota noin suurena jököttävää kaluasi saa varmaan millään niihin mahtumaan! Mitäs me nyt tehdään? Emme mitään, ennenkuin olemme kotona, ja siellä sänkyyn päässeet! Sauna-aika loppuu kohta, emmekä me täällä ehdi sille tekemään yhtään mitään!
        Olin saunan vessassa käydessäni, nähnyt itseni sen peilistä, enkä pitänyt yhtään näkemästäni. Kauhistuin ja masennuin. Saunan lauteilla istuessamme, huomasi Raija alakuloisuuteni.
        Mikä sinulla Risto on, kun olet noin poissa-olevan näköinen?
        Mietin tässä vain, että onko sinulla Raija mielenterveydellisiä ongelmia?!
        Mitä? Miksi? Mikä sinut tuollaisia saa miettimään? Pitäisiköhän minun nyt sinulle loukkaantua?! Miksi sinä tuollaista kysyt?
        No kun näin itseni vessan peilistä ja sitten sinut, sieltä ulos tultuani, niin tulipahan vain mieleeni, että normaali ihminen kääntäisi inhoten päänsä poispäin, minut alastomana nähdessään!
        Raija oli hetken hämmästyneenä hiljaa, ennenkuin purskahti makeaan nauruun.
        Voi Risto-rukkaa, kun sai tällaisen mielenvikaisen saunakaverin riesakseen!
        Naurukohtauksensa jälkeen vakavoitui tyttö hiljaiseksi. Hetken hiljaisuuden jälkeen käänsi hän katseensa minuun.
        Totta puhuen ihmettelen sitä itsekin, mutta minusta et ole vähääkään epämiellyttävän näköinen, vaan päinvastoin pidän sinua jotenkin kauniina!
        Kauniina?
        Niin, miellyttävän näköisenä vanhana herrasmiehenä, jonka himokas katse, saa minut syttymään, haluamaan minut rakastelemaan kanssasi, tuntea kätesi ympärilläni, ja tuon ison kyrpäsi sisälläni! Ja vaikka sinulla se ei seisoisikaan, niin tietäisin sinun silti ihailevan ja himoitsevan minua. Minä sain eilen sinun kalusi seisomaan ja tunsin itseni kuin.. kuin haluttavaksi, kauniiksi viettelijättäreksi, vaikka olenkin näin ruma!
        Tuijotin suu auki tyttöä, korviani uskomatta.
        Et voi tarkoittaa tuota, ethän!?
        Tarkoitan, olen aina tuntenut itseni rumaksi ja että muut pitävät minua vastenmielisenä!
        Olin kuin puulla päähän lyöty. Tyttö oli todellinen kaunotar, viehättävä, todella kaunis, älykäs, ja puhui tuollaisia. Tuijotin häntä sananattomana suu auki.
        Hah hah hah, mikä näkemisen arvoinen ilme sinulla on! Leikkiähän minä vain laskin! Kyllä minä tiedän olevani hyvän näköinen, kunhan vain pelleilin.. matkin vain sinua, kun äsken itse puhuit itsestäsi juuri tuolla lailla samalla tavoin! Etkö Risto jo usko minua kun sanon, että olet komea ja ihastuttava vanha herrasmies?! Pidän sinusta, enkä inhoa sinua vähääkään!
        Raija nousi varpailleen, moiskauttaen muiskun huulilleni.
        Käytävällä eikä rapussa, tullut meitä kukaan vastaan, ja vaikka olisi tullutkin, pidin seisokkiani peittämässä saunakassiamme.
        Kotiin saunasta päästyämme, riisui Raija vaatteensa ja kävi sänkyyn selälleen makaamaan. Mitä setä haluat tehdä nyt kanssani? Kerro setä! Vaatteita riisuessani, tuijotin tyttöä himokkaana, henkeäni haukkoen, tulevaa rakasteluamme ajatellessani. Olet niin kaunis.. himoittava.. tuntuu kuin näkisin vain ihanaa, epätodellista unta.. peläten koko ajan siitä herääväni… ...Niinkö.. mutta mitä haluat tehdä minulle ennen heräämistäsi.. kerro setä.. kerro.. ja tee se!
        Aluksi haluan nuolla pimpsaasi, haluan kosketella sinua.. nuorta, ihanaa vartaloasi.. olet niin suloinen.. niin kaunis.. uskomattoman ihana.. tämä on kuin unta.. täysin uskomatonta.. ihanaa unta!
        Kuunnellessaan änkytystäni, samalla riisuuntumistani seuratessaan, levitti hän hitaasti jalkojaan, jolloin hänen pillunsa hieman raottui, paljastaen kiiltävän kostean, houkuttelevan näköisen vaon, ja siellä... Nielaisin, tuntien kuolan valuvan suustani.
        Olenko minä setä sinusta ihan niin ihana ja himoittava kuin sanot, huohotti tyttö puoli-avoimin silmin, riisuuntumistani ja kuolaamistani seuratessaan.
        Mitä sinä setä sitten haluat tehdä mun kanssa, kun ensin olet nuollut pikku pilluani?
        Tytön rinta nousi ja laski kiivaasti.
        Haluatko setä kokeilla, jos sun iso kyrpäsi mahtuu mun pikku pilluuni.. mun kosteaan pieneen pilluuni.. haluutko setä.. haluatko? Haluatko panna mua ja tulla muhun? Haluatko.. haluatko setä.. tule.. tule jo!

        Raijan ääni nousi oktaavilla ylös, samalla kun hän sormillaan veti häpyhuuliaan erilleen, joka sai minut kiirehtimään riisuuntumistani, ja heittäytymään vatsalleni tytön jalkojen väliin. Tyttö veti kätensä syrjään, minun vuorostani alkaessani levittämään hänen pimpsaansa, ahmien samalla näkemääni silmilläni. Sivelin vakoa ja glitorista sormillani, ennenkuin nuolaisin niitä kielelläni, tytön siitä värähtäen.
        Nuolin ja imin tuota ihanuutta, Raijan siitä kiimaisesti inistessä. Tytön pimpsa maistui kuin humalluttavalta nektarilta.
        Tule..työnnä se sun kyrpäs sinne..työnnä se sinne pliis…!
        Siirryin ylöspäin ja työnsin kivikovan kaluni tytön märkään ja halukkaaseen pilluun..hitaasti..ylös alas sitä siellä työnnellen, kunnes kaluni pää kosketti pillun pohjaa.
        Huohotimme molemmat kiivaasti, pumpatessani kaluani yhä nopeammassa ja nopeammassa tahdissa Raijan liukkaassa, imevässä pillussa, kunnes pysäytin liikkeen, tuntiessani orgasmin tulevan, ja laukesin tytön kouristelevaan, tiukkaan pimpsaan, meidän molempien yhdessä ulistessa yhteen ääneen.
        Ihanaa..ihanaa..sulla on setä niin ihanan iso kulli..aivan mahtavaa, oliko susta setä ihanaa, oliko, tykkäsitkö tulla mun pieneen ahtaaseen pimpsaan, tykkäsitkö, oliko se ihana.. mun pimpsa, oliko setä?
        Oli.. oli.. ihanaa.. se tuntui niin hyvältä tyttö pieni.. et voi kuvitella että…
        Purskahdin hiljaiseen itkuun, samalla kierähtäessäni tytön päältä pois ja ottaessani hänet hyväilevään syleilyyni.
        Mikä sinulle tuli Risto.. Risto, itketkö sinä?
        Itken Raija! Tämä merkitsi minulle niin paljon! Olet niin suloinen.. ihana.. pieni.. rakas Raijani!
        Että sain vielä kokea tämän, on mitä ihanin lahja sinulta! Kiitos Raija!
        Raija kiersi nyyhkyttäen kätensä kaulani ympärille, painaen poskensa tiiviisti poskeani vasten.
        Kiva kun kelpas, vastasi hän.
        Silitin hellästi tytön hiuksia, tiedostaen samalla itselleni sen, että tätä ei kauaa tulisi kestämään, ja että tämä olisi vain väliaikaista, mutta äärettömän arvokasta yhdessä oloa, ainakin minulle.
        En minä vielä sinua jätä Risto-setä!
        Tuntui kuin tyttö olisi lukenut ajatukseni.
        Miksi sinä Raija noin sanoit?
        Sanoimpahan vain! Nukutaan! Väsyttää!
        Nukutaan vain!
        Raija käpristyi syliini, vedin peiton päällemme, ja tuntui kuin olisimme hetkessä nukahtaneet, tai ainakin minä nukahdin ja varmaan myös Raijakin.


    • Anonyymi

      No huh. Pötkyläkirjoittajan uusin superpitkä ja myös supertylsä stoori

    • Anonyymi

      Makuuhuoneessa oli kuuma, ja peitto oli pois päältä potkittuna tytön edessä, joka nukkui kyljellään sylissäni, käsiäni rintaansa vasten nukkuessaan hellästi painaen.
      Vasen käsivarteni oli taivutettuna hänen päänsä alla, jota hän piteli käsiensä välissä.
      Mikä käsien sekamelska.
      Mietin miten saisin käteni vapaaksi, tyttöä herättämättä.
      Suutelin tytön hiuksia ennenkuin käännyin selälleni, ja varovasti hivutin käsivarttani ylöspäin hänen päänsä alta.
      Onnistuin, tyttö ei herännyt.
      Nousin sängystä ylös ja kiirehdin vessaan kuspisille.
      Vilkaisin vessassa peiliin.
      Itsemielessäni hymyilin onnellisena, mutta pelikuvani senkun vain näytti murjottavan.
      Eläpäs nyt kuule peili valehtele, minähän olen onnellinen, enkä tuollaisen möröjukan näköinen kuin sinä olet, tokaisin sille, sillä kuitenkaan, tokaisustani huolimattakaan, ilmeen siitä iloisemmaksi muuttumatta.
      No murjota sitten!
      Vessassa käynnin jälkeen kävin keittiössä antamassa Mirri-kissalleni ruokaa, ja laittamassa kahvin tulemaan.
      Makuuhuoneeseen palattuani, seisahduin sängyn päätyyn, siinä nukkuvaa tyttöä ihailemaan.
      Raija oli kääntynyt selälleen, ja tunsin miellyttävää kihelmöintiä haaroissani, häntä katsellessani.
      Tunsin vastustamatonta halua kuvata tyttöä, enkä voinut sitä mielihaluani vastustaa, vaan hain kamerani, aloittaen sekä hänen kuvaamisensa, että filmaamisensa.
      Antaisin sitten tytön päätettäväksi, että haluaako kameralla olevan kuva- ja filmimateriaalin hävitettäväksi vai säilytettäväksi, sillä enhän voinut häntä herättää, häneltä siihen nyt lupaa kysyäkseni.
      Hänhän heräisi jos hänet nyt herättäisin.. hmm.. joo.. heräisi aivan varmaan, ja minähän halusin kuvata hänet nukkuessaan, juuri noin söpön näköisenä, kuin nytkin oli.
      Minun näpsimiäni kuvia ja filmaamiani filmejä, ei ikinä ollut voinut luokitella pornoksi, koska harrastin vain taidekuvaamista, ja sillähän on suuri ero.
      Olin taidevalokuvaaja ja -filmaaja ja sillä sipuli.
      Kun olin saanut kamerassani olevan muistilevyn täyteen, asetin kameran yöpöydälleni ja kävin pitkälleni Raijan viereen sängylle.
      Unet olivat karisseet pois silmistäni, ja päätäni käteeni nojaten, makoilin vain siinä vain kyljelläni, tyttöä katsellen ja ihaillen.
      Ihanampaa silmänruokaa en olisi voinut edes kuvitella, mitä siinä vierelläni nyt näin.
      Kello oli paljon, ja tytön olisi jo alettava heräämään, jos aikoisi ehtiä töihin.
      Aloin hyväilemään tytön vartaloa kädelläni.
      Puristelin kevyesti hänen rintojaan, liuvutin kättäni alaspäin, hyväillen hänen vatsaansa, reisiään, häpykumpuaan, ja jälleen noita ihania, kiinteitä rintoja, jotka tuntuivat niin mukavilta kämmenien alla.
      Raija oli alkanut hiljaa inisten liikehtimään, jolloin siirsin kättäni vartalolla alaspäin, takaisin pimpsaa kevyesti hieromaan.
      Etsin glitoriksen etu- ja keskisormieni alle ja aloitin sen pyörittelyn sormieni päillä, ensin niitä suussani kostutettuani.
      Tunsin kuinka se tytön ääntelyn säestyksellä paisui ja koveni.
      Työnsin sormeni kostuneeseen vakoon, jota hetken aikaa edes takaisin niillä hierottuani, työnsin keskisormeni tytön ahtaaseen pillun reikään.
      Tunsin sen supistelevan sormeni ympärillä, Raijan alkaessa heiluttelemaan ja nostelemaan sen liikkeen tahdissa lantiotaan, sitä siellä edestakaisn työnnellessäni.
      Voi kulta ihanaaa, kuului korvani juuresta, samalla kun tytön käsi tarttui tiukasti hiuksiini, alkaen vetämään päätäni kasvojaan kohti.
      Tyttö painoi huulensa huulilleni, alkaen himokkaasti minua suutelemaan.
      Toisella kädellään tarttui hän kovaan kulliini, ja alkoi kiihkoissaan sitä puristelemaan.
      Haluan tämän sinne.. tule.. työnnä se sinne.. työnnä!
      Raijan levittäessä jalkojaan ja vetäessä minua kullistani kiinni pitäen syliään kohti, kierähdin hänen jalkojensa väliin ja annoin hänen ohjailla sen sisäänsä.
      Olin kuin hurmiossa, työnnellessäni elintäni tytön ahtaassa ja puristelevassa pimpsassa, tuossa nyt tällä hetkellä, aikaisempien toiveunieni realisoituneessa ihanuudessa, kullini Ihmemaassa.
      Tunsin kuin alkavaa tulivuoren purkautumisen tunnetta alavatsassani.
      Tunne kasvoi ja kasvoi, kunnes räjähti, padot pettivät, ja spermavirta syöksyi kyrvästäni Raijan odottavaan, elintäni tiukasti kouristelevaan pilluun.
      Liike loppui.
      Makasimme päällekkäin, liikkumatta paikallamme, antaessamme hengityksemme rauhassa jälleen tasaantua.
      Tuntui kuin ilotulitusraketit olisivat välähdelleet ympärillämme, tunsitko sinä Risto niin?
      Tunsin sitä samaa, ja että siinä nyt kerralla menivät koko maailman ilotulitusraketit!
      Se oli kuin unta.. ihanaa unta Raija pieni!
      Eihän tuollainen edes voi olla todellistakaan, eihän Risto!
      Ei, ei todellakaan, mutta nyt kuitenkin koimme sen molemmat!
      Kierähdin tytön päältä pois, sulkien hänet syleilyyni.
      Kiitos Raija!
      Kiva kun kelpas, kiitos itsellesi!
      Olimme hetken aikaa hiljaa.
      Mitä Risto teet tänään?
      Käyn hakemassa Volvoni korjaamolta!
      Soittivat eilen, että se hakuuvalmis!
      Saanko lähteä mukaan?
      Tottakai, jos haluat, vastasin, katsoen tyttöä kysyvästi.

      • Anonyymi

        Niin, en mene töihin tänään, en huomenna, en ylihuomenna, en enää koskaan siihen liikkeeseen.
        Maksavat minulle palkan siltä vajaalta kahdelta viikolta, jonka minun vielä olisi pitänyt siinä työssä olla, mutta kun tulee toinen tyttö sinne tilalleni, niin eivät tarvitse minua siellä enää!
        Mitä sinä siitä tuumaat, että tuolla tavoin rikkoivat työsopimuksenne, vaikkakin että saat siitä palkan? Vaikuttaako se sieltä saamaasi työtodistukseen?
        Ei vaikuta, koska työni minä tein tunnollisesti, ja iloinenhan minä vain olen, koska nyt saan melkein kaksi viikkoa palkallista lomaa!
        Se tyttö, joka sinne nyt tulee tilalleni, on se vakituinen työntekijä, jonka tilalla minä olin kuukauden ajan, joten hän siis nyt vain tulee sinne takaisin, ja minä lähden!
        Oli pitkä-aikaissairaslomalla leikkauksen takia, ja on parantunut odotettua paremmin!
        Oli kadulla kävellessään, jäänyt pyörätuolin yliajamaksi, joutuen sen seurauksena sellaiseen itse!
        Ja mitä nyt aiot tehdä?
        Etsin tietenkin uuden työpaikan!
        Mitä töitä olet ajatellut?
        En tiedä, vastahan minä koulunkin keväällä lopetin, eikä sen kummempia työkökemuksia vielä ole!
        Aiotko jatkaa opiskeluja?
        Tällä hetkellä kaikki on täysin epäselvää!
        Ei ole edes asuntoa, eikä vanhemmilta ole odotettavissa minkäänlaista apua, eikä tukea opiskelujen jatkamiseen!
        Onko sinulla minkäänlaisia suunnitelmia?
        Onpa tietenkin! Olen suunnitellut opiskella sairaanhoitajaksi, verkko-opiskeluna työn ohessa, kunhan ensin saan jostain jotain töitä!
        Ja jos en töitä saa, niin jääpähän sitä enemmän aikaa itseopiskeluun, ja asun vaikka teltassa sen aikaa, jos en asuntoa rahattomana työttömänä saa!
        Olisin todella onnellinen, jos Raija edes voisit harkita minun luonani asumista!
        Ymmärrän sen, että olet nuori tyttö ja tarvitset ikäistäsi seuraa, mutta siihen saakka, kunnes löydät itsellesi asunnon, työn ja poikakaverin, voit aivan hyvin asua täällä!
        Saat tuon toisen makuuhuoneen itsellesi, kunhan tyhjennämme sen ensin kaikesta, sinne kertyneestä roinasta tyhjäksi!
        Seksipakkoa ei ole, mutten tietenkään siitä kieltäydykään!
        Mitä sanot?
        Kiitos Risto!
        Mieti asiaa!
        Olen jo miettinyt, ja sanon että kyllä!
        Kiva! Tervetuloa uuteen kotiisi! Ja sitä päätöstä pitää tänään juhlia kermakakulla!
        Osaatko tehdä sellaisen, ostetaanko, vai teenkö minä sen?
        Tehdään yhdessä!
        Kiva! Oot Risto Ristoista paras!
        Niinhän minä olen, ja ovat ne muutkin niin sanoneet!
        Mutta käydäänpäs ensin suihkussa, ja käydään sitten sen jälkeen katsomassa sitä uutta huonettasi!
        Päätin itsemielessäni hävittää ne tämän aamuiset taidekuvaukseni muistilevyltä, ja kysyä Raijalta lupaa ottaa uusia sellaisia tulevaisuudessa, jos milloin jälleen taas tulee sama tilanne eteen.
        Mutta kun niistä varmaankin tuli tosi hyviä, niin ehkäpä sittenkin niistä hänelle kerron, ja kysyn että saanko ne pitää, mutta kerrottava niistä on, koska kaikki paljastuu aina joskus, ja vaikka ei paljastuisikaan, niin ainakin jäisi mieltä painamaan.
        Parasta on aina olla mahdollisimman rehellinen, niin ettei sitten ikinä tarvitse jatkuvasti olla varomassa omia puheitaan ja puhumatta jättämisiään.
        Suihkun jälkeen pukeuduimme, söimme aamiaisen, ja joimme aamukahvit.
        Ulkona paistoi aurinko, ja pikkulinnut siellä visertelivät iloisina toisilleen.
        Niin tai haukkuvat toisiaan, olen kuullut lintuasiantuntijoiden sanovan.
        Mutta oli miten oli, hauska niiden toisilleen huutelemia hävyttömyyksiä kuitenkin oli kuunnella, kun se teki mielen iloiseksi.
        Kävimme pikaisesti vilkaisemassa toista makuuhuonettani, joka oli makuuhuoneeksi kalustamaton, ja tarvitsi käyntiämme huonekaluliikkeessä.
        Siellä oli kirjoituspöytäni tuoleineen, joka tulisi Raijalle tarpeeseen, hänen alkaessaan opiskelunsa, sekä iso ja vanha sohvanrumilus, joka oli saatava sieltä tieltä pois.
        Tavaraa ja roinaa huoneesta oli hävitettävä paljon, ja loput vietävä kellarikomeroon, jos vain sinne mahtui.
        Sitä oli laatikoittain, pinottuna laatikko laatikon päälle.
        Mitä sinulla noissa on, vai tiedätkö sitä itsekään?
        Vuosien aikana on kerääntynyt vaikka mitä, eikä ole koskaan tuntunut olevan joko aikaa tai halua, niitä läpi käydä!
        Mutta nyt heitetään niillä vesilintua!
        Kävimme roskahuoneen kautta, matkalla bussipysäkille.
        Nähdessäni kättään heiluttelevan Vieno Väljäsen rollaattoreineen, ja tiukkoine vittuineen lähestyvän, sanoin Raijalle että nyt juostaan, ja juostiin.
        Bussi tuli ajallaan, eikä sitä kauaa tarvinnut odotella.
        Saattaa olla viimeinen bussimatka tämä minulle, kun pääsen taas kohta Volvon rattiin, sanoin tyytyväisenä, istahdettuani bussin penkille.
        Olenkin minä sitä kaivannut!
        Mikä siinä oli vikana?
        Joku oli S-Marketin parkkipaikalla runnonut autollaan siitä vasemman puoleisen lokasuojan!
        Kaikille niitä ajokortteja annetaankin!
        Joululahjaksi kai sellaisen sekin törppö sen on saanut, kun ei sen vertaa osaa autollaan ajaa, muiden autoja kolhimatta!
        Joululahjaksi joo, mutisin itsekseni, vilkaisten samalla vieressäni istuvaa tyttöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, en mene töihin tänään, en huomenna, en ylihuomenna, en enää koskaan siihen liikkeeseen.
        Maksavat minulle palkan siltä vajaalta kahdelta viikolta, jonka minun vielä olisi pitänyt siinä työssä olla, mutta kun tulee toinen tyttö sinne tilalleni, niin eivät tarvitse minua siellä enää!
        Mitä sinä siitä tuumaat, että tuolla tavoin rikkoivat työsopimuksenne, vaikkakin että saat siitä palkan? Vaikuttaako se sieltä saamaasi työtodistukseen?
        Ei vaikuta, koska työni minä tein tunnollisesti, ja iloinenhan minä vain olen, koska nyt saan melkein kaksi viikkoa palkallista lomaa!
        Se tyttö, joka sinne nyt tulee tilalleni, on se vakituinen työntekijä, jonka tilalla minä olin kuukauden ajan, joten hän siis nyt vain tulee sinne takaisin, ja minä lähden!
        Oli pitkä-aikaissairaslomalla leikkauksen takia, ja on parantunut odotettua paremmin!
        Oli kadulla kävellessään, jäänyt pyörätuolin yliajamaksi, joutuen sen seurauksena sellaiseen itse!
        Ja mitä nyt aiot tehdä?
        Etsin tietenkin uuden työpaikan!
        Mitä töitä olet ajatellut?
        En tiedä, vastahan minä koulunkin keväällä lopetin, eikä sen kummempia työkökemuksia vielä ole!
        Aiotko jatkaa opiskeluja?
        Tällä hetkellä kaikki on täysin epäselvää!
        Ei ole edes asuntoa, eikä vanhemmilta ole odotettavissa minkäänlaista apua, eikä tukea opiskelujen jatkamiseen!
        Onko sinulla minkäänlaisia suunnitelmia?
        Onpa tietenkin! Olen suunnitellut opiskella sairaanhoitajaksi, verkko-opiskeluna työn ohessa, kunhan ensin saan jostain jotain töitä!
        Ja jos en töitä saa, niin jääpähän sitä enemmän aikaa itseopiskeluun, ja asun vaikka teltassa sen aikaa, jos en asuntoa rahattomana työttömänä saa!
        Olisin todella onnellinen, jos Raija edes voisit harkita minun luonani asumista!
        Ymmärrän sen, että olet nuori tyttö ja tarvitset ikäistäsi seuraa, mutta siihen saakka, kunnes löydät itsellesi asunnon, työn ja poikakaverin, voit aivan hyvin asua täällä!
        Saat tuon toisen makuuhuoneen itsellesi, kunhan tyhjennämme sen ensin kaikesta, sinne kertyneestä roinasta tyhjäksi!
        Seksipakkoa ei ole, mutten tietenkään siitä kieltäydykään!
        Mitä sanot?
        Kiitos Risto!
        Mieti asiaa!
        Olen jo miettinyt, ja sanon että kyllä!
        Kiva! Tervetuloa uuteen kotiisi! Ja sitä päätöstä pitää tänään juhlia kermakakulla!
        Osaatko tehdä sellaisen, ostetaanko, vai teenkö minä sen?
        Tehdään yhdessä!
        Kiva! Oot Risto Ristoista paras!
        Niinhän minä olen, ja ovat ne muutkin niin sanoneet!
        Mutta käydäänpäs ensin suihkussa, ja käydään sitten sen jälkeen katsomassa sitä uutta huonettasi!
        Päätin itsemielessäni hävittää ne tämän aamuiset taidekuvaukseni muistilevyltä, ja kysyä Raijalta lupaa ottaa uusia sellaisia tulevaisuudessa, jos milloin jälleen taas tulee sama tilanne eteen.
        Mutta kun niistä varmaankin tuli tosi hyviä, niin ehkäpä sittenkin niistä hänelle kerron, ja kysyn että saanko ne pitää, mutta kerrottava niistä on, koska kaikki paljastuu aina joskus, ja vaikka ei paljastuisikaan, niin ainakin jäisi mieltä painamaan.
        Parasta on aina olla mahdollisimman rehellinen, niin ettei sitten ikinä tarvitse jatkuvasti olla varomassa omia puheitaan ja puhumatta jättämisiään.
        Suihkun jälkeen pukeuduimme, söimme aamiaisen, ja joimme aamukahvit.
        Ulkona paistoi aurinko, ja pikkulinnut siellä visertelivät iloisina toisilleen.
        Niin tai haukkuvat toisiaan, olen kuullut lintuasiantuntijoiden sanovan.
        Mutta oli miten oli, hauska niiden toisilleen huutelemia hävyttömyyksiä kuitenkin oli kuunnella, kun se teki mielen iloiseksi.
        Kävimme pikaisesti vilkaisemassa toista makuuhuonettani, joka oli makuuhuoneeksi kalustamaton, ja tarvitsi käyntiämme huonekaluliikkeessä.
        Siellä oli kirjoituspöytäni tuoleineen, joka tulisi Raijalle tarpeeseen, hänen alkaessaan opiskelunsa, sekä iso ja vanha sohvanrumilus, joka oli saatava sieltä tieltä pois.
        Tavaraa ja roinaa huoneesta oli hävitettävä paljon, ja loput vietävä kellarikomeroon, jos vain sinne mahtui.
        Sitä oli laatikoittain, pinottuna laatikko laatikon päälle.
        Mitä sinulla noissa on, vai tiedätkö sitä itsekään?
        Vuosien aikana on kerääntynyt vaikka mitä, eikä ole koskaan tuntunut olevan joko aikaa tai halua, niitä läpi käydä!
        Mutta nyt heitetään niillä vesilintua!
        Kävimme roskahuoneen kautta, matkalla bussipysäkille.
        Nähdessäni kättään heiluttelevan Vieno Väljäsen rollaattoreineen, ja tiukkoine vittuineen lähestyvän, sanoin Raijalle että nyt juostaan, ja juostiin.
        Bussi tuli ajallaan, eikä sitä kauaa tarvinnut odotella.
        Saattaa olla viimeinen bussimatka tämä minulle, kun pääsen taas kohta Volvon rattiin, sanoin tyytyväisenä, istahdettuani bussin penkille.
        Olenkin minä sitä kaivannut!
        Mikä siinä oli vikana?
        Joku oli S-Marketin parkkipaikalla runnonut autollaan siitä vasemman puoleisen lokasuojan!
        Kaikille niitä ajokortteja annetaankin!
        Joululahjaksi kai sellaisen sekin törppö sen on saanut, kun ei sen vertaa osaa autollaan ajaa, muiden autoja kolhimatta!
        Joululahjaksi joo, mutisin itsekseni, vilkaisten samalla vieressäni istuvaa tyttöä.

        Sanoit sinulla muutama päivä sitten olleen syntymäpäivän, ja oletan puheidesi perusteella niiden jääneen sinulta viettämättä, olenko oikeassa?
        Raija painoi päänsä alas, alkaen tutkimaan kynsiään.
        Olet, sanoi hän hiljaisella äänellä, yht`äkkistä itkuaan nieleskellen.
        En saanut edes synttärikorttia, en keneltäkään!
        Tyttö parka, on siinäkin hänellä vanhemmat, kun eivät edes muista tyttärensä, noinkin tärkeää, kuin kahdeksastoistavuotis syntymäpäivää, ja tytön täysi-ikäistyttyä, ajaa äiti hänet heti pois kotoaan, vaikkei tällä edes ole asunnosta tietokaan.
        Ihmiset ovat petoja toisilleen.
        Kosketin tytön olkapäätä.
        Raija hei!
        Niin?
        Käydään nyt ihan ekaks pienellä autoajelulla, kun ollaan auto haettu, ja sen aikana mietit, mitä haluat synttärilahjaksi, jookos?
        Eihän sinun tarvitse.. ja nehän olivat jo!
        No mieti sitä nyt kuitenkin!
        Tyttö nosti päänsä, etsien hymyilevillä silmillään katseeni.
        No mietitään sitten, vastasi hän iloisella äänellä.
        Auton haettuamme, ajelimme tunnin ajan kaupunkiamme ympäröiviä pikkuteitä, ohi kiitäviä maisemia ihaillen.
        Se oli mielelle lepoa, meille molemmille.
        Raijakin vaikutti onnelliselta, kesäisiä maisemia hiljaisena, omissa mietteissään, ikkunasta ulos katsellessaan.
        Kävimme luonto-ajelumme jälkeen huonekaluliikkeessä valitsemassa sängyn, jonka sovimme tuotavaksi parin päivän päästä, jolloin ehtisimme huoneen sen tieltä tyhjentämään.
        Suuren punaisen maton Raija myös tulevaan huoneeseensa valitsi.
        Sen jälkeen kävimme Marketissa ruoka-ostoksilla.
        Päätimme tehdä sen kermakakun jokin toinen päivä.
        Ostimme siihen jo tarve-aineet, sekä valmiin kakun, jo sitä ennen syötäväksi.
        Kun olimme saaneet ostoksemme pakatuksi autoon, ja auton ajetuksi kadulle, muistin Raijalle lupaamani syntymäpäivälahjan.
        Oletko jo päättänyt, mitä haluat synttärilahjaksi?
        Een.. en tiedä.. jotain pientä ja taskuun mahtuvaa vain!
        Jotain pientä ja taskuun mahtuvaa vain?
        Olenkin tässä jo jonkin aikaa miettinyt sinulle jotain sellaista!
        Sellainen löytyy sinulle tästä vähän matkan päästä!
        Löysin vapaan parkkipaikan, johon jätimme auton.
        Puolen korttelin matkan käveltyämme, pysähdyin autokoulun eteen, avasin oven, ja työnsin hämmästyneen näköisen Raijan siitä edelläni sinne sisälle.
        Miksi me tänne tulimme?
        No kun pitää saada ajokortti!
        Raija nosti säikähtäneen näköisenä käden suunsa eteen.
        Ajatko sinä autoa ilman ajokorttia?
        En, etkä sinäkään tule sitä tekemään!
        Mutta.. mutta mitä sinä nyt oikein tarkoitat?
        Pieni ja taskuun mahtuva lahja.. ajokortti!
        Mutta et kai sinä nyt tarkoita että.. että..?
        Tarkoitan, saat ajokortin synttärilahjaksi!
        Nyt minä suutun!
        Millaisena naisena sinä minua oikein pidät?
        Raija purskahti itkuun.
        En minä sellainen ole!
        Luulin että.. pidin sinua ystävänäni mutta…!
        Raija ryntäsi itkien ovesta ulos kadulle.
        Järkytyin, ymmärtämättä, että mitä nyt oikein oli tapahtunut.
        Mikä Raijalle tuli, en käsittänyt nyt yhtään mistään mitään.
        Huimasi, ja istahdin oven vieressä olevalle tuolille käsi otsalla.
        Juokaa tuosta!
        Kirjoituspöytänsä takana istunut nainen oli hakenut lasillisen vettä, tarjoten sitä nyt minulle.
        Otin sen vastaan, kulauttaen siitä kerralla puolet suuhuni.
        Kiitos, sanoin ojentaessani lasia takaisin naiselle.
        Naisen kysyvään katseeseen, levittelin vain mitään puhumatta käsiäni vastaukseksi.
        Anteeksi häiriö, tulemme ehkä jokin toinen kerta takaisin, näkemiin!
        Kävelin masentuneena autolleni, jonka vieressä Raija minua odotellen seisoi.
        En odottanut häntä enään tänään, ainakaan ennen iltaa näkeväni.
        Seisahduin hänen eteensä, toisiamme pitkän aikaa sanattomina katsellen.
        Miten voit, kysyin.
        En tiedä mikä minuun meni, mutta kun olet tarjoamassa minulle noin mielettömän kallista lahjaa, kuin ajokorttikin on, niin tottakai tuli heti mieleeni että.. mitä oikein odotat siitä minulta vastapalvelukseksi!
        En mitään, en yhtään mitään!
        Halusin vain tuntea antamisen iloa, enkä minä sen takia konkurssia tee!
        Eihän se ole pois kuin vain minun entisiltä vaimoiltani, sekä niiltä kahdelta lapseltani, minulle täysin tuntemattomilta, jotka pärjäävät paremmin kuin hyvin ilman perintöänikin!
        Et kai sinä vielä siihen kadulle aio kuolla?
        En mutta olen jo vanha!
        Käyn vain hakemassa luotasi tavarani, siksi jäin sinua tähän odottelemaan!
        En halua että lähdet, tunnen olevani sinusta vastuussa!
        Olen sinulle vieras ihminen, eikä sinulla ole mitään velvollisuuksia minua kohtaan!
        Olen jo aikuinen ihminen ja pärjään itsekin!
        Katsoin kysyvästi, mitään puhumatta häntä.
        Menen erään tytön luo, jonka tunnen!
        Loukkasin mielestäsi sinua, vaikken itse katso niin tehneeni, joten en näe mitään syytä pyytää sinulta anteeksi, mutta pahoillani olen, todella pahoillani!
        Oletko?
        Olen!
        Niin minäkin, eikä sinulla ole minulta mitään anteeksi pyydettävää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoit sinulla muutama päivä sitten olleen syntymäpäivän, ja oletan puheidesi perusteella niiden jääneen sinulta viettämättä, olenko oikeassa?
        Raija painoi päänsä alas, alkaen tutkimaan kynsiään.
        Olet, sanoi hän hiljaisella äänellä, yht`äkkistä itkuaan nieleskellen.
        En saanut edes synttärikorttia, en keneltäkään!
        Tyttö parka, on siinäkin hänellä vanhemmat, kun eivät edes muista tyttärensä, noinkin tärkeää, kuin kahdeksastoistavuotis syntymäpäivää, ja tytön täysi-ikäistyttyä, ajaa äiti hänet heti pois kotoaan, vaikkei tällä edes ole asunnosta tietokaan.
        Ihmiset ovat petoja toisilleen.
        Kosketin tytön olkapäätä.
        Raija hei!
        Niin?
        Käydään nyt ihan ekaks pienellä autoajelulla, kun ollaan auto haettu, ja sen aikana mietit, mitä haluat synttärilahjaksi, jookos?
        Eihän sinun tarvitse.. ja nehän olivat jo!
        No mieti sitä nyt kuitenkin!
        Tyttö nosti päänsä, etsien hymyilevillä silmillään katseeni.
        No mietitään sitten, vastasi hän iloisella äänellä.
        Auton haettuamme, ajelimme tunnin ajan kaupunkiamme ympäröiviä pikkuteitä, ohi kiitäviä maisemia ihaillen.
        Se oli mielelle lepoa, meille molemmille.
        Raijakin vaikutti onnelliselta, kesäisiä maisemia hiljaisena, omissa mietteissään, ikkunasta ulos katsellessaan.
        Kävimme luonto-ajelumme jälkeen huonekaluliikkeessä valitsemassa sängyn, jonka sovimme tuotavaksi parin päivän päästä, jolloin ehtisimme huoneen sen tieltä tyhjentämään.
        Suuren punaisen maton Raija myös tulevaan huoneeseensa valitsi.
        Sen jälkeen kävimme Marketissa ruoka-ostoksilla.
        Päätimme tehdä sen kermakakun jokin toinen päivä.
        Ostimme siihen jo tarve-aineet, sekä valmiin kakun, jo sitä ennen syötäväksi.
        Kun olimme saaneet ostoksemme pakatuksi autoon, ja auton ajetuksi kadulle, muistin Raijalle lupaamani syntymäpäivälahjan.
        Oletko jo päättänyt, mitä haluat synttärilahjaksi?
        Een.. en tiedä.. jotain pientä ja taskuun mahtuvaa vain!
        Jotain pientä ja taskuun mahtuvaa vain?
        Olenkin tässä jo jonkin aikaa miettinyt sinulle jotain sellaista!
        Sellainen löytyy sinulle tästä vähän matkan päästä!
        Löysin vapaan parkkipaikan, johon jätimme auton.
        Puolen korttelin matkan käveltyämme, pysähdyin autokoulun eteen, avasin oven, ja työnsin hämmästyneen näköisen Raijan siitä edelläni sinne sisälle.
        Miksi me tänne tulimme?
        No kun pitää saada ajokortti!
        Raija nosti säikähtäneen näköisenä käden suunsa eteen.
        Ajatko sinä autoa ilman ajokorttia?
        En, etkä sinäkään tule sitä tekemään!
        Mutta.. mutta mitä sinä nyt oikein tarkoitat?
        Pieni ja taskuun mahtuva lahja.. ajokortti!
        Mutta et kai sinä nyt tarkoita että.. että..?
        Tarkoitan, saat ajokortin synttärilahjaksi!
        Nyt minä suutun!
        Millaisena naisena sinä minua oikein pidät?
        Raija purskahti itkuun.
        En minä sellainen ole!
        Luulin että.. pidin sinua ystävänäni mutta…!
        Raija ryntäsi itkien ovesta ulos kadulle.
        Järkytyin, ymmärtämättä, että mitä nyt oikein oli tapahtunut.
        Mikä Raijalle tuli, en käsittänyt nyt yhtään mistään mitään.
        Huimasi, ja istahdin oven vieressä olevalle tuolille käsi otsalla.
        Juokaa tuosta!
        Kirjoituspöytänsä takana istunut nainen oli hakenut lasillisen vettä, tarjoten sitä nyt minulle.
        Otin sen vastaan, kulauttaen siitä kerralla puolet suuhuni.
        Kiitos, sanoin ojentaessani lasia takaisin naiselle.
        Naisen kysyvään katseeseen, levittelin vain mitään puhumatta käsiäni vastaukseksi.
        Anteeksi häiriö, tulemme ehkä jokin toinen kerta takaisin, näkemiin!
        Kävelin masentuneena autolleni, jonka vieressä Raija minua odotellen seisoi.
        En odottanut häntä enään tänään, ainakaan ennen iltaa näkeväni.
        Seisahduin hänen eteensä, toisiamme pitkän aikaa sanattomina katsellen.
        Miten voit, kysyin.
        En tiedä mikä minuun meni, mutta kun olet tarjoamassa minulle noin mielettömän kallista lahjaa, kuin ajokorttikin on, niin tottakai tuli heti mieleeni että.. mitä oikein odotat siitä minulta vastapalvelukseksi!
        En mitään, en yhtään mitään!
        Halusin vain tuntea antamisen iloa, enkä minä sen takia konkurssia tee!
        Eihän se ole pois kuin vain minun entisiltä vaimoiltani, sekä niiltä kahdelta lapseltani, minulle täysin tuntemattomilta, jotka pärjäävät paremmin kuin hyvin ilman perintöänikin!
        Et kai sinä vielä siihen kadulle aio kuolla?
        En mutta olen jo vanha!
        Käyn vain hakemassa luotasi tavarani, siksi jäin sinua tähän odottelemaan!
        En halua että lähdet, tunnen olevani sinusta vastuussa!
        Olen sinulle vieras ihminen, eikä sinulla ole mitään velvollisuuksia minua kohtaan!
        Olen jo aikuinen ihminen ja pärjään itsekin!
        Katsoin kysyvästi, mitään puhumatta häntä.
        Menen erään tytön luo, jonka tunnen!
        Loukkasin mielestäsi sinua, vaikken itse katso niin tehneeni, joten en näe mitään syytä pyytää sinulta anteeksi, mutta pahoillani olen, todella pahoillani!
        Oletko?
        Olen!
        Niin minäkin, eikä sinulla ole minulta mitään anteeksi pyydettävää!

        Toinen meistä voi nukkua olohuoneen sohvalla, mitä sanot Raija?
        Taisin äsken ylireagoida, eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, vaan sitä on sattunut ennenkin muiden kanssa, varsinkin kotona, joten kestäisitkö tällaista käytöstäni, joka ei varmaan nyt jäänyt vain tähän kertaan?
        En yhtään ihmettele käytöstäsi, kaiken kokemasi jälkeen.. sen, miten välinpitämättömiä vanhempasi ovat olleet sinua kohtaan, ja loppujen lopuksihan sinä minun mielestäni olet käyttäytynyt täysin ymmärrettävästi, ja ymmärrän nyt oikein hyvin tuon äskeisenkin reagointisi!
        Minun olisi pitänyt ajatella asiaa sinunkin kannaltasi, mitä en nyt tehnyt, anteeksi!
        Ojensin käteni tytölle.
        Paiskataan Raija kättä, ja pysytään ystävinä, jookos?
        Tyttö otti askeleen minua kohti, ja kiersi kätensä ympärilleni, painaen samalla päänsä rintaani vasten.
        Joo!
        Let`s go!
        Mitä se let`s go tarkoittaa?
        Lähdetään!
        Lähdetään, lähdetään, mutta mitä se…?
        Purskahdimme molemmat lähes hysteeriseen nauruun, halaten toisiamme.
        Tilanne oli lauennut parhain päin.
        Tunsin jonkun naputtavan käsivarttani.
        Käännyin katsomaan käsivarteni naputtajaa, ja näin lappuliisan ojennetun käden.
        Parkkisakkonne, olkaa hyvä!
        Otin sakkolapun vastaan, ja aloin kahta kauheammin, vatsaani pidellen nauramaan, samalla lappuliisaa vettä tippuvin silmin katsoen.
        Kiitti Liisa hoh hoh hoh… !
        Lappuliisa pakeni säikähtäneen näköisenä paikalta.
        Ja ennenkuin ehdin ajaa parkkipaikalta pois, kurvasi poliisi-auto eteeni, kahden poliisin noustessa siitä ulos.
        Ajokortti ja rekisteri-ote kiitos!
        Puhaltakaa tuohon, olkaa hyvä!
        Saatuaan haluamansa, vilkaisivat poliisit hämmästyneinä toisiaan.
        Molemmat vetivät virnuillen kättänsä lippaan.
        Lappuliisojen nähden ei passaa hymyillä ja vielä vähemmän nauraa, varsinkaan silloin kun on jättänyt parkkimaksunsa maksamatta, ja saanut parkkisakon kouraansa, näkemiin ja hyvää matkaa!
        Kotiin päästyämme, olimme Raijan jo taas yhtä hyviä ystävyksiä, kuin kotoa aamulla lähdettyämmekin.
        Saatuamme ruoka-ostoksemme jääkaappiin ja pakastimeen, tarttui Raija käteeni, vetäen minua perässään makuuhuoneeseen, samalla toisessa kädessään heilutellen pientä S-Marketin muovipussia kasvojeni edessä.
        Ostin Marketista uudet pikkarit, ja tarvitsen sinua nyt makutuomariksi, kun en itse ole aivan varma, että sopivatko ne silmieni väriin!
        Tule!


    • Anonyymi

      Vanha luuseri kirjoittaa typeriä fantasioitaan tänne, et osaa kirjoittaa edes oikeinkirjoitussääntöjen mukaan yhtään 🤷‍♂️😂🤦‍♂️

      • Anonyymi

        Löytyypä sitä kitkerää sanottavaa. Aika pitkälle olet kuitenkin malttanut lukea. Teksti on ajatuksen virtaa ja sisältö on arkielämää, joten totta munassa se tuntuu tylsältä jos siitä ei välitä, ja kielioppi-/oikeinkirjoitusvirheet ovat tyylilajin ominaisuus eivätkä siis virheitä ollenkaan. Jätä lukematta; jos et tykkää, mutta älä turhaan oksentele katkeraa kalkkiasi: sitä harva kaipaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Raijan ostamat pikkarit olivat kuin tehty sointumaan Raijan silmien väriin.
      Peittivät myös juuri sopivasti tytön pimpsan.
      Rakastelimme kuin viimeistä päivää, makutuomaroituani ensin hänen uudet pikkarinsa.
      Hyvä ostos Raija!
      Kiitos, mutta arvaa mitä?
      No mitä?
      Kaivelepas Risto-setä sitä muovipussia!
      Tein tytön pyynnön mukaan, ja hämmästyin.
      Kalsarit.. miesten kalsarit.. kenelle?
      Arvaa!
      Minulle?
      Oikein arvattu.. sinulle.. kokeile niitä!
      Vedin alushousut jalkaani, ja nehän sopivat kuin.. kuin.. ihan hyvin päälleni.
      Kiitos, nämähän ovat kuin tehdyt minulle, mutta… ...Mutta kun ovat punaiset?
      Niin!
      Mutta ne sointuvat hyvin silmiesi sekä kullinpääsi väriin!
      No joo, niinpäs sointuvatkin, kun on kullini nyt noin punainen äskeisen paneskelumme jälkeen!
      Sinulla on kiva kulli, ja se tuntui äsken niin ihanalta pillussani, kiitos Risto-setä!
      Kiva kun kelpas tyttöseni!
      Voi Risto-setä kun sinä olet niin turhan vaatimaton, olit aivan ihana äsken!
      Sanot vain!
      Mutta kun minä tarkoitan juuri sitä, mitä sanon!
      Haluatko Risto-setä kuulla pikku salaisuuteni?
      Jos pikku salaisuutesi haluat minulle kertoa, niin tottakai haluan sen kuulla, anna tulla!
      No kun.. mutta tule ensin tähän vierelleni, ja puristele sillai sievästi mun tissejäni sen aikaa kun kerron, jookos!
      Noin mieluisan pyynnön täytän ilman muuta.. no anna tulla se pikku salaisuutesi!
      No joo kun en ole sinulle kertonutkaan sitä, että näin sinut kerran viikko sitten bussissa!
      Muistan sinut, koska minäkin näin silloin sinut!
      Sinulla oli vaaleanvihreä hame päälläsi ja tukkasi oli poninhännällä, sellaisella tummanvihreällä nauhalla sidottuna yhteen!
      Oho, ethän sinä edes huomannut, etkä katsonut minua!
      Kyllä minä huomasin ja katselin sinua!
      Sinulla ei ollut rintsikoita, alushoususi olivat valkoiset ja sinipilkkuiset, musta laukku, olit itkenyt, et ollut edellisenä yönä nukkunut, aamiaiseksi olit… ...Mistä sinä kaikki tuon tiedät.. pikkareideni värinkin?
      Kumarruit tipauttamaasi laukkua nostamaan lattialta, ja hameenhelmasi tarttui samalla penkin tolppaan!
      Ja minä kun luulin, ettet minua edes huomannutkaan!
      Eihän tämän ikäisen ukon passaa avoimesti sinun ikäisiäsi nuoria tyttöjä ihaillen tuijotella!
      Hyvinpä osasit kuitenkin tuijottelusi peittää!
      Olen harjoitellut ahkerasti, mutta niin olet sinäkin, koska en muista sinun edes vilkaisseen minua!
      Voi kyllä minä Risto-setä sinut näin, ja housuni tulivat aivan märiksi, nähdessäni farkuissasi pullottavan kullisi!
      Ja siihen olit sinä syyllinen!
      Oi olinko.. ihanaa!
      Olit, ja kun pääsin takaisin kotiin, niin aloin heti muistikuvallesi runkkaamaan!
      Tuntuiko ihanalta vetää käteen, muistikuva minusta mielessäsi?
      Tuntui, tuntui todella mahtavalta fantasioida sinusta, kun masturboin, sinusta haaveillen!
      Voi kuinka kiva kuulla, mutta onko tuntunut mahtavammalta rakastella minua ihan oikeasti, todella oikeasti, eikä vain fantasioida siitä?
      On, se on tuntunut niin uskomattomalta, ja sitä on ollut miltei mahdotonta uskoa todeksi, että olen sinua, noin nuorta ja kaunista tyttöä, aivan oikeasti saanut rakastella!
      Täysin sitten uskomatonta, kiitos Raija, oma rakkaani!
      Voi kuinka ihana kuulla!
      Mutta mikä se sinun salaisuutesi on, josta aioit minulle kertoa?
      No se on se, että olet niin valtavan seksikkään komea mies, että aloin siellä bussissa fantasioimaan sinusta kanssani sängyssä, kuinka työnnät kovan kullisi pilluuni, panet minua ja laukeat minuun!
      Ja kuten jo kerroin, tulivat pikku pikkarini ihan sitten märiksi, kun sinua katsoin, ihailin ja haaveilin sinusta siellä bussissa pimpsa märkänä!
      Oho, no jopa oli tytöllä fantasiat, tällaisesta vanhasta ukosta!
      Mutta ethän sinä vielä mikään vanha ole!
      No olenhan minä jo reilusti yli kahden.. eikun kolmenkymmen vuoden ikäinen, viettänyt jo viisikymmenvuotispäivänikin!
      Seitsemänkymmentäkolme vuotias?!
      Joo!
      No mutta eihän se vielä ole ikä eikä mikään, olet mies parhaimmillasi, jokaisen tytön haave olisi saada sinut sänkyynsä!
      Eikö?
      No ei tietenkään!
      Vasta äsken rakastelimme, ja nyt sinulla taas on kyrpä kovana, lyöt laudalta jopa nuoret pojatkin!
      Risto rakkaani, rakastele minua!
      Tule Risto, tule minuun!
      Aaah, olet niin iihanaa..!

      • Anonyymi

        Kukaan ei halua lukea vanhan vajakin fantasioita.


    • Anonyymi

      Rakasteltuamme makoilimme pitkään toistemme sylissä.
      Jospa aika pysähtyisi, ja saisimme aina olla tässä yhdessä, huokaili Raija onnellisena sylissäni!
      Sitä samaa toivon minäkin, vastasin tyttöä suudellen.
      Ei mutta meillähän alkaa kohta saunavuoro, tekeekö tyttö mieli saunaan?
      Tottakai minä nyt saunaan haluan lähteä, turha sitä minulta kysyäkään!
      Täytimme saunakassin kaikella mitä tarvitsimme, ja kiirehdimme alas.
      Kellarissa käveli meitä vastaan se sauna-ajoista itkevä uskishomo kulissivaimoineen.
      Naisparka, tietääköhän olevansa miehensä kanssa vain kulissi-avioliitossa.
      Vajakki teinihuorineen, mutisi kaappihomo juuri kuuluvasti, juuri kohdallani, meitä ohittaessaan.
      Anteeksi mutta mitä tuli sanottua?
      Käännyin kantapäitteni varassa tulosuuntaan, jääden odottamaan vastausta.
      Pariskunta jatkoi vain matkaansa, päätänsä edes kumpikaan heistä kääntämättä minuun.
      Päätäni puistellen, käännyin minäkin jälleen jatkamaan matkaani saunaan.
      On siinä sellainen liero, ettei paremmasta väliä!
      Pari lasta niillä kai on, ja siitä voi laskea, että montako kertaa se kaappihomo on nainut eukkoaan pilluun!
      Kaksi kertaa ja loput kerrat sen pyllynreikään!
      Sääliksi käy sen vaimo, kun vaikuttaa niin ystävälliseltä!
      Taidat olla rakastunut siihen, kun on niin hyvän näköinen, oletko?
      Kyllähän minä siitä tykkään, aika paljonkin, mutta ihmetyttää vain että miten hän on tuollaisen miehen ottanut itselleen!
      Rakkautta kun heidän välillään ei näytä olevan tippaakaan!
      Jospa se nainen vuorostaan on lesbo, ja ovat sellaisessa sopimusavioliitossa?!
      Tuossa voi olla vähän perääkin, kun asiaa ajattelee!
      Kuinka niin?
      No kun samassa rapussa asuu toinen samantapainen ja ikäinen pariskunta!
      Kävelevät usein yhdessä ulkona, vaimot keskenään, onnellisen näköisinä toisiaan kädestä kiinni pitäen, ja miehet lähes samalla tavoin, toisiaan jatkuvasti lääppien!
      Siinäpä se, niinhän se on!
      Olen kuullut tuollaisista tapauksista ja sitten haukkuvat ja tuomitsevat kateuksissaan luterilaisia helvettiinsä, kun nämä uskaltavat reilusti olla suhteissaan avoimia!
      Onko tuo tyyppi koskaan pyrkinyt samanaikaisesti saunaan kanssasi?
      Onpa tosiaankin, kun asuin täällä ensimmäistä vuottani, oli jatkuvasti vaihtamassa siellä lamppuja, tai tarkistamassa olemattomia vesivuotoja, ja aina juuri minun saunavuoroillani!
      Mutta vedit sitten sitä vajakkia turpiin vai, nauroi Raija.
      Vähän säikäytin sitä, eikä sälliä enään sen jälkeen siellä saunavuoroillani näkynyt!
      Et kuitenkaan työntänyt saunakauhan vartta sen perseeseen?
      Hah hah no en tietenkään, minä en siihen paskaan koskisi edes saunakauhalla, yääk!
      Avasimme nauraen saunan oven, riisuuduimme, ja menimme saunaan.
      Löylyjen jälkeen menimme suihkuun, ja pesin sekä itseni, että Raijan.
      Raijaa saippuoidessani, nosti Raija ällistyneenä käden suulleen, osoitellen toisen käden sormellaan lattiaa edessäni.
      Risto!
      Mitä?
      Sinulla kalu seisoo taas!
      Vilkaisin alaspäin.
      No ei mutta niinpäs tekeekin, ilmankos siellä niin kivasti kihelmöikin!
      Paneskellaanko.. tässä, kysyi Raija käheällä, himokkaalla äänellä.
      Paneskellaan!
      Nostin Raijan saunanjakkaralle seisomaan, tartuin häntä pakaroista kiinni, Raijan samalla ohjatessa kaluni pimpsaansa, ja aloimme panemaan.
      Voi sitä lätkettä ja läiskettä, jonka rakastelumme sai aikaan, ja pelkäsin koko ajan että se kuuluu naapurisaunaan, jonka kanssa jaoimme suikutilan, ja josta pian saattaisi joku tulla.
      Ei tullut, mutta pelko siitä, tuntui sekä minusta, että Raijasta jännittävältä.
      Olen täysiverinen itseni paljastaja, ja aivan toivoin, että joku olisi pelmahtanut siitä toisesta saunasta sinne suihkuhuoneeseen, kertoi Raija myöhemmin kotona.
      Tiedätkös Risto mikä sinä olet?
      No en!
      Mutta minäpäs tiedän!
      No mikä?
      Semmonen vanha mies, joka tykkää teinitytöistä!
      Eighteen, nineteen, vain täysi-ikäisistä!
      Joka tarkoittaa, ettet kolme-neljä päivää sitten olisi minusta vielä tippaakaan välittänyt?
      Juuri niin Raija!
      Raija nosti hämmästyneen näköisenä käden suulleen, osoitellen toisen käden sormella etumustani.
      Sieppasin Raijan syliini, ja kannoin hänet makuuhuoneeseeni.. eikun makuuhuoneeseemme.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Risto hei!
      Olin juuri keskittynyt Iltasanomien lukemiseen netistä, kun Raijan ääni havahdutti minut nykyisyyteen.
      Istuimme olohuoneen sohvalla, molemmat läppäreihimme syventyneinä.
      Mitä?
      Mitä mitä?
      Sanoit jotain!
      En minä mitään ole sanonut!
      Aijaa, no sitten kuulin omiani, anteeksi!
      Niin kuulit, ja saat anteeksi!
      Keskityin jälleen uutisten lukemiseen - ”Nuoret kiusaavat lyhyt­kasvuista paris­kuntaa Helsingin Laaja­salossa” - ”Teini­­tyttö haukkui ja sylki päin” - ”12-vuotiaalta pojalta vietiin kengät jalasta kesken bussi­matkan” – ”Rullaavat teinit kylvävät kauhua kaduilla”-”Huolestuttavassa seurassa liikkuvat Ahlgrenin mukaan jopa 13-vuotiaat.”
      Risto-setä hei!
      Niin Raija?
      Mitä ”Niin Raija”, taasko sinä kuulit minun jotain sanovan?
      Niin Raija!
      Jospa se oli Mirri?!
      Vilkaisin epäilevästi kissaani, joka vain näytti muka olevansa nukkuvinaan, siinä pitkin pituuttaan välissämme maatessaan.
      Mirri taisikin osata puhua, kato koiraa, kun on osannut sen tähän saakka niin hyvin salata.
      Olepas Mirri ihmisiksi, äläkä jatkuvasti häiritse siinä minua!
      Mjau, vastasi Mirri nimensä kuultuaan herättyään, tuijottaen minua nyt kysyvästi unisilla silmillään.
      Ha ha ha siinäs kuulit, ei ollut Mirrikään!
      Kuulet Risto-setä harhoja hah hah hah!
      Enkä kuule mitään harhoja, ja kun kerran Mirri ei osaa puhua, niin…!
      Kohdistin syyttävän sormeni osoittamaan Raijaa.
      Kautta kiven ja kannon minä vannon ja vannon… ...Että liiteriin kannoit kannon?
      Anteeksi Mirri, sanoin kissan päätä anteeksipyytävästi silitellen.
      Mjou, vastasi kolli, anteeksipyytöni hyväksyen.
      Siispä se sittenkin olit Raija sinä!
      No niin olin, kun on niin tylsää, etkä musta vähääkään välitä!
      Mitä olit Risto sieltä läppäristäsi katsomassa?
      ”13-vuotiaat liikkuvat huolestuttavassa seurassa”, olin juuri lukemassa Iltasanomista!
      Jaaha, että sinua kiinnostavat vain tuollaiset 13-vuotiaat pikku plikat, eikä tällainen iäkäs vanhapiika enää tippaakaan?
      En ole halunnut häiritä, kun olet ollut niin syventyneenä siihen opiskeluusi!
      Opiskeluun ja opiskeluun, kun mitään ei jää mieleen!
      Toista tuntia moon jo tätä yhtä ja samaa asiaa korkeasta verenpaineesta tankannut tässä päähäni, enkä kuitenkaan siitä mitään vieläkään muista!
      Ahkera olet ollut, täytyy myöntää!
      Ja pakkohan siitä lukemastasi nyt jotain on täytynyt jäädä päähäsi muhimaan, ja pulpahtaa sieltä sitten esiin kun on tarvis, usko pois!
      Et sinä turhaa työtä ole tehnyt!
      Niin mutta kun välillä ihan siltä tuntuu!
      Ja kun sinäkin tuollaisista ala-ikäisistä tytöistä, sieltä Iltasanomistasi, vain olet kiinnostunut!
      Raamatussa Jeesus sanoo että jo toisen miehen naisen himoitseminenkin on samaa, kuin että olisi tätä aivan oikeasti paneskellut, ja minuuttiakaan alle kahdeksantoista vuotiaan tytön ihaileminen on Suomen lain mukaan vakava rikos, ja koska minä olen lakia noudattava mies, niin en ikinä ole sitä lakia rikkonut, kyllä jämpti on näin!
      Hah hah hah hah, alkoi Raija miltei hysteerisenä nauramaan, samalla käsillään polviaan takoen.
      Mikä sinun Raija nyt tuli, kysyin säikähtäneenä, sillä tyttö näytti olevan tukehtumaisillaan nauruunsa.
      Hah hah hah, jos todistan sinun Risto rikkoneen lakia, niin lupaatko tehdä aivan mitä tahansa minä sinulta pyydän?
      E..en tietenkään aivan mitä tahansa, sellaiseen en suostu!
      Mutta etkö sitten.. hah hah hah olekaan täysin varma siitä, ettet ikinä olisi tuollaista lakia vastaan rikkonut, josta juuri kerroit?
      Ja sekö minun muka pitäisi noin vain uskoa?
      Tottakai minä olen siitä varma.. aivan sitten varma!
      Ei epäilystäkään, ettenkö olisi varma.. tarkoitan, että olisin joskus juuri sitä lakia vastaan rikkonut!
      No mutta sittenhän sinulla ei ole mitään syytä kieltäytyä pyynnöstäni, eihän?!
      Niin.. no ei.. mutta mutta.. jos suostun, niin sen pyyntösi toteuttamisen pitää sitten tapahtua tämän asunnon seinien sisäpuolella, eikä ulkona, missään ihmisten ilmoilla, näiden ihmeteltävänä, kun voisit keksiä jotain aivan hölmöä pääni menoksi, jookos?!
      Joo.. ha ha haa.. nyt olen Risto-setä valtiattaresi.. ho ho hoo!
      Kerro ja selitä nyt vihdoinkin, että milloin, missä ja miten olen lakia rikkonut!
      Anna tyttö tulla, ja puhu nyt suusi puhtaaksi!
      Ha ha ha.. muistatkos setä kun kerroit runkanneesi minulle, sen jälkeen kun olit minut bussissa nähnyt?
      Joo, kyllähän minä sen muistan sinulle kertoneeni ja sen myös silloin tein, mitä siitä nyt sitten!?
      Muistatkos milloin se tapahtui?
      Viikko ennen tänne muuttoasi.. mutta.. en nyt ymmärrä että… ...Kyllä setä ymmärtää, ei vain halua olla ymmärtävinään!
      Ja milloinkas minä täytin sitten ne lailliset kahdeksantoista vuottani.. muistelepas nyt oikein tarkkaan!
      Järkytytyksestä valahdin kasvoiltani varmaan täysin valkoiseksi, nostaessani niille hitaasti käteni.
      https://www.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU
      Judas Priest - Breaking The Law (Official Music Video)

      • Anonyymi

        Kaksi päivää ennen tänne muuttoasi, neljä päivää sen sinulle runkkailusi jälkeen, täytit vuosia, joten olen sittenkin rikkonut lakia!
        Tunnen itseni kuin Al Caponeksi!
        Al Caponeksi, miksi juuri Al Caponeksi?
        No kun minä onneton silloin niissä haaveiluissani tarjosin sinulle hörpyt ykkösolutta, jotta olisit läikäyttänyt sitä rinnoillesi, päästäkseni niitä haaveissani käsilläni kuivaamaan ja samalla niitä myös vähän puristelemaan!
        Voi minua!
        Voi sinua Risto-setä-parkaa, kun sinusta nyt tulikin lainrikkoja!
        Niin tuli, ja samalla tuli mieleeni myös eräs vanha, uskossa ollut naapurini, entisessä paikassa asuessani, haluatko kuulla?
        Kerro!
        No se liittyy tähän siten, että hän oli tuon raamatunkohdan ymmärtänyt vähän laajemmalti, ja tuli kerran rimputtelemaan ovikelloani, ja oven avattuani, työnsi heti satasen setelin kouraani!
        Minä tietysti siinä ovenraossa hämmästyneenä seisoin, sitä kouraani saamaani seteliä ja ukkoa vuorenperään tuijottaen, ja kysyin, että mistäs hyvästä tämä raha on, kun en muista sinun olleen minulle yhtikäs mitään velkaa!
        Ukko vastasi että bensasta ja autoni rikotusta lokasuojasta!
        Sanotko että olet ajanut autollani, ja rikkonut siitä lokasuojan?
        Missä välissä sinä sen olet ehtinyt tekemään, kun minä sillä juuri muutama minuutti sitten kaupasta kotiin tulin, eikä siinä silloin ollut naarmun naarmua, eikä kolhun kolhua, kun samalla kävin sen myös pesemässä?!
        Viikko sitten minä kävin autollasi poismenneen vaimoni kanssa lapissa, ja siellä poro hyppäsi yllättäen autosi eteen niin pahasti, että toiseen etulokasuojaan tuli lommo! Eihän tuo satanen sen korjaukseen riitä millään, mutta maksan sitten ensi kuussa satasen lisää!
        Olet jonkun toisen autolla sen lapinreissusi tehnyt, ja jo ennenkuin tänne muutin, jos sen jo silloin poismenneen vaimosi kanssa sen kerran teit!
        Sinun autosi se oli, eikä kenenkään muun, mutta kuuntelehan kun selitän sen sinulle juurta jaksain!
        Sinähän muistat kun Vapahtajamme sanoi, että kun katsoo himoiten lähimmäisensä vaimoa, niin on jo silloin huorin tehnyt, pitäisihän sinun se muistaa kun… ...Kyllä muistan, mutta mitä oikein ajat takaa, en ymmärrä.. tai jotainhan minä kyllä epäilen noista sinun puheistasi ymmärtäväni, mutta kerro se nyt itse aivan omin sanoin!
        Niin, kun minä viikko sitten istuin tuolla parkkipaikan vieressä olevalla penkillä, ja Mersusi nähdessäsi, aloin sellaisen omistamisesta ja sillä ajamisesta haaveksimaan, ja kuinka vaimoni kanssa sillä kävisimme vain pienellä lenkillä, mutta mites ollakaan, kävimme Lapissa saakka, kun silloin aurinko paisteli ja linnut lauleli, niin unohduin siitä sellaisesta pitkäksi aikaa, sille penkille itse mielessäni haaveilemaan!
        On siitä lähtien omatunto vaivannut, ja päätin sitten eilen illalla, että käyn tänään maksamassa sinulle velkani pois, jotta saisin mielenrauhani jälleen takaisin!
        No oliko sinulla vaimosi kanssa hauska lapinreissu?
        Oli!
        Kiva kuulla, sanoin ukolle, ja pistin setelin takaisin hänen kouraansa!
        Minä tarjoan sinulle sen auto-ajelun, ja jos haluat, niin huomenna saat itse sillä ajaa Markettiin ruoka-ostoksille, sopiiko, ja onhan sinulla tietenkin voimassa oleva ajokortti?
        O.. oon, voi kuinka hauskaa aivan oikeesti saada sillä Mersulla ajaa, ja kun samalla voin tehdä viikko-ostoksenikin, kiitos rakas naapuri!
        Annoin sitten joka viikko ukon ajaa sillä Mersullani, kunnes hän kolaroi sen, ja ostin Volvon!
        Joutuiko se naapurisi, mies parka, maksamaan sen auton?
        Ei, kun vakuutus maksoi, eikä vika ollut hänen!
        Voi kuinka kiltti sinä olit sille vanhalle miehelle!
        Ei se minulta ollut pois, ja kun tuntui mukavalta tehdä hänet, ukko-paran, edes niiden kauppareissujen ajaksi onnelliseksi, kun oli niin onneton, vaimoaan jatkuvasti, vielä vuosien jälkeen, tämän poismenoa suriessaan!
        Mutta mitä ihmeen uskontotunteja niistä teidän kauppareissuistanne sitten tuli?
        Tappelitte tietysti niillä verissäpäin ja palasitte silmät mustina niiltä takaisin kotiin?
        Ei puhuttu keskenämme niistä asioista enään koskaan, ei sanallakaan!
        Mutta nyt puhutaan siitä lupauksestasi, jonka minulle lupasit, vai luulitko minut harhauttaneesi, tuolla itse keksimällä hölmöllä tarinallasi!
        Tarina oli totta, eikä yhtään hölmö!
        No sitten se sinun naapurisi oli hölmö, mutta oli miten oli, niin siirry nyt ihan sinne sohvan päätyyn istumaan!
        Tein työtä käskettyä, ihmetellen että mitä kauheuksia tytöllä oli mielessään.
        Jotain konnankujeita kuitenkin, virnuilustaan päätellen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi päivää ennen tänne muuttoasi, neljä päivää sen sinulle runkkailusi jälkeen, täytit vuosia, joten olen sittenkin rikkonut lakia!
        Tunnen itseni kuin Al Caponeksi!
        Al Caponeksi, miksi juuri Al Caponeksi?
        No kun minä onneton silloin niissä haaveiluissani tarjosin sinulle hörpyt ykkösolutta, jotta olisit läikäyttänyt sitä rinnoillesi, päästäkseni niitä haaveissani käsilläni kuivaamaan ja samalla niitä myös vähän puristelemaan!
        Voi minua!
        Voi sinua Risto-setä-parkaa, kun sinusta nyt tulikin lainrikkoja!
        Niin tuli, ja samalla tuli mieleeni myös eräs vanha, uskossa ollut naapurini, entisessä paikassa asuessani, haluatko kuulla?
        Kerro!
        No se liittyy tähän siten, että hän oli tuon raamatunkohdan ymmärtänyt vähän laajemmalti, ja tuli kerran rimputtelemaan ovikelloani, ja oven avattuani, työnsi heti satasen setelin kouraani!
        Minä tietysti siinä ovenraossa hämmästyneenä seisoin, sitä kouraani saamaani seteliä ja ukkoa vuorenperään tuijottaen, ja kysyin, että mistäs hyvästä tämä raha on, kun en muista sinun olleen minulle yhtikäs mitään velkaa!
        Ukko vastasi että bensasta ja autoni rikotusta lokasuojasta!
        Sanotko että olet ajanut autollani, ja rikkonut siitä lokasuojan?
        Missä välissä sinä sen olet ehtinyt tekemään, kun minä sillä juuri muutama minuutti sitten kaupasta kotiin tulin, eikä siinä silloin ollut naarmun naarmua, eikä kolhun kolhua, kun samalla kävin sen myös pesemässä?!
        Viikko sitten minä kävin autollasi poismenneen vaimoni kanssa lapissa, ja siellä poro hyppäsi yllättäen autosi eteen niin pahasti, että toiseen etulokasuojaan tuli lommo! Eihän tuo satanen sen korjaukseen riitä millään, mutta maksan sitten ensi kuussa satasen lisää!
        Olet jonkun toisen autolla sen lapinreissusi tehnyt, ja jo ennenkuin tänne muutin, jos sen jo silloin poismenneen vaimosi kanssa sen kerran teit!
        Sinun autosi se oli, eikä kenenkään muun, mutta kuuntelehan kun selitän sen sinulle juurta jaksain!
        Sinähän muistat kun Vapahtajamme sanoi, että kun katsoo himoiten lähimmäisensä vaimoa, niin on jo silloin huorin tehnyt, pitäisihän sinun se muistaa kun… ...Kyllä muistan, mutta mitä oikein ajat takaa, en ymmärrä.. tai jotainhan minä kyllä epäilen noista sinun puheistasi ymmärtäväni, mutta kerro se nyt itse aivan omin sanoin!
        Niin, kun minä viikko sitten istuin tuolla parkkipaikan vieressä olevalla penkillä, ja Mersusi nähdessäsi, aloin sellaisen omistamisesta ja sillä ajamisesta haaveksimaan, ja kuinka vaimoni kanssa sillä kävisimme vain pienellä lenkillä, mutta mites ollakaan, kävimme Lapissa saakka, kun silloin aurinko paisteli ja linnut lauleli, niin unohduin siitä sellaisesta pitkäksi aikaa, sille penkille itse mielessäni haaveilemaan!
        On siitä lähtien omatunto vaivannut, ja päätin sitten eilen illalla, että käyn tänään maksamassa sinulle velkani pois, jotta saisin mielenrauhani jälleen takaisin!
        No oliko sinulla vaimosi kanssa hauska lapinreissu?
        Oli!
        Kiva kuulla, sanoin ukolle, ja pistin setelin takaisin hänen kouraansa!
        Minä tarjoan sinulle sen auto-ajelun, ja jos haluat, niin huomenna saat itse sillä ajaa Markettiin ruoka-ostoksille, sopiiko, ja onhan sinulla tietenkin voimassa oleva ajokortti?
        O.. oon, voi kuinka hauskaa aivan oikeesti saada sillä Mersulla ajaa, ja kun samalla voin tehdä viikko-ostoksenikin, kiitos rakas naapuri!
        Annoin sitten joka viikko ukon ajaa sillä Mersullani, kunnes hän kolaroi sen, ja ostin Volvon!
        Joutuiko se naapurisi, mies parka, maksamaan sen auton?
        Ei, kun vakuutus maksoi, eikä vika ollut hänen!
        Voi kuinka kiltti sinä olit sille vanhalle miehelle!
        Ei se minulta ollut pois, ja kun tuntui mukavalta tehdä hänet, ukko-paran, edes niiden kauppareissujen ajaksi onnelliseksi, kun oli niin onneton, vaimoaan jatkuvasti, vielä vuosien jälkeen, tämän poismenoa suriessaan!
        Mutta mitä ihmeen uskontotunteja niistä teidän kauppareissuistanne sitten tuli?
        Tappelitte tietysti niillä verissäpäin ja palasitte silmät mustina niiltä takaisin kotiin?
        Ei puhuttu keskenämme niistä asioista enään koskaan, ei sanallakaan!
        Mutta nyt puhutaan siitä lupauksestasi, jonka minulle lupasit, vai luulitko minut harhauttaneesi, tuolla itse keksimällä hölmöllä tarinallasi!
        Tarina oli totta, eikä yhtään hölmö!
        No sitten se sinun naapurisi oli hölmö, mutta oli miten oli, niin siirry nyt ihan sinne sohvan päätyyn istumaan!
        Tein työtä käskettyä, ihmetellen että mitä kauheuksia tytöllä oli mielessään.
        Jotain konnankujeita kuitenkin, virnuilustaan päätellen.

        Ja mitä nyt?
        Ja mitä, mitä nyt, luulitko minulta, tällaiselta kiltiltä neidolta piiskaa saavasi?
        E..een, ehkäpä että olisit minulta verenpaineen, ihan vain harjoituksen vuoksi mitannut, mutta jotain sinä kuitenkin nyt pääni menoksi suunnittelet!
        E..eenkä suunnittele senkin höhlä, vai otitko minut noin tosissasi?
        Unohdetaan nyt se koko juttu, ja ala hieromaan päätäni, kun sinne pänttäämäni tieto siellä niin kivistää ja päätä pakottaa, vai etkö halua?
        Haluan, tottakai minä haluan, eihän me kumpikaan haluta sinun sievää, pikku päätäsi pakottavan, joten laitapas se pääsi nyt siihen polvilleni, niin alan sitä hieromaan!
        Hetken aikaa Raijan ohimoita hierottuani, ojensi hän minulle voidetuubin, pyytäen levittämään sitä kasvoilleen, johon tietenkin mielihyvin suostuin.
        Ihanaa, kyllä sinä Risto-setä osaat, alkaa pää tuntumaan jo paljon paremmalta!
        Kiva kuulla, ja mukavaahan se vain on noin sievää päätä ja kasvoja hieroa, kun sattuu olemaan lempipuuhaani!
        Ihanko totta?
        No, totta, totta, ihan sitten totta!
        Eikä rasittanut yhtään?
        No, ei sitten vähääkään!
        Sulje Risto silmäsi, niin minä hieron tätä hoitavaa kasvovoidetta sinunkin kasvoillesi, kun näyttävät nekin olevan sen tarpeessa!
        Suljin silmäni, tuntien kuinka rypyt, tytön hierovien sormien alla hävisivät kasvoistani kuin taiottuina.
        Risto-setä, kuului Raijan kysyvä ääni, keskeyttäen mietteeni uuden passikuvan tarpeellisuudesta passiini.
        Jaahah, että iso-isän passilla sitä vain yritetään tullista läpi, naureskelisivat tullimiehet tulevaisuudessa, tämän naamavärkkihoitoni jälkeen.
        Heh heh, no mitä Raija-tyttöseni?
        Tuntuuko kivalta?
        Tuntuu!
        Tuntuisiko sedästä kivalta hieroa pikku rintojani?
        Tuntuisi, kyllä vain tuntuisi!
        Pidä Risto-setä silmiäsi kiinni, ja työnnä kätesi puseroni alle!
        Tein tytön pyynnön mukaan, työnsin hitaasti käteni tytön paidan alle, alkaen hänen ihania rintojaan nautinnollisesti hivelemään.
        Tuntuuko Risto-setä kivalta?
        Tuntuu!
        Etkö Risto-setä haluaisi niitä myös puristella?
        Haluaisin!
        No puristele ja nauti siitä sitten!
        Joo.. juu.. nautin, mutta mistäs tiesit tästä nauttivani?
        Tiesinpähän sen vain Risto-setä!
        Tunsin kuinka kaluni koveni, tytön samalla aloittaen hiljaisen tarinointinsa.
        Olen Risto-sedän luona, makaan hänen sohvallaan, pää hänen sylissään, ja tunnen.. tunnen kuinka hänen kova kalunsa painaa takaraivoani!
        Risto-setä on työntänyt kätensä puseroni alle, ja puristelee himokkaasti huohottaen juuri kasvaneita, pikku tisujani, miettien, että riisuisiko minut tässä, vai kantaisiko minut makuuhuoneeseensa, ja vasta siellä riisuisi minut ilkosen alasti, ja vasta siellä, työntäisi ison kyrpänsä, minun kosteaan pikku pilluuni!
        Ahdastahan siellä kylläkin Risto-sedän isolle kalulle tulee olemaan, mutta ahtaan paikan kammoa ei sillä näytä vähääkään olevan!
        Tule, tule, työnnä setä se jo sinne, huudan kiimoissani itsemielessäni!
        Eikö setä jo ymmärrä, että sedän pikku-Raija haluaa sedän kyrpää sisäänsä?!
        On vuosi kaksituhattakahdeksantoista ja Risto-setä on löytänyt pikku-Raijan ulkoa kylmissään harhailemasta, ja joka nyt edes jotain lämmintä sisäänsä haluaisi, ja…
        Vedin yht`äkkiä käteni pois Raijan paidan alta.
        Mi.. mi.. mitä sanoit, vuosi kaksituhattakahdeksantoistako?
        Mu..mu.. mutta sehän oli jo viisi vuotta sitten, e.. e.. etkä sinä ollut silloin vasta ku.. ku…
        ...Kuin kolmentoista!
        Sinullahan Risto-setä on todella hyvä laskupää!
        Mu.. mu.. mutta mi.. mi.. miksi sinä tuollaisia tarinoit?
        Si.. si.. siksi!
        Miksi siksi?
        Siksi kun olit vain Iltasanomistasi kiinnostunut, ja siellä uutisoiduista kolmetoista vuotiaista tytöistä, etkä vähääkään minusta, jo kahdeksantoistavuotiaasta vanhuksesta, ja nyt Risto-setä panet mua, ja muistakin, että nyt olemme aika-koneella palanneet viisi vuotta ajassa taaksepäin!
        Mu.. mutta enhän minä voi, kun sait minua ajattelemaan itseäsi niin nuorena, että kalunikaan ei varmaan enään kuuna päivänä tule tuosta enään nousemaan!
        Kova kuin kivihän se on nytkin, joten valehtelet kuin humalainen autokauppias!
        Lupasit aikaisemmin tehdä kaiken mitä pyydän, ja jo nyt perut sanasi, joten mää rupeen nyt itkeen, ko oot setä noin tuhma.. yhyy!
        No mutta tullaan nyt edes takaisin nykyhetkeen, sieltä viiden vuoden takaa, joohan?!
        Enhän minä nyt voi… ...Eikä tulla, ja nyt minä alan itkeen niin, että naapuritaloonkin saakka se kuuluu.. yäää… …Shh.. älä.. älä niin kovalla äänellä.. no minä suostun sitten, senkin kiristäjä, mutta muista, etten pidä tästä ollenkaan!
        Hah hah hah, joo etpä tietenkään Risto-setä, riisu mut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä nyt?
        Ja mitä, mitä nyt, luulitko minulta, tällaiselta kiltiltä neidolta piiskaa saavasi?
        E..een, ehkäpä että olisit minulta verenpaineen, ihan vain harjoituksen vuoksi mitannut, mutta jotain sinä kuitenkin nyt pääni menoksi suunnittelet!
        E..eenkä suunnittele senkin höhlä, vai otitko minut noin tosissasi?
        Unohdetaan nyt se koko juttu, ja ala hieromaan päätäni, kun sinne pänttäämäni tieto siellä niin kivistää ja päätä pakottaa, vai etkö halua?
        Haluan, tottakai minä haluan, eihän me kumpikaan haluta sinun sievää, pikku päätäsi pakottavan, joten laitapas se pääsi nyt siihen polvilleni, niin alan sitä hieromaan!
        Hetken aikaa Raijan ohimoita hierottuani, ojensi hän minulle voidetuubin, pyytäen levittämään sitä kasvoilleen, johon tietenkin mielihyvin suostuin.
        Ihanaa, kyllä sinä Risto-setä osaat, alkaa pää tuntumaan jo paljon paremmalta!
        Kiva kuulla, ja mukavaahan se vain on noin sievää päätä ja kasvoja hieroa, kun sattuu olemaan lempipuuhaani!
        Ihanko totta?
        No, totta, totta, ihan sitten totta!
        Eikä rasittanut yhtään?
        No, ei sitten vähääkään!
        Sulje Risto silmäsi, niin minä hieron tätä hoitavaa kasvovoidetta sinunkin kasvoillesi, kun näyttävät nekin olevan sen tarpeessa!
        Suljin silmäni, tuntien kuinka rypyt, tytön hierovien sormien alla hävisivät kasvoistani kuin taiottuina.
        Risto-setä, kuului Raijan kysyvä ääni, keskeyttäen mietteeni uuden passikuvan tarpeellisuudesta passiini.
        Jaahah, että iso-isän passilla sitä vain yritetään tullista läpi, naureskelisivat tullimiehet tulevaisuudessa, tämän naamavärkkihoitoni jälkeen.
        Heh heh, no mitä Raija-tyttöseni?
        Tuntuuko kivalta?
        Tuntuu!
        Tuntuisiko sedästä kivalta hieroa pikku rintojani?
        Tuntuisi, kyllä vain tuntuisi!
        Pidä Risto-setä silmiäsi kiinni, ja työnnä kätesi puseroni alle!
        Tein tytön pyynnön mukaan, työnsin hitaasti käteni tytön paidan alle, alkaen hänen ihania rintojaan nautinnollisesti hivelemään.
        Tuntuuko Risto-setä kivalta?
        Tuntuu!
        Etkö Risto-setä haluaisi niitä myös puristella?
        Haluaisin!
        No puristele ja nauti siitä sitten!
        Joo.. juu.. nautin, mutta mistäs tiesit tästä nauttivani?
        Tiesinpähän sen vain Risto-setä!
        Tunsin kuinka kaluni koveni, tytön samalla aloittaen hiljaisen tarinointinsa.
        Olen Risto-sedän luona, makaan hänen sohvallaan, pää hänen sylissään, ja tunnen.. tunnen kuinka hänen kova kalunsa painaa takaraivoani!
        Risto-setä on työntänyt kätensä puseroni alle, ja puristelee himokkaasti huohottaen juuri kasvaneita, pikku tisujani, miettien, että riisuisiko minut tässä, vai kantaisiko minut makuuhuoneeseensa, ja vasta siellä riisuisi minut ilkosen alasti, ja vasta siellä, työntäisi ison kyrpänsä, minun kosteaan pikku pilluuni!
        Ahdastahan siellä kylläkin Risto-sedän isolle kalulle tulee olemaan, mutta ahtaan paikan kammoa ei sillä näytä vähääkään olevan!
        Tule, tule, työnnä setä se jo sinne, huudan kiimoissani itsemielessäni!
        Eikö setä jo ymmärrä, että sedän pikku-Raija haluaa sedän kyrpää sisäänsä?!
        On vuosi kaksituhattakahdeksantoista ja Risto-setä on löytänyt pikku-Raijan ulkoa kylmissään harhailemasta, ja joka nyt edes jotain lämmintä sisäänsä haluaisi, ja…
        Vedin yht`äkkiä käteni pois Raijan paidan alta.
        Mi.. mi.. mitä sanoit, vuosi kaksituhattakahdeksantoistako?
        Mu..mu.. mutta sehän oli jo viisi vuotta sitten, e.. e.. etkä sinä ollut silloin vasta ku.. ku…
        ...Kuin kolmentoista!
        Sinullahan Risto-setä on todella hyvä laskupää!
        Mu.. mu.. mutta mi.. mi.. miksi sinä tuollaisia tarinoit?
        Si.. si.. siksi!
        Miksi siksi?
        Siksi kun olit vain Iltasanomistasi kiinnostunut, ja siellä uutisoiduista kolmetoista vuotiaista tytöistä, etkä vähääkään minusta, jo kahdeksantoistavuotiaasta vanhuksesta, ja nyt Risto-setä panet mua, ja muistakin, että nyt olemme aika-koneella palanneet viisi vuotta ajassa taaksepäin!
        Mu.. mutta enhän minä voi, kun sait minua ajattelemaan itseäsi niin nuorena, että kalunikaan ei varmaan enään kuuna päivänä tule tuosta enään nousemaan!
        Kova kuin kivihän se on nytkin, joten valehtelet kuin humalainen autokauppias!
        Lupasit aikaisemmin tehdä kaiken mitä pyydän, ja jo nyt perut sanasi, joten mää rupeen nyt itkeen, ko oot setä noin tuhma.. yhyy!
        No mutta tullaan nyt edes takaisin nykyhetkeen, sieltä viiden vuoden takaa, joohan?!
        Enhän minä nyt voi… ...Eikä tulla, ja nyt minä alan itkeen niin, että naapuritaloonkin saakka se kuuluu.. yäää… …Shh.. älä.. älä niin kovalla äänellä.. no minä suostun sitten, senkin kiristäjä, mutta muista, etten pidä tästä ollenkaan!
        Hah hah hah, joo etpä tietenkään Risto-setä, riisu mut!

        Tämä on katalaa kiristystä, valitin surkealla äänellä, mutta minulla ei liene muita mahdollisuutta kuin vain suostua, vaikkakin äärettömän vastahakoisesti.
        Kun olin Raijan ja itseni riisunut, käski Raija minut sohvalla selälleen makaamaan, ja asettui itse hajareisin kasvojeni päälle, työntäen jo kosteudesta kiiltelevän pimpsansa avautuneen vaon silmieni eteen ihailtavakseni.
        Tekeekö setä mielesi nuolla sitä.. tekee?!
        Pakkohan se on, kun olet noin säälimätön, tällaista vanhaa ja avutonta miesparkaa kohtaan, ja seuraavaksi tietenkin otat vastoin tahtoani minun kulliraukkani sisään, tähän silmieni edessä heiluttamaasi pikku pimpsaasi.. joohan!?!
        Niin teen, hä hä hää, puristelen setä sinulta pimpsallani spermat pihalle kullistasi!
        Jotta sekstailustamme nyt jotain olisi tullut, palasin itsemielessäni, tytölle siitä mitään kertomatta, takaisin viiden vuoden takaa nykyhetkeen, ja varmuuden vuoksi vielä viisikymmentä vuotta tulevaisuudessa eteenkin päin.
        Nyt mielikuvituksissani istui kuusikymmentäkahdeksan vuotias oikea, ehta nainen kasvojeni päällä, ja heti alkoivat himot hyrräämään sisälläni, jipii, mielikuvitus on poikaa, ja tunsin kuinka kaluni malttamattomana odotti tämän miltei ikäiseni naisen ottavan sen sisäänsä.
        Nuolin Raijan ihanaa, halukasta pimpsaa, tytön.. eikun naisen, ulistessa yläpuolellani kiimoissaan.
        Pimpsas.. eikun vitusta valuva neste maistui suussani kuin nektarilta.
        Huohottaen siirtyi Raija päälläni taaksepäin, ohjasi kovan kaluni pilluunsa, jonne se hyvin nuoltuna, esteettä sen sisälle päästi.
        Raija ratsasti päälläni, kunnes ensin tuli hän ja sitten minä.
        Orgasmit olivat molemmilla mahtavat, ja siitä johtuneet äänet kimpoilivat seinästä seinään, ja varmaan myöskin naapureihin, seinien läpi.
        Raija kumartui minua suutelemaan.
        Nyt saat Risto-setä nuolla spermasi pillustani, kun ne sinne kerran ruikitkin!
        Ja kun en varmasti nuole, enkä spermaa, edes omaanikaan suuhuni ota, kyllä jämtti on tyttö-kulta nyt niin!
        Kuivasin spermani Raijan pimpsasta kalsareihini.
        Vedin hänet vierelleni, vatsa vatsaa vasten siihen sitten molemoien nukahtaessa.
        Kauaa ei ehditty nukahtamaan, kun Raijan ääni herätti minut.
        Risto-setä, Risto-setä herää.. jotain on tunkeutumassa pilluuni.. jotain suurta ja kovaa!

        https://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4
        Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Official Music Video)

        https://www.youtube.com/watch?v=yxnDpxitARM
        Ultima Thule - Du gamla du fria


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Raija istui vieressäni olohuoneen sohvalla, kannettavaltaan läksyjään lukien, minun vuorostaan omaltani Iltasanomien uutisia tutkien.
      Raija hei, kuuntele:
      ”Iso käänne säähän! Hellettä puskee
      Hellelukemiin päästään ensi viikolla suurimmassa osassa maata. Lämpimintä on ennusteen mukaan loppuviikosta.”
      Tänään käydään molemmille ostamassa uimapuvut, ja sitten viikonlopulla mennään uimaan, vai mitä tyttö?!
      Ilman muuta, uimaan ja aurinkoa ottamaan meidän ehdottomasti pitää päästä!
      Voitaiskos me ajaa tonne naapurikaupunkiin, ja yöpyä siellä yli viikonlopun, kun siellä on niin ihana se uimaranta, ja ihan sitten kaikki, jookos?!
      Ilman muuta, sinne meidän pitää ehdottomasti päästä!
      Kun viikonloppu oli sovittu, keskityimme jälleen kannettaviimme.
      Yht`äkkiä vierähtivät kyyneleet silmiini, ja suljin niiden aiheuttajan, Dell XPS 17 - läppärini, niin tai oikeastaan siltä vielä hetki sitten jokin selailemani lehti uutisineen.
      Kallistin itseäni Raijaa kohti, antaen suukon hänen poskelleen, joka sai hänet havahtuen kääntämään katseensa minuun.
      Mutta.. Risto.. sinähän itket.. mikä sun on?
      Olen vain niin onnellinen, ettet sinä käytä huumeita.. vihaan niitä sydämmestäni!
      Oletko niitä itse joskus käyttänyt?
      En, en ikinä, mutta… ...Joku rakastamasi ihminen niitä käytti?
      Niin!
      Haluatko kertoa?
      En, en nyt, mutta ehkä joskus toiste!
      Raija katsoi minua osaa-ottavan näköisenä
      Tyttö-ystäväsi?
      Kyllä, kauan, kauan sitten!
      https://www.youtube.com/watch?v=xbhCPt6PZIU
      Stairway to Heaven Live
      Iltasanomistako luit niihin liittyvää?
      Niin, tai taisi olla joku muu lehti, ja tulivat vanhat muistot mieleeni.. ne välillä yllättävät, ja saavat ylivallan, jos en ole sellaisiin varautunut, kuten en nytkään!
      Voi kulta, sanoi Raija, minua halaten, joka laukaisi minussa uuden itkukohtauksen.
      Miehet eivät kuulemma itke, mutta se ei pidä paikkaansa, sillä minä itken, milloin itkettää, ja olen jo aikoja sitten lakannut sitä omalta kohdaltani häpeämästä.
      Miksi sitä pidätellä, jos kerran itkettää, en ymmärrä.
      Itkeminen on inhimillistä, ja se vähentää stressiä.
      Itku vapauttaa hyviä hormooneja kehossa, sekä myöskin sellaisia kielletyiksi luokiteltuja aineita, joten kannattaa itkeä, kun se vielä on laillista, siis itkeminen, ennenkuin raittiusintoilijat itkemisen kriminalisoivat, sillä sehän on verrattavissa narkkaamiseen, ja narkkaamisesta joutuu linnaan.
      Jaa että mistäkö tiedän että siitä joutuu linnaan, no siitä kun en itse siellä istu.
      Ihan totta, on sitä ihmeellisempiäkin asioita tapahtunut, kuin että jo huomenna saattaisi itkemisestä joutua kaltereiden taakse tiilenpäitä laskemaan.
      Itkeminen kun kuulemma on kuin ooppiumin viljelemistä ja...
      Risto ystäväni!
      Niin Raija?
      Saanko laulaa sinulle, jos vaikkapa se sinua hieman lohduttaisi?
      Tottakai ystävä-hyvä, laula pois.. osaatko itse säestää itseäsi vai… ...Osaan!
      Raija käveli pianon luo, ja olin hämmästyksestä mykkänä, hänen siitä alkaessaan loihtimaan virheettömiä säveliä, omaa täysin virheetöntä lauluaan säestäessään.
      Tyttöhän oli todellinen lahjakkuus, ja nautin suuresti kuulemastani.
      https://www.youtube.com/watch?v=zxSTzSEiZ2c
      The Rose - by Bette Midler + lyrics
      Raijan päästyä laulunsa loppuun, nousin sohvalta ylös, kävelin hänen eteensä, ja taputin käsiäni.
      Tuo oli Raija aivan mahtava esitys sinulta, olet oikea lahjakkuus!
      Se lohdutti minua, kiitos!
      Halasin Raijaa kiitokseksi, sillä se todella oli minua lohduttanut!
      Epäilinkin aikaisemmin sinun ottaneen laulutunteja, äänen käyttöäsi puhuessasi kuunnellessani, sekä opeteltua palleahengitystäsi!
      Mutta tuo pianonsoittotaitosi kyllä tuli minulle täytenä yllätyksenä!
      Oletko käynyt musiikkiopistoa?
      En, kun koulussa opettelin ja harjoittelin!
      Musiikinopettajani antoi ilmaisia tunteja koulun jälkeen omalla vapaa-ajallaan!
      Hyviä ihmisiä on vielä olemassa, se oli häneltä kiltisti tehty!
      On huomannut lahjakkuutesi, eikä ole halunnut sinun jättää sitä käyttämättä!
      Niin on, ja olin hänelle siitä tosi kiitollinen, mutta nyt sekin on loppu, kun koulu loppui!
      Mutta nyt saat minusta uuden opettajan itsellesi, ja huomenna aloitetaan heti aamusta, kun naapurit ovat töissä, eivätkä kotonaan siitä häiriintymässä!
      Osaatko sinä opettaa.. siis opettaa?
      No ainakin ääniharjoituksissasi, ja nyt sinulle on tärkeintä pitää äänesi kunnossa, mutta mikään konserttipianisti tai pianonopettaja en ole, joten sellainen meidän on sinulle jostain etsittävä!
      Mutta se maksaa, eikä minulla ole töitä!
      Se ei saa olla sinulle mikään este, ja heti syksyllä pyrit musiikkiopistoon, sinne sinut kyllä noilla lahjoillasi ilman muuta kelpuutetaan!
      Jos sinä maksat musiikinopiskeluni, niin tulen tuntemaan itseni kuin… ...Etkä tule!
      Huokaisin surullisena, sydän raskaana, tulevasta, auttamattomasta, oma-alotteisesta ja epä-itsekkäästä menetyksestäni.

      • Anonyymi

        Lopetamme sekstailumme, jos se siitä nyt on kiinni, mutta noita lahjojasi et heitä hukkaan!
        Sinun on jatkettava ainakin laulamista, sillä sinulla on aivan mahtava ääni, ja sinusta tulee vielä jotain, minun suhteillani, ja omalla äänelläsi, mutta tekniikkaa sinun on vielä tuosta hiottava, ja siinä voin minäkin, ainakin näin aluksi sinua auttaa!
        Huomenna aloitetaan, ja jo tänä iltana saat tuon toisen makuuhuoneen yksityiseen, aivan iki-omaan käyttöösi, niin tai kun on ensin käyty sänky sinne ostamassa, mutta voinhan minä siihen saakka nukkua olohuoneen sohvalla!
        Mutta enhän minä nyt sitä tarkoittanut, että jättäisimme toisemme seksuaalisesti tyydyttämättä!
        Osaamme tyydyttää toisemme tavalla, johon muut eivät pysty, enkä halua sekstailujamme näin vain lopettaa!
        Mutta sanoithan juuri tuntevasi itsesi hyväksikäyttämäkseni!
        Enkä sanonut, en minä niin tunne, enkä sitä tarkoittanut, huudahti Raija kaulaani hypäten, kunhan vain ajattelin, ja sanoin niin ääneen, mitään sen kummempaa sillä tarkoittamatta!
        Uskothan?
        No jos sanot niin, vastasin tyttöä syleillen, mutta kerro sitten heti, jos sellaisia tunteita alat tuntemaan, lupaathan?!
        Lupaan Risto, kunniasanalla!
        Mutta joka tapauksessa laitamme myös tuon toisen huoneen asumiskuntoon, jotta tuntisit tämän olevan oman kotisi nyt, ja niin kauan kuin täällä asut!
        Aivan mahtavaa, mikä yllätys sinä nyt minulle olitkaan, soitan jo heti tänä iltana eräälle musiikkipiireissä liikkuvalle ja työskentelevälle tutulleni, mutta lähdetäänkö ensin kävelylle vai ajelulle?
        Kävelylle.. käydään kiertämässä parkkipaikka, ja haaveillaan samalla sen saunamajurin vanhasta Volkkarista… ...Hah hah hah, joo ja kuinka iso porolauma tallaa sen jalkoihinsa, kun käydään sillä siellä!
        Hih hih, eikun käydään sittenkin autollasi lenkki Marketissa, kun kahvi jo alkaa olla lopussa!
        Tärkein elintarvikkeemme loppumassa.. kauheeta, sitä ostamaan ja heti, niin ja ne uimapuvut!
        Jätskit myös?
        Jätskit myös!
        Mää Risto tykkään susta!
        Niin minäkin!
        No kun oot niin itsera… ...Siis sinusta.. tykkään!
        https://www.youtube.com/watch?v=2wITGtoOs1w
        Anki Lindqvist "You don't have to say you love me"
        Kaupassa käytyämme, kiirehdimme saunaan.
        Löylyistä nautittuamme, menimme suihkuun.
        IIIIIK!
        APUVAA!
        MAUNOOO!
        Tuu Mauno heti tänne!
        Täällä se naapurin Volvo-mies raiskaa jotain nuorta tyttöää!
        Säikähdin Raijan kanssa tuota yht`äkkistä kovaa huutoa!
        Enkä raiskaa!
        Raiskaatpas!
        Eikä raiskaa, vaan antaa mulle tekohengitystä!
        Eikä anna, sehän nai sua!
        Eikä nai, vaan pumppaa muhun ilmaa, kun loppu saunassa ilma, ja mä olin hapen puutteesta siellä ihan pyörtyä!
        Älä valehtele, ton vanhan ukon kyrpähän on sun pillussas!
        Eikä oo!
        Onpas!
        No kun mä olin sitä pesemässä, ja mun rippisormukseni luiskahti sinne, ja tämä kiltti setä yrittää sitä nyt sillä vain onkia sieltä pois, ja vaikka se siltä näyttäisikin, niin eihän me nyt suinkaan naida!
        Kyrvällään onkii sun pillustas sun rippisormustako?
        Niin!
        Älä tyttö valehtele, juurihan sä sanoit että se sillä kyrvällään pumppaa suhun ilmaa!
        Kaks` kärpästä yhdellä iskulla, katokko on täti kesä, ja paljo kärpäsiä, aaah.. tulee.. tulee.. aaah.. tulii aah!
        Uuuh.. ooh.. aah, ja niin tulin myös minä.
        Kierähdin Raijan päältä pois, ja nousin jaloilleni, vetäen samalla hänetkin lattialta ylös, jossa olimme ison kylpypyyhkeen päällä päästäneet himomme valloilleen.
        Raija nosti kätensä ylös, näyttäen sormessaan olevaa sormusta!
        Tulihan se sieltä ulos, kiitos setä liukastusaineestasi ja ongestasi!
        Siellä se olisi rippisormukseni pillussani vieläkin, jos et olisi mua auttanut!
        Raija moiskautti muiskun poskelleni, astahti suihkun alle, alkaen virnuillen pesemään itseään.
        Tämä on uskomatonta, hävytöntä, moraalitonta, sano nyt Mauno sinäkin jotain!
        Maunoksi naisen kutsuma mies, oli ilmestynyt vaimonsa viereen, ja seisoi nyt vain ääntäkään päästämättä, suu auki, Raijaa silmät levällään tuijottaen.
        Lopeta tuo tytön tuijottaminen, ja sano nyt jotain sinäkin!
        Hyvää iltaa Risto!
        Iltaa Mauno!
        Mitä sinä siinä sille hyviä iltojasi toivottelet, ole nyt kerrankin mies ja lyö tuota ukkoa, anna sille nyt oikein kunnolla turpiin!
        Mutta.. miksi minä nyt Ristoa löisin.. kaveriani?!
        Kaverisi mukamas.. tommonen roistoko!?
        Ilmoituksen epäsiveellisestä käytöksestä saunassamme, sen minä hänestä teen!
        Anteeksi nyt vain hyvä rouva, mutta jos jollain on syytä ilmoituksen tekoon, niin minulla sellainen teistä itsestänne on!
        Ryntäätte rouva hyvä, minun saunavuorollani tänne suihkuhuoneeseen, ja se jos mikä, on epäsiveellistä.. teiltä itseltänne!
        Voi sentään, ja minä kun rouva rakas olen teitä aina pitänyt niin siveellisenä hienona rouvana!
        Risto on Anne oikeassa, ryntäsit tänne hänen suihku-ajallaan, ja hän voi tehdä meistä ilmoituksen!
        Niin mutta kun kuulin tuon tytön huutavan apua, kun tuo roisto raiskasi häntä, ja tulin vain tyttö-parkaa auttamaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopetamme sekstailumme, jos se siitä nyt on kiinni, mutta noita lahjojasi et heitä hukkaan!
        Sinun on jatkettava ainakin laulamista, sillä sinulla on aivan mahtava ääni, ja sinusta tulee vielä jotain, minun suhteillani, ja omalla äänelläsi, mutta tekniikkaa sinun on vielä tuosta hiottava, ja siinä voin minäkin, ainakin näin aluksi sinua auttaa!
        Huomenna aloitetaan, ja jo tänä iltana saat tuon toisen makuuhuoneen yksityiseen, aivan iki-omaan käyttöösi, niin tai kun on ensin käyty sänky sinne ostamassa, mutta voinhan minä siihen saakka nukkua olohuoneen sohvalla!
        Mutta enhän minä nyt sitä tarkoittanut, että jättäisimme toisemme seksuaalisesti tyydyttämättä!
        Osaamme tyydyttää toisemme tavalla, johon muut eivät pysty, enkä halua sekstailujamme näin vain lopettaa!
        Mutta sanoithan juuri tuntevasi itsesi hyväksikäyttämäkseni!
        Enkä sanonut, en minä niin tunne, enkä sitä tarkoittanut, huudahti Raija kaulaani hypäten, kunhan vain ajattelin, ja sanoin niin ääneen, mitään sen kummempaa sillä tarkoittamatta!
        Uskothan?
        No jos sanot niin, vastasin tyttöä syleillen, mutta kerro sitten heti, jos sellaisia tunteita alat tuntemaan, lupaathan?!
        Lupaan Risto, kunniasanalla!
        Mutta joka tapauksessa laitamme myös tuon toisen huoneen asumiskuntoon, jotta tuntisit tämän olevan oman kotisi nyt, ja niin kauan kuin täällä asut!
        Aivan mahtavaa, mikä yllätys sinä nyt minulle olitkaan, soitan jo heti tänä iltana eräälle musiikkipiireissä liikkuvalle ja työskentelevälle tutulleni, mutta lähdetäänkö ensin kävelylle vai ajelulle?
        Kävelylle.. käydään kiertämässä parkkipaikka, ja haaveillaan samalla sen saunamajurin vanhasta Volkkarista… ...Hah hah hah, joo ja kuinka iso porolauma tallaa sen jalkoihinsa, kun käydään sillä siellä!
        Hih hih, eikun käydään sittenkin autollasi lenkki Marketissa, kun kahvi jo alkaa olla lopussa!
        Tärkein elintarvikkeemme loppumassa.. kauheeta, sitä ostamaan ja heti, niin ja ne uimapuvut!
        Jätskit myös?
        Jätskit myös!
        Mää Risto tykkään susta!
        Niin minäkin!
        No kun oot niin itsera… ...Siis sinusta.. tykkään!
        https://www.youtube.com/watch?v=2wITGtoOs1w
        Anki Lindqvist "You don't have to say you love me"
        Kaupassa käytyämme, kiirehdimme saunaan.
        Löylyistä nautittuamme, menimme suihkuun.
        IIIIIK!
        APUVAA!
        MAUNOOO!
        Tuu Mauno heti tänne!
        Täällä se naapurin Volvo-mies raiskaa jotain nuorta tyttöää!
        Säikähdin Raijan kanssa tuota yht`äkkistä kovaa huutoa!
        Enkä raiskaa!
        Raiskaatpas!
        Eikä raiskaa, vaan antaa mulle tekohengitystä!
        Eikä anna, sehän nai sua!
        Eikä nai, vaan pumppaa muhun ilmaa, kun loppu saunassa ilma, ja mä olin hapen puutteesta siellä ihan pyörtyä!
        Älä valehtele, ton vanhan ukon kyrpähän on sun pillussas!
        Eikä oo!
        Onpas!
        No kun mä olin sitä pesemässä, ja mun rippisormukseni luiskahti sinne, ja tämä kiltti setä yrittää sitä nyt sillä vain onkia sieltä pois, ja vaikka se siltä näyttäisikin, niin eihän me nyt suinkaan naida!
        Kyrvällään onkii sun pillustas sun rippisormustako?
        Niin!
        Älä tyttö valehtele, juurihan sä sanoit että se sillä kyrvällään pumppaa suhun ilmaa!
        Kaks` kärpästä yhdellä iskulla, katokko on täti kesä, ja paljo kärpäsiä, aaah.. tulee.. tulee.. aaah.. tulii aah!
        Uuuh.. ooh.. aah, ja niin tulin myös minä.
        Kierähdin Raijan päältä pois, ja nousin jaloilleni, vetäen samalla hänetkin lattialta ylös, jossa olimme ison kylpypyyhkeen päällä päästäneet himomme valloilleen.
        Raija nosti kätensä ylös, näyttäen sormessaan olevaa sormusta!
        Tulihan se sieltä ulos, kiitos setä liukastusaineestasi ja ongestasi!
        Siellä se olisi rippisormukseni pillussani vieläkin, jos et olisi mua auttanut!
        Raija moiskautti muiskun poskelleni, astahti suihkun alle, alkaen virnuillen pesemään itseään.
        Tämä on uskomatonta, hävytöntä, moraalitonta, sano nyt Mauno sinäkin jotain!
        Maunoksi naisen kutsuma mies, oli ilmestynyt vaimonsa viereen, ja seisoi nyt vain ääntäkään päästämättä, suu auki, Raijaa silmät levällään tuijottaen.
        Lopeta tuo tytön tuijottaminen, ja sano nyt jotain sinäkin!
        Hyvää iltaa Risto!
        Iltaa Mauno!
        Mitä sinä siinä sille hyviä iltojasi toivottelet, ole nyt kerrankin mies ja lyö tuota ukkoa, anna sille nyt oikein kunnolla turpiin!
        Mutta.. miksi minä nyt Ristoa löisin.. kaveriani?!
        Kaverisi mukamas.. tommonen roistoko!?
        Ilmoituksen epäsiveellisestä käytöksestä saunassamme, sen minä hänestä teen!
        Anteeksi nyt vain hyvä rouva, mutta jos jollain on syytä ilmoituksen tekoon, niin minulla sellainen teistä itsestänne on!
        Ryntäätte rouva hyvä, minun saunavuorollani tänne suihkuhuoneeseen, ja se jos mikä, on epäsiveellistä.. teiltä itseltänne!
        Voi sentään, ja minä kun rouva rakas olen teitä aina pitänyt niin siveellisenä hienona rouvana!
        Risto on Anne oikeassa, ryntäsit tänne hänen suihku-ajallaan, ja hän voi tehdä meistä ilmoituksen!
        Niin mutta kun kuulin tuon tytön huutavan apua, kun tuo roisto raiskasi häntä, ja tulin vain tyttö-parkaa auttamaan!

        Ei minua kukaan ole raiskannut, vaan itse minä sitä halusin!
        Mikäs tyttö sinä oikein olet, sellainen maksulline… ...Ja mikäs nainen se sinä itse olet, kun tuolla tavoin pitää tulla vieraita ihmisiä tiirailemaan, kun nämä omalla sauna-ajallaan täällä peseytyvät?! Ja sinä vieläpä itsekin alastomana, omin lupinesi tunkeudut tänne?
        Mitä naapurisikin, sen kuultuaan siitä sanoisivat, voin vain kuvitella?!
        Siveetöntä.. sanoisimpa että todella uskomattoman siveetöntä!
        Eihän tänne uskalla enää tulla saunomaan, kun täällä kaiken maailman perverssiikot nakuina ja silmät tapillaan, hyppivät naapureitaan tuijottelemassa ja pelottelemassa, näiden pahaa aavistamatta, täällä peseytyessään!
        Raija oli saanut itsensä pestyä, ja käveli suihkusta hymyillen, käsi ojossa kohti naista.
        Ollaan Anne ystäviä, kun kerran naapureitakin ollaan, katsos kun minä asun tuon Riston kanssa, niin tullaan vielä varmaan useasti toisiamme näkemään!
        Anne-naapuri ojensi hämillään olevan näköisenä kätensä, johon Raija heti tarttui, naista ystävällisen näköisenä kätellen.
        On Anne hauskaa saada sinusta uusi ystävätär!
        Minä sinut näinkin tässä eräänä päivänä, ja kysyin Ristolta, että kuka tuo hyvin pukeutuneen ja ystävällisen näköinen hieno rouva on, ja Risto meni aivan punaiseksi kasvoiltaan, ja vastasi että sehän on sen hyvän ystäväni Maunon mukava rouva, ja että kyllä on Maunolla käynyt hyvä tuuri, kun on tuollaisen, noin hyvän näköisen vaimon itselleen saanut, ja että ihan kateeksi käy!
        Minähän siitä tulin sinulle ihan mustasukkaiseksi, pitää myöntää!
        Jaa että.. vai niin.. että sillä lailla.. joo.. tervetuloa vaan.. mikäs tyttö sinun nimesi on… ...Raijahan minä… ...Raija.. niin.. hyvä naapurihan tuo Risto tähän saakka on ollut.. joo.. tervetuloa Raija taloon.. lähdetään Mauno!
        Pois mennessään vilkaisi Anne minua vielä.. mutta nyt oli suuttumus hänen kasvoiltaan hävinnyt, ja muuttuneet.. ikäänkuin.. milteipä rakkaudellisiksi.
        Anteeksi Risto, emme häiritse teitä enää tämän enempää, tuo Maunokin nyt ihan sitten turhaan nosti tuollaisen elämän tästä asiasta!
        Ei muistella tätä tämän enempää, eihän Mauno?!
        Ei kultaseni.. anteeksi Risto kun tuolla tavoin raivoten ryntäsin tänne!
        Sinä Mauno toimit aina kuin päätön kana, ikinä mitään sen enempää ajattelematta nokkaasi pitemmälle ja..!
        Ovi pamahti pariskunnan perässä kiinni.
        Hi hi, no olipas se tosi ämmä, ja nyt sinä siitä riesan sait, kun luulee sinun rakastuneen häneen!
        Shh.. älä niin kovalla äänellä, varoittelin.
        Uusi kokemus.. kyllä tuntui jännältä, hihitteli Raija kotiin päästyämme, tuo meidän pitää vielä joskus tehdä uudestaan!
        Saatasit Annelta saada jopa vittuakin!
        Ensimmäistä kertaa tuollaista minullekin sattui, mutten tiedä, että olisiko tuo nyt niin jännää ollut, mutta ainakin kovasti säikähdin sen akan yht`äkkistä kiljumista, niin että sydän tuntui pysähtyvän!
        Hah hah hah, sen kyllä huomasin!
        Raija tipautti kylpytakkinsa lattialle, ja haara-asennossa seisoen, nosti molemmat kätensä edessäni ilmaan.
        Kuuletko kuin fanfaarit soivat.. tättärää.. panettaako setää?
        No tottakai minua taas panetti, tuollainen tyttö edessäni.
        Raijalta ei ainakaan vielä tarvinnut kysellä, että mitä hänelle kuului, koska tälle tytölle kuului hyvää vain.
        https://www.youtube.com/watch?v=HQmmM_qwG4k
        Led Zeppelin - Whole Lotta Love (Official Music Video)


    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=qwIj_vuxdrQ
      MUNGO JERRY - In The Summertime
      ”In the summertime, when the weather is high
      You can stretch right up and touch the sky
      When the weather's fine
      You got women, you got women on your mind
      Kaunis tyttö, Raijjajjaa
      siinä istuu vierelläin
      Lallallaalalallaa
      Mitää Raijja sanoitkaan...”
      Sanoin vaan että vaari soitteli joka vuosi, keväästä syksyyn, joka ainut päivä, juuri tuota kappaletta, vähintään kerran päivässä!
      Soitteli.. onko hän… ...On, viime syksynä!
      Pienensin ääntä soittimesta, Raijaa vilkaisten.
      Risto varo.. seuraa liikennettä, äläkä minua tuijota!
      Oho, mistä tuo kahjo tuohon eteeni kaahasi.. sehän ajaa kuin päätön kana!
      Amazon comiltako ne nykyisin ajokorttinsa saavat, ilman autokoulussa käyntiäkään?
      Jouduin kevyesti jarruttamaan, eteeni vasemmalta kaistalta kiilanneen auton peräänajon nipin napin välttäen, samalla takanani ajanut auto vuorostaan välttäen minun perääni ajamisen, ottaessani hänetkin huomioon, kun en jarrupoljinta pohjaan painanut.
      Huh kun säikähdin.. tällaisessa liikenteessä ajaminenhan on suorastaan pelottavaa, huudahti Raija.
      Samaa mieltä varmaan oli tuo edessä oleva kaahaajakin, ennen liikenteeseen lähtöään ja… ...ja otti rohkasuryypyt sitä ennen?!
      Hah hah, joo, veit sanat suustani!
      Ja onneksi ei paista aurinko sen silmiin, kun pisti vahingossa pullon. aurinkolasien siasta povitaskuunsa!
      Aivan niin Raija, hah hah hah!
      Vilkaisin tyttöä uudelleen.
      Kyyneleet, joiden olin huomannut nousseen hänen silmiinsä, vaaristaan puhumaan alkaessaan, oli hän jo pyyhkinyt pois.
      Vaaristasi.. otan Raija osaa.. vaarisi oli sinulle läheinen?
      Niin oli.. läheisin.. ja minä vuorostani olin hänelle läheisin!
      Vaari oli minulle kuin isä.. niin ja äiti myös, molempia, sekä paras, rakkain ystäväni!
      Kun äiti ja isä aina riitelivät, ja sitten lopulta erosivat, pakenin aina kotoa vaarin luo.. niin tai vaarin luonahan minun kotini oikeastaan olikin, ja siellä suurimman osan viimeisten yhdeksän vuoden aikana asuinkin, vaikken siellä kirjoilla ollutkaan!
      Vaari sai minut rakastamaan musiikkia!
      Laulettiin aina yhdessä, ja hän opetti minua soittamaan vanhaa pianoaan, jonka osasi virittää ihan itse!
      Kitaraa ja huuliharppuakin hän opetti minut soittamaan!
      Tyttö piti kertomuksessaan pienen paussin, kunnes haikeasti naurahtaen jatkoi.
      Alkukesästä kävimme aina läheisessä metsikössä vuoleskelemassa itsellemme pajupillit, niin tai pihlajapillejähän ne olivat, kun pajuja siellä ei kasvanut, pihlajia vaan!
      Opetatko Raija minulle sellaisen pajupillin tekemisen?
      Opetan, ja sieltä uimarannan läheltä löytyy ihan oikeita pajujakin!
      Kiva, tehdään sellaiset jo tänään!
      Vaari jätti minulle kaiken jäljelle jääneen omaisuutensa, tai mitä siitä nyt jäi jäljelle, kun äiti rohmusi siitä oman, muka laillisen osuutensa, sekä tyttärenä, että laillisena holhoonajani!
      Mutta vaarin suuren levykokoelman sain pelastetuksi, kun se musiikinopettajani, josta sinulle olen jo kertonut, Pirkko, otti sen säilytettäväkseen, kunnes tulevaisuudessa saisin ihan iki-oman asunnon!
      Kiltisti tehty siltä Pirkolta!
      Niin, niitä levyjä on tuhansia, suuria ja tilaa vieviä LP-levyjä ja singlejä, ja Pirkko sanoi niiden joukosta löytyvän myös todella harvinaisia ja arvokkaitakin levyjä!
      Onneksi ei äiti tajunnut, millainen arvokas aarre se levykokoelma oli, vaan olisi ollut valmis myymään sen muutamasta satasesta jollekin tutulleen, vaikka se oli minun!
      Soitin Pirkolle ja Pirkko sen viime tingassa pelasti, vuokrasi miehensä kanssa paketti-auton, ja aivan viime tingassa hakivat ne levyt vaarin asunnosta pois!
      Riitahan siitä tuli, mutta kun uhattiin äitiä poliisilla, niin antoi lopulta periksi, ja vietiin paljon muutakin, se pianokin sieltä pois!
      Hyvät ystävät ovat kultaakin kalliimpia, kuten tuo sinun Pirkkosikin miehineen!
      Niin, he ovat aivan ihania!
      Mitä vaarisi teki töikseen?
      Ajoi bussia ja rekkaa ja välillä kuskasi jotain rock-bändiäkin ympäri maata, aivan viime vuosiin saakka!
      Joskus kahdeksankymmentä-luvulla, oli monena vuonna ollut roudarina, jopa jollekin ulkomaalaisellekin yhtyeelle, kierrellen monet vuodet sen kanssa ympäri maailmaa!
      Ai jaa.. vai että jollekin ulkomaalaiselle yhtyeelle?
      Niin, oli tuntenut sen kitaristi-vokalistin jo lapsuudestaan saakka, ja kun oli kerran nähnyt tämän yllättäen esiintymässä jollain festivaaleilla, niin oli mennyt lavan taakse tämän juttusille!
      Se oli ollut pistämässä omaa yhtyettään pystyyn, ja oli vaarilta kysynyt, jos vaaria kiinnostaisi tulla porukkaan mukaan, ja vaariahan se tietenkin oli kiinnostanut, ja sitten hän roudasi sitä yhtyettä ympäri maailmaa, monta vuotta, siihen saakka, kunnes se hajosi!
      Vai sillä lailla, vai on.. on todella ikävä kuulla.. että.. että vaarisi on kuollut!
      Jatkoimme matkaa, meidän molempien vaipuneena omiin mietteisiimme, kunnes Raija alkoi nuuhkimaan ilmaa.
      Risto Pieraisitko?

      • Anonyymi

        Een.. en ainakaan usko, varsinkaan kun ei tulisi mieleenikään sellaista tietoisesti tehdä, sinä siinä vieressäni istumassa!
        Saattaa olla jokin massa- tai paperitehdas lähistöllä, vaikkakaan en minä kyllä tunne mitään siihen viittaavaa hajua täällä!
        En minäkään enää, taisin vain kuvitella!
        Kun pääsimme huvi-ajelumme kohteena olevaan uimarantakaupunkiin, etsimme ensi töiksemme mökkikylän, josta vuokrasimme mökin.
        Mökkiin päästyämme, ja siihen tutustuessamme, otin mieltäni vaivanneen asian tytön kanssa esille.
        Raija kuulepas!
        Niin?
        Voisitko minua täällä muiden kuullen kutsua vaariksesi, etteivät ihmiset ala meistä mitään hävyttömiä ajattelemaan, meidät yhdessä nähdessään?
        Kyllä rakas vaari, rakastellaanko nyt vai heti, vastasi tyttö, mökissä olevia sänkyjä tutkivasti katsellen.
        Kapeita näyttävät vaari-kulta sängyt täällä olevan!
        Taitaa semmosia selibaattimökkejä, nämä mökit täällä olla!
        Hi hi, vedetään patjat lattialle, jos joutuu tilan puutteen takia käsiäänkin sängyn reunan ulkopuolella roikottamaan!
        Juu, niin tehdään!
        Hei, nyt minä muistan sen bändin nimen, jonka mukana vaari silloin aikoinaan kierteli.. Farting Snowmen.. oletko koskaan kuullut sellaisesta yhtyeestä!?
        Joo.. oon!
        Tämä kuulostaa nyt hieman kummalliselta, sanoi Raija hölmistyneen näköisenä minua tuijottaen, mutta kun vaarilla oli seinällä roikkumassa sen bändin levyjä koteloineen, niin…!
        Anteeksi.. koputin kyllä, muttette tainneet sitä kuulla!
        Ovelle oli huomaamattamme ilmestynyt resepsuunissa, meidät vastaan ottanut nainen.
        Anteeksi, mutta oliko se tuonne portin vieressä olevalle parkkipaikalle parkkeerattu hopean värinen Volvo teidän?
        Oliko.. miten niin, että oliko.. kyllä se oli minun, ja on yhä vieläkin minun, mitä siitä!?
        No kun se hetki sitten siitä varastettiin, lyötiin sivu-ikkuna rikki, ja renkaat vinkuen siitä sitten vain lähdettiin, ja kolaroitiin heti vastaan tulleen, juuri leirintä-alueellemme kääntyneen roska-auton keulaan ja.. no sieltähän se ambulanssikin jo kuuluu sireenit soiden saapuvan.. pitääkin tästä lähteä.. niin että tiedoksi vain.. hei!
        Tuijotimme hölmistyneinä Raijan kanssa toisiamme.
        Enpä olisi uskonut, että Volvoa on noin naurettavan helppoa varastaa!
        Naurettavan.. eikä siis itkettävän.. eli sinua siis ei nyt se Volvosi kohtalo yhtään itketä?
        No ei.. kun autohan se Volvokin vain on, ja kuulemastamme päätellen vakuutusyhtiö sen meille tulee korvaamaan!
        Meille?
        Niin.. meidän autommehan se on!
        Meidän automme.. paremminkin romumme.. ja vieläpä kiinalainen romumme.. onko sieltä koskaan… ...Silkkiä… ...No joo, no ainakin sitä.. vangittujen toukkien pakkotyönä valmistamaa.. silkki on ihanaa.. tuntuu niin ihanalta ihoa vasten!
        Let`s go Raija sanoin, jääden odottamaan tytön vastausta.
        Vanha vitsi.. mennään jo!
        On vitsit vaarilta vähissä, mutisin mennessäni.
        Hah hah, no olihan se vitsi tuokin, nauroi Raija.
        Ei naurattanut autoa katsellessani, mutta onneksi ei autovarkaille ollut sen pahemmin käynyt, mitä nyt ei lyhyt ehdonalainen kalterihoito olisi parantanut, ja jos olivat ala-ikäisiä, niin kyllä se tuomarin osaa-ottava päänsilittelykin, ne noidenkin kultapojujen pienet vammat parantaisi.
        Ja keskenkasvuisia pentujahan ne vain kuulemma olivat olleet, elikkä eivät siis vastuunalaisia, omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä.
        Soitin taksin, autovuokraamoon päästäksemme, mutta kun siellä ei ollut kuin vain sellaisia batterikäyttöisiä autonkuvatuksia, kävelimme Raijan kanssa vähän matkan päässä olevaan autoliikkeeseen, ja ostin sieltä vanhan bensakäyttöisen Volkkarin.
        https://www.youtube.com/watch?v=SIoJQ8lsgz4
        Ja nyt uudella, mutta vanhana ostamallani bensakäyttöisellä Volkkarillani, ajoin huolto-asemalle bensaa ostamaan.
        https://www.youtube.com/watch?v=P7W0sbJIunU
        Palasimme leirintä-alueelle, puimme uimapuvut yllemme, ja etsiydyimme uimarannalle, filtteinemme, aurinko-öljyinemme ja limsapulloinemme.
        Raijalla oli kokouimapuku, joka sai mustasukkaisuudekseni miesten päät kääntymään häntä kuolaten tuijottamaan.
        Minun, minun, pelkästään minun, olisi tehnyt mieli huutaa, mutta pidin suuni kiinni.
        Sinunko, tuollaisen vanhan ukonko oma vain, elä ukko kuule turhia unelmoi, olisivat vain nauraneet minulle.
        Ha, ha, unelmoikaa itse ja vetääkää käteen, kävin itsemielessäni keskustelua heidän kanssaan, tämä poikapa ei ensi yönä yksin nuku, eikä ähäkutti ainakaan omaan käteen vedä.
        Rupesivat jo omat lapselliset ajatukseni itseänikin niin naurattamaan, joten lopetin niiden ajattelun.
        Mille sinä naurat, kysyi Raija, minua kummissaan vilkaisten.
        Itselleni tässä vain naureskelen, vanhalle hupsulle äijälle!
        Kerro!
        Kerroin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Een.. en ainakaan usko, varsinkaan kun ei tulisi mieleenikään sellaista tietoisesti tehdä, sinä siinä vieressäni istumassa!
        Saattaa olla jokin massa- tai paperitehdas lähistöllä, vaikkakaan en minä kyllä tunne mitään siihen viittaavaa hajua täällä!
        En minäkään enää, taisin vain kuvitella!
        Kun pääsimme huvi-ajelumme kohteena olevaan uimarantakaupunkiin, etsimme ensi töiksemme mökkikylän, josta vuokrasimme mökin.
        Mökkiin päästyämme, ja siihen tutustuessamme, otin mieltäni vaivanneen asian tytön kanssa esille.
        Raija kuulepas!
        Niin?
        Voisitko minua täällä muiden kuullen kutsua vaariksesi, etteivät ihmiset ala meistä mitään hävyttömiä ajattelemaan, meidät yhdessä nähdessään?
        Kyllä rakas vaari, rakastellaanko nyt vai heti, vastasi tyttö, mökissä olevia sänkyjä tutkivasti katsellen.
        Kapeita näyttävät vaari-kulta sängyt täällä olevan!
        Taitaa semmosia selibaattimökkejä, nämä mökit täällä olla!
        Hi hi, vedetään patjat lattialle, jos joutuu tilan puutteen takia käsiäänkin sängyn reunan ulkopuolella roikottamaan!
        Juu, niin tehdään!
        Hei, nyt minä muistan sen bändin nimen, jonka mukana vaari silloin aikoinaan kierteli.. Farting Snowmen.. oletko koskaan kuullut sellaisesta yhtyeestä!?
        Joo.. oon!
        Tämä kuulostaa nyt hieman kummalliselta, sanoi Raija hölmistyneen näköisenä minua tuijottaen, mutta kun vaarilla oli seinällä roikkumassa sen bändin levyjä koteloineen, niin…!
        Anteeksi.. koputin kyllä, muttette tainneet sitä kuulla!
        Ovelle oli huomaamattamme ilmestynyt resepsuunissa, meidät vastaan ottanut nainen.
        Anteeksi, mutta oliko se tuonne portin vieressä olevalle parkkipaikalle parkkeerattu hopean värinen Volvo teidän?
        Oliko.. miten niin, että oliko.. kyllä se oli minun, ja on yhä vieläkin minun, mitä siitä!?
        No kun se hetki sitten siitä varastettiin, lyötiin sivu-ikkuna rikki, ja renkaat vinkuen siitä sitten vain lähdettiin, ja kolaroitiin heti vastaan tulleen, juuri leirintä-alueellemme kääntyneen roska-auton keulaan ja.. no sieltähän se ambulanssikin jo kuuluu sireenit soiden saapuvan.. pitääkin tästä lähteä.. niin että tiedoksi vain.. hei!
        Tuijotimme hölmistyneinä Raijan kanssa toisiamme.
        Enpä olisi uskonut, että Volvoa on noin naurettavan helppoa varastaa!
        Naurettavan.. eikä siis itkettävän.. eli sinua siis ei nyt se Volvosi kohtalo yhtään itketä?
        No ei.. kun autohan se Volvokin vain on, ja kuulemastamme päätellen vakuutusyhtiö sen meille tulee korvaamaan!
        Meille?
        Niin.. meidän autommehan se on!
        Meidän automme.. paremminkin romumme.. ja vieläpä kiinalainen romumme.. onko sieltä koskaan… ...Silkkiä… ...No joo, no ainakin sitä.. vangittujen toukkien pakkotyönä valmistamaa.. silkki on ihanaa.. tuntuu niin ihanalta ihoa vasten!
        Let`s go Raija sanoin, jääden odottamaan tytön vastausta.
        Vanha vitsi.. mennään jo!
        On vitsit vaarilta vähissä, mutisin mennessäni.
        Hah hah, no olihan se vitsi tuokin, nauroi Raija.
        Ei naurattanut autoa katsellessani, mutta onneksi ei autovarkaille ollut sen pahemmin käynyt, mitä nyt ei lyhyt ehdonalainen kalterihoito olisi parantanut, ja jos olivat ala-ikäisiä, niin kyllä se tuomarin osaa-ottava päänsilittelykin, ne noidenkin kultapojujen pienet vammat parantaisi.
        Ja keskenkasvuisia pentujahan ne vain kuulemma olivat olleet, elikkä eivät siis vastuunalaisia, omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä.
        Soitin taksin, autovuokraamoon päästäksemme, mutta kun siellä ei ollut kuin vain sellaisia batterikäyttöisiä autonkuvatuksia, kävelimme Raijan kanssa vähän matkan päässä olevaan autoliikkeeseen, ja ostin sieltä vanhan bensakäyttöisen Volkkarin.
        https://www.youtube.com/watch?v=SIoJQ8lsgz4
        Ja nyt uudella, mutta vanhana ostamallani bensakäyttöisellä Volkkarillani, ajoin huolto-asemalle bensaa ostamaan.
        https://www.youtube.com/watch?v=P7W0sbJIunU
        Palasimme leirintä-alueelle, puimme uimapuvut yllemme, ja etsiydyimme uimarannalle, filtteinemme, aurinko-öljyinemme ja limsapulloinemme.
        Raijalla oli kokouimapuku, joka sai mustasukkaisuudekseni miesten päät kääntymään häntä kuolaten tuijottamaan.
        Minun, minun, pelkästään minun, olisi tehnyt mieli huutaa, mutta pidin suuni kiinni.
        Sinunko, tuollaisen vanhan ukonko oma vain, elä ukko kuule turhia unelmoi, olisivat vain nauraneet minulle.
        Ha, ha, unelmoikaa itse ja vetääkää käteen, kävin itsemielessäni keskustelua heidän kanssaan, tämä poikapa ei ensi yönä yksin nuku, eikä ähäkutti ainakaan omaan käteen vedä.
        Rupesivat jo omat lapselliset ajatukseni itseänikin niin naurattamaan, joten lopetin niiden ajattelun.
        Mille sinä naurat, kysyi Raija, minua kummissaan vilkaisten.
        Itselleni tässä vain naureskelen, vanhalle hupsulle äijälle!
        Kerro!
        Kerroin!

        Älä Risto nyt hupsi.. olet tämän uimarannan komein mies, ja olen ylpeä sinusta, saadessani tuollaisen valkoisen lumi-ukon vieressä kävellä!
        Raija tarttui käteeni, ja käsi kädessä jatkoimme hiekassa tallusteluamme, ihmisten välistä filteillemme paikkaa etsiskellessämme.
        Tyhjän paikan löydettyämme, leiriydyimme valtaamallemme reviirillemme, ottaen aurinko-öljymme esille.
        Öljyttyämme itsemme ja toisemme, suljimme silmämme, antaen auringon lellitellä kehojamme.
        Ehdimmepä vielä edes jonkin aikaa aurinkoa tänään ottamaan, ja huomenna tullaankin tänne rannalle jo heti aamusta!
        Mikset vastannut siihen kysymykseeni aikaisemmin?
        Mihin kysymykseen?
        Siihen mitä sanoin, ja sinä aivan varmasti ymmärsit sen kysymykseksi!
        Olin ymmälläni, tietämättä mitä tytölle vastata!
        Tunsin läimäyksen käsivarrellani.
        Vastaa nyt edes yhteen kysymykseeni, sillä minun pitää saada siihen rehellinen vastauksesi, nyt.. nyt heti.. tunsitko vaarini?
        Tunsin, kyllähän minä Mikon.. vaarisi tunsin, mutta en tiennyt hänen eksyneen siihen samaan kaupunkiin asumaan.. jos sen olisin tiennyt, niin olisin ilman muuta käynyt häntä tervehtimässä.. surettaa!
        Tartuin tytön käteen, jonka tunsin käsivarrellani.
        Anteeksi etten heti kertonut, tajuttuani puheistasi vaarisi olleen vanhan ystäväni, mutta olin niin ymmälläni, etten heti tiennyt, mitä sanoa, ja kun… ...Tiedän, vaari kertoi teistä ja… ...Shh, ei täällä!
        Tunsin kuinka Raija ensin puristi kättäni, irroitti sen otteestani, ja ojensi sen sitten rintani päälle, kevyesti lepäämään.
        Risto, kohtalo johdatti meidät yhteen.. eikö sinustakin tunnu siltä?
        Tuntuu todellakin.. tuntuu täysin uskomattomalta tämä kaikki, mitä meille viime viikkojen aikana on tapahtunut, ja on vaikea uskoa sitä vain pelkäksi sattumaksi!
        Vaari johdatti minut tiellesi, olen aivan varma siitä.. katsos kun minä olen jo vuosikaudet ollut sinuun rakastunut, ja vaari tiesi sen!
        Älähän nyt, kuinka se voisi olla mahdollista, kun äskettäinhän me vasta tapasimme, ja toisemme näimme?
        Vaarilla oli kuviasi seinillään ja hän huomasi, kuinka ihailin niistä sinua, ja rakastuin sinuun, kun olit niissä niin söpö, ja olet sitä yhä vieläkin, niin ja sinun ihanaan ääneesi!
        Tunsin muuten Mikon vaimon.. Maria-mummisi… ...Vaari kertoi.. tappelitte hänestä!
        No mutta eihän me nyt hänestä tapeltu, vaan mummisi teki oman valintansa, ja hyväksyin sen, vaikka häntä rakastinkin!
        Eihän me Mi.. vaarisi kanssa ikinä tapeltu, vaan aina oltiin hyviä kavereita, ja kunnioitettiin toinen toisiamme!
        Sinussa Raija muuten on paljon mummiasi, sekä ulkonäössäsi, että luonteessasi, ja siksi tunnuitkin jo heti aivan ensi hetkestä lähtien niin tutulta, enkä ymmärtänyt että miksi, kunnes vasta nyt tänään se minulle selvisi!
        Aurinko oli siinä jutellessamme jo laskenut huomattavasti, ihmiset vaihtuneet ympärillämme, ja päätimme palata mökkiimme, mutta ensin kävimme kuitenkin uimassa.
        Hah hah, oot lumi-ukko varmaan nyt polttanut itsesi, kun oot noin punanen, hyvä ettet siinä hietikolla maatessasi muuttunut vesilätäköksi!
        Sulin jo vuosikymmeniä sitten.. Oh yeah, I`m just a singing puddle of water!
        https://www.youtube.com/watch?v=N_J-hmyAS6c
        The Moody Blues - I'm Just A Singer (In A Rock And Roll Band)
        Kävimme tekemässä Volkkarillamme kierroksen kaupungilla ja syömässä hampurilaiset.
        Hienoissa ravintoloissa en ikinä ollut tottunut syömään, en osannut niissä rentoutua, vaan yksinkertaiset huoltoasemien baarit ja pienet kuppilat olivat aina vetäneet minua puoleensa.
        Annoin Raijan kuitenkin valita, ja tyttö tokaisi heti, että tonne noin, tonne hamburilaisbaariin.
        Risto, sanoi Raija suu täynnä hampurilaista.
        Niin Raija?
        Risto, Rolf vai Rick, mikä niistä nyt tunnet olevasi?
        Sano Risto vain!
        Okej Risto vain, nykyisellä sukunimelläsi!?
        Kyllä joo!
        Takaisin mökkiin päästyämme, ahtauduimme molemmat toiselle sängylle, rakastelimme, juttelimme ja nukahdimme molemmat onnellisina.
        Tiesin, ettei tätä tulisi kauaa kestämään, ja päätin nauttia jopa jokaisesta sekunnin tuhannesosastakin, niin kauan kuin tätä onneani kestäisi.
        https://www.youtube.com/watch?v=K5_EBAzIPJM
        Rolling Stones - Angie (HQ)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oli kaunis ja aurinkoinen ilma, makoillessani vasemmalla kyljelläni filtin päällä, aurinkovarjo pystytettynä minun ja Raijan välissä.
      Kaunis oli myöskin Raija katsella, joka siinä selällään, vaalean sinisessä yksi-osaisessa uimapuvussaan, vierelläni makoili.
      Pimpsan muodot vakoineen, näkyivät kankaan läpi selvästi, aivan kuten myöskin terhakat, pystyt rinnat nänneineen!
      Ihanaa oli Raijaa katsella, huomasin myös muidenkin tykkäävän, miesten karvaisten koipien, vähän väliä siihen näkökenttääni pysähtyessä.
      Risto?
      Niin Raijaseni?
      Mitä sinä sille kannettavallesi, noin keskittyneenä naputtelet?
      Et kuullut kun ainakin miljoona kertaa sanoin että Risto.. Risto.. etkä edes korvaasi väräyttänyt!
      Anteeksi, en kuullut, meni kai uidessa vettä korvaan, ja muutenkin olin niin omissa ajatuksissani!
      Kysyin sinulta, että mi..tä si..nä kir..joi..tat!
      Omaelämänkertaa, tulevaa bestselleriä!
      Ja aloitit sen tietenkin viime yön tapahtumista?
      Ei kun James Bondin omaelämänkertaa, ja aloitin sen siitä, kun hän näytteli Roger Moorea!
      Ei mutta nyt sinä Risto kyllä olet aivan pihalla.. oletkohan sinä saanut auringonpistoksen.. oksettaako.. onko huono olo!?
      Pihalla?.. Pihalla!.. Ei mutta minähän olin täysin jo unohtanut sen huomisen talo-esittelyn!
      Talo-esittelyn?
      Niin, me ostamme huomenna ihan iki-oman omakotitalon!
      Me?
      Niin, sinä, Mirri ja minä!
      Minä? Mitä osaa minulla on sinun talo-kauppojesi kanssa?
      Saat Mirrin kanssa päättää, että ostetaanko se, vai eikö osteta, vai ostetaanko jokin muu talo, kuin juuri se!
      Mirri ja minä? Saat kuule nyt vain Mirriltä kysyä, että ostatteko sen talon, vai ette!
      Minulla ei ole osaa, eikä arpaa, sinun omien talo-ostoksiesi kanssa!
      Loihdin masentuneen JaskaPontikka-ilmeen kasvoilleni, millainen se nyt lieneekään olisi voinut olla, etsiessäni Raijan katsetta silmilläni.
      Perhe on pahin sanotaan, ja se on aivan totta, sanoin hiljaisella, surullisella äänelläni, Raijaa suoraa silmiin katsoessani, sen lopulta löydettyäni.
      Tyttö tuijotti minua hämmästyneen näköisenä, tietämättä mitä vastaisi.
      Lopeta jo tuollaiset höpötyksesi perheestä ja talon ostoista, kun en ymmärrä enää pätkääkään puheistasi!.. Lähdetään täältä!.. Tunnin päästä pitää luovuttaa jo avaimetkin, ja suihkussakin pitää vielä ehtiä käymään!
      Keräsin kimpsumme ja kampsumme, Raijan laittaessa aurinkovarjon kasaan.
      Raija kantoi kimpsumme, ja minä kampsumme aurinkovarjon kanssa.
      https://www.youtube.com/watch?v=SIheF26kpWo
      Stevie Nicks - Edge Of Seventeen
      Tyhjensimme vuokramökkimme, kantaen tavaramme Volkkariin.
      Toivottavasti tämä romu kestää kotiin saakka ehjänä, mutisin itsekseni.
      Mitä sanoit?
      Sanoinpahan vain, että Volkkari on hyvä auto!
      Hah hah, niinhän sinä sanoit, näenhän sen jo ilmeestäsikin!
      Ei vaan ilmeeni sanoo nyt jotain aivan muuta!
      Mitä muuta?
      Tuijotin vain Raijaa hymyillen, mitään sanomatta, nälkäinen katse varmaan silmissäni.
      Aijaa että sitä, vai että pimpsaani alkoi sinulla vielä mieli, ennen kotimatkaamme tekemään?
      Hyvin ehtisimme, kun mökki on ennen avainten palauttamista käytettävissämme vielä miltei tunnin ajan!
      Ehditään hyvin, ja mieli se tekee mullakin, tota sun mulkkuas!
      Lähdettiin takaisin mökkiin.
      IIIIIK!
      APUVAA!
      KALLEEE!
      TUU KALLE HETI TÄNNE JA JÄTÄ NE KANTAMUKSESI SIIHEN PAIKKAAN!
      TÄÄLLÄ MEIDÄN MÖKISSÄMME JOKU VANHA ÄIJÄ ON RAISKAAMASSA JOTAIN NUORTA TYTTÖÄ!
      AAPUUVA!
      APUA!
      AA..!
      Säikähdimme Raijan kanssa mökin ovelta kuuluvaa yht`äkkistä kovaa kiljumista.
      Akka pois täältä kiljumasta ja heti paikalla, huusi Raija ovella seisovalle vieraalle naiselle.
      Soita Kalle poliisit, jatkoi akka vain kiljumistaan ovellamme.
      Kalleksi akan puhuttelema mies, riuhtaisi eukkonsa ulos ovelta, ilmestyen nyt itse oven aukkoon.
      Pois äijä heti sen tytön kimpusta, tai minä heitän sinut ikkunasta pihalle!
      Saathan sitä yrittää.. ooh.. mutta tiedoksesi ensin vain, että minulla on musta vyö.. aah.. karatessa!
      Musta vyö.. mikä vyö.. eihän sulla äijä oo ees sukkia jaloissasi.. mutta mulla on mustat henkselit tappelussa, ja sidon niillä nyt pervo sun kätesi, poliisia odotellessamme!
      Ja nyt heti pois sen tytön päältä, kuuluuko sana!?
      Kallen alkaessa lähestymään kohti sänkyä, olin juuri lähellä laukeamistani, mutta vaaran nähdessäni, pomppasin kiukkuisena vuoteesta ylös, ja suuntasin potkun miehen rintaan, joka sai tämän lennähtämään, selkä edellä ovesta ulos.
      Raija nousi myös ylös sängystä, käyden sulkemassa ja lukitsemassa oven, akan ulkoa kuuluvan äänen siitä hieman vaimentuen, tämän huutaessa ja itkiessä, kuinka hänen Kallensa on tapettu.
      Rakastelumme näin järkyttävästi keskeytettynä, puimme pikaisesti päällemme, ja ryntäsimme ovesta ulos, kiljuvan akan ukon vointia katsomaan.
      Ole akka jo hiljaa, huudahti Kalle akalleen, juuri kun pääsimme mökistä pois pihalle.
      Mies istui maassa, käsillään päätään pitäen, vilkaisi ensin vihaisena vaimoaan, kääntäen sitten pelokkaan näköisenä katseensa minuun.
      Kävikö pahastikin, kysyin.
      E..ei, en tiedä, vastasi Kalle takaraivoaan käsillään koetellen.

      • Anonyymi

        Onko se edes laillista, tuollaisilla karatepotkuilla, rauhallisia ja rauhaa rakastavia ihmisiä potkia?
        Itse eukkosi kanssa tunkeuduit sisälle, huutaen ja möykäten, mökkimme rauhaa rikkomaan!
        Mutta kun vaimo sanoi sinun raiskaavan tuota tyttöä, ja vieläpä meidän juuri vuokraamassamme mökissämme!
        Meidän vuokraamamme tämä mökki on, ja on ollut sitä jo pari päivää!
        Eikä vaari ollut minua raiskaamassa, vaan hierottiin vain aurinko-öljyä toistemme selkiin!
        Mutta tehän… ...Emmepäs!
        Paikalle juoksi metakkamme kuulleita ihmisiä, ja myös nainen resepsuunista oli heidän joukossaan.
        Asia selvisikin pian, ilman että tarvitsi poliisia sekoittaa siihen.
        Meillä oli mökki numero kuusi, Kallen eukkoineen, juuri hetkeä ennen riehumisensa aloittamista, saatua mökin numero yhdeksän.
        Mökkimme numeron ylä-osasta irronnut ruuvi, oli Kallen takaraivoonsa saamaan kuhmuun syypää.
        Rintaansa hän myös kivusta irvistellen hieroi.
        Herran käsi ruuvasi ruuvimeisselillään tuon ruuvin tuosta irti, näyttääkseen minulle ja Kallelle, että mikä sodoma ja korona… ... ei vaan Sodoman ja Gomorran, oikaisi Kalle vaimoaan… ...Älä Kalle keskeytä minua.. tämä paikka oikein on!
        Pyydän anteeksi, sekä omasta, että vaimoni puolesta, kun hän tuolla tavoin sekoitti nuo numerot keskenään!
        Kalle.. tästä puhutaan vielä, kunhan siihen omaan mökkiin pääsemme, tokaisi vaimo äkäisenä miehelleen.
        Eihän se suinkaan minun vikani ollut, ja eihän täällä pidetä minkäänlaista järjestystä, kun annetaan tuollaista riettautta täällä tapahtua, että noin vanha mies, paneskelee noin nuorta tyttöä!
        Oletko sinä tyttö edes täysi-ikäinen?
        Täysi-ikäisiä ovat molemmat, sekä tyttö, että vaarinsa, puuttui nainen resepsuunista keskusteluun.
        Vai että vaari.. ja paneskelee omaa lapsen lastaan.. jo.. jo on riettaus valloillaan.. eihän tästä kehtaa edes tutuilleen seurakunnassa kertoa!
        Jo alkoi tämäkin loma hyvin, valitteli Kalle, maahan pudottamiaan kantamuksiaan syliinsä keräillessään.
        Ei me paneskeltu, hyi teitä, kuinka te rouva hyvä kehtaattekin puhua noin irstaita, kun
        omppujahan me vain vaarin kanssa oltiin syömässä, teidän rynnätessänne huutaen sisälle!
        ”Omppujahan me vain”.. vai että te vain omppuja söitte.. ja vai että puhun minä muka irstaita, ja vai valehtelen minä mukamas siitäkin, mitä minä omin silmin näin teidän keskenänne tekevän?!
        Onko teillä lapsia, kysyin naiselta.
        Ja mitä ihmettä se sinulle äijä kuuluu… ...Ei ole, vastasi Kalle, ikäänkuin häpeillen vaimonsa puolesta.
        Sitä vain, että kun te nyt menette sinne mökkiinne, niin pitäkää jae 1.Moos.1:28 visusti mielessänne!
        Mikä se sellainen jae on.. että sinut tuon sukulaistyttösi kanssa heitetään tältä leirintä-alueelta ulos, huoraamasta ja insestiä harjoittamasta?!
        Olepas vaimo hiljaa, kun et Sanaa tuon paremmin tunne, ärähti Kalle, kärsivä, nälkäinen katse silmissään, vaimonsa paidan alla pullottavia, reheviä rintoja vilkaistessaan.
        Mies vaikuttikin elävän puutteessa, tuon naisellisen, mutta kylmän vaimonsa kanssa.
        Herran Sanaa, on sinunkin nainen toteltava, kuten me kaikki muutkin teemme, sanoin virnistellen naiselle, joka sai hänen miehensäkin hetkeksi hymyilemään, Raijaa pikaisesti vilkaisten.
        Hänen katseensa ilmaisi sen, että olisi ollut enemmän kuin valmis, oman vaimonsa Raijaan vaihtamaan, ilman sen kummempia pitempiä miettimisiä.
        Lähdetään Raija, viluhan tässä tulee, sanoin naiseen katsoessani.
        Mutta hellehän nyt on, ja sanot sinua viluttavan, ihmetteli tyttö.
        Päästyämme autolle, halusi hän tietää, että mitä sillä jakeella’oikein olin tarkoittanut.
        ”..Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää..”, vastasin.
        Mutta sehän on se perisynti, se naiminen.. eikö olekin?
        Eikä ole, vaan se naimatta jättäminen, kuten Aatami teki, vaikka Jumala käski heitä naimaan, rakastelemaan, paneskelemaan toisiaan!.. Mutta hepäs jättivätkin sen käskyn täyttämättä!
        Mutta siihenhän me emme ole syyllistyneet Risto, emmehän, nauroi Raija.
        Emme.. emme me, nauroin Raijan mukana.
        Auton nokan kotiin päin sompailtuani, alkoi jonkin matkaa ajettuamme, tuntumaan autossa jo mukavan viileältä.
        Onko sulla Risto tosiaankin musta vyö karatessa, kun en ikinä ole nähnyt niin hienoa potkua, minkä siellä mökissä teit!
        On jo niin pesussa haalistunut sekin vyö, etten enään muista, että oliko alunperin sininen, vihreä vai musta, ja judoahan se.. heh heh.. taisikin olla!
        Hah hah.. no onhan tuo sun nahkavyös ainakin musta!
        Risto!
        Niin?
        Aiotko todellakin ostaa talon?
        Aion!
        Haluatko että lähden mukaan?
        No ilman muuta, pitäähän minun sinut nyt makutuomariksi mukaani saada!
        Missä se on?
        Makutuomariniko?.. Tässähän hän vierelläni istuu, sanoin tytön polvea taputellen!
        Höhlä, ja siinä huomenna ostamassasi mökissäsikö sitten Mirrin kanssa lopettelet sitä aloittamaasi James Bondin omaelämänkertaa, joka hah hah, näytteli Roger Moorea?
        Niin tai en, kun sen Pontikan Jaskan elämä ei enään kiinnosta minua tippaakaan!
        Missä saakka, vai lähellä, se talo oikein on?
        Naapurikaupungissamme, tekeekin jo mieli vaihtaa maisemaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko se edes laillista, tuollaisilla karatepotkuilla, rauhallisia ja rauhaa rakastavia ihmisiä potkia?
        Itse eukkosi kanssa tunkeuduit sisälle, huutaen ja möykäten, mökkimme rauhaa rikkomaan!
        Mutta kun vaimo sanoi sinun raiskaavan tuota tyttöä, ja vieläpä meidän juuri vuokraamassamme mökissämme!
        Meidän vuokraamamme tämä mökki on, ja on ollut sitä jo pari päivää!
        Eikä vaari ollut minua raiskaamassa, vaan hierottiin vain aurinko-öljyä toistemme selkiin!
        Mutta tehän… ...Emmepäs!
        Paikalle juoksi metakkamme kuulleita ihmisiä, ja myös nainen resepsuunista oli heidän joukossaan.
        Asia selvisikin pian, ilman että tarvitsi poliisia sekoittaa siihen.
        Meillä oli mökki numero kuusi, Kallen eukkoineen, juuri hetkeä ennen riehumisensa aloittamista, saatua mökin numero yhdeksän.
        Mökkimme numeron ylä-osasta irronnut ruuvi, oli Kallen takaraivoonsa saamaan kuhmuun syypää.
        Rintaansa hän myös kivusta irvistellen hieroi.
        Herran käsi ruuvasi ruuvimeisselillään tuon ruuvin tuosta irti, näyttääkseen minulle ja Kallelle, että mikä sodoma ja korona… ... ei vaan Sodoman ja Gomorran, oikaisi Kalle vaimoaan… ...Älä Kalle keskeytä minua.. tämä paikka oikein on!
        Pyydän anteeksi, sekä omasta, että vaimoni puolesta, kun hän tuolla tavoin sekoitti nuo numerot keskenään!
        Kalle.. tästä puhutaan vielä, kunhan siihen omaan mökkiin pääsemme, tokaisi vaimo äkäisenä miehelleen.
        Eihän se suinkaan minun vikani ollut, ja eihän täällä pidetä minkäänlaista järjestystä, kun annetaan tuollaista riettautta täällä tapahtua, että noin vanha mies, paneskelee noin nuorta tyttöä!
        Oletko sinä tyttö edes täysi-ikäinen?
        Täysi-ikäisiä ovat molemmat, sekä tyttö, että vaarinsa, puuttui nainen resepsuunista keskusteluun.
        Vai että vaari.. ja paneskelee omaa lapsen lastaan.. jo.. jo on riettaus valloillaan.. eihän tästä kehtaa edes tutuilleen seurakunnassa kertoa!
        Jo alkoi tämäkin loma hyvin, valitteli Kalle, maahan pudottamiaan kantamuksiaan syliinsä keräillessään.
        Ei me paneskeltu, hyi teitä, kuinka te rouva hyvä kehtaattekin puhua noin irstaita, kun
        omppujahan me vain vaarin kanssa oltiin syömässä, teidän rynnätessänne huutaen sisälle!
        ”Omppujahan me vain”.. vai että te vain omppuja söitte.. ja vai että puhun minä muka irstaita, ja vai valehtelen minä mukamas siitäkin, mitä minä omin silmin näin teidän keskenänne tekevän?!
        Onko teillä lapsia, kysyin naiselta.
        Ja mitä ihmettä se sinulle äijä kuuluu… ...Ei ole, vastasi Kalle, ikäänkuin häpeillen vaimonsa puolesta.
        Sitä vain, että kun te nyt menette sinne mökkiinne, niin pitäkää jae 1.Moos.1:28 visusti mielessänne!
        Mikä se sellainen jae on.. että sinut tuon sukulaistyttösi kanssa heitetään tältä leirintä-alueelta ulos, huoraamasta ja insestiä harjoittamasta?!
        Olepas vaimo hiljaa, kun et Sanaa tuon paremmin tunne, ärähti Kalle, kärsivä, nälkäinen katse silmissään, vaimonsa paidan alla pullottavia, reheviä rintoja vilkaistessaan.
        Mies vaikuttikin elävän puutteessa, tuon naisellisen, mutta kylmän vaimonsa kanssa.
        Herran Sanaa, on sinunkin nainen toteltava, kuten me kaikki muutkin teemme, sanoin virnistellen naiselle, joka sai hänen miehensäkin hetkeksi hymyilemään, Raijaa pikaisesti vilkaisten.
        Hänen katseensa ilmaisi sen, että olisi ollut enemmän kuin valmis, oman vaimonsa Raijaan vaihtamaan, ilman sen kummempia pitempiä miettimisiä.
        Lähdetään Raija, viluhan tässä tulee, sanoin naiseen katsoessani.
        Mutta hellehän nyt on, ja sanot sinua viluttavan, ihmetteli tyttö.
        Päästyämme autolle, halusi hän tietää, että mitä sillä jakeella’oikein olin tarkoittanut.
        ”..Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää..”, vastasin.
        Mutta sehän on se perisynti, se naiminen.. eikö olekin?
        Eikä ole, vaan se naimatta jättäminen, kuten Aatami teki, vaikka Jumala käski heitä naimaan, rakastelemaan, paneskelemaan toisiaan!.. Mutta hepäs jättivätkin sen käskyn täyttämättä!
        Mutta siihenhän me emme ole syyllistyneet Risto, emmehän, nauroi Raija.
        Emme.. emme me, nauroin Raijan mukana.
        Auton nokan kotiin päin sompailtuani, alkoi jonkin matkaa ajettuamme, tuntumaan autossa jo mukavan viileältä.
        Onko sulla Risto tosiaankin musta vyö karatessa, kun en ikinä ole nähnyt niin hienoa potkua, minkä siellä mökissä teit!
        On jo niin pesussa haalistunut sekin vyö, etten enään muista, että oliko alunperin sininen, vihreä vai musta, ja judoahan se.. heh heh.. taisikin olla!
        Hah hah.. no onhan tuo sun nahkavyös ainakin musta!
        Risto!
        Niin?
        Aiotko todellakin ostaa talon?
        Aion!
        Haluatko että lähden mukaan?
        No ilman muuta, pitäähän minun sinut nyt makutuomariksi mukaani saada!
        Missä se on?
        Makutuomariniko?.. Tässähän hän vierelläni istuu, sanoin tytön polvea taputellen!
        Höhlä, ja siinä huomenna ostamassasi mökissäsikö sitten Mirrin kanssa lopettelet sitä aloittamaasi James Bondin omaelämänkertaa, joka hah hah, näytteli Roger Moorea?
        Niin tai en, kun sen Pontikan Jaskan elämä ei enään kiinnosta minua tippaakaan!
        Missä saakka, vai lähellä, se talo oikein on?
        Naapurikaupungissamme, tekeekin jo mieli vaihtaa maisemaa!

        Aavistin Raijan heränneen kiinnostuksen.
        Niinkö?.. Samaa voisin sanoa minäkin omalta kohdaltani!.. Haluan pois kotikaupungistani, olen siihen jo niin perin kyllin kyllästynyt, että.. lähden mukaasi sitä taloa katsomaan!
        Kiva.. et tule sitä katumaan!.. Hah hah, mutta odotapas kun tulet näkemään uudet naapurisi, tulet ihastumaan heihin, ja he sinuun, ja huomenna tulet saamaan elämäsi ensimmäiset, parhaat ystäväsi!
        Keitä he ovat?
        Perheen pää, on eräs vanha, hyvä kaverini, olimme työkavereitakin aikoinamme, kauan, kauan sitten!
        Ja lapsia talo täynnä?.. Luuletko minun lapsenvahdiksi hänen pennuilleen alkavan?
        Ei, ei vaan sinä alat opiskelemaan.. niin jos itse sitä haluat.. mutta.. huomennahan heidät itse, omin silmin näet!
        Niin, mutta.. tulen vain huvin vuoksi sitä taloa katsomaan.. otetaanko Mirri mukaan?
        Tottakai otetaan, ja siellä häntä odottaa Kiva, hänen uusi tyttö-ystävänsä!
        Kissa?
        Joo, ja tuossahan tulikin jo kuin tilattuna taukopaikka!

        https://www.youtube.com/watch?v=tQowAJAZgoU
        Ted Nugent-Stranglehold Lyrics


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sekstailu-yrityksemme leirintä-alueella, olivat minulta ja Raijalta sen päivän aikana menneet aivan pieleen, ja ihan sitten vituralleen.
      Äsken pysähtyessämme taukopaikalle, oli se ollut täynnä autoja ihmisineen, eikä jonokaan vessan edessä loppunut koko siellä olomme aikana, niin että sinne olisimme voineet edes haaveilla, yhdessä pääsevämme.
      Likainen ja ahdaskin se oli.
      Mieleeni tuli se pakasteakku.. eikun -akka, joka oli tullut mökkiimme häiriköimään.
      Aloin epäilemään, että jospa sittenkin hänen ihmisjumalansa, ihmisestä jumalaksi korotettu Jeesuksensa, mutta ehdottamasti vastoin omaa tahtoaan, tuollaiseen hänet Jumalaksi korottamiseen, olisi pilven reunalla istuessaan ja kanneltaan soitellessaan, saattanut saada päähänsä, tehdä meille pientä pilaa, venyttämällä toista kättään niin, että olisi pystynyt irroittamaan sen ylimmäisen ruuvin, siitä mökkimme ovenpielessä olevasta numerosta, ja.. ja.. ei mutta.. härregud.. jospa se jäänainen uskontovereineen sittenkin on oikeassa siinä, että olisivat Nicassa vuonna 325 todellakin saaneet Jeesuksen korotetuksi Jumalaksi.. mutta ei.. ei sittenkään, ei edes jumalaksi, sillä taivashan oli silloin ollut pilvetön, täysin pilvetön, ei pilvenhattaraakaan, täysin pilvettömällä taivaalla ollut näkynyt, eikä siellä siis siinä tapauksessa silloin olisi ollut sen naisen epäjumalaakaan.
      Huh.. ei siis syytä huoleen, jatkan elämistäni yhä edelleenkin yksijumalaisena luterilaisena, kuten ennenkin, välittämättä tippaakaan, pelkoon tulleiden uskisten sydämmellisistä helvettiin toivotteluista, uskoon tai pelkoon, heidän laillaan tulematta.
      Yksi usko, yksi Joulupukki, lapsuuden uskollani pääsen vielä pitkälle, Korvatunturin häämöittäessä taivaanrannalla mielikuvituksissani, kuten uskiksilla heidän oma paratiisinsa, joka Ison Kirjan mukaan oli maan päällä, eikä taivaassa, mutta kun eivät ole luku-ihmisiä, niin...
      ...Risto.. huhuu.. etkö taaskaan kuule, mitä minä sanon?
      Ai.. anteeksi, olin niin omissa ajatuksissani että.. mitä sanoit?
      Sanoin, että minun pikkarini ovat jo niin märät, ja jos en heti koht`puoleen rupee vittuuni kyrpää saamaan, niin räjähdän.. aivan varmaan räjähdän!
      Meitä molempia panetti niin maan vietävästi, ettei itku ollut meiltä kummaltakaan enään kaukana.
      En eläissäni ole näin kyrvätöntä aikaa elänyt, enkä edes muista, että milloin tällainen tilanne viimeksi näin pahaksi pääsi menemään, mutta joskus.. joskus kaaauan.. kauan sitten se oli, sillon kun iso-isä mulle biljetin onnikassa osti.. sillon aikoinaan.. olisikohan ollut kolme viikkoa sitten, sinulta tultuani kyrpää vonkumaan.. ei mutta mitä minä oikein höpötän.. kohtahan minäkin alan jatkuvasti puuta heinää höpöttämään, ihan niinkuin sinäkin.. tarttuvaa.. tarttuvaa.. ai niin ja Risto.. sulla kun kohta näyttää noissa sun Leviksissäsi vetoketju hajoovan, niin naimaan meidän olisi päästävä, ja ihan heti, sillä muuten leviää leevikset jaloissasi.. ja minä tulen hulluksi, kun en mahdu sinun ja ratin väliin syliisi!
      Raija otti hurjan ilmeen kasvoilleen, silmät sepposen selällään, ja kieltään toisessa suupielessä roikottaen, minua hihitellen katsoen.
      Näin hulluksi minä tulen, jos et nyt ihan heti, pian, pian pysähdy!
      Aivanhan minä siitä Raijan kasvoilleen ottamasta ilmeestä säikähdin, niin tai ainakin hieman hätkähdin.
      Elä kuule Raija-kulta mua tolla tavalla pelottele, tiedäthän että säikyn niin helposti!
      Anteeksi kulti!
      Pysähdyn heti kun vain mahdollista, mutta luulenpa että siihen menee vielä aikaa!
      Raija katseli minua hetken mietteissään, ja nosti sitten kätensä, keskisormi suorana silmiensä eteen, samalla muka huudahtaen hämmästyneenä.
      Heureka.. mutta mikäs monitoimiraaja se tämä sitten on?
      Vuoronperään, taivutti hän ensin keskisormensa peukalonpäätään vasten, sitten jälleen suoristaen sen.
      Tästähän tulee hauskaa, huudahti Raija nauraen, koveran kouransa, kuin kiikarin läpi minua katsoessaan.
      Heh heh, ei tule mitään.. ei ajaessa, eikä varsinkaan tällaisessa liikenteessä!
      Tuleepas, sanoi tyttö farkkujeni vetoketjua jo avatessaan.
      Nostapas pyllyäsi, niin saan housujasi vähän alaspäin, ja oriisi ulos tallistaan.. hop hop nosta nyt!
      Tottelin, koska panetti, himoni voittaessa järjen ääneen, sellaisen heikon ja himokkaan pienen vikinän vain.
      Raija sai ujutettua housuni polviini, tehden saman omien housujensa kanssa.
      Viereisellä kaistalla ohi ajava auto hiljensi vauhtiaan, jääden samaa vauhtia köröttelemään vierelleni, välittämättä vähääkään takaansa kuuluvista äänimerkeistä.
      Autoa ajava poika näytti nauravan suu auki, tytön hänen vierellään imiessä kehoittavasti etusormeaan.
      Lopulta heidän oli pakko lisätä vauhtiaan, takaa tulevien äänimerkkien lisääntyessä.
      Kättä heilutellen etääntyivät he meistä.
      Ihmiset näkevät.. voi ei.. nyt siinä roikkuu jo toinen auto vierellämme!
      Haluatko saada spermanpäästön vai et?..Haluat?
      Joo!
      Joo?.. Sano haluatko vai etkö halua!
      Haluan.. haluan.. mutta pian!

      • Anonyymi

        Raija yritti ensin kumartua ja ottaa kaluni suuhunsa, mutta asento oli siinä niin epämukava hänellä, että hän päätti vain käyttää kättään.
        Kylkeeni kiinni liimautuneena, aloitti hän kaluni käsittelyn.
        Aaah!
        Aaah?.. Tuntuuko ikävystyttävältä?
        E..eii, vaan ma.. mahtavalta.. ihanalta.. ihan sitten ihanalta!
        Raija irroitti toisen käteni ratista, ja nosti sen hartioilleen, niin että käteni juuri ja juuri ylettyi hänen olkansa yli pimpsaan.
        Aloin sormenpäilläni hieromaan glitorista ja pillunvakoa, joka jo valmiiksi oli aivan märkä.
        Olin niin keskittynyt tähän sekstailuumme, etten enään seurannut liikennettä.
        VOU..VOU..VOU, alkoi kuulumaan autoni vierestä, ja käännettyäni katseeni rinnakkaiskaistalle, näin kuinka vieressämme ajavasta autosta oli sivulasi laskettu alas, ja siitä heilutteli poliisipukuinen nainen poliisimerkkiä.
        Lopettakaa se, mitä juuri tällä hetkellä olette tekemässä, molemmat kädet rattiin, turvavyöt kiinni ja seuratkaa perässä!
        Siviilipoliisiauton katolla olevasta kova-äänisestä kuului tämä käsky, joka sai meidät Raijan kanssa perin pohjin säikähtämään.
        Muutamassa sekunnissa sai Raija vedetyksi housunsa ylös, ja turvavyönsä lukituksi.
        Mutta minun housuni.. minun housuni.. en saa niitä ylös!
        Antakaa niiden housujen olla ja keskittykää sen sijaan liikenteeseen!
        Poliisiautosta oli huomattu tilanne, ja sieltä tämä nauraen annettu käsky sai minut lopettamaan turhat yritykseni, saada housut ylös.
        Tekivätkö tahallaan, vai olivatko unohtaneet sulkea kaiuttimen, kun vielä pitkän aikaa saamani käskyn jälkeen, kuului miehen ja naisen, miltei hysteeristä naurua kaiuttimesta.
        Kun Raija yritti kumartua, auttaakseen minua housujen ylös saamisessa, lopahti se yritys jo heti alkuunsa.
        Tyttö paikoillasi, hah hah hah h..!
        Poliisit vedet silmissä nauraen, ajoivat autollaan eteemme.
        Hah hah hah.. seuratkaa.. hoh hoh hoo.. meitä.. hah hah ha..!
        Jos olisin vaivautunut karttaa, ennen kotiin päin lähtemistä tutkimaan, niin olisin nähnyt sieltä, nyt tämän, vain parin minuutin matkan päässä olevan suuren, eteemme ilmestyneen leirintä-alueen, mutta kun en sitä tehnyt.
        Käännyimme poliisien perässä sille johtavalle tielle.
        Pysähdyttyämme, nousin heti autosta ulos ja vedin housuni ylös.
        Poliisit tulivat silmät nauramisesta punaisina, eteeni ajokorttia ja rekisteri-otetta nähtäväkseen vaatimaan.
        Samoin he halusivat nähdä Raijankin henkilöllisyystodistuksen.
        Onneksesi tyttö on täysi-ikäinen, ja teillä on yhteinen osoite, mutta mikä ihme teidät sai tuolla tavoin temppuilemaan, ja vaarantamaan sekä itsenne, että kanssaliikennöitsijänne?
        Ei liikenteessä ajaessa tuolla tavoin saa tehdä!
        Millä tavoin?
        Housuihini oli tuolla vähän aikaisemmin vessassa käydessäni lentänyt ampiainen, ja vasta sieltä lähdettyämme sen vasta siellä tunsin, ja sen pörinän kuulin, ja tämä Raija tässä yritti vain saada sitä ajaessani housuistani pois, kun sehän oli jo…
        Poliisit saivat tuosta selityksestäni sellaisen naurukohtauksen, että he toisiaan tukien horjuivat autoni konepeltiin nojaamaan.
        Säikähdin jo hetken ajan saattavani joutua linnaan istumaan, jos he nyt olisivat siihen eteeni lyyhistyneet, minun aiheuttamaani nauruunsa tukehduttuaan, mutta sitten tunsin itseni loukatuksi, kun en pidä siitä, että minulle aiheettomasti, ja turhan takia nauretaan.
        Vain harvoilla ja valituilla siihen on oikeus, ei muilla, ei edes poliiseilla.
        Naurunsa naurettuaan, tuijottivat he vielä hieman hymyillen, vuoronperään minua ja toisiaan, sanaakaan sanomatta.
        Välillä tuijottivat he hetken myös äänettömänä pysytellyttä Raijaa, joka tuijotti heitä uhmakkaana vastaan.
        Se oli täysin minun syytäni, kun halusin.. eikun pelkäsin.. pelkäsin sen ampiaisen purevan… ...Purevan?… ...eikun pistävän Ristoa!
        Ei kai Risto se ampiainen ehtinyt sinua vain pistämään, eihän, kysyi Raija, kädet käsivarteni ympärille kierrettyinä.
        Poliisit tuijottivat jälleen hetken toisiaan, kunnes nainen hymyillen nyökkäsi työtoverilleen, johon mies omalla nyökkäyksellään vastasi.
        Tämän kerran saatte anteeksi, ja pääsette vain varoituksella, mutta ehtona on se, että koska te vaikutatte hieman väsyneiltä molemmat, jäätte te tänne lomakylään muutamaksi tunniksi nukkumaan.. nukutte, käytte saunassa, uitte.. hoidatte toisianne ja vasta illalla jatkatte matkaanne!
        Sopiiko?
        Sopii, kiitos, huudahti Raija ilahtuneena.
        Kyllä sopii kiitos, vastasin ilahtuneena minäkin.
        Ja tutkit tyttö tarkoin ne tämän herran housut, ettei sieltä sitten löydy lisää niitä purevia ampiaisia, ennenkuin jatkatte illalla matkaanne!
        Tutkin tämän herran kalsaritkin, jo ennenkuin hän ne riisuu, sanoi ja nauroi Raija kaksimielisesti.
        Poliisit hyvästelivät meidät hymyillen, ja ennenkuin he ajoivat pois, kuului heidän autonsa kaiuttimista hetken aikaa, heidän naurunsa säestämää musiikkia.
        https://www.youtube.com/watch?v=UkJMvQRhNRk
        Foreigner - I Want To Know What Love Is (Lyrics)
        Hyvinhän siinä kävi, sanoi Raija, minua halatessaan.
        Olihan se kokemus tämäkin, vastasin, ja hauska kokemus.
        Hauska?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raija yritti ensin kumartua ja ottaa kaluni suuhunsa, mutta asento oli siinä niin epämukava hänellä, että hän päätti vain käyttää kättään.
        Kylkeeni kiinni liimautuneena, aloitti hän kaluni käsittelyn.
        Aaah!
        Aaah?.. Tuntuuko ikävystyttävältä?
        E..eii, vaan ma.. mahtavalta.. ihanalta.. ihan sitten ihanalta!
        Raija irroitti toisen käteni ratista, ja nosti sen hartioilleen, niin että käteni juuri ja juuri ylettyi hänen olkansa yli pimpsaan.
        Aloin sormenpäilläni hieromaan glitorista ja pillunvakoa, joka jo valmiiksi oli aivan märkä.
        Olin niin keskittynyt tähän sekstailuumme, etten enään seurannut liikennettä.
        VOU..VOU..VOU, alkoi kuulumaan autoni vierestä, ja käännettyäni katseeni rinnakkaiskaistalle, näin kuinka vieressämme ajavasta autosta oli sivulasi laskettu alas, ja siitä heilutteli poliisipukuinen nainen poliisimerkkiä.
        Lopettakaa se, mitä juuri tällä hetkellä olette tekemässä, molemmat kädet rattiin, turvavyöt kiinni ja seuratkaa perässä!
        Siviilipoliisiauton katolla olevasta kova-äänisestä kuului tämä käsky, joka sai meidät Raijan kanssa perin pohjin säikähtämään.
        Muutamassa sekunnissa sai Raija vedetyksi housunsa ylös, ja turvavyönsä lukituksi.
        Mutta minun housuni.. minun housuni.. en saa niitä ylös!
        Antakaa niiden housujen olla ja keskittykää sen sijaan liikenteeseen!
        Poliisiautosta oli huomattu tilanne, ja sieltä tämä nauraen annettu käsky sai minut lopettamaan turhat yritykseni, saada housut ylös.
        Tekivätkö tahallaan, vai olivatko unohtaneet sulkea kaiuttimen, kun vielä pitkän aikaa saamani käskyn jälkeen, kuului miehen ja naisen, miltei hysteeristä naurua kaiuttimesta.
        Kun Raija yritti kumartua, auttaakseen minua housujen ylös saamisessa, lopahti se yritys jo heti alkuunsa.
        Tyttö paikoillasi, hah hah hah h..!
        Poliisit vedet silmissä nauraen, ajoivat autollaan eteemme.
        Hah hah hah.. seuratkaa.. hoh hoh hoo.. meitä.. hah hah ha..!
        Jos olisin vaivautunut karttaa, ennen kotiin päin lähtemistä tutkimaan, niin olisin nähnyt sieltä, nyt tämän, vain parin minuutin matkan päässä olevan suuren, eteemme ilmestyneen leirintä-alueen, mutta kun en sitä tehnyt.
        Käännyimme poliisien perässä sille johtavalle tielle.
        Pysähdyttyämme, nousin heti autosta ulos ja vedin housuni ylös.
        Poliisit tulivat silmät nauramisesta punaisina, eteeni ajokorttia ja rekisteri-otetta nähtäväkseen vaatimaan.
        Samoin he halusivat nähdä Raijankin henkilöllisyystodistuksen.
        Onneksesi tyttö on täysi-ikäinen, ja teillä on yhteinen osoite, mutta mikä ihme teidät sai tuolla tavoin temppuilemaan, ja vaarantamaan sekä itsenne, että kanssaliikennöitsijänne?
        Ei liikenteessä ajaessa tuolla tavoin saa tehdä!
        Millä tavoin?
        Housuihini oli tuolla vähän aikaisemmin vessassa käydessäni lentänyt ampiainen, ja vasta sieltä lähdettyämme sen vasta siellä tunsin, ja sen pörinän kuulin, ja tämä Raija tässä yritti vain saada sitä ajaessani housuistani pois, kun sehän oli jo…
        Poliisit saivat tuosta selityksestäni sellaisen naurukohtauksen, että he toisiaan tukien horjuivat autoni konepeltiin nojaamaan.
        Säikähdin jo hetken ajan saattavani joutua linnaan istumaan, jos he nyt olisivat siihen eteeni lyyhistyneet, minun aiheuttamaani nauruunsa tukehduttuaan, mutta sitten tunsin itseni loukatuksi, kun en pidä siitä, että minulle aiheettomasti, ja turhan takia nauretaan.
        Vain harvoilla ja valituilla siihen on oikeus, ei muilla, ei edes poliiseilla.
        Naurunsa naurettuaan, tuijottivat he vielä hieman hymyillen, vuoronperään minua ja toisiaan, sanaakaan sanomatta.
        Välillä tuijottivat he hetken myös äänettömänä pysytellyttä Raijaa, joka tuijotti heitä uhmakkaana vastaan.
        Se oli täysin minun syytäni, kun halusin.. eikun pelkäsin.. pelkäsin sen ampiaisen purevan… ...Purevan?… ...eikun pistävän Ristoa!
        Ei kai Risto se ampiainen ehtinyt sinua vain pistämään, eihän, kysyi Raija, kädet käsivarteni ympärille kierrettyinä.
        Poliisit tuijottivat jälleen hetken toisiaan, kunnes nainen hymyillen nyökkäsi työtoverilleen, johon mies omalla nyökkäyksellään vastasi.
        Tämän kerran saatte anteeksi, ja pääsette vain varoituksella, mutta ehtona on se, että koska te vaikutatte hieman väsyneiltä molemmat, jäätte te tänne lomakylään muutamaksi tunniksi nukkumaan.. nukutte, käytte saunassa, uitte.. hoidatte toisianne ja vasta illalla jatkatte matkaanne!
        Sopiiko?
        Sopii, kiitos, huudahti Raija ilahtuneena.
        Kyllä sopii kiitos, vastasin ilahtuneena minäkin.
        Ja tutkit tyttö tarkoin ne tämän herran housut, ettei sieltä sitten löydy lisää niitä purevia ampiaisia, ennenkuin jatkatte illalla matkaanne!
        Tutkin tämän herran kalsaritkin, jo ennenkuin hän ne riisuu, sanoi ja nauroi Raija kaksimielisesti.
        Poliisit hyvästelivät meidät hymyillen, ja ennenkuin he ajoivat pois, kuului heidän autonsa kaiuttimista hetken aikaa, heidän naurunsa säestämää musiikkia.
        https://www.youtube.com/watch?v=UkJMvQRhNRk
        Foreigner - I Want To Know What Love Is (Lyrics)
        Hyvinhän siinä kävi, sanoi Raija, minua halatessaan.
        Olihan se kokemus tämäkin, vastasin, ja hauska kokemus.
        Hauska?

        Ei vaan kun.. annappas kun hetken sitä vielä mietin.. joo ihan kiva kokemushan tämä oli!
        Ootko nyt ihan, ihan varma siitä, että kivaa oli?
        En, eikun oon!
        Höh, mutta nyt päästään lopultakin rakastelemaan, ja vieläpä ihan oikeaan sänkyyn.
        Veimme auton parkkipaikalle, maksoimme huoneen, ja kiirehdimme sinne.
        Mikä sedällä housunpuntissa pullottaa, rallatteli Raija huoneeseemme käsi kädessä rientäessämme.
        Huoneeseemme päästyämme, istutti Raija minut nojatuoliin, istahti syliini, ja vei käteni rinnoillensa.
        Ha ha, se naispoliisi iski minulle silmää, nauroi Raija.
        Ja se miespoliisi teki sen saman minulle, sekoittivatkohan he meidät keskenään tai.. etteivät vaan olisi olleet sellasia..!
        Höhlä, eivätkä olleet, puristele nyt mun tissejäni, äläkä turhia höpötä!
        Työnsin käteni tytön paidan alle.
        Hetken rintoja hyväiltyäni, siirsin käteni hänen housujensa vetoketjua avaamaan.
        Riemullinen himo täytti jälleen mieleni, kuten aina, tutkimusmatkaillessani käsiäni sievän tytön vartalolla.
        Olet Raija ihana.. kaunis.. niin.. niin naisellisen ihana!
        Tarkoitit kai että tyttömäisen ihana?
        Niin.. sitäkin!
        Riisuin tytön, levitin hänen jalkansa, ja aloin sormillani hieromaan hänen glitoristaan, välillä naiden niillä hänen pilluaan.
        Toisella kädelläni puristelin ja hyväilin hänen rintojaan-
        Voi Risto, aah, etkö jo halua tulla minuun?
        Haluan, kunhan sinä ensin saat orkut.. rakastan tuntea, kuinka tyttö sylissäni saa minulta orkut!
        Miksi.. ooh.. miksi sinä siitä pidät.. yyh enemmän kuin itse naimisesta?
        Pikkupoikana naapurin isot tytöt halusivat minun runkkaavan ja nuolevan heille orkut, ja minä pidin siitä!
        Runkkasivatko he sinua?
        Runkkasivat, ja kivalta tuntui, vaikkei dilloin minulla vielä kikkeli seissytkään, mutta kun alkoi seisomaan, niin sitten naitiinkin jo ihan oikeesti!
        Eikä vahinkoa päässyt tapahtumaan?
        Ei kun niiden isot siskot antoivat niille pillereitään, kun lupasin olla heidänkin kanssaan!
        Ja sinä olit?
        Olin!
        Oliko niitä ooh monta?
        Olihan niitä, yhteensä yksi.. eikun kaksitoista!
        Ooh.. no johan sinulla aah haaremi oli!
        Oli joo, kunnes sitten eräs paljon vähemmälle huomiolleni jäänyt ulkopuolinen tyttö, myi tai lahjoitti minun tytöilleni sokeripillereitä!
        Ja ooh hassusti kävi?
        Joo, niin kävi, ja puute ja ankeus iski minuun armottomat kyntensä!
        Ja kun jouduttiin sitten muuttamaankin, niin sinne jäivät sitten ne loputkin lapsuuden iloni, jotka vielä kanssani leikkivät, ne kaikista vanhimmat tytöt!
        Ooh kuinka surkea lapsuus sulla aah oli!
        Niin oli!
        Ooh.. aah.. ny..nyt mää tuuun..aaah!
        Raija lyyhähti orkut saatuaan kasaan sylissäni, häntä ihailevien silmieni alla.
        Voi kun oli ihanaa.. kiitos Risto.. vaari.. setä.. miksi haluat minun sinun kutsuvan.. miksi haluat itsesi kanssani tuntea.. mikä haluat minun sinulle olevan.. kokenut rakastajar.. nuori kokematon tyttö.. mikä?
        Se mikä olet.. juuri se mikä olet, sinä itse!
        En ole koskaan välittänyt tippaakaan roolipeleistä, koska niihin minulla ei riitä mielikuvitusta, mutta jos haluat, niin voinhan minä sinun mieliksesi sitäkin yrittää.. mitä ja ketä haluaisit itse minun sinulle olevan.. kerro!
        Haluaisin.. haluaisin että olisit.. näyttelisit minulle.. Erikaa… ...Mitä..Viik… ...Hah hah hah, en minä naisista välitä.. laskin vain leikkiä.. mutta… ...Mutta mitä?
        Sinulla kun jäivät tänään karkit ostamatta niin… ...Mitä..namusetääkö.. namusetäkö minun pitää sinulle olla?
        Eikun.. kyllähän minä pidän vanhemmista miehistä, niinkuin sinäkin olet.. kiltti namusetä, hih hih, kun osaat sillai kivasti himoita minua.. nuorta tyttöä, mitä ikäiseni pojat eivät tee.. mutta.. ajattelin sinua nyt kylläkin kellonsoittajana.. älä nyt loukkaannu, mutta sellaisena tonttuna.. en, en tonttuna, vaan tonttuna!
        Onko sillä nyt jotain eroa.. tonttuna, vaan ei tonttuna?
        On, on.. valtava ero.. katsos kun sinulla on kulkuset.. siitä se tonttu.. ja haluaisin sinun nyt minulle niitä kulkusiasi kilisyttelevän tuolla sängyssä!
        En nyt ymmärrä.. mitkä ihmeen kulkuset?
        Ki..vek..se..si!
        Ai jaa ha ha ha, vai ne kulkuset.. no lähdetäänpäs nyt, ha ha, niitä kulkusiani sitten kilisyttelemään!
        Tulen varmaan alta aikayksikön, joten siksikin halusin sinun jo nyt saavan orkut, ettet jäisi sitten täysin ilman, kun olen itse tullut!
        Kanna minut namusetä sänkyyn, vai kestääkö selkäsi pienen minun kantamista sinne?
        No eiköhän se kestä!
        Ja se kesti.
        Asetin tytön selälleen ja levitin hänen jalkansa.
        Nuolin ja hyväilin tyttöä, kunnes tuntui, etten enää kauempaa jaksa pidättää, vaan kulli on nyt heti paikalla saatava työnnetyksi tytön märkään ja halukkaaseen pilluun.
        Esittelen sinulle nyt mieliasentoni, sanoin tytölle, asettuen vasemmalle kyljelleni hänen viereensä, kääntäen hänet sitten vastatusten kanssani.
        Asetin molemmat käteni hänen pakaroilleen, ja hieroin kaluani hänen pimpsaansa vasten.
        Oikealla kädelläni sitten ohjailin sen pimpsaan, nostin sen sitten hänen selkänsä taakse, alkaen panemisen, jota ei kauaa kestänyt, kun jo tulin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan kun.. annappas kun hetken sitä vielä mietin.. joo ihan kiva kokemushan tämä oli!
        Ootko nyt ihan, ihan varma siitä, että kivaa oli?
        En, eikun oon!
        Höh, mutta nyt päästään lopultakin rakastelemaan, ja vieläpä ihan oikeaan sänkyyn.
        Veimme auton parkkipaikalle, maksoimme huoneen, ja kiirehdimme sinne.
        Mikä sedällä housunpuntissa pullottaa, rallatteli Raija huoneeseemme käsi kädessä rientäessämme.
        Huoneeseemme päästyämme, istutti Raija minut nojatuoliin, istahti syliini, ja vei käteni rinnoillensa.
        Ha ha, se naispoliisi iski minulle silmää, nauroi Raija.
        Ja se miespoliisi teki sen saman minulle, sekoittivatkohan he meidät keskenään tai.. etteivät vaan olisi olleet sellasia..!
        Höhlä, eivätkä olleet, puristele nyt mun tissejäni, äläkä turhia höpötä!
        Työnsin käteni tytön paidan alle.
        Hetken rintoja hyväiltyäni, siirsin käteni hänen housujensa vetoketjua avaamaan.
        Riemullinen himo täytti jälleen mieleni, kuten aina, tutkimusmatkaillessani käsiäni sievän tytön vartalolla.
        Olet Raija ihana.. kaunis.. niin.. niin naisellisen ihana!
        Tarkoitit kai että tyttömäisen ihana?
        Niin.. sitäkin!
        Riisuin tytön, levitin hänen jalkansa, ja aloin sormillani hieromaan hänen glitoristaan, välillä naiden niillä hänen pilluaan.
        Toisella kädelläni puristelin ja hyväilin hänen rintojaan-
        Voi Risto, aah, etkö jo halua tulla minuun?
        Haluan, kunhan sinä ensin saat orkut.. rakastan tuntea, kuinka tyttö sylissäni saa minulta orkut!
        Miksi.. ooh.. miksi sinä siitä pidät.. yyh enemmän kuin itse naimisesta?
        Pikkupoikana naapurin isot tytöt halusivat minun runkkaavan ja nuolevan heille orkut, ja minä pidin siitä!
        Runkkasivatko he sinua?
        Runkkasivat, ja kivalta tuntui, vaikkei dilloin minulla vielä kikkeli seissytkään, mutta kun alkoi seisomaan, niin sitten naitiinkin jo ihan oikeesti!
        Eikä vahinkoa päässyt tapahtumaan?
        Ei kun niiden isot siskot antoivat niille pillereitään, kun lupasin olla heidänkin kanssaan!
        Ja sinä olit?
        Olin!
        Oliko niitä ooh monta?
        Olihan niitä, yhteensä yksi.. eikun kaksitoista!
        Ooh.. no johan sinulla aah haaremi oli!
        Oli joo, kunnes sitten eräs paljon vähemmälle huomiolleni jäänyt ulkopuolinen tyttö, myi tai lahjoitti minun tytöilleni sokeripillereitä!
        Ja ooh hassusti kävi?
        Joo, niin kävi, ja puute ja ankeus iski minuun armottomat kyntensä!
        Ja kun jouduttiin sitten muuttamaankin, niin sinne jäivät sitten ne loputkin lapsuuden iloni, jotka vielä kanssani leikkivät, ne kaikista vanhimmat tytöt!
        Ooh kuinka surkea lapsuus sulla aah oli!
        Niin oli!
        Ooh.. aah.. ny..nyt mää tuuun..aaah!
        Raija lyyhähti orkut saatuaan kasaan sylissäni, häntä ihailevien silmieni alla.
        Voi kun oli ihanaa.. kiitos Risto.. vaari.. setä.. miksi haluat minun sinun kutsuvan.. miksi haluat itsesi kanssani tuntea.. mikä haluat minun sinulle olevan.. kokenut rakastajar.. nuori kokematon tyttö.. mikä?
        Se mikä olet.. juuri se mikä olet, sinä itse!
        En ole koskaan välittänyt tippaakaan roolipeleistä, koska niihin minulla ei riitä mielikuvitusta, mutta jos haluat, niin voinhan minä sinun mieliksesi sitäkin yrittää.. mitä ja ketä haluaisit itse minun sinulle olevan.. kerro!
        Haluaisin.. haluaisin että olisit.. näyttelisit minulle.. Erikaa… ...Mitä..Viik… ...Hah hah hah, en minä naisista välitä.. laskin vain leikkiä.. mutta… ...Mutta mitä?
        Sinulla kun jäivät tänään karkit ostamatta niin… ...Mitä..namusetääkö.. namusetäkö minun pitää sinulle olla?
        Eikun.. kyllähän minä pidän vanhemmista miehistä, niinkuin sinäkin olet.. kiltti namusetä, hih hih, kun osaat sillai kivasti himoita minua.. nuorta tyttöä, mitä ikäiseni pojat eivät tee.. mutta.. ajattelin sinua nyt kylläkin kellonsoittajana.. älä nyt loukkaannu, mutta sellaisena tonttuna.. en, en tonttuna, vaan tonttuna!
        Onko sillä nyt jotain eroa.. tonttuna, vaan ei tonttuna?
        On, on.. valtava ero.. katsos kun sinulla on kulkuset.. siitä se tonttu.. ja haluaisin sinun nyt minulle niitä kulkusiasi kilisyttelevän tuolla sängyssä!
        En nyt ymmärrä.. mitkä ihmeen kulkuset?
        Ki..vek..se..si!
        Ai jaa ha ha ha, vai ne kulkuset.. no lähdetäänpäs nyt, ha ha, niitä kulkusiani sitten kilisyttelemään!
        Tulen varmaan alta aikayksikön, joten siksikin halusin sinun jo nyt saavan orkut, ettet jäisi sitten täysin ilman, kun olen itse tullut!
        Kanna minut namusetä sänkyyn, vai kestääkö selkäsi pienen minun kantamista sinne?
        No eiköhän se kestä!
        Ja se kesti.
        Asetin tytön selälleen ja levitin hänen jalkansa.
        Nuolin ja hyväilin tyttöä, kunnes tuntui, etten enää kauempaa jaksa pidättää, vaan kulli on nyt heti paikalla saatava työnnetyksi tytön märkään ja halukkaaseen pilluun.
        Esittelen sinulle nyt mieliasentoni, sanoin tytölle, asettuen vasemmalle kyljelleni hänen viereensä, kääntäen hänet sitten vastatusten kanssani.
        Asetin molemmat käteni hänen pakaroilleen, ja hieroin kaluani hänen pimpsaansa vasten.
        Oikealla kädelläni sitten ohjailin sen pimpsaan, nostin sen sitten hänen selkänsä taakse, alkaen panemisen, jota ei kauaa kestänyt, kun jo tulin.

        Jatkoin kuitenkin vielä puolikovan kaluni työntelyä, ja ennenkuin se ehti täysin pehmetä, tuli Raijakin.
        Kiva asento, sellainen syleily-asento, ja mä tykkään jatkuvasti tulla syleillyksi!
        Otetaanko Risto-setä pienet nokoset..väsyttää ja haluan nukahtaa tähän sinun syleilyysi?!
        Samat sanat, minuakin nukuttaa, ja tuntuu niin hyvältä saada pitää sinua sylissäni!
        Nukahdin hetkessä ja niin varmaan Raijakin.
        Päivä oli molemmille ollut rankka.

        https://www.youtube.com/watch?v=HfP8lT5GUjg
        John Lennon - Stand By Me with lyrics

        Yöllä näin jotain painajaista, kauheaa painajaista, että joku, tai jokin paha jahtasi minua ja Raijaa, yrittäen viedä Raijaa minulta.
        Se jahtasi meitä, meidän henkemme hädässä yrittäessämme piiloutua siltä.
        Älä anna sen saada minua, Risto rakas, suojele minua!
        En anna sen saada sinua rakkaani!
        Etsin hädissäni jotain, jolla taistella sitä vastaan, mutten löytänyt mitään, kunnes muistin taskussani olevan huuliharppuni.
        Otin sen esille, asetin sen huulilleni, ja juuri kun olin vetänyt keuhkoihini ilmaa, heräsin kun olkapäätäni ravisteltiin voimakkaasti.
        Risto, Risto herää!
        Mitä..mitä..?
        Huusit kuin palosireeni unissasi!
        Näitkö pahaa unta?
        Uuh..näin painajaista..hirvittävää painajaista!
        En ole vuosikausiin..vuosikymmeniin noin kauheaa unta nähnyt!
        Ehdittiinkö me nukkua pitkään?
        Odotapas..ollaan nukuttu ainakin neljä tuntia..vieläkö sinua väsyttää, vai lähdetäänkö?
        Lähdetään!
        Tuollaisen painajaisen jälkeen ei enään uni tule, emmekä täälläkään mitään tee, joten nostetaan täältä kytkintä!
        Jätettyämme lomakylän taaksemme, tunsin vielä pitkään sen jälkeenkin kylmiä väreitä selässäni.
        Tunsin itseni alakuloiseksi, mikä minusta tuntui täysin käsittämättömältä.
        Mietitkö sitä untasi, kun olet noin vaisu?
        Mietin, sillä en mahda sille mitään, että se vieläkin vaivaa minua!
        Kerro siitä minulle, jospa se sinua helpottaa!
        Kerroin!
        Kauhea uni, totesi Raija, niskaani kädellään hieroen
        Pidetään toisistamme hyvää huolta, eikä anneta minkään pahan meitä satuttaa, joohan Risto?!
        Kyllä Raija, pidämme toisistamme hyvää huolta, lupaan sen!

        https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
        Meat Loaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) (Official Music Video)


    • Anonyymi

      Kotiin päästyämme emme saaneet silmänräpäystäkään unta ennen aamua.
      Mielessäni pyöri vain se leirintäpaikalla näkemäni painajainen, ja hölmö olin kun kerroin siitä myös Raijalle, koska nyt ei hänkään unta saanut.
      Joka uniinsa uskoo.. niin.. joo.. taidankin itse sellainen olla.
      Tänään ei siitä talon katsomisesta taida mitään tullakaan, kun nukkumiseksihän tämä päivä taisi nyt mennä!
      Väsyneenä voi tehdä vääriä päätöksiä ja hölmöjä talokauppoja!
      Oikeassa Raija olet!
      Kello on kuusi ja kohta voinkin jo Onnille soittaa!
      Onnille?
      Hän on se, joka on myymässä sitä taloa, ja jota meidän olisi ollut tarkoitus käydä tänään katsomassa!
      No löytyyhän niitä muitakin taloja!
      Niinhän niitä löytyy mutta Onni perheineen olisi mukava saada naapuriksi!
      Naapuriksi? Mutta hänhän on muuttamassa pois sieltä, ei kai hän siihen myymäänsä taloon jää uusien omistajien kanssa asumaan?
      Ei vaan hänelle jää siihen naapuriin vielä kaksi taloa, joihin perheineen jää asumaan!
      No jopas on Onnilla iso perhe, kun kaksi taloa tarvitsee perheensä majoittamiseen!
      On joo, puolisen tusinaa vaimoa ja jokaisella niistä tänä kesänä synnyttämä lapsi, tai ainakin tulee pian synnyttämään!
      Vai että mormooni, onko niilläkään moniavioisuus Suomessa sallittua?
      Ehta ja aito, lapsikastettu luterilainenhan se Onni on, ja ne hänen vaimonsa ovat hänestä puolivuosisataa jälkeenpäin, myöskin lapsikastettuja luterilaisia avovaimoja!
      Lasket leikkiä!
      En laske leikkiä, vaan totta minä puhun! Sinun vaarisikin hänet tunsi, kuskatessaan meitä piereskeleviä lumi-ukkoja ympäri maailmaa!
      Niin se Farting Snowmen hah hah hassu nimi, kuka sen keksi?
      Sitä en muista, mutta olisi aivan hyvin voinut olla vaikkapa vaarisi, koska hän oli kuin yksi meistä, vaikkei soittanutkaan muuta kuin vain suutaan!
      Mutta jos tämä Onni on piereskellyt kanssasi vuosikymmeniä sitten niin… hänenhän pitää nyt olla jo van.. niin tarkoitan että sinun ikäisesi??!
      Saman ikäisiähän me olemme, enkä käsitä itsekään, kuinka hän ne tytöt sai ihastumaan itseensä, ja vieläpä synnyttämään itselleen lapsia! Täysin käsittämätöntä, ja varsinkin kun kukaan niistä tytöistä ei ole vielä edes kahtakymmentä täyttänyt!
      En Risto usko enää sanaakaan sinun jutuistasi, juttelet omiasi!
      No sittenpähän näet, jos siellä käydään, soitan kohta hänelle ja sanon ettemme tänään jaksa tulla sitä taloa katsomaan, mutta jos ei sitä saa tänään myytyä, niin tullaan huomenna!
      Sen perheen minä haluan nähdä.. puoli tusinaa vaimoa,, en vieläkään usko sinua, mutta jos hän tunsi vaarin, niin ilman muuta lähden mukanasi sitä taloa katsomaan ja hänen kanssaan rupattelemaan vaaristani!
      Kävimme suihkussa, jonka jälkeen soitin Onnille, sopien ettei hyväksyisi mitään muita ostotarjouksia, ennenkuin minä olen sen talon nähnyt ja hän kuullut, että halusinko sen ostaa vai en.
      Sänkyyn mentyämme ensin rakastelimme ja sitten sylikkäin nukahdimme!
      Heti puolen päivän jälkeen herättyämme, hävetti valtavasti, kun olin nukkuessani uneksinut niin lapsellista unta, etten partaani ajaessa, vessan peilistä kehdannut itseäni edes omiin silmiini katsoa. Olin kuitenkin iloinen, etten painajaista ollut nähnyt.
      https://www.youtube.com/watch?v=VvChQ5lTyV0
      Fröbelin Palikat - Kapteeni käskee
      Koska kello ei vielä ollut yhtäkään, päätin sittenkin Raijan kanssa lähteä talon ostoon. Soitin Onnille, jonka kännykkään joku tyttö vastasi, kertoen tämän itse olevan saunassa.
      Voi kuinka hauskaa, Onni onkin teistä jo kertonut, käytte täällä saunassa ja jäätte tänne yöksi, ja vaikkapa useammaksikin yöksi! Tervetuloa Risto ja Raija!

    • Anonyymi

      Mitä minä Raija sanoin, jouduinko siksakkaamaan kaupunkia laidasta laitaan, tämän kadun löytääkseni? En! En sanon minä, minulla on hyvä suuntavaisto, enkä eksy koskaan, enkä missään!
      Raija vierelläni nauroi sormellaan ohimoaan naputellen.
      Joo olet kuin muuttolintu, joka erehtymättä löytää aina matkanpäähänsä, niin tai kuin kirjekyyhky, joka ei koskaan eksy!
      Enkö olekin?!
      Et!
      Nousimme autosta ja kävin maksamassa edellämme ajaneelle taksille.
      Katselin kolmea vierekkäin olevaa, muista kadun taloista täysin poikkeavaa taloa.
      Jokaisen talon katolla oli aurinkopaneelit sekä kaksi tuuliturbiinia, yksi kummassakin päädyssä.
      Hienoa, sähkön puolesta itsevaraisia taloja.
      Kävelimme ensimmäisen talon pihalle ja ennenkuin ehdimme edes ulko-ovelle saakka, avautui se ja ulos meitä vastaan tuli nuori sievä tyttö, pieni vauva sylissään.
      Risto ja Raija oletan, olemmekin jo odottaneet teitä, minun nimeni on Terhi, hauska tavata!
      Tässä, anna autosi avaimet!
      Tyttö työnsi vauvan syliini, otti hänelle ojentamani avaimet ja jatkoi kulkuaan talon portittomalle portille.
      Vaihtoi vauvansa autoosi, millä me nyt takaisin kotiin päästään, ja kumpi meistä tuon vauvan hoitaa, kun minä en ainakaan edes vaippoja osaisi tuollaiselle vauvalle vaihtaa.
      Hahaha sinusta Risto nyt täysin yllättäen tulikin isä, onneksi olkoon isukki!
      Olin hetken kuin puulla päähän lyöty, kunnes kuulin autoni moottorin käynnistyvän ja näin tytön ajavan sen pihalle.
      Haha anteeksi kun säikäytin, sanoi tyttö takaisin luoksemme tultuaan, ja hämmästyneen ilmeeni nähtyään.
      Millä hetkellä tahansa tulee roska-auto ja tuo sinun autosi tuossa kadun varrella oli sen tiellä!
      Peruimme vaihtokaupan, sain avaimeni takaisin, ja tyttö vuorostaan takaisin vauvansa.
      Seuratkaa sisälle, illallinen on jo valmis, olemme vain odottaneet teitä, hyökätäksemme sen kimppuun!
      Olohuoneessa istui neljä muuta tyttöä, kahden heistä ollessa nojatuoleissa istuen juuri syöttämässä vauvojaan, ja kahden muun vatsa pystyssä istuessa sohvalla, toisen katsellessa telkkaria ja toisen heistä näpräillessä kännykkäänsä.
      Kaikki hymyilivät ystävällisen näköisinä, esitellen meille itsensä, ja me itsemme heille.
      Tämähän on kuin ensikoti, kuiskasi Raija, kolme vauvaa ja kaksi lisää vielä tulossa! Onko se Onni kaikkien näiden vauvojen isä? On!
      Katselin ympärilleni, Onnia missään näkemättä.
      Eikö Onni olekaan kotona? Saunassa?
      Eikun kellarissa! Eikun ei ole kellarissa kun eihän meillä ole kellaria! Onpas! Ei se mikään kellari ole!
      Hiljaa, lopettakaa tytöt nyt heti paikalla tuo tuollainen turha suukopu.. ja vieläpä vieraiden läsnä ollessa!
      Terhi oli suutahtanut tyttöjen kinastelulle, mikä sai heidät hetkessä vaikenemaan. Terhi oli näköjään tämän perheen pomo, ehkäpä pomo myöskin Onnille.
      Tulkaa, mennään Onnia odotellessamme keittiöön kahville! Hänen olisi pitänyt jo tulla ja varsinkin kun oli niin innoissaan teidän tänne tulostanne.. en ymmärrä!
      Tyttö näytti huolestuneelta, kelloaan vilkaistessaan.
      Ei vaan alamme sittenkin nyt heti syömään ja juomme kahvit syönnin jälkeen! Ruokakin jäähtyy!
      Eva! Tulisitko auttamaan pöydän kattamisessa?!
      Minä voin auttaa!
      Kiitos Raija! Raija auttaa, jatka vain vauvasi imettämistä!
      Minä tulen, huikkasi sohvalta ylös noussut tyttö, joka oli itseään esitellessään sanonut nimekseen Anna.
      Kolmen tytön yhdessä touhutessa, oli ruoka pian kuin taiottuna pöydässä.
      Pimsala pim!
      Anteeksi mitä sanoit Risto, kysyi Terhi.
      En mitään, vastasin, nostaessani syliini jalkojani hiertämään tullutta kissaa lattialta.
      Kissalle tässä vain juttelin!
      Tuo kissa on todellakin kuin jokin pimsala pim, katsokaahan!
      Terhi nosti pöydältä kaksi lautasta käsissäni pitelemäni kissan eteen.
      Saara.. montako lautasta?
      Mjau.. mjau!
      Oho, huudahdimme Raijan kanssa yhteen ääneen.
      Saara, vie tämä lautasliina Jaanalle!
      Terhi pyöritti pöydältä ottamansa servetin rullalle ja piteli sitä kissan edessä, joka sen otti hampaisiinsa, hyppäsi sylistäni lattialle, juoksi olohuoneen sohvan eteen ja hyppäsi siinä istuvan, telkkaria katsovan tytön syliin.
      Mitä ihmettä, voiko tuo olla totta, näitkö Risto?
      Näin, näitkö sinä? Risto?! Joo näit! Mutta todella hämmästyttävä kissa se on!
      Meillä on toinenkin kissa, tyttökissa sekin ja Kiva nimeltään, sekä myös Pimu-koira! Tyttöjä koko talo täynnä siis!
      Meilläkin on kissa, Mirri!
      Poika.. haha.. täällä se ei tule saamaan hetken rauhaa Saaralta ja Kivalta kun.. jos muutatte tänne!
      Juuri kun olimme päässeet kaikki ruokapöytään, ilmestyi Onnikin paikan päälle.
      Jälleen näkemisen riemusta melkein kiljuen, syleilimme ja hakkasimme toisiamme selkään.
      Onni oli pukeutunut likaisiin, pölyisiin haalareihin, joista sotkin omatkin vaatteeni, häntä tervehtiessäni.
      Teetkö remonttia, en kuullut mitään vasaran pauketta?!
      Kerron sitten myöhemmin, mutta nyt ensin syödään ja sitten käydään saunassa! Olette täällä yötä, ja saatte koenukkua seuraavan yön siinä myynnissä olevassa talossamme, sopiiko?!

      • Anonyymi

        Onni käänsi kysyvän katseensa Raijaan, joka vuorostaan käänsi katseensa minuun.
        Ei minulla mitään sitä vastaan ole ja Riston ilme näyttää sen jo minunkin puolestani päättäneen, että ensi yön olemme täällä!
        Sepä hauskaa! Meillä onkin paljon puhumista Riston kanssa kun.. eikös siitä jo ole yli kymmenen vuotta kun viimeksi näimme?
        Kyllähän siitä jo sen verran taitaa aikaa kuluneen!
        Ja sitten ette täällä jammaile, kun säikytätte vain sillä metelillä meidän vauvat!
        Ei, ei jammailla, eikä siihen minulla olisi aikaakaan, kun on hommat vielä pahasti kesken!
        Syödessä huomasin Onnin ihastuneen näköisenä välillä vilkuilevan Raijaa, pukki mikä pukki, mutta Raijastani tulen pitämään kiinni päätin. Jos tyttö löytää jonkun ikäisensä pojan, niin sehän on täysin eri asia, mutta Onnin on turha hänestä haaveillakaan. Ystäviä kuitenkin olimme aina olleet ja tulisimme olemaankin, ja olihan hänellä jo enemmän kuin tarpeeksi naisia.
        Syönnin jälkeen menimme Onnin kanssa saunaan, tyttöjen päättäessä käydä porukalla siellä meidän jälkeemme.
        Juttu luisti saunassa ja asiat alkoivat minulle selviämään niin paljon, että talokaupat mielessäni löin jo lukkoon, siellä lauteilla istuessamme.
        Tulisin saamaan talon halvalla, aivan pilkkahintaan, mutta jotain näihin taloihin liittyvää Onni minulta aivan selvästi salaili. Kun nämä epäilyni hänelle toin esille, myönsi hän minun epäilyissäni olevan perää, luvaten kertoa minulle kaikki nyt minulta salailemansa, mutta että vain sen myynnissä olevan talon omistajana saisin sen häneltä kuulla, en ennen, ja etten tulisi jälkeenpäin pettymään, jos sen talon nyt häneltä ostaisin, ja aivan sitten pilkkahintaan, korosti hän vielä.
        Ollaan aina oltu hyviä kavereita ja kaverihintaan sen talon saat, tulet sen vielä huomaamaan, jos päätät sen ostaa!
        Tyttöjen saunottua, lähdimme Raijan kanssa taloa katsomaan.
        Onnin lisäksi seurasivat mukanamme sekä Terhi että Seija, Evan jäädessä oman lapsensa lisäksi hoitamaan myöskin Terhin lasta. Myös Saara-kissa Pimu-koiran kanssa seurasivat meitä, olimme kaikki kolme heti toisemme tavattuamme ystävystyneet keskenämme.
        Talo oli aivan sitten ihana, ja siinä olin Raijan kanssa täysin samaa mieltä, ja Raijan nimessä olisin voinut kutsua sitä jopa hurmaavaksi.
        Ensimmäinen talo näistä kolmesta talosta oli Onnin ensimmäinen ja tämän kuluvan vuoden alussa ostanut nämä kaksi muuta taloa naapureiltaan, jotka olivat väittäneet niissä alkaneen kummittelemaan. Mutta takaan ja alleviivaan, ettei kummittele, naureskeli hän.
        Tämä talo nyt tuli aivan turhaan ostettua, kun nuo kaksikin taloa minun perheelleni riittävät aivan hyvin, mutta kun innostun aina kaikesta liikaa, niin tulipahan nyt ostettua, ja jos saamme teidät naapureiksemme, niin hyvä ostoshan tämä siinä tapauksessa oli!
        Mutta onneksi ei kaikissa kadun taloissa alkanut kummittelemaan, nauroi Terhi.
        Kello oli jo paljon ja meitä kaikkia jo väsytti, joten päätimme talon nähtyämme jatkaa keskustelujamme seuraavana päivänä.
        Raija oli jo ystävystynyt sekä Terhin että muidenkin tyttöjen kanssa, ja tutki kanssani taloa mielenkiinnolla, suunnitellen jo sen sisustusta.
        Olin siitä iloinen, koska itsekin pidin tästä talosta ja pidin sitä jo kuin omanani.
        Onnin ja Terhin jättäessä meidät kolmisittain.. niin.. Saara-kissa oli päättänyt jäädä seuraamme.. päätimme Raijan kanssa lämmittää vielä saunan, ennen nukkumaan menoa ja nauttia kylpemisestä ihan iki-omassa saunassa.
        Reino.. mutta sinullahan seisoo.. Terhiäkö ajattelet?
        Eläpäs Raija hihittele ja tähän täysin syytöntä Terhiä syyttele kun itse olet tähän seisokkiini syypää!
        Onni oli tähän muuten täysin kalustamattoman talon makuuhuoneeseen raahannut sängyn, heti kuultuaan meidän tulostamme tänne.
        Rakasteltuamme totesimme sängyn olevan hyvä ja meille kyllä kelpaavan, jos sen saisimme pitää.
        Ensimmäinen huonekalumme, sanoi Raija, siinä vieressäni pitkällään pomppiessaan.
        Ja uusi kissakin meillä jo on, sanoin minä, viereemme hypännyttä Saaraa silitellessäni, Mirrin uusi tyttökaveri.
        Mjau? Joo, sori vaan, leikattu on Mirri! Mjau! Joo, minkäs sille mahtaa!
        Hyvät yöt toisillemme toivoteltuamme nukahdimme onnellisina.


    • Anonyymi

      He­­­i! Kuts­­um­­me sinu­­t kä­ym­ään u­­­ude­­­ss­­­a chatis­sa! Mei­tä on yl­i mil­jo­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/R3d4M5

    • Anonyymi

      Huomenta kultaseni, oletko nukkunut hyvin?
      Kyllä kunnes herätit minut.. olisi vielä nukuttanut!
      Saara sinut herätti, herätti ensin minut ja päätti herättää sitten sinutkin!
      Olin jo miltei pukeutunut, kun Raija ensin itseään venyteltyään, nousi hänkin ylös pukeutumaan.
      Mutta miten olisi ensin pienet aamupanot, kysyi hän keskeyttäen pukeutumisensa.
      No ei mutta sinähän puhut asiaa, miten tuo ei minulle tullut mieleen?!
      Jos en minä aina pitäisi asioista huolta, niin emmehän me ikinä paneskelisi!
      Tuo nyt kyllä on aivan täyttä propagandaa, ihan sitten!
      Oli miten oli mutta vaatteet Risto pois päältä!
      Raija kävi jalat levällään ja kädet niskan alla sängylle selälleen makaamaan,
      Ei edes aamiainen ollut herätessäni minua odottamassa! Saisi nyt edes jotain lämmintä sisäänsä!
      Katsoin hetken tuota ihanaa tyttöä edessäni sängyllä ja tunsin kuinka kyrpäni muuttui kuin kiveksi.
      Aamiainen on valmis, neiti on hyvä, sanoin tyttöön työntyessäni.
      Voiko maailmassa mikään muu olla ihanampaa, kuin työnnellä kaluaan edestakaisin, tällaisen sievän ja nuoren, halukkaan tytön puristelevassa pimpsassa, eiiaah voii.. aah ihanaa huusi tyttökin allani.
      Saimme Onnin avovaimojen valmistaman aamiaisen heidän keittiössään. Munia ja pekonia ja hyvää. Onni eleli onnen päiviä tyttöjensä kanssa, kuten minäkin Raijani kanssa. enkä Raijaani olisi mistään hinnasta vaihtanut näihin viiteen tyttöön. Viisi Raijaa.. hmm.
      Syönnin jälkeen tutkittiin Onnin asuttamaa kahta taloa, sekä tätä että sitä keskimmäistä.
      Sen jälkeen kävimme vielä olohuoneessa istuen läpi myyntiin liittyviä asioita, Onnin sinne soittaman lakimiehemme kanssa. Allekirjoitimme kauppapaperit ja talo oli minun, minusta oli tullut omakotitalon omistaja. Kilistelimme, tai paremminkin kolistelimme kahvikuppejamme kaupan kunniaksi.
      Lähdetäänpäs Risto saunaan, minulla on sinulle jotain näytettävää!
      Minä lähden mukaanne, ilmoitti Terhi yllättäen, minut hämmästyttäen.
      Olin ollut jo vähällä kieltäytyä saunaan menosta, koska päivä ei ollut vielä ehtinyt edes puoleenkaan väliin, mutta mikä lie sai minut muuttamaan mieleni ja hyväksyin saunatarjouksen.
      No tuleepahan kerrankin saunottua tarpeeksi!
      Sauna ei ole koskaan pahasta, vaikka sillä vuorokaudet ympäriinsä saunoisi!
      Sinähän sen Onni tiedät, naurahti Terhi.
      Raija kieltäytyi saunasta, sanoen haluavansa lähteä tyttöjen kanssa ulos työntelemään lastenvaunuja.
      Pukuhuoneessa katselin salavihkaa Terhiä, josta ei olisi millään uskonut tämän vasta äskettäin synnyttäneen!
      Jos emme olisi herättyämme Raijan kanssa rakastelleet, niin mistä olisi nyt tiennyt, vaikka kaluni Terhiä ihaillessani olisi jämähtänyt pystyyn.
      Saunassa keskustelimme sekä menneestä että nykyisestä mutta etupäässä tulevasta.
      Talot olivat sähkön puolesta omavaraisia. Katoilla olivat aurinkopaneelit sekä tuulivoimalat, sekä yllätys yllätys, kaikilla perheen jäsenillä myös omat dynamokuntopyörät. Sähköä syntyi myöskin kuntoillessa. Mekin Raijan kanssa saisimme samanlaiset.
      Sittenhän teillä jää sähköä myytäväksikin!
      Ei riitä myytäväksi vaan kaikki tuottamamme sähkö tulee käytettyä täysin omiin tarpeisiimme, vastasi Terhi minulle salaperäisesti hymyillen.
      Joko on saunottu tarpeeksi, kysyi Terhi, samalla ylisuureen saunan lämpömittariin kädellään tarttuen.
      Anna Terhi mennä, vastasi Onni nauraen, jolloin tyttö heti käänsi lämpömittarin vaakatasoon.
      Mi.. mitä tämä on? Tu.. tuohan tuntui aivan kuin olisi laskuvarjolla tullut alas! Tunsitteko? Ny.. nyt saa saunominen ainakin minun osaltani riittää tähän, menen suihkuun ja sitten sänkyyn! Minähän olen sairas.. vähintäänkin ylirasittunut tästä liiasta saunomisesta!
      Kapusin horjuen alas lauteilta ja yritin avata ovea pesuhuoneeseen, mutta se ei auennut, vaikka kuinka yritin työntää sitä auki.
      Mene tuosta vastapäisestä ovesta, kuului Onnin ääni lauteilta.
      Käännyin katsomaan taakseni.
      Mistä tuo ovi tuohon ilmestyi, eihän sitä siinä aikaisemmin ollut?! Mitä myrkkyä oikein sekoitit siihen pilsneriini, tiedäthän etten käytä huumeita!
      Puhdasta pilsneriä se oli, ja kun en itsekään huumeita käytä käytä, niin en niitä muillekaan tyrkytä, eikä olisi mistä tyrkyttääkkään!
      Olisi ehkä pitänyt sinulle tästä kertoa ensin, mutta kun aina ennen olit niin lujahermoinen niin.. no avaa nyt se ovi, niin näet mitä sen takana on!
      Käännyin, kävelin saunan toiseen päähän ja avasin sen.
      Polveni olivat pettää, suljin silmäni, silmiäni uskomatta ja tartuin ovenkarmiin pysyäkseni pystyssä.
      Pesuhuonetta en ollut nähnyt, vaan vain kapean, muutaman metrin pituisen käytävän, jonka päässä oli vihreksi maalattu teräsovi.
      Avasin silmäni, mutta näky pysyi yhä samana. Silmissäni musteni, polveni pettivät ja ennenkuin pyörryin, tajusin olevani kontallani maassa, polvet kivusta vihloen.
      Onni tule auttamaan, kuulin vielä ennen pyörtymistäni, lauteilta apuun hypänneen Terhin äänen, yrittäessään estää minua kaatumasta ja lyömästä päätäni. Viimeinen mitä näin ja tajusin ennen pyörtymistäni, oli Terhin himoittavan näköinen pillu silmieni edessä, ja kuinka kasvoni retkahtivat sitä vasten.

    • Anonyymi

      Heräsithän sinä Risto, ja nyt saat lopettaa heti alkuunsa tuollaisen monta kertaa vuorokaudessa saunomisen, eihän tuollaista kestä nuoremmatkaan saati sitten sinä!
      Heräsin sohvalla, pää Raijan sylissä.
      Missä? Mitä? Pillu?
      Terhi oli ilmestynyt näkökenttääni.
      Risto hourailee, kuului Raijan ääni.. Risto montako sormea?
      Kaunis!
      No nyt se pyörtyi taas!
      Enpäs, sanoin yrittessäni, silmät jälleen avattuani, nousta kyynärpäitteni varassa ylös.
      Onko meillä Raija vieraita?
      Ei vaan me ollaan vieraita ja pyörryit äsken kun olit saunassa!
      Raija, näin kauheeta painajaista, sievä tyttö saunassa… ...No jopas oli painajaista… ...No niin olikin kun se sauna muuttui hissiksi ja… ...Vesihiisi alkoi sihiseen siellä.. ei kyllä meidän pitää nyt Terhi soittaa Ristolle lääkäri!
      Risto, Onni tässä.. nousehan ylös siitä niin jutellaan.. ethän sinä ennen noin pienistä järkyttynyt!
      Pienistä.. kun sauna muuttuu hissiksi ja.. vai että pienistä, kaikkea muuta kuin pienistä?!
      Rauhoituhan nyt Risto ja kuuntele kun kerron.. tuokaa tytöt meille kahvia!
      Istuimme Raijan kanssa sohvalla vierekkäin, korviamme uskomatta.
      Sinulla siis… ...Ei vaan meillä… ...on tuolla parinkymmenen metrin syvyydessä talojemme alla puolen hehtaarin… ...ei vielä niin suuri, mutta kun laajennetaan niin… ...laajuinen tunneliverkosto… ...ei vaan asumistilaa.. oleskeluhuoneita, makuuhuoneita, keittiö, uima-allas, sauna ja vaikka mitä, se on vielä keskeneräinen!
      Ja haluat että sitä laajennetaan vielä minunkin taloni alle?
      Sitä ajattelin sinulle ehdottaa!
      Mutta se maksaa, eikä minulla sellaisia varoja ole, ja vaikka olisikin, niin käyttäisin ne johonkin aivan muuhun!
      Älä sinä siitä huolehdi, se kyllä järjestyy, no mitä sanot, tehdäänkö uusi yritys. käydäänkö katsomassa?
      Päässä pyörii, anna minun ensin ajatella!
      Pirkko mukanamme, lähtivät Onni ja Terhi jälleen esittelemään minulle maanalaista kaupunkiaan, sillä pieneltä kaupungilta se minusta kuulosti.
      Nyt laskeuduimme sinne vaatteet päällä, kylmässä saunassa.
      Näkemäni teräsoven takaa avautui sen avattuamme, toinen mutta paljon pitempi, ainakin parinkymmenen metrin pituinen käytävä, ovia kummallakin puolella.
      Tässä on heti oikealla puolella suihkutilat, jonne ensimmäisellä yrityksellämme olisimme menneet peseytymään.. pukuhuoneet, uima-allas.. valvontahuone.. varastotilaa käytävän molemmilla puolilla.. vaikka mitä!
      Käytävän päästä avautui ovi suureen halliin, jossa omissa nurkkauksissaan olivat omat tilansa kuntoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Keskellä hallia oli sivuiltaan noin kolme kertaa kolme metriä neliskulmainen.. Hissi? Kyllä vain, keskimmäisestä talosta, siivouskomero! Makuuhuoneisiin johtavat ovet olivat salin perällä.
      Istahdimme sohvanurkkaukseen keskustelemaan. Tytöt hakivat meille kahviautomaatista kahvia.
      Tämä näyttää hienolta myönsin, ympärilleni katsoessani.
      Onni puhui ainakin tunnin ajan ja me Raijan kanssa kuuntelimme hämmästyneinä, häntä kertaakaan keskeyttämättä.
      Eivätkä naapurit tajunneet sitä, mitä täällä tehtiin?
      Eivät, vaikka maata ja kiveä täältä ajettiin jatkuvalla syötöllä pois, mutta kun tehtiin se päiväsaikaan ja kaikki naapurit täällä käyvät töissä, niin onnistui!
      Ja työporukka oli Kiinasta?
      Kyllä vain, täysin kiinalainen homma tämä oli alusta loppuun, ja työn valmistuttua eivät jääneet tänne huutelemaan näistä asioista muille! Mutta jos laajennetaan tätä talosi alle, niin kutsutaan pojat jatkamaan hommia!
      Mietitään!
      Ja nyt uimaan!
      Uimapukuja ei meillä ollut kellään, vaan ei se meitä haitannut. uimme ilman.
      Tytöt supattelivat nauraa kikatellen keskenään.
      Lepotuoleilla istuessamme, tuli myöskin itsensä Evaksi esitellyt tyttö seuraamme, se toinen, Terhin lisäksi vauvan vastikään saanut kaunotar.
      Uituaan, liittyi hänkin seuraamme.
      Aloin aavistelemaan talokauppani kaikin puolin osoittautuvan todelliseksi lottovoitoksi.

      • Anonyymi

        Kaluni oli pystyssä ja yritettyäni sitä pyyheliinalla peitellä, kävi Raija sen nauraen sieppaamassa kaluani peittämästä.
        Mitä sinä sitä piiloittelet, eihän Onnikaan piiloittele omaansa!
        Niin mutta eihän minun kullini nyt edes seisokaan, eikä siinä siksi mitään peittelemistä olekaan! En tiedä että mikä minulla on kun ei enää moneen kuukauteen ole kalu seissyt niinkuin ennen ja tytöt saavat olla ilman, kun en jaksa enää heitä kaikkia tyydyttää!
        Kyllä minä siihen syyn tiedän, sanoi Terhi surullisena hymyillen Ei sinun elimessäsi mitään vikaa ole, vaan säikähdit kun maha alkoi meillä jokaisella kasvaa, eikä oltu enää sellaisia sorjia tyttöjä, joihin olit tottunut!
        Onni nyökkäili onnettoman näköisenä Terhin selitykselle.
        Niinhän se taitaa olla, enkä taida Ristostakaan saada apua kun sillä on tuo oma kulta, joka ei varmaankaan tykkää syrjähypyistä!
        Syrjähypyistä? Enhän minä ole Ristoa kieltänyt muita tyttöjä katselemasta, kun katselenhan minäkin muita poikia!
        Katselen, mutta pelkästään katselen, niinkuin sinäkin olet nyt katsellut Terhiä ja Evaa!
        Onko, kysyi Eva yllättyneenä, en minä ole huomannut!
        Niin kun se kääntää katseensa heti pois kun sinä käännät katseesi häneen! Ei tuo hänen seisokkinsa minusta johdu, vaan sinusta ja Terhistä, niin se tytöt on!
        Ihanko totta? Mulla maha vieläkin roikkuu, mitä kattomista mussa nyt oisi?
        Eikä roiku ja kun tulit tänne niin Ristolla heti kyrpä nousi pystyyn, samoin kuin Terhille aikaisemmin, ja sitä salatakseen se tuonne altaaseen heti ensimmäisenä hyppäsikin!
        Näin sivusilmällä, kuinka Eva epäuskoisen näköisenä tuijotti minua.
        Ja Onnilla varmaan seisoisi sinulle, jos tietäisi pääsevänsä kanssasi sänkyyn, nauroi Terhi.
        Milloin rakastelitte viimeksi.. kuinka usein teette sitä?
        Aamulla viimeksi, eilen kaksi kertaa, joskus jopa neljä viisi kertaa päivässä, se vaihtelee!
        Kauheeta!
        Hah hah, mitä kauheeta siinä on, muistathan sinä itsekin, kuinka Onni vielä viime jouluna oli vuoronperään meidän kaikkien tyttöjen kanssa ja hyvin jaksoi!
        Enhän minä sitä kauheena pitänyt, vaan että sehän kivaa.. Raijalle!
        Raija katseli vuoronperään sekä Evaa että Terhiä.
        Oletteko jo melkein puoli vuotta joutuneet olemaan ilman?
        Onhan meillä hieromasauvat jokaisella tytöllä ja niissä ladattavat batterit, joita kuntopyörää polkiessa, niitä ladatessamme, on kunto pysynyt hyvänä, joten onhan siitä se hyöty ainakin ollut!
        Saattehan te minun puolestani Riston kanssa olla, jos haluatte, ja jos Onni siihen suostuu! Haluan jakaa kanssanne sen vähän, mitä minulla on!
        Vähän? Nyt loukkaannun! No paljon sitten, haluan jakaa sinut tyttöjen kanssa! Suostutko? Onniltahan sinun sitä pitää kysyä, eikä minulta!
        Siihen minä suostun ilomielin, koska kuten jo äsken sanoin, en enää pysty yksin hoitelemaan tyttöjä!
        Eva hyppäsi tuon kuultuaan hetkessä ylös lepotuoliltaan, juoksi ne muutamat meitä eroittavat metrit luokseni, hypäten syliini niin että lepotuoli hajosi allamme.
        Hei sanoin hämilläni tytölle, hei vastasi tyttö sylissäni.
        Odottakaa, katsokaa tänne, kokeellaanpas nyt jotain, huudahti Terhi, Raijaa Onnin eteen työntäessään.
        Seiso Raija siinä!
        Ja Raijan siinä metrin päässä Onnin tuijoteltavana seisoessa, alkoi Onnilla kalu hetkessä seisomaan.
        No ei mutta nythän sinulla Onni taas seisoo jo taas niinkuin silloin ennen vanhaan, vuosi sitten, kun täytin kahdeksantoista!
        Minäkin täytin muutama viikko sitten kahdeksantoista!
        Se on maaginen luku miehille se kahdeksantoista, nauroi Terhi.
        Ehdin nähdä vain kuinka Onni ojensi käsiään Raijaa kohti, kun jo sylissäni oleva tyttö vei kaiken huomioni. Ilman minkäänlaisia esileikkejä otti Eva kaluni sisäänsä, ja alkoi kiihkeän ratsastuksen päälläni.
        Kun hän oli tullut ääneen huutaen, otti Terhi hänen paikkansa ja aloitti samanlaisen käsittelyn kullilleni, kuin Eva hetkeä aikaisemmin.
        Terhi oli jotain aivan mahtavaa, hänen vartalonsa, hänen olemuksensa, koko tyttö.
        Tunsin lämpimien aaltojen poukkoilevan kehossani.
        Tämä tuntui jo aivan joltain yliluonnolliselta, tuntien olevani kuin yhtä hänen kanssaan.
        Rakastin tätä tyttöä ja samalla hetkellä tämän itselleni tiedostaessani, laukesin tyttöön. Terhi huusi orgasmin saadessaan, lysähtäen sen jälkeen päälleni. Syleilimme huohottaen pitkään toisiamme.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nousimme saunahissillä takaisin ylös.
      Terhi ja Eva tietenkin kertoivat heti niille muille kolmelle, ylhäällä olevalle tytölle, mitä alhaalla oli sovittu ja tapahtunut, eivätkä he sen jälkeen enää laskeneet minua silmistään.
      Onni heidän anovat katseensa nähtyään, käänsi kysyvän katseensa minuun.
      Jaksaisitko Risto?
      Isoista vatsoistaan huolimatta tytöt alkoivat kiihoittamaan minua ja nyökkäsin myöntävästi.
      Kaikki kolme alkoivat käsiään taputtaen hihkumaan riemusta, päättäen heti vetää pitkää tikkua siitä, kuka heistä minut ensimmäisenä saa viedä kammariinsa.
      Minun nimeni on Seija, sanoi voittaja, ja minä asun tuossa toisessa talossa, lähdetäänkö setä?
      Voitte tytöt kutsua minua Ristoksi!
      Kaksi muutakin raskaana olevaa tyttöä asuivat Seijan kanssa samassa talossa, joten hekin lähtivät mukaani. Anna olisi Seijan jälkeen seuraavana vuorossa ja viimeisenä Jaana. Kaikki kolme yhtä kauniita. Tunsin saaneeni kuin kolme.. ei vaan neljä lottovoittoa Raijan ja Terhin lisäksi.
      Olo tuntui kuitenkin jotenkin kummalliselta, surulliselta, katsoessani Raijaa ulos mennessäni.
      Ei hätää kulta, pidä hauskaa, pidetään molemmat hauskaa!
      Heilautin kättä vastaukseksi.
      Minulle tämä ei ollut uutta, viimeisillään raskaana olevan naisen kanssa rakastella, sillä olihan minulla kaksi aikuista lasta, mutta siitä oli jo niin kauan, että jouduin ensin miettimään, että missä asennossa sen heidän kanssaan tekisin, mieliasentoni kun eivät nyt tulleet kysymykseenkään.
      Kysyin tytöiltä heidän toivomuksensa ja hyvinhän se sitten meni.
      Halusin saada heille kaikille tämän yön aikana orgasmit, joten käytin enimmäkseen vain kieltä ja sormia, ja vasta orkkujen alkaessa heillä lähestymään, työnnyin heihin.
      Vain kaksi, Seijan ja Annan ehdin heistä tyydyttämään, kun minulta jo tuli.
      Esitin anteeksipyyntöni Jaanalle, heistä viimeiseksi jäljelle jääneelle tytölle.
      Tyttö hymyili minulle ystävällisen näköisenä. Hän avasi suunsa, alkaessaan minulle vastaamaan, huulet olivat ehtineet jo muutaman sekunnin ajan liikkumaan, ennenkuin vasta kuulin hänen äänensä, ja kun hänen huulensa lopettivat liikkeensä, yhteen hänen ne sulkiessaan, kuului vielä hänen äänensä sen jälkeen yhtä kauan.
      Hieroin hämmästyneenä silmiäni, tyttöjen alkaessa yhteen ääneen nauramaan.
      Jaana ei ole paikkakuntalaisia, vastasi Seija hämmästyneen kysyvään katseeseeni.
      Saa itse sinulle kertoa, että mistä kaukaa hän on! Rakastamme häntä kaikki, anna hänen nauttia itsestäsi ja tästä yöstä!
      Seija ja Anna kävivät häntä halaamassa, ennenkuin poistuivat yöpuulle.
      Kiitos Risto, hyvää yötä teille molemmille!
      Jaana nousi vaivaloisesti ison vatsansa kanssa ylös sohvalta, jolloin riensin häntä tukemaan!
      Tule Risto, sanoi hän käsivarrestani tukea ottaen, huoneeni on tuo viimeinen oikealla.
      Tunsin heti hänen kosketuksestaan virtaavan jotain kummallista lämpöä sisimpääni, kuin suurta rakkautta, erillaista kuin ennen tuntemani, muiden naisten kanssa.
      Se yö tulisi kokonaan muuttamaan loppuelämäni, mitä en kuitenkaan vielä sillä hetkellä osannut edes aavistaakaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloimme Raijan kanssa valmistelemaan muuttoa uuteen taloomme, jonka Raijakin nytt alkoi tuntemaan omakseen, vaikkakin alussa sen ostamisesta alkaessani hänelle puhumaan, oli hän vielä silloin tuntenut itsensä siinä ulkopuoliseksi.
      Samalla kun irtisanomassani vuokrahuoneistossani pakkasimme tavaroita muuttoa varten laatikoihin, keskustelimme pernpohjin uudesta, muuttuneesta suhteestamme, uusine seksikumppaneinemme, ja päätimme silti yhä pysyä peruskumppaneina, heistä huolimatta. Rakkauttamme toisiimme emme päästäisi ruostumaan, vaan Onni avovaimoineen tulisi olemaan vain ikäänkuin piristysruiske suhteellemme.
      Rakastuit Terhiin, Evaan, Seijaan… ...Pimuun, Kivaan… ...kaikkiin heihin, aivan niin, kissoja myöten!
      No kun olen niin kissarakas!
      Niinpä niin, mutta ihastuin se minäkin Onniin, jos en suorastaan peräti rakastunut häneen!
      Mutta rakastat silti minua Onnia enemmän, niinhän?
      Ja sinä minua, sitä viisikkoa enemmän, etkös?
      Vakuutimme toisillemme keskinäistä rakkauttamme, käyden sen makuuhuoneessa vielä sinetöimässä.
      Muutto sujui ilman kommelluksia, mitä nyt naapuritalossa asuva vanha leskirouva Vieno Väljänen kävi itkemässä tulevaa ikäväänsä, sitten kun olen täältä muuttanut pois. eikä minua täällä enään ollut hänen rollaattoriaan huoltamassa.
      Kuule Risto määkin muutan ens kuussa!
      Aijaa minne?
      No tonne ton alakerrassani asuvan Niilon luokse!
      Mutta sittenhän sinun niihin kalliisiin seksihepeneisiisi sjoittamasi rahat eivät menneetkään aivan hukkaan!
      Meni ne, ihan sitten hukkaan, enkä ees saanu nisstä rahoja takasi!
      Aijaa, mutta juurihan sanoit niillä vietelleesi Niilon!
      Enkä sanonu!
      Joo et sanonutkaan, ja kyllähän tuollainen tyttö ilman niitäkin viettelee miehen kuin miehen!
      Niin viettelenkin, kyl mä vieläki nii hyvän näkönen muija oon!
      Mitä, vietteletkö?
      Varmistin kun luulin kuulleeni väärin, sillä Vieno sanoi aina joka asiassa vastaan.
      No itekki sanot just nii! Ko mä ne kalliit seksihepeneet takkini alla menin Niilon luo nii se sano että ota noi kuteet kans pois päältäs kun ne peittää sun sulos ja mä siihen että otan jos meet mun kanssa naimisiin ja Niilo sano että mennää ja heti ja jo ens kuussa!
      Eikös olekkin komee sormus täh?
      On, oikein sievä on!
      Ei Risto maha mittää, sanoi Vieno sitten lopuksi, pää kallellaan minua säälivän näköisenä katsoen.
      Sä olet varmaan Hämeestä, niitä Hämeen hitaita, et osaa pitää puolias ja ny jäit nuolee näppejäs kun ehti Niilo kosii mua ennen sua, Risto parka, moi!
      Todella, mikä menetys, sydämmeni tiputteli karvaita kyyneleitä.
      Kun olimme saaneet talossamme sinne tuodut huonekalut ja tavarat omille paikoilleen, kävimme huonekaluliikkeestä sinne valitsemassa ja ostamassa loput puuttuvat huonekalut, sillä talo oli iso ja entinen vuokra-asuntoni oli ollut pieni, vaikka kaksio oli ollutkin.
      Ja sitten olikin tupaantuliaisten aika.
      Juhlistimme sitä tyttöjen yhdessä tekemällä juhla-aterialla uudessa keittiössämme.
      Eikä tarvitse kauhistella sähkölaskua, vaikka antaisi paistin kypsyä uunissa vähän kauemminkin, röyhtäili Onni syönnin jälkeen sohvalla.
      Kiitos tytöt maittavasta ateriasta!
      Ja sitten alkoi minulla ja Onnilla kova urakka, kolme tyttöä miestä kohti, vaikka minun hoidettaviksenihan se jäi se hänen viisikkonsa, kun oli vain Raijasta kiinnostunut, mutten valittanut.
      Päätimme tyttöjen kanssa viettää sen yön keskimmäisessä talossa ja vieläpä, jos mahdollista, kaikki me kuusi vierekkäin.
      Terhillä ja Evalla olivat tietenkin lapsensa mukanaan, jotka nukkuivat kahdestaan samassa kehdossa. Jos niitä yritti pitää erossa toisistaan, alkoivat heti itkemään.
      Haimme kaikki patjat olohuoneen lattialle, ja valot päällä aloitimme yhteiset orgiamme.
      Sain Onnilta täyden purkin Viagraa.. purkillisen.. yrittikö Onni sanoa minulle jotain.. oliko tapahtunut vaihtokauppa.. oliko minulla nyt haaremi.. ja lastentarha.. a p u v a ..tai en sittenkään tarvinnut vieä apua aaah.. seuraava tyttö ..katsotaan sitten huomenna

    • Anonyymi

      Tunsin unen läpi, kuinka jokin nelitassuinen tassutteli säärtäni pitkin mahalleni ja mahaltani rinnalleni, johon se jäi istumaan.
      Avasin silmäni, ja näin kissan, Saaran.
      Huomenta Risto, nukuitko hyvin?
      En pystynyt liikkumaan, vaikka olisi tehnyt hieroa silmiäni.
      Tyttöjä kummallakin puolellasi, joiden kanssa yöllä rakastelit, oliko hauskaa?
      En saanut sanaa suustani, en pystynyt puhumaan ja aloin tuntemaan paniikkia. Teki mieli huutaa, mutten pystynyt siihen.
      Katso Risto heitä!
      En saanut päätäni käännettyä kumpaankaan suuntaan, mutta silmiäni pystyin kääntämän, ensin vasemmalle, sitten oikealle.
      Näetkö,. tyttöjen selkiä kummallakin puolellasi, heräät ja ensimmäisenä näet yöllä paneskelemiesi viiden tytön kääntyneinä poispäin sinusta!
      Et vastaa, näetkö?
      Räpäytin silmiäni myöntämisen merkiksi.
      Saara-kissa tuijotti silmiini pää kallellaan.
      He saivat orgasminsa, eivätkä välitä sinusta enää sen enempää!
      Kissa nuoleskeli hetken aikaa tassujaan, kunnes jatkoi puhettaan.
      Mutta sehän on toisarvoinen asia, koska sinä rakastat heitä ja se on tärkeintä! Eikö vain?
      Saara haukotteli pitkään.
      Raijan kanssa herätessäsi saat ihailla vain yhtä selkää, mutta nyt peräti viittä, eikös olekin ihanaa ja oikein teit kun vaihdoit hänet näihin pelkästään Onniaan rakastaviin tyttöihin, etkös tehnytkin?
      Kissa kosketti tassullaan huuliani ja kuulin kurkustani lähtevän huokaisun.
      Tunsin paniikkia, Raija, minun Raijani nukkuin juuri tällä hetkellä Onnin sylissä, ja tunsin kuinka valtava mustasukkaisuus täytti mieleni.
      Et vastaa! Miksi et? Kaduttaako vaihtokauppasi sinua Risto nyt?
      Aina kun heräsin, ja ennenkuin silmänikään avasin, tunsin Raijan käpertyneenä syliini, ja minä vain katselin häntä, kunnes hänkin heräsi ja.. ja.. !
      Ja mitä Risto?
      Halasi ja suuteli minua!
      Ja sanoi rakastavansa sinua?
      Niin.. niin hän sanoi, joka ikinen kerta yhdessä herätessämme!
      Tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valumaan poskiani pitkin ja itkin.
      Reino, kuulin hiljaisen kuiskauksen oikealta puoleltani, samalla kun tunsin kissan hyppäävän pääni yli pois rinnaltani.
      Avasin silmäni ja käänsin pääni kuiskauksen suuntaan.
      Kyynelverhon takaa näin laitimmaisen tytön nousseen patjan päällä istumaan ja vilkuttavan minulle.
      Pyyhin kämmenselällä silmäni kuiviksi ja.. Jaana vinkkasi minua kutsuvasti, samalla kun nousi seisomaan. Tule kuulin hänen kuiskaavan minulle ja seurasin häntä keittiöön!
      Hänen alkaessaan keittämään kahvia, istahdin minä pöydän ääreen, nojaten päätäni käsiini.
      Kuulin kuinka kahvin valmistuttua, Jaana asetti kahvikupin eteeni, ja avasin silmäni.
      Kissasi puhui minulle ja minä puhuin sille, olen menettänyt täysin järkeni!
      Tiedän, mutta et sinä järkeäsi ole menettänyt! Kuulit todellakin Saaran puhuvan, mutta se ei ollut hän, vaan se olin minä, joka puhuin kanssasi Risto!
      Sinä? Mutta sinä nukuit kaukana minusta ja kissan ääni kuului aivan leukani juuresta! Ethän se voinut olla sinä!
      Minä se olin, usko minua! Käytin telepatiaa Saaran välityksellä!
      Päätin uskoa, koska järkevämpääkään selitystä ei tullut mieleeni.
      Risto, haluaisin muuttaa luoksenne, hyväksyisittekö minut lapsineni kanssanne asumaan?
      Mutta.. haluatko sinä muuttaa täältä pois.. minun ja Raijan luo, miksi?
      Olen alkanut tuntemaan täällä itseni ulkopuoliseksi ja vieraaksi, mutta sinun ja Raijan seurassa tunnen viihtyväni, rakastan teitä molempia!
      Minä tunnen samoin sinun seurassasi, vastasin, laskien käteni tytön pöydällä olevan käden päälle. Mutta minä en voi vastata Raijan puolesta, ja sinun onkin kysyttävä sitä häneltä itseltään!
      Lähden nyt omaan talooni, lähde mukaani odottelemaan Raijaa, ehditään varmaan nukkuakin vielä vähän aikaa!
      Raija herätti meidät, pyytäen minua olohuoneeseen.
      Kuule Onni, olen päättänyt muuttaa pois luotasi!
      Hätkähdin. Onnin luokseko?
      En vaan pois täältä, jonnekin, minne tahansa mutta pois, kauas täältä! Tämä on aivan mieletöntä, aivan mieletön paikka!
      Minäkin päätin aamulla muuttaa täältä pois, haluaisitko muuttaa kanssani entiseen kotiimme?
      Voi haluaisin rakkaani, muutetaan jo tänään!
      Raija, saanko tulla mukaanne, rakastan teitä kumpaain, rakastatko sinä Raija minua?
      Haluaisit lähteä täältä kanssamme?
      Kyllä Raija, saanko? Rakastan sinua Raija!
      Raija nousi ylös ja käveli Jaanan eteen.
      Rakastat minua, niinkö??
      Ja Ristoa!
      Raija taputteli kevyesti tytön vatsaa. Tuon vauvan takia saat seurata mukanamme, pois tästä hullun pesästä!
      Kiitos Raija, sanoi Jaana hiljaisella äänellä, kiertäen kätensä tämän kaulaan.

      • Anonyymi

        Lähdin tapaamaan Onnia.
        Myyn talon sinulle takaisin, haluan takaisin entiseen, rauhalliseen elämääni, perun kaupat kanssasi! Onnilta loksahti suu auki, eikä vähään aikaan saanut sanaa ulos suustaan. Oho, saathan sinä sen tehdä, mutta olen todellakin pettynyt! Mikä muutti mielesi? Eilenhän olit niin innostunut, muuttaessasi tänne, samoin Raija! Mitä Raija sanoo tuohon, oletko hänen kanssaan keskustellut tästä?
        Raija haluaa myös pois täältä, niinkuin minäkin ja hän aloitti jo pakkaamisen!
        Kuten jo sanoin, niin enhän minä halua enkä aio teitä estää, mutta siitä, mitä olette täällä jo ehtineet näkemään, ette missään nimessä saa kertoa eteenpäin, lupaatko? Voitko luvata sen myöskin Raijan puolesta? Puhuimme jo siitä keskenämme ja hän lupasi olla hiiskumasta tästä sanallakaan muille!
        Minne muutatte, eihän teillä ole edes uutta asuntoakaan tiedossa?!
        Minulla ovat vielä avaimet vanhaan asuntooni ja kuukausi irtisanomisaikaa jäljellä, ja olen varma siitä, että hyvänä ja rauhallisena vuokralaisena saan peruttua irtisanomisenmme! Tai ehkäpä löydän sieltä jonkun sopivan talon, kun Raijakin aloittaa musiikinopiskelunsa, ja siitä syntyy ääntä ja väkisinkin jotkut naapurit tulevat tuntemaan siitä itsensä häirityiksi!
        Käydään kuitenkin Raijan kanssa vielä tänään katsomassa erästä taloa siellä vajaan kymmenen kilometrin päässä siitä vuokra-asunnostamme ja ehkä sitä vielä ei ole myyty kun oli ylihinnoitettu, muuten olisimme sen melko varmaan silloin ottaneet!
        Jaana ilmestyi paikalle ja kertoi Onnille päättäneensä muuttaa pois minun ja Raijan kanssa.
        Onni yritti muuttaa tytön mieltä ja kun ei siinä onnistunut niin lopetti taivutteluyrityksensä.
        Olet aina tervetullut tänne takaisin, milloin vain, sanoi hän lopuksi.
        Onni lupasi maksaa muuttomme, ja koska olisi ollut aivan turhaa viedä mukanamme, tähän Onnilta ostamaamme ja hänelle takaisin myymäämme taloon jo tänne hommaamiamme huonekaluja, päätimme ne jättää tänne ja ostaa uudet kalusteet tulevaan asuntoomme, varsinkin kun Onni lupasi nekin puolestame maksaa.
        Tytöiltä löytyi meille makuupussit ja makuu-alustat, sekä myös kolmen hengen teltta seuraavien öiden yöpymiseen tyhjässä, vanhassa asunnossamme. Teltassa olisi viihtyisämpää nukkua, kuin tyhjässä, kolkossa huoneessa.
        Volkkariini ei paljon muuta sitten mahtunutkaan.
        Ei tule mitään ja tuohon romuun en Jaanaa päästä, sehän on hengenvaarallinen! Odottakaa kun soitan, muistin juuri että eräällä tuttavallani on muutaman vuoden ikäinen Volvo, josta haluaa eroon kun häneltä meni kortti ja vaimolla jo on oma auto!
        Ei mennyt kuin puoli tuntia, kahden auton peräkanaa ajaessa Onnin tontin eteen kadun reunaan. Bensa Volvo ja jokin pieni sähkö-auto.
        Uskalsit itse ajaa vaikkei sinulla ole korttia, ihmetteli Onni. Mies myönsi uskaltaneensa, vaimon näyttäessä moisen uhkapelin johdosta vihaiselta.
        Onni osti ja maksoi Volvon omasta taskustaan nimelleni, kuuntelematta vastaväitteitäni.
        Kiitän! Ole hyvä.. ajattelen vain turvallisuuttanne tien päällä, jota et itse tee!
        Ajoimme Onnin luota suoraa taloa katsomaan, ensin varmistuttuani, ettei sitä vielä oltu myyty.
        Talo oli meille kummallekin mieluinen, Jaana myös ihastui siihen, ja meklarin vielä laskiessa sen hintaa tuntuvasti, lyötiin kaupat lukkoon. Tutkituttaahan se tietenkin ensin olisi pitänyt, mutta luotimme onneemme ja kun meklarilla oli meille näyttää jonkun puolueettomaksi väittämänsä rakennusmestarin lausunto, talon loistavasta kunnosta, niin skannasimme sen vain kännyihimme, ja teimme kaupat.
        Talo oli kaksikerroksinen, ja huoneita riittämiin. Jaana valitsi huoneensa yläkerrasta, vaikka synnyttämiseensä saakka saikin asua alakerrassa.
        Koska talo oli nyt meidän, jäimme sinne yöksi. Pystytimme teltan keittiöön, levittäen makuu-alustat ja makuupussit siihen.
        Teltassa oli ahdasta, joten käytimme makuupussejamme lisäpehmusteina allamme ja haimme autosta filtit peitoiksemme.
        Emme voineet Raijan kanssa olla rakastelematta, jota Jaana ahtaassa teltassa mielenkiinnolla aivan kiinni meissä seurasi.
        Raijaa Jaana alkoi säälittämään ja orkut saatuaan, pyysi minua näyttämään että miten se mieheltä noin pitkällä raskaudessaan olevan naisen kanssa onnistuu.
        Työnnyin Jaanaan takaapäin, ulkona ukkosen jylistessä.
        Koska tulin nopeasti, käytin kättäni, niin että Jaanakin sai orkut.
        Vaikka teltassa ahdasta olikin, niin nukuimme kuitenkin kaikki hyvin.
        Kävimme jokainen yöllä vuorollaan vessassa ja miten ollakaan, oli Raija jossain vaiheessa joutunut minun ja Jaanan väliin. Unissaan oli hän alkanut itseään runkkaamaan ja puoliunissaan ihmetellyt että mitenkäs tämä ei nyt tunnukaan yhtään miltään ja lisännyt vauhtia, Aamulla nauroimme sitten makeasti kaikki kolme tuolle tapaukselle. Raija oli herännyt Jaanan huutaessa orkuissaan. Oli käsi Raijalta eksynyt pimeässä teltassa ihan sitten väärän pimpsaan. No sattuuhan sitä nauroimme yhteen ääneen.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17958419/ristoraijaonniterhijaanaminasinahanmetehe-kohtalomuuttotuulella
      Vettä tuli kuin kaatamalla, ajaessamme Raijan kanssa Onnin ja Terhin luota takaisin kotiin, niin että välillä tuntui kuin olisi ohjaillut jokilaivaa.
      Pääsimme kuitenkin onnellisesti takaisin kotiin, Jaanan itkien halatessa meitä kumpaakin, tultuaan meitä jo autotalliin vastaan.
      Olin niin huolissani teistä kun vettä alkoi satamaan kuin Esterin perheestä!
      Perheestä?.. Joo Jaana, perhe on pahin. nauroi Raija, Jaanan pikkukarhunsyleilyssä pyristellessään.
      Pelkäsin että Onni ja tytöt houkuttelevat teidät jäämään sinne, ja minä Raimon kanssa olisin jäänyt yksin tänne!
      No mutta emmehän me nyt sinua Thunder olisi tänne yksin jättäneet, lohdutteli Raija Jaanaa.
      Tiedän sen, nyyhkytti Jaana, tiedän että te kumpikin rakastatte minua, ettekä olisi minua tänne yksin jättäneet, mutta minua peloitti silti.
      Mutta nyt olemme täällä, emmekä jätä sinua tänne enää yksin!
      Tulkaa kanssani sänkyyn lohduttamaan minua!
      Reino tulee, minun pitää täyttää opiskeluanomus kun sillä on jo kiire, ja sen pitää olla jo heti aamulla aikaisin postilaatikossa, ennenkuin tyhjentävät sen!
      Rakastelimme Jaanan kanssa kahdestaan, jonka jälkeen teimme yhdessä ruokaa, ja kutsuimme Raijankin kanssamme syömään.
      Raija oli jo anomuksensa saanut valmiiksi, ja kävimme sen kolmisittain postittamassa.
      Vettä tulee vieläkin kuin Esterin perheestä, kuului Jaanan toteamus takapenkiltä.
      Ei vaan pyllystä, korjasi Raija nauraen.
      Vettä tulee vieläkin kuin Esterin perheen pyllyistä, korjasi Jaana vuorostaan.
      Korjasimme Raijan kanssa yhdessä tuon sanonnan Jaanalle, joka sadetta auton ikkunasta ulos katsoessaan tuumasi, että ahdasta tulisi Esterin kanssa täällä takapenkillä istua, jos mukaan tuppaisi.
      Illalla saunan jälkeen ensin kolmisittain kiihkeästi rakasteltuamme, siirryimme sängystämme olohuoneen sohvalle telkkua katselemaan.
      Mitä sinä Risto teet, mikä tuo vihko on, jota joka ilta itseksesi tutkiskelet ja välillä siihen jotain kirjoittelet, näytäpäs Risto!
      Ojensin kädessäni pitelemän vihkon Raijalle, joka sitä alkoi selailemaan.
      ”Matti halasi itkevää Maijaa hyvästiksi. Huomenna sulamme pois, itki Maija. Hyvästi Matti. Hyvästi Maija….”
      Mitä tämä on? Raija käänsi kysyvän katseensa minuun.
      Kirjoitan romaania!
      Romaania.. mistä.. Matista ja Maijasta jotka.. sulavat pois! Sulavat pois?
      Niin, ne ovat isoja lumiukkoja, luminainen Maija ja lumimies Matti, jotka kevään tullessa sulavat pikkuhiljaa pois! Se on surullinen tarina ja olen päässyt siihen saakka kun seuraavana päivänä tulee lämpö-asteita ja Matti ja Maija sulavat pois!
      Mutta eihän tässä ole kuin vain muutama kirjoitettu sivu, tuskin riittävät novelliin, saati sitten romaaniin.. ja miten tästä sitten jatkat kun Matti ja Maija ovat sulaneet pois?
      Levittelin avuttomana käsiäni.. en tiedä.. eka romaanini.. ei mutta nyt tiedän, ostavat ison pakastimen ja…!
      Risto rakas, naurahti Raija, ojentaen minulle vihkoni takaisin.
      Ei sitä kukaan tule lukemaan, ei sinusta ole kirjailijaksi, lopeta tuhlaamasta aikaasi tuollaiseen!
      Joo.. taidat olla oikeassa, ei minusta ole kirjailijaksi!
      Revin vihkon.
      Raija nousi ylös sohvalta ja haki huoneestamme kitarani, jonka ojensi minulle.
      Mutta esiintyjiksi meistä kummastakin on, ja nyt Risto alat tekemään meille musiikkia, esitetään sitä sitten yhdessä!
      Minä myös haluan esiintyä kanssanne, kuului sohvan päästä Jaanan innostunut huudahdus.
      Joo esiinnytään kaikki kolme yhdessä.. mutta mikä triolle nimeksi?
      Miten olisi Trio The End?

    • Anonyymi

      Ja nyt esiintyy... maailmankuulu... TRIO THE EEEND!
      Juoksimme lavalle, minä, Raija, Jaana ja Eeva.
      Eevan, kahdeksantoistavuotiaan kauniin vihreäverikön, lempinimeltään Nurmi, olimme Raijan ystäväpiiristä löytäneet bändiimme rumpaliksi. Hän oli ollut Raijan luokkatoveri musiikkitunneilla.
      Raija soitti soolokitaraa, Jaana soitti bassokitaraa ja minä soitin triangelia elikkä pimpparautaa ja olin yhtyeemme solisti.
      Niin tai solistejahan olimme kaikki, vuoronperään.
      Itse en kitaraa soittanut, koska nuoruudessani olin joskus ollut kuuluisampi kuin Beatlesit, Rollarit ja kaikki muutkin yhteensä, enkä halunnut itseäni tunnistettavan soittotyylistäni, koska olin etsintäkuulutettu ympäri maailmaa veropetoksistani, sekä mafioiden ilmiantajana, niidenkin etsimä takaa-ajettu. Entisenä salaisena agenttina, rocktähtenä ja veronkiertäjänä, oli minun pidettävä matalaa profiilia, joten vaikka kuinka olisi minulla mieli tehnyt kitarasoolojani vedellä konserteissamme, piti minun vain tyytymään pimppiraudan kilkutteluun, jossa olin todella hyvä.
      https://www.youtube.com/watch?v=GvSS6_eDHiE
      Advanced Techniques on Triangle
      Jokaisen triangelisooloni jälkeen, oli lava aina täynnä tyttöjen sinne heittämiä pikkareita ja niiden joukossa myöskin miesten kalsareita, mutta kanssaesiintyjilleni tietenkin tarkoitettuja.
      Tamburiinisoolojeni jälkeen ei varmaan enää ainoallakaan tytöllä katsomossa ollut alushousuja jalassaan, joten talvipakkasilla esiintyessämme, tuollaisia sooloja oli yleisön terveyttä silmällä pitäen vältettävä, etteivät olisi saaneet virtsarakon tulehdusta minun takiani.
      https://www.youtube.com/watch?v=odLL042FKxE
      Genesis - the tambourine dance
      Mutta takaisin juuri tällä hetkellä tapahtuvaan esiintymiseemme!
      Sekä lavalla että katsomossa jytäsi!
      Pirkko veteli sooloaan yleisön huutaessa kuin ekstaasissa!
      Jaana hyppi bassoaan soitellen Pirkon vierellä ja Eeva paukutteli rumpupatteristoaan taustalla, minun kilistellessäni pimppirautaani hiki hatussa tyttöjen vierellä.
      Trio the End? Nimeämme ihmeteltiin, sillä meitähän oli neljä, ja miksi The End? Miksi? Miksi ei? Mutta hieman muutimme yhtyeemme nimeä tuollaisten kyselyiden johdosta, Trio the End and a hat! A? A hat? A hat! Halusin vaatimattomasti vain olla pelkkä hattu, mikä lie hattu vain muiden hattujen joukossa.
      Konserttiemme jälkeen oli tytöilläni aina iso lauma ihailijoita hotelliemme edessä, heidän sänkyihinsä pääsyä odottamassa, mutta tytöt eivät sänkyihinsä hyväksyneet ketään muuta miestä, kuin vain pelkästään minut. Rakastin heistä jokaista, nyt myös Eevaakin.
      Jokaisen konserttimme jälkeen sain valita ja osoittaa yhden, tai korkeintaan kaksi tyttöä yleisön joukosta, yhteiseen sänkyymme, yhteisiin orgioihimme osallistumaan.
      Jaanahan oli humanoidi, multa silti tosi ihminen, ja hänellä oli vekotin, joka sai kyrpäni yhtä soittoa seisomaan, pystyen joka ikisen heistä yksinäni tyydyttämään.
      Jaanalla oli myöskin sellainen ihmeellinen kamera, jolla otetut kuvat ihmisistä olivat kuin oikeita käsin kosketeltavia ihmisiä, ja ihan sitten kuin ihmisiä.
      Joten...näytti kuin suuri sänkymme olisi ollut täynnä minuja rakastelemassa heitä, Raijaa, Jaanaa ja Eevaa, minun rakastellessani konserteistamme poimimiani ihailijattariani, mutta uskollinen heille olin, heitä vain rakastaessani.
      No ei mutta nythän tämä minun juttuni meni aivan täysin sitten käsittämättömäksi pipariksi, kun unohdin tästä tuossa ylhäällä alun, mutta tässä se nyt tulee.
      Heräsin eräänä aamuna Raija ja Jaana kainaloissani, heidän herättäminään.
      Herää Risto!
      Risto herää!
      Mitä..mitä nyt?
      Ulvoit unissasi kuin palosireeni!
      Niin..niin kun näin unta että suuri tyttölauma jahtasi minua!
      Ja sait unissasi orkut, vaikka ennen nukahtamistasi nait meistä kumpaakin, hämmästeli Jaana, peiton alta spermaista kättään vetäessään. ja sitä minulle ja Pirkolle näyttäessään.
      Petitkö minua ja Jaanaa unissasi, kysyi Pirkko syyttävällä äänellä.
      E..een kun pikkuisen vain!
      Pikkuisen vain..kuinka niin pikkuisen vain kun sinähän siitä pikkuisesta vain sait orkutkin?
      No kun se Eeva kuului meidän perheeseen, ei se vieras ollut, sinun entinen luokkakaverikin..siinä unessa..ja asui täällä!
      Mikä luokkakaveri ja mikä Eeva..ei minulla..ai mutta..kerroppa vähän enemmän siitä Eevasta!
      No sillä oli vihreä tukka ja se soitti rumpuja ja meillä oli nelisittäin oma maailman kuulu bändi ja me esiinnyttiin ja rakasteltiin kaikki neljä yhdessä ja..hyh..minähähän olen aivan spermassa..menen suihkuun!
      Ei voi olla totta, sillä minähän tosiaankin muistan erään Eevan musiikkitunneilta, soitti rumpuja, sillä oli vihreäksi värjätty lyhyt tukka ja sitä kutsuttiin...!
      Nurmeksi..Nurmi oli sen tytön lempinimi!
      Pirkko tuijotti minua hämmästyneen näköisenä, silmät levällään, sanaakaan suustaan saamatta.
      Tuo uneksimani vihreätukkainen tyttö Eeva nimeltään, siis todellakin aivan oikeasti oli olemassa, ja kuinka kaunis hän olikaan ollut.
      Horjuin vielä unenpöpperöisenä pesuhuoneeseen, laitoin saunan päälle, ja istahdin penkille sen lämpeämistä odottamaan.
      No jopa oli uni.

      • Anonyymi

        Äh..kutsun Raijaa joskus Pirkoksi, ties miksi..alkavaa dementiaa sulla, tuumailee Raija silloin suutuksissaan, kun ei tykkää itseään Pirkoksi kutsuttavan. Ymmärrän, anteeksi Raija.


    • Anonyymi

      Loppuu kesken.

    • Anonyymi

      Vuosi oli jo kulunut, pikku perheemme muutosta omaan isoon omakotitaloomme.
      Oma koti hurjan kallis, mutta olihan se kuitenkin meille kaikille kullan kallis.
      Raija oli minun avovaimoni ja luonamme asuva Jaana meidän ystävämme, hyvä ystävämme.
      Nukuimme kaikki kolme miltei aina yhdessä.
      Jaana oli saanut pojan vuosi sitten, jolle oli antanut nimen Raimo.
      Minä en ollut pojan isä, vaan se oli hyvä, vanha ystäväni Onni, jonka Jaana oli jättänyt, tämän tyttöystävälaumansa takia, joista jokainen oli saanut lapsen Onnin kanssa ja uusiakin varmaan oli jo tulossa. Onni kun ei ollut vain yhden naisen mies, vaan hän rakastui kaikkiin näkemiinsä naisiin.
      Raimo piti äitinsä Jaanan lisäksi myös minua ja Raijaa vanhempinaan, ja me vuorostamme häntä äitineen perheenjäseninämme.
      Ja sitten meillä oli kissa nimeltään Mirri, joka oli ottanut elämäntehtäväkseen Raimon hoitamisen sekä hänestä huolehtimisen.
      Mirri ei hetkeksikään päästänyt poikaa silmistään, eikä antanut tämän karata turvalliseksi katsomansa rajan ulkopuolelle, ei sisällä talossa, eikä ulkona pihalla. Jos poika vain yrittikin häipyä omille teilleen, tarttui kissa heti hampaillaan pojan vaatteista kiinni, ja veti tämän takaisin pojalle asettamiensa rajojen sisäpuolelle.
      Sen jälkeen piti Mirri ankaran puhuttelun, mouruamalla syyttävästi pojalle, jota poika katuvan näköisenä peukaloaan samalla imien tarkkaavaisena kuunteli.
      Tuntui kuin Raimolla ja Mirrillä olisi toiminut jonkunlainen telepatia, ja että he olisivat ymmärtäneet toisiaan, jo pelkästään toisiaan silmiin katsomalla.
      Kissa kuunteli pää kallellaan pojan jokeltua, äännähdellen tälle välillä vastauksiaan, ja päin vastoin, Raimon vuorostaan kuunnellessa
      Mirrin tarinointeja tälle.
      Mirrille ei tarvinnut kuin vain sanoa että haeppas Mirri Raimo nukkumaan, niin kohta oli kissa jo käynyt hakemassa pojan nukkumaviltilleen, ja jäänyt siihen itsekin pojan kanssa nukkumaan. He olivat eroittamattomia ystävyksiä keskenään, rakastaen toinen toisiaan.
      Mirri rakasti myös minua, kuten minä myös mirriä, olihan hän ollut minulla jo pennusta lähtien.
      Meidän perheessämme kaikki rakastivat toisiaan ja olimme kaikki onnellisia.
      Me Raijan kanssa rakastimme Jaanaa, ja Jaana meitä ja
      rakastelimme usein kolmisittain keskenämme, eikä se tuntunut meistä ollenkaan väärältä.
      Jaana oli oikealta nimeltään Thunder, ja alunperin Suomen rajojen ulkopuolelta.. aurinkokuntamme.. jopa peräti koko galaksimme ulkopuolelta tänne tullut humanoidi, mutta tosi ihminen hän siitä huolimatta oli, ja ihmiseltä hän näyttikin, mutta pieniä erikoisuuksia, meihin ihmisiin verrattuna hänessä kuitenkin oli, mutta niistä sitten lisää myöhemmin.
      Jaana oli hyvä ja erittäin rakkaudellinen, eikä hänen sydämessään vähääkään pahuutta ja ilkeyttä vaikuttanut olevan.
      Oli uusi päivä ja olimme juuri heränneet.
      Huomenta Risto, rakastan sinua!
      Sain Jaanalta aamusuukon.
      Niin minäkin sinua Thunder!
      Niin mitä sinäkin Risto minua?
      Rakastan sinua!
      No mikset sanonut sitä sitten?
      Huomenta Raija, rakastan sinua!
      Huomenta Jaana, minäkin rakastan sinua!
      Ja jo toiset aamusuukot vaihdettiin keittiössämme.
      Minulla ei ollut työpaikkaa, jonne aamuisin olisi pitänyt mennä, vaan tein työni kotona, milloin huvitti, tietokoneeni ja pianoni äärellä työskennellen.
      Töitä minun ei olisi tarvinnut enää ikinä tehdä, sillä ne minä olin jo tehnyt nuoruudessani, vuosikaudet ympäri maailmaa kierrellessäni ja esiintymislavoilla musisoidessani.
      Rahat olin sijoittanut korkoa kasvamaan, joilla elin ja elätin perheenikin. Ja kun sen lisäksi vielä touhuilin vähän sitä sun tätä, niin elantomme oli taattu.
      Päivä alkoi Raijan ja Jaanan laulutunneilla, joita heille pidin, ja sen jälkeen oli vuorossa sekä pianon, että kitaran soittoa.
      Koulutin tytöistä tähtiä.
      Söimme päivällisen ja lähdimme ostoksille.
      Tylsää? No joo, ehkä, mutta kyllä me ihan tyytyväisiä oltiin.
      Rakkauselämämme kukoisti, sekä öisin että päivisin, eikä meistä kolmesta kenenkään tarvinnut elää seksin puutteessa, siitä pidimme huolen.
      Välitimme toisistamme.
      Rakastimme toisiamme.

    Ketjusta on poistettu 106 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe