Mäntyharjun uusi kunnanjohtaja

Anonyymi-ap

Nyt kun kunnan yrittäjäpariskunta (miten niiden sukunimi edes kirjoitetaan?) sai kokkareiden kanssa tahtonsa läpi ja kunnanjohtajan irtisanoutumaan niin jompikumpi varmaan on valmis pitkän työrupeaman jälkeen valmis itse ottamaan vastuuta Mäntyharjun yrityselämän kohentamisesta alkamalla kunnanjohtajaksi. Aiempi jätti talouteen sopivasti pelivaraa, joka voidaan sijoittaa jonkin yrityksen välityspalkkioon tai vaikka uusiin baarijakkaroihin. Aiempien yritysten (kirjaimellisesti yritysten) ja yhdistysten talous ja maine on jo pilattu, mutta ainakin on sitten muille listoja kerättäväksi niin ei tule tylsää. Voisivat vaikka uutta omistajaa etsiessä edistää kauppojen syntymistä alentamalla takaisin upean rantahuvilan vuokrasummaa, jotta ei ainakaan enää tarvitsisi käräjöidä. Sehän rasittaa ihmistä eikä sienimetsän antimet taida siihen edes riittää. Ensi vuonnakin taitaa olla presidentinvaalit tulossa niin toinen voi pyrkiä sitten sinne isolle kirkolle ja tällöin autokuskikin järjestyisi, jotta sienestys voi jatkua.

13

1688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kunnanjohtajaksi voitaisiin valita kansainvälisesti tunnetuin asukas ja erinomaista substanssia monista asioista osaava mieshenkilö.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍒 ­N­y­m­­f­­o­­m­­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17849463F

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Köyhä taitaa kadehtia 😉

    • Anonyymi

      Entäs antti häkkänen? Tosin ensin pitäisi osallistua edes joskus kunnanvaltuuston kokouksiin

    • Anonyymi

      "Aiempi jätti talouteen pelivaraa" pelivara taisi muodostua koronatukirahoista ja hallintojohtaja niitä haki, ei kunnanjohtaja. Hyvä olla pelivaraa, koska enää ei tule koronatukea ja valtiontuki kunnille vähenee soten myötä eli vyötä on kiristettävä. Liioiteltu , että yksi yrittäjä pariskunta aiheutti Ollikaisen potkut. Yleinen tyytymättömyys Ollikaisen taitoihin ja johtamiseen. Taso tällainen, että valittaa julkisuudessa potkuistaan, oma vika, väärä ala.

    • Anonyymi

      Pitäjänuutiset kirjoitti, että vaikeasti lausuttava sukunimi oli 20 v. sitten tuiki tavallinen suomalainen sukunimi! Mitä tässä matkan varrella on käynyt, että on vaihdettu enemmän kuninkaalliselta kuulostavaksi?

    • Anonyymi

      En sanonut, että yksi yrittäjä pariskunta aiheutti Ollikaisen potkut, mutta sai tahtonsa läpi kokkareiden kanssa. Enkä oikein tiedä oliko kunnanjohtajaan yleistä tyytymättömyyttä ja oliko tällaista edes mitattu. 44 kohdan lista oli varsin vaatimaton ja väkisin väännetty eikä perusteluita erottamiselle ollut tarpeeksi. -Ap

    • Anonyymi

      Painostusta tietyiltä tahoilta erottamiseen,asiallisesti noin keskimäärin KJ hoiti virkansa.Mäntyhärjun kunnan päätöskulttuuri on mätä,Timon sanoin.
      Tapsa

    • Anonyymi

      Jonninmoisen kuvan sai kuin olisi katsonut Lapatossun seikkailuita elokuvista. Sellaista selkärangatonta menoa, jota toinen samanlainen selkärangaton piällikkö tuki.

    • Anonyymi

      Tuhansien kaatojen kaljupää kunnajohtajaksi. Saadaan kylään kunnon sexypileet ja tarjolla on gourmet safkaa eurohopper ranskiksia ja atria gourmet lättypitsoja jokaiselle.

    • Anonyymi

      Tuhkamuna kaljupää ei kykene hoitamaan mitään hommia. ei osaa muuta kuin spämmiä tänne palstalle.

    • Anonyymi

      Moni kuvittele hyväuskoisesti, kuten mjulaisten tapana on, että KJ;n kuuluu saada⁷ tänne jo arvovallallaan uutta elinkeinotoimintaa!
      Jos ei saakaan, on sopimaton tehtäväänsä.

    • Anonyymi

      Kyllä totuus Mäntyharjusta alkaa valjeta. Siis millaista porukkaa joka täälläkin kirjoittelee. Ihme itkentää, selkään puukottamista, kyräilyä ja kyttäämistä ja hölötystä. Asioiden sekoittamista, liioittelua jollei silkkaa valehtelemista ja koko ajan negatiivista joka asiasta. Sillä kaikella varmaan Mäntyharju ja koko valtakunta tokenee? Silläkin porukalla ihan täysi äänestys- ja sikiämisoikeus ja sen kyllä huomaa, ja ainoa puolustus on se ettei niitä saa kyseenalaistaa koska ihmisoikeus. Kyllä joiltain voitais evätä pääsy nettiin tykkänään ja elämänhallinta kuntoon muilla tavoin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe