Mäntyharjun uusi kunnanjohtaja

Anonyymi-ap

Nyt kun kunnan yrittäjäpariskunta (miten niiden sukunimi edes kirjoitetaan?) sai kokkareiden kanssa tahtonsa läpi ja kunnanjohtajan irtisanoutumaan niin jompikumpi varmaan on valmis pitkän työrupeaman jälkeen valmis itse ottamaan vastuuta Mäntyharjun yrityselämän kohentamisesta alkamalla kunnanjohtajaksi. Aiempi jätti talouteen sopivasti pelivaraa, joka voidaan sijoittaa jonkin yrityksen välityspalkkioon tai vaikka uusiin baarijakkaroihin. Aiempien yritysten (kirjaimellisesti yritysten) ja yhdistysten talous ja maine on jo pilattu, mutta ainakin on sitten muille listoja kerättäväksi niin ei tule tylsää. Voisivat vaikka uutta omistajaa etsiessä edistää kauppojen syntymistä alentamalla takaisin upean rantahuvilan vuokrasummaa, jotta ei ainakaan enää tarvitsisi käräjöidä. Sehän rasittaa ihmistä eikä sienimetsän antimet taida siihen edes riittää. Ensi vuonnakin taitaa olla presidentinvaalit tulossa niin toinen voi pyrkiä sitten sinne isolle kirkolle ja tällöin autokuskikin järjestyisi, jotta sienestys voi jatkua.

11

655

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kunnanjohtajaksi voitaisiin valita kansainvälisesti tunnetuin asukas ja erinomaista substanssia monista asioista osaava mieshenkilö.

  • Anonyymi

   Köyhä taitaa kadehtia 😉

  • Anonyymi

   Entäs antti häkkänen? Tosin ensin pitäisi osallistua edes joskus kunnanvaltuuston kokouksiin

  • Anonyymi

   "Aiempi jätti talouteen pelivaraa" pelivara taisi muodostua koronatukirahoista ja hallintojohtaja niitä haki, ei kunnanjohtaja. Hyvä olla pelivaraa, koska enää ei tule koronatukea ja valtiontuki kunnille vähenee soten myötä eli vyötä on kiristettävä. Liioiteltu , että yksi yrittäjä pariskunta aiheutti Ollikaisen potkut. Yleinen tyytymättömyys Ollikaisen taitoihin ja johtamiseen. Taso tällainen, että valittaa julkisuudessa potkuistaan, oma vika, väärä ala.

  • Anonyymi

   Pitäjänuutiset kirjoitti, että vaikeasti lausuttava sukunimi oli 20 v. sitten tuiki tavallinen suomalainen sukunimi! Mitä tässä matkan varrella on käynyt, että on vaihdettu enemmän kuninkaalliselta kuulostavaksi?

  • Anonyymi

   En sanonut, että yksi yrittäjä pariskunta aiheutti Ollikaisen potkut, mutta sai tahtonsa läpi kokkareiden kanssa. Enkä oikein tiedä oliko kunnanjohtajaan yleistä tyytymättömyyttä ja oliko tällaista edes mitattu. 44 kohdan lista oli varsin vaatimaton ja väkisin väännetty eikä perusteluita erottamiselle ollut tarpeeksi. -Ap

  • Anonyymi

   Painostusta tietyiltä tahoilta erottamiseen,asiallisesti noin keskimäärin KJ hoiti virkansa.Mäntyhärjun kunnan päätöskulttuuri on mätä,Timon sanoin.
   Tapsa

  • Anonyymi

   Jonninmoisen kuvan sai kuin olisi katsonut Lapatossun seikkailuita elokuvista. Sellaista selkärangatonta menoa, jota toinen samanlainen selkärangaton piällikkö tuki.

  • Anonyymi

   Tuhansien kaatojen kaljupää kunnajohtajaksi. Saadaan kylään kunnon sexypileet ja tarjolla on gourmet safkaa eurohopper ranskiksia ja atria gourmet lättypitsoja jokaiselle.

  • Anonyymi

   Tuhkamuna kaljupää ei kykene hoitamaan mitään hommia. ei osaa muuta kuin spämmiä tänne palstalle.

  • Anonyymi

   Moni kuvittele hyväuskoisesti, kuten mjulaisten tapana on, että KJ;n kuuluu saada⁷ tänne jo arvovallallaan uutta elinkeinotoimintaa!
   Jos ei saakaan, on sopimaton tehtäväänsä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   255
   13838
  2. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   8063
  3. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   70
   5377
  4. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   38
   4993
  5. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   79
   2034
  6. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   78
   1415
  7. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   54
   1314
  8. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   155
   1161
  9. Leikki-ikäinen lapsi kuollut Joensuussa

   kirjoitti Iltalehti verkkosivuilla, että syyllinen on toinen vanhempi ja huoltaja. Karmeaa. Pitäisi sosiaalityöntekijöid
   Joensuu
   14
   1159
  10. Porkka jaksaa jatkaa pridekeskustelujaan somessa

   Kyllä vetää tiukille pridepuheen pitämisen jälkeenkin. Kuinka ihminen voikaan olla noin huomion hakuinen? Somekanavilla
   Lieksa
   131
   1069
  Aihe