Ennustajat.fi sivustolla outoa hommaa

Anonyymi-ap

laittakaa googlen kuvahaulla niitä "ennustajien" kuvia, niin saatte huomata, että usea "ennustaja linjalla" onkin vaan googlen kuvahaulla sinne laitettu kasvo jostain päin maailmaa. Ääni joka vastaa kuuluu jollekulle muulle kuin lainatule kasvolle. Onkohan laillista moinen touhu? Katsokaa itse sieltä.. aika nopeesti tulee ilmi asia. Musta oli outoja kuvia suomalaisiksi naisiksi ja eipä he olleetkaan läheskään kaikki. Ei miehetkään. Aika todella törkeetä..

11

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täyttä potaskaahan ne nyt onkin nuo maksulliset linjat. Onko joku oikeasti jossain vielä niin naiivi, että uskoo sieltä jotakin oikeita ennustajia löytyvän. Noille linjoille palkataan ihmisiä kun vaan osaavat "sujuvastii puhua". Mitä tekemistä sillä on selvänäköasioitten ja ennustamisen kanssa, se onkin sitten jo ihan toinen juttu. Nuohan on sellasia viihdelinjoja ja ainakaan itseäni ei millään lailla viihdytä, että rahat menee kuin kankkulan kaivoon. Kyllä mieluummin sijoitan ihan oikeeseen ennustajaan kun sellainen tilanne tulee että tarviin , ja jos kaipaan viihdettä, menen vaikka katsomaan hyvän leffan.

    • Anonyymi

      Juu. Näyttivät slaaveilta.kuka näille puhelinlinjoille soittelee, niiden aika oli ysärillä.

    • Anonyymi

      Outoo hommaa on niissä fasebookkin ryhmisäki. Kuulin että tarjoilee siellä erilaisisa ennustusryhmisä ilmaissessioita. Sellasen ko sitten ottaa niin pirusti sitte pelotellaan ja kertoillaa kuinka on kiroukset langetettu ylle ja että ne saa kai pois vaan jos soittaa heitin kalliisiin puhelinpalvelulinjoihin.
      Voi anna voimaa ketä sellasta edes keksii. Taitaa aika vähisä olla rahat jos ei muulla tavoin saa mutta selvä se kun halutaan esittää niin kovin ennustajaa että.

      • Anonyymi

        Joko ankelika leffat on katottu loppuun?


      • Anonyymi

        Ne on lähinnä hauskoja! Kyllä saa makeat naurut kun niissä vierailee. :D :D Voi miten ollaan enkelienergian antaja sitä ja tätä ja vaihtoja tarjotaan ja ollaan niin henkisyyttä uhkuvia että ai ettäs!

        Tiedän monia niistä jotka siellä esiintyy niin henkisinä ettei mitään rajaa! Oikeasti on varsinaisia riivinrautoja ja suorastaan vi**umasia. Monilla tuntuu olevan että on jäänyt työttömiksi ja sitten on ihan ykskaks saatukin jostain ennustajankyvyt! Noin vain, yhdessä yössä.

        En olisi niitten palveluja tarvinnut ysärillä sen paremmin kun nykyään. Naurettavaa hommaa. Kyllä sen jokainen tajuaa että jos haluaa oikealle näkijälle mennä, niin ei sellaisia ainakaan missään Fasebookin ilmaispalveluja tarjoavissa ryhmissä ole! Sen paremmin kun noissa ennustajat.fi tai muissakaan maksullisilla viihdyttämismielessä palveluita tarjoavilla linjoilla.


    • Anonyymi

      On se ny törkeetä muutenki! Ennustuksia jollain sähköposteilla ja tekstiviesteillä??? Misä todellisuudessa???

      Mulle on näkijä, joka on takuuvarmasti aito sellanen, elikkäs tuolta Sastamalan suunnalta sellanen punatukkanen noitanainen, sanonu ettei sellanen ole mitenkään mahdollista.
      Samaa sano joku muukin näkijä jo silloin kun noi kännykät ja muut vempaimet alko vasta tulla markkinoille.

      Että näkijä saa yhteyden asiakkaaseen ja energioihinsa vain puhelimella tai muuten äänen kautta tai sitten niin että tapaa nenätysten. Muuten voi asioita nousta mistä päin maailmaa vaan, ja mistä asioista vaan, mutta jos aletaan jollekin tietylle katsoa asioitaan, niin sitten vaan noin.
      Ja käyhän toi nyt ihan järkeenkin. Mistä sen yhteyden saa muka jonkun tekstiviestin kautta??? Tai sähköpostin??? Kyllä ne menee ihan vaan tonne johkin bittiuavaruuteen ne "ennustukset".

    • Anonyymi

      ja jos nyt ei mainittaisi sen enempää Naomia/muita näkijöitäkään tässä tällä kertaa, kiitos. Kun kyseessä on ihan eri keissi nyt.

      Toimin itse selvänäkijänä, mä otan maksun kyllä myös tulkinnasta. Mutta omalla nimellä ja omalla maineella teen mun työtä ja koetan sen tehdä hyvin, asiakkaan parhaaksi. Selvänäkijän työhön kuuluu se asiakkaan ongelmien ratkaisu myös ennenkaikkea. Ei se, että niitä aiheutetaan lisää povaamalla jotain, mikä ei ollenkaan voi ikinä toteutua. Olen puhunut. Siksi halusin tuoda tän esille, että yksityiset, minun tuntemani näkijät eivät toimi näin. Siinä on kuitenkin ero.

      Kiitos, ja ei, en kerro nimeäni enkä yrityksestäni mitään. Tämä ei ole minun mainos. Mutta välttäkää tota firmaa, sekä muita joissa selvää vilunkipeliä.

      • Anonyymi

        No miksi sitten mainitsit?!??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miksi sitten mainitsit?!??

        niin, onhan se turhaa.. kun oli puhetta jo Sastamalan suunnasta olevasta noitanaisesta niin kaikki palstaa lukeneet jo tietää mainitsemattakin, kuka kyseessä. Sorry


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin, onhan se turhaa.. kun oli puhetta jo Sastamalan suunnasta olevasta noitanaisesta niin kaikki palstaa lukeneet jo tietää mainitsemattakin, kuka kyseessä. Sorry

        ei tawja asu sastamalassa vaan kalliossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin, onhan se turhaa.. kun oli puhetta jo Sastamalan suunnasta olevasta noitanaisesta niin kaikki palstaa lukeneet jo tietää mainitsemattakin, kuka kyseessä. Sorry

        Naomi alkaa olla jo melkoinen legenda. Onhan häntä useissa yhteyksissä noitanaiseksi mainittu ja olen kyllä sellaisia asioita kuullut miten on parantanut ja on se hänen ulkoinen habitus jo sellainen ettei voi erehtyä. Aito ja rehellinen, kuulun fasebookin kavereihinsa ja mielenkiinnolla luen julkaisujaan.
        Kahdesti olen ollut asiakkaansa ja kun on sellaisella näkijällä käynyt, ei tule kyllä mieleenkään alkaa soitella johonkin ennustajat.fi tai muitten sanonko nyt hupilinjojen "ennustelijoille. En nyt missään talouskurimuksessa ole mutta ei ole ylimäärästä rahaa jaella millekkään feikeille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe