Huomioithan, että saapumatta jättäminen on laiminlyönti

Anonyymi-ap

…jolla voi olla seuraamuksia työnhaun voimassaoloon sekä työttömyysetuuden saamiseen.

Kyseessä diipadaapa-valmennuksen markkinointitilaisuus, kutsuttuna koulutettu ihminen joka olisi töissä ihan mielellään, mutta on kai väärä naama. Yleensä näissä tilaisuuksissa joku pimahtaa nöyryytyksen alla.

Toivottavasti hyväosainen saa isänmaalta joskus tällaisen viestin. Saavuttava paikalle markkinointitilaisuuteen tai tulosi jäädytetään. Erona se, että köyhällä näissä vähäisissä tuissa on kiinni koko elämä, ulosottoon jos joutuu vuokrista edessä on loppuelämän velkavankeus.

Viime vuodet on todella avanneet silmät oman kotimaamme nurjimmille puolille. Luulin ja uskoin oikeasti asuvani sivistyneessä maassa, mutta totuus on maabrändiä ihmeellisempää. Köyhiä nöyryytetään, hoitoa ei saa, vanhukset jää yksin. Ja ihmetellään miksi nuoret voi huonosti! He näkevät kyllä, että joko olet kaikkein vahvimpien joukossa tai putoat halveksittujen joukkoon, jolloin ei ole mitään tulevaisuutta.

24

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        ❤️ ­­­N­y­­­m­f­­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17854074o

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jokainen saa ansionsa mukaan

      • Anonyymi

        Totta


      • Anonyymi

        Persuille käännettynä, Jedem das Seine Buchenwaldista.


    • Anonyymi

      Tottakai pitää mennä jos se on velvoitettu, esim. kutsun sähköpostissa kyllä lukee onko vai ei

      • Anonyymi

        Tarpeettomia ja haitallisia 'palveluita' pakolla. Tulee kalliiksi meille veronmaksajille.


    • Anonyymi

      Mikä siinä valmennuksessa niin pelottaa, ettei sinne paikalle voi mennä?

      • Anonyymi

        Kuten aloittaja ounastelee: "on kai väärä naama", eli naama todennäköisesti kuin petolinnun peppu.


      • Anonyymi

        Tuskin osaa edes nimeään osallistujalistaan kirjoittaa.


      • Anonyymi

        Jospa kyse on aikuisesta joka ei valmennusta kaipaa? Ehkä me osaamme hakea tietoa itsekin tai muodostaa omat käsityksemme.


      • Anonyymi

        Syrjäytyneelle minne menokaan voi olla hankalaa.


      • Anonyymi

        'Pelottaisiko' sinua mennä istumaan jalkapuuhun supermarketin eteen, kun siihen tulee 'velvoittava' kutsu, tuen katkaisun uhalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa kyse on aikuisesta joka ei valmennusta kaipaa? Ehkä me osaamme hakea tietoa itsekin tai muodostaa omat käsityksemme.

        Tuskin tuollaiseen valmennukseen osallistumisesta kuitenkaan mitään haittaa on.


    • Anonyymi

      Jos edes minimivaatimusta ei pysty tottelemaan niin tälläinen henkilö ei pysy työelämässä ollenkaan.

      • Anonyymi

        Olisi taas aika siivota kortistosta kolmas osa eläkkeelle.


    • Anonyymi

      Kaiken huippu on Te-toimisto jossa työllisyyssuunnitelman lisäksi vaaditaan aktivointisuunnitelma. Siis kaksi suunnitelmaa jossa kohteena oleva ne toteuttaa yhtäaikaa ja vastoin omaa tahtoa. Aktivointisuunnitelma työkuntoutuksen tarkoitus on vielä parantaa asianomaisen oman elämän hallintaa! Oman elämän hallinta paranee siis toisen henkilän suunnitelmien noudattamisella. Myös aktivointi on tietysti kaikessa subjektiivisuudessaan mahdoton lakitermi.

      Siinäpä on Oikeusministeriön Oikeusasiamiehelle selitettävää hyvästä lainsäädännöstä. Ilmeisesti kukaan tässä maassa ei halua ottaa vastuuta tästäkään. Lähes kaikki ovat kuitenkin vannoneet sotilasvalan joka velvoittaisi puolustamaan esimerkiksi kansalaisten perusoikeuksia. Eipä paljon virkakunnan upseeriarvot vaikuta. Hävetkää!

      • Anonyymi

        Mitään virkaahan noilla suunnitelmilla ei ole todellisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään virkaahan noilla suunnitelmilla ei ole todellisuudessa.

        Niiden tarkoitus on nöyryyttää uhri ja saada mahdollisimman moni jättämään tuella roikkumisen ja elämään puolison siivellä, rikoksilla, pimeällä työllä tai käteiskaupalla.

        Lain mukaan ne on tehtävä yhdessä. Virkailija sen 'suunnitelman' kuitenkin naputtelee omasta päästään ja se on käytävä 'hyväksymässä' päivän sisällä, tai ropisee rangaistuksia. Ei mahdollisuutta korjata sitä itse. Siinä kuulustelutilaisuudessa pitäisi sitä juosten kustua sepitelmää korjata. Ei saa miettiä, harkita, ajatella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään virkaahan noilla suunnitelmilla ei ole todellisuudessa.

        Yksinkertaistaen, niiden suunnitelmien tarkoituksena on antaa viranomaiselle asiakkaansa allekirjoitukseen perustuva oikeutus toimia millä tahansa tavalla, mitä siinä paperissa edes ympäripyöreästikään sanotaan.

        Jos menet tekemään aktivointisuunnitelmaa, sinusta tehdään silloin sosiaalipalvelujen asiakasta, ei liene kovin vaikeata ymmärtää että kysymys on vain simputtamisesta viranomaistoimin.

        Poliitikot ovat tällaisen sortotoiminnan menneet Suomen lainsäädäntöön hyväksymään, jopa presidentti ja valtioneuvoston toimintaa valvova oikeuskansleri.

        Suunnitelmia tehdessä on syytä pitää huoli siitä, että hakee vain sitä työtä minkä on katsonut olevansa valmis vapaasti valitsemaan (kuten laki sen oikeuttaa), ja palvelut on aina se osa te-toimiston toiminnasta, jolle tarvitaan perusteet.

        Eli jos palveluita halutaan saada väkisin aikaan, sitten kannattaa aina tarkistaa yksityiskohtaisesti ne perusteet, miksi kuuluisit siihen tai tähän palveluun.

        Neuvona, useimmat tavalliset ihmiset eivät kuulu suurimpaan osaan te-toimiston palveluista, tai ei jopa mihinkään niistä, syy siihen on se että ne palvelut on muutettu vuosien varrella pelkäksi roskaksi jonka tehtävä ei ole muu kuin painostus.

        Hyvä ammatillinen koulutus on te-toimiston palveluista ehkä niitä parempia palveluita, mutta sekin vain siinä tapauksessa että koulutukseen ei sisälly palkatonta työtä. Työn vapaa valinta on edelleen lakiin perustuva oikeus, jos haluat koulutukseen, ei sen pitäisi tarkoittaa samalla sitä että olisit luopunut vapaudestasi valita.


    • Anonyymi

      Ei ole köyhällä pelivaraa mihinkään. Kun lähikauppaan.

    • Anonyymi

      Vanhusten, köyhien ja sairaiden lisäksi kiusataan muitakin. Työläisiä kiusataan työpaikalla. Lapsia otetaan pois vanhemmiltaan, koska huostaanotto on monelle bisnes. Pienyrittäjien asema on niin kurja kuin virkamiehet sen onnistuvat toteuttamaan. Kristittyjen asema huononee jatkuvasti. Tavalliset ihmiset kärsii yhä enemmän.

      Aloittaja on herännyt jouduttuaan itse työttömänä nöyryytetyksi. Sitä ei ymmärrä ennen kuin on itse joutunut kokemaan. Huomaa, että media on valehdellut vuosikymmenet. Ei ole työvoimapulaa. Ei ole työttömien vika, että työpaikkoja ei ole eikä yrittääkään saa, jos olet työtön.

      Hyvä että kirjoitat ja puhut näistä. Ne on ensi alkuun niin latistavia asioita, että ei niistä haluaisi edes puhua. Omalla nimellään varsinkaan. Ihmiset katsovat pilkallisesti, jos alkaa puhua työttömien kohtelusta.

      Jos sinulla on sopiva koulutus, hae työttömyystoimistoon virkailijaksi. Auta sinä tekemään siitä avoimempi, rehellisempi ja laillisempi paikka. Haitallinenhan se on ja tulee olemaan, mutta ajattelevat ihmiset voisivat hiukan vähentää haittoja kohtelemalla toisia ihmisiä ihmisinä.

      • Anonyymi

        TE-toimisto on osa korruptoitunutta hyvävelirikollisjärjestöä.


      • Anonyymi

        Työttömyysturvalaki jo on alistava. Työttömyystoimisto kuitenkin keksii sen lisäksi omia sääntöjään, joilla se kiristää lakia. Näin ei saisi olla. Se on laitonta. Lisäksi työttömyystoimiston omat säännöt ovat salaisia! Havaitset sen, jos haluat ryhtyä tekemään omaa työtä pikkuhiljaa työttömyyskorvauksen ohella. Siis tietäen, että omat tulosi eivät riitä elämiseen, ei ehkä enää koskaan, ma ei ainakaan vielä. Sinulle ei kuitenkaan haluta paljastaa, miten voit pitää työsi niissä rajoissa, jotka työnestotoimiston virkailijoiden mielestä ovat sivutoimisuuden kriteerit. Jää täysin yksittäisen virkailijan mielivaltaan, katsooko hän sinut päätoimiseksi ja peruuko työttömyyskorvauksesi, kunhan ensin olet yritellyt sen neljän kuukauden armon ajan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      108
      2142
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1640
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe