IRTAANTUKAA METSÄSTÄJÄLIITOSTA

Anonyymi-ap

Kuten osa teistä tietää, Perussuomalaisen puolueen ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi 24.02.23 juridiikan hyvin tuntevan ammattiriistanhoitajan sekä PS- poliitikko Arno Westerholmin kirjoittaman kirjan: Metsästyskirja metsästäjän ja riistanhoitajan puheenvuoro. Teos haastatteluineen löytyy muun muassa sivustolta: www.suomenperusta.fi.
Suomalaisen median viherpolitisoitumista ja toisaalta viherpolitisoituneen median sananvapauden rajoittamista kuvaa hyvin se, että Suomen Perusta toimitti koko medialle, mukaanlukien metsästysmedia kirjan. Ainoastaan Maaseudun Tulevaisuus julkaisi nettikirjoituksen. Ja tarkoituksella nettikirjoituksen, sillä tietyt lehdet kuten MT luetaan paperiversiona.
Valtamedia on ollut jo kauan vihervasemmiston hallinnassa, mutta Ase&Erä- lehden ”uudistumisen” myötä viimeinenkin vapaa metsästyslehti tukahdutettiin. Nyt Metsästyskirjan luvun 14 loppupuolella esitetty kolminaispolitiikka toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Viherpolitisoitunut Riistakeskus hallinnoi metsästysalaa ja pitää oman vasallinsa Metsästäjäliiton tiukassa kontrollissa. Metsästäjäliittoon kuuluvat seurat taas tekevät johtonsa toimesta mitä isäntä käskee.
Positiivista on kuitenkin se, että totuus leviää. PS:n hallitusneuvotteluissa metsästyssektorilla Metsästyskirjan sisältö tärkeässä kontekstissa. Suurimmat kirjakaupat myyvät teosta ja se on monen kirjaston valikoimissa. Lisäksi Metsästyskirja on saavuttanut kansainvälistä huomiota, teos on eräiden ruotsalaisten kirjakauppojen myyntivalikoimassa. Nyt kun kyseisen kirjan nimen googlaa Riistakeskuksen Metsästäjänopas ja Metsästyskirja ovat vierekkäin. Tilanne on vertauskuvallinen: totuus ja valhe, poliittinen yö ja vanhakantaisen metsästyksen uusi aamunsarastus. Vaikka vaalit ovat menneet jakakaa tietoa siitä, että Metsästyskirjaa voi lukea nettiversiona kaikille ja kaikkialle. Lukijat eivät ole tyhmiä ja huomaavat nopeasti kirjan hyökkäysargumentit täydeksi faktaksi koskien vihreitä, Riistakeskusta ja Metsästäjäliittoa.
Asiat korjaantuvat, mutta mikään ei tapahdu hetkessä. Täten haluan herättää teissä kysymyksen, miksi luette viherpolitisoitunutta valhetta ja vielä maksatte siitä. Kaikki metsästysaiheiset lehdet boikottiin. Samoin erotkaa Metsästäjäliitosta ja kehottakaa muitakin tekemään niin. Samoin laittakaa iso piste viherpolitisoituneelle Helmi- ohjelmalle, jossa olette vain rengin roolissa kuten Metsästyskirjan luvussa nro: 5 käy ilmi. Samoin älkää erehtykö mökkiläiset pienpetotalkoisiin, tehkööt vihreät vasalliensa kanssa likaisen työn. Lisäksi minkin ja supikoiran pyynti on pelkkää rahan ja ajan haaskausta, jos samaisella kohteella ei toteuteta voimakasta vahinkolintujen pyyntiä.
SAMALLA KUN ASIOITA HOIDETAAN POLITIIKAN SARALLA, TEHKÄÄ OMA TYÖNNE: EROTKAA METSÄSTÄJÄLIITOSTA JA LOPETTAKAA PROPAGANDALEHTIEN TILAAMINEN. VIHREÄT JA HEIDÄN VASALLIT SAVUSTETAAN ULOS METSÄSTYS- JA RIISTANHOITOPOLITIIKASTA. VÄLITTÄKÄÄ TIETOA ETEENPÄIN.

7

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta. Huolimatta siitä, että 90% kansasta suhtautuu myönteisesti metsästykseen häärää tämä marginaalisakki kuin pahanlaatuinen syöpä tuhoten metsästysharrastusta askel kerrallaan.
      Vihreiden agenda on muutenkin kaiken metsästyksen täydellinen kieltäminen ja tätä myyräntyötä he tekevät ideologisten toimittajiensa avustuksella metsästystä mustamaalaten muunmuassa lehdissä kaikelle kansalle.
      Myös luonnonvaratalouksien muunmuassa metsätalous kieltäminen on heidän jatkuvalla pääagendallaan jota he viherideologialla tuhoavat yhtälailla kansalle valehdellen.
      Kukaan ei tee näille mitään ja metsästäjäliittokin nöyristelee kuin pelokas koira häntä koipien välissä tyyliin kaikki käy.
      Kun kukaan ei puolusta on hyökkääminen helppoa. Siksi tämä syövän lailla toimiva vihersakki on jatkuvasti niskan päällä.
      Sanoihan ohisalokin vaalit hävittyään, että "nyt kaikkien kannattajien on liityttävä kansalaisjärjestöihin yms vaikuttamaan" lue. tuhoamaan muunmuassa metsästystä näivettäen sisältä käsin.
      Metsästäjien pitäisi järjestäytyä täysin uudelleen kovasanaisten johtohahmojen avulla jotka lopettavat nöyristelyn. Terroristien kanssa ei neuvotella, joten vihreiden kanssa meillä ei ole mitään neuvoteltavaa mistään.

    • Anonyymi

      Ymmärtäisin paremmin jos avaaja kirjoittaisi "erotaan metsästäjäliitosta". Ko henkilö ei edes ole metsästäjäliiton jäsen. Ulkopuolinen huutelija.

      • Anonyymi

        Ja mitä ajat tuolla henkilöhyökkäyksellä perustelematta hänen kirjoitustaan muuten? Tunnetko hänet, jos hänen jäsenyytesi on tiedossasi? Oletko vihreiden kätyreitä ja metsästysvastaisia desantteja joiden tarkoitus on kääntää keskustelu itse aiheesta täysin toiselle uralle muunmuassa henkilöhyökkäämällä?


    • Anonyymi

      Valkohäntäpeurakanta vahvistuu. Moni maanviljelijä todellisissa ongelmissa. Ratkaisut ongelmiin löytyvät PS:n Metsästyskirjasta, luku nro: 14. Jopa keskustalainen MTK samoilla linjoilla Westerholmin kanssa siitä, että valkohäntäpeuralta poistettava 500 hehtaarin aluevaade sekä Riistakeskuksen kaatolupa. Metsästäjäliitto vastustaa ideologisista syistä jyrkästi. Mitä tässä maassa täytyy tapahtua, että ihmiset todella reagoivat. Helppo tapa äänestää vaalienkin jälkeen eroamalla Metsästäjäliitosta, joka on viherpolitisoituneen Riistakeskuksen täysi vasalli. Tekee lisäksi yhteistyötä radikaalin BirdLife Suomen kanssa. Hälytyskellot soimaan. Viherpropagandistiset metsästyslehdet boikottiin ja massa eroaminen Metsästäjäliitosta. Jossain sen rajan on kuljettava. Jos emme taistele, häviämme!!

      • Anonyymi

        Valkkarin vapauttamista perustellaan "metsästysseurojen rapautumisella"
        Tuo on pelkkää selittelyä ja kateuttakin, koska valkohäntää ei haluta vapauttaa kuten kaurista.
        Ei kauriin vapauttaminenkaan "rapauttanut" seuroja. Päinvastoin moni pienriistan pyyntäjä sai lisää lajistoa harrastuksensa piiriin.
        Valkkari on kaikenlisäksi vieraslaji jonka luvanvaraisuussäätely on mennyttä maailmaa ei nykypäivää.
        Kateus ja viherideologinen terrori on lopetettava metsästyksestä.


    • Anonyymi

      Metsästäjäliitto nykyisin alkuperäisen itsensä irvikuva. Äänestäkää kävelemällä vapauteen vihreiden vasalliorganisaatiosta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      343
      3574
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      231
      2181
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1712
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1607
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1444
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1155
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      986
    Aihe