Vakuutuskorvaus tulossa

Anonyymi-ap

Elikkä vakuutuskorvaus tulossa työtapaturman vuoksi, mikä siis perustuu ansionmenetyskorvauksena maksettavaan päivärahaan. On kuitenkin vuosia sitten jäänyt autovakuutukset kyseiseen yhtiöön maksamatta, ja ovat edelleen ulosotossa. Kuittaako vakuutusyhtiö saatavansa nyt sitten tuosta korvauksesta, ja päivärahat jäävät saamatta?

6

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos saat kuoleman perusteella vakuutuskorvauksen esimerkiksi henkivakuutuksesta tai yksilöllisestä eläkevakuutuksesta, merkitse korvaus perukirjaan. Vakuutuskorvauksesta täytyy maksaa perintöveroa tai tuloveroa vakuutustyypin ja saajan sukulaisuussuhteen perusteella.

      Saat vakuutusyhtiöltä korvauspäätöksen, jossa on tärkeää tietoa muun muassa vakuutuskorvauksen verotuksesta. Ota korvauspäätös mukaan perunkirjoitustilaisuuteen.

      Jos saat tiedon vakuutuskorvauksesta vasta perukirjan lähettämisen jälkeen, lähetä meille kopio korvauspäätöksestä samaan osoitteeseen kuin perukirja.

      Vakuutuskorvauksen voi saada myös kuolinpesä.

      • Anonyymi

        Tämä oli taas ilmeisesti sitä "vapaasti rönsyilevää keskustelua". Kun aloittajan kysymykseen se ei liittynyt mitenkään.


    • Anonyymi

      Joskus tuntuu, että hyvin monilla nykyään on kirjoitetun ja luetun ymmärtämisessä vaikeuksia.
      Toinen kirjoittaa aidasta ja saa vastauksia aidan seipäästä.
      Tämä oli ohi aiheen. En malttanut olla kommentoimatta.
      En ikävä kyllä osaa auttaa aloittajaa.

    • Anonyymi

      Banaani on monipuolinen ja ravitseva hedelmä, jota voidaan käyttää monin eri tavoin ruokavaliossa. Tässä on muutamia tapoja hyödyntää banaania ruoanlaitossa ja välipaloissa:

      Tuoreena välipalana: Syö banaani sellaisenaan tuoreena välipalana. Se on helppo ja kätevä vaihtoehto tarjota nopeaa energiaa ja ravintoaineita.

      Smoothieissa: Lisää banaani smoothieen antamaan makeutta ja koostumusta. Yhdistele sitä esimerkiksi marjojen, pähkinöiden, jogurtin ja vihannesten kanssa herkullisen ja ravitsevan juoman saamiseksi.

      Käyttö leivonnassa: Banaani on loistava luontainen makeuttaja leivonnassa. Voit lisätä murskatun banaanin taikinaan muffineissa, leivissä, pannukakuissa tai kakuissa saadaksesi mehevyyttä ja makeutta ilman ylimääräistä sokeria.

      Banaaniletut: Tee banaaniletut sekoittamalla kypsä banaani muutamaan kananmunaan ja paista seos pannulla. Voit lisätä mausteita, kuten kanelia tai vaniljaa, ja nauttia letut sellaisenaan tai lisätä niihin esimerkiksi marjoja tai hunajaa.

      Banaanijäätelö: Kypsistä banaaneista voi valmistaa herkullista ja terveellistä jäätelöä. Kuori banaanit, pilko ne paloiksi ja pakasta ne. Sitten voit blendata jäiset banaanipalat tasaiseksi massaksi, ja saat kermaisen banaanijäätelön ilman lisättyä sokeria tai muita aineksia.

      Banaanin paloitteleminen murojen, jogurtin tai puuron päälle: Lisää banaanin paloja aamiaismurojen, jogurtin tai kaurapuuron päälle. Se tuo makeutta, kuitua ja ravintoaineita näihin aamiaisvaihtoehtoihin.

      Banaanisämpylät: Voit käyttää kypsiä banaaneja sämpylöiden valmistuksessa. Murskaa banaanit ja sekoita ne taikinaan antamaan kosteutta ja makeutta. Tämä toimii erityisen hyvin esimerkiksi kaurasämpylöissä.

      Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten banaania voi käyttää ruokavaliossa. Voit olla luova ja kokeilla erilaisia tapoja yhdistää banaani muihin ruokiin ja välipaloihin.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe