Naapurin poika nuolee

Anonyymi-ap

Olen 43v. naimisissa oleva nainen. Naapurin pojalla oli tapana kulkea meidän makuuhuoneen ikkunan ohitse. No ei siinä mitään, pidämme verhot ikkunassa. Mutta hänellä oli myös tapana varastaa alusvaatteitani pyykkinarulta. Pyykinaru oli saunasta ulos menevän oven vieressä. Muutamat rintsikat ja pikkarit ovat kadonneet mystillisesti vuosien saatossa. Ensin ajattelin kirjoittaa kirjeen ja ilmoittaa, että soitan poliisille, jos hän vielä tulee pihaamme. Mieheni kuitenkin sanoi, että laita pojalle postissa paketti menemään noita vanhoja alusvaateitasi. Niin myös tein. Oli sen verta iso paketti, että piti autolla viedä postiin.

Tilanne rauhoittui pitkäksi aikaa, kunnes huomasin hänen taas kuljeskelevan makuuhuoneen ikkunan takana. Seuraavalla kerralla, kun hän taas ilmestyi pihallemme, menin alasti ikkunan eteen seisomaan. Ja mitä, kaveri pudotti housut kinttuihin ja alkoi tumputtaa. Kyllä se nopeasti tuli ja lensi pitkälle nurmikolle. Ja ihan näin reunahuomautuksena, oli pojalla melkoinen meisseli. Sen jälkeen hän lähti juosten kotiinsa. Kerroin miehelleni ja hän nauroi, eikä enään keksinyt mitään keinoa tilanteen muuttamiseksi.

Viikon päästä kävelin ulkona ja katsoin makuuhuoneen ikkunaa. Linnun kakkaa ajattelin, mutta kun olin pyyhkimässä sitä serlalla pois, huomasin sen olenvan spermaa. Poika oli käynyt roiskimassa satsin ikkunaamme. Seuraavana lauantaiaamuna heräsimme mieheni kanssa aikaisin. Minä pukeuduin mieheni joskus ostamiin seksikkäisiin hepeniin ja avasin verhon hiukan raolleen. Mieheni ajoi automme hiukan kauemmas kadun viereen. Sinä lauantaina ei tapahtunut mitään.

Mutta seuraavana lauantaina kaveri kurkisteli taas ikkunasta. Mieheni otti pojan kiinni, ns. itse teossa ja raahasi väkisin taloomme. Minä loikoilin sängyllä, niin kuin olimme sopineet. Mieheni käski kaverin riisua housunsa ja mennä sänkyyn kanssani. Riisuin pikkarini ja otin poikaa tukasta kiinni ja istuin hänen päälleen hajareisin. Nyt saat katsella oikein läheltä, ajattelin. Hän oli varmaan katsellut pornosta sellasia kohtauksia, kun alkoi nuolla minua. No hyvä, ajattelin, nuolkoon vaan. Käänsin itseäni toiseen asentoon, ja ajattelin, että nuole sitten tuo kakkonenkin samalla. Ja poika nuoli.

Mieheni katseli naureskellen tilannetta makuuhuoneen ovelta. Käännyin katsomaan taakseni ja kyllä, meisseli oli täydessä juhlakunnossa. Mieheni huomasi sen kanssa ja näytti sormimerkillä, että pane vaan. Ravistin päätäni kieltäytymisen merkiksi. Poika kuitenkin jatkoi nuolemista ja oikea paikkakin löytyi lopulta. Tunsin kiihottuvani tuosta tilanteesta. Mieheni katselusta, kaverin nuolemisesta ja tuosta isosta kalusta.

Niinpä otin tuosta jykevästä kiinni ja ohjasin sen sisääni ja aloin ratsastaa. Minun pitää tulla nopeasti, ajattelin, kaveri kuitenkin laukeaa heti. Ja kerkisin ensin, ja juuri kun olin nousemassa pois päältä, tunsin kalun sykkivän sisälläni. No minulla on kierukka, tuskinpa tulen tästä raskaaksi. Ja sitten menin taas tuohon alkuasentoon ja poika nuoli... ei ole sen jälkeen, eikä aikaisemminkaan kukaan nuollut spermaista pilluani.

Siihen loppuivat alusvaatevarkaudet ja kurkistelut, vaikka joskus ajattelin, että tuon voisi joskus ottaa uusiksi.

3

5575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On sinulla fantasiat täällä

    • Anonyymi

      Onhan noita kurkistelijoita maailma täynnään.

      • Anonyymi

        No kyllä, naapurimökin pappa katselee kiikarilla, kun menen saunasta alasti uimaan. Ei mua haittaa, on vanhalle miehelle jotakin silmäniloa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe