Merkillinen markkinatalous

Anonyymi-ap

Niin se maailmaa pyörii, rahalla. Markkinataloudessa markkinoijien täytyy korostaa parhaita puolia, millä tavoin saadaan asiakkaita, laskea hintoja, hommata näyttäviä myyjiä, brändejä jne. Valtionhallinnon kannalta tärkeää myös uskonnollinen puoli, vetää väkeä kun sopivan näyttäviä henkilöitä puhumassa. Vähän kaikki on markkinointia, kaupoilla kova kilpailu ja tulee olemaan, markkinoinnin tehokkuus ja hintataso ratkaisevat. Kaikki ketjut eivöt yhtä hyvin osaa. Miele kiintoista tulevaisuudessa nähdä mihin suuntaan menee suomen markkinatalous, nähtävissä ln jo nyt piirteitä muuttumisesta, mutta ajan mittaan varmaankin erilaiset instituutiot menettävät kannatustaan ja toiset taas nousevat. Suomi on muutoksen syklissä.

27

2415

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   se on hyvä että maailma muuttu, suomi muuttuu ja jotkut instituutiot merkittävät merkitystäänkin. kaupankäynti, markkinatalous, saa nähädä mihin suuntaan suomessa menee.

  • Anonyymi

   Myöskin kalevassa monenlaista markkinointia. On mainoksia, osta, osta sitä ja tätä. Juttuja jossa hehkutetaan jtn,että kuinka hyvin homma toimii tms. Yleensä semmoinen juttu täyttä puppua, mikäli lehti hehkuttaa jtn asiaa liioitellen, esimerkiksi tämän aamun lehdessä oli kehittämissuunnitelmista. Monesti tilanne se,että asioille ei mitään oikein voi,mutta lehti kirjoittaa ettei ihmisillä tuke hätä kämmeneen, niinsanotusti. Kun iso joukko lukee, täytyy antaa mahdollisimman hyvä kuva asioista , totuus usein jtn muuta.

  • Anonyymi

   Myös asualknjan juttua toki. Pohde ei noudata kaikkia lakipykäliä, joku löytänyt epäkohdan.

  • Anonyymi

   Kalevassa mielenkiintoinen juttu oysin syöpähoidoissa. Gernimuokatut syöpähoitomenetelmät ovat jo vuosia sitten tulleet Yhdysvalloista husiin, nyt oys kokeilee vasta näitä syöpähoitomenetelmiä. Totuus on,eteläsuomeen kaikki tulee ensin suoraan jenkeistä, syöpähoidoissa, genimuokatut syöpähoidot esimerkiksi oulu,oys on vuosia jälkijunassa

  • Anonyymi

   Googlaten esimerkiksi geenimuokattu syöpähoito. CAR-T menetelmällä ensimmäiset potilaathoidettu husissa jo 2018 hyvä esimerkki husin johdosta .harvinaissairauksien keskus myös, aiemmin on tullut husiin, oysiin tulee kun kerkeää.

  • Anonyymi

   Aivan kuten netissä kirjoitetaan,näistä asioista ei liiemmin puhuta, ovat sairaaloiden välisiä keskinäisiä sopimuksia. Turku toinen paikka missä tuo syöpähoitomuoto otettu käyttöön ajat sitten.

  • Anonyymi

   Markkinatalouskin on vastavuoroista. Markkinoijien tulisi enemmän huomioida vielä asiakkaiden tarpeita, esimerkiksi jos kaupoissa, marketeissa jne olisi kahviautomaatti, kahviautomaatti, limsaa jne, vetäisi enemmän väkeä. Kauppias on reisi, se imago pitää antaa. Silmälasimyynnissä esim hyödyntää ystävänpäivää, nimipäiviä . Esim ystävän päivänä ystävälle ilmaiset lasit, nimipäivänä tarjouksia. Kekseliäisyyttä. Joillakin paljon lapsia mukava, leikkipaikat kauppojen eteen, eteiseen,mihin mahtuu, lapsilla paikka leikkiä ja vahtina aikuisia. Aikuiset,vanhemmat saisivat pidempään asioida rauhassa ja näin ostaa enemmän . Paljon ideoita, oitäö vain osata markkinqkikkoja.

  • Anonyymi

   maaseutuna ei kannata markkinoida mitään seutua, vaikka se osaltaan olisi maaseutumaista. suurta ja isoa korostaa, tuoda esille mitä missäkin, uudistuotannot, tulevat hankkeet, jo toiminnassa oleva tuotanto, lisäkaavoitussuunnitelmat ja kehittämishankkeet. liikenneyhteyksien jne valvonta ja huolto, ikävä kyll,ä joskus sillat päästetään rappeutumispisteeseen, ei tee hyvää imagolle. sotketut pysäkit myös, eivät oikealla tavalla luo kuvaa, nuorisolle nuorisotalo pystyyn, eivät sotke. kauppojen sijoittaminen oikeisiin paikkoihjin , ei liian lähelle toisiaan, ei toimi niin hyvin kuin hajautetut kauppaliikkeet. kaupoissa jokaiselle jotakin, penkit on jo nyt hyvät, mutta asiakasystävällisempi ympäristö, tarjoukset ja etenkin myynti pitäisi olla kohteliasta. asiakkaiden asiat eivät missään tapauksessa kuulu työhön, on erikseen työelämä ja arki. täsmällisempi ote joissakin asioissa, selvempi kieli, ei noinj suunnilleen. inventaarioita useammin jne. myyjien kartoitus, kuka sopii, kuka ei, kuka on jo olut pitkään, kuka ei jne. lapsiystävälllisyys, leikkipaikat ja isoissa marketeissa selkeät osastot. oulu markkinoi liian vähän museoita, veneilyuä, kahvilakulttuuria. on korostettu keskustan kapakkatarjontaa n oin kärjistetysti, jätetty mainitsematta esim raksilan vanha alue, vanhat muut historialliset puurakennukset, oulun historiaa jne. turisteja kiinjostaa se mitä oululla on, kulttuurihistoria kiinnostaa hyvin paljon.

  • Anonyymi

   Tämän päivän lehdessä kiinnitti huomion luksusasumista satamamiljöössä. Meri-vilkay houkuttavat ihmisiä,luovat Oululle tarvittava uutta ilmiötä. Ikävän näköisiä on sotkettu vanhat rakennukset, purkukuntoiset. Kuten mutkaiset tiet, ja tyhjillb olevat liiketilat. Huomiota kiinnitti myös linja autossa kun bussikuski että on käsijarru päällä ja että ota kurvit suoriksi. Käsijarru ei olut päällä ja ihme jommas neuvoa toista kuskia, ei varmaan tee imagolle hyvää,kattoivat ihmiset ihmeissään. Oulu on mainio merenrantakaupunki, mainio kulttuuri ja kesäkaupunki kun annetaan mahdollisuus, varmaan ajan mittaan muuttuu, viite siihen on.

  • Anonyymi

   Meri-villat, tekstinsyöttö ne luovat tarvittavaa 7utta imagoa tähän kaupunkiin.

  • Anonyymi

   Forum lehti vähän jännällä tavalla mielestäni tehty. Yleisömirlipiteille annettu sivusto, ei vakuuttavaa, palstatilaa käytetty liikaa. Tämän päiväisessä lehdessä ihme juttua, kaupunginjohdosssa kuohuu, imagon kannalta vähän kaksipiippuinen juttu, mutta jokaisella tietty omat näkemyksensä, ei ainakaan kovin vakuuttavaa kuvaa anna johdosta. Vähän sama,johto kuin johto,johdon pitää vakuuttaa asiakaskunta, markkinatalous toimii niin . Kaupan johti,vierailut liikkeisiin. Asiakasneuvonta paremmaksi, on ihmisiä jotka eivät puhu sanaakaan suomea ja kukaan ei neuvo englanniksi esimerkiksi. Puhelinneuvonnan myös pitäisi sujua hyvin muillakin kuin Suomen kielellä. Tilaukset koteihin myös. Kauppojen olisi Suomessakin hyvä verkostoitua enemmän, yhteistyökumppanit auttavat vähä asiassa kun toisessa, kauppakumppanit. Asiakaskunta on hyvä huomioida kokonaisuussaan. Lapsille on. On miehille, on tekniikkaa, on käyttötavaraa, lidlissä tähän suuntaan on menty. On leimojs, tarjouksia hyvin ,se houkuttaa monia,miksi ei houkuttaisi. Hinta ja laatusuhde optimaalisempi kuin muinoin lidlillä. Saa nähdä nouseeko Suomessa, suunta on hyvä ja tehokas on msrkkinataktikkka joiltakin osin.

  • Anonyymi

   Kun ajatellaan Oulua tulevana kulttuurikaupunkina, on erittäin hyvä asua imagon kannalta että on kansainvälisiä markkinoita, on katutapaht7mia, sambakulkuetta ja voisi olla katusoittajia. Kahvilakulttuuri kukintaan, uutta vaan kehiin, yölento nuorille hyvä, vanhempi vöki kaipaisi myös tapaamispaikka, eikä kapakoita kaikki. Areenahanke erittäin hyvä monen mielestä, yksityiset rahoittajat ja toivottavasti näemme madonnan. Welcome Madonna to visit oulu.

  • Anonyymi

   No jopahan oli avaus! Mutta pitää muistaa että me kaikki olemme tätä "oravanpyörää" Yhteiskuntaa pieneltä henkilökohtaiselta osalta osallisena,toiset vähän paremmassa toiset pikkasen vähemmässä osassa.Kuka se määrää hinnan millekkin? Kuolemakin on kuulemma kallista(sanovat jossakin),joten en aio kuolla joten saa tulla noutaan sopu hintaan !

  • Anonyymi

   Somaliväki käy marketeissa , katsovat puhelimesta opasteiden nimet mitä tarkoittavat, osaavat suomea muutaman sanan. Kunnajatellaan heillä hankala asioida, käyvät prismassa mm. Asiakasneuvontaa olisi hyvä saada. Käyvät koska heille helpointa asioida, marketissa monet. Asiakaspalvelussa marketeissa myös hukkuu joukkoon,moni kokee sortoa ja monia miellyttää näyttävät myyjät.

  • Anonyymi

   Liiketiloja tyhjillään keskeisillä paikoilla, mahtuisi vaikka mitä. Oulun alueelle mahtuisi ja ballikariinkin. Nallikariin menevästä bussista kysellään ulkomaalaisten toimesta paljon myös. Toinen on ainola ja tietomaa, kasvitieteellinen puutarha myös. Turisteja nämä kiinnostavat paljon.

  • Anonyymi

   Kuljetusalakin eräänlaista markkinointia. On järjenköyhyyttä monenkin mielestä istua invapaikalle,pitää koiraa aivan tajanaistuvan edessä,koska suositus on että allergikot ja muut ihmiset tulisi huomioida linja autossa mikäli on mukana lemmikkieläin,koira tms. Turistit puhuvat tuostakin, imagon kannalta vähän huono juttu kuulemma.

  • Anonyymi

   markkinataloudessa on tärkeää se, että myynti käy, oli sitten omalla alallaan tai ei, mutta vielä kaikki ei ole sallittua:)

  • Anonyymi

   Saa nähdä miten tulevaisuudessa käy apteekkien käsikauppalääkkeiden myynnin, menevätkö kaikki ruokakauppoihin. Olisi hyvä malli jos olisi vain farmaseutti ja kassakoska kliinisesti suurin osa on humpuukis, poikkeus, huulirasva,jokin ihovoide, bepanthen, hyötyosuutta hiukan, dekspantenolia kuten hoitava nuhasuihke, ,dekspantenoli hiukan auttaa joillakin kuiviin limakalvoihin mutta kyllähän noiden käsikaupoatuotteudeb hyötyosuus on yleensä nollahko. Totisena kassakin vähän oli.Kassa riittäisi,siihen farmanomi. Kätevä olisi semmoinen lokerihyllu, saa ottaa, olisi laastaria, juuri huulirasvaa jne kutkkupastulleja tuon farmanomi kassan "valvonnassa" kun maksetaan. Valtiolle melkoinen säästä, nyt jo on joissakin apteekeissa liikaa farmaseuttejakin, farmanomi monesti seisoo vain kuin "tikku jaskasssa".

  • Anonyymi

   Suolisto voi mennä pilalle sekin .silmätipoissa vaaransa jne.

  • Anonyymi

   Haukiputaan uusi a -kirppis monipuolinen, tekee löytöjä kyllä. Tuolla myös istuu pidemmän aikaa mielellään moni.

  • Anonyymi

   tuolla kirpputorinkin suunnassa paljon paljon tilaa liikeyrityksille. huonekalukauppa puuttuu haukiputaalta mm jne, yleensä tilaa teollisuudelle eri akseleilla on haukiputaalla kun vain osataan hyödyntää aluelliset mahdollisuudet.

  • Anonyymi

   Marketing is totally big bisnes. For examplde, vida xl, in netherlands. The price means much in that case also, they saud on masku that they dont know wgat vida xl is. But many people knows. The elements are same as domestic maxhines, Basic. A boy in verkkokauppa knew that, Off ciurse. What comes prices, big difference though ,for example pölyimuri.

  • Anonyymi

   Mitä tulee kaupunkisuunnitteluun, niin päättäjille ja muille tarvittaessa maukas viini kotiovelle, niin pystyy sitten ehkä tehokkaammin suunnittelemaan, miten oulussa viihtyy paremmin.

  • Anonyymi

   Monenlaista gankesuunnitteluakin. Päivin kartonkihanke jäi mieleen, miljardi kartonkiin.

  • Anonyymi

   Suoraan Ensoa moni kiittelee kyllä. Myös matinheikki on monen mieleen, mutta kyllä päivilläkin on kannatusta. Päivi ja Matti vöhön keskenään sotivat. Kunhan ei mene rikolliseksi.

  • Anonyymi

   Ruuan hinta puhuttaa, moni siinä säästää. Rahaa jää silloin vaatreisiinkin kun katsoo sopivat tarjoukset. Lidl omaa hyvän markkinataktiikan kyllä.

  • Anonyymi
   UUSI

   It might be seen , in the future , what is the hospital that people takes. Is 7t oys or helsinki, hus for example.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   475
   3088
  2. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   123
   2236
  3. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   534
   2032
  4. Ilmalämpöpumpun virrankulutus vrk:ssa,

   -pakkasta n.12 astetta -sisäyksikkö säädetty 22 asteeseen (ilp) -omakotitalo öljylämmityksellä ,patterit termostaatilla
   Koti ja rakentaminen
   112
   1903
  5. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   154
   1775
  6. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   11
   1558
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   63
   1444
  8. Tankkausasema

   Haapajärveltä epäillysti 23.-24.11. välisenä yönä varastettu tankkausasema on löytynyt ja palautettu omistajalleen. Asia
   Oulainen
   14
   1178
  9. Ei tämä alun perin näin pitänyt mennä

   Emme voi olla enää edes kavereita.
   Ikävä
   42
   1080
  10. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   155
   1075
  Aihe