Merkillinen markkinatalous

Anonyymi-ap

Niin se maailmaa pyörii, rahalla. Markkinataloudessa markkinoijien täytyy korostaa parhaita puolia, millä tavoin saadaan asiakkaita, laskea hintoja, hommata näyttäviä myyjiä, brändejä jne. Valtionhallinnon kannalta tärkeää myös uskonnollinen puoli, vetää väkeä kun sopivan näyttäviä henkilöitä puhumassa. Vähän kaikki on markkinointia, kaupoilla kova kilpailu ja tulee olemaan, markkinoinnin tehokkuus ja hintataso ratkaisevat. Kaikki ketjut eivöt yhtä hyvin osaa. Miele kiintoista tulevaisuudessa nähdä mihin suuntaan menee suomen markkinatalous, nähtävissä ln jo nyt piirteitä muuttumisesta, mutta ajan mittaan varmaankin erilaiset instituutiot menettävät kannatustaan ja toiset taas nousevat. Suomi on muutoksen syklissä.

27

2810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      se on hyvä että maailma muuttu, suomi muuttuu ja jotkut instituutiot merkittävät merkitystäänkin. kaupankäynti, markkinatalous, saa nähädä mihin suuntaan suomessa menee.

    • Anonyymi

      Myöskin kalevassa monenlaista markkinointia. On mainoksia, osta, osta sitä ja tätä. Juttuja jossa hehkutetaan jtn,että kuinka hyvin homma toimii tms. Yleensä semmoinen juttu täyttä puppua, mikäli lehti hehkuttaa jtn asiaa liioitellen, esimerkiksi tämän aamun lehdessä oli kehittämissuunnitelmista. Monesti tilanne se,että asioille ei mitään oikein voi,mutta lehti kirjoittaa ettei ihmisillä tuke hätä kämmeneen, niinsanotusti. Kun iso joukko lukee, täytyy antaa mahdollisimman hyvä kuva asioista , totuus usein jtn muuta.

    • Anonyymi

      Myös asualknjan juttua toki. Pohde ei noudata kaikkia lakipykäliä, joku löytänyt epäkohdan.

    • Anonyymi

      Kalevassa mielenkiintoinen juttu oysin syöpähoidoissa. Gernimuokatut syöpähoitomenetelmät ovat jo vuosia sitten tulleet Yhdysvalloista husiin, nyt oys kokeilee vasta näitä syöpähoitomenetelmiä. Totuus on,eteläsuomeen kaikki tulee ensin suoraan jenkeistä, syöpähoidoissa, genimuokatut syöpähoidot esimerkiksi oulu,oys on vuosia jälkijunassa

    • Anonyymi

      Googlaten esimerkiksi geenimuokattu syöpähoito. CAR-T menetelmällä ensimmäiset potilaathoidettu husissa jo 2018 hyvä esimerkki husin johdosta .harvinaissairauksien keskus myös, aiemmin on tullut husiin, oysiin tulee kun kerkeää.

    • Anonyymi

      Aivan kuten netissä kirjoitetaan,näistä asioista ei liiemmin puhuta, ovat sairaaloiden välisiä keskinäisiä sopimuksia. Turku toinen paikka missä tuo syöpähoitomuoto otettu käyttöön ajat sitten.

    • Anonyymi

      Markkinatalouskin on vastavuoroista. Markkinoijien tulisi enemmän huomioida vielä asiakkaiden tarpeita, esimerkiksi jos kaupoissa, marketeissa jne olisi kahviautomaatti, kahviautomaatti, limsaa jne, vetäisi enemmän väkeä. Kauppias on reisi, se imago pitää antaa. Silmälasimyynnissä esim hyödyntää ystävänpäivää, nimipäiviä . Esim ystävän päivänä ystävälle ilmaiset lasit, nimipäivänä tarjouksia. Kekseliäisyyttä. Joillakin paljon lapsia mukava, leikkipaikat kauppojen eteen, eteiseen,mihin mahtuu, lapsilla paikka leikkiä ja vahtina aikuisia. Aikuiset,vanhemmat saisivat pidempään asioida rauhassa ja näin ostaa enemmän . Paljon ideoita, oitäö vain osata markkinqkikkoja.

    • Anonyymi

      maaseutuna ei kannata markkinoida mitään seutua, vaikka se osaltaan olisi maaseutumaista. suurta ja isoa korostaa, tuoda esille mitä missäkin, uudistuotannot, tulevat hankkeet, jo toiminnassa oleva tuotanto, lisäkaavoitussuunnitelmat ja kehittämishankkeet. liikenneyhteyksien jne valvonta ja huolto, ikävä kyll,ä joskus sillat päästetään rappeutumispisteeseen, ei tee hyvää imagolle. sotketut pysäkit myös, eivät oikealla tavalla luo kuvaa, nuorisolle nuorisotalo pystyyn, eivät sotke. kauppojen sijoittaminen oikeisiin paikkoihjin , ei liian lähelle toisiaan, ei toimi niin hyvin kuin hajautetut kauppaliikkeet. kaupoissa jokaiselle jotakin, penkit on jo nyt hyvät, mutta asiakasystävällisempi ympäristö, tarjoukset ja etenkin myynti pitäisi olla kohteliasta. asiakkaiden asiat eivät missään tapauksessa kuulu työhön, on erikseen työelämä ja arki. täsmällisempi ote joissakin asioissa, selvempi kieli, ei noinj suunnilleen. inventaarioita useammin jne. myyjien kartoitus, kuka sopii, kuka ei, kuka on jo olut pitkään, kuka ei jne. lapsiystävälllisyys, leikkipaikat ja isoissa marketeissa selkeät osastot. oulu markkinoi liian vähän museoita, veneilyuä, kahvilakulttuuria. on korostettu keskustan kapakkatarjontaa n oin kärjistetysti, jätetty mainitsematta esim raksilan vanha alue, vanhat muut historialliset puurakennukset, oulun historiaa jne. turisteja kiinjostaa se mitä oululla on, kulttuurihistoria kiinnostaa hyvin paljon.

    • Anonyymi

      Tämän päivän lehdessä kiinnitti huomion luksusasumista satamamiljöössä. Meri-vilkay houkuttavat ihmisiä,luovat Oululle tarvittava uutta ilmiötä. Ikävän näköisiä on sotkettu vanhat rakennukset, purkukuntoiset. Kuten mutkaiset tiet, ja tyhjillb olevat liiketilat. Huomiota kiinnitti myös linja autossa kun bussikuski että on käsijarru päällä ja että ota kurvit suoriksi. Käsijarru ei olut päällä ja ihme jommas neuvoa toista kuskia, ei varmaan tee imagolle hyvää,kattoivat ihmiset ihmeissään. Oulu on mainio merenrantakaupunki, mainio kulttuuri ja kesäkaupunki kun annetaan mahdollisuus, varmaan ajan mittaan muuttuu, viite siihen on.

    • Anonyymi

      Meri-villat, tekstinsyöttö ne luovat tarvittavaa 7utta imagoa tähän kaupunkiin.

    • Anonyymi

      Forum lehti vähän jännällä tavalla mielestäni tehty. Yleisömirlipiteille annettu sivusto, ei vakuuttavaa, palstatilaa käytetty liikaa. Tämän päiväisessä lehdessä ihme juttua, kaupunginjohdosssa kuohuu, imagon kannalta vähän kaksipiippuinen juttu, mutta jokaisella tietty omat näkemyksensä, ei ainakaan kovin vakuuttavaa kuvaa anna johdosta. Vähän sama,johto kuin johto,johdon pitää vakuuttaa asiakaskunta, markkinatalous toimii niin . Kaupan johti,vierailut liikkeisiin. Asiakasneuvonta paremmaksi, on ihmisiä jotka eivät puhu sanaakaan suomea ja kukaan ei neuvo englanniksi esimerkiksi. Puhelinneuvonnan myös pitäisi sujua hyvin muillakin kuin Suomen kielellä. Tilaukset koteihin myös. Kauppojen olisi Suomessakin hyvä verkostoitua enemmän, yhteistyökumppanit auttavat vähä asiassa kun toisessa, kauppakumppanit. Asiakaskunta on hyvä huomioida kokonaisuussaan. Lapsille on. On miehille, on tekniikkaa, on käyttötavaraa, lidlissä tähän suuntaan on menty. On leimojs, tarjouksia hyvin ,se houkuttaa monia,miksi ei houkuttaisi. Hinta ja laatusuhde optimaalisempi kuin muinoin lidlillä. Saa nähdä nouseeko Suomessa, suunta on hyvä ja tehokas on msrkkinataktikkka joiltakin osin.

    • Anonyymi

      Kun ajatellaan Oulua tulevana kulttuurikaupunkina, on erittäin hyvä asua imagon kannalta että on kansainvälisiä markkinoita, on katutapaht7mia, sambakulkuetta ja voisi olla katusoittajia. Kahvilakulttuuri kukintaan, uutta vaan kehiin, yölento nuorille hyvä, vanhempi vöki kaipaisi myös tapaamispaikka, eikä kapakoita kaikki. Areenahanke erittäin hyvä monen mielestä, yksityiset rahoittajat ja toivottavasti näemme madonnan. Welcome Madonna to visit oulu.

    • Anonyymi

      No jopahan oli avaus! Mutta pitää muistaa että me kaikki olemme tätä "oravanpyörää" Yhteiskuntaa pieneltä henkilökohtaiselta osalta osallisena,toiset vähän paremmassa toiset pikkasen vähemmässä osassa.Kuka se määrää hinnan millekkin? Kuolemakin on kuulemma kallista(sanovat jossakin),joten en aio kuolla joten saa tulla noutaan sopu hintaan !

    • Anonyymi

      Somaliväki käy marketeissa , katsovat puhelimesta opasteiden nimet mitä tarkoittavat, osaavat suomea muutaman sanan. Kunnajatellaan heillä hankala asioida, käyvät prismassa mm. Asiakasneuvontaa olisi hyvä saada. Käyvät koska heille helpointa asioida, marketissa monet. Asiakaspalvelussa marketeissa myös hukkuu joukkoon,moni kokee sortoa ja monia miellyttää näyttävät myyjät.

    • Anonyymi

      Liiketiloja tyhjillään keskeisillä paikoilla, mahtuisi vaikka mitä. Oulun alueelle mahtuisi ja ballikariinkin. Nallikariin menevästä bussista kysellään ulkomaalaisten toimesta paljon myös. Toinen on ainola ja tietomaa, kasvitieteellinen puutarha myös. Turisteja nämä kiinnostavat paljon.

    • Anonyymi

      Kuljetusalakin eräänlaista markkinointia. On järjenköyhyyttä monenkin mielestä istua invapaikalle,pitää koiraa aivan tajanaistuvan edessä,koska suositus on että allergikot ja muut ihmiset tulisi huomioida linja autossa mikäli on mukana lemmikkieläin,koira tms. Turistit puhuvat tuostakin, imagon kannalta vähän huono juttu kuulemma.

    • Anonyymi

      markkinataloudessa on tärkeää se, että myynti käy, oli sitten omalla alallaan tai ei, mutta vielä kaikki ei ole sallittua:)

    • Anonyymi

      Saa nähdä miten tulevaisuudessa käy apteekkien käsikauppalääkkeiden myynnin, menevätkö kaikki ruokakauppoihin. Olisi hyvä malli jos olisi vain farmaseutti ja kassakoska kliinisesti suurin osa on humpuukis, poikkeus, huulirasva,jokin ihovoide, bepanthen, hyötyosuutta hiukan, dekspantenolia kuten hoitava nuhasuihke, ,dekspantenoli hiukan auttaa joillakin kuiviin limakalvoihin mutta kyllähän noiden käsikaupoatuotteudeb hyötyosuus on yleensä nollahko. Totisena kassakin vähän oli.Kassa riittäisi,siihen farmanomi. Kätevä olisi semmoinen lokerihyllu, saa ottaa, olisi laastaria, juuri huulirasvaa jne kutkkupastulleja tuon farmanomi kassan "valvonnassa" kun maksetaan. Valtiolle melkoinen säästä, nyt jo on joissakin apteekeissa liikaa farmaseuttejakin, farmanomi monesti seisoo vain kuin "tikku jaskasssa".

    • Anonyymi

      Suolisto voi mennä pilalle sekin .silmätipoissa vaaransa jne.

    • Anonyymi

      Haukiputaan uusi a -kirppis monipuolinen, tekee löytöjä kyllä. Tuolla myös istuu pidemmän aikaa mielellään moni.

    • Anonyymi

      tuolla kirpputorinkin suunnassa paljon paljon tilaa liikeyrityksille. huonekalukauppa puuttuu haukiputaalta mm jne, yleensä tilaa teollisuudelle eri akseleilla on haukiputaalla kun vain osataan hyödyntää aluelliset mahdollisuudet.

    • Anonyymi

      Marketing is totally big bisnes. For examplde, vida xl, in netherlands. The price means much in that case also, they saud on masku that they dont know wgat vida xl is. But many people knows. The elements are same as domestic maxhines, Basic. A boy in verkkokauppa knew that, Off ciurse. What comes prices, big difference though ,for example pölyimuri.

    • Anonyymi

      Mitä tulee kaupunkisuunnitteluun, niin päättäjille ja muille tarvittaessa maukas viini kotiovelle, niin pystyy sitten ehkä tehokkaammin suunnittelemaan, miten oulussa viihtyy paremmin.

    • Anonyymi

      Monenlaista gankesuunnitteluakin. Päivin kartonkihanke jäi mieleen, miljardi kartonkiin.

    • Anonyymi

      Suoraan Ensoa moni kiittelee kyllä. Myös matinheikki on monen mieleen, mutta kyllä päivilläkin on kannatusta. Päivi ja Matti vöhön keskenään sotivat. Kunhan ei mene rikolliseksi.

    • Anonyymi

      Ruuan hinta puhuttaa, moni siinä säästää. Rahaa jää silloin vaatreisiinkin kun katsoo sopivat tarjoukset. Lidl omaa hyvän markkinataktiikan kyllä.

    • Anonyymi

      It might be seen , in the future , what is the hospital that people takes. Is 7t oys or helsinki, hus for example.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe