Esimies ja tyttölikka 2

Anonyymi-ap

Tuolla hän taas viilettää. Poninhäntä heiluu ja työnsä lomassa huikkailee vähän väliä hyviä huomenia.

Mies muistaa kuunnelleensa tytön juttelua vain puolella korvalla, pääasiassa hän oli katsellut vaihtuvia ilmeitä tämän somilla kasvoilla.
Sulkiessaan työpaikan oven mies siirtyi sujuvasti vapaa-ajan moodiin.

Hän mietti milloin oli alkanut mittailla tyttöä sillä silmällä. Milloin hänelle oli kehittynyt röntgenkatse, jolla hän näki paidan läpi terhakat tissit. Hän oli pohdiskellut miten ne täyttäisivät hänen kämmenensä ja mitä hän niille tekisi.

Ajatuksia tuli niin monenlaisia. Hän piti ne visusti ominaan, mutta se ei ollut helppoa. Kun hän oli alkanut vetää käteen tyttöä ajatellen, mielikuvat olivat tulleet koko ajan rohkeammiksi. Välilläoli pakko sulkeutua vessaan ja antaa itsepäiselle mulkulle sitä mitä se hinkusi. Ei se olisi muuten laskenut.

Eikä kukaan tiennyt mikä pervo hän oli siivon ulkokuorensa alla.

Mies muisti kaiken tuon. Hän oli ajatellut, että pääsisi pakkomielteestään vain vaihtamalla työpaikkaa. Ei ollut tarvinnut.

Tyttö istui odottamassa. Turhaanhan hänet oli sinne pyydetty. Oli odottamatonta, että tyttö oli omissa vaatteissaan, mies ei ollut ennen nähnyt häntä niin. Hänen oli pakko vain katsella. Villapaita oli heitetty toiselle olkapäälle paljastaen käsivartta ja rinnanvakoa. Mielessään hän repi koko retaleen pois ja hautasi kasvonsa rintojen väliin. Mutta sitten alempana, vaaleanpunaisten jumppahousujen puristuksissa oli taatusti ihana paikka.

Hän muisti miten oli nolannut itsensä sotkeutuessaan sanoissaan. Tosiasiassa oli hirveän vaikeaa keskittyä puhumaan järkeviä kun toisesta oli kuvitellut sellaista ja ne mielikuvat tunkivat väkisin pintaan.

Sitten hän oli tehnyt sen. Paljastanut salaisuutensa, koska… ei hän tiennyt miksi. Tytön kehonkieli kertoi, ettei hän pannut pahakseen, nämä ovat niitä asioita, jotka vain tietää.

7

4514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mies ei muistanut kunnolla miten oli päätynyt siihen pisteeseen, että mulkku sykki täydessä terässään heidän välissään. Että hänellä oli kuuma rinta suussaan ja kädet pakaroilla, että suudelmat olivat syviä ja märkiä ja että kieli ja lantio tekivät työntyviä liikkeitä kuin itsestään.

      Mies haki pillua kiireellä. Mielissään hän huomasi sen oleva märkä jo ulkoa. Sormi ujuttautui sisään. Pillu oli liukas ja kuuma, ja todella tiukka. Taivas, oli miehen ensimmäinen ajatus.

      Sitä piti saada heti. Tyttö oli yhtä kiimainen kuin hänkin joten pöytä sai kelvata. Itse asiassa mikä vain kävisi kunhan hän voisi työntää mulkkunsa tuohon paikkaan.

      Mies muisti odotuksen. Miten hänen terskansa oli herkistynyt äärimmilleen kun se painui hitaasti pilluaukosta kuumaan onkaloon. Kuin hanskaan. Mies sykki puristuksessa paikoillaan ja mietti, että jos antaisi periksi, voisi laueta tähän paikkaan. Hetken hän odotti kunnes päästi itsensä jatkamaan matkaa, ihanaa liukua läpi hyväilevien seinämien. Pohjassa hän tunsi oman kiimansa ja toisen, hänen mulkkunsa antoi suurta nautintoa tytölle, mikä kiihotti miestä valtavasti.

      Tyttö huohotti isosta ja tarjosi pilluaan innokkaasti. Kyrpä tunkeutui tyttöön ja sai tämän huutamaan ilmiselvästä nautinnosta. Se lisäsi miehen kiihkoa. Nainen oli melkein valmis ja niin oli hänkin. Tuttu paine kohosi kiveksissä, joka odotti vain lupaa purskaista siemenet myöntyväiseen vittuun. Levittää ne kohtuun ja saada aikaan elämä. Alkukantainen tarve ja miehuuden tarkoitus, omistaa ja valloittaa.

      Tyttö takertui häneen orgasmissaan ja otti syvemmälle lypsäen kyrvänvartta raivokkaasti. Oli taottava kovaa, koettava jokainen vastaliike mitä pillusta sai irti, terska hakaten kohdunsuuta kuin moukari.

      Mies olidi halunnut hautautua syvälle uumeniin ja jäädä sinne vimmaiseen liikkeeseen, mutta oli koettava myös vetäytyminen suuaukolle ja siitä sukeltaminen läpi nystyräisten seinämien, jotka hieroivat mulkunpintaa kauttaaltaan.

      Niinpä hän tikkasi lyhyesti syvällä, yllättäen vetäytyi ja työntyi koko matkan pohjaan saaden tytön huudahtamaan.

      Lopulta täytyi vain nylkyttää pohjalla pakaralihakset pingottuneena lantio eteenpäin vääntyneenä. Näky olisi kiihottanut ketä tahansa, niin ilmiselvästi he olivat toistensa kehojen pauloissa. Naisen jalat vetämässä miestä vielä syvemmälle, mies naimisesta sekaisin rynkyttämässä hentoa vartaloa.

      Mies irvisti ja antoi sen tapahtua. Kivekset jännittyivät penis survaistiin voimalla kohdunsuulle ja tyttö otti vastaan kuuman ruiskauksen, uuden ihanan syvän työnnön, pysähtymisen, ruiskauksen ja vielä uuden. Mies tunsi, että se jatkuu kauan. Että hänen piti puristaa elämännesteensä viimeistä pisaraa myöten tuohon naaraaseen.

      Mies lopetti muistelun tuntiessaan jäykistyvänsä jälleen. Hän vilkaisi kelloa. Hyvin ehtisi vielä nussia pikaisesti tai ehkä tyttö ottaisikin suihin jos pyytäisi. Se oli vielä kokematta. Enempiä aikailematta hän pyysi tyttöä toimistoon ja niin ovi sulkeutui taas heidän takanaan…

      • Anonyymi

        Ja näin meidän oma spede jälleen rallattaa paskaa tuutin täydeltä buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näin meidän oma spede jälleen rallattaa paskaa tuutin täydeltä buaahaa

        Kirjota ite parempi, säälittävä paskapää. Ai et? No en ois uskonutkaan. Onneks Kela maksaa, niin on mitä syyä. 😘


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjota ite parempi, säälittävä paskapää. Ai et? No en ois uskonutkaan. Onneks Kela maksaa, niin on mitä syyä. 😘

        No älä nyt, hänhän osasi kirjoittaa melkein kokonaisen lauseen kokonaisena, vaikka sisältö ei ehkä niin syvääluotaava ollutkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No älä nyt, hänhän osasi kirjoittaa melkein kokonaisen lauseen kokonaisena, vaikka sisältö ei ehkä niin syvääluotaava ollutkaan.

        Meidän Toivo pomo pani alaistaan illalla työpöydällä näki siivooja salaa.
        Että sellaisia ylitöitä.. Tässä raaka tosi juttu naiselle pieniä lapsia ja miehellä isoja.. Paskaa nuo työ antavat. Meillä työporukka tiesi asian ja nää ei. Tuli aina kahviporukassa katseita🤭


    • Anonyymi

      Spedellä on taas lääkkeet jäänyt lääkkeet ottamatta buaahaa

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe