Maajussille nuori piika

Anonyymi-ap

Minttu oli kylänsä julkkis. Maajussille morsian ohjelmassa nuoren miehen morsian ehdokkaana esiintynyt Minttuei kuitenkaan ollut nuoren miehen mieleen. Iso rintainen, kookas pyllyinen 18v tyttönen suurilla lehmän silmillään ja kiltin ujon tytön pyöreillä kasvoillaan ei ollut sitä mitä sulhanen etsi. Sosiaalisessa mediassa Minttua haukuttiin lehmäksi, yksinkertaiseksi, naiiviksi ja jopa mieleltään vajaavaiseksi joita lukiessa Mintun itsetunto sai kolauksen.
Mutta kotiseudullaan Mintusta tuli julkkis.
Varsinkin jakso, jossa Minttu esiintyi niukoissa bikineissään suuret raskaat DD-kupin rinnat kuin tyrkyllä, oli kylän miesten mieleen. Kylän vanhatpojat tai leskeksi jääneet setämiehet olivatkin nyt kovin Mintun perään ja lähettelivät Mintulle fanipostia karkeiden tuhmien ehdotusten kera.

Tällainen Minttuun ihastunut setä, tai oikeastaan vaari nimeltään Kalle, oli Mintun naapuri jolla oli omaisuutta valtavat määrät. Metsää, maita, karjataloutta, ravihevosia ja asuintontteja jollaisella Minttukin asusteli vuokralla iäkkään isänsä kanssa perheen iltatähtenä. Äiti oli saanut maalaiselämästä jo ajat sitten tarpeekseen ja muuttanut uuden rakkaansa luo kaupunkiin.

Mintun saadessa sähköpostiinsa Kalle vaarin ihastuksen ilmaisun joka oli varsin roisisti kirjoitettu, punastui Minttu korviaan myöten.
Viestissä Kalle kertoo suoraan kuinka vielä 80 vuotiaallakin kyrpä seisoo ja kuinka nuori tiukka ja iso tissinen morsian olisi tarpeen vielä elämän ehtoopuolen riemuihin.
Kalle kehuu omaisuudellaan, sitä olisi yhteensä noin 2 miljoonan edestä!
Kalle vihjaa Mintunkin asuvan isän kanssa hänen talossaan ja tontilla mutta lupaa jättää kaiken omaisuutensa Mintulle jos vain nöyrän morsiamen roolin Minttu Kallen huushollissa kelpaisi. Kalle kertoo, että tuskin hän enää tupakoitsijana ja ryyppykavereittensa kanssa paljon juhlivana kauaa enää eläisi.

Minttu alkoi pohtia tulevaisuuttaan joka Kallen rikkaana miljonääri vaimona ja tulevana leskenä olisi mitä helpoin tien rikastua. Mintun huono koulu menestys oli sentään riittänyt maatalouslomittajan ammattiin mutta alan töitä ei Minttu ollut työharjoitteluita enempää koskaan tehnyt.
Nämä kouluajan työharjoittelut Minttu tekikin juuri Kallen maatilalla koska se sijaitsi näppärästä naapurissa. Mutta irstaan Kallen rasvaiset jutut ja jatkuva Mintun kopelointi, pyllylle läpsyttely, mm.patalaiskaksi haukkuminen ja orin pilttuussa sen peniksen jäykistymisen Mintun syyksi esittämisestä oli Mintulle liikaa niin, että hänen oli lopulta etsittävä toinen maatila työharjoitteluiden suorittamiseksi.

 Minttu puntaroi tarkasti haittoja ja etuja mitä Kallen morsiamena tulisi, mitä muut siitä ajattelevat ja varsinkin Kallea rujona, ryppyisenä vanhana ukkelina jonka seksitarpeet tulisi tyydyttää.
Minttu kuitenkin päätti, sama se mitä muut ajattelee, tuskin vanhuksella edes seisoo ja ukko ei kauaa elä niin miksi en ottaisi vaarin miljoona omaisuutta omakseni!

Mintun avatessa Kallen samalla lähettämän kuvatiedoston, meinasi Mintun hörppäämä colajuoma mennä väärään kurkkuun.
Valtavan kokoinen suonikas ja kyhmyinen vaarin kyrpä oli kuvassa jäykkänä kuin rautakanki! Kalun koko järkytti Minttua! Kullilla oli paitsi pituutta niin varsinkin paksuutta ja Minttu epäili, saisiko tuota kuvassa olevaa patukkaa pilluunsa edes otetuksi!! Ukon säkit olivat myös huomiota herättävän kookkaat kuin sonnilla jonka Minttu oli Kallen niityllä usein nähnyt käyskentelevän!!

Minttu kirjoittaa Kallelle vastauksensa ja kertoo epäröivänsä mitä kylillä ja isänsä suhtautuu Kallen morsiamena oloon. Minttu kertoo pelkonsa, että Kallen luona jatkuvasti ramppaava ryyppyporukka levittää hetkessä tiedon Mintun roolista Kallen asunnossa.
Kalle vastaa, että oli juuri häätämässä Mintun isän pois vuokra tontilta mutta jos Minttu vaimoksi ryhtyy, saa isä asua vieläpä jopa ilmaiseksi talossa niin pitkään kun Minttu perii omaisuutensa.
Kalle kertoo, että pahat puheet kylillä kuitataan sillä, että kaikille kerrotaan että Minttu on vain Kallen palkkaama piika ja muu pidetään salassa.
Minttu syttyi ajatuksella niin että vastasi harkitsevan asiaa vakavasti.

Mintun ja Kallen viestittely eteni siihen pisteeseen, että he sopivat Mintun koeajasta olisiko Mintusta Kallen maatilan emännäksi.
Juorujen leviämiseksi sovittiin, että Minttu olisi Kallen palkkaama piika ja että Minttu myös piian tavoin palvelisi Kallen maatilan monimuotoisissa töissä.
Mintun tulisi asua Kallen luona koeajan kaksi viikkoa jona aikana Kallekin voisi arvioida olisi Mintusta hänen miljoona omaisuuden perijäksi.
Täysin erilaista nöyryyttä se tulisi Mintulta vaatimaan, varoitti Kalle viitaten keskeytyneeseen Mintun työharjoitteluun ja käytökseen tilalla.

9

5006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko tytöllä ehkäisy kunnossa, oli kysymys Kallelta joka viimeistään teki selväksi mitä hän tytöltä halusi. Minttu oli ottanut e-pillerit käyttöön lyhyessä seurustelu suhteessaan ikäiseensä poikaan.
      Hyvä Kalle vastasi, kondomien käyttö pilaakin tunnelman.
      Vaikka Minttu ei ollut kovin älykäs, ymmärsi hän silti kykyjensä rajallisuudet ettei hän saisi koskaan mitään muuta mahdollisutta hyvään elämänlaatuun kuin mitä nyt olisi kaikesta ällöttävyydestään ja noloudestaan huolimatta tarjolla. Mitä väliä, päätti Minttu ottaa motokseen vastaanottamaan häpeän joka vanhan vaarin morsiamena tulisi koittamaan.

      Minttua hävetti pakata kassejaan sinä päivänä kun oli aika lähteä asumaan Kallen kotiin koeajaksi. Mintun mielikuvaa vaivasi Kallen lähettämä kuva valtavasta kyrvästään ja aiemmat työkokemukset, jolloin Kallen irstas himokkuus Minttuun meni yli äyräidensä. Kallen inhottava nauru jossa näkyi ukon harvat hampaat, puistatti Minttua. Muisto Kallen kourasta läimäyttelemässä vähän väliä Mintun paksuja pakaroita palautti tytön mieleen, kuinka nöyryyttävää se lyhyt työjaksokin Kallen maatilalla jo pelkästään oli ollut.
      Miljoona omaisuuden houkutus kuitenkin oli Mintulle niin ylivoimaista, että Minttu päätti ettei mikään voi olla niin kamalaa, ettenkö pääse päämäärääni vanhan ukon omaisuuden perijäksi. Olisiko se nyt niin ällöttävää jos ikäloppu vaari häntä panisi, Minttu mietti Kallen kalua tuntien järkytyksekseen nyt jo jopa hieman kiihoittuvan ajatuksesta!

      Minttu käveli kasseineen kylätielle toivoen, ettei kukaan näkisi hänen olevan menossa kylilläkin irstaaksi haukutun Kallen kotiin.
      Pihalle saapuessa Minttu näki muutaman mopon joilla kylän seniorit ajelivat usein Kallen maatilalle juopottelemaan.
      Voi ei, ajatteli Minttu. Voi kun Kalle ottaisi yksin ilman juoruavien ukkojen läsnäoloa minut vastaan.

      Minttu koputti jykevään ukon ulko-oveen.
      Tämä on nyt menoa, tyttö ajatteli posket punaa hehkuen.
      "Sisään likka sieltä", Kalle möreällä äänellään huusi.
      Minttu astui suureen eteiseen, riisui varvastossunsa ja asteli farkkushortseissaan keittiöön josta ääniä kuului.
      Yksi Kallen ikätoveri ja toinen lihava noin 55v mies istuivat keittiöpöydän ääressä kaljatölkit edessään. Molemmat olivat Mintulle jo ennestään tuttuja, kuten pienessä kyläpahasessa melkein kaikki keskenään olevat. Miehet mittailivat tyttöä ruskettuista jaloista rintoihin, eikä Minttu voinut olla huomaamatta himoa ukkojen häntä katsellessaan.

      "Otappa likka jääkaapista kalja", Kalle sanoi hieman kuin käskien.
      Vaikka Minttu ei alkoholia juuri käyttänytkään eikä pitänyt oluen mausta, avasi hän ukon mieliksi jääkaapinoven juoman ottaakseen.
      Saman tien Kallen iso koura läimähti lujasti Mintun turpealle pakaralle niin että tyttö horjahti melkeimpä jääkaapin sisään.
      Oouuts! Minttu kiljahti muistaen Kallen varoitukset nöyryydestä. Pyllyä kuumoittaessa tyttö mietti mottoaan, mitä väliä ja ukkoa torumatta oluen otettuaan kävi istumaan pöydän ääreen.
      "Ei kun tulet tänne sedän syliin istumaan", Kalle vaati hymyillen harvoilla hampaillaan.
      Kylmät väreet inhotuksesta ihollaan huolimatta, Minttu nousi ja istuutui vanhan ukon polvien päälle poikittain ajatellen, tätäkö tämä täällä tulee olemaan! Miksi nämä muutkin ovat täällä!? Minttu mietti jo lähtevänsä kunnes miljoona omaisuuden houkutus sai tytön rohkaistumaan.

      "No niin, ette uskonu mutta tässä ne kylään kuuluisimmat julkkis tissit nyt sitten lopulta on", Kalle ylpeili samalla kourien Mintun isoa tissiä. Minttu istui jähmettyneenä papan sylissä ja huomasi nänniensä alkavan törröttämään paisuuntuneina hihattoman paitansa läpi. Tämän Kallekin huomasi ja nipisteli tytön nännejä niin lujasti, ettei tyttö voinut olla siinä hieman voihkimatta.
      Muut ukot katselivat kun Mintun tissejä kourittiin.
      "En ois kyllä uskonnu että tämä päivä vielä koittaa", vastasi Vesa, näistä se nuorin mies ja jatkoi kysyen. "Saisiko siltä vähän paitaa pois"?
      "Riisu paitas", Kalle komensi tyttöä.
      Luuleeko nuo että minä olisin niille jokin yhteinen lutka, Minttu mietti hätäisenä.
      "En minä nyt tässä kaikkien nähden", Minttu ujona ilmoitti Kallelle.
      "Nytkö jo tyttö alkaa ylpeilemään? Eikö tämä sovittu että nöyryys on kaiken a ja o? Nyt paita pois tai saat lähteä lätkimään täältä ilman miljoonia", Kalle uhkaili.
      Mitä väliä, Minttu hoki kun alkoi riisumaan alistuneena paitaansa. En anna nyt periksi, tyttö ajatteli miljooniaan.

      • Anonyymi

        Minttu istui yli pienissä punaisissa läpikuultavissa rintaliiveissään vanhan vaarin sylissä.
        "On ne kauniit ja valtavat", Kallen ikätoveri Sakari huokaili.
        Kalle jatkoi rintojen kourimista yhä kovakouraisemmin tytön pidellässä kättään ukon niskan takana kaulan ympäri nöyrtyneenä kohteluun.
        Kalle vetäisi tytön kookkaat rinnat kupeistaan nähtäville.
        "Oooh", ukot huokaili nähdessään julkkis tyttönsä paljaat tissit joiden kärkeä ympäröi todella laaja-alaiset nännipihat joiden keskellä oli houkuttelevat punoittavat nännit turpeina.
        Mintun kasvot ja korvat hehkuivat häpeän punasta. Tällaisen pappa porukan leikittäväksi hän ei olisi uskonut heti kohta joutuvan. Onko tämä joku testi vai joudunko olemaan täällä kaikkien näidenkin vanhusten ilona, Minttu mietti noloissaan.

        "Näistä on saatava kuva", Vesa hihkui alkaen osoittelemaan puhelimellaan tytön tissejä.
        "Ei kuvaa", Minttu protestoi johon Kalle ei ottanut kantaa, vaan painoi poskensa vasten tytön poskea ja alkoi käsin kannattelemaan Mintun raskaita rintoja ylös päin rintojen koon tehostamiseksi.
        Vesa räpsi kuvia. "Tyttö vois kyllä ees vähän hymyillä eikä olla noin pelokkaan totinen".
        "Hymyiles nyt likka kun kuvataan", Kalle vaati.
        Minttu yritti vääntää nöyränä suutaan johonkin hymyn tapaiseen johon Vesa tyytyi iloiten ääneen saaneensa elämänsä parhaimman kuvan koskaan!

        "Viagra alkaa vaikuttamaan jo", Sakari totesi.
        "No vaik ei ois viagraa niin kyllä tollaselle tytölle seisoi ilmankin", Vesa selitti.
        Minttukin tiesi mitä viagra on ja hädissään tajusi että nämä vaarit haluavat häneltä kyllä nyt jotain muutakin kuin pelkkää rintojensa ihailua!
        "Riisu housutkin pois", Kalle määräsi ja ohjasi tytön itsestään hieman kauemmaksi seisomaan.
        Nyt Mintun ujous sai vallan eikä hän millään olisi kehdannut olla alastomana moisten vaarien kanssa.
        Tahdon voimalla tyttö kuitenkin avasi farkkushortsiensa napin ja veti hiljalleen housun viilua auki. Ukkojen katseet raiskasivat Minttua kun hän pudotti farkut nilkkoihinsa.
        "Onkos sillä pillu noin märkänä", Vesa kysyi osoittaen sormellaan tytön haaroissa olevaa läiskää. Minttukin vilkaisi hädissään haaroihinsa ja voi sitä häpeää mitä tyttö koki kun hän näki pikkuhousujensa painuneena pilluvakoonsa ja pöksyt olivat siitä kohtaa limaisen märkänä!
        "Meillähän taitaa olla tässä nyt varsin kiimainen ja himokas narttutyttö", Sakari hihkui.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minttu istui yli pienissä punaisissa läpikuultavissa rintaliiveissään vanhan vaarin sylissä.
        "On ne kauniit ja valtavat", Kallen ikätoveri Sakari huokaili.
        Kalle jatkoi rintojen kourimista yhä kovakouraisemmin tytön pidellässä kättään ukon niskan takana kaulan ympäri nöyrtyneenä kohteluun.
        Kalle vetäisi tytön kookkaat rinnat kupeistaan nähtäville.
        "Oooh", ukot huokaili nähdessään julkkis tyttönsä paljaat tissit joiden kärkeä ympäröi todella laaja-alaiset nännipihat joiden keskellä oli houkuttelevat punoittavat nännit turpeina.
        Mintun kasvot ja korvat hehkuivat häpeän punasta. Tällaisen pappa porukan leikittäväksi hän ei olisi uskonut heti kohta joutuvan. Onko tämä joku testi vai joudunko olemaan täällä kaikkien näidenkin vanhusten ilona, Minttu mietti noloissaan.

        "Näistä on saatava kuva", Vesa hihkui alkaen osoittelemaan puhelimellaan tytön tissejä.
        "Ei kuvaa", Minttu protestoi johon Kalle ei ottanut kantaa, vaan painoi poskensa vasten tytön poskea ja alkoi käsin kannattelemaan Mintun raskaita rintoja ylös päin rintojen koon tehostamiseksi.
        Vesa räpsi kuvia. "Tyttö vois kyllä ees vähän hymyillä eikä olla noin pelokkaan totinen".
        "Hymyiles nyt likka kun kuvataan", Kalle vaati.
        Minttu yritti vääntää nöyränä suutaan johonkin hymyn tapaiseen johon Vesa tyytyi iloiten ääneen saaneensa elämänsä parhaimman kuvan koskaan!

        "Viagra alkaa vaikuttamaan jo", Sakari totesi.
        "No vaik ei ois viagraa niin kyllä tollaselle tytölle seisoi ilmankin", Vesa selitti.
        Minttukin tiesi mitä viagra on ja hädissään tajusi että nämä vaarit haluavat häneltä kyllä nyt jotain muutakin kuin pelkkää rintojensa ihailua!
        "Riisu housutkin pois", Kalle määräsi ja ohjasi tytön itsestään hieman kauemmaksi seisomaan.
        Nyt Mintun ujous sai vallan eikä hän millään olisi kehdannut olla alastomana moisten vaarien kanssa.
        Tahdon voimalla tyttö kuitenkin avasi farkkushortsiensa napin ja veti hiljalleen housun viilua auki. Ukkojen katseet raiskasivat Minttua kun hän pudotti farkut nilkkoihinsa.
        "Onkos sillä pillu noin märkänä", Vesa kysyi osoittaen sormellaan tytön haaroissa olevaa läiskää. Minttukin vilkaisi hädissään haaroihinsa ja voi sitä häpeää mitä tyttö koki kun hän näki pikkuhousujensa painuneena pilluvakoonsa ja pöksyt olivat siitä kohtaa limaisen märkänä!
        "Meillähän taitaa olla tässä nyt varsin kiimainen ja himokas narttutyttö", Sakari hihkui.

        "Meillähän taitaa olla tässä nyt varsin kiimainen ja himokas narttutyttö", Sakari hihkui.
        "Tuus tänne", Vesa kutsui Mintun viereensä. Vesa istualtaan kokeili sormellaan tytön alushousujen päällä olevaa kosteutta, venyttäen tytön kiimalimaa monta senttiä. Kiimaa jäi ukon sormien väliin jota Vesa esitteli tytöllekin joka näytti häpeästä purskahtavan pian itkuun.
        "Melkoiset limat tytöltä on housuun valunut", Kalle ilmoitti tytön häpeää lisäten. "Tästä tulee mulle vielä täydellinen piika", Kalle ilakoi.
        Varoittamatta Vesa kiskaisi tytön pikkarit alas! Tyttö vaistomaisesti peitteli käsillään paljasta pilluaan mutta Vesan tarttuessa hänen ranteisiin oli tytön häpy täysin ukkojen ihailtavana.

        "Nostetaan se tähän pöydälle", Sakari keksi ja alkoi tyhjentämään pöytää kaljatölkeistä.
        Tyttö tunsi pian pappojen tarttuvan häneen ja nostavan kevyesti tytön pöydälle tutkittavakseen.
        Miesten ahnaat kourat puristelivat tytön rintoja ja Mintun jalat levitettiin. Sakari siirtyi Mintun haarojen väliin jossa Sakari sai hyvin sorminensa kokeilla tytön vakoa.
        "On tää kyllä nyt niin märkänä ettei tottakaan", Sakari puhisi levittäen tytön pillu kaksin käsin avonaiseksi. Pian Sakari työnsi kahta sormeaan syvälle tytön pilluun nussien sitä märän litinän kuuluessa Mintunkin korviin.
        Kohta Sakarin naama oli Mintun vitussa. Papan kasvot kiilteli tytön kiimalimasta kun ukko imaisi vittua suuhunsa ja lipitti kielellään kiemurtevan tytön ruskettuneiden reisien välissä pillua kuin koira.
        Minttu yritti mutta ei voinut olla voihkimatta nautinnosta vaarin askarrellessa Mintun pillulla.
        "Nyt on kyllä ihan pakko saada nuoren tytön pillua nussituksi",Kalle julisti riisuen samalla itseään.
        Minttu katsoi epäuskoisena vanhan vaarin karmeaa kyrpää! Sehän on vielä isompi kuin kuvassa näytti, tyttö kauhisteli mielessään. Eihän tuollaista voi pilluun ottaa!!!


      • Anonyymi

        No katos buaahaa Spede poikakin taas vauhdissaan! Kuis menee, avohoidossako sinä nyt taas ja rankka lääkitys näköjään päällä!?
        No ei muuta kuin tsemppiä!!👍💪


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No katos buaahaa Spede poikakin taas vauhdissaan! Kuis menee, avohoidossako sinä nyt taas ja rankka lääkitys näköjään päällä!?
        No ei muuta kuin tsemppiä!!👍💪

        Näin kertoo itse spede niuvanniemestä buaahaa


    • Anonyymi

      Rahanhimon sokaisemalle tytölle käy miljoonien tienaaminen rankaksi!
      Paapat käyttävät lutkaa vain hyväkseen ja viskaavat pihalle kunhan ovat saaneet ensin tarpeekseen nuorta pillua!?
      Minttu häpäisee tässä nyt vain itsensä!

      • Anonyymi

        Naiivi tyhmä tyttö parka!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiivi tyhmä tyttö parka!

        Sun äitis onneton


    • Anonyymi

      Jatkoa odotan.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe