Lyhyt tuomio

Anonyymi-ap

No ei saanut Raumalainen kehonkehittäjä paljon tuomiota, 10.5 vuotta. Sehän on puolet istumista, eli reilu 5 vuotta, kannatti ampua kaveri hengiltä. Taitaa jompi kumpi osapuoli valittaa, mutta siinä on lähtökohta. Eihän jartsa ole kuin 60 kun pääsee ulos vankilasta. Vaimo siinä vähän vanhenee ja muksut kasvaa, mutta sen hän varmaan tiesikin hommaan ryhtyessään. Toivotetaan kehonkehittäjälle hyvää kesää.

16

900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisi kuulunut saada vain ehdollista

    • Anonyymi

      Niin no se on mielipide kysymys. Jos nyt esim. joku ampuu sinun sukulaisesi, niin ampuja haluaa sakkoja ja sinä ehdonalaista. Itsellä riippuu ihan siitä, minkä sukulaisen ampuu. En tiedä, olisiko ehdonalainen murhasta, ta taposta riittävä, täytyy oikein miettiä. Siinä on puolensa, esimerkiksi rahakysymys. Jartsan päivähinta on 225e. 82500/vuosi.. Eli vajaa 500000e kaiken kaikkiaan maksaa lusiminen veronmaksajalle. Lisäksi menetettiin hyvä huumediileri vuosiksi ja ammattitaitoinen kiristäjä poistui seurakunnasta kokonaan. Nää on näitä.

      • Anonyymi

        Itseasiassa vankilan kustannukset on yhtä suuret, riippumatta siitä onko siellä vankeja 400 tai 500. Ihan yhtä paljon sen kivitalon pystyssä pitäminen maksaa vankimäärästä riippumatta. Yksi vanki lisää muonavahvuuteen ei tuo kustannuksia penniäkään.


    • Anonyymi

      No nyt tuli sellaista matematiikkaa, että alan uskoa huonoon suomalaiseen koulutukseen. Mihin väittämäsi perustuu ja laitatko linkin, missä tällaista virallista tietoa on saatavilla. Mielenkiinnolla odotan linkkiä.
      P.s Samalla periaatteella vois ajatella, että valtio on budjetoinut rahamäärän X budjettiin on sama tuleeko 10 vai 10000 mamua suomeen, saman maksaa. Jep Jep.

    • Anonyymi

      Onneksi istuu vain kolmasosan. Vapaa 3,5v kuluttua 👍🌞

    • Anonyymi

      On 3.5 vuottakin ihan hyvä tuomio, jos noin on. Saa ihmiset ainakin vähän aikaa olla pelkäämättä tällaista väkivaltaista ase hullua. Sitten taas kun pääsee vapaaksi, tuollaisella väkivaltaisella luonteella uusii rikoksen. Näin se vaan menee. Toivottavasti pysyy pois kotimaisemista ja pysyy pääkaupunkiseudulla. Siellä on sitä paitsi enemmän valinnanvaraa, kehen väkivaltaisuuden kohdistaa. Toivotaan että tuomio vielä kovenisi tulevissa oikeudenkäynneissä. Taitaa olla turha toivo.

    • Anonyymi

      Tekijä puolusti perhettään. Ei ansaitse tuomiota. Tämä kuollut mamu keksi Veijolalle 200 te velan, vaikka uhri oli oikeasti itse 5000e velkaa Veijolalle.

    • Anonyymi

      Noista mauista kuuluisi tapporaha maksaa

    • Anonyymi

      Lukekaa ihan itse uudestaan mitä kirjoitat/kirjoititte. Haluatte siis mamuista tapporahaa. Pystyisitkö itse ampumaan hengiltä jonkun, olkoon mistäpäin maailmaa tahansa. Ampuisitko ihan julkisesti vai vähän sivummalla, haulikolla, kiväärillä, vai pistoolilla. Saisitko hyvin unenpäästä, jos nyt vaikka kuukauden ampuisit 5 mamua päivässä. Jos vastaat helposti pystyväsi, olet ilmeisesti sukua Vladimir Putinille.
      Hän ei pidä Ukrainalaisia edes ihmisinä, siellä tapetaan vauvasta vaariin kaikki tapetaan mitä pystytään
      P.s Suomessa on 30 tuhatta Ukrainalaista, pystyisitkö aloittamaan tappamisen vaikka heistä. Ei ole Suomalaisia he, vai mitä.

    • Anonyymi

      Kyllä pystyisin ja en menettäisi yöunia.

    • Anonyymi

      No jos kerran pystyt, mitä vielä täällä riekut. Kyllä Raumaltakin löytyy työsarkaa. Alapas harventamaan mamuja, luen sitten somesta miten sulle käy ja mitä tuomioita saat. Vai oletko tyhjänpuhuja, huutelet suoli24 palstalla, etkä pysty tekemään yhtään mitään. Kutsutaan kaltaisiasi luusereiksi.

      • Anonyymi

        Menkääs lapset pelaamaan tass niitä tappopelejä sinne nettiin niin pysyy järki päässä kuten näkyy.


    • Anonyymi

      Miksi ottaa tuomio? Ei ole pakko jäädä kiinni.

    • Anonyymi

      En olekaan ennen jutellut näin netissä murhaajan kanssa, tai edes tappajan. Naamatusten kyllä. Mikä teki sinusta ihmisten tappajan. Oliko lapsuudessa jotain, vai halusitko vaan alkaa tappamaan ihmisiä. Mikä on lempi tapasi lopettaa toisen elämä. Oletko tappanut koskaan ihan suomalaista, vai onko ulkomaalaiset sinun haluttu kohde. Toisaalta ei paljon ole suomessa selvittämättömiä murhia, joten taidat vaan puhua lämpimiksesi. Oli muuten Veijola melko tyhmä, tai no ne pillerit ja huumeet. Idiootti menee ampumaan toista ja soittaa poliisit itse paikalle, ei paljon tyhmempää piripäätä voi olla. Saa kyllä helposti vuoden tyhmin murhaaja tittelin. Ai ei kun tappohan se vaan oli....toistaiseksi. Vapauduttuaan saa kyl hommata konepistoolin, jos meinaa hengissä pysyä.

    • Anonyymi

      Kyllä niitä selvittämättömiä löytyy suht monta.

    • Anonyymi

      Eikö paras tapa ole ampua päähän. Ei toinen tunne mitään

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe