Ellan ja Vellun teatteri-ilta

Anonyymi-ap

Ella oli reilu viisikymppinen nainen, joka oli kyllästynyt tekemään töitä tunkkaisessa toimistossa huonolla palkalla ja oli päättänyt vaihtaa alaa. Hän oli päätynyt kesäksi töihin golf-kentälle. Puuduttava istumatyö sisätiloissa vaihtui ruumiilliseen ulkotyöhön, mutta se tuntui olevan juuri sitä vaihtelua, mitä hän kaipasi. Hänen miehensä Vellu taas työskenteli erikoisalalla. Yhteisiä harrastuksia heillä ei juuri ollut, paitsi mökkeily heidän kesäpaikallaan. Siellä he viettivätkin lähes kaikki viikonloput ja lomansa, irtautuen arjesta saunomisen, yhdessäolon ja löhöilyn merkeissä. Talvisaikaan he kävivät teatterissa ja klassisen musiikin konserteissa. Lapsia heillä ei ollut, joten kumppanille riitti huomiota ja aikaa annettavaksi. Seksielämä oli tasaista ja molemmille tyydyttävää, joskin välillä he hakivat virikkeitä seksileluista ja pikkutuhmista kokeiluista.

Pariskunta oli jutellut alkukesän seksikokemuksesta kahden miehen ja naisen välillä ja Ella oli tiedustellut Vellulta, olisiko tämä haavellut joskus vastaavasti kimpasta kahden naisen kanssa. Vellu oli vastannut, että eiköhän se ollut aika monen miehen salainen haave, mutta tuskin se monellakaan toteutuisi. Vellukin halusi toisaalta tietää, olisiko Ella ollut kiinnostunut sellaisesta, ja Ella kertoi sen olevan vähän vieras asia, mutta miksikä ei, jos sellainen nainen, joka herättäisi halut sattuisi kohdalle. Hän lisäsi, ettei hän ollut kyllä koskaan kuvitellut saavansa sellaista kyytiä ja kaluakaan kuin oli alkukesästä saanut, mutta niin vain oli käynyt. Vellu kertoi, että hänestä olisi myös ihanaa seurata, kun Ella harrastaisi seksiä toisen naisen kanssa ja jos saisi sitten vaikka itsekin osallistua. Ellaa ajatus kiinnosti, mutta myös hämmensi.

Eräänä päivänä Ella tapasi töissään keski-ikäisen, vähän itseään nuoremman naisen, kun he olivat paenneet satunnaista sadekuuroa samaan suojaan. Vaikka päivä oli ollut lämmin ja aurinkoinen, oli sadekuuro ollut kylmä ja äkäinen, ja se oli kastellut molemmat niin, että heidän t-paitansa olivat liimautuneet ihoon ja kylmä oli purrut sen verran molempien ihoa, että heidän käsivartensa olivat kananlihalla ja nännit piirtyivät kovina ja vaativina vasten paitojen kangasta. Ellalla oli työkoneensa varusteboksissa käsipyyhe, jolla hän kuivasi ihoaan, tarjoten sitä myös kohtalotoverilleen. Tämä otti pyyhkeen vastaan kiittäen ja alkoi kuivata myös käsivarsiaan, esitellen samalla itsensä: "Kiki. Sepä tuli yllättäen.. järkyttävän kylmää vettä". Kiki taputteli pyyhkeellä rintamustaan, mutta se sai aikaan vain nännien entistäkin selvemmän kovettumisen. "Onneksi ei ole äijiä näkemässä" hän jatkoi. Ella tarkasteli Kikiä ja huomasi tämän olevan kivan näköinen, hieman nuorempi, hoikka ja siro, liki saman mittainenkin kuin hän itse.

Kikillä oli vaaleat, poninhännälle sidotut, puoleen selkään ulottuvat hiukset. Kasvot ja kädet olivat kauniisti päivettyneet, luoden kontrastia valkealle t-paidalle. Hänellä oli jalassaan maitokahvin väriset caprit, jotka istuivat täydellisesti, mukaillen kauniin pyöreästi kaareutuvia, kiinteitä reisiä ja pakaroita, jotka kertoivat myös pyöräilyn kuuluvan harrastuksiin. Ellan omat nännit nöpöttivät myös edelleen työpaidan kankaan läpi ja hän oli samaa mieltä Kikin kanssa "Mä oon Ella, joo, ois niillä silmänruokaa..". Kiki harmitteli kenkiensä kastumista, jolloin Ella tarjosi hänelle kyytiä takaisin kerhotalolle työkoneen kyydissä. Kiki tarttui tähän tarjoukseen mielellään ja vaati saada tarjota vastineeksi kuumat kaakaot kerholla. Ella suostui tähän ja he jatkoivat jutustelua sateen loppumista odotellessa vielä jonkun tovin.

Vihdoin sade loppuikin ja naiset kiipesivät leikkuriin. Kiki joutui istumaan Ellan takana vierellä ja vartalot kiinni toisissaan. Kikin kädet lepäsivät Ellan reidellä ja selässä, eikä Ella pitänyt tätä mitenkään häiritsevänä, pikemminkin miellyttävänä. Hän vilkaisi Kikiä ja sanoi "Kohta saattaa pomputtaa, näissä vehkeissä ei oo oikein iskareita.." Kone totisesti pomputti hiekkatien epätasaisuuksissa ja Kikin kädet tarttuivat tiukemmin kiinni Ellaan, sen lisäksi, että hän painautui tiiviimmin vasten Ellan vartaloa. Ella tunsi Kikin kädet ympärillään ja tämän rintojen osuvan välillä olkavarteensa ja välillä kylkeensä. Toisen naisen kehon lämpö hohkasi selvästi kostean t-paidan läpi ja Ella koki sen oudon miellyttävänä. Vihdoin he kaartoivat klubin pihaan Kikin kuiskatessa Ellan korvaan "Ihanat kyydit, kiitos Ella" ja halatessa tätä lämpimästi, toisen käden osuessa muka vahingossa Ellan rinnalle. Ella käänsi katseensa kohti Kikiä ja koska tämä oli niin liki, heidän poskensa osuivat toisiinsa. Sekunnin, kaksi heidän katseensa olivat kiinni tosissaan, kunnes Ella antoi nopean suukon Kikin poskelle ja sanoi "No niin, sitten sinne kaakaolle!" samalla taputtaen Kikin reittä.

9

5155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naiset valitsivat kahvilasta pöydän vähän sivummalta ja kävivät kuumien juomiensa kimppuun, samalla niitä näitä jutellen. He kertoivat itsestään ja kävi ilmi, että Kiki oli eronnut jo vuotta aiemmin, myynyt sen jälkeen yrityksensä ja keskittynyt down shiftaamaan elämäänsä, harrastuksiinsa ja omien haaveidensa toteuttamiseen. Ellasta tuo kuulosti hienolta ja tavoittelemisen arvoiselta. Ella tiedusteli Kikiltä "Entäs onko sulla nyt ketään, vai ihanko vanhana piikana elelet?". Kiki katsahti ympärilleen todeten "En mä jaksa etsiä mitään tai ketään. Luotan siihen, että kyllä se sitten kohdalle sattuu, jos on tullakseen.." "Niin, kuulostaa tutulta ja niin mekin mun miehen kanssa tavattiin. Ihan se lähti yhden illan jutusta, mut nyt ollaan oltu jo melkein 10 vuotta yhdessä." ”Kuulostaapa hyvältä” Kiki sanoi miettteliään oloisena ja jatkoi ”Olisi joskus kiva tavata hänetkin..”. Naiset jatkoivat jutellen niitä näitä ja kaakaot juotuaan lupasivat nähdä toistekin.

      Ella viihtyi hyvin Kikin seurassa ja he istuivatkin yhdessä kahvilla vähintään viikottain. Naiset vaihtoivat puhelinnumeroitaan ja yhteydenpito jatkui myös wapilla. Ella huomasi, että Kikillä oli sellainen kiusoittelevan pikkutuhma mielikuvitus, että ihan kaikkia juttuja hän ei viitsinyt jakaa edes Vellun kanssa, vaikka tämä olikin itse samanlainen, eikä laisinkaan mustasukkainen. Kun Ella avautui parisuhteestaan ja myös seksielämästään Vellun kanssa Kikin tätä hienovaraisesti tiedustellessa, totesi Kiki sen kuulostavan siltä, että hänkin voisi olla sellaisessa suhteessa ja että olisikohan kolmannen pyörän paikkaa ehkä avoinna. Ella kuittasi kysymyksen retorisena ja huumorina, mutta vitsaili "Ainahan hyvälle naiselle paikka löytyy, jos ei vakituisena, niin ehkä ekstraajana.." Niinpä asia jäi ikään kuin ilmaan roikkumaan ja odottelemaan, ehkä toteutumistaan, ehkä unohtumistaan.

      Eräänä päivänä Kiki kysyi Ellalta, lähtisikö tämä teatteriin hänen kanssaan ja että myös Vellu olisi tervetullut mukaan halutessaan. Ella tiedusteli Vellun halukkuutta lähteä mukaan ja tutustumaan Kikiin, josta Ella oli jo ehtinyt aika paljon kertoakin. Vellu suostui oitis, sillä häntä kiinnosti tavata tuo nainen, josta Ella oli niin paljon puhunut. Kiki ilmoitti varaavansa liput ja kuohuviinit, sekä väliaikakahvit koko kolmikolle. Sitten hän vielä tiedusteli, olisivatko Ella ja Vellu lähteneet parille lasilliselle teatterin jälkeen. Jälleen he suostuivat ehdotukseen, koska oli viikonloppu, eikä seuraavana aamuna mitään menoa. Kiki kiitti heitä vielä viestillä "Tehän ootte helppoja nakkeja! Mitähän vielä ehdottaisin? 😉😘". Ella huokaisi Vellulle Kikin olevan ihan mahdoton, johon Vellu tuumaili, että olikohan Kiki kenties "uhka vai mahdollisuus?". Ellan mielestä se oli kiinni näkökulmasta ja katsojasta, josta Vellu taas halusi tietää, tarkoittiko Ella edestä vai takaapäin ja että kumpiko katselee? Ella lopetti asiasta keskustelun punastuen ja katsoen Vellua epäuskoisena. Vellu asteli Ellan luo kädet levällään ja suuteli tätä suulle pitkään ja hartaasti "Sinua mä kuitenkin mieluiten katselen, yksin tai yhdessä jonkun kanssa.. Sinä vaan oot niin kaunis ja ihana, kun oot nautinnoissas ja annat vaan mennä. Mut ei sun tartte tehdä mitään, mitä et halua, tai arvelet, että mä en haluaisi sun tekevän". Ella halasi miestään pitkään sanoen "Sinä oot ihan hupsu ja kyllä minä sen tiiän ja siksi sinäkin oot niin ihana". Pariskunta halasi toisiaan pitkään ja hartaasti, eikä asiaa sen enempää puitu. Olihan kummallakin vielä tuoreessa muistissa alkukesän kesämökkiseikkailu, kun Vellun saunailta kaverinsa Niklaksen kanssa päätyi siihen, että Ellaa pantiin edestä ja takaa ja vielä isoimmalla kalulla, mitä kumpikaan oli koskaan nähnyt.
      Teatteri-ilta koitti ja kolmikko tapasi teatterin aulassa. Ella esitteli Vellun Kikille ja tämä sanoi heti "Oon kuullut sinusta niin paljon, että on tosiaankin mukava tavata..". Vellu ei jäänyt yhtään huonommaksi vastatessaan "Minustakin on kiva tavata nainen, josta Ella on ollut niin tohkeissaan koko kesän..". Kikin ja Vellun katseet kiinnittyivät toisiinsa ja kättely jatkui jatkumistaan, muuttuen hellemmäksi ja intiimimmäksi. Ella puuttui peliin rykäisten "Krhöm.. Jäädäänkö tähän vai mennäänkö jo salin puolelle?" "Mennään vain, joo, toki. Anteeksi" Kiki takelteli vetäen kätensä vastahakoisesti Vellun kädestä ja tarttuen sen sijaan Ellan käsivarteen. Hän kuiskasi Ellalle painautuen tätä vasten "Mikä mies! No en ihmettele, että viihdyt sen kanssa.. tuohan on kunnon saalis". Ellaa hymyilytti, koska hän tiesi Vellun olevan juuri sellainen.

    • Anonyymi

      He saapuivat istumapaikoilleen ja Kiki kysyi, sopisiko että hän istuisi pariskunnan välissä, niin voisi sitten helpommin jutella kummankin kanssa. Tämä kuulosti järkevältä ja he kävivät istumaan paikoilleen odottamaan esityksen alkua. Kikillä oli tapana laittaa aina kätensä sen henkilön reidelle tai käsivarrelle, jolle hänellä oli asiaa. Valojen himmetessä ja näytöksen alkaessa Ella ja Vellu huomasivat, että Kikin kädet löysivät tiensä heidän reisilleen yhä useammin ja pidemmäksi aikaa, vaikkei hänellä asiaa ollutkaan. Kiki hiveli varovasti molempien reisiä yhä ylempää. Vellu laskeutui alemmas tuolillaan tarjoten etumustaan Kikin käden ulottuville. Ella puolestaan laittoi kätensä Kikin käden päälle ja liikutti sitä ylemmäs reidellään. Vellu huomasi tämän ja kumartui Kikin puoleen kuiskaten "Kysytkö Ellalta, haittaako jos koskettelen sinua?". Kiki teki työtä käskettyä ja Ella kurkisti Kikin takaa Vellua ja nyökkäsi tälle luvan merkiksi. Pian katsomon hämärässä kolmikko hiplasi toisiaan sen minkä ehti, molempien naisten tuntiessa pillujensa kostuvan ja Vellun kalun pingottuessa vasten housujen etumusta, jota Kikin sormet puristelivat ja hieroivat.
      Ensimmäinen puoliaika oli ohi ja valot syttyivät saliin. Kolmikko katseli toisiaan hämmentyneinä ja kiihottuneina ja suuntasivat kohti teatterin kahvilaa. Naiset ilmoittivat, että heidän pitäisi käydä puuteroimassa neniään ja Vellu suuntasi kalu puoliseisokissa kohti miesten weeceetä.
      Kiki ja Ella seisoivat vessassa vieretysten peilin edessä hiuksiaan kohennellen ja odottivat, että ruuhka helpottaisi. Kun he olivat kahden, Kiki kysyi Ellalta "Saanko?" ja saatuaan myönteisen vastauksen, suuteli Ellaa suoraan suulle. Kikin huulet olivat pehmeät, mutta vaativat. Kieli löysi tiensä Ellan huulten väliin ja hän imaisi Ellan ylähuulta samalla. Ella vastasi Kikin kuumaan suudelmaan ja imi vastaavasti tämän alahuulta ja kieltä. Naisten kädet säntäilivät hätäisesti pitkin toistensa hiuksia, kylkiä ja rintoja, kunnes erään suljetun oven takaa kuului vessan vetämisen ääni. Naiset irrottautuivat hätäisesti toisistaan jatkaen hiustensa ja meikkiensä ehostamista peilin edessä. ”Hitto, sinä oot hyvä suutelemaan!” Kiki huokaisi Ellalle, joka vastasi hymyillen ”Niin se Vellukin on sanonu..”.

      He päättivät poistua vessasta aulassa odottavan Vellun luo ja ovesta kulkiessa Kiki puristi Ellaa vielä pakarasta, syvältä jalkojen välistä. Hän tunsi sormissaan Ellan kosteuden tämän ohuiden kesähousujen kankaan läpi. Tuntiessaan kosketuksen jalkovälissään Ellan olisi tehnyt mieli jähmettyä paikoilleen, levittää jalkojaan ja kumartuen tarjota Kikille vapaa pääsy hänen kiihotuksesta kuumentuneelle pillulleen, mutta julkisen paikan vuoksi hän tyytyi vain värähtämään ja jatkamaan kävelyään peppuaan kevyesti keinuttaen Kikin edessä. Vellu oli käynyt jo vessassa, runkkaillut siellä pikkuisen ja laittanut mukaan ottamansa penis-kives renkaan paikoilleen, mikä sai hänen puoliseisokissa olleen kalunsa pullottamaan entistä rohkeammin housuissa. Ella pisti tämän merkille saapuessaan Vellun luo ja niin pisti Kikikin. Vellu antoi Ellalle suukon ja antoi Kikin johdattaa heidät pöytään He kävivät istumaan ja välittömästi pöydän alla oli kolmen jalkaparin keskinäiset hinkkaussessiot käynnissä. Kiki kysyi pariskunnalta ääni kiimasta tummana, oliko heillä tarkoitus mennä esityksen jälkeen kotiin, vai haluaisivatko he ehkä lähteä hänen luokseen hotelliin, jossa hänellä oli varattuna iso huone king size-vuoteella. Hän lisäsi, että jos pariskunta haluaisi jatkaa iltaa kahdestaan, niin hän etsisi sitten jonkun yöseuraksi, joka tapauksessa, mutta arveli sängyn riittävän kolmikollekin. Ella katsoi Vellua ja sanoi, että varmasti se riittäisi paremmin kuin heidän sänkynsä. Vellua ei tarvinnut enempää suostutella, vaan hän alistui kohtaloonsa kahvia siemaillen.

      Toinen puoliaika menikin edellisen uusintana, kolmikon hiplatessa toisiaan, Ellan istuessa tällä kertaa keskimmäisenä ja saadessa molemmilta puolin huomiota osakseen. Esityksen loputtua koko kolmikko oli kiimainen ja kiireinen päästäkseen hotellille hoitelemaan toisiaan.

    • Anonyymi

      Hotelli oli kävelymatkan päässä ja kolmikko kulki sen kylkikyljessä, Vellun ollessa keskimmäisenä, nainen molemmissa kainaloissaan. Kolmikon saapuessa hotellille Vellu halusi kuitenkin vielä ensin drinkin ja niin he suunnistivat hotellin aulabaarin tiskille, naiset nyt käsi kädessä, Vellun tullessa heidän taakseen ja ujuttaessa kätensä takaapäin molempien jalkoväliin. Ella ja Kiki painoivat häpyjään Vellun käsiä vasten ja Kiki puristi reitensä yhteen ja hieroi niitä vastakkain Vellun käden ollessa nalkissa vasten tämän pillua. Vellu tunsi kosteuden kättään vasten ja oli varma, että kuuli myös litinää. Tarjoilija ojensi juomat tiskille ja kaikki kolme tyhjensivät lasinsa nopeasti, Kiki maksoi laskun pitäen koko ajan Vellun kättä vankina reisiensä välissä ja omaansa Ellan avoimessa ja lämpimässä jalkovälissä. Sitten he suuntasivat kohti hissejä Vellun saadessa kätensä pois pinteestään. Kädessä oli kosteutta ja makean suolainen pillun tuoksu.

      Vellulla seisoi niin, että koski, kun pääsivät hissiin. Ovien sulkeuduttua hän avasi housunsa sepaluksen ja tummanpuhuva, suonikas kyrpä astui päivänvaloon, vain päätyäkseen hetkeksi Ellan käden puristukseen ja huulien väliin. Ella kumartui, imaisi terskan suuhunsa ja pyöritteli kullin vartta kielellään Vellun nojatessa hissin seinään. Kiki seisoi Ellan takana toinen käsi tämän jalkovälissä ja toinen omassaan. Hän hieroi vimmatusti kumpaakin pillua vaatteiden läpi, kun hissi vihdoin pysähtyi haluttuun kerrokseen. Pikaisesti kolmikko kokosi rivinsä ja yritti näyttää viattomilta käytävälle astuessaan. Käytävä oli kuitenkin tyhjä, joten ketään ei ollut ihmettelemässä vähän hassunnäköisesti käsikädessä kulkevaa kokoonpanoa. Kiki avasi huoneensa oven ja samantien sisään päästyään myös housunsa, jotka putosivat lattialle hänen jalkoihinsa paljastaen läpikuultavat tangat ja hänen lyhyeksi sängeksi ajellun häpynsä. Toinen häpyhuuli pilkisti lahkeen suusta. Se oli kauniin vaaleanpunainen ja selvästi kiihotuksesta turvoksissa. Takki ja paita saivat myös väistyä ja sen jälkeen hän kävi Ellan vaatteiden kimppuun samalla tätä kiihkeästi suudellen. Vellu kiersi Kikin taakse housujaan laskien ja painautui tätä vasten, samalla rintaliivien hakasia avaten. Ellan housut olivat myös pudonneet polviin ja Kikin käsi touhusi hänen hävyllään ja jalkojen välissä. Naiset suutelivat kiihkeästi toisiaan kiimaisten pillujen tunnistettavan tuoksun täyttäessä ilman. Ellan kädet vaeltelivat pitkin Kikin kuumaa vartaloa, kummankin sormien etsiytyessä toistensa liukkaille hävyille litinän säestämänä.

      Vellu siveli sormillaan Kikin märkää ja liukasta pillua kilvan Ellan kanssa, ottaen välillä ulos luiskahtaneen häpyhuulen sormiinsa ja hieroi sitä sormiensa välissä. Toinen käsi hieroi kullia, kunnes hän veti Kikin pöksyt alas ja polvistui tämän jalkojen väliin nähdäkseen tuon ihanan kiinteän ja vaaleanpunaisen pillun kunnolla. Kikin pillu oli todella kaunis, ulommat häpyhuulet olivat paksut ja kiinteät, sisempien häpyhuulten pilkistäessä niiden välistä, ainakin yli puolen matkaa. Häpyhuulet yhtyivät etuosassa selvästi erottuvan ja niiden välistä nöpöttävän klitoriksen tyveen. Vellu vei sormensa klitorikselle ja tunnusteli sitä. Se tuntui kuin kiihottuneelta nänniltä ja hän kurotti huulillaan sitä kohden. Kiki kuitenkin esti Vellun yrityksen kädellään ja sanoi "Kohta on sen vuoro, mut ensin on Ellan..". Vellu nousi ylös ja veti naiset eteisestä kohti vuodetta. Kiki työnsi Ellaa edellään tämän kävellessä takaperin kohti vuodetta. Kun he saapuivat vuoteen äärelle, työnsi Kiki Ellan sille selälleen niin, että Ellan jalat jäivät roikkumaan vuoteen reunan yli. Kiki kävi polvilleen sängyn viereen, veti Ellaa reunemmalle ja tarttui tätä polvitaipeista, levittäen samalla tämän jalkoja ja saaden tämän kauniin tummakarvaisen pillun kasvojensa eteen. Ellan häpyhuulet avautuivat raolleen jalkojen levitessä ja paljastivat sisemmät häpyhuulet ja kosteudesta kiiltelevän vaginan. Vellu oli sängyllä polvillaan Ellan pään luona ja kumartui tämän yli ottamaan kiinni hänen jaloistaan. Samalla Ella sai mahdollisuuden runkata Vellua kädellään, kun tämän kalu roikkui hänen olkapäänsä vieressä.

    • Anonyymi

      Vellulla oli nyt aitiopaikka katsoa, kun Kiki alkoi nuolla hänen rakkaansa pillua, jota hän itse oli nuollut ja imenyt niin paljon. Ella alkoi voihkia, kun Kikin kieli pyöri villisti hänen klitoriksellaan. Kikin kieli teki välillä liikettä poikittain ja välillä pitkittäin, aivan niin kuin Vellukin sen teki. Vellu antoi vinkin Kikille "Ella tykkää, kun imet sitä oikein kovaa ja pitkään niin, että se turpoaa kunnolla verestä. Ja voi sitä vähän näykkiäkin silloin. Sitten sen jälkeen se on herkkänä nuolemiselle..". Kiki otti vinkin vastaan ja imi Ellan klitorista posket lommollaan. Ella huokaili nautinnosta ja huokailu yltyi pikkuhiljaa voihkeeksi, kun orgasmi alkoi vyöryä kohti. Vellu tunsi sen myös kullissaan, sillä Ella puristi sitä nyt jopa liiankin lujaa. Hän arveli, että nyt saattoi tulla rouvalta useampikin orkku, jos vain Kiki osaisi hoitaa asian loppuun. Ja kyllähän hän osasi. Kun Ella alkoi keinuttaa ja työnnellä lantiotaan vasten Ellan kasvoja, sujautti tämä sormensa Ellan anukseen ja alkoi hieroa tätä sieltäkin. Ella laukesi vasten Kikin suuta ja sormea kiemurrellen ja nytkähdellen, sekä voihkien ja henkeään haukkoen. Yleensä Ellan laukeaminen kesti huomattavasti pidempään, mutta olisiko nyt esileikit valmistelleet häntä tulevaan. Kiki nousi sängyn vierestä Ellan viereen ja Vellu kävi makaamaan hänen toiselle puolelleen. Yhdessä he suukottelivat ja silittelivät Ellan vartaloa; rintoja, vatsaa, kylkiä, poskia, reisiä ja häpyä klitorista varoen.

      Kiki kysyi, olisiko Ella halunnut tehdä hänelle saman, mutta Ella epäili, ettei osaisi. Sovittiin, että Ella aloittaisi Kikin pillun kimpussa ja Vellu tulisi mukaan sitten, jos Ellasta siltä tuntuisi. Käytiin samanlaisiin asemiin kuin hetki sitten ja Ella aloitti varovaisen tutustumisen Kikin vulvaan. Kikin klitoris oli jonkin verran isompi kuin Ellan, joten se tuntui Ellan suussa oudolta, eikä hän oikein uskaltanut sitä imeä. Myös naisen maku Ellan suussa oli vieras ja vaati vähän totuttelua. Tässä vaiheessa Vellu kävi polvillaan olevan Ellan taakse ja pyysi tätä käymään kunnolla kontilleen nuolemaan Kikiä. Ella peruutti hieman ja työnsi persettään kohti Vellua, että tämä voisi työntyä hänen sisäänsä. Vellu kävi polvilleen Ellan taakse ja työnsi kivikovana seisovan kullinsa Ellan jo kerran lauenneeseen pilluun. Pillu tuntui taivaallisen hyvältä, niin kuin aina, eikä Vellulla mennyt kauaa, kun hän alkoi laueta. Ella kuitenkin kysyi yllättäen Kikiltä, saisiko Vellu laueta tämän pilluun, niin hän voisi sitten nuolla spermat sieltä samalla ja sitten Vellu voisi hoidella Kikin loppuun antamalla tälle samanlaiset orkut kuin yleensä itse Vellulta sai. Kiki ei vastustanut ajatusta ja pyysi Vellua nousemaan päälleen. Kikin pillu oli vielä aavistuksen Ellankin pillua tiukempi ja kimmoisamman tuntuinen, joten Vellu laukesi muutaman minuutin jälkeen Kikin sisään.

      Vellu työnteli kulliaan Kikin pillussa vielä laukeamisen jälkeenkin, niin pitkään, että kulli alkoi pehmentyä. Hän pyysi nyt Kikiä suutelevaa Ellaa nuolemaan vaahtoavat spermat Kikin pillusta ja sinne Ella kävikin. Kiki puolestaan halusi nuolla Vellun kalun puhtaaksi. Vellu asettui Kikin pääpuoleen ja Kiki nuoli ja imi Vellun vielä puolikovaa kullia puhtaaksi. Kohta Ella nosti päätään Kikin jalkojen välistä ja sanoi mälliä poskellaan, että nyt olisi sitten Vellun vuoro käydä Kikin pillun kimppuun. Vellu suuteli Kikiä ja Ellaa, nuolaisten tämän poskella olevat spermat ja laskeutui Kikin jalkojen väliin levittäen tämän kiimasta turpeita häpyhuulia sormilla erilleen. Hän nosti Kikin peppua ylemmäs toisella kädellään saadakseen tämän anuksen kunnolla nuoltavaksi. Kieli nousi aina anukselta saakka ylöspäin ja solahti syvälle Kikin vaginaan. Vellu otti häpyhuulet vuoron perään huultensa väliin ja alkoi imeä niitä, tasaisesti imua koventaen. Toisen käden etusormi oli klitoksen yläpuolella ja hyväili sen tyveä pehmeästi. Kun häpyhuulet oli imetty turvoksiin, Vellu siirtyi kohti klitorista. Ella ja Kiki suutelivat ja koskettelivat toistensa rintoja ja vartaloita sillä aikaa, kun Vellu alkoi kunnolla työskennellä Kikin klitoriksen parissa. Vellu poimi klitoriksen suuhunsa ja aloitti hitaan imun, välillä imien voimakkaammin, välillä hellemmin, ikään kuin hitain sykäyksin. Kikin klitoris turposi Vellun käsittelyssä ja kohta Kiki sanoi tuntuvan siltä, että se räjähtää.

    • Anonyymi

      Ella laskeutui myös uteliaana katsomaan tuota melkoista, lähes cashew-pähkinän kokoista, häpyhuulten välistä pilkistävää ihmettä. Tämä oli Vellulle merkki vaihtaa menetelmää ja hän alkoi imemisen sijaan liikuttaa kieltään poikittain, koskien klitorista kielensä sileällä ja pehmeällä alapinnalla. Imemisen helläksi saaneelle klitorikselle tuo kosketus oli juuri oikeanlaista ja Kiki alkoi liikuttaa lantiotaan vasten Vellun suuta. Tuntiessaan klitoriksessa olevan paineen vähentyvän, Vellu imi sen aina hellästi uudestaan täyteen mittaansa, kielen hieroessa sitä samalla, vuoroin kovemmin, vuoroin hellemmin. Pari kertaa Vellu vei Kikin lähelle orgasmia, mutta lopetti kesken, eikä antanut tämän laueta. Vasta reilun puolen tunnin imemisen ja lukemattomien kielen lipaisujen jälkeen Vellu jatkoi loppuun asti. Edellisen kiihotushuipun aikana hän oli hivellyt Kikin anusta ja kun hän tunsi ja kuuli Kikin olevan laukeamassa, hän painoi etusormensa tämän pehmeään ja kosteaan peräaukkoon. Kikin anus teki täsmälleen saman kuin Ellankin, eli kun sormi oli reiällä, sulkija painui vasten sormea ja sitten aivan kuin imaisi sormen sisäänsä. Vellu antoi sormen upota anuksen sulkijan liikkeen mukaan, eikä työntänyt sitä väkisin sisään enempää kuin se oli valmis ottamaan vastaan. Sitten hän painoi peukalonsa Kikin vaginaan ja puristi hellästi sormiaan vastakkain, liikuttaen niitä samalla aavistuksen verran edestakaisin. Tällä oli samanlainen vaikutus Kikiin kuin oli aina Ellaankin, eli orgasmi tuli ensin rajuna hyökynä ja sen jälkeen aina uudestaan vavisuttavina aaltoina, kun Vellu imaisi klitorista ja liikutti samalla sormiaan Kikin sisällä. Kiki tuntui laukeavan aina vain uudestaan ja uudestaan, kunnes hän pyysi lopettamaan ennen kuin alkaisi hyperventiloida. Vellulla oli alkanut seista uudestaan ja hän kysyi saisiko nussia Kikiä vielä, vaikka lusikassa. Kiki antoi ensin luvan, mutta Vellun työntyessä sisään, hän totesikin olevansa vielä liian herkillä moiseen. Ella sitä vastoin ei ollut ja halusi nyt oman osuutensa ja spermojen kera. Vellu kävi Ellan taakse ja vei kullinsa Ellan pakaroiden välistä tämän pilluun. Kiki makasi raukeana Ellan vieressä, kun tämä hyväili Kikin vartaloa samalla, kun Vellu nussi häntä takaapäin pitkään ja hartaasti, laueten viimein Ellan sisään. Tällä kertaa spermat saivat jäädä Ellan sisään.

      Melkoisen pitkän tovin jälkeen kolmikko nousi yhdessä ylös ja pesulle. He pesivät toisiaan hellästi ja hyväillen. Kiki kehui Vellun ja Ellan taitoja sängyssä ja kiitti, että oli saanut tulla mukaan kimppaan. Ella totesi, että hehän olivat helppoja nakkeja, eikä tuo nyt Kikin kaltaiselle naiselle mikään temppu tainnut olla. Vellu taas kertoi olevansa maailman onnekkain mies, kun hänellä oli niin ihana rouva, jolla oli niin ihana ystävätär. Kolmikko kuivaili toisensa pyyhkeillä ja ihasteli toistensa vartaloita, noita ihania keski-ikäisten hyvin säilyneitä kroppia, joissa oli sopivasti iän tuomaa pehmeyttä ja vahvuutta. He kävivät nukkumaan kolmen lusikassa Kikin ollessa keskimmäisenä, Vellun ollessa hänen takanaan ja Ellan edessään. Jossakin vaiheessa yöllä Vellu heräsi ja tunsi kullinsa olevan seisokissa jälleen. Hän liikutti itseään varovasti Kikiä vasten ja tunsi tämän levittävän kädellä pakaraansa, työntäen samalla itsensä Vellun kyrpää vasten. Kalu liukui helposti Kikin valmiiksi märkään ja liukkaaseen pilluun. Varovasti Vellu alkoi liikutella itseään ja laukesi muutaman minuutin kuluttua Kikin sisään. Kiki veti Vellua vielä tiukemmin itseään vasten ja Vellu makasi liikkumatta kalu Kikin pillussa, kunnes nukahti. Varhain aamulla Ella koki uudenlaisen herätyksen, kun Kiki oli laskeutunut Ellan jalkopäähän ja asettui tämän jalkojen väliin nuolemaan Ellan häpyhuulia..

      • Anonyymi

        Jälleen sarjassamme speden paskan tuotantoa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen sarjassamme speden paskan tuotantoa buaahaa

        Väitätkö tuota sun kirjoittamaksi. Älä naurata pelle mee hoitoon.


    • Anonyymi

      Jatkuuko tää?

    • Anonyymi

      Tää on sitä kylttyyripörnöä, tää.

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe