Instrumentariun haukipudas

Anonyymi-ap

Kerran kävin laseja kattomassa, myyjä että voit ottaa kuvan, hintaa oli 240e. Yksiteho. Nyt nissenillä maksoi noin 220e yksitehot, aurinkolasit ja kaverille lahjakortti, arvo yksithoilla 79 ja monitehoilla 129e. Näöntarkastus on nissenillä ilmainen. Ennakkomaksua 79e, lasit oli 102 euroa ja aurinkolasit haen myöhemmin,mutta kuitenkin hintaa yhteensä paljon vähemmän verraten nisseniin. Kovasti markkinoivat sinivalosuojaa, linssin likasuojaa,likaa hylkivää ja kaikkea muutakin, piilolinssejä. Otin vain peruslasit, kysyivät onko ennen ollut laseja ilman näitä ns hienouksia. Sanoin että in ollut ja satasen vähän päälle maksoi. Silmälasikauppakin kusetusta, kannattaa ottaa vain lasit ilman mitään ns hienouksia. Kalevan nettikeskustelu aiheesta, voi olla jopa haittaa linsseille jos jotkin hienoudet,eikä mitään konkreettista hyötyä.

8

2278

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hintaa siis paljon vähemmän verraten instruun.

  • Anonyymi

   Ovat silmälasikaupat näemmä kriisissä, nyt on nissenillö tarjous kolmet lasit yksien hinnalla. Kauppias kusettas aina, moni sen tietää,mutta kun on järkeä ei maksa liikaa tai osta turhuuksia.

  • Anonyymi

   Nuo silmälasit menevät sarjatuotantona, oikeasti hintaa muuan kymppi maksimissaan. Kauppias kusettaa sinivalosuojineen jne hienouksineen helposti viissataa, aivan kuten kauppias kusettaa muissakin asioissa, korut, kellot,vaatteet ja ruoka.

  • Anonyymi

   Kyllä. Silmälasikauppiastkin kusettaa, menevät lasit sarjatuotantona, hintaa muuan euro, max pari kymppiä tyyliin. Tekniikan maailmassakin puhuttu asiasta. Mutta kusettaa se rakennysbisneskin, se on monesti pohja olla uskossa, monenkin mielestä on niin että kristinuskon pohja on rakennusteollisuudessa. Ku vähitellen suomi menee kohti uutta, keskustan kannatus vähenee, suomirata jne, monikulttuurisuus jne,niin voi olla että Oulunkin ilmapiiri muuttuu. On jo nähtävissä hiukan että yökerhoa tullut, yölento,mutta paljon vielä vaaditaan.

  • Anonyymi

   Kun boikotoi tiettyjä kauppoja, antaa malli siitä miten itse ajattelee. Näin moni tuumailee, politiikankin tasolla.

  • Anonyymi

   Joo, ne pokat ja linssit ei niin paljoa maksa, mutta voisin kuvitella että se liiketila jossa niitä kaupataan ja ne kaupan tätien ja setien palkat tekee aika paljon ja humpsista vaan, lasit maksaakin aika paljon. Laseja tuskin menee kovinkaan monia per päivä, ja niiden tuotolla pitäis kaikki maksaa. Tuskin on optikkoliikkeet mitään kultakaivoksia.

  • Anonyymi

   Yrityselämässä, sen pyörteissä on lukuisia kiinteitä kustannuksia ,mm. Siivous myös. Kustannukset ovat myös muuttuvia, kun kauppaliikenne lisääntyyy, muuttuvat kustannukset enemmän suotuosiksi siltä osin. Eli kyllä kokonaisuussaan silmälasikaupan kustannusten arviointi on monialainen, aika näyttää mihin suuntaan Suomessa menee, mikä liike, mihin suuntaan menee.

  • Anonyymi

   Silmälasikauppa vähän kuten kidinkonekaupoa, kellokauppa jne. Kodinkoneissa, moottorit, perusosat. Ne suhteessa hintaan. Monikin maksaa turhaan perusosista hienouksoneen, satasen imurista 400. Esimerkiksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   290
   2087
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   2005
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   70
   1510
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   154
   1480
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   206
   1453
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1078
  7. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   98
   759
  8. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   307
   743
  9. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   40
   742
  10. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   716
  Aihe