Kaukohoito , tunteiden poisto , sielun palasten katoaminen , tarrahenget , kuolema

Anonyymi-ap

Jos ihminen ottanut, kaukohoitoa
tai henkiparannusta , energiahoitoja tai vaikka hypnoosi hoitoa joltain jolla myös kaukohoito ja henkisiä kykyjä tms henkistä hoitoa. Hoidoissa onkin yllättäen poistettu jotain haitallisia tunteita surraavilla henkisillä työkaluilla kuten voidaan tehdä. Sydän revitty auki ja käyty taistelua. Hoidettavan sielun palaset ovatkin kadonneet !! Positiiviset ominaisuudet kadonneet ja myös erityis kyvyt jne. Tyhjätila yrittää täyttyä yhä uudelleen ja uudelleen kaikenlaisilla haitallisella pimeyden puolen kiusalla esim. tarrahenget jotka imee energiaa nääntymis pisteeseen, saattaa kokea yöllisiä henkisiä kauhunäkyjä , matala energiat ja kylmä energia kiusaa , tarrakipuja , itsen kadottamisen tunteita , kuin koko ympäröivä todellisuus olisi yllättäen kylmä ja kolkko , olo hauras tukala nääntynyt , kuin olisi syvällä pimeydessä kaukana omasta itsestä , sielunportti kurotuneena kiinni , ei rukous yhteyttä , ei henkisiä kykyjä , ei konsteja auttaa itseä. Jos mikään ei auta kuten terveelliset elämäntavat, ruoka, urheilu, sosiaaliset suhteet , vitamiinit , turvallisuuden tunne , suojaukset , psykiatri, psykoterapia Jos Lääkehoito ei auta. Jos mikään ei auta ja lääkkeetkin vain lisää vastavoimia ja pimeyden voimien kiusaa ja oireita ja voimakkaita energia imuja. Mikä neuvoksi? Kuinka selviää?

Mitä jos tässä kohtaa ihminen vain kuolee? Mitä tapahtuu ihmisen sielulle ja hengelle? Löytääkö kadonneet sielun palaset takaisin häneen? Jääkö henki pimeyteen , välitilaan, maanpäällä vai siirtyykö valoon?

8

595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.thuleia.com/sielunpalautus.html

      Tässä linkissä voi olla jotain tietoa ja siinä aika paljon asiaa. Siinä puhuttiin mm. että sielun palaset voi olla myös jonkun toisen hallussa ja täytyy jotenkin voittaa itselleen yms. Hyvä jatkaa kuitenkin psykoterapiaa ja muita auttavia hoitokeinoja mitä on jo käytössä. Voimia.

      • Anonyymi

        Huomasin, että yllä olevassa jutussa kerrotaan, että sielunpalautukseen erikoistunut shamaani Sandra Ingerman on myös psykiatrian ja terapiatyön ammattilainen ja hän kertoo kirjassaan Soul Retrieval, että sielunpalansa hukannut ihminen voi käydä vuosia turhaan psykoterapiassa, sillä psykoterapia toimii vain niihin osasiin ihmistä, jotka ovat ”kotona” eli läsnä. Hoitovastetta ei synny, jos hoito suoritetaan tyhjään kohtaan. Kun sielunpala haetaan takaisin, voidaan aloittaa tuloksellinen psykiatrinen hoito, joka tukee potilaan paranemista.

        Eli kun on kaukohoidossa yllättäen poistettu tunteita ja kaikenlaista ja sen jälkeen tyhjä tila onkin täyttynyt jollakin pimeyden häiriöllä, energialla, pimeyden voimilla jne. Niin, että tähän tilanteeseen ei enää auttaisi psykoterapia, koska sielun palaset ja tunteet on jossain tai jonkun hallussa. Eli joutuuko kärsiä vain pimeyden voimista ja siitä tuskasta eikä psykoterapia yms auta enää? Miksi tehdä kaukohoidoilla ym. vaihtoehtois hoidoilla näin JOS lopputulos ei huonompi? Ihmekään, että ihmisillä kuoleman ajatuksia ja kovia pelkoja ja uusia traumoja varmasti tullut kaikesta kokemasta..


    • Anonyymi

      Vaihtoehtoishoidoissa yms voi käydä näin, eikä aina pysty tietää tarkkaan mitä niissä tapahtuu. Positiivinen hoitajan palautekaan ei kerro takeita että hoito onnistuu aina. Hankalaa myös kun ei keskusteluyhteyttä ja jos tulee ongelmia hoidon jälkeen niin ei saa apua. Monimutkaisia juttuja. Miten ihmiset voi selvitä jos heillä ei ymmärrystä henkimaailman asioista ja he ajautuvat vaihtoehtoishoidon vuoksi tilanteeseen että tunteita poistettu ja sielun palasia kadonnut jonkun/joidenkin toisen haltuun, tyhjä tila täyttynyt epämääräisesti aina jollain ja ikävää jos täyttyy pimeyden henkisillä häiriöille, kanavat liikaa auki, pimeyden voimat riivaa, lääkitys ei auta, eikä psykoterapia, psykiatri jne.. Lopputulos voi siis olla Lähtötilannetta pelottavan paljon epävakaampi ja huonompi.. Miten selvitä?? Ihmiset kaipaa apua!!

    • Anonyymi

      Samuli Perälä puhuu you tube kanavalla ( enkelit demonit ja näkymätön maailma )
      mm. siitä, että kenenkään kanavia ei saa avata näkymättömälle maailmalle missää vaihtoehtois hoidoissa poppakonsteilla!! Eikä saa yrittää ottaa itsenäisesti yhteyksiä henkimaailmaan!! Kanavien aukeamisen pitäisi tapahtua luonnostaan jos on tapahtuakseen muutoin se on tosi vaarallista!!!

      Kanavalla paljon asiaa, mutta tässä vain muutama. Hyvillä voimilla on parantava vaikutus selkeys, kirkkaus, rakkaus. Pahat voimat tuo sairautta, kärsimystä, usein tuo materiaalista menestystä, ei saa rakkautta. Voidaan kutsua myös sekavuuden henki tai saastaisuudenhenki. Lääketiede, Psykiatri , Psykologia ulottuu vain mielen ja tunne puolen tasoille. Tietoisuuden taso ei yllä näkymättömälle puolelle josta kaikki terveys lähtee liikkeelle. Kutsuttu riivaustilaksi usein syötetään lääkkeitä ja lukitaan mielisairaalaan tietoisuus plogataan. Hoitokeino ja parannus on tulla tietoiseksi tästä alueesta. Saada oma rukousyhteys toimimaan, saada itsensä juurevaksi, tukevaksi.

      • Anonyymi

        Minulla hoidossa poistui joitakin kipuja, mutta tyhjään tilaan huomasin tulevan muuta oiretta. 😔


    • Anonyymi

      Kiitos kun uskallat olla avoin. Pyytää apua ja jakaa kokemuksen. Ei saa koskaan jäädä yksin vaikeiden , asioiden , tuntemusten, ajatusten, kokemusten kanssa.

      Kannattaa pitää käytössä hyvät apu keinot joita jo on (psykoterapia, psykiatri, terveelliset elämäntavat, liikunta, ruoka yms) joista varmasti apua pitkällä aikavälillä. Muista, että seurakunnalta saa myös ilmaiseksi sielunhoidollista keskustelu apua ja monenlaista apua. Et ole yksin.. Paljon voimia prosessiin. Älä luovuta. Kaikki varmasti vielä järjestyy.

      Tässä linkissä lisää tietoa , ohjelmia ja kirja vinkkejä joista voi myös olla apua kaikille.
      https://www.tv7.fi/uushenkisyys/?webview

    • Anonyymi

      Mielen oireiden taustalla on usein yksittäinen trauma, pitkäkestoista traumaa eli useita päällekkäisiä traumoja sekä pitkäkestoista henkistä traumaa. Niiden hoito vaatii turvallista todella ammattitaitoista sekä pitkäkestoista luottamuksellista psykoterapeuttista hoitoa.

      Linkissä kerrottu kun psykoterapeutti itse käy vaikean oman trauman läpi. Hyvin kerrottu. Kuinka vaikeaa jopa ammattilaisen saada apua, joka tietää tasan millaista apua tarvii ja miten työstää asiaa jne. Psyyke lääke määrätään usein heti joka blokkaa tunteita voi hidastaa traumaattisten asioiden ja tunteiden käsittelyä ja tuoda vaikeita oireita lisää eikä sitä terveydenhuolto usko. Kannattaa lukea linkki se antaa myös toivoa parantumiseen, koska hän selvisi siitä entistä paremmaksi ja viisaammaksi sekä ymmärtäväisemmäksi.

      https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/8475e9e3-b425-4d60-b0b8-fc846efc9faf

      Ensisijaisesti tulee hoitaa mielenterveys traumat pitkäkestoisessa turvallisessa, luotettavassa psykoterapiassa ja kehoterapiassa terveydenhuollossa. Tarvittaessa lääkitys rinnalle.

      Erilaisten vaihtoehtoisten hoitojen kanssa on syytä olla todella varovainen ja tulisi välttää jos pitkäkestoisia erilaisia päällekkäisiä traumoja, joka vaatii vankkaa ammattitaitoa trauma psykoterapeuttista osaamista. Vaihtoehtois hoitajat ovat monesti itse oppineita eikä henkisiä hoitoja ole tutkittu riittävästi ja kaikki reagoi eri tavalla. Voi olla erilaisia riskejä ja haittavaikutuksia mm. hoitajan ammattitaito, motiivi, tarkoitusperät,työskentelee pimeiden voimien kanssa, jotka tekeytyy hyviksi, ei keskusteluyhteyttä, trauma tunteet käsitellään liian nopeasti jne.

    • Anonyymi

      Ihan yleistä pohdintaa henkisistä asioista. ”Astraalitaso kuuluu olemukseemme luonnollisena osana. Siitä tietoisena oleminen ei edellytä näkyjen saamista tai muita "yliluonnollisia" aistihavaintoja. Kun näemme unta, olemme yleensä astraalitason tietoisuudessa. Henkiset harjoitukset (varmasti myös henkiset hoidot, kaukohoidot ) ja meditaatio herkistävät tietoisuutta ja tällaiset harjoitukset edellyttävät vahvaa ja tervettä mieltä. Henkisten sairauksien yhteydessä saattaa tapahtua avautumista alemmalle astraalitasolle. Tämä voi johtaa jopa pelottavien äänten kuulemiseen tai hallusinaatioihin. Astraalitasolla on kauneutta, ja se tuottaa ihastusta herättäviä ja houkuttelevia näkyjä. Siellä ovat myös henkimaailman hirviöt ja harhaanjohtajat. Se on kummitusten ja niihin verrattavien ilmiöiden tyyssija. Siellä on hyvää ja pahaa ja hyväksi naamioitunutta pahaa. Pimeyden enkelit toimivat lähes kokonaan astraalitasolla, Valon enkelit enimmäkseen korkeammilla tasoilla. Monet astraaliolennot ovat riippuvaisia energiasta, jota annamme niille. Siksi ne pyrkivät kiinnittymään auraamme.

      Etsi tasapainoa fyysisen maailman todellisuudesta. Turvallisinta on, että elää materian maailmassa niin kauan, että on täysin valmis ja tuntee todella voimakasta sielun sisäistä kutsua henkisiin asioihin. Pelottavatkaan astraaliolennot eivät voi vahingoittaa meitä, jos emme suostu jäämään niiden valtaan. Tarvittaessa voimme kutsua Kristusta ja Valon enkeleitä avuksemme”. http://www.uusisade.fi/Tekstit/Astraalitaso ja me.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2052
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      55
      1924
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe