Yksinäinen onnellinen

Anonyymi-ap

Takana on 30v kestänyt parisuhde, jonka loppuvaiheilla olin muutaman vuoden ajan ahdistunut ja suunnitellut irtiottoa kaikesta. En mene yksityiskohtiin enempää, koska en halua enää velloa noissa ikävissä jutuissa. Vuosi meni eron jälkeen sumussa, itseään kasatessa ja suruun syödessä.

Sitten alkoi nousukausi, jonka aikana olen keskittynyt vain itseeni: terveyteeni, kuntooni ja itseni ehostamiseen. Aiemman elämäni olen elänyt lähes yksinomaan muille, muiden ehdoilla. Kuntoni on noussut kohisten, paino lähestyy normaalia ja hehkun ulkoisesti. Se on kiinnittänyt myös miesten huomion mistä olen tietenkin otettu, mutta en ole kiinnostunut parisuhteesta, ainakaan vielä. Voi olla myös, etten enää koskaan. Miksi?

Vastuunkantoa en ole pelännyt koskaan. En tarvitse arjen pakollisten kuvioiden pyörittämiseen muiden apua. Menen ja tulen milloin haluan. En noudata tai tee itselleni orjallisia aikatauluja vapaa-ajalla. Huolehdin vain omista asioistani ja siivoan vain omat jälkeni. Minusta on kuoriutunut vihdoin oman tahdon omaava ja itsekäs! Olen vapaa kuin taivaan lintunen ja ensimmäistä kertaa elämässäni onnellinen.

Olisi ihan kiva halia jotakuta, mutta selviän ilmankin. Koska en ole valmis sitoutumaan, en hae aktiivisesti kumppania. Se olisi väärin toista kohtaan. Olen ollut lapsesta saakka hieman introvertti ja voin olla itsekseni pitkiä aikoja. Silti olen sosiaalisesti lahjakas, etenkin pienemmissä porukoissa. Minulla ei ole parasta kaveria. En tarvitse sellaista. Sisarukseni ovat läheisiä.

Olen löytänyt taas seksuaalisuuteni ja oppinut tyydyttämään itseni. Tutkimusretki itseeni on onnistunut jopa niin hyvin, että olen saavuttanut kliimaksin pari kertaa niin voimakkaasti, että olen purskahtanut itkuun. "Itkisitkö onnesta, jos..." Tätä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Aiemmin olen tyydyttänyt vain toisen tarpeet, enkä ole edes tajunnut etsiä tai tutkia omia tarpeitani, jotta olisin voinut opastaa asiassa.

Eläkää ihmiset tätä elämää nyt ja tässä! Jos olisin tiennyt mitä elämäni nyt on, olisin tehnyt ratkaisun jo aikoja sitten. Huonoon parisuhteeseen ei kannata jäädä. Se ei ole kummankaan osapuolen kannalta hyvä asia. Yksinolo ei ole häpeä. Se on vahvuus.

Kuulisin mielelläni kaltaisteni vahvojen kanssasisarusten tai -veljien kommentteja?

2

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minulla oli elämänkumppani yli 20vuotta, sitten tiemme erosivat. Nyt hän o kuollut, mutt muistonsa on rakas. Yhdessä eletyt vuodet ovat kauniina helminauhana mielessäni, pahoja tai ilkeitä asioita en halua muistella. Ne jotenkin tahraa sinänsä harmonista mielikuvaa hänestä.

      Minä en myöskään ole ollut kiinnostunut kiinteästä, ainaYhdessä samassa paikassa suhteesta ennen, paitsi nyt sitten pikkasen kihelmöi ajatus Miehestä vieressäni, tätä loppuelämää jakamassa. Aikaisemmin ei puhettakaan, että olisin jostain miehestä niin kiinnostunut, että hänet elämääni haluisin vakituiseksi seuraksi. Minulle riitti oma elämäni.

      Mutt nyt on sellainen tilanne, että haluaisinkin kokeilla, ottaa ensimmäisen askeleen ja lentää pilviin. Tosin en ole sitä askelta vielä ottanut, mutt hemmmmetisti hirmuisesti tekee mieleni.

      Katsotaan kuinka Mummelin käyp =)

    • Anonyymi

      Yksin voi olla onnellinen. Itse olen ollut parisuhteessa 20 vuotta sitten. En ole kaivannut sellaista enää.

      Silti olen valmis sitoutumaan; sitä en koe ongelmaksi. Mutta sitoutumiselle on ehtoja. En niitä tässä avaa, mutta olen luonteeltani superintrovertti. Voin olla kiinnostunut ihmisistä kyllä, mutta en tarvitse heitä mihinkään.

      Olen periaatteessa tehnyt elämässä kaiken yksin ja ollut yksinyrittäjä pitkään. Tässä mielessä siis riippumaton muista. Se on minulle ollut luontaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe