Alkoholin jättänyt Jari Sarasvuo linjaa tiukasti: "En sijoita enää ikinä ideoihin, joiden..."

Jari Sarasvuo on melkoinen persoona. Mies on tunnettu suorapuheisuudestaan, siitä pisteet!

Lue lisää:
https://www.suomi24.fi/viihde/alkoholin-jattanyt-jari-sarasvuo-linjaa-tiukasti-en-sijoita-enaa-ikina-ideoihin-joiden?s24

9

741

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   VIHDOINKIN TAKAISIN. Toivottavasti nyt ohjelma menestyisi niin tästä tulisi jokavuotinen formaatti. Suomi nousuun uusilla ideoilla ja menestyvillä yrityksillä. Suomeen lisää miljonäärejä kiitos.

  • Anonyymi

   jauhoo

  • Anonyymi

   Alkoholin käytön lopettaminen on nyt muotia. Mitä veikkaatte, kuka ilmottautuu seuraavaksi ? Eli kuka tarvitsee huomiota kun ura on hiipumassa !

  • Anonyymi

   Sarasvuolle voimia olla erossa alkoholista. Se ei ole helppoa yhteiskunnassa, jossa käytetään vuodessa 10 litraa absoluuttista jokaista 15 vuotta täyttänyttä kohti.

   Myös itse olen kuivilla. Peukkuja sinulle. 👍👍

  • Anonyymi

   Taas etsitään helppoa rahaa toisten tekemällä työllä! Juurikin vasta ideavaiheessa oleva bisnes on tukemisen ja neuvonnan tarpeessa! Ei jaloilleen päässeet tarvitse välistävetäjiä?

  • Anonyymi

   Eto nassikka! Tämä jää katsomatta 100 varmasti samoin kun Suomen töpgear...Järkyttävää skeidaa molemmat! Ehkä diili lyö vielä nämäkin ohjelmat.Mikä sen pellen nimi oli joka "juontaaa"tätä skeida ohjelmaa?siis tiilii.

  • Anonyymi

   Odotan todella innolla jälleen uutta ja toivottavasti laadukkaampaa kautta, sillä Leijonan luola on suomessa jäänyt vähäiseen panostukseen aikoinaan! Toivottavasti Leijonat ottavat tämän vähän tosissaan, eikä ala nauramaan aloittelijoille, vaan auttavat heitä!

   Suomalaiset ovat yrittävää kansaa, mutta monet vasta alkutaipaleella olevat yrittäjät tarvitsevat juurikin apua uralleen, jota he varmasti saavat Leijonan luolasta!

   Sijoittajakuusikko on aivan loistava - muutamia aivan tuoreita naamoja TVssä, ja varmaan ainoa Nelosen syksyn ohjelma jossa osallistujina nähdään TAVIKSIA (Duudsoneiden shown jälkeen)! Ei joka ohjelmassa ole eikä tarvitsekaan olla julkkiksia tänäkään syksynä!

   Varmasti yksi Nelosen onnistuneimpia ohjelmia tänä vuonna, oikeasti laatukamaa ja kovaa Bisnestä sekä viihdettä tulossa!

   • Anonyymi

    Toivottavasti panostetaan. Kuten aloituksessa sanottua tästä olisi ainesta saada jokavuotinen jatkuva formaatti tai ainakin enemmän kuin usein se perus 6-10 jaksoa. Vaikka 20 jaksoa, jos ohjelmaa tulis edes jatkossa joka toinen vuosi.

    Toki Suomi pienempi maa, mutta ohjelmaan panostaminen ja sitä kautta menestys ja jatkuvuus uusilla kausilla olisi itsessään jo todella iso osoitus Nelonen/Sanomalta ja Leijonilta sitoutumalla yrittämisen arvostamiselle. Näin yrittäminen ja uusien ideoiden keksiminen saataisiin Suomessakin kokokansan puheenaiheiksi. Jenkeissä ja Kanadassa mm. voi ohjelman tiimoilta törmätä ihan kaupoissakin sijoituksen saaneeseen tuotteeseen, jota myydään aluksi ständillä tuttu SharkTankista/ Dragons Denistä.

    Leijonan luola on myös parhaimmillaan todella hyvää viihdettäkin.


  • Anonyymi

   Leijonan luola Suomi oli täysin feikkiä sijoittajien osalta.
   Yritykset ja yrittäjien esiintyminen vielä meni mutta kun nämä " rikkaat muka " avasivat salaisen arkkunsa ja yrittivät esiintyä niin kuin jenkki ohjelmassa niin kaikki meni perseelleen.
   TYHMÄÄKIN TYHMEMPÄÄ VIIHDETTÄ ja sitähän se vain oli. Liian köyhiä joukossa viemään tätä formaattia.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   350
   3887
  2. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   2694
  3. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   406
   2610
  4. Vakava onnettomuus

   Kevätniemen sahalla tapahtunut illalla vakava onnettomuus, kuormaaja ja pakettiauto törmänneet yhteen. Kolme loukkaantun
   Lieksa
   37
   1787
  5. Miten ihmistä voidaan rangaista työttömyydestä, kun avoimia työpaikkoja ei edes ole kaikille ?

   Vaikka kuinka työtön kuinka haluaisi työpaikan, hän ei sitä saa. Työttömiä työnhakijoita oli elokuun lopussa 249000 ja
   Perussuomalaiset
   237
   1655
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   65
   1547
  7. Onko Olivian kiusaaja jo linnassa

   Paikka johon kiusaaja kuuluu.
   Suomussalmi
   30
   1422
  8. "MIHAIL DELJYAGIN,VENÄJÄN TULEVA PRESIDENTTI"!!!

   "VEITSENTERÄVÄ TALOUSMIES"!!!
   Maailman menoa
   19
   1257
  9. Olisitko nainen halunnut oikeasti

   olla jollainlailla tekemisissä vai miks kyselit ? Olisitko halunnut vain sotkea päätäni enemmän kun se on jo muutenkin s
   Ikävä
   57
   1072
  10. Niko Ranta-ahon kirja

   Tosi kiinnostava. Että on huumeidenkäyttäjä ja diileri. No parempi sentään kuin pedo Sillanpää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1051
  Aihe