Roswell- tapaus vuoti ensimmäisenä julkisuuteen

Anonyymi-ap

FBI:n internetissä julkaisema muistio näyttää todistavan Roswelliin, New Mexicoon laskeutuneen avaruusolentoja vuonna 1947.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2011041213532360

Tuo on FBI:n arkiston historian luetuin dokumentti.

http://vault.fbi.gov/unexplained-phenomenon

"In 1947, a rash of sightings of unexplained flying objects (UFOs) swept America. Although the newly formed U.S. Air Force was the primary investigator of these sightings, the FBI received many reports and worked for a time with the Air Force to investigate these matters. This release details the FBI’s role in investigating such reports between 1947 and 1954"

FBI vahvistaa että vuonna 1947 oli todellinen ufoaalto jota ilmavoimat tutki ja FBI sai ilmavoimilta useita raportteja asiasta. Ei ollut ainoa UFO tuona vuonna tuo Roswelliin pudonnut siis.

Jesse Marcel kertoo omin sanoin ja käy turmapaikalla pitkästä aikaa.

Marcel vastasi ydinkokeiden turvallisuudesta tuohon aikaan ja oli ilmailun huippuaasiantuntija. Hän tiesi kaikki koneet, pallot ja projektit.

Lopussa Jesse Marcel sanoo: "Ei epäilystäkään. Se ei ollut tästä maailmasta. Se ei voinut olla tästä maailmasta"

http://www.youtube.com/watch?v=H0tGYguP3IA#t=89

8

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laivuekomentaja David Fravor käytti miltei samoja sanoja sanoessaan että "Ne mitä minä ja kumppanini nähtiin visuaalisesti, eivät olleet tästä maailmasta"

      Roswellista tähän päivään, ja salailu jatkuu...

    • Anonyymi

      Hassut, kasvakaahan jo aikuiseksi.
      Satumoisin kaikkea mitä US-armeijan koealueella on tehty ja nähty ei haluta julkiseksi.

    • Anonyymi

      Omituisesti ihmiset näyttävät missaavan tuossa samassa kokoelmassa FBI:n suoran kuvauksen siitä niin sanotusta Roswellin lentävästä lautasesta heinäkuulta 1947.

      https://vault.fbi.gov/Roswell UFO/Roswell UFO Part 1 of 1/view

      Karkeasti suomennettuna: "Kiekko on kuusikulmainen muodoltaan ja riippui kaapelilla kiinni pallossa, mikä pallo on noin 20 jalkaa läpimitaltaan."

      Tämä on kaukana myöhemmistä versioista valtavine deltasiipisine avaruusaluksineen.

      • Anonyymi

        Tuo oli ihan tavallinen tutkimuslaite, joka ei liity tapaukseen. Valtavista deltasiivistä en muista koskaan lukeneeni mistään muutenkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo oli ihan tavallinen tutkimuslaite, joka ei liity tapaukseen. Valtavista deltasiivistä en muista koskaan lukeneeni mistään muutenkaan.

        Sitten sinun pitää lukea se uudestaan. Kyseisessä FBI:n muistiossa nimenomaan tähdennetään laitetta koskien:
        "Päämaja, 8. ilma-armeija, puhelimitse ilmoitti tälle toimistolle objektin, väitetysti lentävän lautasen, takavarikoidun lähellä Roswellia, New Mexicossa, tänä ajankohtana."

        Joten tämä ei ole mitään tapaukseen liittymätöntä, vaan juurikin se tapaus itse ja hyvin mahdollisesti ensimmäisiä kuvauksia siitä.

        Kuvaus deltasiipisestä tai lentävää siipeä muistuttavasta kojeesta on epäilemättä myöhempää perua ja se näyttäytyy ainakin Corson tarinoissa. Hän ei ehkä keksinyt kuvausta itse.


    • Anonyymi

      Roswellin paras todiste on mielestäni 200 aikalaiskuvausta, jotka kaikki tukee toisiaan ja todistavat ufocrashin pikku alieneineen.

      Mogul-projektista ei ole yhtäkään aikalaiskuvausta. Nolla. Ei edes 90 -luvulta, jolloin Mogul teoria keksittiin ottaa esille. Kaikenlisäksi Mogul-teoriaa muokattiin kolmasti, koska siinä oli paradokseja. Sen uskottavuus meni nollaan.

      Mogulissa ei kaikenlisäksi ollut mitään minkä vuoksi se olisi pitänyt salata. Se oli vain kuuntelulaite että tekeekö neukut ydinkokeita. Päinvastoin Mogul olisi kannattanut julkistaa pelotteeksi että "me kuuntelemme teitä"

      Kukaan Roswellin aikalaistodistajista ei ole muuttanut koskaan tarinaansa eikä ketään heistä ole voitu todistaa valehtelijaksi.

      Tilanne on siis että on noin 200 hyvää syytä olettaa sen olleen ufocrash ja on noin viisi hyvää syytä olettaa että se ei ollut Mogul- projekti.

      Tilastotieteellisesti 200 vs miinus 5 on riittävä todiste ufocrashin puolesta. On toki satoja muitakin todisteita kuin aikalaiset, mutta he ovat tärkeimmässä roolissa siksi koska ihmiset täällä asioita havaitsee, ei paperit eikä lampaat niityllä.

      koukku on the road

    • Anonyymi

      Ylellä oli uutinen tietovuotajasta joka kertoi että USA:lla on useita ufoaluksia tai niiden osia tutkittavana. Asiasta oli kysytty Pentagonilta ja sieltä ei kielletty eikä vahvistettu uutista. He eivät voi kieltää uutista, koska jos piakkoin paljastuisi ufoalusten tutkimisprojekti, niin Pentagon jäisi kiinni valehtelusta ja se ei olisi hyvä asia kansan luottamuksen kannalta hallinnolle. Kansa vaatisi eroja ja että jotkut ottaa vastuun tietojen pimittämisestä. Toki pimittämiselle on olemassa hyviäkin syitä, mutta voidaan silti olla montaa mieltä siitä onko tietojen panttaaminen oikein kansaa ja äänestäjiä kohtaan.

      • Anonyymi

        Ompa ontuva selitys. Pa*kat ne mitään valehtelusta ole ennenkään välittäneet kun ovat kertoneet nähneensä ja kuvanneensa mitä kummallisempia ufoja ja muita lautasia missä vaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe