Mitä ufojen salailun taakse kätkeytyy?

Anonyymi-ap

Nyt alkaa pahoin näyttää siltä, että ufoja lentelee ilmakehässämme, ja että Yhdysvaltain hallinto on niistä ollut erinomaisen tietoinen. Mutta miksi viralliset tahot ovat systemaattisesti kieltäneet ufot niin Yhdysvalloissa, kuin muuallakin maailmassa? Mistä se oikeastaan kertoo? Mitä meidän ei haluta tietävän? Miksi?

28

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös se ole hyvä että elämä kulkee normaalisti päivästä päivään eikä tule suuria muutoksia.

    • Anonyymi

      Missä niitä lentelee? Ota yks kiinni lasipurkkiin ja näytä?

      Turhanpäivästä soopaa ja valehtelua

      • Anonyymi

        Äläpä hermostu, veli hyvä.
        Ufo, unidentified flying object=tunnistamaton lentävä kohde. Jos sinä näet jotain lentävän, etkä tunnista mikä se on, olet nähnyt ufon.
        Oletko sinä tunnistanut kaikki näkemäsi lentävät kohteet?


    • Anonyymi

      Pistä foliohattu vielä vähän tiukemmalle

      • Anonyymi

        Vanha vitsi. Haukottaa.


    • Anonyymi

      Olin skeptikko, kunnes sain tilaisuuden käydä Hessdalenissa ja nähdä jotakin kovin kuumottavaa. Tämä tapahtui 2013. Olen myös täällä Suomessa onnistunut näkemään kertaaqlleen valopallorykelmän iltataivaalla. Kummallista oli se, että kun sain parin kilometrin päässä olevat merivartioston vartijat puhelimitse kiinni, ja kerroin missä suunnassa valopallot paraikaa leijuvat, niin he eivät nähneet yhtään mitään missään suunnassa. Itse kotiuduin puolenkymmentä vuotta aikaisemmin merivalvontaryhmänjohtajan tehtävistä kokeneena visuaalisten havaintojen tekijänä.

    • Anonyymi

      Salailu johtuu siitä että piilossa ei ole mitään mitä näyttäisi.

    • Anonyymi

      Meillä ei tule olemaan koskaan muuta, kuin jonkun exsotilaan höpinöitä ja suttuisia valokuvia ja videoita todisteina.

      • Anonyymi

        Katellaanhan ihan rauhassa, veli hyvä, sillä ufoaiheesta saattaa olla tulossa aivan lähitulevaisuudessa joitain varsin mielenkiintoisia uutisia ; )


      • Anonyymi

        Sepäs siinä on, mitään täysin selviä kuvia, videomateriaalia ym.ei ns.ufoista ole. Nämä Usan hävittäjän tallentamat liikkuvat kohteetkin hyvin epäselviä. Silminnäkijöitä näille ukoilla on maapallolla varmaan satojatuhansia,se vaan ei riitä. Miksi yleensäkään toisesta Universumista kukaan outo lähtisi näin sotaisalle planeetalle. Kyllä ihminen osaa ydinsodalla ihan itse planeettansa tuhota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sepäs siinä on, mitään täysin selviä kuvia, videomateriaalia ym.ei ns.ufoista ole. Nämä Usan hävittäjän tallentamat liikkuvat kohteetkin hyvin epäselviä. Silminnäkijöitä näille ukoilla on maapallolla varmaan satojatuhansia,se vaan ei riitä. Miksi yleensäkään toisesta Universumista kukaan outo lähtisi näin sotaisalle planeetalle. Kyllä ihminen osaa ydinsodalla ihan itse planeettansa tuhota.

        Siis ufoilla, ei ukoilla.....


    • Anonyymi

      matkustaminen olisi halpaa koska kumoaa maan vetovoiman, jolloin poltto ainetta menee vähän,

      • Anonyymi

        Pari asiaa. Maan vetovoimaa ei ole olemassakaan, vaan gravitaatio on painovoimaa. Toiseksi tuon painovoiman käyttö ei riitä propulsioksi, vaan alus voisi vain mennä alas ja ylös sen avulla.
        Polttoaine on yhdyssana. Kuinka surkeasti on täytynyt koulujen mennä, että kirjoittaa polttoaineen erikseen?


      • Anonyymi

        Ovat käyneet Teboililla tankkaamassa.


    • Anonyymi

      Norskit osaa tämän markkinoinnin. Telttailimme joskus Hessdalin näköalapaikoilla ja toisella kertaa majoituimme majataloon. Mitään ei lennellyt missään ja isäntäväki naureskeli meidän huonoa tuuria vaan ja toivotteli taas uudelleen seuraavaan kertaan.
      Vakavaa keskustelua asiasta heidän kanssaan asiasta ei voitu käydä. Ymmärrettävästä syystä.
      Suosittelen samanlaisia matkailutaikatemppuja Suomeenkin jonnekin Lapin korpiseuduille niin johan alkaa sekopäitä tulemaan katsomaan tyhjää taivaanrantaa.

      • "Telttailimme joskus Hessdalin näköalapaikoilla ja toisella kertaa majoituimme majataloon. Mitään ei lennellyt missään"

        Ihan nopeat vastaukset sinulle. "Hessdalia" ei ole olemassakaan ja et ole ollut telttailemassa missään Hessdalenissakaan.

        Hessdalenissa ei ole mitään näköalapaikkoja missään majatalossa ja mitään "isäntäväkeä" ei ole olemassakaan. Mitään keskusteluja asiasta ei ole voitu kanssasi käydä, koska et puhu sanaakaan norjan kieltä.

        Telttailu ja majataloon majoittuminen ei lisäksi ole mahdollista samaan aikaan.

        Joten tarinasi on alusta loppuun satua, samalla tavalla kuin tarinasi astrobiologeista ja kärpäsistä hävittäjien tuulilaseissa.

        Hämmästelen sitä vaan että miten paljon kristinuskovainen viitsiikään valehdella ja silti esittää harrasta vanhurskasta uskovaista.


      • Anonyymi

        Palstan yleisilme on näköjään sellainen että asialliset avaukset, aiheen käsittelyt ja uuden tai lisäinformaation esilletuonti tukevat muukalaisten olemassaoloa, mutta vitsit, vittuilut, pilkat ja silkka tyhmyys luonnehtivat muukalaisten olemassaolon kieltäjien repustuksia.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossakin lentää, katso tarkkaan kuinka se ilmestyy... ja ihan Norjassa!

        https://www.kesa.fi/uutiset/tuntematon-valopallo-kuvattiin-taivaalla-norjassa/

        Norjan meteoriverkoston kameravastaava Stenar Midtskogenin mukaan järjestö tutkii tapausta. Myös hänen teoriansa on tässä vaiheessa se, että kyseessä on sotilaskaluston sijaan meteori tai avaruusromua.


      • Anonyymi

        Eikös pudasjärvellä ole ainakin joskus ollut vilkastakin ufo-aktiviteettia? Kyllä sitä mainetta voisi matkailussakin hyödyntää.


    • Anonyymi

      HiMars. Ja HiPluto.

    • Anonyymi

      Koukun pönttö jälleen täysin sekaisin ja voi vain arvailla kirkkoisiinsä viittauksillaan mitä hän on kokenut riparilla vihatakseen kristinuskoa niin kovasti.
      Luin uudelleen koko ketjun ja en löytänyt mitään viitettä astrobiologiaan tai edes kärpäsiin. Yleisilme hänellä kyllä on aina nekatiivinen järkipuheita kohtaan. Kieltää jopa melko tunnetun turistikohteen olemassaolon ja kristinuskonkin! Ei mitään järkeä.
      Olisko taas aloitettu ensiviikolle varattu perjantaipullo ennen aikojaan?

      • Anonyymi

        Tämä "kalibrointimies" on esiintynyt täällä tutkaoperaattorin kaverina, astrobiologina, lääkärinä, psykiatrina, lentäjien tuttavana, tiedemiehenä, humoristina, hartaana äärikristittynä ja nyt ufoaktiivisten alueiden vierailijana, eikä mitään ole kukaan nähnyt, kokenut eikä löytänyt. Arvioisin että olet 100% satusetä jolla ei ole kaikki muumit kanootissa.


    • Anonyymi

      HAH HAH!

    • Anonyymi

      Katellaanhan tätä ufoasiaa ihan kaikessa rauhassa, sillä lisää uutisia aiheesta on tulossa, ja siinä saattaapi sen jälkeen Mick Westillä ja muilla debunkkareilla olla itkunmärinä ja hammasten kiristys edessä ; )

    • Anonyymi

      Olemattoman salaisu on helppoa kun se ei koskaan paljastu.

    • Anonyymi

      Jos haluaa tietää mistä on kyse pintaa syvemmältä, niin muinaisiin mytologioihinkin kannattaa tutustua. Pelkiksi taruiksi ja tarinoiksikin niitä on kyllä nykyaikana leimattu, mutta esimerkiksi kreikkalainen mytologia ja egyptiläinen ovat pitkän ajan kuluessa muotoutuneita ja kuvaavat varmasti myös ihan todellisia asioita ja tapahtumia.

      • Anonyymi

        ..pohjoismaista mytologiaa tietysti unohtamatta ja se kiiinnosti saksalaisiakin 1940-luvun alussa siinä määrin, että he lähettivät Karjalaan tutkimusretkikunnankin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      297
      3276
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1619
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1331
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1240
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1220
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1034
    Aihe