Laitoshuoltajat väsyneen näkösiä sairaalalla ja uusi terveyskeskus likainen..

Anonyymi-ap

Kävin terveyskeskuksessa ja yllätyin miten likaista siellä oli siiitä, kun jatkoin matkaa sairaalan puolelle, niin näin laitoshuoltajia olivat todella väsyneen oloisia. juoksivat päivystyksessä ja näyttivät, että olisivat loman tarpeessa..

17

581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tähän aikaan vuodesta kaikki on väsyneitä..kesälomaa odotellessa.Ja liekkö tämä oikea kanava valittaa sitä jos paikat on likaiset.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍒 ­­N­­y­­m­­­f­­o­m­­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17891145p

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Siellä tehdään siedätystä, koska tunnetusti liian puhdas ympäristö aiheuttaa allergioita. Hiukan likaisessa ympäristössä ne eivät pääse kehittymään.

    • Anonyymi

      Työvoima pula näkyy ja pahasti

    • Anonyymi

      Ketju on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki.
      Kun työyhteisö ei ole terve, se näkyy.
      Älkää välittäkö näistä kommenteista laitoshuoltajat, teette tärkeää työtä.

    • Anonyymi

      Aloitus on varma trolli.
      Ei siellä kukaan juokse.
      Ja jos sattuukin joku juoksemaan niin ihan varmasti on menossa lomille.
      Ammattitaidotonta ja halutonta porukkaa enemmistö ja jos joku jotain haluaisikin oiekasti tehdä niin osastojen päälliköt tappaa varmasti työhalut kun ovat samantien v-tuilemassa ja hääräämässä ettei kukaan saa parantua.

      • Anonyymi

        juu osastojen esihenkilöt pitäisi laittaa vaihtoon. samoin vanhat pikkupomot sekä kympit taitavat sotkea työntekoa kaikista enitenmitä olen kuullut työntekijöiten suusta.


    • Anonyymi

      palkkaa nähden aika paljon raskasta työtä.. toivottavasti saavat edes hyvät työpaikka edut, koska tuolla palkalla ei paljoa lapsi perhettä elätä! Ehkä yksin asuva just ja just pärjää..

    • Anonyymi

      Ongelma on varmaan siinä, että ne 8 tunnin työt pitäisi tehdä ennen klo.8 kun porukkaa alkaa lappamaan sisään ja sitten minnekään ei voi mennä siivoamaan. Sehän on suoranainen mahdottomuus. Tervarilla vielä varmaan on omat siivoojat eikä siivousta ole ulkoistettu. Viisaampaa olisi siivota illalla kuten yksityisiä lääkäriasemia, mutta se ei kai kunnalle sovi kun pitäisi maksaa iltalisiä ja kalliiksi tulee. Ennen kuin arvostelee, niin kannattaa ensin miettiä mikä loogisesti ottaen on jossakin asiassa kyseessä.

    • Anonyymi

      Kesätyöntekijöitä ei ole saatavilla siksi paikat kärsii myös siivousala niikun ostastot kärsii myös kun hoitaja pula on.. tupla vuorolla kun henkilökunta vetää niin voi olla väsynyttä porukkaa mutta onneksi on kesä nii lomille pääsee jokainen vuorollaan

    • Anonyymi

      Siivousala ei muutenkaan vedä. Jos työolosuhteet eivät ole järkevät, niin viimeisetkin lähtevät ja uusia ei tule tilalle. Tai jos tulee, niin pitkään eivät pysy. Kunnilla tosiaan, kuten joku tuossa sanoi, pitää monesti heilua ne 8 tunnin työt 2-3 tunnissa, koska klo.8 jälkeen juuri mihinkään ei pääse siivoamaan. Yksityiset firmat taas ovat vetäneet siivousajat mimimiin. Usein ei annetussa ajassa ehdi tehdä kunnollista jälkeä eikä omalla ajalla voi jäädä tekemään, koska on mobiili työajanseuranta paikannuksineen ja kohta onkin jo oltava seuraavassa paikassa. Ihmiset vielä valittaessaan monesti ajattelevat, että siivooja on vain laiska tai huolimaton.

    • Anonyymi

      Sitten on niitä valittajia, jotka valittavat jokaikisestä pilkusta ja pisteestä jossakin. Jos lasiovien ja hissin näpinjäljet on pyyhitty kaksi kertaa viikossa siivouspäivinä, niin sekin on siivoojan vika jos jälkiä on tullut sillä välillä ja siivooja ei ole niitä pyyhkinyt. Ajatellaan vain itsekkäästi omasta näkökulmasta: jos minä nyt huomaan jonkun pläntin niin ei juolahda mieleen, että se pläntti on saattanut juuri syntyä edellisen siivouksen jälkeen.

    • Anonyymi

      Savonlinnassa ainakin olen kuullut että töitä olisi tarjolla vaikka miten paljon mutta kuka lähtee itsensä piippuun vetämään noin huono palkkaisella alalla.. sitten ne jotka tykkäävät tehdä omassa pisteessä töitä niin siirretään toiseen pisteeseen ja irtisanomisia siksi tulee..pitäsi esimiesten vähän ajatella asiaa ja enemmän pitää henkilökohtaisia palaveria ja tutustua työntekijöiden yksityistilanteisiin ja sitten miettiä ketä voi siirtää ja ketä ei.. työ uupumukset ja masennus vaan lisääntyy jos henkilökohtainen elämä menee huonosti ja sitten on sellasella pisteellä töissä mikä on pakko puuroa ja ei viihdytä..

    • Anonyymi

      Joissakin firmoissa teetätetään ylipitkiä päiviä ja jaetaan lomalaisten työt töissä oleville eikä palkata juurikaan kesäsijaisia. Joillakin työt on taas ripoteltu ympäri vuorokautta niin, että vuorokautinen yhtäjaksoinen lepoaika ei oikein taida toteutua. Jotain on aamukuudelta, seuraavaksi klo.9 , sitten voi päivän mittaan tehdä koska vain joitain paikkoja, sitten taas klo.15 jälkeen ja lopulta klo.21-22 välillä-lisäksi vielä ehdotellaan kävisikö lisäksi tuuraus klo.03-04. Missäköhän välissä nukkuu? Pari tuntia jossain välissä.

    • Anonyymi

      Kannattaisko priorisoida ja ottaa vain sairaita hoidettavaksi ja joutavat saikuttajat käännyttää jo ovelta pois. Näin he nkilökunnalle jäisi aikaa oikeisiin töihin.

      • Anonyymi

        Samaa kitkerää älykääpiömäisyyttä keskustelusta toiseen!


    • Anonyymi

      Minkälainen on joutava saikuttaja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2042
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1325
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1255
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1197
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1115
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe