Valon nopeus ylitettävissä?

Anonyymi-ap

Tiedemiehet tutkivat nyt tosissaan poimuajoa ja siihen liittyviä mahdollisuuksia ylittää valon nopeus. Silloin matkustus valovuosien päähän tulisi ihmisellekin mahdolliseksi ja monet ufoilmiöt saisivat järkeen käypiä selityksiä jotka nykytieteen valossa eivät vaikuta uskottavilta eikä mahdollisilta.
https://thedebrief.org/is-warp-speed-possible/

Debrief-lehti vaikuttaa jonkinverran uskottavammalta kuin useat muut samanlaiset jotka ovat enimmäkseen seiskalehtien tasoa uutisanniltaan ja luotettavuudeltaan joissa ei ole päätä eikä häntää ja sisältö pelkkää hömppää ja klikkausten kosintaa.

19

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomennos jutun lopusta:

      "Kaiken kaikkiaan [me]olemme vielä kaukana siitä, että valoa nopeamman matkan käsite olisi muuta kuin viihdyttävä osa tieteiskirjallisuutta. Näiden kaltaisten tutkijoiden, jotka ovat edelleen omistautuneet sen tutkimiselle, työn ansiosta tämä fiktiivinen matkustusmuoto saattaa kuitenkin jonain päivänä päästä tieteellisen tosiasian piiriin."

      Christopher Plain

      Siis "[me]olemme vielä kaukana" valoa nopeammasta matkustamisesta, mutta entäpä sivilisaatio, jonka teknologinen kehitys on vaikkapa 10 miljoonaa vuotta ihmistä edellä?
      Tämä asia unohdetaan usein jopa tieteellisessä keskustelussa, kun nostetaan esille planeettojen väliset suuret etäisyydet ulkoavaruudessa v. Maa ja vedotaan sen estävän lähtökohtaisesti vieraiden sivilisaatioiden tulon tänne.
      Tuolla jossain on planeettoja ja muita elinkelpoisia paikkoja joiden asukkaiden "teknologia" on aivan muuta kuin tämän päivän ihmisen.

      Vielä 500 vuotta sitten, vuonna 1523, purjelaiva ja ratsuhevonen olivat nopeimmat ihmisen käyttämät matkustusmuodot ja nyt mennään luotaimilla Marsiin, hyvin pian jo ihmisetkin, eikä tuon ajan tiedemies olisi pitänyt sitä mahdollisena. Mikä on mahdollista vuonna 2523, jos ihminen ei ole sitä ennen räjäyttänyt kaikkia ydinaseita tai tuhonnut Maata muuten elinkelvottomaksi?

    • Anonyymi

      Kai aloittaja ymmärtää ( tutkijat ymmärtävät ainakin), että avaruuden voimakas käyristyminen, jota poimuajo vaatisi, vaatisi voimia, joita tavataan lähinnä mustien aukkojen yhteydessä. Niiden hallitseminen saattaa olla vähän pidemmän ajan kuin 10 miljoonan vuoden päässä. Varsinkin, kun efekti pitäisi tuottaa avaruusaluksen kokoluokassa.

      • Anonyymi

        Osasiko vuoden 23 jaa. ihminen kuvitella nykypäivän ihmisen teknologian ja mahdollisuudet?


      • Anonyymi

        Saattaa se olla niinkin, että ihminen ei ymmärrä juuri mitään maailmankaikkeudesta/-ista ja sen olemuksesta.


    • Anonyymi

      EIHÄN NOPEUDELLE OLE YLÄRAJAA. HITAUDELLE ON, SILLOIHAN SE SEISOO, KUN EI LIIKU, SIIS MUUTENHAN SE ON LIIKKEESSÄ.
      LIIKKEELLÄ ON SELLAINEN OMINAISUS, SEISTESSÄ SIITÄ TÄYTYY KIIHDYTTÄÄ........
      NOLLASTA SATAAN JOS EI MENE AIKAA MITÄÄN. EDELLEEN KIIHDYTETTYNÄ, VALOVUODEN PÄÄHÄN AIKAA EI MENE MITÄÄN.
      VALONNOPEUDELLA SIIHEN MENISI VUOSI.
      JA KUN KYSYMYS ON MILJARDEISTA VALOVUOSISTA JA VÄHEMMÄN KOKONAISVALTAISESTA AVARUUDESTA, NIIN SIIHEN VOISI MENNÄ AIKAA IHAN VAAN PIKKASEN, MUUTEN KOVANTYÖN MERKEISSÄ MENNÄÄN..
      MATKAAN MENEVÄSTÄ AJASTA.

    • Anonyymi

      Valon nykyinenkin nopeus on teoreettisesti mahdoton, koska nopeuden nostamisen ja nykyisen nopeuden ajatuksen perusteena on myös ääretön nopeus. Tätä ei kerrota, sillä ääretön nopeus lopettaisi ajan käsitteen, joka on nopeuden määritelmän osa. Ei siis ole olemassakaan mitään valonnopeutta, joten sitä ei voi ylittääkään. Kyse on vain meidän rajallisesta ajan ilmaisutavasta tai suhteesta aikaan. Valonnopeus on semiotiikkaa tai jotakin sellaista. Toisin sanoen, jos elämme tätä hetkeä, olemme ainoassa oikeass ajassa ja universumin nopeudessa, huolimatta siitä onko ranteessamme Rolex-kronometri. Jos kuitenkin onnistumme mittaamaan valon kulkuajan, kyse on mittausjärjestelmän virheistä ja viiveistä.

      Tämähän oli tietysti jo kaikille selvää. Näin yksinkertaista asiaa ei pitäisi tarvita selittää tämän saitin tiedemiehille ja tiedenaisille.

    • Anonyymi

      Jos vielä aikakin oletetaan äärettömäksi niin silloin "ei millään ole mitään väliä".
      Aika, nopeus ja massa eivät ole ihmisen käsityskyvyn piirissä tänä päivänä joten ei tarvita montaakaan kymmentä tai sataa vuotta ymmärtääksemme asioita täysin eri tavalla kuin tänään. Jos puhumme tuhansista tai miljoonista vuosista eteenpäin tästä ajasta, niin näkymät ovat niin huikeita että emme pysty edes niitä kuvittelemaankaan! Sellaista scifi-kirjailijaakaan ei ole vielä syntynyt joka pystyisi näitä tulevaisuudenkuvia kertomaan.

      • Anonyymi

        "Jos vielä aikakin oletetaan äärettömäksi niin silloin "ei millään ole mitään väliä"."

        Ja jos monimaailmankaikkeudet ovat totta ja niitä on ääretön määrä, tapahtuu kaikkein epätodennäköisinkin asia äärettömän monta kertaa, sekin että muualla "Maissa" ääretön määrä "minuja" kirjoittaa juuri nyt tätä samaa tekstiä Suomi24 keskustelussa.


    • Luin ne neljä eri teoriaa poimuajon mahdollisuuksista. Ihan järkeenkäypiä kaikki ja kuten todettua, eräänlaisesta poimuajosta on kyse silloin kun ufoalus katoaa, "loikkaa" ja ilmestyy 20 mailin päässä uudelleen tutkaan.

      Heillä siis on tuo tekniikka hallussaan. Ihmiseltä ei missään nimessä tule kulumaan mitään miljoonia vuosia, vaan korkeintaan kymmeniä vuosia että jotakin mullistavaa keksitään tai julkaistaan.

      Siinä menee sitten siitä todistetusta teoriasta oma aikansa testeihin, onnistumisiin ja käytännön tarkoituksiin. Kenties periaatteet on jo joillakin tiedossa.

      Fysiikan laeissa on mielenkiintoisia asioita, kuten sen ymmärtäminen että aika ja avaruus ovat sama asia.

      Aika hidastuu mitä hitaampaa liike on ja nopeutuu mitä nopeampaa liike on. Voimakas painovoima hidastaa myös aikaa ja jopa pysäyttää sen.

      Fyysisellä voimalla kappaleen kiihdyttäminen edes osaan valonnopeudesta, ei ole mahdollista. Se vaatisi niin valtavasti energiaa että suuren kappaleen kiihdytykseen ja jarrutukseen ei kertakaikkiaan riitä mikään energia.

      Siksipä aika-avaruuden taivuttaminen, teleportaatio kvanttikentässä ja "loikat" ovat ainoa keino. Aika-avaruuden ominaisuudet pitää ensin tuntea ja sitten niitä pitää osata hyödyntää.

      Kurkistuksia fysiikan rajojen tuolle puolen on nähty esimerkiksi etsiessä absoluuttista nollapistettä kokein, jossa aine pysähtyy.

      Kun on päästy 99,99999999...% absoluuttiseen nollapisteeseen, siellä onkin välähtänyt suunnaton kuumuus sillä hetkellä kun atomit lakkaavat "elämästä".

      Yksittäisessä atomissa on paljon enemmän energiaa kuin osaamme vapauttaa ja eräässä warppiajo- teoriassa tietty eksoottinen aine luovuttaisi tarvittavan energian kehänä aluksen ympärille.

      Alus ei tällöin liiku perinteisellä tavalla halki avaruuden, vaan tehden loikkia.

      • Anonyymi

        "Siksipä aika-avaruuden taivuttaminen, teleportaatio kvanttikentässä ja "loikat" ovat ainoa keino. Aika-avaruuden ominaisuudet pitää ensin tuntea ja sitten niitä pitää osata hyödyntää."

        Tuossa on analogisella kameralla otettu kuva juuri oikealla hetkellä.
        Siinä ufo muuttaa aika-avaruuden energiatiheyttä. Syntyy kupla (tuo tumma läntti) mitä jotkut ovat erehtyneet pitämään ufona. Tuo varsinainen ufohan löytyy tuosta ylivalottuneesta kohdasta.
        Tuo pieni pallero ufon yläpuolella on käsittääkseni sama ufo. Sille on avaruuden vääristyminen tehnyt temput.
        Valotusaika on mahdollistanut ufon näkymisen tuolla tavoin.
        Kupla siirtyy avaruudessa ja ufo sen sisällä.

        https://www.fufora.fi/ufodb2/ufodata.php?u=1346&p=1&sid=


      • Anonyymi

        Samanlaisiin tuloksiin olen itsekin päätynyt. Tuosta absoluuttisen nollapisteen lähellä olevasta kuumuudesta en ole kuullut. Voisitko laittaa jonkun linkin siihen asiaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Samanlaisiin tuloksiin olen itsekin päätynyt. Tuosta absoluuttisen nollapisteen lähellä olevasta kuumuudesta en ole kuullut. Voisitko laittaa jonkun linkin siihen asiaan.

        Asia liittyy niin sanottuun nollapiste-energiaan, josta jo Einstein jutusteli. Wikistä oikovedosta:

        Absoluuttisessa nollapisteessä atomit ja molekyylit säilyttävät jonkin verran värähtelyliikettä. Atomien ja molekyylien lisäksi tyhjiön tyhjällä tilassa on myös nämä ominaisuudet.

        Kvanttikenttäteorian mukaan maailmankaikkeutta ei voida ajatella yksittäisinä hiukkasina, vaan jatkuvina vaihtelevina kenttinä: ainekenttiä, joiden kvantit ovat fermionit (eli leptonit ja kvarkit) ja voimakenttiä, joiden kvantit ovat bosonit (esim. fotonit ja gluonit). )

        Kaikilla näillä kentillä on nollapisteen energia. Nämä vaihtelevat nollapistekentät johtavat eräänlaiseen eetterin omaksumiseen fysiikassa, koska jotkin järjestelmät voivat havaita tämän energian olemassaolon. Tätä eetteriä ei kuitenkaan voida pitää fysikaalisena väliaineena, jos se on Lorentzin invariantti niin, ettei se ole ristiriidassa Einsteinin erityissuhteellisuusteorian kanssa.

        Tässä olennaista:

        "Fyysikot Richard Feynman ja John Wheeler laskivat tyhjiön nollapisteen säteilyn olevan suuruusluokkaa suurempi kuin ydinenergia, kun yksi hehkulamppu sisältää tarpeeksi energiaa keittämään kaikki maailman valtameret"

        Suosittu ehdotus, joka yrittää käsitellä tätä ongelmaa, on sanoa, että fermionikentällä on negatiivinen nollapisteenergia, kun taas bosonikentällä on positiivinen nollapisteenergia, ja siten nämä energiat jollakin tavalla kumoavat toisensa.

        Tämä ajatus olisi totta, jos supersymmetria olisi luonnon tarkka symmetria; CERNin LHC ei kuitenkaan ole toistaiseksi löytänyt todisteita sen tueksi. Lisäksi tiedetään, että jos supersymmetria ylipäätään pätee, se on korkeintaan katkennut symmetria, totta vain erittäin korkeilla energioilla, eikä kukaan ole pystynyt osoittamaan teoriaa, jossa nollapisteen peruuntumisia esiintyisi matalaenergiaisessa universumissa. tarkkailemme tänään.

        Tämä ristiriita tunnetaan kosmologisena vakioongelmana ja se on yksi fysiikan suurimmista ratkaisemattomista mysteereistä. Monet fyysikot uskovat, että "tyhjiö on avain luonnon täydelliseen ymmärtämiseen"

        -Varoitus: Älä riko kaavaa, sillä sillä voi olla odottamattomia seurauksia. Kun ensimmäinen ydinase räjäytettiin, jotkut tiedemiehet pelkäsi sen käynnistävän ketjureaktion joka tuhoaa koko maapallon atomien osasiksi.

        Joidenkin alkuaineiden atomit ei tykkää tulla rikotuksi, kun taas toisille se on luontainen olotila luovuttaa energiaansa atomin ulkopuolelle. Atomienergian hallitsemisessa on vielä valtavasti opittavaa.

        Etsin sen tutkimuksen absoluuttisen nollapisteen saavuttamisen mahdottomuudesta, se oli jotakin vuodelta 2005 noin se tutkimus.


      • HeIIäkoukku kirjoitti:

        Asia liittyy niin sanottuun nollapiste-energiaan, josta jo Einstein jutusteli. Wikistä oikovedosta:

        Absoluuttisessa nollapisteessä atomit ja molekyylit säilyttävät jonkin verran värähtelyliikettä. Atomien ja molekyylien lisäksi tyhjiön tyhjällä tilassa on myös nämä ominaisuudet.

        Kvanttikenttäteorian mukaan maailmankaikkeutta ei voida ajatella yksittäisinä hiukkasina, vaan jatkuvina vaihtelevina kenttinä: ainekenttiä, joiden kvantit ovat fermionit (eli leptonit ja kvarkit) ja voimakenttiä, joiden kvantit ovat bosonit (esim. fotonit ja gluonit). )

        Kaikilla näillä kentillä on nollapisteen energia. Nämä vaihtelevat nollapistekentät johtavat eräänlaiseen eetterin omaksumiseen fysiikassa, koska jotkin järjestelmät voivat havaita tämän energian olemassaolon. Tätä eetteriä ei kuitenkaan voida pitää fysikaalisena väliaineena, jos se on Lorentzin invariantti niin, ettei se ole ristiriidassa Einsteinin erityissuhteellisuusteorian kanssa.

        Tässä olennaista:

        "Fyysikot Richard Feynman ja John Wheeler laskivat tyhjiön nollapisteen säteilyn olevan suuruusluokkaa suurempi kuin ydinenergia, kun yksi hehkulamppu sisältää tarpeeksi energiaa keittämään kaikki maailman valtameret"

        Suosittu ehdotus, joka yrittää käsitellä tätä ongelmaa, on sanoa, että fermionikentällä on negatiivinen nollapisteenergia, kun taas bosonikentällä on positiivinen nollapisteenergia, ja siten nämä energiat jollakin tavalla kumoavat toisensa.

        Tämä ajatus olisi totta, jos supersymmetria olisi luonnon tarkka symmetria; CERNin LHC ei kuitenkaan ole toistaiseksi löytänyt todisteita sen tueksi. Lisäksi tiedetään, että jos supersymmetria ylipäätään pätee, se on korkeintaan katkennut symmetria, totta vain erittäin korkeilla energioilla, eikä kukaan ole pystynyt osoittamaan teoriaa, jossa nollapisteen peruuntumisia esiintyisi matalaenergiaisessa universumissa. tarkkailemme tänään.

        Tämä ristiriita tunnetaan kosmologisena vakioongelmana ja se on yksi fysiikan suurimmista ratkaisemattomista mysteereistä. Monet fyysikot uskovat, että "tyhjiö on avain luonnon täydelliseen ymmärtämiseen"

        -Varoitus: Älä riko kaavaa, sillä sillä voi olla odottamattomia seurauksia. Kun ensimmäinen ydinase räjäytettiin, jotkut tiedemiehet pelkäsi sen käynnistävän ketjureaktion joka tuhoaa koko maapallon atomien osasiksi.

        Joidenkin alkuaineiden atomit ei tykkää tulla rikotuksi, kun taas toisille se on luontainen olotila luovuttaa energiaansa atomin ulkopuolelle. Atomienergian hallitsemisessa on vielä valtavasti opittavaa.

        Etsin sen tutkimuksen absoluuttisen nollapisteen saavuttamisen mahdottomuudesta, se oli jotakin vuodelta 2005 noin se tutkimus.

        Termodynamiikassa asia on tunnettu myös:

        Kolmas pääsääntö: entropian nollapiste

        "Täydellisesti kiteytyneen aineen entropia on nolla lämpötilassa 0 °K (Nernstin teoreema)
        kaikki toiminta lakkaa absoluuttisessa nollapisteessä, tämän vuoksi absoluuttista nollapistettä ei voi saavuttaa"

        Ilmeisesti absoluuttisen nollapisteen toteutuessa, se vapauttaa energiansa joka kuumentaa sen pois absoluuttisesta nollapisteestä.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Asia liittyy niin sanottuun nollapiste-energiaan, josta jo Einstein jutusteli. Wikistä oikovedosta:

        Absoluuttisessa nollapisteessä atomit ja molekyylit säilyttävät jonkin verran värähtelyliikettä. Atomien ja molekyylien lisäksi tyhjiön tyhjällä tilassa on myös nämä ominaisuudet.

        Kvanttikenttäteorian mukaan maailmankaikkeutta ei voida ajatella yksittäisinä hiukkasina, vaan jatkuvina vaihtelevina kenttinä: ainekenttiä, joiden kvantit ovat fermionit (eli leptonit ja kvarkit) ja voimakenttiä, joiden kvantit ovat bosonit (esim. fotonit ja gluonit). )

        Kaikilla näillä kentillä on nollapisteen energia. Nämä vaihtelevat nollapistekentät johtavat eräänlaiseen eetterin omaksumiseen fysiikassa, koska jotkin järjestelmät voivat havaita tämän energian olemassaolon. Tätä eetteriä ei kuitenkaan voida pitää fysikaalisena väliaineena, jos se on Lorentzin invariantti niin, ettei se ole ristiriidassa Einsteinin erityissuhteellisuusteorian kanssa.

        Tässä olennaista:

        "Fyysikot Richard Feynman ja John Wheeler laskivat tyhjiön nollapisteen säteilyn olevan suuruusluokkaa suurempi kuin ydinenergia, kun yksi hehkulamppu sisältää tarpeeksi energiaa keittämään kaikki maailman valtameret"

        Suosittu ehdotus, joka yrittää käsitellä tätä ongelmaa, on sanoa, että fermionikentällä on negatiivinen nollapisteenergia, kun taas bosonikentällä on positiivinen nollapisteenergia, ja siten nämä energiat jollakin tavalla kumoavat toisensa.

        Tämä ajatus olisi totta, jos supersymmetria olisi luonnon tarkka symmetria; CERNin LHC ei kuitenkaan ole toistaiseksi löytänyt todisteita sen tueksi. Lisäksi tiedetään, että jos supersymmetria ylipäätään pätee, se on korkeintaan katkennut symmetria, totta vain erittäin korkeilla energioilla, eikä kukaan ole pystynyt osoittamaan teoriaa, jossa nollapisteen peruuntumisia esiintyisi matalaenergiaisessa universumissa. tarkkailemme tänään.

        Tämä ristiriita tunnetaan kosmologisena vakioongelmana ja se on yksi fysiikan suurimmista ratkaisemattomista mysteereistä. Monet fyysikot uskovat, että "tyhjiö on avain luonnon täydelliseen ymmärtämiseen"

        -Varoitus: Älä riko kaavaa, sillä sillä voi olla odottamattomia seurauksia. Kun ensimmäinen ydinase räjäytettiin, jotkut tiedemiehet pelkäsi sen käynnistävän ketjureaktion joka tuhoaa koko maapallon atomien osasiksi.

        Joidenkin alkuaineiden atomit ei tykkää tulla rikotuksi, kun taas toisille se on luontainen olotila luovuttaa energiaansa atomin ulkopuolelle. Atomienergian hallitsemisessa on vielä valtavasti opittavaa.

        Etsin sen tutkimuksen absoluuttisen nollapisteen saavuttamisen mahdottomuudesta, se oli jotakin vuodelta 2005 noin se tutkimus.

        Aha, asia selvä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voi vi..u kun on taas viisaat vauhdissa,-ja että oikein tiedemiehet sitä eikun tätä..

      • Anonyymi

        Niinpä. Meillä Kempeleellä on luontainen tietoviisas Mooses Jaakobin poika Parantainen, näkijämiehiä. Ennusti hyvän mustikkakesän mutta ikävän hyttyskesän. Teltassa esiintyy laulu ja soitinyhtye Lopun Ajan Lapset LAP. Saarnan huomenna pitää Pastori Kuuri Sulli yhdessä kanttoristi Lassi Nupsian kanssa.
        Tapahtuma on ilmainen hintaan 19,90 plus kirkon lisävero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Meillä Kempeleellä on luontainen tietoviisas Mooses Jaakobin poika Parantainen, näkijämiehiä. Ennusti hyvän mustikkakesän mutta ikävän hyttyskesän. Teltassa esiintyy laulu ja soitinyhtye Lopun Ajan Lapset LAP. Saarnan huomenna pitää Pastori Kuuri Sulli yhdessä kanttoristi Lassi Nupsian kanssa.
        Tapahtuma on ilmainen hintaan 19,90 plus kirkon lisävero.

        Pidetäänkö tapahtuma pikkasessa kappelissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Meillä Kempeleellä on luontainen tietoviisas Mooses Jaakobin poika Parantainen, näkijämiehiä. Ennusti hyvän mustikkakesän mutta ikävän hyttyskesän. Teltassa esiintyy laulu ja soitinyhtye Lopun Ajan Lapset LAP. Saarnan huomenna pitää Pastori Kuuri Sulli yhdessä kanttoristi Lassi Nupsian kanssa.
        Tapahtuma on ilmainen hintaan 19,90 plus kirkon lisävero.

        Nyt ollaan tiedon portailla selvästi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe