sait sitten sinä varas puhtaat matot

Anonyymi-ap

juhannukseksi lattioille. Halpamainen olet!
Kaksi mattoa viety tänään Hahdenniemen matonpesupaikan puomeilta klo 19-21 välisenä aikana. Kumpikin matto valkoisia, kummassakin mustia raitoja, minun keskilattiamaton kokoa oleva matto ja siitä sulle varas tiedoksi, että tosi laadukkaan maton veitkin. Matto on ostettu 1980-luvulla! Ajattele, se matto on kestänyt omistajallaan, eli minulla jatkuvassa käytössä liki 40 vuotta. Sun kotonas se tuskin tulee kestämään paria viikkoa pitempään, arvatenkin. Vai mahdatko viedä ihan kuule tori.fi:hin myyntiin. Muista mun maton kohdalta sitten tosiaankin mainita, että laatumatto, täyttä puuvillaa. Se toinen varastamasi matto oli jonkun toisen rouvan omistama pitkä kapea matto, mutt matsaa siis varmaan hyvin sen minun mattoni kanssa, valkea ja mustia raitoja.

Muuten kun minä tulin tyhjin käsin eli ilman mattoani, jonka siis todellakin huolellisesti aamuvarhaisella siellä Hahdenniemessä pesin, ihan omin pikku kätösin aamulla kun sinä vielä sikeästi koisasit varmaankin paskasessa sängyssäs, niin tuossa pihalla joku änisi jostakin tätä älyttömyyttä jota tässä eräät sekopäät mölisevät harva se päivä kaljatölkeistään: "eipä tarvitse lähteä tölkkejä palauttelemaan kun matto-ostoksille pitäs lähtee!" Ainoa vaan,että sinä varas et ostanut, sinä varastit! Eli siis olisko varas jossain tässä naapurustossa!

HÄVYTÖN SINÄ OLET, MUTTA SUN KALTASIA RAISIOSSA RIITTÄÄ!

Vitsi, laatumatto, mutta sun hoteissa se on kyllä heti piloilla! Et sunkaan jättänyt sinne puomeille jotain entisiä mattojas koko kesäksi roikkumaan. Viime kesänäkin siellä joku matto roikkui koko kesän puomilla.

Hyvää juhannusta, pistit sisustukses uusiks vai!


Et sunkas haluais jotain muutakin. Vietkö väkisin vaikka kädestä!

72

816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mattovaras! Ai, että ihan puhtaat matot nyt kotona lattioilla. Ootko tyytyväinen pesutulokseen. HÄVYTÖN PASKA, se sinä olet. Ja jumankauta, mikä laatumatto, 1980-luvulla hankittu täyttä puuvillaa ja täysin priima vielä ja putipuhdas!"
      Sinä olet niin sikamainen, että sulla se matto on paskassa viikossa.

      • Anonyymi

        Hei skitso,katsoppas sinne varastoosi,mattosi on melko varmasti siellä🤣pätkiikö muistikin?😂😂😂


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­N­­y­m­f­­­o­­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17894758q

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Oikeesti hei, oliks se matto ihan riittävän puhdas, oliko hyvin pesty? Mitä olet mieltä, sinä varas!

    • Anonyymi

      Onko sulla, mattovaras, muutakin varastettua sisustustavaraa kodissas?

      Sinä olet halpamainen, täysi paska! Mutta mitä sitä sulle hyödyttää toitottaa, tollanen ihminen on niin kipee, ettei se tunne mitään syyllisyyttä mistään asiasta!

    • Anonyymi

      Jos tällä palstalla liikkuu sellaisia ihmisiä, jotka ovat siellä Hahdenniemessä jotain havaintoja tehneet mattojen hakijoista. Niin minun mattoni oli kuivumassa siellä uimarannan puoleisessa päässä, matalalla puomilla. Siinä oli, kun seitsemän paikkeilla kävelyllä ollessani kävin tsekkaamassa maton tilannetta, vieressä harmahtava kuviollinen kapea ja pitkä matto kuivumassa. Ja matonpesupaikalla oli tuohon aikaan paljon väkeä ja kaikki puomit mattoja täynnä.
      Yhdeksän paikkeilla tullessani mattoani hakemaan, sain huomata sen hävinneen. Ja se toisen maton omistaja oli juuri silloin myös hakemassa omiaan. Ja häneltä varastettu matto oli kuivumassa siinä parkkipaikan puoleisessa päässä korkealla puomilla.

      No, siinä kun ihmeteltiin, niin jonkun ohikulkijan mielestä "on tässä elämässä tärkeämpääkin kuin jotkut matot!"

      Niin, tuon sanoi varmaan joku joka vaan menee ja ostaa jostain iskusta tai askosta kalliit villamatot... Mutta joillekuille nää mattojututkin on eri asia monin eri tavoin. Kuten nyt just se, että tulipa kunnolla pestyä, mutta joku siitä nyt nauttii sen minkä nauttii...

      Kenen kaverin kotiin ilmaantui just tänään uudet matot, mistä se sanoo ne hankkineensa? Varas!
      VARAS! Raisiossa toki on niitä jotka vievät vaikka väkisin omaisuutta omistajan kädestä! Eikä tunnu missään!

      ja se, että tuossa pihalla oli se länkytyt: Eipä tarvi lähtee tölkkejä palauttamaan, kun mattoja tarvitaan!

      TE OLETTE SAIRAITA!

    • Anonyymi

      Ennen play de raisio vai mikä se uimaranta on nimeltään, ennen sen perustamista, minulta ei koskaan hävinnyt yhtäkään mattoa, vaikka olivat kuivumassa aamuvarhaisesta iltamyöhään!

      Uimaranta vetää porukkaa, myös....

    • Anonyymi

      Nautitko nyt varas, kun huomaat kuinka paljon sun tekos ottaa päähän. Mut siis: OLIKO SE MATTO IHAN VARMASTI RIITTÄVÄN PUHDAS, EIHÄN VAAN OLE PESUTULOKSESSA MITÄÄN VALITTAMISTA? TAI MATON KUNNOSSA! PAKSU PUUVILLAMATTO!
      Ootko tyytyväinen nyt urakkaas?

    • Anonyymi

      Huh, huh, koville otti, että puhtaat sain kotiin, sanoo varas!
      Tosi koville otti.
      Mutta tässä minä mietin, minä mietin ihan oikeesti, millaisella päällä varustettu ihminen tekee noin niin kuin tuo varas teki. Ja pystyykö se siis ihan oikeesti nauttimaan nyt kun ne matot sillä on. Ai että, tuli nätti sisustus nyt, uudet ja puhtaat matot, eiks o kiva. Tykkääks kaveris kanssa tai puolisos, tai poikaystäväs tai tyttöystäväs. Kuka pystyy nauttimaan toisen omasta...
      Jotkut ovat kai syntyjään vinksahtaneita.

      Muuten, paljos pyydät hintaa, jotta antaisit sen takaisin omistajalle? Paljon ne maksais siitä matosta kirpparilla tai tori.fi:ssä. Muutaman kympin kenties. Mutta onhan se toki täyttä puuvillaa... paksu matto. Kuuskymppiä. Senkö kostuisit. Nyt on kyllä pakko kysyä, että jos sinä sitä rahaa johonkin tarvitset tuon verran, niin kuin nyt esimerkiksi aineisiin - juu, kakkua leipomaan ehkä rupeet, aineita tarvii - niin ei o paljon, tai juhannukseksi safkaa. Niinkö? No, kuule mä voisin vaikka maksaa sulle sen kuuskymppiä, jos maton mulle toimitat, siis minulle, oikealle omistajalle, toki sen maton pitää sitten olla siinä kunnossa kuin se oli siitä puomilta otettuna. Eli puhdas ja ehjä. Tosiaankin haluaisin sen tuohon kohtaan asuntoani, jossa se on ollut. Onko sulla, varas, muuten sisustus millainen. Että oikeesti, tarvitsetko sinä just sen minun mattoni...
      Mitä? Mä voisin maksaa sulle jos palautat sen maton...

      Ja tosiaan, varkaan mieltä en pysty ymmärtämään, miten voi nauttia toiselta varastamasta, jos sen maton omaan kotiisi otit. Todella vinksahtanut mieli. TOISEN OMAA VEIT!

      Mutta johan se tuli sanottua: Jotkut kai syntyvät varkaiksi, ominaisuus lienee synnynnäinen. Ei tunnu missään siis, vaikka toisen omaa veit.

      Hihityttääkö? No, sekin sopii kuvioon kun tuollaisista ihmisistä on kyse, kuin tuo varas.

    • Anonyymi

      Löytyykö siitä matosta jokin likatahra, josta sulla olis moittimista? Yks mikä on varma; mäntysuovalle se ei ainakaan haise.

    • Anonyymi

      2017 kesällä Rannikkoseutu kertoi että hahdenniemestä oli viety erään rouvan lankamatot, hänen räsymattonsa sen sijaan eivät olleet kelvanneet mutta räsymattojakin oli ainakin tutkittu koska ne olivat eri tavalla kuin rouva oli ne jättänyt.
      Mahtaako olla sama varas kyseessä nyt 2023?

      Oli rai ei. Mutta törkeä ihminen joka tapauksessa.
      Tuollahan näkee tien laidoille heiteltyjä lankamattoja, yhdenkin tien laidalle viime syksynä heitetty just valkoinen mustalla raidoitettu lankamatto... Varas vois hakea niitä tielke hylättyjä...

      Raisio, mikä tässä paikkakunnassa on hyvää? Ei mikään! Varkaita, sekopäitä, häiriköitä, pahoinpitelijöitä...
      Niin, tarvitsetko, varas, vielä kotiisi, muilta anastaen!

    • Anonyymi

      VARAS! VARAS! VARAS!

      Varsinaissuomalaisilla on tapana käyttää ääntään ja huudella milloin mitäkin, sun asuntos ulkopuolella ne huutais VARAS! Mut kun olet varsinaissuomalainen, niin ne taputtaa sua selkään et ok, elämässä on tärkeämpiä asioita kuin matot ja ei se akka mattoja tarvi kun ei niitä ole muillakaan tässä ja sit kun se oikein tamppaileekin niitä mattojaan tossa pihalla....

      Lähdenkin tästä taas mattoja pesemään, mut sulle VARAS en niitä jätä, ei ne varmaan kelpaiskaan kun eivät ole valkoisia. Märkinä pitää himaan rahdata. Mut tarvisisitko sinä jotain muuta, astioita, puhelin, pyyhkeitä, verhoja... Pitäskö antaa sulle? VARAS! VARAS!

      Ja tuolla teidän terkkarisanne on yks osastonhoitaja joka oikein teitä raisiolaisia
      käyttäytymisestänne KEHUU!

      VARAS! VARAS! VARAS!

      • Anonyymi

        Hei

        Oletko ajatellut, että todennäköisesti se varas ei edes lue tätä palstaa ?
        Käytä energiasi mieluummin johonkin hyödylliseen, kuten pyöräilyyn tai muuhun ulkoiluun, voisi auttaa rauhoittumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei

        Oletko ajatellut, että todennäköisesti se varas ei edes lue tätä palstaa ?
        Käytä energiasi mieluummin johonkin hyödylliseen, kuten pyöräilyyn tai muuhun ulkoiluun, voisi auttaa rauhoittumaan.

        Ainoastaan viisastelijat jatkamassa!
        Jälkijunassa!


    • Anonyymi

      Mitäs kaikkea sä varsinaissuomalainen haluaisit vielä viedä?

      VARAS!

      VARAS!

    • Anonyymi

      V niin kuin varas, a niin kuin anastaja, r niin kuin rosvo, a niin kuin addikti, s niin kuin sairas.

      Odotellaanpa millaisia huuteluita seutulaiset nyt kehittävät, älyttömiä, järjettömiä vitsejään. Raisiolaisilla ja yleensäkin varsinaissuomalaisilla, runosmäkisillä etenkään, ei ole mitään rajaa sen suhteen, miten paljon älyttömyyttä suoltavat ilmoille. TE JA TEIDÄN TURKUNNE JA AURAJOKENNE, NIIN IHANA TÄMÄ TURKU, ME JA MEIDÄN IHANA JOKI! TE JA TEIDÄN IHANA PLAYA DEL RAISIONNE!

      Varkaita, pahoinpitelijöitä, häiriköitä, ja juu, on jopa niitä hienostorouvaa esittäviä tyyppejä, joille jutut ovat samaa lajia kuin näillä.... kakara-asteelle jääneillä älyttömyyksillänsä pelleilevillä - tai ehkä eivät pelleilekään, ehkä se järki ja elämän sisältö tulee juuri niistä pilapuheista joita on kiva huudelle viattomille ohikulkijoille.


      Mitäs sitten vietäis! Mitäs veisitte seuraavaks! Ja hienostorouvaa esittävän on turha esittää niitä kommenttejaan, sillä asiahan on niin, että se halukkuus huuteluun ja pelleilyyn ja kaiken mahdollisen viemiseen, toisen ihmisen oikeudettomaan rajoittamiseen, "sulla ei saa olla, jos ei mullakaan", se on kyllä teissä itsessänne. Terve ja omaan elämäänsä tyytyväinen ihminen ei lähde hakemaan toisen ihmisen kautta itselleen jotain arvostusta saati lähde varastamaan tai viemään toiselta yhtään mitään oikeudetta!

      MITÄS SE VARSINAISSUOMI KAIKKINE RAISIOINEEN, RUNOSMÄKINEEN, TURKUINEEN VIELÄ HALUAA VIEDÄ! MITÄS PITÄS ANTAA POIS! TUUTKO VAIKKA VÄKISIN RIISTÄMÄÄN!
      TUUTKO VAIKKA ASUNNON OVEN LÄPI, SEKIN UHKAUS TÄSSÄ ASUINTALOSSA ON ERÄÄN SUUSTA KUULTU: TULEN MOOTTORISAHAN KANSSA TUOSTA OVESTA LÄPI!

      SAIRAITTEN TYYSSIJA TÄMÄ TEIDÄN SEUTUNNE!N JA JUU, TERVEYDENHUOLLOSSA NE TEITÄ KEHUU, KYLLÄ ME OSATAAN TÄÄLLÄ RAISIOSSA KÄYTTÄYTYÄ. NO, ENSIMMÄISET MERKIT TEIDÄN OSAAMISESTANNE TÄÄLLÄ RAISIOSSA OLI SIINÄ, KUN OLITTE PISTÄNEET BUSSILIPUNKIN LAADUN MERKILLE... KALJALTA LÖYHKÄÄVÄ HIENOSTOROUVA TULEE KYSELEMÄÄ TIEDÄTKÖ SINÄ MITÄ SE BUSSILIPPU TUONNE RAISION KESKUSTAAN MAKSAA! JA SIITÄ SITÄ ONKIN SITTEN JATKUNUT KAIKENLAISTA HÄIRINTÄÄ JA OIKEIN ESITÄTTE OLEVANNE ERITTÄINKIN NEROKKAITA KEKSIMISSÄNNE PUHEISSANNE!

      HÄVYTTÖMIÄ OLETTE!

    • Anonyymi

      "Varsinais-Suomalainen", juu? Sellainen hyvin ruskettunut tumma kikkarapää näkyi lentävän melko vaalealla matolla ja huuteli nousukiidossa...No, en sano, ettei tule syytettä etc. raasismista yms. Tsekkaa tuhannen ja yhden yön tarinat.

    • Anonyymi

      Jaa, ilmaantuiko silminnäkijä? Vai keksitkö itse sepitteitä?
      Eihän siinä pesupaikalla mitään kameroitakaan ole, vaikka aidassa on edelleen kyltti: Kameravalvonta. Alueella vartiointi.

    • Anonyymi

      Varastamaan halukkaille: Nettiä selaten saatatte löytää vaikkapa mielimiänne valkeita mustalla raidoitettuja mattoja, kevyitä ja helppohoitoisia, eivät paina märkänäkään paljon mitään, ja sopivat varmaan teidän kotiinne hyvin edullisina ja helppohoitoisina, niitä löytyy siis upouusina verkkokaupasta ostettuina keskilattiamaton kokoisina jopa hintaan 25 euroa!

      Varastaminen tuottaa nautintoa, sekö se on, ettei viitsi nähdä vaivaa esim. nettiä penkoen. Ethän sinä varas taida vaivautua hallussasi olevia mattoja edes pesemään! Helpommalla pääsee, kun ottaa toisen omaa!

      Ja sitten: On tässä joitakuita somekirjottajia seurannassa. Rupes tässä naurattamaan, kun kertovat teksteissään, että teinpä hienon löydön kirpputorikierroksella. Näin hieno matto, tällaisia on harvoin tarjolla, ja edullisesti! Just niin...

    • Anonyymi

      Sama Naantalissa puhdas matto viety. Nyt ollaan ilman mattoa, eikä toista tilalle hankita.

    • Anonyymi

      Varas yllyttyy, nyt tosiaankin joudut silmällä pidettäväksi ja heti kun tilaisuus tulee, sulta viedään taas.
      Sairaan ihmisen mielen toimintamalli.
      Pahoinpitelijlläkään ei ole tekemistensä jälkeen estoja jatkaa samaa käyttäytymistä kuin aiemmin. Siinä se vaan edelleen järsii ja pitää peliään.

      Taparikollisia, mieleltään vinksahtaneita.

    • Anonyymi

      Mainostavat Hahdenniemeään että matot pesemään ja sen jälkeen uimaan.
      No, meniks tässä nyt juttu niin, että uimaan ja sitten valkkaamaan kotiin vietävää?
      Raisio tarjoaa!

    • Anonyymi

      En usko.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä, että Raision kaupunki jatkaa aloittamallaan tyylillä.

    • Anonyymi

      Matonpesupaikan puomit EIVÄT OLE mattojen kuivaamista varten vaan valuttamista! Kun ei vettä enää valu, matot esim jätesäkkiin ja kotiin kuivumaan. Törkeää kuivattaa mattoja aamusta iltaan valutuspuomeilla. Mutta kaikki ei ymmärrä.

      Täysin oikein että mattosi vietiin. Opettele säännöt urpo!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä,puomit ei ole kuivattamista varten.meilläpäin kesävieraat valloittaa pesupaikat ja jättää matot puomille päiväksi ja lähtevät itse kyläilemään. Muille ei jää valutuspaikkoja matoille vaan pitää tunkea vettä valuvat matot autoon perkele. Olen joskus kylmästi latonut näitten turistien matot päällekkäin puomille,seuraavaksi nakkaan ne heinikkoon perkele. Hyvä kun joku veikin matot!Hyvä sinä,jatka samaan malliin. Tuskin ne niitä mattoja tarviivat kun kerran sinne jättävät,ovat varmaan itse jostain varastaneet ne kuitenkin.


    • Anonyymi

      Jopas vitsin murjaisit.

      Keksipä lisää sääntöjä!

      Raision kaupunki voisi poistaa kyllä sen kyltin jossa sanotaan paikan olevan vartioitu ja paikalla olevan kameravalvonta. Kun näitä ei siellä kuitenkaan ole.

      Kukaan ei ole kieltänyt, virallisesti, kuivattamasta mattojaan puomeilla. Kuten sanottu, jotkut seisottavat mattojaan muutamia päiviä puomeille. Tila ei ole kyllä koskaan loppunut, sen verran paljon niitä puomeja siellä on.

      Mitä vielä haluat kertoa ja opastaa? Esim. matot huuhdellaan sitten vesiletkusta puomin päällä olevalle matolle vettä valuttaen.

      Miten se on törkeää, että jättää maton puomille kaikessa rauhassa kuivahtamaan. Keveästä materiaalista tehdyt matot kuivuvat hetkessä, sen sijaan luonnonmateriaaleista tehdyt matot, niiden kuivuminen voi ottaa parikin päivää.

      Se sen sijaan on törkeää, että sitä matonpesupaikkaa ei koskaan siivota. Vaikka aika vaikeahan sitä asfalttia olisi käydä pesemässä, kun jatkuvasti on mattoja kuivumassa.

      Onko muita hyödyllisiä neuvoja sulla? Se on kyllä todettu, että aina löytyy joku joka haluaa olla neuvomassa. Esimerkiksi juuri siitä huuhtelusta.
      Suunsoittajia.

    • Anonyymi

      No, kyllä se aika tavallista on ainakin tähän asti ollut, että mattojen annetaan olla siellä kaikessa rauhassa kuivahtamassa, ja haetaan sitten illalla pois. Eipä ole sellaista sääntöä kirjoitettu, että EI SAA!

      Niin, sinä olet sitä mieltä, että varastaminen on oikein.
      Niin kuin sun mielestä on oikein tehdä kaikenlaista muutakin, kaikkea sitä mitä tuolla on aiemmin sanottu teidän kylillänne tehtävän. Siitä listalta muuten unohtui tappouhkausten lateleminen!

      Sinä et ole koskaan mattoja pessytkään. Etkä varmaan paljon muutakaan!

      Urpoile ihan keskenäs. Onkos eräät tietyt oven potkijat sun kavereita. Siinäkin varmaan sulla on jokin hyvä puolustus sille että tullaan ovea potkimaan ja hakkaamaa, tätä toistuvasti. Ihan normikäyttäytymistä Raisiossa. Tai hyökätään kimppuun. Pysy kämpässäs ja opettele elämään asuinyhteisössä niin kuin normaalisti eletään. Ai niin, mutta Raisiossa ja Varsinais-Suomessa on ihan eri käsitys siitä mikä on normaalia.


      Ja kun et sinä ole liiemmin mattoja koskaan pessyt, et tiedä miten kauan jokin luonnonmateriaalia oleva matto kestää ns. valua...

      Mutta nautipa sinä siitä varastetusta! Netin kirpputoreilta olis muuten löytynyt parilla kympillä isoja mattoja. Mut helpommalla pääsi, kun kävi varastamassa, kantoi kunnolla pestyn, hyväkuntoisen, ison maton auton takapaksiin, ja ottihan se toki jonkin toisenkin maton siitä mukaan, sellaisen joka sopi toisen kaveriks, ja kaasutteli pois. Ja sinä tulet tänne puolustelemaan varkaita! Sopii kyllä Raision ja Varsinais-Suomen meininkiin!

      Ja kuten sanottu, teidän joukoistanne löytyy niitä, jotka vievät vaikka kädestä riistäen tavaraa toiselta! Ja tappouhkauksia ladellaan. Uhkaillaan tultavan moottorisahan kanssa ovesta sisään, uhkaillaan heitettävän parvekkeelta pään edellä alas. Juu, ihan täysjärkistä porukkaa! Ja ovet ovat kovilla!


      Neuvo lisää! VARAS!

      • Anonyymi

        Eihän tuo neuvoja tiedä, kuinka painava iso puuvillamatto märkänä on.

        Toisaalta jos rahtaa kotiin märkänä - eikä kerrostaloasunnossa välttämättä ole parveketta, jonne laittaa saati painon kestävää kuivaustelinettäkään - joku neuvoo "mikset jätä sinne pesupaikalle kuivahtamaan". Pihalla ei paikkaa, ja vaikka oliskin, samalla lailla se voi hävitä sieltä kuin pesupaikaltakin.


      • Anonyymi

        Se puomi ei ole maton kuivatusta varten perkele,vaan valutusta. Eikö tämä asia mene sun paksuun kalloosi!? Mitä siitä tulisi jos jokainen kuivattaisi mattonsa kuivaksi puomilla?puoli tuntia riittää ja enimpi vesi on valunut pois matosta ja sitten kyytiin ja kotia se matto. Eks sä perkeleen pönttö tätä asiaa voi ymmärtää!?no minkäs mahtaa jos olet niin saatanan yksinkertainen pöljä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tuo neuvoja tiedä, kuinka painava iso puuvillamatto märkänä on.

        Toisaalta jos rahtaa kotiin märkänä - eikä kerrostaloasunnossa välttämättä ole parveketta, jonne laittaa saati painon kestävää kuivaustelinettäkään - joku neuvoo "mikset jätä sinne pesupaikalle kuivahtamaan". Pihalla ei paikkaa, ja vaikka oliskin, samalla lailla se voi hävitä sieltä kuin pesupaikaltakin.

        No tehkää sinne piha alueelle joku kuivatus puomi,oletteko noin helvetin kädettömiä joka asiassa!?


      • Anonyymi

        Ovea potkitaan just sen takia, kun se on siinä. Jos ei olis ovee, niin kuinkas helppoo olis.
        Se on se ovi!


    • Anonyymi

      Ei, ainoa mikä on törkeää, on varastaminen!
      Sitä pitää tosiaan olla tosi köyhä, kun käy toisen omaa matkaansa poimimassa, etenkin kuin nykypäivänä näitä edullisia löytöjä voi tehdä niin helposti kun vain viitsii. Törkeä on se, joka varastaa!

    • Anonyymi

      Ei kukaan mattoja puomilla kuivaakaan.

      Sitä opittavaa on kyllä sinulla, alaikäinen, vaikka kuinka paljon vielä!

      Aloita vaikka siitä, että kunnioitat toisten asumisrauhaa, kunnioitat toisten omaisuuden rauhaa, kunnioitat toisten työrauhaa.
      Sä oot varmaan niitä kun näkee jossain jotain - lukittunakin olevaa - omaisuutta, niin ei se sua haittaa yhtään, vaan jos on tilaisuus, niin se omaisuus häviää... Ja sitten jos sinä olet sitä hävittämässä ja jäät kiinni, niin et pyydä anteeksi ja lähde kalppimaan vaan jäät siihen. Ja sitten jos siihen tulee sivullisia, joille jostain syystä - vaikkapa ihan sen takia, että voi se jonka omaisuutta olit hävittämässä tehdä jotain ilman että täytyy pelätä että silmän välttäessä se omaisuus taas on häviämässä - kerrotaan mitä oli tapahtumassa ja näitä sivullisia pyydetään hetki vahtimaan, eli siinä kun olet paikalle jäänyt niin sinun tekemisesi tulee muiden tietoon. Ja sitten sinä huutelet siitä, että SE NÄYTTI MEIDÄT! SE NÄYTTI MEIDÄT! KAIKKI TIETÄÄ MITÄ ME OLTIIN TEKIEMÄSSÄ! ELI SYYTÄPÄ SINÄ SIINÄ SITTEN VAAN IHAN ITTEÄS: SINÄ OLIT PAHANTEOSSA! ETKÄ LÄHTENYT KALPPIMAAN VAAN JÄIT SIIHEN UHOAMAAN! JA VAIKKA SIITÄ TAPAHTUMASTA KERTOIS JOSSAKIN MUUALLAKIN, SIINÄ KERTOMUKSESSA EI OLE SINUN NAAMAKUVAAS, SIINÄ EI OLE SINUN NIMEÄS, EIKÄ OLE MITÄÄN MUUTAKAAN ERITYISTÄ SANOTTU, NIIN MIKÄÄN SOLVAUS SE EI OLE!

      KAKAROITTEN MORAALI! KAKAROITTEN AJATUSMAAILMA!

      • Anonyymi

        TUOSTAHAN RIITTÄÄ KINASTELTAVAA IHAN LOPUTTOMIIN. JA MIKÄÄN SEIKKA EI MUUTU, VAIKKA RAISIOLAINEN PÄÄTÄNSÄ PAUKUTTAIS SUKUPOLVESTA TOISEEN!
        ON SE KIPEETÄ KUN JÄI PAHANTEOSTA KIINNI!

        HARVINAISEN KÖYHÄTAPAHTUMAISTA ERÄITTEN VARSINAISSUOMALAISTEN ELÄMÄ!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TUOSTAHAN RIITTÄÄ KINASTELTAVAA IHAN LOPUTTOMIIN. JA MIKÄÄN SEIKKA EI MUUTU, VAIKKA RAISIOLAINEN PÄÄTÄNSÄ PAUKUTTAIS SUKUPOLVESTA TOISEEN!
        ON SE KIPEETÄ KUN JÄI PAHANTEOSTA KIINNI!

        HARVINAISEN KÖYHÄTAPAHTUMAISTA ERÄITTEN VARSINAISSUOMALAISTEN ELÄMÄ!

        Totta kai se, jonka mieli on tietyllä tavalla toimivaksi muodostunut, ei kykene muuta kuin tekemisistään muita syyttämään. Siis esim. pahoinpitely oli pahoinpidellyt syytä. No, oliks pahoinpitelijällä vaihtoehtoa, jos se, joka hyökkäsi, oli juurikin se pahoinpitelijä! Ei pahoinpitelijän kimppuun kukaan käynyt, pahoinpitelijä olisi voinut painella niin pitkälle kuin haluaa eikä se jota hän sitten rupesi pahoinpitelemään perään olisi tullut. Oliko pahoinpitelijälle vaihtoehto!
        Entäs sitten nämä oven potkijat ja hakkaajat. No, onko vaihtoehto tuohon toimintaan, se että menee potkimatta ja hakkaamatta minne menee ja antaa toisille asumisrauha. Ai, oliks se sen oven vika että potkitaan ja hakataan. No, totta kai!

        Jos matto on kuivahtamassa puomilla, se ei ole siinä pahanteossa. Ja jos sinä tarvitse mattoja, niin mene kauppaan, tai katseli kirpputoreilta, mut älä varasta!


    • Anonyymi

      Jos ei kakaroita kasvata, ei ne mitään opi itsekään ajattelemaan.

      • Anonyymi

        Ei kakaroita kasvateta,ne kyllä kasvaa itaekkin. Mutta niitä pitää opettaa ohjeistaa ja neuvoa.


    • Anonyymi

      Kukaan ei jätä mattojaan puomille pesupaikoilla toisille otettavaksi, oli ne matot siellä sitten valumassa tai kuivahtamassa. Oletko sinä, neuvojen jakaja, tästä tietoinen. Jos haluaa jättää, niin siihen mattoonhan voi kiinnittää lapun "saa ottaa".

      Yleensä normaali ihminen tajuaa ja ymmärtää mikä on hänen omaansa ja mikä ei, ainakin näin yksinkertaisissa tapauksissa. Raisiolaisista ja varsinaissuomalaisista ei kyllä näköjään takuuseen voi mennä. Sen takia on tietysti suositeltavaa, että ottaa matot mukaansa kun poistuu paikalta. Mutta mikään pakko ei ole. Mutta ei myöskään ole oikein tulla varastamaan!
      Ja sama juttu muunkin kuin fyysisten asioiden suhteen. Normaali tajuaa, mikä asia ei ole hänen asiaansa millään lailla.

      Tietysti raisiolaisissa ympyröissä tapahtuu kaikenlaista kummallista. Esimerkiksi joku on jättänyt jotain jonnekin ulkosalle ja sitten se omistajan väitteen mukaan siitä olinpaikastaan katoaa. No, omistaja laittaa näkyvälle paikalle lapun: SiNÄ JOKA OTIT TÄSTÄ, TUOPA HETI TAKAISIN.
      No, siinä olikin sitten omituinen varas, kun hän TOSIAANKIN TOI SEN TAVARAN SIIHEN TAKAISIN JA AIKA NOPSAANKIN!
      Moista ei kyllä ole varmaan koskaan tapahtunut! Ihan pitää ihmetellä, että miksi oikeastaan edes otti, kun kerran heti toi takaisin, kun lappu ilmaantui.
      Jännää.

    • Anonyymi

      Nyt kannattaa muistaa että skitsofreniaan kuuluu mm. tapahtumien kokeminen, joita ei todellisuudessa ole tapahtunut

      • Anonyymi

        Näin on,on hiton kova mielikuvitus päällä koko ajan.


    • Anonyymi

      Niin kuin esim väitteet kanasalaaattien heittämisestä jonkun hallussa olevaan autoon.

      Erikoisia väitteitä.

      Siinä voi tosiaan olla jostakin diagnoosista kyse kun tuollaisia sepitteitä esittää. Dg:n olemassa oloa tukevat monet muutkin sepittelijän tekemiset.

      • Anonyymi

        Ja esittää erilaisia väkivaltauhkauksia.


    • Anonyymi

      Menet aamulla pesupaikalle, puomeilla on yön yli valumaan jätettyjä mattoja. Käyt sanotaan nyt vaikka uimarannalla päivän vietettyäsi hakemassa omat valumassa olleet mattosi pois, ne yön yli olleet ovat edelleen paikoillaan.
      Menet seuraavana aamuna pesupaikalle, toisenkin yön yli ovat ne jotkut olleet valumassa.
      Ihan rauhassa, ketään ei kiinnosta.

      Varsinaissuomalaisilla on toki itsellänsä kova huoli ettei heiltä syntyperäisinä varsinaissuomalaisina viedä mitään tai ettei joku saa jotain heidän itsensä jäädessä ilman. Vaikkei heiltä kukaan olis mitään millään lailla viemässä!

      • Anonyymi

        Eikö matot ollu lokinpaskassa kun vuorokausia roikotetaan puomilla,kyllä puomilla puhdasta tulee,helvetin urpot!


    • Anonyymi

      Hyvä varas,teit muille matonpesijöille suuren palveluksen,kiitän sinua suuresti siitä.Kiitos aloitteliaisuudesta ja hyvästä toiminnasta. KIITOS!

    • Anonyymi

      Kasvatuslaitoksessa kasvatetaan kurittomia kakaroita. Kasvatuksellisia toimia harjoitetaan myös vankiloissa.

    • Anonyymi

      Viisas kiertää Raision kaukaa. Raision slummialueet.

    • Anonyymi

      Periikö turistikierrosten järjestäjä osallistujilta maksuja?

    • Anonyymi

      Niinpä, kotona ne opit saadaan, mutta se on sitten eri asia, millaiset opit!

    • Anonyymi

      On se vaan kummaa, kun jätetään omistamiaan tavaroita ulos päiväksi, etäälle kodista, ja sitten valitetaan, että joku varasti .
      Hirveä mekkala ilmiselvästä virheestä, jonka maton omistaja teki.
      Autoja ja veneitäkin varastetaan, vaikka olisivat lukittuja, niin miten yhden maton varkaus voi hämmästyttää näin paljon ?
      Ottakaa oppia, ja vartioikaa arvotavaroitanne, jos ne eivöt ole lukon takana.

      • Anonyymi

        Varas on se joka teki väärin!

        Olihan siellä virheen tehneitä muitakin. Mites se arpa tässä kohtaa kääntyi!

        Maton varkaus ottaa päähän just sen takia paljon, että niitä mattoja löytää jos oikeasti tarvitsee kyllä ihan muitakin teitä kuin pesupaikalta varastaen. Toinen tekee työn, ja sitten tulee yks, että aha, otanpa tosta!

        Ja mitä sille matolle tapahtuu jatkossa? Löytyykö se kohta jostain tienposkesta paskasena.

        Kylläpä löytyy varsinaissuomalaisissa varkaiden ja pahantekijöiden puolustajias!

        SE, JOKA TEKI VÄÄRIN, OLI VARAS!

        Ja se mikä tässä oli vielä se erikoinen bonus päälle, oli se pihalla änisevä tyyppi.
        Erikoinen tilanne!


      • Anonyymi

        Se on ollut ihan yleisenä tapana, että tällaisessa tilanteessa jätetään.
        Ja kuten tuossa on kerrottu, siellähän oli sinäkin perjantaiaamuna torstaista ainakin lauantaiaamuun asti roikkuvaa mattoa paikalla.
        Kas kun eivät olleet kelvanneet.

        On se sitten kumma, vartioimaan pitää ruveta. Yhteiskunnan tilanne, etenkin Raision slummissa,

        Haluatko vielä kertoa jotakin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varas on se joka teki väärin!

        Olihan siellä virheen tehneitä muitakin. Mites se arpa tässä kohtaa kääntyi!

        Maton varkaus ottaa päähän just sen takia paljon, että niitä mattoja löytää jos oikeasti tarvitsee kyllä ihan muitakin teitä kuin pesupaikalta varastaen. Toinen tekee työn, ja sitten tulee yks, että aha, otanpa tosta!

        Ja mitä sille matolle tapahtuu jatkossa? Löytyykö se kohta jostain tienposkesta paskasena.

        Kylläpä löytyy varsinaissuomalaisissa varkaiden ja pahantekijöiden puolustajias!

        SE, JOKA TEKI VÄÄRIN, OLI VARAS!

        Ja se mikä tässä oli vielä se erikoinen bonus päälle, oli se pihalla änisevä tyyppi.
        Erikoinen tilanne!

        eli siis toinen arvostaa jotakin ja pitää huolta, mut sitten tulee se yks, joka ei arvosta eikä välitä ja pistää paskaks ihan mitä sitä huvittaa. Ihan mitä sitä huvittaa!
        Ja huudellaan tökeryyksiä, elvistellään tökeryyksin!
        Ja sitten on se pikkutyttömäisesti kimittävä terkkarin täti, kyllä me täällä raisiossa ja varsinais-suomessa osataan!

        VARASTAMINEN EI OLE OIKEIN!

        Jos et osaa tunnistaa mikä on omaas ja mikä ei, niin sinussa se vika on!


      • Anonyymi

        Kaikesta päätellen niitä jättävät muutkin. Ja varmasti moni muukin valittaa ja suuttuu jos viedään, noinkin halpa-arvoisella tavalla kuin tässä on tehty!
        Mutta puolustele sinä vaan kanssakyläläisiäs!


      • Anonyymi

        Jos pitää sulle tämä vielä kertoa, niin toki sitä tässä TÄNÄ VUONNA ennen ekaa pesupäivää mietti, että näinköhän sinne nyt uskaltaa mitään jättää, just sen uimarannan takia.
        Totta, olis pitänyt luottaa vaistoonsa ja rahdata se PAINAVA ISO MATTO MÄRKÄNÄ HIMAAN!

        ERITTÄINKIN VAHVA PAINO SANALLA PAINAVA!

        Tulepa nyt sanomaan; MITÄS OSTAT PAINAVIA; PITÄS KUULE VÄHÄN MIETTII!

        OMA VIKAS!

        SE ON KUULE SUN VIKAS, ETTÄ JOKU EI OSAA EROTTAA MIKÄ ON HÄNEN JA MIKÄ EI. SE ON IHAN KUULE SUN VIKA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos pitää sulle tämä vielä kertoa, niin toki sitä tässä TÄNÄ VUONNA ennen ekaa pesupäivää mietti, että näinköhän sinne nyt uskaltaa mitään jättää, just sen uimarannan takia.
        Totta, olis pitänyt luottaa vaistoonsa ja rahdata se PAINAVA ISO MATTO MÄRKÄNÄ HIMAAN!

        ERITTÄINKIN VAHVA PAINO SANALLA PAINAVA!

        Tulepa nyt sanomaan; MITÄS OSTAT PAINAVIA; PITÄS KUULE VÄHÄN MIETTII!

        OMA VIKAS!

        SE ON KUULE SUN VIKAS, ETTÄ JOKU EI OSAA EROTTAA MIKÄ ON HÄNEN JA MIKÄ EI. SE ON IHAN KUULE SUN VIKA!

        Niin aiempina vuosina siinä pesupaikalla on ollut väkeä pesemässä ja rantaan on kulkenut lähinnä kalasvahantien asukkaita. Että hyvin on ollut rauhallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varas on se joka teki väärin!

        Olihan siellä virheen tehneitä muitakin. Mites se arpa tässä kohtaa kääntyi!

        Maton varkaus ottaa päähän just sen takia paljon, että niitä mattoja löytää jos oikeasti tarvitsee kyllä ihan muitakin teitä kuin pesupaikalta varastaen. Toinen tekee työn, ja sitten tulee yks, että aha, otanpa tosta!

        Ja mitä sille matolle tapahtuu jatkossa? Löytyykö se kohta jostain tienposkesta paskasena.

        Kylläpä löytyy varsinaissuomalaisissa varkaiden ja pahantekijöiden puolustajias!

        SE, JOKA TEKI VÄÄRIN, OLI VARAS!

        Ja se mikä tässä oli vielä se erikoinen bonus päälle, oli se pihalla änisevä tyyppi.
        Erikoinen tilanne!

        No, kun ne jotka ottavat, ovat varmaankin uusavuttomia tai mitä lie uussivistyneitä kansalaisia, sellaisia joilla ei ole perinteen mukaisista käytöstavoista mitään tietoa. Heille ei ole esim. kodin kautta tullut totuttuja tapoja tietoon.
        Nyt ollaan vaan, että no, hähä, se on jättäny, mäpä otan. Minä otan.

        Uussivistys! Uussivistys ei opeta kunnioittamaan toisen omaa! Uussivistys ei opeta paljon mitään muutakaan! Uussivistys!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varas on se joka teki väärin!

        Olihan siellä virheen tehneitä muitakin. Mites se arpa tässä kohtaa kääntyi!

        Maton varkaus ottaa päähän just sen takia paljon, että niitä mattoja löytää jos oikeasti tarvitsee kyllä ihan muitakin teitä kuin pesupaikalta varastaen. Toinen tekee työn, ja sitten tulee yks, että aha, otanpa tosta!

        Ja mitä sille matolle tapahtuu jatkossa? Löytyykö se kohta jostain tienposkesta paskasena.

        Kylläpä löytyy varsinaissuomalaisissa varkaiden ja pahantekijöiden puolustajias!

        SE, JOKA TEKI VÄÄRIN, OLI VARAS!

        Ja se mikä tässä oli vielä se erikoinen bonus päälle, oli se pihalla änisevä tyyppi.
        Erikoinen tilanne!

        Varas teki väärin, maton omistaja teki virheen.


    • Anonyymi

      Valitetaan. No, saahan sitä kertoa kantansa asioihin.
      Että mitäs sinä siitä!

      Varastaminen on varastamista. Jokainen normaalin kasvatuksen saanut tietää ja osaa erottaa mikä on omaa ja mikä ei.

      Tuollaiset taas, jotka moittivat sitä jolta vietiin, he ovat varkaan puolella.

      Hauku sinä se, jolta vietiin. Se jolta vietiin, haukkuu sen joka vei!

      Vaikka olis keskellä tietä jotain joltakulta tippunutta, se ei ole löytäjän omaisuutta automaattisesti.

      Ja niinkin halpa-arvoista varastamista kun tämä tässä aloituksessa kerrotun tyyppinen on. Sillä niitä mattoja löytyy kyllä hyvin edullisesti rehellisesti hankittavaksi, jos vain viitsii nähdä vaivaa!

      Elvistelemäänkö tulit!

    • Anonyymi

      Aika jonka olet käyttänyt kirjoitukseen, on niin pitkä, että jos olisit käyttänyt saman ajan maton etsintään, niin olisit jo löytänyt oletetun mattosi..

      • Anonyymi

        Ai lähtenyt hakkaamaan ihmisten ovia raisiossanne. Tekemään kotietsintöjä.

        Oletettu matto näkyy kyllä erinäisissä valokuvissa joita vuosien varrella on otettu.
        Mitään epäselvää ei ole siis senkään suhteen, onko sitä mattoa olemassakaan ja kenen se on.

        Mistäs sinä muuten tiedät, kuinka pitkä aika tässä menee kun kirjoittaa näitä kommentteja?

        Ja mitä muuta tässä puuhataan.
        On muuten puuhattu kaikenlaista, joka omasta mielestä tuntuu niin kuin arvokkaalta. Varmaan jotain sellaista, jota sinä et tee, et tänään etkä eilen, et varmaan koskaan. Tuskin koko elämässäs olet oppinut, kun ei ole kotonas sulle mallia annettu niin kun siellä ei ole opetettu arvostamaan muita ihmisiäkään tai kunnioittamaan muita ihmisiä ja heidän oikeuksiaan tai ajattelemaan muitakin kuin vain itse ja omaa huvia!

        TE OLETTE NIITÄ JOILLE EI OLE MILLÄÄN MITÄÄN VÄLIÄ. KAIKKI LYÖDÄÄN ALAS! MILLÄÄN EI OLE ARVOA, PAITSI EHKÄ SE ARVO, ETTÄ SIITÄ VOI TEHDÄ PILKKAA TAI PELLEILLÄ!
        SE ON TEIDÄN OSAAMISTANNE!


    • Anonyymi

      turistikierrosta puuhataan!

    • Anonyymi

      Voi olla että turistiliikenne taas vilkastuu.

    • Anonyymi

      Turisteja tulossa oppaan johdattamana.

    • Anonyymi

      Turisteja tulossa!

    • Anonyymi

      Oppaalla pitää kiirettä!

    • Anonyymi

      Maton varastaminen tuntuu olevan hyvin pieni ongelma elämässäsi. Mene hyvä ihminen terveyskeskukseen hakemaan apua. Tai soita lanssi.

    • Anonyymi

      Helle sekottaa

    • Anonyymi

      Kuules vanha kuivunut kääpä! Mattosi ovat jo myyty torissa, olivat vähän harvinaisempaa painosta ja sain niistä kuukauden kaljarahat!

    • Anonyymi

      Mitenkäs tää mattosaaga päättyi ? Pääsitkö mattojen jäljille vai hoitoon ?

      • Anonyymi

        Kadonneen maton arvoitus, hyytävä mattosaaga oveline käänteineen.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      266
      2647
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      205
      1710
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1444
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1191
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      230
      1053
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      79
      1005
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      44
      910
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      64
      768
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe