Vahvin todiste on kokonaisuus

Mitä enemmän todisteita tulee, sitä aggressiivisemmaksi käyvät ääriuskovaiset.

J.Närvä totesi haastattelussa:

"Ufoilmiön todellisuuden todistamisen kannalta ei mielestäni ei ole kovin järkevää nimetä yhtä tai muutamaa vakuuttavinta ufotapausta. Vakuuttavia ufotapauksia on useita, mutta mikään niistä ei ole ylivoimainen ja sellaisenaan täysin selkeä todiste. Vakuuttavia tapauksia täytyy analysoida kokonaisuutena, tuoden tietysti silloin esille joitakin tapauksia esimerkkeinä. Tärkeää on huomata se, mitkä piirteet tekevät kyseisenlaisista havainnoista todenmukaisia ja mikä painoarvo lukuisilla tällaisilla havainnoilla on yhdessä"

Todisteet ilman tärkeysjärjestystä:

a) Ufoja tutkitaan yliopistollisella tasolla tieteellisesti suurilla resursseilla. Muun muassa maailman suurin sotalaivasto osallistuu tutkimukseen kymmenien tuhansien henkilöiden voimin kehittyneimmällä parhaalla mahdollisella kalustolla.

b) Ufoilmiön todellisuus on tunnustettu korkeimmilla mahdollisilla tasoilla kuten Pentagonissa ja useiden maiden puolustusministeriöissä.

c) Toisistaan riippumattomat tietovuotajat kertovat samaa tarinaa kiihtyvään tahtiin. Ne ovat täällä.

d) Kaikkein parhaimmilla näköalapaikoilla olevat henkilöt, kuten hävittäjälentäjät, tiedustelujohtajat, useat astronautit, viranomaiset, liikennelentäjät, laivastojen amiraalit, puolustusministeriöt ja kenraalit ovat asiassa samalla linjalla: -Ne eivät ole tästä maailmasta.

e) Ufoilmiöön olennaisena osana kuuluvat karjansilvonta, abduktiot, peltokuviot, ufocrashit, fysiikan lakien vastaiset ylivertaiset lentotavat ja muut ovat osa kokonaisuutta.

f) Historia tukee nykyisiä toteamuksia, kokemuksia ja havaintoja. Lazar ennusti alkuaine 115 olemassaolon ja kertoi niiden ufojen lentotavasta, joita hän oli tutkimassa. Nykyiset havainnot kertoivat hänen olevan oikeassa.

g) Ydinvoima on ollut Roswellista lähtien asian ytimessä. Aina siellä missä on ydinaseita, siellä on ufot. Kontaktiin joutuneet ovat usein saaneet säteilyvammoja, Suomessakin. Ydinaseissa lienee jotakin tuhovoimaa, jota emme edes ymmärrä.

h) Historiallisissa suurissa tapahtumissa on usein ollut "taivaallisia" seuraajia. Sotia, ensimmäistä kuumatkaa ja jopa Kolumbuksen Amerikan "löytämistä" on seurattu.

i) Tiede on tullut siihen murrosvaiheeseen, että nyt haetaan kaiken teoriaa ja on havaittu se miten vähän todellisuudessa tiedämme kaikkeuden ja olemassaolon olemuksesta. Nöyryyttä tarvitaan eikä uskoa vanhaan.

j) Salailu. Salailua ei tarvittaisi, mikäli ei olisi mitään salattavaa. Salailua on harrastettu täysin todistetusti Roswellista saakka. Salailua ovat tehneet kaikki merkittävät valtiot, mutta USA etunenässä, joka katsoo omistavansa ufoilmiön.

k) Salailun purkaminen. Salailua lähti purkamaan joitakin vuosia sitten Ranska, Britannia, Uruguay, Paraguay, Brasilia, Meksiko, Venäjä ja USA, joka tosin otti taas takapakkia todistaen sillä miten pitkällä he ovat tutkimuksessa.

l) Miehet mustissaan. Aina FBI:n raportoiman 15000 naudan lentämisestä taivaalle tähän kuvaan saakka ja kaikkea siltä väliltä, oudot uhkailijat ovat vierailleet silminnäkijöiden luona jotka kieltää puhumasta asiasta https://ichef.bbci.co.uk/news/640/mcs/media/images/75012000/jpg/_75012548_solway-firth-spaceman.jpg

(joku tietää enemmän)

m) Miljoonien ihmisten omakohtaiset sekä läheisten havainnot ja kokemukset, jotka usein kyseenalaistaa kaiken sen mitä meille on opetettu ja kerrottu.

n) Profetiat, etiäiset, telepatia, "kadonnut aika", jne kertovat meille että olemme jonkinlaisessa yhtenäiskentässä jossa aika ei ole lineaarinen.

Näistä asioista ei pidä valita yhtä jonka kimppuun käydä tai pitää parhaana todisteena, vaan tätä paradigmaa tulee arvioida kokonaisuutena, aivan kuten sen kuuluisan väitöskirjan kirjoittaja totesi.

o) Suurin ja tärkein todiste on se että kukaan ei koskaan ole kyennyt osoittamaan olevaa olemattomaksi. Ihmiset eivät keskimäärin ole ollenkaan niin tyhmiä kuin uskovaiset toivovat.

Ihmisillä on valtava kapasiteetti jossa edes taivas ei ole rajana. Toivotan meille onnea!

29

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäisin tuohon että tämä Maa-niminen planeetta lentelee avaruudessa ja pursuaa elämää yli kymmenellä miljoonalla lajilla ja astrobiologien mukaan universumi koostuu samoista aineksista kuin mekin. Se on todiste siitä että elämää myös on kaikkialla.

    • Anonyymi

      Oikein hyvä setti perusteluja muukalaisten olemassaololle ja täällä ololle.

      Niin outoa ja uskomatonta kuin se onkin, niin on olemassa ihmisiä jotka lukevat nuo perustelut ja syyt ja ja tunnin kuluttua jankuttavat että mitään muukalaisia eikä mitään ufoja ole oikeasti olemassa. Heittävät vieläpä ivaa ja pilkkaa mausteeksi mukaan.

      • Anonyymi

        Bible says NO.


    • Anonyymi

      >>l) Miehet mustissaan. Aina FBI:n raportoiman 15000 naudan lentämisestä taivaalle tähän kuvaan saakka ja kaikkea siltä väliltä, oudot uhkailijat ovat vierailleet silminnäkijöiden luona jotka kieltää puhumasta asiasta https://ichef.bbci.co.uk/news/640/mcs/media/images/75012000/jpg/_75012548_solway-firth-spaceman.jpg<<

      Tuo valokuva kuvaa mitä luultavimmin lasten äitiä takaapäin, eikä siihen siten ilmeisesti liity mitään mysteeriä. Men in Black-ilmiö on kyllä ehdottoman todellinen ja siihen liittyy mysteerinä mm. se, että keitä ne miehet oikein ovat. Nick Redfieldin suomennetussakin teoksessa todetaan, että ainakaan jotkut heistä eivät ole ihmisiä. Edustanevat negatiivisen puolen toimijoita ja tarkoitus lienee salailla ufoilmiötä pelottelemalla havainnontekijöitä ja kontaktihenkilöitä. Mutta miten ihmeessä he saavat tiedon ufo-havainnontekijöiden ja kontaktihenkilöiden henkilöllisyyksistä?

      • Anonyymi

        Miehet mustissaan on käyneet myös sotilastukikohdissa tenttaamassa korkea-arvoisia upseereita muina miehinä. Heillä on siis valtuutus tehdä ilmeisesti mitä vaan ja he ovat sotilashenkilöstönkin yläpuolella hierarkiassa. On siis olemassa joku kongressin tai puolustusvoimien hyväksymä instanssi, jolle nämä työskentelevät ja se instanssi on ollut olemassa jo kauan ennen näitä mainittuja tapauksia. Todennäköisesti Roswellistä saakka.
        Solway Firthin kuvamysteeriä lisää se että miehet mustissaan kävivät kahteen otteeseen haastattelemassa kuvan ottanutta isää. Tuskinpa he olisivat kiinnostuneita olleet, jos kuvassa oli äiti? Kuvan mysteeriä lisää myös se että "astronautti" katselee ydinasetukikohtaa kukkulalta ja se että samoihin aikoihin Australiassa samannäköiset "astronautit" esti ballistisen ohjuksen koelaukaisun, joka oli kotoisin samaisesta Brittien ydinasetukikohdasta.


      • Anonyymi

        Nämä "man in blackit" on useissa tapauksissa luonnehdittu varsin mystisiksi olennoiksi. Robottimainen käytös, kasvot kuin vahanukella, epäinhimillinen olemus, robottimainen puheääni, uhkaava käytös ja ne tuntuvat tietävän tentattavan elämästä enemmän kuin pitäisi.


      • Anonyymi

        "Mutta miten ihmeessä he saavat tiedon ufo-havainnontekijöiden ja kontaktihenkilöiden henkilöllisyyksistä?"

        Siten, että ovat kyseisten ihmisten mielikuvituksen tuotetta.


    • Anonyymi

      Elizondo analysoi yhtä niistä kolmesta videosta, jotka Pentagon päästi vuotamaan.
      Siinä lautasenmallinen objekti kääntyy ikäänkuin mekaanisesti akselillaan ja vaihtaa asentoa. Elizondo tekee terävän huomion tässä että objekti ei muuta vauhtiaan eikä korkeuttaan millään tavalla, vaikka sen asento muuttuu.
      Tämän selittää vain se ettei alus piittaa ilmakehästä ja aerodynamiikasta laisinkaan, eikä ole siitä riippuvainen. Se lentää siis omassa avaruudessaan.

      Tämä on myös varsin hyvä todiste osaltaan siitä, että ne eivät ole ihmisen laitteita.

      • Anonyymi

        Asia todistettu 100 prosenttisesti aidoksi vaikka mitään äidin takapuolta ei löydettykään kuvasta! siis silloin sen täytyy lentää omassa avaruudessaan.
        Siis tuplasti sataprosenttinen todiste!


    • Anonyymi

      Milloin niitä todisteita sitten alkaa tulla ? Niitä on luvannut Elizondo, on Kilde-Luukainen , milloin kukakin. Vuosikymmeniä sitten on luvattu, että kohta tapahtuu. Veret seisauttava raportti on luvattu joka vuosi julkaistavaksi. Ei mitään muuta kuin näitä herkkäuskoisten samoja jorinoita vuodesta toiseen. Sitten suututaan kun todisteita kysellään. Usko Jeesukseen , Jumalaan , Koraaniin tai ulkoavaruuden vierailijoihin sokaistuttaa niin paljon ettei anna todisteille sijaa. Ei se sinälleen mitään haittaa ellei ole vaaraksi muille.

      • Anonyymi

        Niin! Tyhjänoloisia lupauksia olemme saaneet ainakin jo pari tuhatta vuotta ja silti moni uskoo että kyllä se vaan joku päivä ehkä milloin hyvänsä kukaties saattaa tapahtua. Taikka vähän myöhemmin. On vaan monta sukupolvea hävinnyt jo jotka eivät nähneet yhtäkään toteutumista.

        Eliszondit ja Kildet on hävinneet historia havinasta jo alle 50 vuoden kuluessa ilman että kukaan ihmettelee keitä ne lie olivatkaan.
        Ketäpä se haittaisi muita kuin näitä ufouskovaisia joita ei sen 50 vuoden kuluttua kukaan enää muista olleen olemassakaan.

        Mutta se että "objekti kääntyy ikäänkuin mekaanisesti akselillaan ja vaihtaa asentoa" todistaisi jonkin ihmeen mikä ei käy ihmisen järkeen!
        Täytyy olla aika yksinkertainen tai muuten vaan vitsikäs tyyppi edes mainitakseen tuollaista. Mahtaakohan puhua auton automaattivaihteiston toiminnasta ymmärtämättä asiaa kuitenkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin! Tyhjänoloisia lupauksia olemme saaneet ainakin jo pari tuhatta vuotta ja silti moni uskoo että kyllä se vaan joku päivä ehkä milloin hyvänsä kukaties saattaa tapahtua. Taikka vähän myöhemmin. On vaan monta sukupolvea hävinnyt jo jotka eivät nähneet yhtäkään toteutumista.

        Eliszondit ja Kildet on hävinneet historia havinasta jo alle 50 vuoden kuluessa ilman että kukaan ihmettelee keitä ne lie olivatkaan.
        Ketäpä se haittaisi muita kuin näitä ufouskovaisia joita ei sen 50 vuoden kuluttua kukaan enää muista olleen olemassakaan.

        Mutta se että "objekti kääntyy ikäänkuin mekaanisesti akselillaan ja vaihtaa asentoa" todistaisi jonkin ihmeen mikä ei käy ihmisen järkeen!
        Täytyy olla aika yksinkertainen tai muuten vaan vitsikäs tyyppi edes mainitakseen tuollaista. Mahtaakohan puhua auton automaattivaihteiston toiminnasta ymmärtämättä asiaa kuitenkaan.

        Öö... Siis että lautasen mallinen alus jossa ei ole siipiä, lämpöjälkeä, propelleita eikä mitään havaittavaa millä se voisi ihmisen näkökulmasta lentää, ei ole mielestäsi mitenkään ihmeellinen?

        Katsos kun jos kyseinen selkeä laite välittäisi aerodynamiikasta, sen vauhti tai kurssi olisi muuttunut, mutta se ei muuttunut miksikään. Se on tieteellisesti täydellinen mysteeri.

        Jos sinulla on vastaus kyseiseen mysteeriin, niin ole hyvä ja kerro se meille kaikille.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Öö... Siis että lautasen mallinen alus jossa ei ole siipiä, lämpöjälkeä, propelleita eikä mitään havaittavaa millä se voisi ihmisen näkökulmasta lentää, ei ole mielestäsi mitenkään ihmeellinen?

        Katsos kun jos kyseinen selkeä laite välittäisi aerodynamiikasta, sen vauhti tai kurssi olisi muuttunut, mutta se ei muuttunut miksikään. Se on tieteellisesti täydellinen mysteeri.

        Jos sinulla on vastaus kyseiseen mysteeriin, niin ole hyvä ja kerro se meille kaikille.

        Ei taaskaan millään pahalla mutta kyllä se droni on vahvin ehdokas tällä hetkellä tuohon. Onko sitten mielikuvitus ja usko tuonut lisä mausteen kun kerroit ettei lämpöjälkeä ollut ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taaskaan millään pahalla mutta kyllä se droni on vahvin ehdokas tällä hetkellä tuohon. Onko sitten mielikuvitus ja usko tuonut lisä mausteen kun kerroit ettei lämpöjälkeä ollut ?

        Koukun mainitsema video on kuvattu IR-Kameralla. Lämpöjälki näkyisi jos sellainen olisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koukun mainitsema video on kuvattu IR-Kameralla. Lämpöjälki näkyisi jos sellainen olisi.

        Ei todellakaan näy lämpöjälki eikä pidäkkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taaskaan millään pahalla mutta kyllä se droni on vahvin ehdokas tällä hetkellä tuohon. Onko sitten mielikuvitus ja usko tuonut lisä mausteen kun kerroit ettei lämpöjälkeä ollut ?

        Dronen määritelmä on pyhässä yksinkertaisuudessaan: "Miehittämätön ilma-alus"
        Dronen määritelmä ei kerro kenen tekemä se on, eikä se määritelmä ole riippuvainen siitä mikä propulsio siinä on. Näiden laitteiden olemassaolo on vahvistettu monin tavoin, mutta vielä ei tiedetä kenen ja missä- tekemiä nämä alukset ovat. Ne käyttävät tuntematonta tekniikkaa voimanlähteenä, tarkoittaen että niissä ei ole tunnettujen lentolaitteiden mitään piirteitä, kuten propellia, suihkumoottoria, siipiä tai muuta vastaavaa.


      • Anonyymi

        Taitaa olla uskollesi kun täällä kerta roikut.

        Pentagonin raportin julkaistu tiivistelmä oli jo yksin pommi. Ilmiö on todellinen eikä kyse ole mittausvirheistä eivätkä tiedä minkä valtion laitteita ne voisivat olla. Havaintoja tehneet lentäjät esiintyvät ja kertovat mitä kohteet heidän mielestään ovat/eivät ainakaan ole maasta.

        Ja tässä sinulle ei ole mitään käänteentekevää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taaskaan millään pahalla mutta kyllä se droni on vahvin ehdokas tällä hetkellä tuohon. Onko sitten mielikuvitus ja usko tuonut lisä mausteen kun kerroit ettei lämpöjälkeä ollut ?

        Säälittävää on päättelysi kun edes ei pentagon väitä droneksi jo yksin huomioiden monisensoridatan antamat suoritusarvot ja lentäjien arviot.

        Ehkä pentagonin pitäisi palkat sinut auttamaan dronejahdissa.


    • Anonyymi

      ufot viihteellistettiin heti kun niitä näkyi medijassa ,teitei kukaan ota aihetta vakavasti,millä tekniikalla lantävät,

      • Anonyymi

        Heti otetaan vakavasti kun todistetaan olemassa olo. Rinnakkaismaailma ei kuulemma tekniikkaa tarvitse.


      • Anonyymi

        Mitä kieltä tuo on? Kirjoitat kuin apukoulun jumbo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä kieltä tuo on? Kirjoitat kuin apukoulun jumbo.

        Suuttui....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä kieltä tuo on? Kirjoitat kuin apukoulun jumbo.

        "....apukoulun jumbo" ???? voi helvetti mikä sanonta, takahikiältä?😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "....apukoulun jumbo" ???? voi helvetti mikä sanonta, takahikiältä?😂

        ".....takahikiältä"? ???? voi helvetti mikä sanonta, takahikiältä?😂

        Jos olisit käynyt koulut kunnolla, osaisit kirjoittaa ja tietäisit että jumbo tarkoittaa viimeistä.
        Se on aina valloittavan hauskaa, kun joku jostakin Porsaskoskelta Keravalle muuttanut tissiposki alkaa juttelemaan junteista ja takahikiöistä.

        Suurin osa stadilaisista eivät ole stadilaisia. Stadilaisuus vaatii että on ainakin toisessa polvessa syntynyt Helsingissä. 23% Helsingin asukkaista ei puhu suomea äidinkielenään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ".....takahikiältä"? ???? voi helvetti mikä sanonta, takahikiältä?😂

        Jos olisit käynyt koulut kunnolla, osaisit kirjoittaa ja tietäisit että jumbo tarkoittaa viimeistä.
        Se on aina valloittavan hauskaa, kun joku jostakin Porsaskoskelta Keravalle muuttanut tissiposki alkaa juttelemaan junteista ja takahikiöistä.

        Suurin osa stadilaisista eivät ole stadilaisia. Stadilaisuus vaatii että on ainakin toisessa polvessa syntynyt Helsingissä. 23% Helsingin asukkaista ei puhu suomea äidinkielenään.

        >>Suurin osa stadilaisista eivät ole stadilaisia. Stadilaisuus vaatii että on ainakin toisessa polvessa syntynyt Helsingissä. 23% Helsingin asukkaista ei puhu suomea äidinkielenään<<

        "Stadilaisuudessako" on sinun meilestäsi sitten jotain ihailtavaa tai peräti erinomaista? Omaa stadilaisuutta kun on yleensä korostettu lähinnä vain oman huonon itsetunnon kompenpensoimiseksi tai huumorimielessä. Oikeissa suurkaupungeissa ei ole vastaavaa ylimielisyyttä väestössä, vaikka olisivat kuinka "paljasjakaisia" ja monessa sukupolvessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Suurin osa stadilaisista eivät ole stadilaisia. Stadilaisuus vaatii että on ainakin toisessa polvessa syntynyt Helsingissä. 23% Helsingin asukkaista ei puhu suomea äidinkielenään<<

        "Stadilaisuudessako" on sinun meilestäsi sitten jotain ihailtavaa tai peräti erinomaista? Omaa stadilaisuutta kun on yleensä korostettu lähinnä vain oman huonon itsetunnon kompenpensoimiseksi tai huumorimielessä. Oikeissa suurkaupungeissa ei ole vastaavaa ylimielisyyttä väestössä, vaikka olisivat kuinka "paljasjakaisia" ja monessa sukupolvessa.

        Vastasin tuolle vaan joka mainitsi "takahikiän".
        Ilmeisenä tarkoituksena hänellä oli kutsua Helsingin ulkopuolella asuvia junteiksi ja katsoo olevansa parempi ihminen, koska ei itse asu takahikiällä. Stadilaisuus ei tee kenestäkään parempaa tai huonompaa. Stadilaisuus kalskahtaa omaan korvaani hieman uusavuttomalta ja tukiasumisilta.
        Stadi on pilalla ja vaarallinen mamujen vuoksi. En ole pahemmin tykännyt muutenkaan.
        Kesän aamuöinä todella levoton tunnelma, huutoa, tappeluita, kirkumista, lasipullojen rikkomista, tupakkapaikoilla ja taksitolpalla kahinoita, draamaa, jengejä, snobeja jne.
        Yökerhot aivan kammottavia lihatiskejä, joissa jokainen esittää jotakin jota ei ole.
        Ylihintaista asumista ja yksikään matalapalkka-alan duunari ei maksa itse asumistaan.
        Kelan kustannukset sitten lankeaa koko Suomen veronmaksajille.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1143
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      790
    5. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      789
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      774
    7. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    8. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      750
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe