Kokemuksia Ultimatemarketin paljusta ja paljun kaminasta.

"Ultimate LuxusSpa Kylpytynnyri + rosterikamiina"

UltimateSpa rosterikamiina on
kahden kesän jälkeen käyttökelvoton. Kamina vuotaa useasta kohdasta. Lisäksi luukun saranat (ohutta ruostuvaa "erikois terästä") rikkoutuneet. Kaminan etuosa täysin ruosteessa (ei kestä sadevettä) kuten tuhkaluukku sekä arina. Ultimatemarketin jälkimarkkinoinin mukaan kamina olisi pitänyt huuhdella merivedestä makealla vedellä joka käyttökerran jälkeen. Myyntiesitteessä ei mainittu mitään huuhtelun tarpeesta. Päin vastoin Ultimatemarketin mukaan lainattuna:
"HUOM! Täysrosterikamiinan ylivertainen kestävyys alumiinikaminoihin verrattuna."

Ultimatemarketin kamina lämmittää veden todella, todella hitaasti. Kaminan pesä, sekä vesitilavuus ovat surkean pieniä.
Ultimatemarket väittää:
"uutta teknologiaa, jonka hyötysuhde on 50%, kun perinteisen ulkokaminan hyötysuhde on 20-30 %. Hyötysuhteen ansiosta lämmitysteho vastaa yli 30 kW perinteisiä kamiinoita."

Ei kannata mielestäni yrittää lämmittää kuin kesällä, jolloin lämmitettävä vesi olisi syytä olla lähellä uimalämmintä.

Ultimate LuxusSpa Kylpytynnyri.
Juomille on paljussa paikat. Istumisasento on mielyttävä. Palju Vaatii kokoamisen.
Asennuspaketissa oli pohjaläpivienti, mutta tulppaa siihen ei ollut eikä paljussa tulpalle reikää. Pohjatulpan muoto esti sen asentamisen altaan syvimpään kohtaan. Kaikki vesi ei pääse virtaamaan pois. Lisäksi vesi jää istuiosaan, koska istuin on kalteva altaan syvimmästä kohdasta pois päin. Piipun kokoaminen on hankalaa. Piipun, putkea kuumentamisella ja toista putkea jäädyttämidellä piiput sai liitettyä yhteen, kunhan vielä liitoksen voiteli ennen yhteenliittämistä (yrittämistä).

Pajun vanteet peltiä ja kiristyspultit terästä. Ruostuvat melko pian.
Paljun laudat olivat käsittelemätöntä paneelia. Asennuksen jälkeen paneelien yläpään saumat pyrkivät rakoilemaan. Liekö paljun kapeneva muoto sekä pohjavanerien koko syynä. Paneelit ovat alapäästään saumattomasti kiinni kun taas yläpäästään rakoilevat.
Käsittelemättömät havu-pohjavanerit koottava pakettiin kuuluvilla ruostuvilla naulalevyillä. Paljun valo (Ultimatemarket: "monipuolisesti säädettävä ALLASVALO VELO") oli suunnilleen jääkiekon kokoinen. Ei käyttöä.

Toinen kamina jo tilattu. Ei Ultimatemarketista. Ruostumattomatvanteet hakusessa. Ei ultimamarketista.

Halvemmalla pääsee ostamalla suoraan laadukkaamman paljun&kaminan muualta.

7

1226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko muita kokemuksia? Ite lämmittäisin ihan vesijohtovedellä ja tilaisin semmosen pienemmän kylpykuution 4henkilöä, mut en kyllä jaksa enään olla asennuksen jälkeen korjalemassa sitä.. onko ultimatenpaljuissa materiaalivahvuutta ollenkaan, tuossakin pohja muotoiltu että kestääköhän astua..?

    • Anonyymi

      Aloitin asennuksen eilen. Ei ollut kuutiossa kaikkia puita. Huonot ohjeet ja materiaalit ovat käsittelemättömiä. Kaippa siitä paljun saa aikaan. Miten kestävä se on onkin toinen kysymys? Aika näyttää

    • Anonyymi

      Uskomatonta että vieläkin jotkut ostaa ultimatea. Kusetettavista ei tule loppua. Näköjään maa alkanut polttaa kotimaassa kun pitänyt lähteä etelään.

    • Anonyymi

      Itse kasannut tässä viikon verran aina illasta mitä kerenny. Tyhjennys läpiviennistä puuttui tiivisteet ja kiristys mutteri. Parissa paneelissa oli ura joka tulee pohjalevyyn aivan väärässä kohtaa. Ja noi kiristys vanteet… ei mitään käryä miten ne tulisi edes laittaa…

      • Anonyymi

        Kannattaa ruuvata muutamia (4-6 kpl) ruuveja ympäri paljoa sanamme korkeudelle, johon vanteen asennat. Nosta vanne ruuvien päälle ja kiristä vanteesta löydät pois. Älä kiristä liikaa, muuten palju menee kuprulle. Tämä ei takaa kuitenkaan, että paneelit pontissa pysyisivät :(


      • Anonyymi

        Itse tein tyhjennyksen lavuarin viemäristä paljun pohjaan, kun Ultimaten läpivienistä puuttui korkki, kiristysmutteri ja tiiviste. Paljun kaminan liittimiin kantsii hommata O-rengastiivisteet, koska Ultinaten tiiviste ei pysy kiristettäessä paikallaan.
        Asensin Tynnyrishopin kaminan, jolla vesilämpenee alle 2 h:ssa. Ultimaten rosterikaminalle piti lämmittää koko päivän. Kesti pari kesää ja alkoi vuotamaan. Halvemmaksi olisi tullut ostaa suoraan laadukkaampi paketti.


    • Anonyymi

      Kylpytynnyrin runko on liian matala, jolloin istuin osat painuvat alas ja koko tynnyri menee ruttuun, kun sen täyttää vedellä.

      Kamiinan putkien reiät verhouksessa ovat väärässä kohdassa.

      Itse kamiina on heikkotekoista peltiä ja voi rikkoutua jo sen asennusvaiheessa.

      Muoviset liitosputket kamiinaan eivät kestä kuumaa, menevät ruttuun, sulavat ja palavat kiinni kaminan peltiin jo muutaman käyttökerran jälkeen.

      Sanoisi, että käyttökelvoton tuote ja yhtiö luistelee vastuistaan takuun suhteen ja viivyttelee niin kauan, että lopputulos on täysi nolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe