Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Dumbertonit dumpataan

Anonyymi-ap

Joka paikassa. Kannattiko mollata itsensä joka tavalla. Valehtelemalla, juoruilemalla ja lähtemällä hovista. Kylmää taitaa olla kyyti kun mihinkään ei enää huolita.

43

859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valheelle perustettu maine ei koskaan kanssa.

      • Anonyymi

        Tuossa olet kyllä ihan oikeassa!


      • Anonyymi

        Celebrity Net Worthin mukaan näyttelijällä ja herttuattarella pitäisi olla 60 miljoonan dollarin omaisuus, mikä on yli puoli miljardia Ruotsin kruunua.

        Sivusto kirjoittaa, että ennen kuin hän meni naimisiin Harryn kanssa, Meghanilla oli noin 55 miljoonan Ruotsin kruunun omaisuus.

        Prinssi Harrylle ja Meghanille kuuluu siis 649 miljoonaa kruunuaaika huikeat oli rouvan tulot ennen Harrya


      • Anonyymi

        Harry kertoi kilpailusta , kateudesta mikä perheessä on

        Nyt kate ja Wiliam tunkee otsikoihin
        Ja tahallisesti vievät huomion kun on Kuningaasta ja Kuningattaren hetki esiintyä
        Ja olla näytillä
        Keinolla millä hyvänsä tunkevat otsikoihin jopa lääppimisellä
        Mutta kuten Harry vaivasi kertoakseen meille muistelmissaan, yhden perheenjäsenen heittäminen bussin alle toisen etujen edistämiseksi on tämän valtakunnan kurssi


      • Anonyymi

        Näissä hoveissa todella juonitaan
        On huhuttu että rasistiset kommentit lapsesta olisivat Katelta peräisin


      • Anonyymi

        Muistan hyvin kun Dianan miehiä ei hyväksytty ihon värin ym takia


      • Anonyymi

        Prinssi William ja Kate Middleton avasivat tiistaina paikallisen leikkipuiston lapsille Windsor Great Parkissa Englannissa, mutta se ei ole aivan saanut toivomansa lämmintä vastaanottoa.
        Vanhemmat joutuu maksamaan 12 puntaa
        Jos vievät lapsensa leikkimään puistoon !
        Voi hyvä luoja ....


      • Anonyymi

        Ansaittua
        Uutinen levisi Twitterissä, kun heidän hyvin henkilökohtainen dokumenttinsa ilmestyi Hollywood Critics Awards -palkinnon parhaan suoratoiston tietosarjan ehdokkaiden listalle.


      • Anonyymi

        Myös Caroline sekä sisarukset ovat kertoneet onnettomasta lapsuudestaan
        Prinsessa Caroline on saattanut kasvaa palatsissa, mutta se ei tarkoita, että hänellä olisi ollut onnellisin lapsuus. Itse asiassa hän on sanonut, että hän kasvoi suuressa paineessa oletettavasti siksi, että hän oli julkisuudessa. Hän myönsi kerran: "Minua kasvatettiin velvollisuuden, tottelevaisuuden ja... syyllisyyden tunteella," jopa lisäten: "Se, mitä minun piti tehdä, tuli aina ennen sitä, mitä halusin tehdä"
        Ihmiset pitäisi vapauttaa näistä rooleista


      • Anonyymi

        Sääliksi käy näitä Katen lapsia , he eiväs syö vanhempiensa kanssa
        Tämä kuulostaa erittäin konservatiiviselta ja jäykältä! Ymmärrän, että pienet lapset eivät sisälly myöhäisillä virallisilla illallisilla, mutta minusta on outoa, että he jätetään pois myös viikonloppuisin. Kun perhe kokoontuu, on todellakin kyettävä sietämään lasten olevan lapsia. Minusta se vain kuulostaa surulliselta, Caroline sanoo


      • Anonyymi

        William on hyväksynyt Andrew'n takaisin perheyksikköön Balmoral-retkellä
        Kate myös . Suu korvissa
        Ei voi olla totta
        Hyiii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa olet kyllä ihan oikeassa!

        Tuo oli todistettavissa kun wiliamin ystäväpiiri antoi ilmi tietoa pettämisestä
        Hovi reagoi siihen rajusti tekivät totaalisen stopin juoruille
        Siinä tuli esiin hyvin se että perhe tukee kaikessa vain kruunun perijää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan hyvin kun Dianan miehiä ei hyväksytty ihon värin ym takia

        Kyningatar itse puhuu värillisestä miehestä käyttäen sanaa gorilla


      • Anonyymi

        Huolimatta trailerista, jonka mukaan pariskunta halusi paeta Lontoosta yksityisyyden ja suojan puutteen vuoksi, he puolustivat itseään sanomalla, että he eivät koskaan sanoneet, että tämä oli syy.

        "Hänen lausunnossaan, jossa hän ilmoitti päätöksestään vetäytyä, ei mainita yksityisyyttä ja toistaa hänen halunsa jatkaa julkisia roolejaan ja velvollisuuksiaan", Harry ja Markle kertoivat äskettäin The New York Timesille tiedottajansa Ashley Hansenin kautta.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­a­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#179062479

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Uskokoon kuka mihinkä haluaa
      Myös niihin roskalehtien valheisiin

      Harry ja Meghan Markle loistavat edelleen kirkkaammin kuin koskaan ja hälventävät turbulenssin kuiskauksia kukoistavassa kumppanuudessaan Netflixin kanssa.

      Kiertelevistä huhuista huolimatta suoratoistotitaanin tiedottaja vahvisti heidän jatkuvan yhteistyönsä vahvuuden pariskunnan tuotantoyhtiön Archewell Productionsin kanssa.

      "Side Archewell Productionsin kanssa on yksi, jota arvostamme syvästi. Harry & Meghan julkaistiin Netflixin tähän mennessä näyttävimpänä dokumenttielokuvana. Jännittävä matkamme heidän kanssaan ei lopu lähiaikoina. Teemme parhaillaan yhteistyötä useissa projekteissa, mukaan lukien odotettu dokumenttisarja Heart of Invictus ", vahvisti
      Hieno juttu

      • Anonyymi

        Eikö olekkin outoa , vaikka pariskunta on pois julkisuudesta kuuksusiakin niin lehdet repii juttuja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö olekkin outoa , vaikka pariskunta on pois julkisuudesta kuuksusiakin niin lehdet repii juttuja

        Sosiaalisessa mediassa monet väittävät, että Markle teeskentelee raskauttaan.
        Useat brittilehdet ovat uutisoineet sosiaalisessa mediassa leviävästä salaliittoteoriasta, jonka mukaan Meghan Markle, prinssi Harryn puoliso ja Sussexin herttuatar, ei olisikaan todellisuudessa raskaana. Trollien levittämästä teoriasta on kerrottu muun muassa Daily Mailin, The Sunin, Metron ja Expressin sivuilla.

        Somessa väitetään, että Markle vain tekeytyy raskaaksi niin sanotun moonbump-tekoraskausmahan avulla, kun taas osa epäilee, että Sussexin herttuapari käyttää sijaissynnyttäjä, mikä haluttaisiin salata kansalta feikkivatsaa käyttämällä. Vastaavia tekomahoja käytetään muun muassa elokuvien ja tv-sarjojen kuvauksissa.

        ADVERTISEMENT



        Salaliittoteoriaan uskovat käyttävät todisteinaan erilaisia kuvia ja videoita Marklen vatsasta, mitä on levinnyt julkisuudessa herttuattaren osallistuttua erilaisiin tapahtumiin. He etsivät kuvista ja videoista normaalista raskaudesta poikkeavia huomioita tueksi väitteilleen – esimerkiksi alla olevalla videolla kummastelua on herättänyt vatsan liike.


        Louise

        @dreamsduchess
        wibbly wobbly timey wimey bump...
        412
        89
        1:05 AM · Mar 10, 2019
        Somessa on ihmetelty raskausvatsan muotoa ja kokoa sekä sitä, miten sen koko voi vaihdella niin paljon saman tapahtuman aikana otetuissa kuvissa ja kadota lähes kokonaan näkyvistä tämän istuessa. Monet ovat ihmetelleet myös, miten Markle pystyy menemään alas kyykkyyn korkeissa koroissa ja pääsee vaivatta ylös, vaikka raskaus on jo pitkällä.



        Spring Brad

        @SpringBrad1
        @benzie55 @DrMom25MA @jdanko1451 @JessieBTyson @CrownOfSapphire @Facfortia @CelebLipstick
        Looks at both women were at 6 months pregnancy, but one on the left side is looking natural, and the other on the right 🙄🙄🤪

        43
        16
        10:45 AM · Apr 5, 2019

        TeaLipstickCeleb

        @CelebLipstick
        How a pregnant lady really squats, bends and gets back up vs #Meghan's "Different Pregnancy". #MeghanMarkle #Moonbump




        22
        2
        12:54 PM · Jan 30, 2019
        Ihmettelyä salaliittoteoriaan uskovien keskuudessa on herättänyt sekin, ettei Sussexin herttuaparin esikoisen laskettua aikaa ole tiedotettu tarkemmin, vaan on puhuttu epämääräisesti keväästä. Tätä on verrattu siihen, miten hovi tiedotti Cambridgen herttuaparin lasten lasketuista ajoista: ensin tiedotettiin raskaudesta ja myöhemmin lasketun ajan kuukausi paljastettiin virallisella tiedotteella.

        Lisää vettä myllyyn on saatu viimeisimmistä uutisista, joiden mukaan Markle ei aio synnyttää kuninkaallisten suosiman St. Maryn sairaalan Lindo Wing -osastolla. Marklen on myös uutisoitu haluavansa synnytykseen itse valitsemansa tiimin kokeneiden kuninkaallisten gynekologien sijaan, mutta protokollan mukaan heitä ei voi täysin sivuuttaa.


        Sosiaalisessa mediassa salaliittoteoriaa levitetään muun muassa #moonbump-ja #megxit-aihetunnisteilla. Tumblrissa on lisäksi blogeja, jotka ovat keskittyneet paljastamaan Marklen ”feikkiraskauden” muun muassa .....


    • Anonyymi

      Koko maailma on jo kyllästynyt tuon pariskunnan ruikutuksiin ja draamoihin.
      Näyttelijä ja tuhkimus sarja on vielä tekemättä.

      • Anonyymi

        Ei ole !!
        Eikö pitäisi sanoa että maailma on kyllästynyt niihin vääristeltyihin juttuihin mitä keksitään


    • Anonyymi

      No mutta, Marklen oli lähdettävä hovista kun valheet yksi toisensa jälkeen alkoivat paljastua. Kehtasi valehdella arkkipiispastakin että vihki heidät yksityisesti häiden aattona. Ja se Carlotten puku sitten, antoiko murkule väärät mität omprlijoille? Monta numeroa liian suuri.

      • Anonyymi

        Ei siinä ollut mekosta kyse
        Sitäpaitsi nämä ei ollut Katen häät joten pitäköön nokkansa pois toisten häistä


    • Anonyymi

      Oli kyllä omituiset häät. Kertakaikkiaan ja varsinkin kun nyt kelailee niitä pätkiä ja heijastelee sitä siihen mitä on tapahtunut. Vanhan rouvan tukka repsotti harson alta, ja sillä oli koko ajan omituinen sisäänpäinkääntynyt muikea ilme. Jossain vaiheessa flirttasi vihkivän arkkipiispankin kanssa vaikka tämä on homo. Kaiken kruunasi se kärpäsen ilmestyminen tuon kasvoille jonka lopulta imaisi itseensä. Kuten Harrylle teki.

      • Anonyymi

        Voi kauniit olivat häät tyylikkäät
        Ja mikä parasta niissä otettiin Meghanin tausta hyvin huomioon
        Jokainen morsio on oman näköisensä


    • Anonyymi

      valehdellaan suoraan: huhupuheet ja nimettömät lähteet esitetään totuutena, ja esimerkiksi nämä etikettimokat ovat useimmiten aivan perättömiä.
      jätetään oleellisia tietoja pois: esimerkkinä heidän kotinsa remontti. Uutisissa harvoin mainittiin, että kruunulla on joka tapauksessa velvollisuus ylläpitää tiettyjä historiallisia rakennuksia, joiden kustannukset lasketaan Elisabetin saamaan veronmaksajilta tulevaan määrärahaan. Frogmore Cottage oli jo remonttilistalla. Uutisoinnissa ei myöskään juuri mainittu, että myös Kensingtonin palatsiin tehtiin iso remontti ennen Cambridgen perheen muuttoa.
      arvostellaan Meghania kovalla kädellä asioista, joita myös muut kuninkaalliset tekevät tai ovat tehneet: Eikä tietenkään mainita, että myös Kate on tehnyt saman.
      liitetään häneen yksinomaan negatiivissävytteisiä merkityksiä: otsikoissa korostuu mm. väärin tekeminen, perinteistä poikkeaminen, kohut ja skandaalit, muiden ihmisten suututtaminen, vaateliaisuus sekä julkkismaisuus ja Hollywood.
      leimataan Meghan yksinvaltiaaksi: Harry on näiden juttujen perusteella aivan mielipiteetön tossukka, jonka Meghan on salaperäisesti lumonnut ja myrkyttänyt perhettään vastaan

      • Anonyymi

        Mutta se on ainakin totta, että Meghan Markle valehteli 92-vuotiaasta naisesta ja väitti tätä rasistiksi, koska Artsi nimeltä Prince ei saanut titteliä koska on musta. Valehteli törkeästi naisesta, jonka aviomies oli siirretty kotiin saattohoitoon. Jatkoi vielä valehteluaan, vaikka tämä vanhus sairastui tuskalliseen luusyöpään, sen aiheuttamat hermokivut siirtyivät jopa silmiin.


      • Anonyymi

        Se on totta että Harry on tossun alla ja lujasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta se on ainakin totta, että Meghan Markle valehteli 92-vuotiaasta naisesta ja väitti tätä rasistiksi, koska Artsi nimeltä Prince ei saanut titteliä koska on musta. Valehteli törkeästi naisesta, jonka aviomies oli siirretty kotiin saattohoitoon. Jatkoi vielä valehteluaan, vaikka tämä vanhus sairastui tuskalliseen luusyöpään, sen aiheuttamat hermokivut siirtyivät jopa silmiin.

        Kehtasi vielä pyrkiä kuningattaren kuolinvuoteelle. Onneksi omaiset torppasivst aikeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on totta että Harry on tossun alla ja lujasti.

        Höpöhöpö,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kehtasi vielä pyrkiä kuningattaren kuolinvuoteelle. Onneksi omaiset torppasivst aikeen.

        Ai niinkö ????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta se on ainakin totta, että Meghan Markle valehteli 92-vuotiaasta naisesta ja väitti tätä rasistiksi, koska Artsi nimeltä Prince ei saanut titteliä koska on musta. Valehteli törkeästi naisesta, jonka aviomies oli siirretty kotiin saattohoitoon. Jatkoi vielä valehteluaan, vaikka tämä vanhus sairastui tuskalliseen luusyöpään, sen aiheuttamat hermokivut siirtyivät jopa silmiin.

        Ettet nyt vaan usko taas niitä valheita mitä hänestä levitetään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettet nyt vaan usko taas niitä valheita mitä hänestä levitetään

        Kiukutteli ja juonitteli niin kauan ettei Harrykaan ehtinyt. Harry vaatimalla vaati puhelimet kumana että marklen on myös päästävä paikalle. Viimeinen ilkeys mielessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettet nyt vaan usko taas niitä valheita mitä hänestä levitetään

        Mitä valheita. Siellähän tuo Oprahissa itse vihjaili, ettei Artipartsi saanut titteliä. Oprah: because he is black?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kehtasi vielä pyrkiä kuningattaren kuolinvuoteelle. Onneksi omaiset torppasivst aikeen.

        Ei kateekan päästetty , sinne meni vain oikea perhe
        Ei muut


    • Anonyymi

      Netflix on ilmoittanut että Heart of Invictus siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Tämä Hollywoodin käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakko voi olla yhtiölle täydellinen tilaisuus ja tekosyy irtisanoa koko sopimus ja potkaista Murklet pellolle.

    • Anonyymi

      Beckhamit raivon partaalla – Välit poikki prinssi Harryyn ja Meghaniin

      Ei tullut Sussexin/Monteciton parille kutsua Beckhamien pojan ja perijättären häihin, ei nähty parivaljakkoa Messin ensimmäisessä Miami Interin ottelussa jossa VIP-porukka muuten juhli.

      Eli Dumbertonit on dumbattu jenkkien seurapiireistä.

      https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/c6525374-7849-4677-9472-958ecea46979

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Charles poistamassa Prinssi Andrewin asuinpaikat myös tiluksiltaan , jos niissä ei asuta kokoaikaisesti , saavat tuloja kun vuokraavat niitä rikkaille
      Samanlailla kun Harryn vuokrasopimus loppui käy näillekkin

    • Anonyymi

      Juu, kovasti tuo wiliamn valehteli ilmoittaessaan etteivät ole rasistinen perhe, mitä ihmettä muistellaas nyt vähän Philipin karmeita puheita sekä vaimonsa

      • Anonyymi

        Lopeta jo vihdoin valehtelu! Harry itsekin sanoi ettei heidän mielestään kuninkaallinen perhe ole rasistinen. Silti täälläkin joku lööperin puhuja jatkaa valehtelua.

        On se kauheaa, kun on noin hirveän kateellinen kuninkaallisille, että on solvattava loputtomiin vaikka valheilla, kun kateus niin korventaa. Ei se kuule ole nykyään enää ylenpalttisen etuoikeutettua elämää olla kuninkaallinen. Joskus muinoin on ollut. Säästä kateutesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta jo vihdoin valehtelu! Harry itsekin sanoi ettei heidän mielestään kuninkaallinen perhe ole rasistinen. Silti täälläkin joku lööperin puhuja jatkaa valehtelua.

        On se kauheaa, kun on noin hirveän kateellinen kuninkaallisille, että on solvattava loputtomiin vaikka valheilla, kun kateus niin korventaa. Ei se kuule ole nykyään enää ylenpalttisen etuoikeutettua elämää olla kuninkaallinen. Joskus muinoin on ollut. Säästä kateutesi.

        Juu kuningatar ja prinssi on päästellyt näitä sammakpita jo ennen kuin meghan oli tullut perheeseen
        Vieläpä niin kovaa että muutkin kuuli , onhan nämä puheet tuotu julki


    • Anonyymi

      On järkyttävää kuinka Wiliam ja Catherine tukee miestä joka on hyväksikäyttänyt alaikäistä

      • Anonyymi

        Juu, juu! Ja lehmät lentää! Älä jaksa jatkaa valehtelua.

        Meghan ja Harry on itse maineensa mokanneet, eikä se asia muutu vaikka kuinka Williamia ja Catherinea vastaan valehdellaan ja keksitään satuja ja tarinoita. Meghan ja Harry kuuluvat osastoon ”kohujulkkikset” nykyään. Ja se on heidän omaa syytään. William ja Catherine eivät enää ole missään tekemisissä heidän kanssaan, mikä onkin viisasta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe