US Kongressi vaatii vastauksia ufo asiassa!

Anonyymi-ap

US kongressi käyttää lainsäädäntövaltaansa ennen näkemättömän jämäkästi. Vuoden 2024 lakiehdotusten joukossa on suora komento kaikille salaista ufomateriaalia hautoville US hallintoon suhteessa oleville henkilöille ilmoittaa se AARO yksikön johtajalle.

<< Uusi UAP-teksti (löytyy lakiehdotuksen pykälästä 1104) edellyttää "kaikkia henkilöitä, jotka ovat tällä hetkellä tai aiemmin tehneet sopimuksen liittovaltion hallituksen kanssa ja joilla on hallussaan liittovaltion hallituksen toimittamaa tai sieltä saatua materiaalia tai tietoa, joka liittyy tunnistamattomiin poikkeaviin ilmiöihin (UAP), jotka aiemmin tai tällä hetkellä olivat/ovat salattuja millä tahansa erityisellä tai rajoitetulla tavalla" ilmoittamaan siitä AARO-yksikön johtajalle 60 päivän kuluessa lain voimaantulosta ja toimittamaan 180 päivän (kuuden kuukauden) kuluessa "kattava luettelo kaikesta maapallon ulkopuolisesta tai eksoottisesta tunnistamatonta epänormaalia ilmiötä koskevasta materiaalista" ja toimitettava se AARO:n johtajan saataville "arviointia, analysointia ja tarkastusta varten". >>

https://douglasjohnson.ghost.io/senate-intelligence-bill-gives-holders-of-non-earth-origin-six-months/

Tämmöisiä lakeja ei kirjoitella joutenpäiten. Kongressiedustajilla on oltava tosi vahvat syyt tämä lain perusteluiksi.

18

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On selvä että kuulemisen salaisessa osassa Kirkpatrick on esittänyt turhautuneisuutensa siihen että heiltä piilotellaan edelleen asioita ja heidät on jätetty tutkimaan vain asioita jotka on kaikkein vaikeiten tutkittavissa. Siellä on tunnettua ja tutkittua materiaalia joillakin jota Kirkpatrick ei ole saanut tiimeineen haltuunsa.
      Mutta saako salaisuuksien haltijat kongressin vakuutettua siitä, että on parempi ettei tiedot vuoda mihinkään?

      • Anonyymi

        "Mutta saako salaisuuksien haltijat kongressin vakuutettua siitä, että on parempi ettei tiedot vuoda mihinkään?"

        David Grusch on ensimmäinen todella vakavasti otettava tietovuotaja ufoasiassa, mutta kuten hän itse ja moni muukin asiaa tunteva on sanonut, heitä on tulossa nyt enemmänkin julkisuuteen. Ei onnistu enää salailu, se joko avataan edes jotenkuten hallitusti kongressin kautta, tai sitten se tapahtuu hallitsemattomasti suurina tietovuotoina(Assange, Snowden, Ellsberg jne.).


    • Anonyymi

      Lakialoitteessa lienee kyse yksityisille yrityksille luovutetun ufomateriaalin takaisinotosta.

    • Anonyymi

      Tarkoittaako lakiesitys nyt niitä kärpäsiä tuulilasissa, suokaasua, allipoikuetta ja Venusta, vai kuinka tämä on ymmärrettävä . . .

      • Anonyymi

        Hynek palkattiin alunperin debunkkaamaan Project Blue Bookin tulokset, jotka viittasivat Maan ulkopuolisiin voimiin. Hynek sai naurettavatkin selitykset kuulostamaan tieteellisiltä ja tieteelliset selitykset naurettavilta. Ideana oli pukata niin sekavaa soopaa markkinoille että ihmiset menettäisivät kiinnostuksensa koko aiheeseen.

        Myöhemmin Hynek käänsi kelkkansa ja hänestä tuli tieteellinen ufotutkija joka vaati ilmiötä tarkasteltavaksi avoimesti tieteellisesti ja suurilla resursseilla. Hynek keksi suokaasuselityksen mutta myöhemmin Hynek sanoi sen olleen pelkkää debunkkausta.


    • Anonyymi

      Olen lukenut väitteitä muutaman kansainvälisen suuryrityksen ja us armeijan yksiköiden muodostamasta ryhmästä jolla on ET teknologiaa, omia avaruusaluksia, tukikohtia aurinkokunnassa ja joka käy kauppaa ET sivilisaatioiden kanssa. He ovat ehdotetun lain mukaan velvollisia ilmoittautumaan AARO:n johtajalle ja kertomaan kaikki hallussaan oleva ET alkuperää oleva materiaali.

      Tuollainen ryhmä ja sen toiminta ilman muuta kuuluisi poliittisen hallinnon, so valtion alle. En usko että tilanne näin olisi.

      Varsin mielenkiintoista aikanaan nähdä mitä tämä ehdotettu laki toisi esille.

    • Anonyymi

      Parisenkymmentä vuotta ufoasia ollut nyt jonkin verran pinnalla mediassakin ja alkoi lupaavasti eri valtioiden ufoarkistojen avaamisella. Mitään sen kummempaa ei sitten juuri ole tapahtunutkaan. Asiaan liittyy iso ongelma ja se on se, että kun esimerkiksi venäjän arkistojen paljastamat meriufot hyväksytään todellisiksi tiedepiireissäkin, niin silloin on kysyttävä, että mitä tuollaiset lentoalukset tekevät merissä. Vastaus on niin järisyttävä ja vaikea monille, että juuri mikään ei ole sen jälkeen ennallaan. Moni tietää kyllä nytkin meriufoista, mutta on helppoa torjua ajatus tuntemattomista asukkaista ja sivilisaatioista tällä planeetalta kun virallista vahvistusta ufoistakaan ei ole.

      • Anonyymi

        Mikä sitten on tämän poliittisellakin tasolla olevan ufokeskustelun tarkoitus? Epäilemättä tarkoitus on ainakin kertoa jotain ja herättää mielenkiintoa omakohtaisiin tutkimuksiin laajan ja mielenkiintoisen aiheen parissa. Asioita vakavasti tutkiskelevalle voi avautua lLaajempaa ymmärrystä omasta alkuperästäkin ja planeettamme salatummastakin historiasta. Ja voi olla, että lopun aikoina ufo-asiakin suorastaan täytyy nostaa esille, koska kaikille täytyy antaa mahdollisuus ymmärtää. Tietoa ufoista selvästi pantataan edelleen. Fatiman 1917 tapahtumat ovat katolisen kirkon ihme, mutta kuinka moni tietää, että vastaavanlaista on tapahtunut säännöllisesti medjugorjen kylässä 1980 luvulta näihin aikoihin saakka. Eipä ole näkynyt tv:ssä dokumenttielokuvia tai lehtijuttujakaan aiheesta


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä sitten on tämän poliittisellakin tasolla olevan ufokeskustelun tarkoitus? Epäilemättä tarkoitus on ainakin kertoa jotain ja herättää mielenkiintoa omakohtaisiin tutkimuksiin laajan ja mielenkiintoisen aiheen parissa. Asioita vakavasti tutkiskelevalle voi avautua lLaajempaa ymmärrystä omasta alkuperästäkin ja planeettamme salatummastakin historiasta. Ja voi olla, että lopun aikoina ufo-asiakin suorastaan täytyy nostaa esille, koska kaikille täytyy antaa mahdollisuus ymmärtää. Tietoa ufoista selvästi pantataan edelleen. Fatiman 1917 tapahtumat ovat katolisen kirkon ihme, mutta kuinka moni tietää, että vastaavanlaista on tapahtunut säännöllisesti medjugorjen kylässä 1980 luvulta näihin aikoihin saakka. Eipä ole näkynyt tv:ssä dokumenttielokuvia tai lehtijuttujakaan aiheesta

        Erinomaista tekstiä. Taitaa olla niin että uskontojen edellytys on ettei ihmeitä edes pyritä selittämään tieteellisesti, koska silloin ne menettäisivät taikuutensa, jos ihminen ne osaisi selittää.

        Pyhimykseksi julistamisessa edellytetään myös todistettu ihme. Onko kirkko esimerkiksi lähtenyt miettimään luonnollista selitystä Äiti Teresan ihmeteoille?

        Joissakin uskonnoissa ja niiden lahkoissa on paradoksaalista että ne hyväksyvät mukisematta omat ihmeensä vailla selitystä, mutta sitten on pakkomielteisesti löydettävä luonnollinen selitys esim ufoilmiölle.

        Kunnioituksesta uskontoja kohtaan olen sitä mieltä ettei uskonnollisia ihmeitä tarvitse lähteä ilman rahkeita selvittämään. Olisi epäkunnioittavaa uskovaisia kohtaan lähteä heittelemään huonoja vaikeasti todistettavia selityksiä heidän ihmeilleen.

        Samaten on epäkunnioittavaa kutsua ufohavainnon tekijää mielisairaaksi, koska et voi sitä mitenkään todistaa että havainnossa olisi kyse mielenterveyden ongelmasta ja on täysin selvää, että kukaan meistä ei ole 100% järjissään tässä maailmassa.

        Jos olisi olemassa täydellisyys ja me kaikki sen täydellisyyden saavuttaisimme, olisimmeko enää silloin ihmisiä / yksilöitä, vaiko ihanteen luomia tai ohjattuja biomekaanisia robotteja?

        Mitä virkaa sielulla tai yksilöllä olisi jos kaikki olisi identtisiä toistensa kanssa? Siksipä ei voi olla vain yhtä ihannetta eikä valmista maailmaa. Se olisi orwellilainen maailma.


    • Anonyymi

      Yhdysvaltain senaattori Marco Rubio (R-FL) kertoo NewsNation-uutiskanavalle, että David Gruschin ohella on muitakin hallinnon korkeita virkamiehiä, jotka puhuvat aivan samoista asioista kuin Grusch. Senaattori Rubio toimii tällä hetkellä senaatin tiedustelukomitean varapuheenjohtajana.

      https://www.youtube.com/watch?v=m4hmaflNoKU

      • Anonyymi

        Rubio sanoo tuossa haastattelussa, että hän on tavannut korkeita hallinnon virkailijoita, jotka ovat sanoneet saaneensa "omakohtaista kokemusta" asiassa, siis olleensa/olevansa käytännössä ufo-ohjelmissa mukana. Kovaa settiä Rubiolta.


    • Anonyymi

      Aloituksessa kerrottujen asioiden lisäksi US kongressi on tehnyt muitakin ufoasiaan liittyviä lakiehdotuksia. Minusta mielenkiintoisin on kongressin aikomus siirtää mahdollisten ET alusten, laitteiden ja teknologian tutkimus pois armeijalta siviilipuolelle ja tämän teknologian ja tiedon siirtäminen amerikkalaisten yritysten tuotantoon ja ihmisten käyttöön.

      Kongressi tekee näköjään justiinsa mitä Greer on vuosikaudet puhunut ja vaatinut tehtäväksi.

      https://thehill.com/opinion/technology/4067865-congress-doubles-down-on-explosive-claims-of-illegal-ufo-retrieval-programs/

      • Anonyymi

        Steven Greer on joko naivin hyväuskoinen tai sitten jostain tuntemattomasta syystä huiputtaa tietoisesti väittäessään kaikkien "alieneiden" olevan hyvätahtoisia ihmisiä kohtaan, mikä ei muun muassa Pentagin tietovuotajan David Gruschin ja abduktioita tutkineiden David Jacobsin ja Budd Hopkinsin mukaan pidä paikkaansa. Edesmenneen ufotutkijan Juhan af Grannin mukaankin "humanoidit" näyttävät olevan kykeneviä johtamaan ihmistä harhaan.


    • Anonyymi

      Kahtoin sen Lehdon haastettelun ruotsalaisesta "Ghost Rocket" tutkijasta Clas Svanista. Tyyppi vissiin piireissä kuuluisa ja kehuttu mies niin se aika suoraan teilas sen Italian 30-luvun recovery keissin hoaxina. Italialaiset tutkineet jo ajat sitten. Semmone kaveri. Mitä mieltä?

    • Anonyymi

      Yksi asia puuttuu US kongressin ufotoimista. Se on diplomaattiyhteyksien haku niihin olentoihin joiden aluksia, laitteita ja teknologioita koskevan salailun kongressi näköjään haluaa lopettaa.

      Ehkä kyse on askel askeleelta etenemisestä. Ensin otetaan selvää onko armeijan ja yritysten hallussa todella ET materiaalia ja teknologiaa, ja jos sellaista löytyy niin sitten ottavat käsittelyyn suhteet ET kansoihin.

      • Anonyymi

        Onhan tuota disclosurea puuhattu jo parisen vuosikymmentä melko aktiivisesti, mutta vieläkään ufot eivät ole tieteellisesti hyväksyttyjä ja siten tutkimuksen kohteina myös yliopistoissa. Tietysti ufo-asiaan hiukankin perehtyneet tietävät, että ufot ovat todellisia, mutta tiedeyhteisön mielestä niitä ei ole osoitettu todeksi. Ufot ovat liian vaikea ja kiusallinen asia tieteelle, koska kun ufot todettu olemassaoleviksi, niin sitä seyuraavat monet kysymykset: mistä ne tulevat ja kuka ohjaa ufoluksia? Kuinka kauan ne ovat olleet täällä ja missä niiden tukikohdat sijaitsevat tällä planeetalla, jos niitä on? Kysymyksiä on paljon, jotka realisoituvat kun virallinen julkistus on tullut ja tiedeyhteisönkin on hyväksyttävä tosiasiat. Galaktinen Liitto voisi varmasti pakottaa julkistuksen todella näkyvillä maailman laajuisilla näyttäytymisillä, mutta se ei ehkä ole viisasta, eikä Hierarkiakaan salli sitä. Jokin syy siihen kuitenkin on, että ufot ovat maailmalla politiikassakin nyt näkyvästi esillä


    • Anonyymi

      Senaattori Kirsten Gillibrand valmistelee - kuulemma - julkista kuulemista Pentagonin tietovuotajalle David Gruschille.
      Saas nähdä, joko nyt 36-vuotias Grusch on kerennyt kuolla 96-vuoden korkeaan ikään ehdittyään vanhuuteen ennen valmistelujen päättymistä tämän vuosisadan loppupuoliskolla.

      https://www.askapol.com/p/exclusive-gillibrand-scheduling-hearings

    • Anonyymi

      Jos kerran ufot on todistettu olemassaoleviksi, mitä tuo kongressi sitten oikein meinaa? Kertokaa heille niin saadaan mekin tietää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      21
      1238
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1059
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1041
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. 4
      932
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      926
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      912
    Aihe