Akkutehdas

Anonyymi-ap

Eikö näitä kehitystä vastustavia viherkommunisteja saada kuriin jotka vastustavat alueella kipeästi tarvittavia työpaikkoja ja kehitystä. Vai onko kyseessä patalaiskat sossun elätit,jotka pelkää joutvansa töihin.

11

497

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vihervasureiden pääideologia on vastustaa kaikkea kehitystä.
   Ei se ole tärkeää että itselle tulisi nousua samalla tasolle kuin muilla, vaan
   muut paremmassa asemassa olevat pitää saada nopeasti vedetyksi
   siihen samaan lokaan missä itse on ja rypee. Se on vasuri-ideologiaa.

  • Anonyymi

   Tätä samaa kiinalaistrollia on jaettu sinne ja tänne. Ei oikein vakuuta nämä argumentit. Akkutehtaiden yrityksessä saada tuhota Suomen meriluontoa on kyse niin törkeästä asiasta, että sen vastustaminen tulisi olla ilmiselvää, olipa aatteen väri mikä hyvänsä tai oll olematta. Kyse on oman alueen suojelusta ja myös tulevaisuuden, täällä maailmassa kun on lapsiakin, jolle pitäisi jättää jotakin muutakin kuin vain jätteet.

  • Anonyymi

   Taitaa olla Haminan ja Kotkan kaupunginhallinto viherpunikkien? Ja ajavat akkutehtaita ympäristöä säästämättä.

  • Anonyymi

   Rahaa tulee kelalta kun vaan makoilee kotona niin mitä väliä jollekin kommarille on siitä tuleeko tänne työpaikkoja vai ei.

  • Anonyymi

   On kyl iso red flag koko akkutehdas. Ympäristö ja mielet myrkyttyy ja ei pysyisi pystyssä ilman halpatyövoimaa kuten lelulumpputehdaskaan ei pysy.

   Veikkaan että sieltä akkupaskasta sen max 10 €/h varmaan maksais mikä on paikallisesti maksimipalkkataso. Propagandalla, stahanovilaisella työn sankari mallilla ja nykyisten päällikköiden aikansa eläneillä uranousutarinoilla sitte yritetään pitää koukussa.

   Pitäisi varmast käydä duunarin hakemassa tulonsiirtoina tukia luukulta kun pieni palkka ei mihinkään riitä. Se siitä ostovoima ja alueenelinvoima -teoriasta. Eri hommahan se oli niillä Sunilan höttö-palkoilla tuhlailla menemään ja veroja kerryttää.

  • Anonyymi

   200 maanpetturia vastustivat tehdasta,kuula kalloon näille punikkien jälkeläisille.

  • Anonyymi

   Kotkan akkutehdas on valitettavasti kovin kuolleena syntynyt ajatus.
   Jos akkutehdas rakennetaan jonnekin, sen kannattavuus lasketaan tarkasti huomioiden investoinnin ja tuotannon keskeiset kustannustekijät ja työvoimakysymykset. Myös ympäristökysymykset ovat isossa roolissa, mikäli tuotanto on ympäristöä kuormittavaa. Tyypillisesti tutkitaan useita vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja ja valitettavasti Kotkaa ei pidetä kovin houkuttelevana kohteena.
   Parasta varautua jälleen pettymykseen.

  • Anonyymi

   Mäki on niiku kritisoinut näit Kotkan puulaakeja et siirtäisvät ahneet kapitalistit ja kitupiikit ne ränsistyvät tehtaassa sinne kiinaan tai jonnekkin. Nimittäin on niin huonoa tuo koronan torjuminen, työilmapiirin ja -olojen vaaliminen sun muut miljoonat epäkohdat mitä joutunut valitettavasti näkemään ja omaa terveyttä uhraamaan sen 11 €/h palkan takia.

   Onneksi murretun mieleni kanssa pääsin pakoon ja määräaikainen loppui. Joku laiska toimistoihminen ei osaa edes jotain osoitetta klikata rahtikirjaan oikein vaan puolalaiset, venäläiset ja virolaiset rekkakuskit tulee keskellä pahinta koronaa suoraan tehtaalle sisään kun laiskat tupakoitsijat jättää kaikki ovat auki kuin h***an per**. Työnjohtoa ei kiinnosta eikä tee asialle mitään. Ihan hullua touhua ja elettiin aikaa ettei edes koko rokotetta oltu keksitty. Huh huh äkkiä hikipajat pois tai työsuojavaltuutettu oikeasti puuttumaan asioihin! Hieno kansainvälinen ura ja hieno sveitsiläinen firma joo joo. Kauhee propaganda ja hunajapuheet mut ihan kyykyttävä paska. Ei ikinä enää toiste! Mielummin sahaa vaikka jalkansa tai jotain.

  • Anonyymi

   Maanpetturi on sellainen, joka myy maansa ja merensä pilattavaksi, olkoonpa sitten herra tai narri. Maapallon luonto kärsii, ihminen haluaa silti lisää kärsimystä ja nimittää sitä kehitykseksi. Kukin voi uskoa sitä mitä haluaa uskoa, mutta todellisuus on todellisuutta. Ahneus ja tyhmyys on ihmiskunnan valtavirtaa, siinä liejussa on mukava löllöttää mukana, vai kuinka?

  • Anonyymi

   Itelki niiku terveys män Sulzerilla ja nää haluis holtittomasti eurot silmis lisää tehtaita perustaa mut oisittepa nähneet millasta oli koronanhoito edellä mainitussa! Huh Huh kiitän Jeesusta että edes elossa kun ei ole rokotetta ja venäläistä puolalaista virolaista kuskii ravaa ikkunasta ja ovesta tehtaassa! Noh, miten? Miten ne pääsi sisään? HÄH? Noh, tupakoitsijat jätti ovet auki ja silleen jumitti ne ettei ne mee lukkoon ja ne rynni niistä sisään kuin niille maksettais bonusta positiivisista tartunnoista! Noh, miksei kukaan puuttunut tähän ja miksi ne ylipäätänsä tuli sinne koppiin? Noh, väärin ohjattuina? Täh, väärinohjattuina? Niih, ku joku laiska toimistoihminen ei jaksanut sitä osoitetta laittaa rahtikirjaan oikein niin ne tuli väärästä paikaan noutaa! Ja johto ei puuttunut tähän sitten vain? Noh, ei oikeestaan yhtään, "Ohjatkaa ne sinne oikeeseen, ei muuta" että olipa hienoa.

   Sitte se yks kuski oikein hakkas koko hallin oven pleksilasin nyrkillä halkeamille raivopäissään. Mä kelasin et syrjittynä 11 €/h työntekijänä ja insinöörin paperit taskussa mä en mee tonne purkaa mitää et menköö joku muu. Tää lafka ei oo sen arvonen et mä saan viel turpaa tääl ja joku huomenta-mies huutelee krapuloissaan vielä joka päivä mulle eikä johto puutu siihenkään. Ihan ihme touhuu!

  • Anonyymi

   Ai, kun selviää firman toinen osapuoli Kiinalaisten lisäksi. Ei kiitos!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   5210
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   27
   1544
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   104
   1422
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1358
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   78
   1204
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   59
   942
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   128
   922
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   53
   890
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   215
   796
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   717
  Aihe