Akkutehdas

Anonyymi-ap

Eikö näitä kehitystä vastustavia viherkommunisteja saada kuriin jotka vastustavat alueella kipeästi tarvittavia työpaikkoja ja kehitystä. Vai onko kyseessä patalaiskat sossun elätit,jotka pelkää joutvansa töihin.

12

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vihervasureiden pääideologia on vastustaa kaikkea kehitystä.
      Ei se ole tärkeää että itselle tulisi nousua samalla tasolle kuin muilla, vaan
      muut paremmassa asemassa olevat pitää saada nopeasti vedetyksi
      siihen samaan lokaan missä itse on ja rypee. Se on vasuri-ideologiaa.

    • Anonyymi

      Tätä samaa kiinalaistrollia on jaettu sinne ja tänne. Ei oikein vakuuta nämä argumentit. Akkutehtaiden yrityksessä saada tuhota Suomen meriluontoa on kyse niin törkeästä asiasta, että sen vastustaminen tulisi olla ilmiselvää, olipa aatteen väri mikä hyvänsä tai oll olematta. Kyse on oman alueen suojelusta ja myös tulevaisuuden, täällä maailmassa kun on lapsiakin, jolle pitäisi jättää jotakin muutakin kuin vain jätteet.

    • Anonyymi

      Taitaa olla Haminan ja Kotkan kaupunginhallinto viherpunikkien? Ja ajavat akkutehtaita ympäristöä säästämättä.

    • Anonyymi

      Rahaa tulee kelalta kun vaan makoilee kotona niin mitä väliä jollekin kommarille on siitä tuleeko tänne työpaikkoja vai ei.

    • Anonyymi

      On kyl iso red flag koko akkutehdas. Ympäristö ja mielet myrkyttyy ja ei pysyisi pystyssä ilman halpatyövoimaa kuten lelulumpputehdaskaan ei pysy.

      Veikkaan että sieltä akkupaskasta sen max 10 €/h varmaan maksais mikä on paikallisesti maksimipalkkataso. Propagandalla, stahanovilaisella työn sankari mallilla ja nykyisten päällikköiden aikansa eläneillä uranousutarinoilla sitte yritetään pitää koukussa.

      Pitäisi varmast käydä duunarin hakemassa tulonsiirtoina tukia luukulta kun pieni palkka ei mihinkään riitä. Se siitä ostovoima ja alueenelinvoima -teoriasta. Eri hommahan se oli niillä Sunilan höttö-palkoilla tuhlailla menemään ja veroja kerryttää.

    • Anonyymi

      200 maanpetturia vastustivat tehdasta,kuula kalloon näille punikkien jälkeläisille.

    • Anonyymi

      Kotkan akkutehdas on valitettavasti kovin kuolleena syntynyt ajatus.
      Jos akkutehdas rakennetaan jonnekin, sen kannattavuus lasketaan tarkasti huomioiden investoinnin ja tuotannon keskeiset kustannustekijät ja työvoimakysymykset. Myös ympäristökysymykset ovat isossa roolissa, mikäli tuotanto on ympäristöä kuormittavaa. Tyypillisesti tutkitaan useita vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja ja valitettavasti Kotkaa ei pidetä kovin houkuttelevana kohteena.
      Parasta varautua jälleen pettymykseen.

    • Anonyymi

      Mäki on niiku kritisoinut näit Kotkan puulaakeja et siirtäisvät ahneet kapitalistit ja kitupiikit ne ränsistyvät tehtaassa sinne kiinaan tai jonnekkin. Nimittäin on niin huonoa tuo koronan torjuminen, työilmapiirin ja -olojen vaaliminen sun muut miljoonat epäkohdat mitä joutunut valitettavasti näkemään ja omaa terveyttä uhraamaan sen 11 €/h palkan takia.

      Onneksi murretun mieleni kanssa pääsin pakoon ja määräaikainen loppui. Joku laiska toimistoihminen ei osaa edes jotain osoitetta klikata rahtikirjaan oikein vaan puolalaiset, venäläiset ja virolaiset rekkakuskit tulee keskellä pahinta koronaa suoraan tehtaalle sisään kun laiskat tupakoitsijat jättää kaikki ovat auki kuin h***an per**. Työnjohtoa ei kiinnosta eikä tee asialle mitään. Ihan hullua touhua ja elettiin aikaa ettei edes koko rokotetta oltu keksitty. Huh huh äkkiä hikipajat pois tai työsuojavaltuutettu oikeasti puuttumaan asioihin! Hieno kansainvälinen ura ja hieno sveitsiläinen firma joo joo. Kauhee propaganda ja hunajapuheet mut ihan kyykyttävä paska. Ei ikinä enää toiste! Mielummin sahaa vaikka jalkansa tai jotain.

    • Anonyymi

      Maanpetturi on sellainen, joka myy maansa ja merensä pilattavaksi, olkoonpa sitten herra tai narri. Maapallon luonto kärsii, ihminen haluaa silti lisää kärsimystä ja nimittää sitä kehitykseksi. Kukin voi uskoa sitä mitä haluaa uskoa, mutta todellisuus on todellisuutta. Ahneus ja tyhmyys on ihmiskunnan valtavirtaa, siinä liejussa on mukava löllöttää mukana, vai kuinka?

    • Anonyymi

      Itelki niiku terveys män Sulzerilla ja nää haluis holtittomasti eurot silmis lisää tehtaita perustaa mut oisittepa nähneet millasta oli koronanhoito edellä mainitussa! Huh Huh kiitän Jeesusta että edes elossa kun ei ole rokotetta ja venäläistä puolalaista virolaista kuskii ravaa ikkunasta ja ovesta tehtaassa! Noh, miten? Miten ne pääsi sisään? HÄH? Noh, tupakoitsijat jätti ovet auki ja silleen jumitti ne ettei ne mee lukkoon ja ne rynni niistä sisään kuin niille maksettais bonusta positiivisista tartunnoista! Noh, miksei kukaan puuttunut tähän ja miksi ne ylipäätänsä tuli sinne koppiin? Noh, väärin ohjattuina? Täh, väärinohjattuina? Niih, ku joku laiska toimistoihminen ei jaksanut sitä osoitetta laittaa rahtikirjaan oikein niin ne tuli väärästä paikaan noutaa! Ja johto ei puuttunut tähän sitten vain? Noh, ei oikeestaan yhtään, "Ohjatkaa ne sinne oikeeseen, ei muuta" että olipa hienoa.

      Sitte se yks kuski oikein hakkas koko hallin oven pleksilasin nyrkillä halkeamille raivopäissään. Mä kelasin et syrjittynä 11 €/h työntekijänä ja insinöörin paperit taskussa mä en mee tonne purkaa mitää et menköö joku muu. Tää lafka ei oo sen arvonen et mä saan viel turpaa tääl ja joku huomenta-mies huutelee krapuloissaan vielä joka päivä mulle eikä johto puutu siihenkään. Ihan ihme touhuu!

    • Anonyymi

      Ai, kun selviää firman toinen osapuoli Kiinalaisten lisäksi. Ei kiitos!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      140
      8583
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1413
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      60
      1189
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1185
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1067
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      139
      1020
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      795
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      788
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      771
    10. 42
      706
    Aihe