Poliisiviranomaisen - alimman tason lainkäyttäjän - valvonta

Anonyymi-ap

Eduskunnan oikeusasiamiehen kanslia ja oikeuskanslerinvirasto ohjaavat ratkaisukäytännöillään monilta osin sekä suoraan että epäsuorasti syyttäjäviranomaisen tai sisäministeriön välityksellä poliisiviranomaisen menettelyä.

Ottaen huomioon, että virkarikosten arvioinnissa tulisi noudattaa samoja periaatteita kuin vastaavassa yleisten rikosten arvioinnissa; niiltä osin kun virkamiehelle mahdollistetaan tavalla taikka toisella seuraukseton lainrikkomisoikeus eli annetaan rikoksentoteutusvaltuutus, kyse on rakenteellisesta korruptiosta.

20

742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vallan väärinkäyttöön liittyy usein myös korruptiota. Korruptioon kuuluu olennaisesti puuttumattomuus ja seuraamuksettomuus. Julkisia tietoja salataan, kieltäydytään eturistiriitojen arvioinnista ja valvonnasta.

      Viranomaisten kaiken toiminnan tulee perustua lakiin ja myös käytäntöjen tulee olla selkeitä, läpinäkyviä ja ennakoitavia. Tarkoitussidonnaisuuden periaatteen mukaan viranomainen voi käyttää toimivaltaa vain siihen tarkoitukseen, johon se on lain mukaan määritelty tai tarkoitettu käytettäväksi. Viranomainen ei saa ryhtyä edistämään muita tarkoitusperiä kuin niitä, jotka kuuluvat sen tehtäväpiiriin ja sisältyvät tapaukseen sovellettavan lain tavoitteisiin. Virkamies on kansan palvelija mutta tuo palvelusväki käyttäytyy usein todella röyhkeästi, sellaista ei tarvitse sietää eikä kenenkään pidä tanssia virkanilkkien pillin mukaan.

      https://onnellinen-maa.webnode.fi/kuppi-nurin/

      • Anonyymi

        Ottakaa nyt ihan aluksi huomioon, että poliisin sairas rikollisuus on kaikkialla syvällä.

        Eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastajana toimii mm. entinen rikoskomisario Peter Fagerholm Porvoon poliisilaitokselta. On lakaissut monesti menestyksellä entisten kollegoiden rikoksia pois ettei asia ole menneyt eteenpäin edes oikeusasiamiehille, kun tarkastaja aluksi pääsee peukaloimaan.

        Tämä rikollisjärjestö tekee sellasia rikoksia laidasta laitaan, että jokainen tähän rikollisuuteen osallistuva kuuluisi aina automaattisesti teloittaa kansalaistorilla kun nimi on selvillä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottakaa nyt ihan aluksi huomioon, että poliisin sairas rikollisuus on kaikkialla syvällä.

        Eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastajana toimii mm. entinen rikoskomisario Peter Fagerholm Porvoon poliisilaitokselta. On lakaissut monesti menestyksellä entisten kollegoiden rikoksia pois ettei asia ole menneyt eteenpäin edes oikeusasiamiehille, kun tarkastaja aluksi pääsee peukaloimaan.

        Tämä rikollisjärjestö tekee sellasia rikoksia laidasta laitaan, että jokainen tähän rikollisuuteen osallistuva kuuluisi aina automaattisesti teloittaa kansalaistorilla kun nimi on selvillä!

        Otamme myös huomioon että sillä kansalaistorilla päsmäröi he joiden mielestä pääministeriä voi solvata selkärangattomaksi. Ja sille kansalaistorille ei voi mitään. Ja kerran sanottu pysyy mielessä - kuinka kauan?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viranomaismafian jäseniä kannattaa aina suoraan murhata. Se on ainoa toimiva lääke tällaisiin täydellisiin rikollisjärjestöihin

    • Anonyymi

      Monet ellei jopa suurin osa eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa ja oikeuskanslerinvirastossa esittelijöinä ja ratkaisijoina toimivista ovat aiemmin toimineet poliisi- tai syyttäjäviranomaisen palveluksessa.

      Luonnollinen reaktio on intuitiivisesti se, että mikäli johonkin yhteisöön tai henkilöön on suhde, on tämä sitä tärkeämpi, mitä läheisempi tuo suhde on.

      Kun huomioidaan vielä se, että tavallisten kansalaisten vireille saattamissa kanteluasioissa niin oikeusasiamiehen kuin oikeuskanslerin tai näiden apulaisten käyttämää valtaa, ei käytännössä kontrolloida mitenkään; mahdollisuus vallan väärinkäyttöön etenkin poliisi- ja syyttäjäviranomaisessa toimivien virkamiesten hyväksi loukaten samalla uhriensa oikeuksia, on niin ilmeinen asia, ettei se kaipaa enempää selitystä.

      • Anonyymi

        Se, että ”Monet ellei jopa suurin osa eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa ja oikeuskanslerinvirastossa esittelijöinä ja ratkaisijoina toimivista ovat aiemmin toimineet poliisi- tai syyttäjäviranomaisen palveluksessa.” ilmentää osaltaan kontrolloimattoman julkisen vallan tavoittelua ja keskittämistä.


    • Anonyymi

      Sen sijaan, että ylimmät laillisuudenvalvojat käsittelisivät itse asiaa – virkamiehen tekemää rikosta ja virkamiehen rikoksellaan itselleen tai toiselle hankkimaa hyötyä ja uhrille aiheutettua haittaa tai vahinkoa, huomio käännetään pääsääntöisesti siihen, miten rikokseen syyllistyneen virkamiehen rikosseuraamukset voidaan estää.

      • Anonyymi

        Hyvä huomio.


      • Anonyymi

        Hyvä huomio.


    • Anonyymi

      KYTTIEN KESKINÄINEN VALVONTA TEOISTAAN NS SISÄINEN TUTKINTA ON HÖPÖ HÖPÖÄ JA PUOLUEELLINEN KORRUPTOITUNUT ELI KAVERIA EI JÄTETÄ. MITÄ SUURIMMASSA MÄÄRIN VIRKAASEMAN VÄÄRINKÄYTTÖÄ ON KYTÄN LOMALLA VAPAALLA OLLESSAAN PUUTTUMINEN KYTÄN OIKEUKSILLA SAA KÄYTTÄÄ VOIMA KEINOJA OTTEITA. MUTTA KYTTÄ ON KYTTÄ MAINOKSIA LIIMATESSAAN MAINOS TAULUIHIN.

      • Anonyymi

        Satuitko katsomaan tänään "Karpolla on asiaa? Vain rehellinen vastaus, se riittää...😎


    • Anonyymi

      Maailman Onnellisin maa ja sen onnettomat virkamiehet
      Sivua päivitetty 26.7.2023
      Lisätty kohta
      62. Asiakirjapyyntö ja vahingonkorvausvaatimus 230726
      https://onnellinen-maa.webnode.fi/tilanne/

    • Anonyymi

      Kun toinen virkamies voi rikoksella sekä suoraan että epäsuorasti estää toisen rikokseen syyllistyneen virkamiehen rikosseuraamukset, voidaan perustellusti kysyä, mitä ja keitä varten oikeusasiamies ja oikeuskansleri ovat instituutioina olemassa?

      • Anonyymi

        Toistuvasti on annettu näyttö siitä, että muita yhdenvertaisempia ovat virkamiehet ja toisaalta siitä, että näiden rikosten uhrit ovat lainsuojattomia, kertoo osaltaan oikein hyvin, mitä ja keitä varten oikeusasiamies ja oikeuskansleri instituutioina ovat olemassa.


      • Anonyymi

        Viranomaismafia. Yksinkertaisesti siksi.


    • Anonyymi

      Mitä voi oikeesti odottaa, kun katsoo millanen joukko täydellisiä idiootteja vuosi toisen jälkeen poliitikkoina päättää tällaisen rikollisjärjestön asioista mitä poliisiorganisaatio Suomessa on!

      Parhaat kostot näille viranomaismafioille hoituu samanlailla miten muissakin maissa ympäri maailmaa. Autoilla vaan väkijoukkoihin, pommituksia sinne tänne kauppakeskuksista poliisilaitoksiin. Menee oppi perille ennemmin tai myöhemmin seuraamuksista mitä on aiheutettu maahan!

    • Anonyymi

      Kun käsitellään ilmiöitä ja etenkin sellaisia, jotka liittyvät valtion koneiston virkamiehille antamaan syytesuojaan, joka samalla syrjii virkamiesten rikosten uhreja; nousevat luonnollisesti pintaan aivan primitiivisetkin asenteet, joille yhteisö vielä tiettyinä aikoina saattaa antaa siunauksensa.

      Lukijan on hyvä pitää mielessä, ettei mikään oikeuta tulkitsemaan tätä kommenttia siten, että sen kirjoittaja olisi ottanut kantaa väkivallantekojen puolesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe