Juna unessa, vaunu irrotettiin, tavarat jäi junaan jne

Anonyymi-ap

Eli olin ystävieni kanssa jossakin sitä en muista missä reissussa oltiin. Muistan että minulla oli muutama kassi ja juuri kun juna pysähtyi Helsingin asemalle aloin siinä äkkiä pakkaamaan tavaroita toisella tavalla. Minulla oli jääkaappi tavaraa joten laitoin ne kylmälaukkuun. No juna kuitenkin lähti liikkeelle ja jäin sitten sinne junaan. No jossain vaiheessa tämä vaunu irrotettiin missä olin. Ja jäin jonnekkin asemalle yksin siinä vaunussa. Mulla oli huoli niistä matkatavaroista kun ne oli kuitenkin jatkaneet matkaa siinä junassa että miten ne saisin takaisin. Kaveri soitti mulle että ne jatkaa matkaa Tampereelle kun mulla varmaan menee tosi kauan aikaa et pääsen takasin Helsinkiin. No menin sitten ja kävelin jollekkin lähijuna pysäkille yritin soittaa siskolleni että tulis hakemaan mut. Mutta no eihän sitä numeroa ikinä löydä siitä luurista kun sattuu olemaan unessa. Tai no itse en koskaan pysty itse soittamaan unessa. No sitten lopulta päädyin Turkuun. Jossa olinkin jäänyt junasta jossain terveysasemalla jossa näin äitini. Hän oli lääkärissä ja kyselin siitä sitten jotakin mitä kuuluu. Uni loppui siihen enkä ikinä päässyt määränpäähän. Lisäksi unessa oli palapeli jonka ehdin tekemään siihen saakka että keskusta ei ollut valmis. Koin kuitenkin sen tekemisen varsin helpoksi yksi pala siitä oli tippunut maahan mutta sen sitten nostin takaisin.

Eli mitä tämmönen uni mahtaa meinata? Eilen pohdin paljon elämän tarkoitusta ja sitä miksi asiat menneet silleen kun menneet. Oon aika yksin tässä maailmassa.

2

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juna kulkee raiteilla kohti määränpäätä. Sulla se taitaa unen mukaan olla aika hukassa? Ihmisiä siellä kuitenkin vilisee, eli jotain arkipäivän kontakteja pitäisi olla. Kun numeroa ei löytynyt siskolle, niin se voi merkitä ettei teillä nyt joku siinä yhteydessä toimi. Äitisi ole terveysasemalla, voi liittyä että tämäkin suhde tarvii jotain tervettä lähestymistapaa tai parantamista.
      Tavarat on asenteita, tai malleja tms. jotain millä selviydymme elämämme matkalla. Sulla ne on pakkasessa eli säilöttynä jonnekin ja menivät vielä eri suuntaan. Onko tässä jotain mitä pitäisi enemmän reflektoida? Onko ne mallit ja asenteet sellaisia että ne pitää olla mukana vai ovatko ne vahingollisia vai pitääkö ne ottaa sieltä pakkasesta peräti käyttöön?
      Lopuksi vielä tuo palapeli, se vaatii keskittymistä ja rauhoittumista ja suunnittelua. Ja tosiaan se on palapeli, asioita pitää yhdistää jotta saa kokonaiskuvan jostain tilanteesta. Se voi merkitä myös loogista ajattelua jossain ongelmassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1976
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1652
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      85
      1335
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1324
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      132
      1160
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1122
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      851
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      783
    Aihe