Ihanoitteellinen seksi

Anonyymi-ap

On olemassa seksuaalisia erityissuuntauksia, mutta on runsaasti myös henkilöitä, joilla mitään suuntauksia ei ole. Pyrkimättä moittimaan mitään suuntausta, olen novelleissani pyrkinyt propagoimaan herttaisen, tavallisen ja rauhallinen seksin puolesta.

Muutamia seikkoja, jotka johtavat aivan suloiseen seksiin:

1) Molemmat pyrkivät oma-aloitteisesti ja omasta halustaan tuottamaan seksillä hyvää oloa toisilleen.

2) Kaupankäynti seksillä epäonnistuu, koska ihmisen luonne on sellainen, että tuntee saavansa vähemmän.

3) Vaihtelu, joka taannoin oli ns. asiantuntijoidenkin suuresti suosima, on virvatulien ajamista. Ei kukaan koskaan pysty jatkuvasti keksimään uutta ja outoa.

4) Jo vähäinenkin mustasukkaisuus tuhoaa seksiä tehokkaasti. Toisiaan syvästi rakastavat puolisot ymmärtävät, että toinen on joskus yhdynnässä ja herttailussa muunkin kanssa. Jotta tällainen toimii, on yleensä noudatettava tiukkaa tasapuolisuutta.

5) Jos ihmisen moniavioista taustaa ei ota huomioon, vallitsee ikuinen puute ja kurjuus. Toisaalta aika ei riitä hyvin moniavioiseen seksiin. Paras varmaan lienee, että olisi herttainen toinen pari, jonka vastakkaista sukupuolta voisi tavattaessa sekä helliä että yhtyä hänen kanssaan, mutta sellaista paria ei yleensä löydy, koska jo yhdenkin parin keskinäiset riidat johtavat usein eroon.

Kun toista paria ei yleensä ole, se lienee korvattavissa hiukan useammalla yhdynnällä sivusuhteessa.

6. Ylimitoitetut odotukset puolison suhteen aiheuttavat pettymystä, ja pettymykset riitoja.

7. Luonteva tie luontevaan seksiin on paluu menneeseen eli alastomuuteen. Mutta se johtaa luontevaan seksiin vain silloin, kun ollaan ehdottoman rehellisiä. Ei valehdella, niin kuin nudismissa eli naturismissa, että siinä ei ole mitään seksuaalista, vaan myönnetään, että alastomuuteen hakeudutaan ennen kaikkea kiihottumaan.

On kyettävä myöntämään, että naisten ensisijainen tarve on olla ihailtuna, ja miesten ihailla, ja molempien kiihottua, koska kiihotustila on enemmän kuin miellyttävä. Naisten ei ole syytä tehdä pilaa miesten keulimisesta, koska tytöt tuntevat samanlaisen miellyttävän olon vitussaan, mutta se ei näy.

8. Useimmat eivät tarvitse herttaiseen seksiin väkivaltaa, piiskaamista eivätkä sitomista. Jos tällaista tarvitsee, on syytä olla erityisen tarkka, ettei painosta toista sellaiseen, mitä hän ei halua.

Kaikkein ihaninta on kun tuntee niin sulautuvansa toiseen, että oma minuus täydelleen katoaa ja tuntee olevansa yhtä toisen kanssa, ja lopulta tuntuu, että sulautuu puhtaaseen kauneuteen.

9. Yhä useampi on kokonaan vieraantunut ns. seksuaalimoraalista. Anoa, mitä on jäljellä, on vain halu tuottaa toiselle iloa.

6

1074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjota novelli aiheesta: "kuinka päätin kuohia itseni"

      • Anonyymi

        Kyllä spede aina jotain keksii buaahaa


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­N­­y­m­­­f­o­­­m­­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17919167J

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Olisi mukava lukea ihan tavallisesta avioparista eroottista tarinaa, mutta kovin usein mukana on pettämistä, irtosuhdetta, humalaa jne.

      Vaikka osa tarinasta olisikin muita, niin itse seksuaaliset teot olisi sen avioparin kesken.

      Voi olla että aviopari ajautuisi tahtomattaan todistamaan ryhmäseksiä ties mitä, mutta tarinassa itse akti olisi avioparin kesken.

      • Anonyymi

        Alkoholin nauttimista en novelleissani lainkaan suosi. Vaikka se poistaakin estoja ja siten edistää seksiin rohkenemista, se myös saa ihmisen sameaksi. Jo tapahtumahetkellä tuntemus on samea, ja muistikuva vielä sameampi.

        Suurin nautinnonkokemus on mahdollinen aivot aivan kirkkaina, ja se tuo myös kirkkaat muistot, joita on ihanaa pyöritellä.

        Ihmisapinoita ovat orangit, gorillat, simpanssit, bonobot ja ihminen. Millään näistä ei ole havaittu suurempaa halua yksiavioisuuteen kuin moniavioisuuteen, ei uroilla eikä naarailla. Yksiavioinen halu on niin harvinainen, ettei vastaavia seksinovellejakaan ole, lukuun ottamatta kioskikirjallisuuden romanttisia lukemistoja.

        Sen sijaan, koska kulttuuri on tuonut yksiavioisen ihanteen, useimmat potevat jatkuvaa syyllisyyttä, geneettisen puolen synnyttämistä ajatuksistaan. Syyllisyys laukeaa vain sillä, että saa vapaasti ajatella, mitä mieleen tulee.

        Lukemisen ohella on myös toinen tie, jota suloisen vaimoni kanssa olemme harrastaneet. Hyväilemme toisen orgasmiin siten, että saa ajatella ääneen mitä irstaimpia toimia kenen tahansa seksikumppanin kanssa.

        Kaiken seksin välttämätön ehto, condicio sine qua non, on herttaisuus. Haluaa antaa toiselle sitä, mistä hän eniten nauttii. Toivottavasti löydät kioskien romanttisista kertomuksista juuri sinulle mieleisiäsi.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe