"Älä laske sissään, huusin"

Anonyymi-ap

Kerrostalossamme oli parhaillaan putkiremppa ja vedet olivat katkaistu, enkä siksi päässyt huuhtelemaan spermoja pillustani.
Saman rapun ylimmänkerroksen isokaluinen mies oli juuri naimassa mua ja vannoitin ennen naintia ettei sitten laske lastiaan sisääni.
Mutta tunsin kuitenkin kuinka kuumaa spermaa laskettiin pilluni perukoille ja mieheni tulee vartin päästä töistä kotiin ja haluaa heti tietysti naida. Kato nyt, mitä teit, pilluni on aivan täynnä spermaasi ja mieheni haistaa heti sen tuoksun nuollessaan ennen naimista aina pilluni kuumaksi - huusin.
Mies lähti nopeasti kotiinsa ja melkein samalla ovenavauksella aviomieheni tuli kotiin viikon työmatkalta ja pussit täynnä heti hyppämässä pukille. Pyyhin isoimmat spermat paperilla ja pikkusen hajuvettäkin roiskautin navalleni. Sain juuri puhtaat pikkuhousut puettua kunnes mieheni heti ne riisui kiimoissansa ja aukaisi reiteni syöksyen nolemaan juuri käytettyä pilluani.
Mieheni katseli ihmetellen kun häpyhuuleni vielä hohkasivat tummanpunaisina edellisestä nainnista, mutta onnekseni tokaisi vain että olinko olinko sormettanut pimppiäni odottaessani hänen kulliansa. Availi pilluani ja tosissaan pelkäsin että sietä valahtaa vieläkin edelliset spermat ulos ja taisi hieman tullakki, mutta ei hämärässä sitä nähnyt. Peloissani pyysin että haluaisin ottaa hänen kullinsa suukkuun ja sekös tepsi, heti oli sitä työntämässä, imin kovaa, mutta sitten mieheni keksikun 69 asennon ja kääntyi himokkaana pilluani nuolemaan. Kääntyessäni koitin huomamatta pyyhkiä lakanaan pilluani ja näin sain enimmät spermat pyyhittyä.
Lutkutettuaan pilluani tovin sanoi että jotenkin pilluni tuoksuu erilaiselta kun ennen, mutta iski samantien kullinsa sisälleni ja ääneen ihmetteli pilluni olevan erittäin märkä kiimasta. Jospa olisi tiennyt, että sitä liukastytti aivan muu aine kuin kiimani ja eikä mennyt montaakaan hetkeä kun jo alkoi laskemaan spermaansa edellisten päälle.
Kiitti vielä illalla, että olin kerranki ollut hemmetin märkä ja kiimainen ja halusi ottaa uusinnan ennen nukahtamista.

8

10363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan parasta ja todella kiihottavaa olla se toinen mies, joka laskee siemenet sen varatun naisen sisälle. Itse kiihotun siitä todella paljon. Saada vaikka viesti, että istun tässä mieheni kanssa keittiön pöydän ääressä kahvittelemassa, ja sinun spermasi valuvat pitkin pikkuhousuja. Varatuille naisille aina siemenet sisään ja syvälle. Todella ihanaa ja kiihottavaa.

    • Anonyymi

      Jos suikkii otti aviomies, kyllä sen oisi pitänyt jo pillunn
      tuoksusta tuntea että justiinsa on ruiskittu sisälle?

    • Anonyymi

      Miksei voi antaa vaimolle ihan lupa käydä ottamassa vierasta miestä.
      Nainen tarvii hormooni hoitoa.
      Tiedän omasta vaimosta, ei tarvi pettää.
      Kertoo aina ennen ja jälkeen seikkailusta.
      On jopa soittanut ennen että mitä mieltä on,on sen verran komea mies pyrkimässä jalkojen väliin.

    • Anonyymi

      Eksä teki saman. Toinen mies oli laskenut lastinsa sisään vähän ennenkuin tulin kotiin. Tyttöystävä ei antanut nuolla vaikka olisin halunnut. Kokeilin sormilla liukasta vittua ja huomasin heti mitä tahmeaa siellä oli. Rupesin kiihottuneena työntämään kaluani sisään ja tyttöystävä pyysi laittamaan kondomin. Muuta ehkäisyä ei ollut. Totesin etten aio sitä laittaa jos muillekin annetaan paljaalla. Meillä oli todella kiimainen pano.

      • Anonyymi

        Ihan sama tilanne meillä. Vieraan lähdettyä vaimo antoi paljaalla koska niin oli vieraallekkin antanut. Oli mahtava pano mutta yhteen kertaan se paljaalla jäi silloin. Iso riski, lyhyt ilo.


    Ketjusta on poistettu 81 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe