Mistä noin viisaita otuksia löytyy?

Anonyymi-ap

Kun nämä Soliferpäivätkin loppui niin täytyy todeta yhden saarnamiehen toteama että on se ihmisen luoja ollut mahottoman viisas kun on älynnyt keksiä ihmiselle korvat ja nenän. Ilman niitä huononäköiset olis paljon huonommassa asemassa kun silmälaseille ei olisi paikkaa ollenkaan.

7

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotkut puhuu välillä typeryyksiä.

      Mutta miksi teit tämmösen aloituksen UFO palstalle?

    • Anonyymi

      Kun selitykseksi kaikkeen keksitään aina se sama asia, niin tutkimusta ei tarvitse tehdä laisinkaan vaan on uskottava vaan koska muuten olet huono uskovainen.

      • Anonyymi

        On myös yksi vakioselitys kaikkeen selittämättömään: "Tutkimattomat ovat Herran tiet"
        Sen voi aina heittää kommentiksi, tapahtuisi sitten jotakin järkyttävän pahaa tai hyvää, tai siihenkin kun ei tapahdu mitään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H.P. Lovecraftin juttuja voi katsoa, mutta monissa niistä on kummallisia ötököitä aina, joista en pidä kovin paljoa tieteisjutuissa, enemmänkin pidän sellaisista missä on teknisiä juttuja kuten robotteja.

      • Ihminen on tavallaan huippukehittynyt biomekaaninen robotti.

        Meissä on miljoonia antureita eri tarkoituksiin, reseptoreita ja tuhansien kilometrien edestä hermoverkkoja, miljardeja bakteereja ja viruksia huolehtimassa suolistossa energiantuotannosta ja aineenvaihdunnasta.

        On autonominen ja tahdosta riippuvainen hermosto, vartalon komentokeskus, lukemattomia säätelyjärjestelmiä lämpötilalle, neste- ja ravintotasapainolle, useita eri tehtävistä huolehtivia elimiä, hormonituotantoon erikoistuneita yksiköitä,

        Aistit eri tarkoituksiin, suhteellisen tarkat silmät jotka toimii kuin kameran linssit tarkentaen eri etäisyyksille, kuulo käytännössä tarvittaville taajuuksille, maku ja hajuaisti jotta emme söisi vaarallista tai pilaantunutta ruokaa ja jotta saisimme signaaleja jotka kertoo meille monenlaisia asioita.

        Meissä on myös monenlaisia järjestelmiä ja hälytysjärjestelmiä jotka auttaa meitä selviytymään ja lisääntymään, nerokas DNA joka on saanut jotkut tutkijat uskomaan ettei se ole sattuman tai luonnonvalinnan tuotekehitystä.

        Elimistö osaa korjata jossakin määrin itse itseään taistellen taudinaiheuttajia, haitallisia viruksia ja bakteereja vastaan, on oksennusrefleksiä, kuumetta, yskää jne joiden tehtävä on tapella tauteja vastaan.

        Sitten tämä meidän motoriikka. Meillä on elastinen tuhansiin eri asentoihin kykenevä kroppa ja varsinkin useisiin suuntiin taipuvat ranteet ja näppärät sormet, jotka on auttaneet ihmistä luomakunnan herraksi.

        Ihmisen energiankulutus kilometriä kohti on nisäkkäistä taloudellisimpia. Samalla ravintomäärällä painokiloa kohti ihminen jaksaa pidemmälle kuin hevonen.

        Eläinkunnasta planeetaltamme löytyy lajeja joilla on parempia ominaisuuksia joillakin osa-alueilla, mutta ihminen on kokonaisuutena melkoinen ihme. Ei ole ihan lähivuosina esimerkiksi simpanssit teollistumassa tai älykkääksi havaittu tursas aloittamassa kaivostoimintaa.

        En usko että on koskaan mahdollista rakentaa niin monimutkaista kokonaisuutta kuin ihminen, robottia joka kykenisi samaan kuin ihminen.


    • Anonyymi

      Jos istuu valtaistuimella 14 miljardia vuotta niin luulis jo olevan peräpukamia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      423
      2954
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2276
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      348
      1976
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1893
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1747
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1140
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe