Näin kun naapurin rouvaa vieras mies pani

Anonyymi-ap

Näin tässä joitain aikoja sitten kun naapurimme rouva oli vieraan miehen kanssa naimassa erään metsä tien varrella auton takapenkillä ja näky oli niin kiihoittava että oli piilossa pysyen kaivettava oma kalu esiin ja runkattava.Tilanne on kohdallani siinä määrin hankala että nainen on vaimoni hyvä ystävä ja miehensäkin ihan ok kaveri ja ollaan toisinaan käyty puolin sekä toisin kylässä , mutta nyt on tullut ajatus että olisiko myös minulla mahdollisuus päästä hänen jalkoväliinsä vetoamalla että olen asioista hiljaa jos saan myös tilaisuuden vaiko kertoisinko hänen miehelleen kaiken mitä näin ?

16

7714

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No et ainakaan hänen miehelle kerro. Jos hänen vaimo haluaa nauttia vieraasta niin pidä se oman tietona, toki voit kysyä josko sinäkin saisit nauttia hänen pillusta. Jos ei suostu niin sitten vaan runkkaat ja mietit mitä näit.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä olen , kannattaa vaan yrittää päästä sen pöksyihin tavalla tai toisella ennemmin tai myöhemmin levittää myös sinulle jalkansa.


  • Anonyymi

   Hän on varsin kaunis vaaleahiuksinen nainen ja muutaman viinilasillisen jälkeen on minullekkin flirttaillut aika julkeastikkin ,kalu kyllä pomsahtaa aina kun näen hänet tai ajattelen näkemääni tuolla metsätiellä,

  • Anonyymi

   Nyt ne lääkkeet, hampipesu ja sitten unten maille

   • Anonyymi

    Joko ne nyt laittaa sut nukkumaan. Missäs laitoksessa mahdat olla.


  • Anonyymi

   Opettele edes kirjoittamaan paremmin suomen kieltä, kirjoitat nyt kun 7 vuotias.
   Kirjoittelet jatkuvasti näitä typeriä fantasioitasi tänne.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ehdottomasti kiristät naista ja kun olet panemassa nautit joka työnnöstä ja vedosta mutta tee tämä sexihetki niin että nainen nauttii ja haluaa uusintaa. Se on ohjeeni.

   • Anonyymi

    Spedellä taas sekottaa buaahaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Spedellä taas sekottaa buaahaa

    Eipä se sun tilannettasi paranna vaikka kuinka kertoisit tilanteestasi. Otahan lääkkeesi.


  • Anonyymi

   Asumme rivarissa viereiseen kämppään muuttu tumma ihoinen fiksu nuori mies. Puhuu hyvin suomea, jutellut aina silloin tällöin, kertoi on lähihoitaja. Ennen juhannusta meidän perhetutun vaimon näin menevän kaverin asuntoon myös hän lähihoitaja. Ihmeteltiin kun klo. likemmä kymmentä, puolen yön aikaan alkoi kuulua naisen voihkintaa myös huonekalun siirtelyä. Vaimon kanssa kuunneltiin mentiin takapihalle selvisi kaveri panee tuttava naista, parvekkeen ovi auki, niinkuin meilläkin kuumuuden takia. Rouva lähti aamulla klo.7 join kahvia takapihalla hän yritti mennä takakautta salaa. Moikkasin häntä ,johon hän toin naapuriin työvuoro listan. Sanoin nuori fiksu tyyppi joka kuntoilee paljon vapaalla. Rouva joo käy salilla ja pyöräilee töihin. Rouvan miehele emme tuulee kertoo asiasta, ilmeisesti hän oli yövuorossa töissä ja miehensä nukkumassa. Pari 45v

   • Anonyymi

    Lisää speden löpinöitä buaahaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lisää speden löpinöitä buaahaa

    No johan taas spedellä on aktiivi vaihe päällä. Ei tuu loppuun sun kommenteista.


  • Anonyymi

   Niin kauan kun minä muistan niin noita salapareja on käynyt syrjäisissä paikoissa lemmiskelemässä , nuorena poikana kotini lähellä oli hyvinkin suosittu paikka jossa lähes joka ilta oli aina joku auto parkissa ikkunat huurussa ja yleensä auton poistuttua maassa oli uusi juuri käytetty kondomi , kun aikansa malttoi odottaa hiukan sivummalla niin aina näki panon livenä ja kun pienellä keski-suomalaisella paikkakunnalla oltiin niin noista autoista jotka sielä kävi saattoi silloin tällöin jonkun tutunkin huomata , ehkä paras ja mieleen painuvin tilanne oli se kun eräänä iltana paikalle tuli auto jossa salaparista nainen oli minulle hyvinkin tuttu oli kylämme parturi jonka luona minäkin kävin hiuksiani leikkautamassa ,tiesin että nainen on iältään hieman yli 30 ja on naimisissa ja kahden lapsen äiti ,miehestä en tiennyt muuta kuin sen että on kylämme pankissa jokin päällikkö ja oli hieman vanhempi kuin tämä parturi .Se mitä näin autossa seuraavan noin kahden tunnin aikana tapahtuvan aiheutti sen että aina siittä lähtien kun kävin hiuksiani leikkauttamassa niin kullini seisoi kivikovana.

   • Anonyymi

    Vastaavan tapauksen koin myös nuorena mutta itse pääsin pariskunnan yllättämään vahingossa kun olin erään vanhan heinäladon lähettyvillä puun taimia istuttamassa , pidin taukoa ja tie joka ladolle vei oli aivan lähellä mutta tien varressa kasvoi tiheää nuorta kuusikkoa joten tiellö kulkijoita en nähnyt mutts kuulin kun auto eteni tiellä hiljaa, jatkoin istuttamista mutta noin viidentoista minuutin päästä olin kuulevinani kiljahduksen jatkoin istuttamista kun taas kuuluin kiljahdus nyt päätin mennä varovasti äänen suuntaan joka tuli kuusikon takana olevan ladon suunnasta ladolle päästyäni en nähnyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa mutta samassa kuulin jälleen kiljahduksen mutta ehkä hieman vaimeampana lähdin kiertämään latoa varovasti ja nurkalle päästyäni olin törmätä henkilöauton etukulmaan , otin askeleita taaksepäin ja taas kuului kiljahdus sekä huohotusta ajattelin että nyt on tilaisuus nähdä jotain sellaista mikä ei ole tarkoitettu kenenkään nähtäväksi , hiivin ladon seinustaa kunnes tulin sen isoille parioville ja toista ovea raottaen livahdin sisäpuolelle aikani silmiäni totuttaessa ladon hämärään huomasin että sillä seinustalla jossa auto oli puuttui seinälaudasta iso pala js seinustalle kun pääsin ja laudan raosta joka oli n 15cm/10cm pääsi näkemään mitä ulkopuolella tapahtui ja näky jonka kohtasin oli nuorelle miehelle todella eroottinen , auto oli ajettu pelkääjän puoli aivan ladon seinään lähes kiinni siten ettei pelkääjän ovi mahtunut aukeamaan , nainen oli kontillaan kasvot ladon seinää kohti ja mies pisteli takaa päin siten että olibitse ulkona ja nainen takapuoli pystyssä edessä kontillaan .Olivat tulleet pika panolle koska vaatteita ei oltu riisuttua kokonaan ja orgasmin saatuaan mies veti housut jalkaan saman tien ja nainen pukeutu myös ripeästi , pariskunnan lähdettyä meni ulos ja huomasin että ladon seinustalla oli runsaasti käytettyjä kondomeja.Oli siis parikunnan vakipaikka tai sitten sielä kövi useampi salapari lemmiskelemässä.


   • Anonyymi

    Eli parturi pani pankinjohtajan kanssa autossa metsätien varressa?


  Ketjusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   272
   5845
  2. Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti.."

   Susanna Laine vetää omalla tyylillään Farmi Suomea. Minkä kouluarvosanan (4-10) antaisit juontohommista? Erinomainen =
   Suomalaiset julkkikset
   19
   2256
  3. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   120
   1863
  4. Li Andersson osoittaa OrpoPurran olevan täysin väärällä linjalla...

   ...hän löysi oikeudenmukaisempia kohteita jopa 4 miljardin edestä helposti jos halua vain on maamme talouden saattamisee
   Maailman menoa
   305
   1380
  5. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   56
   1334
  6. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   97
   1326
  7. Unohtaisin kyllä ja etsisin uutta nainen

   Mutta totuus on vain se, ettei toista sinunkaltaista löydy eikä ole olemassakaan. Tietyt piirteet sinussa on niin uniikk
   Ikävä
   52
   1071
  8. Tiedoksi naiselle

   Olen vanhanaikainen mies, en anna ekoilla treffeillä.
   Ikävä
   70
   941
  9. Iida vainio ja Archie Cruz _ Suomen uudet kuninkaalliset !

   Näyttävä ja upea pari ! Ja kateelliset kiusaa ja solvaa näitä lahjakkaita nuoria.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   929
  10. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   59
   865
  Aihe