Elokuva Sound of Freedom

Anonyymi-ap

Nähdäänkö Suomessa?
Hollywoodin ja median mustamaalama elokuva! tositapahtumiin perustuva!

51

5716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tule. Persut ja Purra estää sen.

      • Anonyymi

        miksi persut estäisi dokumentaarisen elokuvan? joka näyttää maailman raadollisuuden?? moni muu kyllä saattaa haluta ton estää.. viimeiseksi Persut tai Purra!!!!!!!


      • Anonyymi

        Turha syyttää vaan oikeistoa. Vasureissa ja kommareissa on myös yhtä lailla niitä hyväksikäyttäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turha syyttää vaan oikeistoa. Vasureissa ja kommareissa on myös yhtä lailla niitä hyväksikäyttäjiä.

        Nimenomaan tässä elokuvassa on kyse vihervassareiden järjestämästä lasten orja- ja elinkaupasta.


      • Anonyymi

        Ei sulla kovasti kulje, nimenomaan oikeisto ja kristityt ovat lasten orjakauppaa vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan tässä elokuvassa on kyse vihervassareiden järjestämästä lasten orja- ja elinkaupasta.

        Juuri näin.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍒 ­N­­y­m­­­f­­­o­­m­­­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17929453X

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Maailmassa liikaa pervoja.Tärkeä elokuva!

    • Anonyymi

      elokuva ei "näillä näkymin" tule levitykseen ainakaan finnkinoon. näin ilmoitettiin finnkinon asiakaspalvelusta.

      • Anonyymi

        Niinpä tietenkin...🙈🤬


      • Anonyymi

        Taitaa Finnkinon johto olla mukana niissä hommissa ku ei halu näyttää


      • Anonyymi

        Finkinon omistaa amc joiden teattereista on ne videot missä elokuvaa ei voida näyttää


    • Anonyymi

      En usko minäkään sillä tiedän, että Perussuomalaiset ei vastustaisi tuota elokuvaa. Perussuomalaiset haluavat kaikki ongelmat kaikkien nähtäviksi ja avoimiksi.

    • Anonyymi

      Kiristelemättä kenenkään foliohattua, täytyy sanoa että on vallan erikoista kuinka esimerkiksi helsingin sanomat ei ole maininnut kyseistä elokuvaa sanallakaan. Hollywoodia kovasti kuohuttanut raina on pyyhkinyt indiana jonesilla lattioita ja ollut ainakin sosiaalisessa mediassa huomion keskipisteenä. Useat ihmiset ympäri yhdysvaltoja kuvailevat outoja kokemuksiaan yrittäessään käydä katsomassa kyseisen elokuvan; ilmastointi on usein elokuvateatterissa rikki, valoja ei sammuteta elokuvan ajaksi, esitys keskeytetään useita kertoja tai esityksen väitetään olevan nettimyynnissä täynnä vaikka tosiasissa sali on tyhjä. Virrat katkeavat kesken esityksen tai jopa palohälytys laukeaa, mutta innokkaimmat ihmiset katsovat kaikesta tästä huolimatta elokuvan loppuun. Kuulostaa täysin uskomattomalta, niinkuin korkammat voimat haluaisivat että mahdollisimman harva näkisi tämän elokuvan.

      Mikäli kyseessä on jokin seuraavan tason markkinointikikka jonka tarkoitus on vedota foliohattukansaan, hyvä niin mutta myös suomalaisen valtamedian täysi huomion evääminen tältä box office-hitiltä saa karvani kananlihalle. Tulen katsomaan elokuvan heti kun saan siihen mahdollisuuden ja muodostan sitten oman mielipiteeni siitä.

      Pelastakaa lapset

      • Anonyymi

        Tällaiset oudot estelythän saa ihmisiä entistä enemmän kiinnostumaan ko. dokumenttielokuvasta - jos yritetään estää, ihmiset alkaa heräämään, että tämäpä onkin totta, jota yritellään piilottaa ja estää, koska kyse on miljardeista.

        Näitä ihmiskauppiaita, suurrikollisia kiinnostaa vain raha, he ovat sisältä täysin kuolleita ja omatunnottomia paskiaisia.


    • Anonyymi

      Se on mieletän juttu jos oikeita asioita aletaan tekemään kaikkien hyväksi mutta nykyään kun vaihtoehtoista tietoisuutta jakavat transut käyttävät totuutta valuuttana että saisivat heränneet ihmiset seuraamaan heitä ja pitämään hyväntekijöinä vaikka kaikki ajetaan samaan pussiin...

    • Anonyymi

      Toivotaan tosiaan, että elokuvan esittäminen on työn alla Finnkino-monopolin ulkopuolisilla toimijoilla: Mm. Riviera-elokuvateatterit, Rakkautta ja anarkiaa - & Docpoint-festarit. Voisi olla myös erittäin hyvää Docventures-sisältöä.

      • Anonyymi

        Eikös ne docventures miesoletetut ole muurari transuja ainaki julkisuuden käsimerkeristä päätellen niin eikös se nyt ole ihan sama mitä aivopesi soopaa ne sieltä syöttävät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös ne docventures miesoletetut ole muurari transuja ainaki julkisuuden käsimerkeristä päätellen niin eikös se nyt ole ihan sama mitä aivopesi soopaa ne sieltä syöttävät?

        Tuli taas pari kirjotusvirhettä mutta ymmärsit varmaan pointin


    • Anonyymi

      Onko yhtä hyvä kuin The Dark Secrets of Bohemian Grove?
      Kerrotaanko kultista ja Epsteinistä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oottekos nähneet HS artikkelin asiasta? Otsikossa ei mainita edes elokuvan nimeä ja koko artikkeli viittaa Trumpiin, äärioikeistolaisiin, uskontoihin ja salaliittoteorikkoihin. Lisäksi artikkelissa vähätellään indie tuotantoa vaikka sen menestys on ollut ennennäkemätön. Todella, todella huolestuttavaa ja suorastaan ahdistavaa lukea tällaista tekstiä Helsingin Sanomien sivuilta.

      • Anonyymi

        En ole koska en lue semmoista paskaa vaikka maksettaisiin


      • Anonyymi

        Miksi sitten luet hesaria?

        Itse en ole pystynyt lukemaan moista hyysäripaskaa kolmeenkymeneen vuoteen.


    • Anonyymi

      God's children Are Not For sale

      • Anonyymi

        Tarkoitat varmaan "Our Creator".Tietääkseni god tulee sanoista : Gold,Oil,Diamonds...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitat varmaan "Our Creator".Tietääkseni god tulee sanoista : Gold,Oil,Diamonds...

        Aika outoja puhut. Kyllä God on ainakin tähän mennessä tarkoitttanut Jumalaa englanniksi.


    • Anonyymi

      Faktaa esille, Olen perussuomalainen ja Sound of Freedom tullaan esittämään joka elokuva teatterissa.. mitkä uskaltaa laittaa ja ottaa todellisuuden esille, mitä kommarit ovat maailmalle syöttäneet.

      • Anonyymi

        Miksi trollaat Perussuomalaisia, kun et ole.


    • Anonyymi

      Ihan sama ootko joku persu tai muu turhake😝✌️

    • Anonyymi

      Lapsellista Perussuomalaisia liittää joka keskusteluun, olkaa fiksuja joskus.

    • Anonyymi

      Elokuva on menestynyt jo paremmin kun uusi Indiana Jones ja Mission impossible!
      Elokuvan budjetti 14 miljoonaa lipputulot 124miljoonaa

    • Anonyymi

      Todellakin on, siis meillähän Suomessakin on jo melko monta tollasta pedari tapahtumaa ollu, johan se oli jokunen kk sitte siel Malmissa se drag queen show missä siis vähäpukeisia muksuja siel oli, ja se tilaisuus oli "kaikille" avoin, eli ihan siellä tapahtuman järjestäjäkin varmasti tahtoisi että aikuiset äijät tulee kyylää jotain pieniä strippaavia kersoja.
      Eli eiks olis jo aika vähän kaikkien tajuta näitten olevan kaikki nää "salaliittoteorioitten" olevan ihan selvää faktaa, jota mediat ja poliitikot yms vaan tahtoo saada meidät harhautettua omalla "totuudellaan" ettei vaan ruvettais (joka olis viimeinkin meillä KAIKILLA edelleenkin tilaisuus! Koskaan ennen ihmis historiassa ollu tällaista tilaisuutta kuin nyt meillä olis, tajuta mikä vittu meidän planeetas oikeen mättää, kuka naruista vetelee yms, ja miksi, miten päihittää yms, kaiken sen vastustamisen, taistelun, totuuden etsinnän jälkeen voitais SITTEN elää siten miten me ollaan lajina vaan haaveiltu! Vitut mistään uskonnoista, se on samaa paskaa kaiken mielenhallinnan kanssa!) kapinaan. Siks ne käynnisti 1965 depopulaatio agendan, et maailmasta joku 2/3 ihmisistä veke, vaan myös siksi koska "liian moni" ihminen alkais hiffaamaan tästä kaikesta hirveydestä että kukas se siel todella olikaan kaikkea paskaa jauhanut meille jopa 2000 vuotta ylikin, jota hämmästyttävän moni vieläkin jaksaa uskoa (joka todistaa että "jokin/joku" meitä hallitsee, ja käyttää ties mitä keinoja jotta oltais mind controllissa.. Idiootit jaksaa väittää teorioiksi tässä vaiheessa, näishä muutenkin on se tosiasia, että AINA pitää ITSE ottaa selvää joka tapauksessa!!), eikä aattele et mikä täs oikeasti saattais olla syynä, kuka tätä paskaa oikeen tuottaa meille?

    • Anonyymi

      Kannattaa tsekata Tim Ballardin ja Jim Caviezelin haastatteluja liittyen leffaan vaikka Youtubesta. Aihe on äärimmäisen tärkeä ja keskiössä pitäisi olla kärsivät lapset, ei politikointi. Hesarin juttu oli törkeä, samoin Aamulehden! Apinoivat jenkkimedioita minkä pystyvät. Ilmeisesti meillä ei enää ole vapaata mediaa missään. Kaikkialla näkyy sama agenda. Caviezel kertoi että tehdäkseen leffan uskottavasti katsoi yhdeltä videolta mitä lapsille tehdään ja kertoi ettei pystynyt lopettamaan itkemistä ja että näki painajaisia kaksi vuotta. Tämän pitäisi olla keskustelussa se ydin, ei polarisointi oikeiston ja vasemmiston välillä.

    • Anonyymi

      Ei tarvita.

    • Anonyymi

      Katsottavissa cam laadulla ainakin watchseries.id

      Ei tosiaan ole mitään salaliitto hömpötystä vaikka mediat nyt niin haluavatkin maalata.

    • Anonyymi

      Odotella jos vuokralle tulee👼

    • Anonyymi

      Please! Tätä elokuvaa on politisoitu jo riittävästi! Hesarikin.
      Elokuva on sisällöltään tärkeä dokumenttipohjainen ja se ansaitsisi tulla sen vuoksi nähdyksi ja katsotuksi myös Suomessa. On oikeastaan häpeä, jos ei tule.

    • Anonyymi

      Sensuroijat pitävät ihmisiä tyhminä. Näin se on aina ollut. Lisäksi sensuurin kannattajat toimivat aina mielestään kontrolloitavan kansan parhaaksi.

      Lehtien arvostelut tästä leffasta ovat sanamuotoja myöten kopioita toisistaan. Teksti ei edes kerro ko. leffasta mitään vaan heittää perusteettomia väitteitä vailla todellisuuspohjaa. Mistä alkuteksti on näille mustamaalaajille tullut? Kenen/keiden kynästä propaganda tulee? Kyseessä on valtava bisnes ja korruptiorahaa on lähes rajattomasti. Nykyään massamediat toistavat samaa annettua agendaa. Normi tuulipuku on orjallisen kuuliainen ja toistaa sitä mitä pitää ehdottomana massamedian totuutena.

    • Anonyymi

      Mistä elokuva kertoo?

    • Anonyymi

      Tallinnan elokuvateaterissa voi nähdä 18.8 alkaen.

    • Anonyymi

      Ensinnäkin, jos jossain nähdään niin ei ainakaan Kannuksessa.
      Kylätalolla näytetään vain -80 luvun Turhapuroja

    • Anonyymi

      Nähdään. Sound of Freedomin Suomen-ensi-iltansa ensi perjantaina 3. marraskuuta.

    • Anonyymi

      Mitä ihme meininkiä. Helsingin sanomat antaa yhden tähden ja kirjaimellisesti paljastaa loppu juonen arvostelussa. Törkeätä. Ei muiden elokuvien arvostelussa paljasteta hitto elokuvan kirjaimellisesti loppujuonta. Huh

      • Anonyymi

        Hesari ihan paska, ikinä tilaa enää.


    • Anonyymi

      Elokuva on nyt nähtävissä myös Suomessa. Harmi vaan ei oman kaupunkini elokuvateatterissa. Kumpa lapsikauppa joskus saataisiin loppumaan. Sairaat pyörittävät tätä maailmaa.

    • Anonyymi

      Taitaa lähi-idän ikuiset uutiset olla tärkeämpiä aiheita.

    • Anonyymi

      moi.mikä ää elokuva on en oo ikinänä kuullu mutta veikkaan,et tosi paska kuva.

      • Anonyymi

        On aika Suuri elokuva. Tärkeä aihe ja koskettava. Todelliseen elämään pohjautuva todella koskettava elokuva. Mikäli tulee Suomeen katsoja luvut rikkoutuu.


      • Anonyymi

        Ehkä suurempi kuin Titanic tai Tuntematon sotilas, sitä tasoa.


    • Anonyymi

      Pitää tämä käydä katsomassa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe