universaali rakastaminen ja Suomen politiikan rakastaminen

Anonyymi-ap

Ei ainoastaan siis parisuhderakkaus vaan viel tärkiämpää on varmaanki universaali rakastaminen ja se että jos katsomme pohjoismaihin ja esim suomeen niin täällä on asiat olleet todella kauan todella hyvällä tasolla. Huonompaan suuntaan voi mennä eikä viimeiset uutiset ole olleet kovin lupaavia kun on tullut ilmi fasistisia kirjoituksia ja vaikka ne onkin vanhoja kirjoituksia niin en ainakaan minä pysty luottamaan tuollaisiin päättäjiin. Kyllä kai tuollaisten tekstien suoltajat pystyy tekemään myös pahoja asioita. Ei tarvi miettiä kuin esim miten putin venäjällä sai ykkösvallan eli hän aloitti alusta asti tarkalla suunnitelmalla ja kohosi parrasvaloihin lupaamalla omalle kansalle mannaa ja mammonaa mutta se on hänen politiikka on täyttä propagandaa ja kusipäisyyttä täynnä eli putinin talouspolitiikka on juuri sitä samaa kuin mitä monissa muissakin isoissa valtioissa eli rikkaat ja yrittäjät pyörittää yhteiskuntaa ja kaikilla muilla on elämä kurjaa. Toisessa ääripäässä on kommunismi joka tappaa yritysmaailman eli kaksi maailman huonointa poliittista keksintöä ovat kommunismi ja nationalismi eli kommunismi on kovin vasemmistomuoto ja nationalismi on kovin oikeistomuoto. Ei suomi kaipaa kovinta oikeistoa vaan minusta maltillinen oikeistopuolue kokoomus on tarpeeksi empaattinen ja samaan aikaan älykäs ja keskusta osaa myös leikata tarvittaessa eli tasapainottaa taloutta. SDP puoluettta eli demareita tarvitaan myös ja tarkemmin sanoen silloin kun valtiolla on enemmän rahaa valtion kassassa. Tätä on rakastaminen ns universaali rakastaminen että tehdään tarpeeks inhimillistä politiikkaa jossa rakastaminen näkyy. Kovisteleva linja ennen pitkää osuu omaan nilkkaan. Huonosti kävi aikoinaan mussolinille, maolle, hitlerille ja stalinille. Ihmisoikeudet, sosiaaliturva, ulkomaankauppa, oma ruokaturva, köyhät, duunarit, ihan kaikki myös rikkaat. Sairaanhoito jne. Yritysmaailma. Valinnan vapaus eli voi valita yksityisen tai julkisen palvelun. Suomi on ymmärtänyt hyvin sen että yhdistämällä kapitalismia ja sosialismia molempia noin saman verran saadaan hyviä tuloksia eiukä ihime etä suomea on kehuttu ympäri maailman niin paljon. Siksi kannattaa olla varovainen semmosten puolueiden &poliitikkojen kohdalla jotka alkaa käyttää kovaa kieltä. Mie ainakin oisin varovainen. Harmi kyllä näyttää että tällä hetkellä iso osa suomessa ei ole varovaisia näiden suhteen. Vihreä politiikka onko se realismia? on jos tekee fiksusti eli kyllä vihreydessäkin voi olla oma iso riskinsä kun tehdään vihreää siirtymää mut sekin pitää tehdä pitkälti kunnioittaen kaikkia ihmisiä eli tässä tullaan taas sanaan rakkaus.

Se ei ole klisee mutta sanon sen vielä uudestaan "rakkaus&rakastaminen pelastaa tän maailman". Yleensä nyt tulee heti ekana semmosia kommentteja tyyliin "ei mukavaa politiikkaa voi tehdä sillä se ei ole realismia". En aio vastata tuollaisiin kommentteihin mut aikomus olisi toki käydä relevanttia kommentointia teidän kanssa mutta en koe että on järkevää vastata semmosiin jotka ei ole viisaita argumentteja.

Muistakaa siis käyttää järkeä, olla mahdollisimman älykkäitä ja muistakaa rakastakaa. Hyvää loppukesää, terveisin erakkomies.

9

314

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ei siis toki kaikissa isoissa maissa ole kusipäistä politiikkaa mut hyvin monissa juu. Voi olla että valtion koko vaikuttaa siihen. Tai emmä nyt oikein tiiä. Ehkä. Liian paljon mun makuuni on tässä maailmassa valtioita joissa tehhään nationalistista tai kommunistista politiikkaa. On onneksi myös aika paljon valtioita joissa tehhään hyvää politiikkaa.

   • Anonyymi

    Siis vastaan nyt omaan kommenttiini (olen siis avauspostaaja) eli siis lisään sen että sehän on ihan matemaattinen todennäköisyys että mitä enemmän on ihmisiä jossakin valtiossa eli mitä suurempi väkiluku niin sitä enempi mahtuu myös hölmöjä ihmisiä ja fasistisia tai osittain fasistisia ja hiljaisia hyväksyjiä joukkoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis vastaan nyt omaan kommenttiini (olen siis avauspostaaja) eli siis lisään sen että sehän on ihan matemaattinen todennäköisyys että mitä enemmän on ihmisiä jossakin valtiossa eli mitä suurempi väkiluku niin sitä enempi mahtuu myös hölmöjä ihmisiä ja fasistisia tai osittain fasistisia ja hiljaisia hyväksyjiä joukkoon.

    Ja toki on pienemmissäkin valtioissa ollut pahoja juttuja eli en kiistä sitä. Mahtuu suomeenkin muutama musta hetki. Ja ruotsin mustat hetket muistetaan myös.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    mä en lähe tohon ennää ku joskus mie sanoin että on olemassa hyviä ja pahoja horoskooppimerkkejä mutta oon nykyään eri linjoilla josta kiitos kuuluu eräälle kokeneelle naiselle joka valaisi silmäni ja avarti maailmaani lisää.


   • Anonyymi

    no joskus silloin kun vielä tuomitsin &jaottelin horoskooppeja hyviin ja pahoihin niin se meni suunnilleen näin ; Kylmätunteiset; 1.Vaaka(kaikkein kylmin) 2.Kauris 3.Vesimies 4.Oinas 5.Jousimies 6.Kaksonen

    Empaattiset merkit; 1.Kalat 2.Rapu 3.Härkä 4.Skorpioni

    sitten kun aloin tutkia syväanalyyttisemmin horoskooppitiedettä niin huomasin että vaakamerkin ihmisillä on paljon tunteita mutta he eivät näytä niitä aina ulospäin. Ja eräs henkilö (nainen) sanoi minulle ettei ole viisasta jaotella horoskooppeja tuolla tavalla koska kaikki me olemme samassa veneessä/saman taivaan alla ja jokaisessa merkissä on hyvät ja huonot puolensa.


  • Anonyymi

   Jos meillä on tiedossa että esim keskusta ja perussuomalaiset on samaa mieltä siitä että suomalaisia viljelijöitä pitää tukea vahvasti niin silloin voi järkeillä siten että keskusta on parempi vaihtoehto kun meillä on tiedossa persuista monenlaista epämääräistä.

   Tiedämme myös sen, että persut haluaa rajoittaa maahanmuuttoa niin persut ei ole yksin tämän kannanoton kanssa sillä tietääkseni kokoomus ja myös keskusta on valmiita rajoittamaan maahanmuuttoa. Tosin kokoomus ja keskusta on myös sitä mieltä että työperäinen maahanmuutto on hyvä juttu ja persut tulee tässä kannanotossa vastaan mutta esittää pienempiä numeraalisia lukuja.
   Tästä voi tehdä päätelmän että kannattaa äänestää keskustaa ja kokoomusta eikä persuja.

   Jos mietimme vihreää siirtymää niin keskustalla ja kokoomuksella on siihen oma kannanotto eli pitää edistää vihreää siirtymää muttei siten että se menee liiallisuuksiin. Persut sen sijaan suhtautuu melko kielteisesti vihreään siirtymään. Tästä voi tehdä päätelmän että kokoomus ja keskusta on oikeassa.

   Jos haluaa äänestää oikeistopuoluetta niin kokoomus on inhimillisempi ja fiksumpi oikeistopuolue kuin persut. Myös keskustaa voi pitää oikeistopuolueena, mutta löytyy keskustasta myös vasempaan päin kallella olevia.

   Jos halutaan vakautta niin mieluusti joku muu kuin persut koska persuilla on ollut kovia kannanottoja(vanhoja sekä uusia).

   Rakkaus on tärkeää. Ja myös se, että älykkäästi tehdään päätöksiä. Rakkaus ja järki kulkee käsi kädessä. Ne yhtyy toisiinsa.

  • Anonyymi

   Hyvä kirjoitus. Tasapainoinen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Merikarvian nuoriso

   taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
   Yleistä Satakunnasta
   19
   3334
  2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

   Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
   Ikävä
   69
   3109
  3. Naiselle, rakkaalle!

   Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
   Tunteet
   41
   2557
  4. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

   Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
   Ikävä
   85
   2438
  5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

   Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
   Ikävä
   150
   1965
  6. Morning has broken

   Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
   Ikävä
   149
   1520
  7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

   kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
   Ikävä
   133
   1518
  8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

   https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
   Hindulaisuus
   550
   1475
  9. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

   Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
   Luterilaisuus
   74
   1474
  10. Jos et kaipaakaan minua täällä

   Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
   Ikävä
   18
   1264
  Aihe