universaali rakastaminen ja Suomen politiikan rakastaminen

Anonyymi-ap

Ei ainoastaan siis parisuhderakkaus vaan viel tärkiämpää on varmaanki universaali rakastaminen ja se että jos katsomme pohjoismaihin ja esim suomeen niin täällä on asiat olleet todella kauan todella hyvällä tasolla. Huonompaan suuntaan voi mennä eikä viimeiset uutiset ole olleet kovin lupaavia kun on tullut ilmi fasistisia kirjoituksia ja vaikka ne onkin vanhoja kirjoituksia niin en ainakaan minä pysty luottamaan tuollaisiin päättäjiin. Kyllä kai tuollaisten tekstien suoltajat pystyy tekemään myös pahoja asioita. Ei tarvi miettiä kuin esim miten putin venäjällä sai ykkösvallan eli hän aloitti alusta asti tarkalla suunnitelmalla ja kohosi parrasvaloihin lupaamalla omalle kansalle mannaa ja mammonaa mutta se on hänen politiikka on täyttä propagandaa ja kusipäisyyttä täynnä eli putinin talouspolitiikka on juuri sitä samaa kuin mitä monissa muissakin isoissa valtioissa eli rikkaat ja yrittäjät pyörittää yhteiskuntaa ja kaikilla muilla on elämä kurjaa. Toisessa ääripäässä on kommunismi joka tappaa yritysmaailman eli kaksi maailman huonointa poliittista keksintöä ovat kommunismi ja nationalismi eli kommunismi on kovin vasemmistomuoto ja nationalismi on kovin oikeistomuoto. Ei suomi kaipaa kovinta oikeistoa vaan minusta maltillinen oikeistopuolue kokoomus on tarpeeksi empaattinen ja samaan aikaan älykäs ja keskusta osaa myös leikata tarvittaessa eli tasapainottaa taloutta. SDP puoluettta eli demareita tarvitaan myös ja tarkemmin sanoen silloin kun valtiolla on enemmän rahaa valtion kassassa. Tätä on rakastaminen ns universaali rakastaminen että tehdään tarpeeks inhimillistä politiikkaa jossa rakastaminen näkyy. Kovisteleva linja ennen pitkää osuu omaan nilkkaan. Huonosti kävi aikoinaan mussolinille, maolle, hitlerille ja stalinille. Ihmisoikeudet, sosiaaliturva, ulkomaankauppa, oma ruokaturva, köyhät, duunarit, ihan kaikki myös rikkaat. Sairaanhoito jne. Yritysmaailma. Valinnan vapaus eli voi valita yksityisen tai julkisen palvelun. Suomi on ymmärtänyt hyvin sen että yhdistämällä kapitalismia ja sosialismia molempia noin saman verran saadaan hyviä tuloksia eiukä ihime etä suomea on kehuttu ympäri maailman niin paljon. Siksi kannattaa olla varovainen semmosten puolueiden &poliitikkojen kohdalla jotka alkaa käyttää kovaa kieltä. Mie ainakin oisin varovainen. Harmi kyllä näyttää että tällä hetkellä iso osa suomessa ei ole varovaisia näiden suhteen. Vihreä politiikka onko se realismia? on jos tekee fiksusti eli kyllä vihreydessäkin voi olla oma iso riskinsä kun tehdään vihreää siirtymää mut sekin pitää tehdä pitkälti kunnioittaen kaikkia ihmisiä eli tässä tullaan taas sanaan rakkaus.

Se ei ole klisee mutta sanon sen vielä uudestaan "rakkaus&rakastaminen pelastaa tän maailman". Yleensä nyt tulee heti ekana semmosia kommentteja tyyliin "ei mukavaa politiikkaa voi tehdä sillä se ei ole realismia". En aio vastata tuollaisiin kommentteihin mut aikomus olisi toki käydä relevanttia kommentointia teidän kanssa mutta en koe että on järkevää vastata semmosiin jotka ei ole viisaita argumentteja.

Muistakaa siis käyttää järkeä, olla mahdollisimman älykkäitä ja muistakaa rakastakaa. Hyvää loppukesää, terveisin erakkomies.

8

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ei siis toki kaikissa isoissa maissa ole kusipäistä politiikkaa mut hyvin monissa juu. Voi olla että valtion koko vaikuttaa siihen. Tai emmä nyt oikein tiiä. Ehkä. Liian paljon mun makuuni on tässä maailmassa valtioita joissa tehhään nationalistista tai kommunistista politiikkaa. On onneksi myös aika paljon valtioita joissa tehhään hyvää politiikkaa.

      • Anonyymi

        Siis vastaan nyt omaan kommenttiini (olen siis avauspostaaja) eli siis lisään sen että sehän on ihan matemaattinen todennäköisyys että mitä enemmän on ihmisiä jossakin valtiossa eli mitä suurempi väkiluku niin sitä enempi mahtuu myös hölmöjä ihmisiä ja fasistisia tai osittain fasistisia ja hiljaisia hyväksyjiä joukkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis vastaan nyt omaan kommenttiini (olen siis avauspostaaja) eli siis lisään sen että sehän on ihan matemaattinen todennäköisyys että mitä enemmän on ihmisiä jossakin valtiossa eli mitä suurempi väkiluku niin sitä enempi mahtuu myös hölmöjä ihmisiä ja fasistisia tai osittain fasistisia ja hiljaisia hyväksyjiä joukkoon.

        Ja toki on pienemmissäkin valtioissa ollut pahoja juttuja eli en kiistä sitä. Mahtuu suomeenkin muutama musta hetki. Ja ruotsin mustat hetket muistetaan myös.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        mä en lähe tohon ennää ku joskus mie sanoin että on olemassa hyviä ja pahoja horoskooppimerkkejä mutta oon nykyään eri linjoilla josta kiitos kuuluu eräälle kokeneelle naiselle joka valaisi silmäni ja avarti maailmaani lisää.


      • Anonyymi

        no joskus silloin kun vielä tuomitsin &jaottelin horoskooppeja hyviin ja pahoihin niin se meni suunnilleen näin ; Kylmätunteiset; 1.Vaaka(kaikkein kylmin) 2.Kauris 3.Vesimies 4.Oinas 5.Jousimies 6.Kaksonen

        Empaattiset merkit; 1.Kalat 2.Rapu 3.Härkä 4.Skorpioni

        sitten kun aloin tutkia syväanalyyttisemmin horoskooppitiedettä niin huomasin että vaakamerkin ihmisillä on paljon tunteita mutta he eivät näytä niitä aina ulospäin. Ja eräs henkilö (nainen) sanoi minulle ettei ole viisasta jaotella horoskooppeja tuolla tavalla koska kaikki me olemme samassa veneessä/saman taivaan alla ja jokaisessa merkissä on hyvät ja huonot puolensa.


    • Anonyymi

      Jos meillä on tiedossa että esim keskusta ja perussuomalaiset on samaa mieltä siitä että suomalaisia viljelijöitä pitää tukea vahvasti niin silloin voi järkeillä siten että keskusta on parempi vaihtoehto kun meillä on tiedossa persuista monenlaista epämääräistä.

      Tiedämme myös sen, että persut haluaa rajoittaa maahanmuuttoa niin persut ei ole yksin tämän kannanoton kanssa sillä tietääkseni kokoomus ja myös keskusta on valmiita rajoittamaan maahanmuuttoa. Tosin kokoomus ja keskusta on myös sitä mieltä että työperäinen maahanmuutto on hyvä juttu ja persut tulee tässä kannanotossa vastaan mutta esittää pienempiä numeraalisia lukuja.
      Tästä voi tehdä päätelmän että kannattaa äänestää keskustaa ja kokoomusta eikä persuja.

      Jos mietimme vihreää siirtymää niin keskustalla ja kokoomuksella on siihen oma kannanotto eli pitää edistää vihreää siirtymää muttei siten että se menee liiallisuuksiin. Persut sen sijaan suhtautuu melko kielteisesti vihreään siirtymään. Tästä voi tehdä päätelmän että kokoomus ja keskusta on oikeassa.

      Jos haluaa äänestää oikeistopuoluetta niin kokoomus on inhimillisempi ja fiksumpi oikeistopuolue kuin persut. Myös keskustaa voi pitää oikeistopuolueena, mutta löytyy keskustasta myös vasempaan päin kallella olevia.

      Jos halutaan vakautta niin mieluusti joku muu kuin persut koska persuilla on ollut kovia kannanottoja(vanhoja sekä uusia).

      Rakkaus on tärkeää. Ja myös se, että älykkäästi tehdään päätöksiä. Rakkaus ja järki kulkee käsi kädessä. Ne yhtyy toisiinsa.

    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus. Tasapainoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe