Matti ja kaisa.. Kaisa ja matti.. ei vaan Virtasen pariskunta

Anonyymi-ap

Matti ja Kaisa, kaksi yli kahdeksankymmentä vuotta vanhaa ihmistä, olivat jo nuorina ihmistaimina tavanneet toisensa, eikä rakkaus joka heidän välilleen silloin oli syttynyt, koskaan ollut päässyt sammumaan.
Leikkivät keskenään päivät pitkät kun jo syntymästään lähtien asuivat avan seinänaapureina.
Aloittivat kansakoulun yhdessä ja yhdessä myöskin yhteiskouluun menivät, mutta ennenkuin lukioon pääsivät ja valkolakkinsa päähänsä ehtivät painamaan, pamahti Kaisa heidän molempien vielä viidennellä luokalla ollessaan paksuksi.
Heidän vanhempiensa siitä järkyttyneinä itkiessä, tuumailivat Matti ja Kaisa vain että no näinhän siinä sitten piti käymän, kohtaloon kun molemmat uskoivat, ja että sen minkä tapahtuman piti, niin se tapahtui, eikä siinä ihmisellä ollut mitään vastaan sanomista.
Lapsi syntyi, syntyi toinenkin, kaksoset, tyttö ja poika, jotka Liisaksi ja Lasseksi kastettiin.
Liisa ja Lasse kasvoivat isoiksi, saivat lapsia ja lasten lapsia, ja siinä samalla niitä myöskin saivat Matti ja Kaisakin. Lisää lapsia, lasten lapsia. lasten lasten lapsia, eikä päivääkän mennyt, etteikö edes joku jälkikasvusta olisi Mattia ja Kaisaa käyneet tervehtimässä.
Mitä ne jatkuvasti täällä ravaa, antaisivat nyt vihdoin meillekin omaa aikaa, marmatti Kaisa Matin kalua runkatessaan.
Juuri kun sain tämän sinun kikkelisi seisomaan, niin heti ollaan jo oven takana kelloa rimputtelemassa! En kyllä mene avaamaan!
No onhan se ainakin käytävä katsomassa että kuka siellä on ja millä asialla, enkä minä voi sinne kyrpä pystyssä mennä!
No sittenpähän näkevät että kyllä se sullakin vielä seisoo vaikka akallas jo tissit roikkuu!
Joo ei ole rakkaus katoavaa, käynpäskin sen niille näyttämässä!
Et käy mitään niille näyttämässä, käyn itse katsomassa. huokaisi Kaisa kylpytakkiaan päälle vetäessään.
Matti pysäytti kädessään pitämällään kaukosäätimellä dvd-soittimessa pyörineen aikuisviihdefilmin ja sammutti vastakkaisella seinällä olevan television.
Samalla lerpahti myös Kaisan työllä ja vaivalla miehensä seisomaan saama kulli.
Alkoi kuulumaan lähestyviä askeleita ja ennenkuin Matti ehti peittää lerpahtanutta kaluaan, seisoi jo vieras nuori nainen ovella, sellainen parikymppinen todellinen kaunotar.
Hyvää päivää herra virtanen, huomaan teidän jo odotelleen käyntiäni!
Kukas te olette, emme me ketään ole tänne odotelleet!
Olen Valtion.. no ei mutta mihin se nyt hävisi.. tässähän se onkin ..niin sieltä virastosta ja pyytäisin teitä täyttämään tämän lomakkeen, ennen suorittamaani pakkolunastusta!
Olemme lähettäneet teille jo kaksi kirjettä, joihin ette kumpaankaan ole vastannut ja asialla alkaa jo olla huutava pula, kotimaista työvoimaa on saatava mitä pikimmin.
Vai että sillälailla, sain minä teiltä yhden kirjeen mutta että kaksi, ehei, ei ole ainakaan meidän postiluukusta sellaista eteisen lattialle tipahtanut!
On taas se postipoika vienyt postiamme naapuriin, puuttui Kaisa keskusteluun.
Joo niin siinä on käynyt ja lupaan jo huomenna käydä verovirastossa maksamassa ne jälkiverot!
Jälkiverot? Verovirasto? Ei, en minä verovirastosta ole vaan.. ei mutta teillähän ovatkin jo housut pois jaloistanne, sepä hyvä! Käykääpäs siihen sohvalle pitkällenne,, ja selällenne jos saan pyytää!
Tyttö riisuuntui, otti laukustaan sinivalkoisen kondomin, mutta nähdessään Matin lerpun elimen, istahti hänen viereensä, nosti Matin kädet rinnoilleen, alkaen hänen kaluaan runkkaamaan.
Jos saan pyytää, sanoi virastovirkailija, samalla kun näytti kädellään puristavaa liikettä ja Matti alkoi tytön rintoja tämän käskystä hyväilemään ja puristelemaan.
Jopas on verovirasto muuttanut ulosottosysteemiään, jätetään tyytyväinen asiakas tyhjään, omaisuudestaan ulosmitattuun asuntoonsa! Aletaankin tästä lähtien jättämään laskut maksamatta, vai mitä Kaisa-kultaseni?
Onhan tätä kivempi katsella kuin noita filmejä televisiosta ja kun sinäkin tuosta ulosotosta tykkäävän niin alan tästä lähtien heitteleen laskut roskiin, vastasi Kaisa Matille.
Verovirkailija oli saanut Matin kalun seisomaan, otti kondomin ja veti sen Matin kyrvän päälle, ennenkuin otti sen sisälle pimpsaansa. Pimpsa se tällä virkailijalla oli ja ihana pimpsa olikin, tuumaili Matti sitä ihaillessaan.
Matin päällä ratsastaessaan, selitti tyttö kuinka suuri joukko miehettömiä, lapsia haluvia naisia maassamme oli, ja että oli tehty laki, jonka uskottiin lisäävän kotimaista syntyvyyttä. Aviossa jo olevilta miehiltä pakkolunastettiin spermaa, poikamiesten sitä antaessa vapaaehtoisesti.
Olen Suomen valtion spermaviraston virkailija ja virastoni puolesta kiitän teitä, teillä muuten tuli jo.
Tyttö nousi Matin päältä, otti kondoomin, merkkasi ja laittoi sen laukkuunsa.
Puki päällensä, kiitteli, hyvästeli ja poistui.
Kiva tyttö, tuumasi Kaisa.
Sitä ei moni varmaan ymmärrä, että minkä työn takana sinullekin on saada orkut! Ranne jatkuvasti kipeänä, paikat jo kuivat, kun ei minulla enään himotkaan hyrrää niinkuin nuorena!
Kiva tyttö kyllä vain, myönteli Mattikin, saisi käydä useamminkin.

3

1753

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Matti ja Kaisa jatkoivat toistensa seksuaalisten halujen tyydyttämistä, mutta käsipelillähän se heiltä enää vain sujui. Matilla ei seissyt, ja jos seisoikin niin joskus hetken vain, mutta Kaisa kuitenkin sai runkattua miehelleen orgasmit pari kertaa viikossa, siemensyöksyn tullessa pienestä ja pehmeästä elimestä ja siemenvalumiseksihän sitä olisi pitänyt kutsua.
   Matista vuorostaan oli tullut taitava hieromasauvan käyttäjä.
   Läheisyyttä ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta lisäsivät myös pienet hyväilyt ja halailut ja heidän toinen toisillensa lausumat rakkaudelliset sanat.
   Ja mitä vielä? -rakkaus on katoavaa- Höpö höpö!
   Matti soitti valtion spermavirastoon, yrittäen saada sieltä sieltä jonkun virkailijatytön tulemaan uudelle pakkolunastuskäynnille mutta siihen ei siellä suostutte, sanottiin vain että yksi kerta riitti.
   Mutta kun minun spermani on nyt todella hyvää vuosikertaa, yritti Matti vielä, siittiöni tappelevat kiveksissäni keskenään niin että mäiske vain kuuluu, sanoo vaimonikin, jolla on hyvä kuulo.
   Mikroskooppikuvat siittiöistänne puhuvat kyllä aivan muuta, vastasi nainen langan toisessa päässä. Siittiönne eivät näytä muuta kuin vain heikkoina ja masentuneina nojailevan toisiinsa! Valitan herra Virtanen, kuulemiin!
   Mitä me Matti nyt tehdään? Sinä nautit siitä pakkolunastamisesta ja minustakin sitä oli mukava katsella kun sinä olit siinä sen tytön alla kuin jokin filmitähti, niinkuin noissa rakastelufilmeissä!
   Ne alkavat minua jo kyllästyttämään! Niin minuakin, ne pitäisi jo vaihtaa uusiin! Niin pitäisi!
   Mutta minäpä sain Matti hyvän idean!
   Minkä? Kerro!
   Tuntisivatkohan Liisa ja Lasse, jotain ikäistään, yksinäistä ja miehen kipeää naista?
   Ikivanhoja, tokaisi Matti.
   Entä heidän lapsensa?
   Liian vanhoja!
   Entäs lapsenlapsemme?
   No sellainen parikymppinen nainen alkaisi jo kuulostamaan sopivammalta, soita ja kysy!
   Lapsenlapsia oli paljon ja heille soitellessa sekin päivä sitten kului, mutta ei tärpännyt, niin tai tärppäsi kun eräs lapsenlapsista tunsi naisen, joka oli spermavirastossa töissä siivoojana.
   Annahan kun mietin, sanoi Kaisa Matille.
   Jos.. jospa.. no niinhän se kävisi.. tottakai se kävisi, hihkui Kaisa ja soitti pojanpoikansa tyttärelle.
   Vanha mummi täällä taas, kuules Maija kun minulla olisi sinulle yksi pieni pyyntö! Voisitko pyytää sitä siellä valtion spermavirastossa työskentelevää tuttavaasi etsimään ja hävittämään Matti-vaarisi spermat siellä työpaikallaan.. kyllä..juuri niin ja jättämään sille tietäjäkoneelle viestin että kyseessä olevalta henkilöltä on välittömästi käytävä pakkolunastamassa spermaa ja jos hän sen jälkeen tekisi sen saman joka viikko.. kyllä.. aivan.. kiitos kuulemiin!
   Kuulitko Matti?
   Kuulin.. jospa tulisi nytkin se sama tyttö kun hän oli niin ammattitaitoinen!
   Ja tulihan se tyttö, jo parin päivän päästä. Ei sama mutta kauniimpi ja vieläkin ammattitaitoisempi kuin se ensimmäinen.
   Kun kuukausi oli kulunut ja kerran viikossa käyty spermaani pakkolunastamassa, saapui mitä kaunein ja ihanin pakkolunastaja saamaansa virkatehtävää hoitamaan.
   Päivää, olen neiti Virkainto, herra Virtanen on hyvä ja riisuuntuu!
   Tytön riisuunnuttua ja jätettyä vain virka-asunsa päällensä, eli ei yhtikäs mitään, aloitti hän työskentelynsä, ja minä kun olin aivan hulluna himosta, hänet jo vaatteet päällään nähtyäni, niin nyt vielä monin kerroin himokkaampi, hänen ne pois päältään riisuttuaan.
   Voi jospa minäkin olisin saanut tuollaista työtä nuorempana, mutta eihän kenellekään silloin tullut edes mieleenkään, että tuollaista voisi tehdä työnäkin, mutta nyt olen siihen jo liian vanha!
   Ette ole, vaan moni mies pitää juuri tuollaisista kypsistä naisista, jollainen tekin rouva Virtanen olette ja kyllä tekevälle aina töitä löytyy!
   Aivanko totta?
   Kyllä, miksi minä nyt valehteleisin, ja vieläpä virka-aikanani? Käykää jo heti huomenna täyttämässä työhakemuspaperit ja olen aivan varma siitä että saatte meiltä työpaikan! Teidän ikäisistänne virkailijoista meillä on jatkuva huutava pula!
   Voi kuinka hauskaa se olisikaan! Käyn.. Ah aah AAAAH.. anteeksi rouva Virtanen, mihinkäs me jäimmekään.. niin, olen aivan varma siitä että saatte meiltä töitä ja silloinhan meistä tulisi työtovereita, voisimme vierailla toistemme luona ja voisin opettaa teille työnne.. niin mutta tietenkin vain siinä tapauksessa ettei miehellänne ole juuri aina silloin jotain muuta tekemistä ja.. haluaisitteko te herra Virtanen auttaa,, ehkäpä jopa nauttisittekin siitä sitten, kun nythän tämä oli vain tällaista virallista, tylsää ja pakonomaista! Pyydän anteeksi tämän pakolunastuksen teille tuottamaa piinaa herra Virtanen!
   Ei ole muuta tekemistä ja vaadin saada auttaa, nautin tästä täysin siemauksin! Olette neiti ihana!
   Tyttö kumartui ja antoi suukon poskelleni!
   Voi kuinka ymmärtäväinen ja ihana te herra Virtanen olette.. työtänihän minäkin vain teen, enkä tahallani teitä kiusannut, mutta kun oli pakko! Kiitos myötätunnostanne ja ymmärtäväisyydestänne herra Virtanen! Olette niin ystävällinen!
   Kuulitko Matti, minusta tulee nyt virkanainen!

  • Anonyymi

   Ja niin Kaisa aloitti jälleen työelämässä ja hänestä tuli virkanainen, virkanainen joka rakasti työtään, ja Kaisasta tuli hullu, työhullu, sillä eihän Kaisasta sentään sellaista oikeeta hullua tullut.
   Luulisi että Matti olisi Kaijan pitkiä työpäiviä tehdessään, päivät pitkät kotonaan yksinäisyyttään huokaillut, ja samalla pehmeää kaluaan kädessään jumputellut, mutta ei, ei suinkaan, vaan kyrpä pystyssä hän päivät pitkät sohvallaan, kädet niskan takana loikoili, tyhjiä Viagra purkkeja välillä roskakoriin heitellen. Ei olisi voinut luulla olevan totta, mutta kylläpähän oli, ja ihan sitten totta.
   Kaisa oli uuden ystävänsä ja työtoverinsa neiti Kaija Virkainnon kanssa saanut loistavan työnparannusidean, olivat tehneet siitä ehdotuksen, joka oli mennyt läpi ja saaneet siitä työnantajaltaan, elikkä Suomen valtiolta rahapalkkion seä myös mitallin, jonka joku entinen naisministeri, joku Pä.. Pä.. Rä.. Tä.. Tä.. tai olkoot nyt mikä tahansa, mutta kauheen ruma se akka oli, joka sen mitallin oli heille antanut, ja sitten se sen tilaisuuden jälkeen Kaisaa ja Kaijaa hameen helman alta kopeloiden oli heille tuhmia ehdotellut ja jotain jessee ja halleeta itsekseen hokenut ja että.. niin tai mitäpä sen sekopään jutuista tuon enempää.. niin tai tämä vielä että jotain se höpisi kuinka sen jumala halusi jonkun raiskaajan sen yksitoist.. huh.. kauhee akka ja mun Kaijani täräytti sitä ämmää nyrkillä leukaan ja sanoi sille että sormes pois mun pillustani ja se vaan huus että lisää.. lisää.. Lisääkö herra Virtanen, kysyi Matin päällä ratsastanut tyttö ja kumartui uudelleen suutelemaan tätä. Niin siitä Kaisan ja Kaijan tekemästä ehdotuksestahan tässä piti puhua. Se perustui siihen ajatukseen, että tästä sperman pakkoluovutuksestahan tulisi mitä mainioin vientituote. siihen koulutettiin uusia virkailijoita, jotka vuorostaan lähetettiin huputettuina ulkomaille saakka kouluttamaan uusia virkailijoita maissa, joissa vu orostaan alkoi jo olla huutava pula maasta pois muuttajista, joita lähetettiin jatkuvana virtana valloittamaan sosiaalitoimistoja, työvoimapulaa kärsivissä länsimaissa, ja myöhemmin ne maat kokonaan. Vähän monimutkainen juttu, meille yksinkertaisille länsimaalaisille, joten antaa sen jutun nyt olla ja palataan Mattiin, jonka kyrpä juuri tällä hetkellä oli erään koulutettavan tytön pimpsassa. Mitäh, oliko Matista tullut Suomen valtion spermaviraston kouluttaja? No oli joo ja peräti kokopäivätöinen työhän se Matilla oli, Kaisan ja Kaijan ansiosta, jotka hänet siihen työhön olivat hommanneet. Matti oli alkanut jaksamaan jopa ylitöitäkin paiskimaan, heti kun koulutettavien virkailijoiden ikäraja oli kahdestakymmenestä laskettu kahdeksaantoista ikävuoteen ja Matti oli työstään erittäin onnellinen. Ei päivääkään poissa työpaikaltaan hän ollut ollut, sen saatuaan, ei lomamatkat nähtävyyksineen miestä kiinnostaneet, kun kotona löytyi paljon kiinnostavampaakin katseltavaa. Mutta eräänä päivänä pisti työ Mattia hieman mietityttämään, kun ovikello soi, ja oven avattuaan näki sen takana oman tyttären tyttären tyttärensä iloisena hymyilemässä ja hyviä päiviä toivottelemassa. Ei kuule tyttö hyvä ole nyt vaarilla sinulle aikaa, kun töitä on nyt vain vaarin paiskittava! Voisitko tulla vaikkapa viikonlopulla uudestaan vierailemaan? Enhän minä vaari vierailemaan tullut, mutta voisinhan minä kyllä viikonlopullakin kylässä käydä, sinua ja Kaisa-mummua katsomassa!
   Seuraavana viikonloppuna tyttö istui Kaisa-mummunsa ja Matti-vaarinsa kanssa kahvipöydässä, Matin itsensä tekemää talouspaperirullatelinettä käsissään pyöritellen ja ihaillen. Kyllä tuo vaari sitten on taitava käsistään, sanoi hän samalla vaariaan ihaillen katsoen. Niin on tyttö-hyvä, vastasi Kaisa-mummu. Kuukaudet vierivät ja töitä riitti molemmille, kunnes.. Hyvää huomenta herra Virtanen! Huomenta huomenta, mitä asiaa? Olen valtion spermavirastossa spermavirkailijaksi koulutettavana ja.. Oven takana seisoi nuori mies käsi ojossa. Matti paiskasi järkyttyneenä oven kiinni. Illalla Kaisa ja kylään tullut Kaija kertoivat, että tästä lähtien puolet koulutettavakseni annetuista virkailijoista tulisi olemaan miehiä, ja etteivät he voineet asialle yhtään mitään.
   On aika jo minunkin jäädä eläkkeelle, sanoin surullisena. Minä tulen täällä joka päivä luonasi käymään, epävirallista koulutusta sinulta saamaan ja muut tytöt tulevat myös vuorollaan, tuuraamme! Kirjoitin eroanomukseni, jonka vaimoni sen aamulla työnantajallemme lupasi viedä.

   Matti avasi television ja yht`äkkiä Kaisa ilmestyi kuvaruutuun, etusormellaan katsojia osoitellen.
   Mies! Haluan spermasi! Tulen ja otan sen!

   Matti vaihtoi kanavaa, nyt Kaijan vuorostaan osoitellessa häntä sormellaan.
   Mies! Haluan spermasi! Tulen ja otan sen!

   Tule Kaija, otan sinua odotellessani päiväunet, sanoi Matti, kellahti sohvalle ja pian kuului vain Matin kuorsaus.

  Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   57
   5730
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   23
   3607
  3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   215
   1804
  4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   28
   1732
  5. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   94
   1192
  6. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   29
   1155
  7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   49
   927
  8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   263
   910
  9. Välillä käy mielessä

   olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
   Ikävä
   74
   867
  10. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   848
  Aihe