Ufoaluksen malli ja toimintatapa

Bob Lazar kertoili jo noin 30 vuotta sitten asioita, joista on tullut parempaa tietoa ja vahvistusta sittemmin muuta kautta ja havaintojen pohjalta.

Hän ennusti alkuaineen 115, jonka tiedemiehet löysivät paljon myöhemmin. Hän ennusti kyseisen aineen ominaisuudet, ennenkuin sen olemassaolosta edes oltiin tietoisia.

Hän kertoi hyvinkin tarkaan millaisia haasteita ja ongelmia kyseisen aineen hyödyntämisessä oli ja mainitsi että tutkijoita oli kuollut räjähdysonnettomuuksissa ainetta käsitellessä.

Lazar kertoi reaktorista, jonka voimanlähteenä on mainittu alkuaine. Sieltä voima ohjataan kolmioon sijoitettuun kolmeen "antigravitaatio-moottoriin", joita voidaan säätää positiiviseksi tai negatiiviseksi riippuen halutusta suunnasta.

Niitä voitiin myös suunnata 180 asteen säteellä mihin tahansa suuntaan aluksen alla.
Niiden avulla alus voi liikkua 360 astetta mihin suuntaan tahansa.

Muiden syväkurkkujen ja Lazarin kertoman mukaan alukset loivat oman avaruutensa ja ne eivät ole riippuvaisia G-voimista, koska ohjaamosta katsottuna ne eivät liikkuneet laisinkaan, vaan olivat omassa avaruudessaan.

Myös Elizondo kiinnitti videoidussa tutkimuksessaan siihen kuinka "lentävä lautanen" videolla ei muuta nopeutta eikä suuntaa laisinkaan, vaikka kääntyy eri asentoon.

Aerodynamiikan muutokset eivät vaikuttaneet mitenkään. Se saattoi olla show, jotta ufolaiset näyttivät hieman kykyjään tai sitten he asettivat aluksen jostakin muusta syystä toiseen asentoon.

Kolme on minimimäärä "moottoreita" sijoitettuna kolmioon siihen nähden että alusta voidaan ohjata kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Tämä selittäisi samalla myös triangeli ja bumerangi- malliset alukset, jotka ovat yleisimpiä lautasen mallisten objektien ohella.

Tic tacit rikkoo tätä kaavaa ja ehkäpä ne ovat sitten muualta, tai uusinta mallia. Sikarit vaikuttavat olevan emäaluksia ja niitä on enimmäkseen havaittu avaruudessa.

Olisiko niin että "materialisoituminen" tapahtuu kauempana kohteesta (kuten Maa) ja sieltä sitten tullaan pienemmillä aluksilla samaan malliin kuin Independence Day- leffassa?

Vastikään oli huima kertomus henkilöstä, joka vieraili talteen otetussa "lentävässä lautasessa". Alus oli pieni ulkopuolelta, mutta kun astui sisään, se oli jalkapallostadionin kokoinen.

Toinen kertomus on kuultu useilta, että aluksesta kykenee näkemään läpi, kun on sen sisäpuolella.

Kolmas asia jonka Lazar ja muut ovat sanoneet, että alusta ohjataan siihen malliin kuin se olisi osa "kuljettajaa", eli se olisi suorassa kytköksessä alienin mieleen jonkin kypärän taikka telepatian kautta.

Ilmiömäinen kyky väistää ja tehdä ennakoivia manooverejä kertoo siitä, että siellä on oltava myös melkoista automatiikkaa, sillä varsinkin biologisen olennon mielellä on omat rajoitteensa tiedonsiirrossa.

Toinen vaihtoehto on että he ennakoivat tulevan.

23

525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Niitä voitiin myös suunnata 180 asteen säteellä mihin tahansa suuntaan aluksen alla.
      Niiden avulla alus voi liikkua 360 astetta mihin suuntaan tahansa."

      Käsittääkseni nuo "gravitaatiolähettimet" pystyvät kääntymään puolipallon peittävän alueen. Ufot näyttävätkin usein ikään kuin keulivan. Tällöin on lähettimien kääntymisvara tullut vastaan.
      Lähettimet muuttavat aika-avaruuden energiatiheyttä ufon menosuunnassa. Nämä gravitaatiolähettimien kvannttivaihtelut aihuttavat tyhjiötilan (kuplan). Tämä kupla aukeaa menosuunnassa ja sulkeutuu ufon takana.

      Kun ufo lähtee vauhdilla ylös päin suoraan vaakalennosta, se kääntyy ylösalaisin jotta se voi suunnata gravitaatiolähettimet haluamaansa menosuuntaan.
      Ottamallani videolla tämä "voltti" on hyvin nähtävissä.

      "Myös Elizondo kiinnitti videoidussa tutkimuksessaan siihen kuinka "lentävä lautanen" videolla ei muuta nopeutta eikä suuntaa laisinkaan, vaikka kääntyy eri asentoon."

      Ufo pystyy lentämään täten siis niin kauan kun gravitaatiolähettimet pystyvät osoittamaan samaan pisteeseen. Ufo voi "keinua" n. 180 astetta tekemässään kuplassa.

    • Anonyymi

      Lazar keksi näitä päästään. Hän oli kouluarvosanalla vitosen oppilas fysiikassa, käytännössä tollo.

      • Anonyymi

        Lazarin vuodon aikaa Majesty - ohjelma vaikutti vielä vahvasti. Eli Ufo - vuotajista haluttiin alussa tehdä julkisesti hulluja tai naurettavia. Sen jälkeen vaikeuttaa elämää yhä suuremmin, jos nämä keinot eivät tepsineet.

        Lazar ei kai tiettävästi ole tähän päivään mennessä hyötynyt näistä vuotamistaan asioista millään tavalla. Ja monet "virallisesti" kerrotut asiat on ristiriidassa siihen, mitä hänet tunteneet ihmiset ovat julkisesti kertoneet.

        Ei siis ole vaikeakaan päätellä, että Lazar oli "tarkkailussa", koska vuoti salaista tietoa julkisuuteen, koska halusi ihmisten tietävän enemmän siitä mitä "kulisseissa" tapahtuu. Moni muukin on tullut vastaavaan päätelmään. Lazar oli ensimmäisten todella merkittävien joukossa.

        Kiitokset vaan avauksestasi Hk !! Asiallista tekstiä, joka on kyllä ollut jo pitkään eri sivuilla luettavissa, tosin suomeksi aika harvat näitä vielä ymmärtää, joten Ookoota Hookoolta :)


      • Anonyymi

        Onko metodi sama kuin raamatun teossa?


    • Anonyymi

      Tää maailma vaikuttaa olevan jonkin tyyppinen illuusio mikä syötetty aisteille. Luullaan aistien havaitsevan kaiken. Väki ei itse edes tiedä mitä ja missä ovat, entä minkä takia. Vaikuttavat liikuttavan tietämättään symboli asioita jonkin sortin matriisissa luullen elävän elämäänsä... Ufoista on jotenkin kornia puhua....
      Havainnut olen tuntemattomia asioita ja ilmiöitä myös taivaalla.....en ihmettele jos en kykene näkemään jotakin laisinkaan.....

    • Anonyymi

      Äkkinäiset liikkeet suuntaansa synnyttää jo sellaisia g- voimia, että tuntuu minusta enemmän kusetukselta kaikki nähdyt. Ehkä joku on keksinyt jonkun tekniikan, jolla synnyttää hahmon, jota voi ohjailla jostain etäältä ja kaikki näyttää vain niin todelta? Meillä ei ole mitään fyysistä todennettavissa, siksi uskon puutetta aiheeseen.

    • Yliäänipamausten puuttuminen jo yksistään kertoo sen ettei ne ole tästä maailmasta.

      Tiede ei osaa edes selittää miten se on mahdollista.

      "Hallituksen raportit sanovat, että UFOt rikkoivat äänivallin ilman yliäänipamausta.
      Entinen tiedustelujohtaja vahvistaa, että laivaston ja ilmavoimien lentäjät ovat nähneet "vaikeasti selitettäviä", "vaikeasti kopioitavia" esineitä"
      https://www.popularmechanics.com/military/research/a35904670/pentagon-ufo-reports-objects-breaking-sound-barrier-without-sonic-boom/

      "John Ratcliffe, joka toimi National Intelligence Communityn johtajana toukokuusta 2020 tammikuuhun 2021, kertoi Fox Newsin Maria Bartiromolle perjantaina, että raportit sisältävät havaintoja esineistä, jotka "rehellisesti sanottuna osallistuvat toimiin, joita on vaikea selittää". Ratcliffe sanoi, että sekä Yhdysvaltain laivaston ja ilmavoimien lentäjät että satelliittikuvat ovat havainneet UAP:n.

      Esineiden kerrotaan tehneen "liikkeitä, joita on vaikea jäljitellä ja joihin meillä ei ole tekniikkaa, tai ne liikkuivat äänivallin ylittävillä nopeuksilla ilman äänipuomia", Ratcliffe sanoi. "Lyhyesti sanottuna asioita, joita havaitsemme ja joita on vaikea selittää."

      Käytännössä tuo lausunto yksinään jo kertoo sen että Kirkpatrick valehtelee sanoessaan että "mitään fysiikan lakien vastaista ei ole havaittu tai todisteita siitä että ne tulisivat muualta".

      Ok, muualta tulemisen todistaminen on erittäin vaikeaa ja sen voi aina kiistää vaikka se todistettaisiin miten hyvin tahansa.

      Fysiikan lakien vastaisuus sen sijaan on jo todistettu monin tavoin. Ei siipiä, ei aerodynaamisia ominaisuuksia, ei näkyvää propulsiota, ei lämpöjälkeä, ei jättövanaa, ei yliäänipamausta.

      Kyky leijua paikoillaan ja kyky tehdä valtavia satojen G-voimien suunnanmuutoksia ja pyrähdyksiä nopeuksilla jossa ihmisen tekemät alukset sulaisivat ja G-voimat murskaisi ihmisen nesteeksi.

      Nämä havainnot eivät ole tehty pelkästään silmillä, vaan myös kameroilla ja tutkilla, joten ne eivät ole heijastuksia eikä harhanäkyjä, vaan todellisia.

      • Anonyymi

        Jos ajatellaan että avaruus on paperia, eli 2d tasolla. Eli se on tasainen alue, ja sitten sitä rypistetään, niin eihän se paperilla oleva piste tiedä että se on siirtynyt 3d avaruudessa, vaan se on yhä edelleen ihan samassa kohdassa 2d avaruudessa. Koska me elämme 3 avaruudessa, me tiedämme että se piste on siirtynyt, vaikka me tiedämme myös sen että paperilla se on yhä edelleen samassa pisteessä.

        Jos nuo alukset tekevät ihan saman, eli ottavat 3d avaruudesta pienen alueen, ja sitten siirtävät sitä vain muutaman metrin sivummalle, niin että alus pääsee "tippumaan", ja avaruus siltä osin hieman supistuu, niin eihän se sillä kohdalla oleva voi tietää että avaruus taipui, vaan sen mielestä kaikki on ihan samalla tavalla paikoillaan.

        Ainoastaan ulkopuolinen tarkkailija pystyy näkemään sen muutoksen, eikä siitä voi silloin syntyä mitään yliäänipamauksia tai muuta vastaavaan, koska se alue ei näe sitä "tyhjiötä", jossa se alus on. Käytännössä, ihan siinä vieressä, se alus voisi näyttää hyvin pieneltä pisteeltä, koska vieressä kaikki kaartuu sen alueen sisällä olevalla täysin normaalisti.

        Tuo selittäisi myös sen miksi osa havaituista aluksista on äärimmäisen kiiltäviä ja vain hitaasti liikkuvat alukset ovat näkyvämpiä.

        Esimerkiksi galaksi, joka toimii "tietämättään" gravitaatiolinssinä, ei pysty havaitsemaan sitä että se on gravitaatiolinssi. Se on täysin mahdoton tehtävä tutkia (tai mistä sen tietää pystytäänkö se tulevaisuudessa havaitsemaan, koska sellainen tietotaito voisi helpottaa myös tuollaisten moottorien rakentamista).

        Aivan samoin, tictac voidaan nähdä ulkopuolelta, mutta jos se lentää ihan vierestä, sitä ei välttämättä näkisi, eikä se tuntuisi missään (huom, silloin kun se on kulkenut valtavalla vauhdilla lentokoneen vierestä. Noita raportteja on! Jos tictac olisi "meidän avaruudessa", se heilauttaisi pelkästään sellaisilla vauhdeilla myös lentokonetta ja aiheuttaisi äärimmäisen kovaa turbulenssia (koska silloin se häiritsisi ilmakehää), tai esimerkiksi siiven yli lentäessään, hajottaisi virtauksen siivestä ja siipi nousisi ylöspäin. Alapuolelta lentäessään olisi tilanne vielä sitäkin pahempi kun tuloksena olisi siipisakkaus!) Koska tiedossa on raportteja joissa ufo on lentänyt siiven päällä, tai alla, eikä mitään ole tapahtunut lentokoneelle, aluksien täytyy muodostaa oma avaruutensa ympärilleen, jolloin ilmakehä ei häiriinny.

        Tässä huomautan, että kun lentäjät muuttavat suuntaansa, nähdessän ufon, ne eivät muuta suuntaansa siksi että törmäisivät päistikkaa toisiinsa, vaan siksi että kaikki lentolaitteet tässä maailmassa, aiheuttavat turbulenssia, joka on äärimmäisen vaarallista. Lentokoneita on tippunut sen vuoksi että ne ovat lentäneet toisen lentokoneen perävanan läpi.


    • Anonyymi

      Uusi kongressin kuuleminen ufoista oli toissapäivänä:

      "Kun David Gruschilta kysyttiin, onko Yhdysvaltain hallinnolla ollut tietoa maan ulkopuolisesta elämästä, hän vastasi AFP:n mukaan, että hallinto on ollut tietoinen ”ei-inhimillisestä” toiminnasta 1930-luvulta alkaen.

      – Näkemämme teknologia oli paljon parempaa kuin se, mitä meillä on, David Fravor sanoi, kun häneltä kysyttiin vuoden 2004 ufohavainnosta"
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d47a672e-8067-4cd4-bb99-c1fa94400170

      • Anonyymi

        Arvoisat ufoilijat, skeptikot, debunkkarit, kieltäjät, lahkolaiset ja sitoutumattomat.
        Kyllä tää asia alkaa olla niin pihvi kuin se voi olla. Ei tarvitse olla kovinkaan paljoa medialukutaitoa, kun näkee että ufoilmiön kanssa ollaan tosissaan. Se ei ole leikkiä, feikkiä eikä pelleilyä. Tuolla lentelee oikeasti sellaisia vehkeitä joita siellä ei pitäisi lennellä ja ne on oikeasti sellaisia, joita ihmiskunnan teknologia ei tunnista. Ne on ufoja.

        On varsin helppo yhtyä David Fravorin sanomaan. “I can tell you, I think it was not from this world”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvoisat ufoilijat, skeptikot, debunkkarit, kieltäjät, lahkolaiset ja sitoutumattomat.
        Kyllä tää asia alkaa olla niin pihvi kuin se voi olla. Ei tarvitse olla kovinkaan paljoa medialukutaitoa, kun näkee että ufoilmiön kanssa ollaan tosissaan. Se ei ole leikkiä, feikkiä eikä pelleilyä. Tuolla lentelee oikeasti sellaisia vehkeitä joita siellä ei pitäisi lennellä ja ne on oikeasti sellaisia, joita ihmiskunnan teknologia ei tunnista. Ne on ufoja.

        On varsin helppo yhtyä David Fravorin sanomaan. “I can tell you, I think it was not from this world”

        Joo, ei kongressiin kutsuta kuulemaan ufoista, ellei asia ole merkittävä. Eikö Trump perustanut myös jotkut avaruusjoukotkin, vai onko tuo jotain trumppilaisten höpinää taas?


    • Anonyymi

      Minäkin olen nähnyt sinisellä taivaalla neljä tai viisi valkoista pallon muotoista hahmoa, jotka liikkuivat välillä nopeasti, vaihtaen suuntaa. Välillä olivat aika lähekkäin, samaa näkymää ihmetteli useampi muukin ihminen (stadin taivaalla). Ihan kuin olisivat leikitelleet keskenään?

      En tiedä mikä tällaisen esityksen mahdollistaa? Ajattelin jälkeenpäin, että samanlaisia kuvioita olisi mahdollista tuottaa tehokkailla taskulampulla, joissa neljä ihmistä heiluttaa fikkaria oman mielen mukaan tietyllä alueella pimeässä jotain taustaa vasten 1x fikkari= 1x pallo, pallot pysyivät taivaalla samankokoisina koko sen ajan?

      Sama taivaalla, en tiedä mitä ne oikeasti olivat? Tunnistamattomiksi jäivät minulle. Jossain taisi olla niistä maininta silloin? Ei herättänyt suurempaa haloota?

      • Anonyymi

        Hologrammien luomisessa on se ongelma että ne luomukset eivät näy tutkassa ja ne vaativat jonkin kaasun tai vesisumun tai savun, johon ne heijastetaan. Aasiassa luksusmarkettien ulkopuolella on jättimäisiä mainostauluja paljon käytössä jossa kuvat heijastetaan hienoon vesisumuun. Jos valopallot liikkuu ei-lentokonemaisella tavalla ja selvästi älykkäässä ohjauksessa, niin kyllähän niitä ufoiksi voi hyvällä omallatunnolla kutsua. Pikkuiset dronet erottaa kyllä äänestä yms.


      • Anonyymi

        Ei tuollaista oikein pysty luomaan muuta kuin lennättämällä ne taskulamput taivaalle.

        Tuossa taannoin iltasanomien sivuilla oli hyvä esimerkki siitä miltä etsintävalo näyttää kun katsotaan yötaivaalle. Kyseessä oli Ukrainan ilmatorjunnan ammunnat. Sitä kiilaa ei nähnyt kuin hyvin heikkona, eikä se aiheuttanut taivaalle "bätmän kuviota", vaikka Ukrainan taivas olikin täynnä ilmatorjunnan jättämää savua.

        En usko että tehokkailla taskulampuilla pystyisi mitään ihmeempää ufovaloshowta saamaan aikaiseksi ellei niitä lennätä itse taivaalle.

        Kun vertaa tuota sotakuvaa ja ufovaloista otettuja kuvia, on täysin selvää että sen valon täytyy tulla siitä kohteesta, eikä toisinpäin.

        Jopa nuo laser showt, ovat sellaisia joissa sen laservalon näkee, mutta, ne eivät muodosta taivaalle erityisempiä kirkkaampia pisteitä.

        Droneista taas on kuvaa vaikka missä, kun ne ovat järjestäneet valoshowta esimerkiksi jossakin olympialaisten avajaisissa tms, mutta nekin ovat todella himmeitä ja vaikeasti kuvattavia.


    • Anonyymi

      Kaikilta kolmelta kysyttiin heidän omien kokemuksiensa/näkemystensä pohjalta sitä, että pärjäisikö ihminen mikäli nämä tuntemattomilla aluksilla lentelijät alkaisivat vihamielisiksi.
      - Ei, oli kaikkien vastaus.

      • Anonyymi

        Jos ne kykenee "näkymättömästi" sammuttelemaan ihmisten laitteet ja aseet kuten on käynyt, niin aika vähissä on puolustautumiskeinot. Jopa neukut tiesivät että takaa-ajaminen on turhaa ja vaarallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ne kykenee "näkymättömästi" sammuttelemaan ihmisten laitteet ja aseet kuten on käynyt, niin aika vähissä on puolustautumiskeinot. Jopa neukut tiesivät että takaa-ajaminen on turhaa ja vaarallista.

        neukuthan ampui vahingossa yhden ufon alas. Se on tietääkseni ainoa kerta kun maalaiset ovat ampuneet mitään ufoa alas. Kaikki muut kohtaamiset ovat päättyneet siihen että ufo on sammuttanut laitteet.


    • Anonyymi

      Toisaalta, jos alukset muodostavat oman avaruutensa, niin sehän tarkoittaa sitä että tictacit voivat olla aluksia joissa on vain ulkokuori ja moottorit ovat sisällä. Eihän nuo moottorit tarvitse vetää kaasukehästä mitään sisäänsä, tai puskea mitään ilmakehää vastaan, että ne pystyisivät liikkumaan. Niiden täytyy vain kaareuttaa avaruutta, niin että alus "tippuu" siihen suuntaan mihin sen halutaan lentävän.

      Sehän näkyy siinä videossakin selvästi että aluksen "moottorin kohta" on selvästi kylmempi kuin ympäröivä alue ja kun alus kääntyy ilmassa, se kylmä kohta myös muuttaa samalla suuntaansa.

      Sitähän ei tiedä onko tuo "kylmä ja lämmin" alue, oikeasti kylmä ja lämmin, vaikka se hävittäjän kamera sen sellaisena tunnistaa, eli että syntyykö nuo alueet siitä moottorista, vai reagoiko ilmakehän kaasut pelkästään sen moottorin olemassaoloon (ts. ilmakehän molekyylit lämpenevät tai kylmenevät.)

      Hävittäjässäkin lämmin alue on isompi ja pidempi, kun se moottori lämmittää kaasua ja puskee sitä ulos. tictacin videokuvassa, taas ei jää mitään kylmää tai kuumaa vanaa mihinkään.

      Tuolla pystyisi selittämään myös sen miksi nuo alukset pystyvät kulkemaa niin järkyttävän kovaa vauhtia esimerkiksi avaruudessa, missä kuitenkin mitättömän pieni rautahiukkanen, tekisi reiän alukseen. Eli, tuo moottori saattaa toimia myös suojana, kun se alus taittaa avaruuden hetkeksi pois edestä, ja yksittäinen hiukkanen ei välttämättä edes ymmärrä että sitä siirrettiin pari metriä pois paikaltaan ja takaisin paikalleen.

      Eli tuo kylmä tai kuuma alue voi olla pelkkä optinen harha, joka syntyy paikan kaareutumisesta. Samalla tavallahan pystytään katsomaan esimerkiksi galaksien taakse, kun galaksi toimii gravitaatiolinssinä.

    • Anonyymi

      Aluksia on monenlaisia ja osa niistä on kuulemma biologisia. Pitkillä valovuosien matkoillakin on tärkeää, että alus kykenee vaihtamaan ulottuvuuttaan, jolloin siirtymisen periaate lienee samanalainen kuin teleportaatiossakin, eli korotetaan värähtätelytaajuutta ja kohteessa alennetaan taas halutulle tasolle.Tietynlaisessa korkean energian muodossa valon nopeuskaan ei ole kattonopeus ja siirtyminen on nopeaa. Nuo todella pitkien matkojen siirtymiset totetuttaneen yleensä tuhansienkin kilometrien pituisilla emäaluksilla tai planetoideilla, jotka ovat pyöreitä planeettojen kokoisia avaruusaluksia ja niiden nsisällä on kokonainen maailma, jossa miehistö viettää usein lähes koko elämänsä.

      Digitaalitekniikka on ollut maaplaneetalla käytössä nyt 1980-luvun alsuta lähtien ja sen kehitys on ollut huimaa uusine sovelluksineen. Prosessoreiden laskentateho on lisääntynyt valtavasti ensimmäisistä kotitietokoneista. Laskeminen on niin nopeaa, että sitä on vaikea ymmärtää, eikä kehitys ole vieläkään ilmeisesti pysähtynyt.
      Sähkömagneettista kenttää alettiin ymmärtää ja hyödyntää jo 1800-luvun lopulla, mutta matkapuhelimista ei osannut kovin moni unelmoida vielä 1970-luvullakaan. Salaman nopea suurenkin infromaatiomäärän siirtyminen langattomasti oikeastaan on varsin ihmeellinen asia kun sitä vähänkin ajattelee. Elämme siis jonkinlaisessa kentässä minkä yksi osa ilmenemismuoto on sähkömagneettinen kenttä. Tulee mieleen se, että voiko suunnittelematta syntyä jotain tuon kaltaista? Kaikki tähtijärjestelmät olisivat eristyksissä toisistaan ilman korkemman dimension matkustustapaa, jossa sähkömagneettisella kentällä on olennaisen tärkeä rooli.

      Nyt alkaa jo lentävien autojen myynti ja vaikka nopeus on rajoitettu aluksi vain 40 km/tunnissa, niin eiköhän niidenkin kehitys mene pian siihen, että nopeus ainakin tuplaantuu. Lentäviä autoja muuten oli ainakin 1960-luvun Jetsonit sarjakuvassa.

      • Anonyymi

        Tuosta laskennasta ihan käytännön esimerkki.

        Aikaisemmin trigonometrian avuksi julkaistiin tulostaulukoita, koska kenelläkään ei ollut sellaista osaamista ja kykyä että ne olisi voinut laskea nopeasti. Eli noiden likiarvojen kanssa piti insinöörien ja muiden matemaatikoiden värkkäillä. Riittivät hyvin viemään aluksen Kuuhun tai rakentamaan kestäviä pilvenpiirtäjiä, mutta monimutkaisia katosmuodostelmia ei pystynyt tekemään (tarkoitan esimerkiksi niitä aaltomaisia kattorakennelmia joita näkee jos jonkin areenan tai taidepalatsin päällä)

        70 - 80 luvulla laskukoneissakin oli muistaakseni 6 - 8 lukua, millä saat muutaman miljoonan laskettua, mutta et sen enempää ja laskimissa oli silloin vain perustoiminnot. 80 - 90 luvulla tuli sitten tiedelaskimet ja graafiset laskimet joilla saa "erittäin tarkkoja" tuloksia, tosin noissakin laskimissakin on se ongelma että tietyn rajan ylitettyään, laskin saattaa alkaa näyttämään lukua nollaa, tai ykköstä (tai muuta vastaavaa kokonaislukua), vaikka todellisuudessa, tulokset vain lähestyisivät noita arvoja loputtomasti.

        Tietokoneet, puhumattakaan supertietokoneiden laskentakyvyistä, ovat kehittyneet valtavan harppauksen, eikä pelkästään sadassa vuodessa vaan ihan 50 vuoden aikana.


    • Anonyymi

      Helkatin hyvä, että asiat on sinulla noin hyvin selvillä. Voisitko seuraavaksi piirtää tästä kaikesta kaaviot?

    • Anonyymi

      Sohvaperunat taas vaudissa ja uskovat omaavansa ylinmaallisen tiedon kaikkien ihmisten älykkyydestä. Miten tuon Einsteinin kehitys ja älykkyys taas menikään? Oppi puhumaan hieman alle 10-vuotiaana ja ja oli koulussa se aasinhatun kuluttaja. Vaan mitä hänestä kehittyikään? Ei ainakaan sohvaperunaa.
      Tässä on kuitenkin parin hyvän asioihin perehtyneen tutkijan analyysi kyseisestä Senaatin kuulemisesta. Eikä tässä puhuta ohjamon nappuloista, vaikka mainitaankin tik-tokin niitit ja antennit. Tässä puhutaan siitä isosta maailmankuvasta, joissa meidän rooli on istua hiljaa ja uskoa kaikki., mitä hallitukset meille syöttävät. Ostakaa kallista verollista energiaa, vaikka sen pitäisi nykyisillä, salassa pidetyillä tekniikoilla, olla jo ilmaista.
      https://projectcamelotportal.com/2023/07/28/sg-anon-re-uap-hearing-and-our-future/
      Valmistautukaa nyt kuitenkin projekti Blue Beamin alkamiseen vaikkapa sohvalla löhöten. Nauttikaa näytöksestä, sillä pakoon ei tarvitse juosta kuin tapahtumapaikalta. Näytöksen ihmistappioiksi on arvioitu muutama miljoona paikallista. Osin pakokauhun takia ja osaksi omien tulituksen takia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      152
      10934
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3073
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2912
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1593
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    Aihe