Vasikkaniementie 1-3 Kotka Kodisto

Anonyymi-ap

Onko kokemuksia kyseisestä vuokrakiinteistöstä Kotkan Mussalossa? Ainakin vaihtuvuutta ja tarjontaa tuntuu olevan runsaasti Etuovella.

20

1016

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vuokra-asunnot ja - asukkaat ovat pääsääntöisesti sieltä mihin ei valo paista.

   • Anonyymi

    Kyllä on kommentti. Täällä asuu kyl niin hyvää porukkaa et kyl me ainakin nautitaa perheen kanssa täällä. Ja naapurit ymmärtää lapsien meteliä ja myös ei mitää kotibileitä ole täällä. Ei juoppoja ei mitää epämääräistä porukkaa. Tais olla joku mussalon koulu opettajakin perheen kans tos yläkerrassa. Entinen miljonääri asuu ainakin ykkösessä. Ja kun naapureiden kans juttelee ja morottaa huomaa et porukka voisi olla ihan perhettä et sieltä mistä valo ei. Tää nii. Tääl kyllä on nii. Huippu porukkaa asumassa. Toki tuos kaks perhettä kellä näyttää haasteita olevan adhd lapsien kanssa mutta lapsien meteli on ilo korvaan💪 viime vuonna äiti teki poikien kanssa monta päivää isoa lumilinnaa ja en oo nähnyt ketää äitiä niin jaksavaisena lapsien kans puuhailemassa. ❤️❤️❤️❤️


  • Anonyymi

   Muutaman vuoden asuimme silloisessa Suhola.Oy kiinteistössä mutta muutimme pois tämänvuoden alussa useista syistä johtuen.

   -Mussalontie on aivan vieressä ja meteli sekä tärinä infernaalista. Herkkäunisille hankala paikka ja vuorotyötä tekevälle aivan mahdoton yhtälö. Talon äänieristys on onneton ja ikkunat 80-luvun alusta. Mussalontiestä on tullut moduulirekkojen ja maansiirtotraktorien läpiajoväylä joka todellakin kiristi hermoja.

   -Kämpät ovat remontoitu 2015-2016 mutta varustetaso 1980 luvulta. Astianpesukone ei kuulu varustukseen, keittiössä rautalevyliesi ja kylpyhuoneessa ei ole lattialämmitystä. Kylpyhuoneen ainoana valona on pieni loisteputki vanhanmallisessa peilikaapissa. Häkkivarasto on minimaalinen ja kooltaa jokseenkin 1 neliö.

   -Naapurit olivat yhteiskuntaluokan jokaiselta saralta, ovien paiskominen, koirien ulkoilutus käytävillä ja karaoke meetingit vailla laulutaitoa ainakin meidän siiven ongelmia.

   -Juuri ennen muuttamistamme pois huoneistoissa havaittiin Radon ongelma.

   -Jätekatos oli välillä kuin yleinen kaatopaikka josta kyllä ilmoitimme useasti. Taloyhtiön hoito ja huolto sakkasivat kun Kodisto ja Newsec ottivat isännöinnin haltuun.

   Mielestäni vuokrataso on korkeahko verrattuna talojen sijaintiin, varustukseen sekä yleiseen kuntoon. Ei jäänyt ikävä.

   • Anonyymi

    Kyllähän Kotkassa yleinen vuokrataso ylipäätään on korkea, kaupunki näivettyy nopeaan tahtiin ja töitä ei oo tarpeeksi. Kiitokset vihreän siirtymän ja siltarumpupolitiikan länsi-suomeen.


   • Anonyymi

    Ottamatta kantaa juuri kyseiseen osoitteeseen Mussalontien varrella pitkään Ruonalassa asuneena kerron mielipiteeni ongelmista joita lisääntynyt liikenne on tuonut entiselle kylätielle. Mussalontien kunto on romahtanut ja se on paikoin painunut sekä urautunut karkeaksi renkaita kuluttavaksi höyläksi. Keskellä ajorataa on mahdotonta ajaa. Huono pinta tuo melua ja tärinää niinkuin mainitsit. Tiellä on 4 suojatietä joiden turvallisuus, olkoonkin asennettu varoitusvalot kyseenalainen. Monet perheet ovat pakoitettu viemään lapset kouluun autolla koska autoilijoiden suojatiekäyttäytyminen Suomessa on kehitysmaatasolla. Tiellä on tapahtunut monia vakavia onnettomuuksia, muutama jopa kuolemaan johtanut viimeisien vuosien varrella. Suojateillä pitäisi ehdottomasti olla liikennevalot jolla pystyisi pysäyttämään liikenne ja ylittää tie turvallisesti. Vasikkaniementien kohdalla ihmettelen meluaidan puuttumista, niitähän on mm. pirosenvuoren, heponienentien sekä maavallina Mussalontien suoralla. Melusta on valitettu paljon mm. Kotkan kaupungin katumestarille saamatta minkäänlaista sympatiaa takaisin. Aikanaan raskas liikenne oli kielletty tiellä, olisihan se vähintäänkin kohtuullista että edes yöaikaan tien käyttö kielletään raskaalta liikenteeltä. Sadat ihmiset tien varrella kärsivät melusta joka ylittää kaikki suositukset moninkertaisesti ja asuntojen jälkeenmyyntiarvossa on tottakai tapahtunut romahdus. Hyväntuulentie on hyvässä kunnossa, ihmettelen suuresti miksi Kotkan päättäjät eivät halua raskaan liikenteen siirtymistä pois asuimistoja häiritsemästä?


  • Anonyymi

   Kyllä meillä hyvää porukkaa tässä asuu. Ei kukaa valita ja moikkaa ja ollaa kyl ihan normaalia perhe sakkia, isovanhempia. Täs ei ainakaa 1 ole kuin ihanaa porukkaa. Koskaa ei ole mitää häiriö kuten bileitä, tai kyttiä ravaa. Kyl tääl viihtyy hyvin 💪 mut ei tänne mitää sellaisia kaivata missä valo ei paista tääl kyl on aivan tasa välistä porukkaa ja kyllä me ainakin ollaa perheen kans nautittu asua tässä. Ja ei täs meillä kyl paljon ole porukka vaihtunut kolmosesta en tiedä sit. Siel vissii oli ainaki keski ikäinen akka joka ei kestä lasten huutoa eikä lapsien naurua saati ihmisen kävely 😂 mut muutti kotkan asunnoille ja taitaa pian jäädä saada kun tuntuu että harrastus alkoi sielä myös. Täällä ei asu juoppoi ei asu epämääräistä sakkia vaan aivan työssä käyvää porukkaa. Perheitä meidän talossa on muutamia. Vuokrat korkeat mutta jos ei ole sekopää porukkaa nii kyllä täällä mielellää asuu

   • Anonyymi

    Eihää vuokrat tunnu yhtää korkeilta kun kultainen kelakortti taskussa.


  • Anonyymi

   Onko taso ongelma ylittänyt rajan? Miten ovat hoitaneet asian muissa huoneistoissa

  • Anonyymi

   " entinen miljonääri😆😆😆😆😆😆😆

   • Anonyymi

    Älä nyt! Minäkin olen entinen nuorukainen! Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt!


   • Anonyymi

    Mie oon ja entinen miljonääri, tosin se valuutta oli Venäjän ruplia 😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt! Minäkin olen entinen nuorukainen! Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt!

    Siinä se rikkaus tulee ilmi kun tukkakin on nahkaa.


  • Anonyymi

   Lyhyt matka kauppaan, veneranta vieressä. Ongelmana raskaan liikenteen siirtyminen mussalontielle. Melu on ihan mieletön ja se alkaa joka aamu noin 06.30.

   • Anonyymi

    Tyttäreni asuu osoitteessa vasikkaniementie 1. Tottakai vieraillut monesti hänen kaksiossaan. Hieman paremmin talonrakennusalaan perehtyneenä ottaisin esiin perustavanlaatuiset ongelmat jotka talorykelmää vaivaavat. Talot ovat rakennettu kallion päälle, aivan kuten vieressä oleva Mussalontie. Aikanaa liikenne taloja rakennettaessa oli kymmenesosa nykyisestä. Tien huono kunto tuo kalliota pitkin lisämelua ja tärinää asuntoihin. Ikkunat rämisevät ja astiakaapissa helisee. Sisäpihalla on mahdotonta tulla kuulluksi huutamata perjantai iltapäivisin. Melu on todella häiritsevää ja rakennusten U muoto vangitsee melun päästämättä sitä poistumaan. Vuokralaiset ovat täysin epäoikeudenmukaisessa asemassa koska melu ei häiritse B talon asukkaita. Heidän olo ja makuuhuoneet ovat merelle päin. Lisäksi omakotitaloasukkaat ovat vasikkaniementiellä onnellisessa asemassa kun luhtitalot blokkaavat äänen tehokkaasti Mussalontieltä. Luhtitalot ovat rakennusteknisesti aivan väärässä paikassa.


  • Anonyymi

   Ennenwanhaan kun Laihosen Ville ilmotti; Vasikkasaari, haalarit vahtimestarilta, sen ties kipsikeikaks.

   . mukan olin monet kerrat.

  • Anonyymi

   Ei vuokra-asunto ole koti, se on kuin hotellihuone jostaa joutuu joskus lähtemään. Omistusasunto on koti, oma tupa, oma lupa.

  • Anonyymi

   Hyvä asuinpaikka veneilyä harrastavalle. Lisäksi hyvä ruokailumahdollissus muutaman metrin päässä.

   • Anonyymi

    Mikä se ruokailumahdollisuus on ?


  • Anonyymi

   Rekkaliikenne on aika häiritsevää, mutta muuten ei moittimista.

  • Anonyymi

   Plussaa

   Bussipysäkki vieressä
   Pieni uimaranta 200m
   Lähikauppa 500m, tosin erittäin kallis

   Miinusta

   Mussalontieltä aivan liikaa melua
   Pienet säilytystilat
   Vesimittarin puute, maksat vedestä aivan liikaa
   Askeettisuus asunnoissa, halvat materiaalit ja kodinkoneet

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   3550
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   409
   1919
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   45
   940
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   60
   812
  5. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   811
  6. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   803
  7. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   289
   796
  8. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   786
  9. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   252
   756
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   75
   725
  Aihe