Vasikkaniementie 1-3 Kotka Kodisto

Anonyymi-ap

Onko kokemuksia kyseisestä vuokrakiinteistöstä Kotkan Mussalossa? Ainakin vaihtuvuutta ja tarjontaa tuntuu olevan runsaasti Etuovella.

22

1394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vuokra-asunnot ja - asukkaat ovat pääsääntöisesti sieltä mihin ei valo paista.

      • Anonyymi

        Kyllä on kommentti. Täällä asuu kyl niin hyvää porukkaa et kyl me ainakin nautitaa perheen kanssa täällä. Ja naapurit ymmärtää lapsien meteliä ja myös ei mitää kotibileitä ole täällä. Ei juoppoja ei mitää epämääräistä porukkaa. Tais olla joku mussalon koulu opettajakin perheen kans tos yläkerrassa. Entinen miljonääri asuu ainakin ykkösessä. Ja kun naapureiden kans juttelee ja morottaa huomaa et porukka voisi olla ihan perhettä et sieltä mistä valo ei. Tää nii. Tääl kyllä on nii. Huippu porukkaa asumassa. Toki tuos kaks perhettä kellä näyttää haasteita olevan adhd lapsien kanssa mutta lapsien meteli on ilo korvaan💪 viime vuonna äiti teki poikien kanssa monta päivää isoa lumilinnaa ja en oo nähnyt ketää äitiä niin jaksavaisena lapsien kans puuhailemassa. ❤️❤️❤️❤️


    • Anonyymi

      Muutaman vuoden asuimme silloisessa Suhola.Oy kiinteistössä mutta muutimme pois tämänvuoden alussa useista syistä johtuen.

      -Mussalontie on aivan vieressä ja meteli sekä tärinä infernaalista. Herkkäunisille hankala paikka ja vuorotyötä tekevälle aivan mahdoton yhtälö. Talon äänieristys on onneton ja ikkunat 80-luvun alusta. Mussalontiestä on tullut moduulirekkojen ja maansiirtotraktorien läpiajoväylä joka todellakin kiristi hermoja.

      -Kämpät ovat remontoitu 2015-2016 mutta varustetaso 1980 luvulta. Astianpesukone ei kuulu varustukseen, keittiössä rautalevyliesi ja kylpyhuoneessa ei ole lattialämmitystä. Kylpyhuoneen ainoana valona on pieni loisteputki vanhanmallisessa peilikaapissa. Häkkivarasto on minimaalinen ja kooltaa jokseenkin 1 neliö.

      -Naapurit olivat yhteiskuntaluokan jokaiselta saralta, ovien paiskominen, koirien ulkoilutus käytävillä ja karaoke meetingit vailla laulutaitoa ainakin meidän siiven ongelmia.

      -Juuri ennen muuttamistamme pois huoneistoissa havaittiin Radon ongelma.

      -Jätekatos oli välillä kuin yleinen kaatopaikka josta kyllä ilmoitimme useasti. Taloyhtiön hoito ja huolto sakkasivat kun Kodisto ja Newsec ottivat isännöinnin haltuun.

      Mielestäni vuokrataso on korkeahko verrattuna talojen sijaintiin, varustukseen sekä yleiseen kuntoon. Ei jäänyt ikävä.

      • Anonyymi

        Kyllähän Kotkassa yleinen vuokrataso ylipäätään on korkea, kaupunki näivettyy nopeaan tahtiin ja töitä ei oo tarpeeksi. Kiitokset vihreän siirtymän ja siltarumpupolitiikan länsi-suomeen.


      • Anonyymi

        Ottamatta kantaa juuri kyseiseen osoitteeseen Mussalontien varrella pitkään Ruonalassa asuneena kerron mielipiteeni ongelmista joita lisääntynyt liikenne on tuonut entiselle kylätielle. Mussalontien kunto on romahtanut ja se on paikoin painunut sekä urautunut karkeaksi renkaita kuluttavaksi höyläksi. Keskellä ajorataa on mahdotonta ajaa. Huono pinta tuo melua ja tärinää niinkuin mainitsit. Tiellä on 4 suojatietä joiden turvallisuus, olkoonkin asennettu varoitusvalot kyseenalainen. Monet perheet ovat pakoitettu viemään lapset kouluun autolla koska autoilijoiden suojatiekäyttäytyminen Suomessa on kehitysmaatasolla. Tiellä on tapahtunut monia vakavia onnettomuuksia, muutama jopa kuolemaan johtanut viimeisien vuosien varrella. Suojateillä pitäisi ehdottomasti olla liikennevalot jolla pystyisi pysäyttämään liikenne ja ylittää tie turvallisesti. Vasikkaniementien kohdalla ihmettelen meluaidan puuttumista, niitähän on mm. pirosenvuoren, heponienentien sekä maavallina Mussalontien suoralla. Melusta on valitettu paljon mm. Kotkan kaupungin katumestarille saamatta minkäänlaista sympatiaa takaisin. Aikanaan raskas liikenne oli kielletty tiellä, olisihan se vähintäänkin kohtuullista että edes yöaikaan tien käyttö kielletään raskaalta liikenteeltä. Sadat ihmiset tien varrella kärsivät melusta joka ylittää kaikki suositukset moninkertaisesti ja asuntojen jälkeenmyyntiarvossa on tottakai tapahtunut romahdus. Hyväntuulentie on hyvässä kunnossa, ihmettelen suuresti miksi Kotkan päättäjät eivät halua raskaan liikenteen siirtymistä pois asuimistoja häiritsemästä?


    • Anonyymi

      Kyllä meillä hyvää porukkaa tässä asuu. Ei kukaa valita ja moikkaa ja ollaa kyl ihan normaalia perhe sakkia, isovanhempia. Täs ei ainakaa 1 ole kuin ihanaa porukkaa. Koskaa ei ole mitää häiriö kuten bileitä, tai kyttiä ravaa. Kyl tääl viihtyy hyvin 💪 mut ei tänne mitää sellaisia kaivata missä valo ei paista tääl kyl on aivan tasa välistä porukkaa ja kyllä me ainakin ollaa perheen kans nautittu asua tässä. Ja ei täs meillä kyl paljon ole porukka vaihtunut kolmosesta en tiedä sit. Siel vissii oli ainaki keski ikäinen akka joka ei kestä lasten huutoa eikä lapsien naurua saati ihmisen kävely 😂 mut muutti kotkan asunnoille ja taitaa pian jäädä saada kun tuntuu että harrastus alkoi sielä myös. Täällä ei asu juoppoi ei asu epämääräistä sakkia vaan aivan työssä käyvää porukkaa. Perheitä meidän talossa on muutamia. Vuokrat korkeat mutta jos ei ole sekopää porukkaa nii kyllä täällä mielellää asuu

      • Anonyymi

        Eihää vuokrat tunnu yhtää korkeilta kun kultainen kelakortti taskussa.


    • Anonyymi

      Onko taso ongelma ylittänyt rajan? Miten ovat hoitaneet asian muissa huoneistoissa

    • Anonyymi

      " entinen miljonääri😆😆😆😆😆😆😆

      • Anonyymi

        Älä nyt! Minäkin olen entinen nuorukainen! Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt!


      • Anonyymi

        Mie oon ja entinen miljonääri, tosin se valuutta oli Venäjän ruplia 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä nyt! Minäkin olen entinen nuorukainen! Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt!

        Siinä se rikkaus tulee ilmi kun tukkakin on nahkaa.


    • Anonyymi

      Lyhyt matka kauppaan, veneranta vieressä. Ongelmana raskaan liikenteen siirtyminen mussalontielle. Melu on ihan mieletön ja se alkaa joka aamu noin 06.30.

      • Anonyymi

        Tyttäreni asuu osoitteessa vasikkaniementie 1. Tottakai vieraillut monesti hänen kaksiossaan. Hieman paremmin talonrakennusalaan perehtyneenä ottaisin esiin perustavanlaatuiset ongelmat jotka talorykelmää vaivaavat. Talot ovat rakennettu kallion päälle, aivan kuten vieressä oleva Mussalontie. Aikanaa liikenne taloja rakennettaessa oli kymmenesosa nykyisestä. Tien huono kunto tuo kalliota pitkin lisämelua ja tärinää asuntoihin. Ikkunat rämisevät ja astiakaapissa helisee. Sisäpihalla on mahdotonta tulla kuulluksi huutamata perjantai iltapäivisin. Melu on todella häiritsevää ja rakennusten U muoto vangitsee melun päästämättä sitä poistumaan. Vuokralaiset ovat täysin epäoikeudenmukaisessa asemassa koska melu ei häiritse B talon asukkaita. Heidän olo ja makuuhuoneet ovat merelle päin. Lisäksi omakotitaloasukkaat ovat vasikkaniementiellä onnellisessa asemassa kun luhtitalot blokkaavat äänen tehokkaasti Mussalontieltä. Luhtitalot ovat rakennusteknisesti aivan väärässä paikassa.


    • Anonyymi

      Ennenwanhaan kun Laihosen Ville ilmotti; Vasikkasaari, haalarit vahtimestarilta, sen ties kipsikeikaks.

      . mukan olin monet kerrat.

    • Anonyymi

      Ei vuokra-asunto ole koti, se on kuin hotellihuone jostaa joutuu joskus lähtemään. Omistusasunto on koti, oma tupa, oma lupa.

    • Anonyymi

      Hyvä asuinpaikka veneilyä harrastavalle. Lisäksi hyvä ruokailumahdollissus muutaman metrin päässä.

      • Anonyymi

        Mikä se ruokailumahdollisuus on ?


    • Anonyymi

      Rekkaliikenne on aika häiritsevää, mutta muuten ei moittimista.

    • Anonyymi

      Plussaa

      Bussipysäkki vieressä
      Pieni uimaranta 200m
      Lähikauppa 500m, tosin erittäin kallis

      Miinusta

      Mussalontieltä aivan liikaa melua
      Pienet säilytystilat
      Vesimittarin puute, maksat vedestä aivan liikaa
      Askeettisuus asunnoissa, halvat materiaalit ja kodinkoneet

    • Anonyymi

      Mä oon nyt asunut tässä Mussalontien kupeessa pari vuotta ja pakko myöntää et haasteita on ollut ja niitä varmaan pukkaa lisää. Sinänsä paikka on ihan jees lähestulkoo merenrannalla ja 6 kilsaa kotkansaarelta mut kehittämisen varaa olisi litramitalla. Melu on haaste ja etenkin ku punatiilitalot kesäl ovat pätsejä öisin tuuletus on mahdotonta. Mussalontien liikenne on todella raskasta 24/7. Tie vie suomen suurimpaan satamaan. Viereises talos on tiellepäin olevat ikkunat uusittu aikoja sitten ni eikös yhdenvertaisuusperiaatteen mukaa myös muiden ikkunat pidä vaihtaa etenki ku vuokrat on samat ja tällähetkellä nousee expotentionaalisesti? Jotta asukkaiden ahdinko ei helpottais on Vasikkaniementiestä tullu pakoputkiviritteisten junnuautojen tyyssija. Jopa päässä oleval hienostoalueella on autoja joiden omistajilla ei oo varaa ostaa äänenvaimentajaa autoonsa. Ai että syö miestä kun vapaapäivänä pääsee herämää ikävään pärinään. Kun sähkö on kiinteän hintasta niin lieveilmiö on se että pesukoneet laulaa asunnoissa koko ajan ja koko suku saa puhtaat pyykit samaan hintaan. Miksi hemmetissä ei oo asennettu sähkönmittausta? Sama pätee veteen, sitä ei todellakaan säästetä ku hintaan ei voi vaikuttaa. Muut asukkaat maksavat törsäilijöiden laskut siis. Täs asutaan mutta heti kun tulee mahdollisuus, kamat kantoon.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2489
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2204
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      197
      2188
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe