Tästähän olin aina salaa haaveillut, sattumalta se toteutui

Anonyymi-ap

Olen 24 v ja mua on aina erityisesti kiihoittanut naintikohtaukset jossa nainen otetaan puoliväkisin isommalla miesporukalla ja kun niitä katson netissä, pilluni kastuu välittömästi kun kuvittelen itseni siihen.
Kunnes sitten ollessani maaseudulla yksin pyöräilemässä pysähtyi isohko matkailuauto viereeni kysymään tietä pienelle läheiselle leirintäalueelle.
Se oli melkoisen vaikeakulkuisen pikkutien takana ja lupasin opastaa heidät sinne ja ajoin pyörälläni heidän edellään, ei ollut silloin navigaattoreita. Ajettuani vähän matkaa kuski avasi ikkunan ja huikkasi että heitän polkupyöräni taakse ja tuun itse sisälle. Äijät ovat lähteneet oikein porukalla retkeilemän, huikkasin kun huomasin että vanhuksiahan nämä jo ovat mielestäni kun itse olin nuori. Äijät oli jotain neljä visikymppisiä, tehdessäni pikaisen arvion ja istuin kesäisiss ä sortseissani kuskin viereen. Jotkut olivat jo nousuhumalassa ja alkoivat ehdottelemaan kaikenlaista rivoa juttua, vähän alkoi peloittaakin.
Kuski känsi pikkutien levennykselle ja sanoi menevänsä kuselle ja kusasi eturenkaan viereen ja en malttanut olla katsomatta kun laittoi elimensä takaisin sortseihinsa, wau sanoin mielessäni, olipas se melkoisen iso ja paksukin oli. Auto oli edelleen puskapsrkissa ja nythän alkoivat miesten jutut tulemaan vähän liian riettaiksi ja aloin tekemään lähtöä, mutta se estettiin. Alkoivat estoitta kopeloida isohkoja tissejäni jotka kesäpaita vain nimellisesti suojasi, nehän puoliväkisin otettiin esille ja kaikki kehuivat niitä vuorotellen samalla puristellen niitä estottomasti, estelin ja kirosinkin ääneen ja anoin että päästäisivät mut pois autosta.
Jalkani avattiin ja tunsin kuinka jostain heti löysi käsi suoraan sottsieni rakosesta pikkuhousuihini ja pilluuni. Rimpuilin ja kirosin, mutta kun niitä käsiä alkoi olla jo jokapaikassa hyväilemässä kroppaani se alkoi väkisinkin kiihoittamaan muakin. Tunsin kuinka pilluni alkoi kastumaan ja tämänhän heti huomasi yksi jonka etusormi oli vatvonut klittaani, näytti sormeansa toisille ja hymyili ivallisesti. En voinut kiihoittumiselleni mitään ja edelleen rimpuilessani yksi kaappasi mut syliinsä ja kantoi takaosassa olevalle vuoteelle selälleni. Sortsejani alettiin riisumaan väkisin, mutta hämmästyin itsekki kun nostin hieman peppuani, että lähtisi nopeammin pois. Pikkuhousutkin menivät samantien ja yksi niitä haisteli ja esitteli märkää kohtaa niissä pilluni kohdalla, olin tosiaan jo melkoisen märkänä ja kiihoittunut tilanteesta, mutta koitin olla näyttämättä sitä. Laskin äijiä olevan neljä, mutta unohdin kuskin joka oli vieläkin ulkona, nyt alkoivat miestenkin sortsit putoilemaan ja vähän peloitti kun jokaisella oli mitä jyrkemmässä kulmassa elin. Vastustelin ja kirosin kuuluvasti, mutta samalla kuitenkin ihaillen katselin äijien kulleja, yhden tullessa samantien päälleni ja survasi suonikkaan kalunsa sisääni. Parahdin kun meni samantien pohjaan asti ja äijän alkaessa puuskuttaen paukuttamaan mua, vastustelin vieläkin ja taoin äijän selkää nyrkeilläni, mutta koitin olla näyttämättä kuinka hyvää paksu kulli tekikään. Ei mennyt aikaakaan, kun jo tunsin kuinka spermaa aletaan laskemaan sisääni, huusin ettei laske sisälle, mutta turhaahan se jo oli, kullin sykkiessä edelleen sisälläni. Pilluni maiskahti äänekkäästi, kun äijä nopeasti veti kalunsa sisältäni ja kuumaa spermaa valahti samantien ulos ja valuen kohti peppuvakoani, toinen työntyi samantien sisääni, nyt en enää malttanut enää teeskennellä, vaan avasin vaistomaisesti reiteni äärilleen ja kyllä sen toiset miehet heti panivat merkille sanoen, taitaa tyttö olla melkoisessa kiimassa ja niin olikin.
Mietin, tästähän olen aina haaveillut, että mut otetaan ensin puoliväkisin ja sitten antaudun kokonaan naitavaksi panopuuksi, nyt alkoikin melkoinen paukutus ja olin jo niin rentoutunut, että aloin saamaan räjähtävää orgasmia - älä vaam vielä lopeta kuiskasin äijän korvaan ja aloin antamaan vastapotkuja pepullani.
Eikä taaskaan kuitenkaan mennyt aikaakaan kun jo toista spermalastia alettiin purkaamaan sisälleni, vähän hermitti kun en ollut vielä orkun huipulla, mutta jo seuraava kulli oli jo tuloillaan sisääni, nyt takaapäin.
Olin siinä peppu pystyssä kuin kiimainen narttukisssa ja äijä paukutti kiihtyvään tahtiin takaapäin toisen jo alettua tönimään sitä syrjään.
Kalu luiskahti häirinnästä ulos ja parkaisin kun se menikin kakkoseen vauhdilla ja ei äijä edes varmaan sitä huomannutkaan kun aloitti ruiskinnan karjaisten, kulli sykki peppussan ja kuumaa spermaa lastattiin sisääni kakkoseen. Ei ollut kukaa ennen päässy sinne edes kokeilemaan ja ihmettelinkin miksi meni niin liukkaasti sinne, pillustani valunut sperma varmaan liukastutti sen. Vasta vedettyään kalunsa äijä huomasi edehdyksensä ja sanoi vaan ohos, ilmanko tuntui niin tiukalta.
Olin edelleen siinä peppu pystyssä kun kuski tuli sisälle ja tokaisi vain että jaa, jätkät ovat jo aloittaneet, riisuen samalla sortsinsa ja työntyi sisääni samantien. Nythän se riemu repesi, äijällä oli isoin kulli, aaahhh..

9

7040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkoa kiitos 😍
      Tämä on yksi omistakin haaveista.
      Tosin olisin yksi niistä miehistä.

      • Anonyymi

        Speden löpinöitä taas kerran buaahaa


    • Anonyymi

      Olin pyörtyä kuskin isosta kullista, niin hyvää se teki ja naintikin kesti ainakin puoli tuntia, toisten jo siinä hermostuneesi odottaessa toista vuoroaan, tönivät miehen kiireesti pukilta kun oli saanut lastinsa purettua.
      Seuraava oli jo tulossa sisääni, sanoin että meen välillä ulos kuselle ja siinä kyykkiessäni tuli melkoinen lasti mättäälle äijien spermaakin. Nappasin auton takaa pyöräni ja lähdin miesten harmiksi polkemaan kotiinpäin pillu spermaa valuen satulan liukastaen.
      En hiiskunut kotona miehelleni sanaakaan seikkailustani ja kyllä olikin aamulla paikat hellänä ja kakkostakin vähän kirveli.
      Meni pari päivää ja kiimaisena ajattelin tapahtunutta ja kuin vaistomaisesti pyöräilin sinne pienelle leirintäalueelle toivoen että sama auto olisi siellä edelleen ja olihan se.
      Äijät grillasivat ulkona makkaraa ja yksi mut huomattuaan huikkasi, että maistuisiko tytölle ja makkara, juu, sanoin ja kiipesin samantien sisälle ja näin omat pikkuhousuni roikkumassa sängyllä.
      Olin jättänyt pikkuhousuni pois ja pienen hameen vain päälle, menin sängylle kontalleni ja aloin odottamaan pillu märkänä ensimmäistä kullia....

      • Anonyymi

        Mikään ei ole niin kiihoittavaa miehestä, kun nuori nainen peppu pystyssä ja pillu neljä milliä avoinna juoksuttaen kirkasta kiimalientä nykäyksittäin ulos ja kuin odottaen - ota minut rajusti takaapäin, sitä katsoen kulli on räjähdyspisteessä ja koitan pitkittää tilannetta, naisen anoessa, tuu jo, tuu jo sisääni, klitoriksen nöpöttäessä tummanpunaisena pystyssä, sitä kun varovasti koittaa, pillu ikäänkuin säpsähtää ja purkaa lisää kiimalientä ulos norona jo.
        Tai sitten, kun nainen on saanut hemmetinmoisen orkun ja peppu pystyssä edelleen avaan varovaisesti nuorta pillua, joka nytkähtelee vieläkin orgasmin jälkeen, pumpaten spermaa ulos.


      • virtasenposti

        Hieno juttu. Toivottavasti kirjoitat lisää.


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hieno juttu. Toivottavasti kirjoitat lisää.

        Oikeinkin hyvä ja kiimainen tarina tosiaankin... hieman vain kaipailisin kappalejakoja jotta pysyy paremmin "kärryillä" mutta muutoin siis oikein kunnon kiimapilluisen nartun toimintaa oletkin harrastanut... ;)

        Kyllä se tällainen kunnon kiimapilluinen panopuu lutka on oikeinkin ihana Nainen ;)


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hieno juttu. Toivottavasti kirjoitat lisää.

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa

        Jaahas joko paskaa valuu sulla päästä asti. Pyydä hoitajilta nyt lääkkeet ja vaihtaa sulle kuivat vaipat.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe