Motorlager KUSETUS

Ostin Motorlagerilta vaihtomoottorin ja kesti noin 1000km ja leikkas kiinnni. Merkkiliike asensi joten ongelma oli 99% varmuudella huonossa kasaamisessa motor lagerin puolelta. Tein reklamaation,, ja motorlager halusin koneen takaisin..... Reklamaatio hylättiin, koska ne väitti, että kone on asennettu väärin... eihän sitä perkele edes oikein voi asentaa väärin... KUSETUSTA! Mitä lie liettualaisia huit hapeleita. En suosittele

7

2586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse vetäydyin ostamasta noilta jo tarjouukssen jälkeen, vaikutti oudolta.. Kannattaa ottaa Moottoripalvelu.fi:in yhteyttä jos haluaa suomeksi laadukasta palvelua vaihto moottorien kanssa. Hankin lopulta sieltä ja on toiminut jo hyvän aikaa.

    • Joo... kalliiksikävi kokeilut ulkomaalaisten kanssa. Karvan päälle kolme tonnia meni eikä taida olla toivoa saada korvausta jostain Latviasta.

      • Anonyymi

        Kaveri osti " peruskorjatun " ( maalatun) Sprinterin moottorin Puolasta . Maksoi n.4000€ . Kesti vajaan 5000 km . Ei ollu takuu enään voimassa .


    • Itse aina kyllä karsastanut noita ulko maalaisia... vaikka onhan aloittaja itsekin voinut jotain sekoilla? mutta mutta.. pitääpä katsoa tämä moottori palvelu kun mottoria olen tässä etsimässä.

      • Kyllä vakaasti väitän, että en itse tässä mitään sekoillut, miten edes olisin voinut?? JOs kerran motor laager väittää ongelman olevan huono kokoonpano, jota en itse tehny??? ääliö. Nokuitenkin, moottori palvelusta olen kuullut paljon hyvää, pitää pyytää sieltä tarjous.


    • latevaan22

      Sykkeet alas jooko. Mutta tuttu homma - tehdään vähän liiankin houkutteleva tarjous, siihen joku onneton sitten lankeaa -> tavara on sutta ja sekundaa, kuluttajansuojalakia noudatetaan vain välttävästi, kaikki kepulikonstit käytetään.

      nimim. itsekin motorlagerilta tavaraa hankkinut. En hanki enää.

      Moottoripalvelu.fi on asiansa tasalla. Sieltä hankin moottorin, josta myös piti reklamoida - mutta venkoilun ja huijaamisen sijaan he korjasivat asian, ja nyt ollut jo pitkään toimiva motti käytössä.

      Siitähän ei mihinkään pääse, että vaihtomoottoria ostaessa voi joskus sattua huono tuuri, siksi on ensiarvoisen tärkeää, että myyjään voi luottaa...

    • Komppaan edellisiä. Setä yritti ostaa konetta, mutta puhelut meni aina Latviaan eikä saanut palvelua suomeksi. Tarjoukset tuli suomen kielellä sähköpostiin, joten meni ja osti Ford Ecoboost -moottorin. Korjaamo oli ajan tasalla ja otti venttiilikopan irti ennen kuin kävi asentamaan: siellä oli jakohihna ihan riekaleina. Kone olis hajonnut startissa. Yritettiin reklamoida, mutta vastaukset oli lähinnä haistattelun tasoa.

      Motorlager ilmottaa olevansa Tampereella, joten mentiin Tampereelle etsimään niitä. Opittiin, että niillä ei ole mitään toimittaa Suomessa. Lopulta korjaamo avasi juuri "korjatun" moottorin ja uusi jakohihnan sekä öljypumpun hinnan. Vain todetakseen että "korjatun" moottorin runkolaakerit oli edelleen käytettyjä.

      Setä ei säästänyt senttiäkään ja veljenpoika sai tehtäväkseen kirjoittaa nettiin varoituksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe