Tänään puhutaan " Propaganda" ja Aasia

Anonyymi-ap

Monelle jäi viimeksi epäselväksi mitä tarkoitti propagandan yksi tunnusmerkki. " Kerrotaan luku mutta ei kerrota mistä luvusta luku on "

Tässä on oikea Suomi propaganda uutinen: Thaimaasta tulee vaarallisia tauteja vaahdotaan suu vaahdossa ja haastatellaan lääkäreitä ja alan vastaavia suu vaahdossa. Kerrottiin, että viime vuonna tuli Thaimaasta 8 vaarallista tautia sairastavaa ja yksi jopa kuoli. . . Oi oi oi kauheaa.
Todellisuudessa tässä uutisessa todettiin, että Thaimaa on varsin turvallinen maa matkustaa ja asua ja olla... Niillä jäi kertomatta se luku mistä luvusta luku on. Thaimaahan matkustaa yli 30 kymmenentä miljoonaa turistia vuodessa ja Jopa Finnair ajoi silloin kahta vuoroa Bangkokiin vrk:ssa. Lisäksi oli useampia pomppulentoja ja noin 2000 matkustajaa meni Suomesta Bangkokiin vrk:ssa. Suhteutettuna tämä vuotuiseen matkustajamäärään silloin. Koko luku matkustaja määrästä olisi ollut ainakin liki 200 tuhatta. Kummassa on vaarallisempaa olla Suomessa vai Thaimaassa näiden lukujen mukaan.

Se, miksi teillä lukee jokaisessa kulmassa ja tuutissa ja karkkipussissa ja maitopurkista herneeseen ja perunaan saakka suomalainen ja suomalainen ja suomalainen. Eli yksilö käsitteitä ei edes haluta ajatella. Silloin on luonnollisesti helpompi maalittaa kohteita ja asioita ja hyväksikäyttää ihmisiä ja lapioida heidän ja varsinkin vajakkien pääkoppaan erilaisia käsitteitä, vaikka Thaimaalaisista ja Kambodzasta ja niiden ihmisistä ja tavoista. Sen vuoksi tällä palstalla monella jää haavi auki eivätkä osaa vastata minun kohdennettuun asiaan, koska se tieto oli ammennettu heillä Suomipaskasta joka oli lapioitu heidän pääkoppaansa.

Myös kristinusko on tarkoitus hävittää näin, että ihmisille luodaan toinen yhteisöllinen yleis persoona. Se on suomalainen Suomessa ja sehän tarkoittaa, että te olisitte samoja raiskaajien, murhaajien, pedofiilien, homojen, lesbojen ja esim. Nakapäiden kanssa. Siitä Raamatun pedon luvuista sanon, että sen nimenomaan on tarkoitus eksyttää teitä ja liittyy hyvin hyvin kiinteästi Suomi paskaan ja sen propagandaan. Mielenkiintoisia on päivämäärät ja löytääkö kukaan näistä lukua 666. ( 24.12 ja 6.12 )

Nämä on ne perusasiat jo miksi minä tunnen oloni täällä Kambodzassa hyväksi. Ihan jo kristinuskonnollisista syistä. Se on kauheaa katsottavaa se elämä teillä siellä Suomessa. Se ei tietenkään haittaa jos on kuuro ja sokea. Kerron teille vielä terveydenhuoltonne propagandasta. Lääkkeet mistä saatte jotain KELA korvausta kohdentuu tietysti harvinaisin sairauksiin. Yleisten sairauksien lääkkeet on täällä Thaimaassa ja Kambodzassa murto-osa teidän hinnoista siellä. Sitten happikoneet ja tehohoito. Kysyn, että kuinka monta paikkaa niitä on ja keitä niihin pääsee. Suomessa kuolee vuodessa noin 60 tuhatta ihmistä. Tehohoito paikkoja oli 100 tavallisille ja 150 poliittisille ja diplomaateille kävi ilmi korona aikana.. . Se siitä.

Sitten on ne pelot ja arvaatteko miten ne pelot muista maista on teille luotu? Kaikki koordinoituu sanaan suomalainen ja Suomi. Kuten kerroin alussa, että näin se pystytään "Maalittamaan" se pelko. Moni saattaa pelätä lentää muulla, kuin Finnairilla syystä, että ? ?
Tunnistatko asiat näin ja sen vuoksi et tiennyt elämästä Kambodzasta ja Thaimaasta juuri mitään.

Kristinusko myös vähentää pelkoa ja on toki suuri vastus valtiolle ja siinä mainitulle Raamatun pedolle. Niin, Raamatun peto on valtio, joka lienee käynyt nyt selväksi. Siksi sinä vihaat muita tuntemattomia ihmisiä, vaikka tiedät, että jokaisella on oma sielu.

Kun, sinusta tulee uskovainen, niin mikä sinua sen jälkeen estää muuttamasta pois Suomesta. Eiköhän kiristykset 6 kuukauden ajoista ja TV:nne ohjelmat ole ohjattu jotain tarkoitusta varten vai mitä luulisitte. Maksaahan ne sen eläkkeen ja hitonmoiset asumistuet jostain muusta syystä myös. Vakka kulut pienenee KELAlla jos muutat pois eikö niin.

Mielenkiintoista eikö.

26

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tapsa sulla on liikaa aikaa ajatella ja laittelet muut suomalaiset yhtenäiseksi harmaaksi massaksi julistaen itse olevasi jonkinlainen profeetta ja ajatustenlukija.
      Elämäntarinoita on hieman enemmän, kuin sinun tarina ja kaikkien muiden suomalaisten tarina. Nuo pedon lukujen kanssa mietinnät on vain mielenterveysongelmia, eikä niille ole edes historiallista pohjaa. Hakaristikin on esiintynyt jo viikingeilläkin kuin myös Suomen vaakunoissa ja ilmavoimilla. Leijona löytyy tasavallan presidentin auton lipuista eikä se ole mikään natsisymboli sekään, vaikka alpakkahomot vasemmistosta on sellaista syyllistämistä aktiivisesti harjoittanutkin.

      Suurimmalla osalla on Suomessa asiat ihan hyvin. Maksetut asunnot, hyvät tulot ja kivasti käyttörahaa. Suomessa on yli puoli miljoonaa kesämökkiä myös ja satojatuhansia loma-asuntoja. Kotimaanmatkailu on suosittua ja Suomi on eksoottinen matkakohde varsinkin aasialaisille ja briteille.

      • Anonyymi

        Juntti aktivoitu lauantaiaamuna ennen klo. 8


      • Anonyymi

        kaiketi Tapsan ongelmat johtuvat Suomen valtion osalta siitä että hän on kokenut tulleensa kohdelluksi epäreilusti, velka on aina maksettava tavalla tai toisella, minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Suomen valtiosta, mutta enpä ole joutunut asioimaan koskaan ulosotonkaan kanssa...

        Kun siihen sotketaan vielä uskonnollinen maailman kuvat ollaan vaikeuksissa...

        Suomi on hyvä maa olla ja asua, Suomi pitää hyvin huolta kansalaisistaan, niin Thaimaa kun naapurissa olevat maat on pääosin kehitys tai kehittyviä maita, joiden ongelmat on erilaiset kuin Suomessa.

        Laiffilan vastaus on ihana yhtä tuubaa kuin tuon Tapsankin, Suomessa on varmasti miljoona köyhää, jotka tulevat just ja just toimeen, keskipalkka on pohjoismaiden pienin samoin eläkkeet, tottakai suomessa on ihmisiä joilla on omistus asunto ja kesämökki, yleensä eläkeiässä velattomia, varsin harva on valmis muutamaan mihinkään kehitysmaahan, vaikka siellä olisi parempi elintaso kuin Suomessa saisit samalla rahalla, ei niin hölmöä olekaan joka myy talonsa ja mökkinsä ja vie rahat kehitysmaahan, varsinkin kun thaimaassa et voi omistaa itse edes talosi alla olevaa maapohjaa...

        Ensin olet vuosia maksanut korkeaa veroastetta, saadaksesi kunnollisen terveyden huollon, sitten muutat toiseen maahan, ja otat itsellesi helvetin kalliit vakuutukset, että jos sinulle sattuu jotain ilman varmuutta korvaavatko yleensäkään yhtään mitään mistään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juntti aktivoitu lauantaiaamuna ennen klo. 8

        Mitä itse teit??


      • Anonyymi

        Kuten sanoin jo monen monta kertaa Thaimaassa on kaksi isoa ongelmaa liikenne joka on ihan perseestä, sekä nämä vakuutukset, yhtiöt pelaavat aina ns. varman päälle, vakuutukset on voimassa vuoden, ja jos tulet kalliiksi vakuutusyhtiölle vakuutuskatkaistaan, kuten vaimolleni tehtiin, eikä tullut edes kalliiksi, mutta arvioivat riskin jatkaa vakuutusta liian suureksi... Minulla on hyvä eläke, jos sairastun täällä vakavasti ja vaikka hoidatan itseäni kunnan sairaalassa eläkkeeni 120.000 bahtia ei riitä kuukauden kulujen kattamiseen, saatikka yksityisellä puolelle jolloin kulut voivat olla miljoonia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin jo monen monta kertaa Thaimaassa on kaksi isoa ongelmaa liikenne joka on ihan perseestä, sekä nämä vakuutukset, yhtiöt pelaavat aina ns. varman päälle, vakuutukset on voimassa vuoden, ja jos tulet kalliiksi vakuutusyhtiölle vakuutuskatkaistaan, kuten vaimolleni tehtiin, eikä tullut edes kalliiksi, mutta arvioivat riskin jatkaa vakuutusta liian suureksi... Minulla on hyvä eläke, jos sairastun täällä vakavasti ja vaikka hoidatan itseäni kunnan sairaalassa eläkkeeni 120.000 bahtia ei riitä kuukauden kulujen kattamiseen, saatikka yksityisellä puolelle jolloin kulut voivat olla miljoonia.

        Kummallinen tarve teillä aina jankuttaa Suomen köyhistä sekä Tapsalla että Pasasella. Kumpikin unohtaa autuaasti sen että köyhät muodostaa noin 20% marginaalin, jolloin 80% ei ole köyhiä.
        Samaten jankutatte Suomen velkaisista ja luottokelvottomista unohtaen sen että 85% suomalaisista on luottokelpoisia. Lohdutatteko itseänne ja tunnette itsenne rikkaiksi kun ette näe niitä ihmisiä ollenkaan joilla menee hyvin? Vaikuttaa siltä että varsinkin Pasanen ei usko kenelläkään menevän paremmin kuin hänellä itsellään.

        Kun katson omaan naapurustoon, kaikilla on talot ja autot ja komiat perheet. Kaupasta ostellaan mitä halutaan, lapset ajelee skuuteilla ja mopoautoilla, pikkuisilla on pieniä sähköautoja, kaikki lomailee ja mökkeilee, harrastaa ja käy kulttuuritapahtumissa, elokuvissa, konserteissa. Retkeilee rannikolla ja Suokissa, risteilee laivoilla.

        Te ette käy ikinä missään, ette omista mitään, ette harrasta mitään ettekä tee mitään.
        Olut, tupakka, lääkkeet ja vakuutukset. Siinä on teidän elämä ja silti suu käy ja puhuu suomalaisista köyhistä kuin maailman keisarit. Vihoviimeistä paskaporukkaa edustatte molemmat.

        En ole ikinä kuullut Pasasen sanovan mitään hyvää Thaimaasta. Ainaiset puheet onnettomuuksista ikäänkuin koko Thaimaa olisi suuri liikenneonnettomuus.
        Paljon tuttuja Thaimaassa ja itse ollut yhteensä puoli vuotta ja joka päivä autolla liikenteessä vailla mitään ongelmia. Hua Hinin Rouvinen on ainoa tutun tuttu, kelle kävi kalpaten mopo-onnettomuudessa ja sekin oli omaa tyhmyyttä kun ilman kypärää kurvaili.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa, mitkä voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan"
        Pasaselle ei tätä viisautta ole annetteu, ei myöskään rohkeutta. Tapsa on tässä suhteessa fiksumpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummallinen tarve teillä aina jankuttaa Suomen köyhistä sekä Tapsalla että Pasasella. Kumpikin unohtaa autuaasti sen että köyhät muodostaa noin 20% marginaalin, jolloin 80% ei ole köyhiä.
        Samaten jankutatte Suomen velkaisista ja luottokelvottomista unohtaen sen että 85% suomalaisista on luottokelpoisia. Lohdutatteko itseänne ja tunnette itsenne rikkaiksi kun ette näe niitä ihmisiä ollenkaan joilla menee hyvin? Vaikuttaa siltä että varsinkin Pasanen ei usko kenelläkään menevän paremmin kuin hänellä itsellään.

        Kun katson omaan naapurustoon, kaikilla on talot ja autot ja komiat perheet. Kaupasta ostellaan mitä halutaan, lapset ajelee skuuteilla ja mopoautoilla, pikkuisilla on pieniä sähköautoja, kaikki lomailee ja mökkeilee, harrastaa ja käy kulttuuritapahtumissa, elokuvissa, konserteissa. Retkeilee rannikolla ja Suokissa, risteilee laivoilla.

        Te ette käy ikinä missään, ette omista mitään, ette harrasta mitään ettekä tee mitään.
        Olut, tupakka, lääkkeet ja vakuutukset. Siinä on teidän elämä ja silti suu käy ja puhuu suomalaisista köyhistä kuin maailman keisarit. Vihoviimeistä paskaporukkaa edustatte molemmat.

        En ole ikinä kuullut Pasasen sanovan mitään hyvää Thaimaasta. Ainaiset puheet onnettomuuksista ikäänkuin koko Thaimaa olisi suuri liikenneonnettomuus.
        Paljon tuttuja Thaimaassa ja itse ollut yhteensä puoli vuotta ja joka päivä autolla liikenteessä vailla mitään ongelmia. Hua Hinin Rouvinen on ainoa tutun tuttu, kelle kävi kalpaten mopo-onnettomuudessa ja sekin oli omaa tyhmyyttä kun ilman kypärää kurvaili.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa, mitkä voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan"
        Pasaselle ei tätä viisautta ole annetteu, ei myöskään rohkeutta. Tapsa on tässä suhteessa fiksumpi.

        PS: Vakuutusyhtiöt eivät harjoita hyväntekeväisyyttä, eikä kukaan ole niin dorka että lähtisi vakuuttamaan halvalla monisairasta palleroa, joka suorastaan toivoo sairastuvansa ja elelee siihen malliin jotta toive toteutuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummallinen tarve teillä aina jankuttaa Suomen köyhistä sekä Tapsalla että Pasasella. Kumpikin unohtaa autuaasti sen että köyhät muodostaa noin 20% marginaalin, jolloin 80% ei ole köyhiä.
        Samaten jankutatte Suomen velkaisista ja luottokelvottomista unohtaen sen että 85% suomalaisista on luottokelpoisia. Lohdutatteko itseänne ja tunnette itsenne rikkaiksi kun ette näe niitä ihmisiä ollenkaan joilla menee hyvin? Vaikuttaa siltä että varsinkin Pasanen ei usko kenelläkään menevän paremmin kuin hänellä itsellään.

        Kun katson omaan naapurustoon, kaikilla on talot ja autot ja komiat perheet. Kaupasta ostellaan mitä halutaan, lapset ajelee skuuteilla ja mopoautoilla, pikkuisilla on pieniä sähköautoja, kaikki lomailee ja mökkeilee, harrastaa ja käy kulttuuritapahtumissa, elokuvissa, konserteissa. Retkeilee rannikolla ja Suokissa, risteilee laivoilla.

        Te ette käy ikinä missään, ette omista mitään, ette harrasta mitään ettekä tee mitään.
        Olut, tupakka, lääkkeet ja vakuutukset. Siinä on teidän elämä ja silti suu käy ja puhuu suomalaisista köyhistä kuin maailman keisarit. Vihoviimeistä paskaporukkaa edustatte molemmat.

        En ole ikinä kuullut Pasasen sanovan mitään hyvää Thaimaasta. Ainaiset puheet onnettomuuksista ikäänkuin koko Thaimaa olisi suuri liikenneonnettomuus.
        Paljon tuttuja Thaimaassa ja itse ollut yhteensä puoli vuotta ja joka päivä autolla liikenteessä vailla mitään ongelmia. Hua Hinin Rouvinen on ainoa tutun tuttu, kelle kävi kalpaten mopo-onnettomuudessa ja sekin oli omaa tyhmyyttä kun ilman kypärää kurvaili.

        "Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa, mitkä voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan"
        Pasaselle ei tätä viisautta ole annetteu, ei myöskään rohkeutta. Tapsa on tässä suhteessa fiksumpi.

        Suomessa ei ollut köyhiä 40 eikä 20 vuotta sitten, tämä köyhyys on uusi ilmiö, ja tämä asia ei tule muuttumaan koskaan, vastakkain asettelu on lisääntynyt, köyhien ja rikkaiden määrä lisääntyy kuilu välillä kasvaa, keskiluokka on kohta vaipunut, säälittävään köyhyyteen... ensimmäisen kerran pojat ovat isiään köyhimpiä, suomen historiassa, tämä käännös tapahtui vuosien 1993-1998 välisenä aikana...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juntti aktivoitu lauantaiaamuna ennen klo. 8

        Kello 10 paikallista aikaa


    • Anonyymi

      Te sokeat ja kuurot ette edelleenkään ymmärrä yhtään mitään, vaikka kirjoitin mielestäni aika selkeästi. Ajelin tänään juuri Prätkällä asioita ja ajelin myös joen rannalla ja pysäköin rannalle ja menin sinne istumaan.

      Minun päässäni soi tämä biisi: https://youtu.be/06X5HYynP5E

      Let the sunshine. Kuunnelkaa ja voiko olla täydellisempää kokemusta, kuin betoni tie ja tämä biisi ja räpätellä auringossa ilman kypärää ja antaa tuulen tuivertaa hiuksia, kuin ennen vanhaan. Siihen aasialainen maisema ja kuinka rentoa.

      Moni tulee tänne lomalle eikä näe eikä ymmärrä, vapautta ja kauneutta yhtään. He ovat protokolliin rutinoituneita ja sokeita ja kuuroja elämälle ja sen kauneudelle. Sen kokeminen ja tuntemista ei voi rahalla edes ostaa. Se pitää löytää ja siihen on heittäydyttävä. Moni puhuu tälläkin palstalla Thaimaassa, että pitää tehdä talo ja pitää tehdä sitä sun tätä. Minä sanon, että ei tarvitse tehdä eikä tarvitse olla yhtään mitään. Nauttikaa elämästä ja ihmisistä ja vapaudesta. Etsikää, niin te löydätte ja katsokaa, niin te näette.

      Ei minulla ole Suomessa mitään ihmeellistä ja Johan olen kertonut, että olen tehnyt rahaa ja minulla on kyllä rahaa ja maata. Lapseni on myös kaksi kielisiä ruotsin ja ranskan.

      En ole millään tavalla enää tai oikeastaan koskaan ollut enkä ole halunnut olla minkään valtion alainen ja äänestämiset ja ne liput olen vetänyt vessanpöntöstä. Olen vapaa ihminen ja olen yksilö, siis yksilö ja siten voin myös nauttia elämästä ja ihmisistä ja olla yksilönä myös ristinuskoinen ja uskoa Jeesukseen Kristukseen. Älä viitsi väittää viisaampaa vastaan mitään älytöntä valtion ja evoluution oppeja ja valtion uskon tunnustusta. Eikä kuolleita voi enää siunata ... Kyllä se ruumis mätänee ja uusi kyllä luodaan, kuten Aatamille.

      Mutta kuunnelkaa tuo biisi ja ajatelkaa ajelua moottoripyörällä täällä ilman kypärää ja sitä lämmintä tuulta ja aurinkoa...

      Moni ei oikeasti edes osaa olla lomalla täällä ja koko loma menee protokollan pitämiseen.

      Et voi ymmärtää, ennen kuin vapaudut peloista ja valtiosta ja älä luo sen kautta harhakuva ja luuloja omalle olemuksellesi, vaan katso touutta ja asioita asioina. Älä yritä edes olla näsäviisas... Hävitä kyllä.

      Se tunne pitää löytää...
      https://youtu.be/06X5HYynP5E

      • Anonyymi

        Olet todellinen Jeesus-Päivänsäde koko ukko. Vittuilet minkä ikinä kerkiät ja keksit tarinoita tuntemattomista ja tiedät kaikkien elämäntarinat ulkoa aivan kuin Toveri Pasanenkin.
        Teillä molemmilla vilahtelee valheissanne Ruotsit ja Ranskat, Pasanenhan sanoo oppineensa sujuvaa "ranskää" ollessaan keksijänä Ranskassa.
        Sanot että suomalaiset eivät osaa olla lomallakaan mutta sinä olet siellä vapaa kuin taivaan lintu joen rannassa ilman kypärää sätkävehkeiden kanssa pikku päissään.
        Juttujasi lukiessa tulee kylläkin mielikuva että olet miltei psykoosissa. Hanki nainen seuraksi ja lopeta päihteiden käyttö. Et sinä mikään kristitty ole, olet vaan yksinäinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet todellinen Jeesus-Päivänsäde koko ukko. Vittuilet minkä ikinä kerkiät ja keksit tarinoita tuntemattomista ja tiedät kaikkien elämäntarinat ulkoa aivan kuin Toveri Pasanenkin.
        Teillä molemmilla vilahtelee valheissanne Ruotsit ja Ranskat, Pasanenhan sanoo oppineensa sujuvaa "ranskää" ollessaan keksijänä Ranskassa.
        Sanot että suomalaiset eivät osaa olla lomallakaan mutta sinä olet siellä vapaa kuin taivaan lintu joen rannassa ilman kypärää sätkävehkeiden kanssa pikku päissään.
        Juttujasi lukiessa tulee kylläkin mielikuva että olet miltei psykoosissa. Hanki nainen seuraksi ja lopeta päihteiden käyttö. Et sinä mikään kristitty ole, olet vaan yksinäinen.

        Laiffila on hieman samaa mieltä kanssasi, Tapsa on tosin vuosia kirjoittanut hieman uniikilla tavalla, ja olisit voinut kertoa huomiosi hieman kauniimminkin, varsinkin kun omat palsta saavutuksesi keskittyvät pekoniin, possoihin, kattiloihin sekä peruukkeihin, et itsekään ole kaukana psykoosista, tuollaiset kuvan muokkaukset eivät terveen itsensä kanssa balanssissa olevan ihmisen juttuja, vaan mielisairaan... Lisäksi me on mielestäni erittäin lapsellisia, kuka aikuinen viihtyy, tosin voithan tehdä niitä päiväkerhossa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laiffila on hieman samaa mieltä kanssasi, Tapsa on tosin vuosia kirjoittanut hieman uniikilla tavalla, ja olisit voinut kertoa huomiosi hieman kauniimminkin, varsinkin kun omat palsta saavutuksesi keskittyvät pekoniin, possoihin, kattiloihin sekä peruukkeihin, et itsekään ole kaukana psykoosista, tuollaiset kuvan muokkaukset eivät terveen itsensä kanssa balanssissa olevan ihmisen juttuja, vaan mielisairaan... Lisäksi me on mielestäni erittäin lapsellisia, kuka aikuinen viihtyy, tosin voithan tehdä niitä päiväkerhossa...

        Sillä ei ole toivoa paremmasta … raukka joutuu kärsimään Suomessa ja talvikin tulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet todellinen Jeesus-Päivänsäde koko ukko. Vittuilet minkä ikinä kerkiät ja keksit tarinoita tuntemattomista ja tiedät kaikkien elämäntarinat ulkoa aivan kuin Toveri Pasanenkin.
        Teillä molemmilla vilahtelee valheissanne Ruotsit ja Ranskat, Pasanenhan sanoo oppineensa sujuvaa "ranskää" ollessaan keksijänä Ranskassa.
        Sanot että suomalaiset eivät osaa olla lomallakaan mutta sinä olet siellä vapaa kuin taivaan lintu joen rannassa ilman kypärää sätkävehkeiden kanssa pikku päissään.
        Juttujasi lukiessa tulee kylläkin mielikuva että olet miltei psykoosissa. Hanki nainen seuraksi ja lopeta päihteiden käyttö. Et sinä mikään kristitty ole, olet vaan yksinäinen.

        En ole juonut alkoholia liki 3 kuukauteen. Enkä polttanut pilveä enkä polttanut tupakkaa vuoden 2001 jälkeen.

        Kristinusko on minulla vahva. Olen lukenut Raamattua liki 30 vuotta. Omaan paljon tietoa siitä myös. Vaikka pappi voisi minulta kysyä. Kambodzan asioita kerroin aloituksessa jo, joten en viitsi toistaa.

        Se psykoosi juttu tarkoittaa todellisuuden tajun häiriöstä. Jos kerrot olevasi suomalainen persoona, niin. Sinulla on silloin psykoosi. Huomaa sana persoona. Suomalainen voit olla rekisteröitynyt valtioon ei muuta.

        Opettele lajittelemaan asiat omiin asioihin äläkä hölmöile niiden kanssa psykoosissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole juonut alkoholia liki 3 kuukauteen. Enkä polttanut pilveä enkä polttanut tupakkaa vuoden 2001 jälkeen.

        Kristinusko on minulla vahva. Olen lukenut Raamattua liki 30 vuotta. Omaan paljon tietoa siitä myös. Vaikka pappi voisi minulta kysyä. Kambodzan asioita kerroin aloituksessa jo, joten en viitsi toistaa.

        Se psykoosi juttu tarkoittaa todellisuuden tajun häiriöstä. Jos kerrot olevasi suomalainen persoona, niin. Sinulla on silloin psykoosi. Huomaa sana persoona. Suomalainen voit olla rekisteröitynyt valtioon ei muuta.

        Opettele lajittelemaan asiat omiin asioihin äläkä hölmöile niiden kanssa psykoosissa.

        Raamatun kaltaisten satujen toisteleminen ei ole tietoa, vaan uskonnollista harhaoppia.
        Buddhalaisuus on elämänoppi, joka auttaa ihmistä löytämään oman tiensä. Se on paljon terveempi oppi kuin tuomitseva, valikoitseva, uhkaileva ja syyttelevä Raamattu.
        Ei ole vieläkään tullut yhtään kuvaa sieltä Kampotista ja miksi tupakoimaton ja alkoton mies puhuu koko ajan tupakan ja oluen hinnoista? Pasanen sinä olet.

        Näytäpäs se Cambodian leima passistasi, sellaista ei sinulla ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatun kaltaisten satujen toisteleminen ei ole tietoa, vaan uskonnollista harhaoppia.
        Buddhalaisuus on elämänoppi, joka auttaa ihmistä löytämään oman tiensä. Se on paljon terveempi oppi kuin tuomitseva, valikoitseva, uhkaileva ja syyttelevä Raamattu.
        Ei ole vieläkään tullut yhtään kuvaa sieltä Kampotista ja miksi tupakoimaton ja alkoton mies puhuu koko ajan tupakan ja oluen hinnoista? Pasanen sinä olet.

        Näytäpäs se Cambodian leima passistasi, sellaista ei sinulla ole.

        Väitätkö ettei saarikyrvånsyylållå ole cambodian leimaa passissaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väitätkö ettei saarikyrvånsyylållå ole cambodian leimaa passissaan?

        Pasasen tunnistaa kaikista jutuistaan äärimmäisen huonosta suhteellisuudentajustaan.
        Käyttää yksittäisiä tapauksia yleistämistarkoituksessa ja esimerkiksi ei tajua mitä tarkoittaa kun sanotaan että 80% suomalaisista ei ole köyhiä. Saa siitä raivarin ja jankkaa vaan että "Niin mutta on siellä paljon köyhiä". Supertollo pitää suurena saavutuksena asua jossakin halvassa maassa jossa ei edes viihdy ja jossa pelkää asua kun on kamala liikennekin.
        Nyt on sitten maito loppu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pasasen tunnistaa kaikista jutuistaan äärimmäisen huonosta suhteellisuudentajustaan.
        Käyttää yksittäisiä tapauksia yleistämistarkoituksessa ja esimerkiksi ei tajua mitä tarkoittaa kun sanotaan että 80% suomalaisista ei ole köyhiä. Saa siitä raivarin ja jankkaa vaan että "Niin mutta on siellä paljon köyhiä". Supertollo pitää suurena saavutuksena asua jossakin halvassa maassa jossa ei edes viihdy ja jossa pelkää asua kun on kamala liikennekin.
        Nyt on sitten maito loppu.

        Laiffin kesän suuri saavutus on haavematkailu Pattayalle puuhamaan rannekkeella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pasasen tunnistaa kaikista jutuistaan äärimmäisen huonosta suhteellisuudentajustaan.
        Käyttää yksittäisiä tapauksia yleistämistarkoituksessa ja esimerkiksi ei tajua mitä tarkoittaa kun sanotaan että 80% suomalaisista ei ole köyhiä. Saa siitä raivarin ja jankkaa vaan että "Niin mutta on siellä paljon köyhiä". Supertollo pitää suurena saavutuksena asua jossakin halvassa maassa jossa ei edes viihdy ja jossa pelkää asua kun on kamala liikennekin.
        Nyt on sitten maito loppu.

        laiffila mutta kun maito on loppu, ja liikenne kamalaa eikä sen parkumalla parane, varsinkaan pattayan savosta käsin, jos 80 prosenttia ei ole köyhiä, niin silloin 20 prosenttia silloin on, huuhaa ukko, tees taas parit muokkaukset, laiffila palstan heikoin lenkki ja varmin laitosasukki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        laiffila mutta kun maito on loppu, ja liikenne kamalaa eikä sen parkumalla parane, varsinkaan pattayan savosta käsin, jos 80 prosenttia ei ole köyhiä, niin silloin 20 prosenttia silloin on, huuhaa ukko, tees taas parit muokkaukset, laiffila palstan heikoin lenkki ja varmin laitosasukki.

        Laitetaan sulle Pasanen keräys pystyyn ja hoidetaan poika kotiin!
        Elämä pilalla kehitysmaassa, hinnat nousee, maito on loppu, kuolonkolarit kolisee talon nurkissa, levottomat sielut vaeltaa heinittyneissä hylätyissä pelloissa, bussivuorot kallistuu, vaimo vei Navaran, kihti riivaa varpaita ja varmaan kohta lakukauppa lakkauttaa toimintansa.... Ei ihme että entinen hilpeä seuramies Pasanen on nyt.. https://aijaa.com/oI9yso


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitetaan sulle Pasanen keräys pystyyn ja hoidetaan poika kotiin!
        Elämä pilalla kehitysmaassa, hinnat nousee, maito on loppu, kuolonkolarit kolisee talon nurkissa, levottomat sielut vaeltaa heinittyneissä hylätyissä pelloissa, bussivuorot kallistuu, vaimo vei Navaran, kihti riivaa varpaita ja varmaan kohta lakukauppa lakkauttaa toimintansa.... Ei ihme että entinen hilpeä seuramies Pasanen on nyt.. https://aijaa.com/oI9yso

        Majuri Posso esitti tukiluokan kevätjuhlissa kaihoisan laulun entiselle rakkaalleen. Tässä kuva majurista hänen ollessaan vasta kuusikymppinen pojanhupakko https://ibb.co/nfpqrzQ

        Tämä rallin hän sanoitti exälleen:

        Kun silmämunat auki saan ja sinut siinä nään mä selkä tännepäin
        Kuin pakastebroileri vasten oot sä minun kylkeäin
        siihen mä jään, siihen mä jään maleksimaan
        sä päästät hiljaa kiljupierusen
        Sanot Pasanen tahdon asumuseron vaan

        Tekohampaita etsien haron lattiaa ja tikun sormeen saan
        Niin oksennuksen hiipivän mä tunnen pallomahassain.. odotan vaan
        sä tuot mulle ämpärin varoen
        Ja mä ryynäisen pois eilisen illallisen vaan

        Ei saa tätä tunnelmaa kun Hua Hinissa vaan
        Näin aloittaa mä päiväni tahdonkin
        Ja suttura sun kanssas näin päissäni vaan piereskelen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitetaan sulle Pasanen keräys pystyyn ja hoidetaan poika kotiin!
        Elämä pilalla kehitysmaassa, hinnat nousee, maito on loppu, kuolonkolarit kolisee talon nurkissa, levottomat sielut vaeltaa heinittyneissä hylätyissä pelloissa, bussivuorot kallistuu, vaimo vei Navaran, kihti riivaa varpaita ja varmaan kohta lakukauppa lakkauttaa toimintansa.... Ei ihme että entinen hilpeä seuramies Pasanen on nyt.. https://aijaa.com/oI9yso

        Taitaisi olla enemmänkin keräystarve tehdasköyhälle, että pääsis ihan oikeesti Pattayan lomalle haaveilun sijaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatun kaltaisten satujen toisteleminen ei ole tietoa, vaan uskonnollista harhaoppia.
        Buddhalaisuus on elämänoppi, joka auttaa ihmistä löytämään oman tiensä. Se on paljon terveempi oppi kuin tuomitseva, valikoitseva, uhkaileva ja syyttelevä Raamattu.
        Ei ole vieläkään tullut yhtään kuvaa sieltä Kampotista ja miksi tupakoimaton ja alkoton mies puhuu koko ajan tupakan ja oluen hinnoista? Pasanen sinä olet.

        Näytäpäs se Cambodian leima passistasi, sellaista ei sinulla ole.

        Ha ha ha Olet sä kovin epäluuloinen ja kysymys kuuluu lähinnä miksi ?

        Viitisen vuotta olen täällä asunut ja passin on myöntänyt Bangkokin lähetystyö ja näin siinä lukee myöntämispaikka kunnan kohdalla. Se oli hiljainen koppi missä se myönnettiin. . . Eiköhän tuo riitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ha ha ha Olet sä kovin epäluuloinen ja kysymys kuuluu lähinnä miksi ?

        Viitisen vuotta olen täällä asunut ja passin on myöntänyt Bangkokin lähetystyö ja näin siinä lukee myöntämispaikka kunnan kohdalla. Se oli hiljainen koppi missä se myönnettiin. . . Eiköhän tuo riitä.

        Suomessa on uskonnon vapaus, joten antaa Tapsan uskoa mikä itselleen parhaaksi katsoo, myös buddhalaisuus kuuluu uskonvapauden piiriin ja antaa heidänkin jotka siihen filosofiaan uskovat tehdä niin täysin vapaasti, minä olen pastafari... uskon lentävään spakettihirviöön, tosin jokainen päästään terve tajuaa että kyseessä on parodia uskonto, mutta uskomus kumminkin... ja voihan kaikki ollakin loppujen lopuksi niin.. kuten profeettaamme on todennut.

        Muutenkin Tapsa on väripilkku tähän palstan niin synkkään maailmankuvaan, jota peukaloinen ja laiffila täällä vakuuttavasti esittää, erityisesti laiffila, saaden kylähullun, tai paremmin palstan heikoimman lenkin maineen, laadukkaiden pekoni, posso, kattila ja peruukki aijauksillaan... Joten antaa kaikkien kukkien vaan kukkia ja elää tarpeittensa mukaan, laiffila palstan heikoin lenkki.
        By NumBall HHN 62v.


    • Anonyymi

      "En ole juonut alkoholia liki 3 kuukauteen. Enkä polttanut pilveä enkä polttanut tupakkaa vuoden 2001 jälkeen.
      Kristinusko on minulla vahva. Olen lukenut Raamattua liki 30 vuotta."

      Sama mistä saa nuppinsa sekaisin...
      "Uskonto on kansalle Opiumia!" > Karl Marx

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe