Ahdistus bonuslapsiviikoilla

Anonyymi-ap

En tiedä miten tästä puhua ja pelkään tulevani lynkatuksi. Muutimme puolisoni kanssa yhteen n vuosi sitten. Hänellä on entisestä suhteesta lapsi. Lapsessa itsessään ei ole mitään vikaa, kiva ja kohtelias persoona. Itse olen introvertti ja minulla on erittäin raskas työ. Koen todella suurta ahdistusta ja kuormaa joka kerta kuin lapsi on meillä. Epäröin yhteenmuuttoa introverttiyteni takia (olen myös hieman ns asperger enkä osaa olla luontevasti lasten kanssa) mutta puolisoni on eka ihminen jota olen rakastanut ja erossaolo hänestä tuntui sietämättömältä. Tiedän myös että hän rakastaa mua tosi paljon.

Nyt lyhyellä uusperhekokemuksella oloni on äärimmäisen ristiriitainen. Joka toinen viikko elämä on hyvää ja onnellista, joka toinen viikko olen äärimmäisen ahdistunut. Tuntuu kuin kodissani olisi vieras. Me emme ole perheytyneet millään lailla, puolisoni antaa lapsensa pelata tietokoneella koko päivän ja mitää yhteistä tekemistä ei ole. Lasta ei vaadita osallistumaan mihinkään kotiaskareisiin, hän syö ateriansa koneen tai TV:n äärellä. Toisaalta ahdistukseni takia koen tarvetta paeta ja eristäytyä lapsiviikkoina, teen ylitöitä ja kuormitus töistä entisestään, mikä ei tietysti myöskään edesauta perheytymistä. Koen vihaisuutta ja kipua siitä, etten tiedä mikä roolini on, en ole vanhempi mutta en vieraskaan. Nyt kaiken lisäksi lapsen toinen vanhempi ilmoitti aikovansa muuttaa kauas ja kokevansa paremmaksi jos lapsi olisi entistä enemmän meillä. Ahdistuin tästä vielä lisää ja olen nyt jonkinlaisessa kriisissä. En ole valmis siihen, että hän on täällä jatkuvasti, pelkään että suhteeni puolisokin kanssa kärsii. Lapsi varmaan on itse mielellään meillä, vaikka suhtautuu minuun välinpitämättömästi, koska hänellä ei juuri rajoja tai velvotteita ole. Meillä olo taitaa olla hänelle vähän liiankin hauskaa. Puolisolleni olen pelaamisesta ym sanonut mutta hän kokee ettei pelaamista tarvitse rajata koska siitä oppii kieliä ja toisaalta toisen vanhemman luona rajataan niin paljon. Pelkään mitä tuleva murrosikä tulee olemaan, jos kasvatus on näin vapaata.

Tässä tällainen epämääräinen avautuminen, ei ole ketään kelle puhua oikeassa elämässä. Miten minun tulisi ilmaista itseäni puolisolleni, etten loukkaa häntä? Olenko kohtuuton jos en halua että lapsi asuu meillä jatkuvasti tässä tilanteessa ja voinko sanoa tämän ääneen? Onko minulla mitään roolia tai oikeutta rajata pelaamista ja pyytää syömään pöydän ääressä jne tavallisia vaatimuksia? En halua missään nimessä erota puolisostani, mutta odotan aikaa sitten joskus kun tämä lapsi kasvaa isoksi ja muuttaa omilleen.

52

1092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja vielä toivoisin kommenttia joltakulta kokeneemmalta: helpottaako nämä tunteet koskaan ja mitä voin tehdä asialle?

      • Anonyymi

        Ei koskaan tule onnistumaan tiedän omalta osaltani. Miehen poika oli reppana ei osannut muuta tehdä kuin pelata ei koskaan leikkinyt ulkona joke paikkaan piti autolla kuskata. Pari vuotta kestin sitten lähdin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei koskaan tule onnistumaan tiedän omalta osaltani. Miehen poika oli reppana ei osannut muuta tehdä kuin pelata ei koskaan leikkinyt ulkona joke paikkaan piti autolla kuskata. Pari vuotta kestin sitten lähdin.

        , Tietsikalla istuminen on kyllä ihan sama ongelma aidoissa perheessäkin , mutta ehkä voisi laittaa aikoja siellä istumiseen .
        Moni nainen joilla on tämä tilanne kokee asiat samoin, ja vaikka lapsesta tulisi kuinka hyvä hyvänsä niin aina olisi jotain sanottavaa.
        Huomannut tämän vuosien varrella työkavereiden sanomisista ” sen lapsesta” uudet naiset eivät pohjimmiltaan hyväksy miehensä lasta .
        Yksikin tapahtuma läheisten erossa oli se että se uusi nainen onnistui pilaamaan lasten välit isäänsä etteivät vieläkään pidä isäänsä ( tossusankariin) mitään yhteyttä .
        Nainen toimii alalla missä on lapsia joten ei sekään auttanut mitenkään ymmärtämään lasten asemaa , vaan etsi vikoja koko aja,
        lasten äiti koulutti poikansa hyviin ammatteihin ja heillä menee hyvin tänään äidillä on uusi mies joka on ollut tuki ja turva näille lapsille
        Nyt isän vaimo sitten huutelee ettei isästään välitetä vaikka itse aiheutti myrkylliset välit . Nuukana naisena oli vielä käskenyt lasten tuomaan hedelmätkin mukanaan silloin kun vielä kävivät isänsä luona kertoen ettei välipalat kuulu sopimukseen kun lapset ovat isänsä luona

        . Niin että meitä on moneksi . Ainut neuvo naisille on että eivät ota miestä jolla on lapsi niin ei joudu lapsi kärsimään, ei se lapsellakaan ole helppoa kun vanhemmat ovat eronneet .

        .ja isille, rakastakaa vaan lapsianne huolimatta siitä että se uusi alkaa liikaa sanelemaan ehtoja.
        Mustasukkaisuus lasta kohtaan on sairasta , sillä olisihan se outoa jos ei isä lapsestaan välittäisi.
        Olen nähnyt myös kypsiä suhteita joissa se uusi vaimo hallitsee tilanteet ilman että syntyy riitoja. Ja yleensä lapsetkin hyväksyvät sen uuden jos näkevät ettei aikuinen mitenkään konkureeraa hänen isänsä rakkaudesta häneen vaan ymmärtää mitä vanhemmuus on.


    • Anonyymi

      Anna isän ja lapsen hoidella asiansa kuten se heille sopii, jos lapsella on kerta oma äiti elossa niin hän ja lapsen isä toki päättävät mitkä asiat kuuluvat lapsen elämään •monet lapset pelaavat tietsikalla ja se on heistä kiinnostavaa, joten jos lapsen isä tykkää että lapsi saa niin tehdä niin älä sinä kanna huolta siitä
      Usein juuri on vaikeuksia näissä uudisperhe suhteissa kun on voimakkaita tahtoja kaikilla.
      Joten jos ahdistut lapsesta niin mieti hieman sitä ettei lapsi ole syypää että hänen elämänsä tuli yhtä äkkiä sellaiseksi että kotejakin on kaksi.
      Ei tietenkään ole helppoa kenelläkään , mutta sinä tiesit tilanteen , sen että hänellä on lapsi, joten et oikein voi syyttää ahdistusta , sillä sen olisit voinut jo alussa ajatella.

      Ja jos rakastat miestä niin ajattele että lapsi osa häntä , ja miehesi velvollisuudet vanhempana kuuluvat hänelle niin kauan kun lapsi on aikuisiässä.

      Joten tee omia asioitasi jos et ole valmis tutustumaan lapseen sellaisena kun hän on, sillä miksi ainun olisi muutettava hänen tapojaan vaan siksi että sinun mielestäsi pelaaminen on turhaa.
      Lapset puhuvat toistensa kanssa koulussa näistä peleistä koko ajan se on niinkuin nykyajan juttuja.
      Itsellänikin on lapsenlapsi joka istuu aina koneella , eikä mitkään kehoitukset auttaneet. Toisaalta hän on oppinut paljon asioita kun on koneella istunut, esim kavereita joilla on sama harrastus on Australiaa myöten joiden kanssa hän on oppinut hyvin kielenkin .
      Joten anna olla huolehtimata, ja yritä ottaa tilanne sellaisena kun se on, jos se ei käy niin asu yksin , silloin ei kukaan häiritse

    • Anonyymi

      Siinäs näet, perheen rikkominen ei kannata, se koituu omaksi kohtaloksi, kun alat haukkumaan miehen lasta, entistä vaimoa a ja lapisa ja koko sukua. Itse asiassa, kaikka sonta osuu aina mieheen, joka joutuu luopumaan rakkaistaan ja saa son.aa tilalle.

      Sinulle ei kuulu itä mies antaa lapsen tehdä, lapsi ei ole sun eikä ole sinua elämäänsä halunnut. Jos ressaa, mene muualle ja anna heidän olla keskenään, eivät he sua kaipaa. Olet jo pilannut tarpeeksi heidän elmää.

      Mene sinä vaikka seruakunnan nunnakerhoon j aannna lapsen ja isän olla keskenään. On kurjaa kun vika on muissa muttei sinussa.
      Kyllä m iestä ja lasa varmasti paljon harmittaa sun tekemiset ja olemiset, mutta sinä et huomaa omia vikoja, vika on aina muissa. Surullista että rikoit perheen ja nyt syytä siitä omasta olotilasta muita. Mieti, ja etsi vaaa mies, heitä on puistoissa jotka kaipaa naista ja kotia, varmasti voit auttaa heitä, mutta tässä perheessä olet liikaa.

      • Anonyymi

        Lopeta nuo ainaiset perheen rikkomis jutut, ainut joka rikkoo perheen on se joka lähtee, ei kukaan muu. Vai vientiinkö sinulta ihan väkisin mies vaikka hän ei halunnut, ajattele vähäsen.
        Olet ollut vuosikausia samaa mantraa julistamassa miehen viennistä .
        Ketään ei viedä , se lähtemisen halu tulee ainoastaan siitä että joku ion lopen kyllästynyt avioliittoon mikä ei anna yhtään mitään .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta nuo ainaiset perheen rikkomis jutut, ainut joka rikkoo perheen on se joka lähtee, ei kukaan muu. Vai vientiinkö sinulta ihan väkisin mies vaikka hän ei halunnut, ajattele vähäsen.
        Olet ollut vuosikausia samaa mantraa julistamassa miehen viennistä .
        Ketään ei viedä , se lähtemisen halu tulee ainoastaan siitä että joku ion lopen kyllästynyt avioliittoon mikä ei anna yhtään mitään .

        Ei voi lopettaa totuuden kertomista. Totuuden kertominen loppuu vasta kun sin ymmärrät jättää perheenrikkomiset ja keksityt vapaan miehen etsimiseen. Tietysti totuus sattuu, mutta niin sattuu siihen perheesenkin joka haluat rikkoa.

        Kukaan mies ei lähde ilman syytä perheestään, mutta syy ei voi olla ulkopuolisen aiheuttama rikkominen.

        Olenko sinunmielestä ainoa joka vastustaa perheiden rikkomista??? Ohoh,, sitten on avioliitot ja avoliitot ja perheet heikoilla jos vain minä kannatan ehjää perhettä. Perheet on sitten aivan heitteillä, s jos sellainent ehdään huvin vuoksi ja ettei sillä ole mitään väliä.

        Mä luulen että sinä olet ainoa joka noin ajattelee. Eikö muille ole koskaan tullut mieleen, että perheen rikkominen on hävytöntä ja julmaa? Sitten olenkin tosi nero jos muut ei noin ajattele. Kiitos kunniasta, ainakin yksi ihminen suomessa joka kunnioittaa liittoja ja perheitä.

        Kyllä vaan väliin tullaan, jos yhtään ljuet lehdistä, niin kolmas on usein se syy joka tulee väliin. Lueppas nyt tätä Koivujen eroriitaa... siinä yksi syy kun joku kolmas tuli väliin vaikka vaimo oli raskaana!!!!! Todella julmaa. Ja näitä juttuja on. Mikkosen pariskunta sai väliin tämän niina mikkosen... charles oli naimisissa dianan kanssa kun vanha suttura tuli ja rikkoi liiton, kyllä niitä on, en vaan ole kiinnostunut julkisuuden eroista, joten en muist kaikkia, eikä tarvikkaan... rikkojia on, kun vaan mietit. Jopa sinä olet rikkoja, olet vienyt lapselta isän... se on julmaa. Siinä on tyypilistä juoruta lapsesta ja haukkua sitä täällä.... Ei ihme ettet pidä aiheesta, kuka se toisen korpin silmää nokkii...?! Itse tekee aina oikein, mutta muut väärin...suomessa on sen verran sivistyneitä ihmisiä, että jokainen VARMASTI TIETÄÄ, mikä on oikein ja mikä väärin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi lopettaa totuuden kertomista. Totuuden kertominen loppuu vasta kun sin ymmärrät jättää perheenrikkomiset ja keksityt vapaan miehen etsimiseen. Tietysti totuus sattuu, mutta niin sattuu siihen perheesenkin joka haluat rikkoa.

        Kukaan mies ei lähde ilman syytä perheestään, mutta syy ei voi olla ulkopuolisen aiheuttama rikkominen.

        Olenko sinunmielestä ainoa joka vastustaa perheiden rikkomista??? Ohoh,, sitten on avioliitot ja avoliitot ja perheet heikoilla jos vain minä kannatan ehjää perhettä. Perheet on sitten aivan heitteillä, s jos sellainent ehdään huvin vuoksi ja ettei sillä ole mitään väliä.

        Mä luulen että sinä olet ainoa joka noin ajattelee. Eikö muille ole koskaan tullut mieleen, että perheen rikkominen on hävytöntä ja julmaa? Sitten olenkin tosi nero jos muut ei noin ajattele. Kiitos kunniasta, ainakin yksi ihminen suomessa joka kunnioittaa liittoja ja perheitä.

        Kyllä vaan väliin tullaan, jos yhtään ljuet lehdistä, niin kolmas on usein se syy joka tulee väliin. Lueppas nyt tätä Koivujen eroriitaa... siinä yksi syy kun joku kolmas tuli väliin vaikka vaimo oli raskaana!!!!! Todella julmaa. Ja näitä juttuja on. Mikkosen pariskunta sai väliin tämän niina mikkosen... charles oli naimisissa dianan kanssa kun vanha suttura tuli ja rikkoi liiton, kyllä niitä on, en vaan ole kiinnostunut julkisuuden eroista, joten en muist kaikkia, eikä tarvikkaan... rikkojia on, kun vaan mietit. Jopa sinä olet rikkoja, olet vienyt lapselta isän... se on julmaa. Siinä on tyypilistä juoruta lapsesta ja haukkua sitä täällä.... Ei ihme ettet pidä aiheesta, kuka se toisen korpin silmää nokkii...?! Itse tekee aina oikein, mutta muut väärin...suomessa on sen verran sivistyneitä ihmisiä, että jokainen VARMASTI TIETÄÄ, mikä on oikein ja mikä väärin.

        Etkö ymmärrä että kun mies on kyllästynyt suhteeseen sinun kanssasi niin alkaa hakemaan ” ihan itse” muualle, ei siis alkaisi jos rakastaisi sinua.
        Eikä kukaan nainen ajattele että
        ” menepäs tuosta rikkomaan jonkun perheen ” se on mies joka hakeutuu muualle , ja jos löytää jonkun kenestä pitää niin haluaa olla sen kanssa.

        Kuuleppa tiedän ehkä enemmän näistä asioista mitä luuletkaan. Oma isäni oli se joka lähti toisen kanssa, en voi syyttää sitä toista, sillä isänhän olisi itse pitänyt muistaa että oli naimisissa äitiini kanssa.
        Mutta ei muistanut, vaan halusi muutosta elämäänsä , jos ei olisi ollut juuri se nainen niin olisi ollut joku toinen.
        Niin että aika hakea syyllinen sieltä missä se on, nimittäin ihan vaan siinä miehessä jonka rakkaus vaimoon on sammunut , ja halusi muuttaa elämänsä jonkun toisen kanssa.

        Joten olen kuunnellut tuota uhri jankutusta elämäni ajan siitä viemisestä , mutta syy oli ihan vaan isän, ja ilmeisesti oli syytä äidissäkin, koska isä kyllästyi .

        Joten turha puhua perheen rikkojista , ei kai aikuista ihmistä vasten tahtoaan viedä minnekään .
        Ja itse en haluaisi edes olla sellaisen miehen kanssa joka olisi niin vietävissä .joten aika nähdä asiat kuten ne ovat, ja huomata todelliset syyt perheen rikkoutumiseen, kuka jatkaa avioliittoa kenenkään kanssa jos rakkaus on kadonnut tipotiehensä,
        Yksi seikka toki on —— juu lapsi jää kaipaamaan sitä toista vanhempaansa ja voi saada pahoja traumoja, joten silloin on paikallaan että lapsi saisi tavata isäänsä usein ja pitää hyvät välit hänen kanssaan , mutta kas kun niin moni äiti estää sen isän tapaamiset lapsen kanssa, siis kostaa kun ei mies enää häntä kohtaan tunne mitään , niin että sekin jo kertoo paljon millainen luonne se äiti on . Niin että ketään ei kukaan vie vasten tahtoaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi lopettaa totuuden kertomista. Totuuden kertominen loppuu vasta kun sin ymmärrät jättää perheenrikkomiset ja keksityt vapaan miehen etsimiseen. Tietysti totuus sattuu, mutta niin sattuu siihen perheesenkin joka haluat rikkoa.

        Kukaan mies ei lähde ilman syytä perheestään, mutta syy ei voi olla ulkopuolisen aiheuttama rikkominen.

        Olenko sinunmielestä ainoa joka vastustaa perheiden rikkomista??? Ohoh,, sitten on avioliitot ja avoliitot ja perheet heikoilla jos vain minä kannatan ehjää perhettä. Perheet on sitten aivan heitteillä, s jos sellainent ehdään huvin vuoksi ja ettei sillä ole mitään väliä.

        Mä luulen että sinä olet ainoa joka noin ajattelee. Eikö muille ole koskaan tullut mieleen, että perheen rikkominen on hävytöntä ja julmaa? Sitten olenkin tosi nero jos muut ei noin ajattele. Kiitos kunniasta, ainakin yksi ihminen suomessa joka kunnioittaa liittoja ja perheitä.

        Kyllä vaan väliin tullaan, jos yhtään ljuet lehdistä, niin kolmas on usein se syy joka tulee väliin. Lueppas nyt tätä Koivujen eroriitaa... siinä yksi syy kun joku kolmas tuli väliin vaikka vaimo oli raskaana!!!!! Todella julmaa. Ja näitä juttuja on. Mikkosen pariskunta sai väliin tämän niina mikkosen... charles oli naimisissa dianan kanssa kun vanha suttura tuli ja rikkoi liiton, kyllä niitä on, en vaan ole kiinnostunut julkisuuden eroista, joten en muist kaikkia, eikä tarvikkaan... rikkojia on, kun vaan mietit. Jopa sinä olet rikkoja, olet vienyt lapselta isän... se on julmaa. Siinä on tyypilistä juoruta lapsesta ja haukkua sitä täällä.... Ei ihme ettet pidä aiheesta, kuka se toisen korpin silmää nokkii...?! Itse tekee aina oikein, mutta muut väärin...suomessa on sen verran sivistyneitä ihmisiä, että jokainen VARMASTI TIETÄÄ, mikä on oikein ja mikä väärin.

        Charles ja Diana —— mitä sinä oikeastaan tiedät heidän välisistä asioista muuta kun juorulehtien selvityksiä,
        Samoin koivujen tarinasta et liioin tiedä sen enenmpää, hän ei ole itse kommentoinut yhtään mitään liitostaan ja erostaan, joten pitää olla varovainen juorujen kanssa.

        Sitten jos joku aviossa oleva rakastuu uuteen , niin tottakai se ottaa kipeää asianomaisiin mutta pitää muistaa ettei ketään voi pitää liitossa vasten tahtoaan.

        Siis ” mies” haluaa lähteä koska rakastaa jotain muuta ja haluaa elää sen toisen kanssa ,
        Eroja sattuu koko ajan ja kukaan vieras ei ole kelvollinen sanomaan juuta eikä jaata toisten asioihin .
        Joten annetaan ihmisten hoidella omat asiansa kuten se heille sopii.
        Vai olisitko itse valmis olemaan miehen kanssa joka ei sinua rakasta eikä tunne pienintäkään halua kanssakäymiseen kanssasi.minä en olisi valmis sellaiseen liittoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö ymmärrä että kun mies on kyllästynyt suhteeseen sinun kanssasi niin alkaa hakemaan ” ihan itse” muualle, ei siis alkaisi jos rakastaisi sinua.
        Eikä kukaan nainen ajattele että
        ” menepäs tuosta rikkomaan jonkun perheen ” se on mies joka hakeutuu muualle , ja jos löytää jonkun kenestä pitää niin haluaa olla sen kanssa.

        Kuuleppa tiedän ehkä enemmän näistä asioista mitä luuletkaan. Oma isäni oli se joka lähti toisen kanssa, en voi syyttää sitä toista, sillä isänhän olisi itse pitänyt muistaa että oli naimisissa äitiini kanssa.
        Mutta ei muistanut, vaan halusi muutosta elämäänsä , jos ei olisi ollut juuri se nainen niin olisi ollut joku toinen.
        Niin että aika hakea syyllinen sieltä missä se on, nimittäin ihan vaan siinä miehessä jonka rakkaus vaimoon on sammunut , ja halusi muuttaa elämänsä jonkun toisen kanssa.

        Joten olen kuunnellut tuota uhri jankutusta elämäni ajan siitä viemisestä , mutta syy oli ihan vaan isän, ja ilmeisesti oli syytä äidissäkin, koska isä kyllästyi .

        Joten turha puhua perheen rikkojista , ei kai aikuista ihmistä vasten tahtoaan viedä minnekään .
        Ja itse en haluaisi edes olla sellaisen miehen kanssa joka olisi niin vietävissä .joten aika nähdä asiat kuten ne ovat, ja huomata todelliset syyt perheen rikkoutumiseen, kuka jatkaa avioliittoa kenenkään kanssa jos rakkaus on kadonnut tipotiehensä,
        Yksi seikka toki on —— juu lapsi jää kaipaamaan sitä toista vanhempaansa ja voi saada pahoja traumoja, joten silloin on paikallaan että lapsi saisi tavata isäänsä usein ja pitää hyvät välit hänen kanssaan , mutta kas kun niin moni äiti estää sen isän tapaamiset lapsen kanssa, siis kostaa kun ei mies enää häntä kohtaan tunne mitään , niin että sekin jo kertoo paljon millainen luonne se äiti on . Niin että ketään ei kukaan vie vasten tahtoaan

        Ei kukaan mies perhettään jätä ellei tule sutturoita jotka iskee kaikki varatut miehet. Aina tulee kolmas väliin, se on tosi. Jos ei tulisi niin ei olilsi hylättyjä lapsia eikä yh peritä. Mies hylkää heti lapsensa kun suttura niin sanoo, kivahan se on elää lapsettoman sutturan kanssa kun entinen rakas vaimo tekee kaiken lasten eteen vaikka elävätkin kurjuudessa. Sutturahan miehen rahat vie.


    • Anonyymi

      Aloittaja hyvä, ota roolisi bonusvanhempana ja ala perheyttää teidän kolmen, eli sinun, puolisosi ja lapsen suhdetta. Sinulla on oikeus ja velvollisuuskin määrätä, mitä yhteisessä kodissa tapahtuu. Lapsi on pantava osallistumaan kodin töihin. Ja sinun on järjestettävä yhteistä tekemistä kahdestaan lapsen kanssa ja kolmistaan kaikkien kanssa yhdessä.

      Vielä kerran, ota roolisi vanhempana! Et voi olla vain vieraana omassa kodissasi, samoin lapsi ei voi olla vain passattavana vieraana yhteisessä kodissa.

      • Anonyymi

        Kyllä äitipuolen pitä jyrhtää ja määrätä kovalla äänellä. Tiukasti vaan määrätä ja sanoa miehen kakaroille, eikä antaa mitään vaihtoehtoja. Jos ovat häiriköitä niin telkku, puhelin ja ulosmeno kielto viikko ja kun käytös on kunnossa niin sitten ulos voi mennä 15 min. Kyllä miehen kakarat pitää saada kuriin.
        Tiukasti säännöt jääkaapin oveen ja komento, äitipuoli on se joka määrää. Mies kanssa kuriin että eti ota omia lapsia kotiinne kuin kerran pari vuodessa, jos ei käytös parane. On kurjaa kun omat lapset on tosi ihania ja sitten tulee ylimääräisiä kakaroita sotekemaan kaikki Kovasti kotitöitä ja tekemistä ettei luuhata pitkin taloa syödä koko ajan. ja .
        Meillä miehen kersat ei pahemmin käy kun sanoin että minä määrään, ehdään kuin sanon ja jos ei sovi niin turha itkee ja juoruta isälle, hän on samaa mieltä. Jos ei ole niin mies voi lähtä käveleen, ei nössö mies ole se joka kakaroitaan kasvattaa.


      • Anonyymi

        Olen ottanut ja kovasti, ja näärään aina mitä tehdään, koska tullaan ja koska lähdetään. Säännöt on 30 sääntöä ja niitä noudatetaan. Tarra tulee kun on asioia tehnyt, 40 tarraa niin saa jäätelön. Omani on niin upeita, osaavat jo kaiken, mutta nämä miehen kersat ei mitään. Koulutamme heitä joka päivä kun täällä loisivat.

        Rooli äitinä on kova kun on ylimääräisiä kakaroita, mutta sitä se on kun pakotetaan äidiksi äidin paikalle. Jos nyt lähtisin, olisivat lapset hunningolla, joten pakko olla tässä joka sanelee.

        Onhan se kiva joskus vaan olla kun lapset tekee ja ahertaa, mutta siitä ne oppii. Olen tiukka äiti joten uskon että parinvuoden päästä kunnioittavat minua ja kehuvat.. luulen että pitää minusta, mutta minä... no katsotaan. Äitipuolena on rankkaa, joten en suosittele, minä nyt pärjään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ottanut ja kovasti, ja näärään aina mitä tehdään, koska tullaan ja koska lähdetään. Säännöt on 30 sääntöä ja niitä noudatetaan. Tarra tulee kun on asioia tehnyt, 40 tarraa niin saa jäätelön. Omani on niin upeita, osaavat jo kaiken, mutta nämä miehen kersat ei mitään. Koulutamme heitä joka päivä kun täällä loisivat.

        Rooli äitinä on kova kun on ylimääräisiä kakaroita, mutta sitä se on kun pakotetaan äidiksi äidin paikalle. Jos nyt lähtisin, olisivat lapset hunningolla, joten pakko olla tässä joka sanelee.

        Onhan se kiva joskus vaan olla kun lapset tekee ja ahertaa, mutta siitä ne oppii. Olen tiukka äiti joten uskon että parinvuoden päästä kunnioittavat minua ja kehuvat.. luulen että pitää minusta, mutta minä... no katsotaan. Äitipuolena on rankkaa, joten en suosittele, minä nyt pärjään

        Miksi et vaan kiellä kovasti ettei suttura saa nähdä sun lapsia. Sull aon oiekus kieltää, olet lasten äiti. Niin minäkin tein, eikä me olla koskaan nähty perheenrikkoja sutturoita. En voinut kuvitellakkaan että sutturat tulisi meille ja lapsia rakastamme niin paljon etei sutturoiden tulo kuulu mitenkään meidän elämään. Miksi niiden pitäisi tunkea meidän elämään? Eikö riitä että rikkoivat jo lastenperheen?

        Minä kielsin kovin sanoin että meille ei tulla, eikä me mennä sutturan kotiin. Se suttura ei kuulu meidän elämään en uskltanut koskaan laskea sutturaa lasten ja mun lähelle. Mieskin snaoi että h eovt meille erittäin haitallista seuraa eikä meis tuonut koskaan niitä meille.
        Eihän he kuulu meidän elmään , heillä on omat ällöt perheensä joten meidän olisi pitänyt desinfioida kotimme ja siivota ja vaithaa kaikki huonekalut jos olisvat väkisn tulleet meille. Siihen emme lähteent.
        On ihanaa kun piti päänsä eikä laskenut sutturoita lähellemme, nyt olemme erittäin erittäin onnellisia ja lapset sanookin että olen maailman paras äiti kun suojelin heidät sutturoilta j naikkosista. Mihin me niitä oltaisi tarvittu, ei mihinkään. Hyi kauhee ajatuskin että sutturat olisi tulleet meille... ei eieieieieieiei ikinä tulleet kun kielsitn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä äitipuolen pitä jyrhtää ja määrätä kovalla äänellä. Tiukasti vaan määrätä ja sanoa miehen kakaroille, eikä antaa mitään vaihtoehtoja. Jos ovat häiriköitä niin telkku, puhelin ja ulosmeno kielto viikko ja kun käytös on kunnossa niin sitten ulos voi mennä 15 min. Kyllä miehen kakarat pitää saada kuriin.
        Tiukasti säännöt jääkaapin oveen ja komento, äitipuoli on se joka määrää. Mies kanssa kuriin että eti ota omia lapsia kotiinne kuin kerran pari vuodessa, jos ei käytös parane. On kurjaa kun omat lapset on tosi ihania ja sitten tulee ylimääräisiä kakaroita sotekemaan kaikki Kovasti kotitöitä ja tekemistä ettei luuhata pitkin taloa syödä koko ajan. ja .
        Meillä miehen kersat ei pahemmin käy kun sanoin että minä määrään, ehdään kuin sanon ja jos ei sovi niin turha itkee ja juoruta isälle, hän on samaa mieltä. Jos ei ole niin mies voi lähtä käveleen, ei nössö mies ole se joka kakaroitaan kasvattaa.

        Se uusi nainen on ainoastaan isän uusi, ei siis mikään äitipuoli koska lapsella on oma äiti elossa. Ja mitään armeijan kuria ei tarvitse lapsille laittaa, mutta sitä voi keskustella asioista lapsen kanssa ja kysyä haluaisiko hän olla mukana tekemässä yhteisiä asioita kotona ja ehkä harrastaa yhteisiä asioita
        Silloin kun meidän lapset vielä asuivat kotona niin nuorin ei tehnyt koskaan mitään vaan pelasi pelejään tai katseli videoita. Poikansakin kanssa . Oli siinä monet kamppailut . Mutta mies se vaan tuli hänestäkin joka hoitaa työnsä ja lapsensa vaimonsa kanssa . Joskus saattaa mainita jotain että oma lapsi on uppiniskainen , siihen sanon että minullakin on ollut sellainen , siihen jää ne jutut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ottanut ja kovasti, ja näärään aina mitä tehdään, koska tullaan ja koska lähdetään. Säännöt on 30 sääntöä ja niitä noudatetaan. Tarra tulee kun on asioia tehnyt, 40 tarraa niin saa jäätelön. Omani on niin upeita, osaavat jo kaiken, mutta nämä miehen kersat ei mitään. Koulutamme heitä joka päivä kun täällä loisivat.

        Rooli äitinä on kova kun on ylimääräisiä kakaroita, mutta sitä se on kun pakotetaan äidiksi äidin paikalle. Jos nyt lähtisin, olisivat lapset hunningolla, joten pakko olla tässä joka sanelee.

        Onhan se kiva joskus vaan olla kun lapset tekee ja ahertaa, mutta siitä ne oppii. Olen tiukka äiti joten uskon että parinvuoden päästä kunnioittavat minua ja kehuvat.. luulen että pitää minusta, mutta minä... no katsotaan. Äitipuolena on rankkaa, joten en suosittele, minä nyt pärjään

        Siinä SN näkee kun omat ” lapset” ovat niin hyviä , mutta miehen ” kakarat” on nollia.
        Miehenä lähtisin omani kanssa. Näkeehän jo tuostakin ettei ole haluakaan muuta kun valittaa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi et vaan kiellä kovasti ettei suttura saa nähdä sun lapsia. Sull aon oiekus kieltää, olet lasten äiti. Niin minäkin tein, eikä me olla koskaan nähty perheenrikkoja sutturoita. En voinut kuvitellakkaan että sutturat tulisi meille ja lapsia rakastamme niin paljon etei sutturoiden tulo kuulu mitenkään meidän elämään. Miksi niiden pitäisi tunkea meidän elämään? Eikö riitä että rikkoivat jo lastenperheen?

        Minä kielsin kovin sanoin että meille ei tulla, eikä me mennä sutturan kotiin. Se suttura ei kuulu meidän elämään en uskltanut koskaan laskea sutturaa lasten ja mun lähelle. Mieskin snaoi että h eovt meille erittäin haitallista seuraa eikä meis tuonut koskaan niitä meille.
        Eihän he kuulu meidän elmään , heillä on omat ällöt perheensä joten meidän olisi pitänyt desinfioida kotimme ja siivota ja vaithaa kaikki huonekalut jos olisvat väkisn tulleet meille. Siihen emme lähteent.
        On ihanaa kun piti päänsä eikä laskenut sutturoita lähellemme, nyt olemme erittäin erittäin onnellisia ja lapset sanookin että olen maailman paras äiti kun suojelin heidät sutturoilta j naikkosista. Mihin me niitä oltaisi tarvittu, ei mihinkään. Hyi kauhee ajatuskin että sutturat olisi tulleet meille... ei eieieieieieiei ikinä tulleet kun kielsitn.

        Ota lääkkees ihme jos noilla mielipiteillä pysyy kasvattamaan omia lapsiaan , sutturoit ja haukut. Ei ole ihme jos mies lähti, kuka tuollaista jaksaa kuunnella


    • Anonyymi

      Sinulla on milenterveys sairus, kun ahdistut muusta kuin itsestäsi. Sutturoilla on taipumus siihen kunkatuvat ja häpeevät perheen rikkomista.
      Aika rohkeeta syyttää toisten lapsia siitä että toisen lapset ahdistaa, Olisi hyvä miehen huomata että nyt on sulla iso ongelma ja miehen olisi syytä lähteä livohkaan ja suojata itsensä ja lapsensa sinulaiselta. Kun sairaus iski heti kun muutit miehen kanssa yhteen jonka veit perheestä, niin on se aika hurjaa.

      Joten tuo on tyypillistä sutturoidille kun sairastuu ja sitten alkaa syyttelee miehen lapsia omista mielenterveysongelmista. Hae apua ja pian. Mieti seuraavan kerran kun isket miestä jolla on perhe, että sun mieli järkkyy siitä ja häpee ja katumus.

      • Anonyymi

        Mene hoitoon.


    • Hei ja hyvä, että kirjoitit tänne. On tärkeää keskustella mieltä painavista asioista. Joskus vertaistuen lisäksi voisi olla hyödyllistä hakea myös ammatillista keskusteluapua.

      Laitan tähän tiedoksi joitain auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Esimerkiksi joka viikko maanantaista keskiviikkoon klo 15-19 ja torsaisin klo 15-21 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    • Anonyymi

      Ei ne perheenrikkojat mene, kuvitelevat olevansa ihmeolioita, kun pystyy rikkomaan toisten kodin. Ei sitä kukaan tajuu, mutta se on heidän elämäntapa, eikä ymmärrä edes hävetä. Säälittää vaan koko touhu.

      Perheenrikkominen pitäisi saada rangaistavaksi teoksi, rikotaanhan siinä toisten perhe. On se outoa, etttä rikkominen on luvan varaista ja suosittua toimintaa. Harva siihen kykenee, mutta kuitenkin liian paljon. Yksikin idiootti on liikaa.

      • Anonyymi

        Mene hoitoon


    • Anonyymi

      Eikö näistä asioista pidä puhua nimenomaan puolison kanssa? En osaa neuvoa,mutta ehdotan että keskustelet puolison kanssa,ja pidätte palaverin pelisäännöistä. Sinä tottakai asut kotonasi kuten miehesikin.
      Miehesi myös huolehtii lapsestaan,ja mitä kerroit hän ei ole ongelma. Eikun annat palaa,elät ihan normaalia elämää. Siinä voi mennä aikaa ennenkuin lapsi alkaa ottaa isänsä puolisoon kontaktia enemmän. Itse sinä pakenet kertomasi mukaan niitä tilaisuuksia työhösi ja kuormitut.
      Eiköpä miehesikin huomaa,mitä tapahtuu,ja jo ole kysynyt mitään?
      Sinullahan siinä ei ole vastuuta toisten lapsesta,voit olla rauhassa. Ei tarvitse sinulta elatusta,eikä tulevaisuudessa opiskeluun avustusrahaa.

      • Anonyymi

        Sutturat ei kuulu miehen lasten elämään eikä toisinpäin. Jos sutturalla ei ole lapsia niin voi voi, ei hän voi alkaa leikkimään pehrettä miehen kanssa. Se on loukkaus hänen lapsiinsa ja eksäänsä kohtaan.
        En tajua miksipitää rikkoa perhe ja sitten leikkiä perhettä jota ei ole???? Katkerana sitä kuvittelee mahdottomia. Jos rikkoo pitää kestää seuraukset, tai siirtyä seuraavaan rikkomiseen, sitähän he tekevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sutturat ei kuulu miehen lasten elämään eikä toisinpäin. Jos sutturalla ei ole lapsia niin voi voi, ei hän voi alkaa leikkimään pehrettä miehen kanssa. Se on loukkaus hänen lapsiinsa ja eksäänsä kohtaan.
        En tajua miksipitää rikkoa perhe ja sitten leikkiä perhettä jota ei ole???? Katkerana sitä kuvittelee mahdottomia. Jos rikkoo pitää kestää seuraukset, tai siirtyä seuraavaan rikkomiseen, sitähän he tekevät.

        🦜🦜💀💀💀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sutturat ei kuulu miehen lasten elämään eikä toisinpäin. Jos sutturalla ei ole lapsia niin voi voi, ei hän voi alkaa leikkimään pehrettä miehen kanssa. Se on loukkaus hänen lapsiinsa ja eksäänsä kohtaan.
        En tajua miksipitää rikkoa perhe ja sitten leikkiä perhettä jota ei ole???? Katkerana sitä kuvittelee mahdottomia. Jos rikkoo pitää kestää seuraukset, tai siirtyä seuraavaan rikkomiseen, sitähän he tekevät.

        Mene hoitoon suttura.


    • Anonyymi

      Voitha sinä tietysti ottaa sen tietsikan käytön puheeksi , mutaa usein on niin että etenkin miehet antavat lapsen tehdä mitä vaan kun lapsi on heoåidän luonaan luulevat että se on rakkautta jotenkin.
      Miten luulet että suhtautuisit asioihin jos sinulla olisi myös lapsi , sitä sietää ajatella sillä se jolla itsellään ei ole lapsia ei voi ymmärtää sitä tunnetta täysin kun se joka om vanempi lapselle ja jolla on vaatii lapsesta niin kauan kun lapsi tulee aikuiseksi.
      Verisiteet yhdistävät heitä . Voisit yrittää ehkä olla kaveri sen lapsen kanssa , sillä vanhemmaksi sinua ei lasketa . Tapoja on monia, silloin kun sinua vaivaa oma ahdistuksesi niin voit kai ymmärtää että lapselle on myöskin voinut kasvaa ahdistus siitä ettei vanhemmat ole yhdessä .ei ole helppoja asioita mitenkään koita löytää oma tiesi näiden kahden kanssa joka on hyvä kaikille

      • Anonyymi

        Suttura ei kuulu miehen lasten elämään. En tajua miehiä, jotka pakottavat lapsensa ja eksänsänäkemään sutturoitaan????? En vaan ymmärrä. Sellanen ei ole isä joka kiusaa omia lapsiaan ja eksäänsä. Sutturan käskystä varmasti, ei muuten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suttura ei kuulu miehen lasten elämään. En tajua miehiä, jotka pakottavat lapsensa ja eksänsänäkemään sutturoitaan????? En vaan ymmärrä. Sellanen ei ole isä joka kiusaa omia lapsiaan ja eksäänsä. Sutturan käskystä varmasti, ei muuten.

        Mutta häntäheikit kuuluu , ja sinä tajuat naisia jotka pakottaa lapset ja exän näkemään häntäheikit, ymmärrät sen oikeen hyvin.
        Sellainen on hyvä äiti joka kiusaa lapsiaan ja exäänsä häntäheikin käskystä.


    • Anonyymi

      Mikä on boonuslapsi???? tarkoitatko jotain kaksosia?? Sinähän tulee äidille kaksi yhdellä kertaa eli bonusta mukaan???

      Eihän siitä voi ahdistua jos äiti ei ole mielenvikainen. Kaikkihan haluisi oottaa kaksosia, kolmosia ja nelosia, ja leuhkivat heillä, miksi sinusta kakoset ovat kauhea asia? Miksi teet lapsia kun mahdollisuus on siihen toiseen, mitä kutsut bonuksesksi? Outo ja halveerava sana kaksosille.

      • Anonyymi

        kaksosta se tarkottaa, kaksi yhdellä hinnalla. Eka lapsi on ykkönen ja ylläri lapsi se poonus.


      • Anonyymi

        Älä vaivaa päätäsi asialla, jota et ymmärrä.


    • Anonyymi

      Tehkää yhteinen lapsi niin asetelma muuttuu.

      • Anonyymi

        Tai suttra tee lapsi niin saat hyvät elarit miheltä joka ei tennyt että lapsi on tulossa. Sillai saa rahaa ja voit ettii uuden urhih ja taas saat rahaa, näinhän ne naikkoset toimii, rikkoo ensin perheen ja sitten tekee lapsen... hih


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai suttra tee lapsi niin saat hyvät elarit miheltä joka ei tennyt että lapsi on tulossa. Sillai saa rahaa ja voit ettii uuden urhih ja taas saat rahaa, näinhän ne naikkoset toimii, rikkoo ensin perheen ja sitten tekee lapsen... hih

        Tai häntis tee lapsi niin saat maksaa hyvät elarit ” naiheltlle’ joka ei tennyt että lapsi on tulossa. Sillai saa maksaa ja voit ettii uuden” urhih ” ja taas saat maksaa , näinhän ne miekkoset toimii, rikkoo ensin perheen ja sitten tekee lapsen... hih, hih, hih 💀💀


    • Anonyymi

      Tääl on yksi ihana nainen joka ei riko perhietä mutta jos sopiva mies osuu aina kohalle, niin en kävele onneni ohitse, oli sitte naimissa tai ei. En aattele kuka siitä suuttuu tai itkeekö lapset tai mitä, aattelen vain itteäni ja miehen onnea, jos viihtyy mun kanssa niin miksi rikkoa sitten se meidän onni? Kaikki ajattelee itteään aina niin sen pitää ollakin.
      Lapset jos niitä on, saa musta ihanan äitipuolen olen ihan ja kaunis ihminen ja kersat on ylpeiät uudesta äidituolesta, eksät saa mennä jos tuuppaa kylille, ei ovi aukee, mutta hyvin voi rupee uudeksi äidiski meihen kakarolle, Aatelkaa itteänne ei itkeviä eksiä ja kakaroita.

    • Anonyymi

      Aloittaja täällä. Välttelen vastaamista kauan koska pelkäsin että pelkkää negatiivista olisi tullut niskaan.

      No, sutturakommentteja kylläkin ja mitä ties perheenrikkomista. No tiedoksi teille hönteille, en ole yhtään perhettä rikkonut, ihmisille voi tulla eroja ja puolisoni ero tapahtui jo kauan ennen kuin tapasimme.

      Ahdistus se taas vaan kasvaa kasvamistaan. Lapsettomat viikot on ihania ja lapselliset ahdistaa helvetisti. En ole hyvä puhumaan tunteista, kyllä miehenikin välillä ihmettelee mikä minulla on mutta miten saan sanottua että se ahdistaa että lapsesi on täällä ja kotona ei ole rauhaa?

      Lasta en missään nimessä vihaa tai inhoa ihmisenä, vaan sitä että hän on täällä. Vähän sama kuin vieraat jäisivät eivätkä koskaan lähtisi.

      Uusi lapsi ei ole ratkaisu vaikka joku sitä humoristisesti ehdottikin. En halua tähän hätään lapsia.

      Onko kaikki jotka uusperheessä selviävät luonnostaan lapsirakkaita ekstroverttejä? Onko kukaan samanlainen kuin minä ikinä sopeutunut? Heitänkö elämääni hukkaan jos kärsin tätä ja odotan sitä päivää kun muksu muuttaa omilleen?

      • Anonyymi

        Kannattaa etisä lapseton mies ja kannattaa etisiä vapaa mies, eikä rikkoa lapsiperheitä eikä muitakaan perheitä. On sairasta ensin rikkoa ja sitten valittaa että kauheaa kun on ongelmia. Se ongelmien aiheuttaja on se rikkoja, sinä! Kannattaa miettiä mitä tekee ennenkuin menee kenenkään väliin. Eniten siinä kärsii se mies, joka menettä kaiken, lapset, kodin vaimon, kaiken.

        Omaa perhettä ei kukaan korvaa, sinäkin olet rikkonut miehen perheen ja mies kaipaa ja sinä ilkut ja haukut hänen läheisiään ja lapsia. Sairasta.

        Sinusta on oikein ettei siä näe lapsiaan, hyvin olet sen homman hoitanut, ihmeellistä on että mies suostuu ja suostui sunmukaan lähteä. Olet pelkkä illan ilo, kunhan nyt joku on hällä kun kaikki rakkaat asiat on nyt hänetkin hylnnyt. Tivottavsti lapset ja eksä ei ikinä anna sitä anteeksi, ja toivon että lapset hylkäävät isän eikä halua olla hänen kanssaan tekemisissä. Sutturatkaan ei ansaitse kuin hylätyksi tulemista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa etisä lapseton mies ja kannattaa etisiä vapaa mies, eikä rikkoa lapsiperheitä eikä muitakaan perheitä. On sairasta ensin rikkoa ja sitten valittaa että kauheaa kun on ongelmia. Se ongelmien aiheuttaja on se rikkoja, sinä! Kannattaa miettiä mitä tekee ennenkuin menee kenenkään väliin. Eniten siinä kärsii se mies, joka menettä kaiken, lapset, kodin vaimon, kaiken.

        Omaa perhettä ei kukaan korvaa, sinäkin olet rikkonut miehen perheen ja mies kaipaa ja sinä ilkut ja haukut hänen läheisiään ja lapsia. Sairasta.

        Sinusta on oikein ettei siä näe lapsiaan, hyvin olet sen homman hoitanut, ihmeellistä on että mies suostuu ja suostui sunmukaan lähteä. Olet pelkkä illan ilo, kunhan nyt joku on hällä kun kaikki rakkaat asiat on nyt hänetkin hylnnyt. Tivottavsti lapset ja eksä ei ikinä anna sitä anteeksi, ja toivon että lapset hylkäävät isän eikä halua olla hänen kanssaan tekemisissä. Sutturatkaan ei ansaitse kuin hylätyksi tulemista.

        Mene hoitoon suttura.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene hoitoon suttura.

        Sinähän se olet. Miulla on mies ja yhteiset lapset. Eikä kummallakaan ole entisiä lapsia... kateellinen voit olla, muttet voi määritellä mun elämää kun et tiedä. Minä olen se joka terapoin muita, joten ei tarvi olla huolissaan minusta. Jero vaan ongelmasi, voin ehkä auttaa sinuakin ellet ole pyskiatrin tarpeessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän se olet. Miulla on mies ja yhteiset lapset. Eikä kummallakaan ole entisiä lapsia... kateellinen voit olla, muttet voi määritellä mun elämää kun et tiedä. Minä olen se joka terapoin muita, joten ei tarvi olla huolissaan minusta. Jero vaan ongelmasi, voin ehkä auttaa sinuakin ellet ole pyskiatrin tarpeessa.

        Kateellinen tuollaiselle kuraperseelle, joka ei osaa edes kirjoittaa, ja kuvittelee olevansa joku ” pyskiatri” ” jero ongelmineen, mikä lienee olevan tuo ”pyskiatri”😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellinen tuollaiselle kuraperseelle, joka ei osaa edes kirjoittaa, ja kuvittelee olevansa joku ” pyskiatri” ” jero ongelmineen, mikä lienee olevan tuo ”pyskiatri”😂😂😂

        Mikä on kuraperse? Se joka muita haukkuu on itse. Tekstistä päätellen olet todella kateellinen. Raivoomalla yrität vielä nostattaa omia sanojasi ja yrittää vahvistaa niitä???? Sairasta.

        Sulla oli todellahuono lapsuus kun noin aressiivisesti puhut ihmisitä joista olet kateellinen. Hiemna kunnioiutusta jos osaa vai viinako vie ja joka päiväinen krpaula. Huh huh... men vaikka oopiskelemaan käyttäytymistä ja sosiaalisia taitoja. Säälittää tuo kauhea katkeruus. Kirjoita tänne niin sekin jo helpottaa.

        Joku ei osaa kirjoittaa ja sinä et osaa käyttäytyä, etkä kohdella ihmisiä kauniisti, etkä ole kasvanut yhtään.. Vanhempasi ovat samanlaisia ja selvästi olet kopsannut heistä tuon käyttäytymisesi. Vanhemmistaan lapset oppivat kaiken. Surullista ettei lapsuus ollut sulla onnellinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on kuraperse? Se joka muita haukkuu on itse. Tekstistä päätellen olet todella kateellinen. Raivoomalla yrität vielä nostattaa omia sanojasi ja yrittää vahvistaa niitä???? Sairasta.

        Sulla oli todellahuono lapsuus kun noin aressiivisesti puhut ihmisitä joista olet kateellinen. Hiemna kunnioiutusta jos osaa vai viinako vie ja joka päiväinen krpaula. Huh huh... men vaikka oopiskelemaan käyttäytymistä ja sosiaalisia taitoja. Säälittää tuo kauhea katkeruus. Kirjoita tänne niin sekin jo helpottaa.

        Joku ei osaa kirjoittaa ja sinä et osaa käyttäytyä, etkä kohdella ihmisiä kauniisti, etkä ole kasvanut yhtään.. Vanhempasi ovat samanlaisia ja selvästi olet kopsannut heistä tuon käyttäytymisesi. Vanhemmistaan lapset oppivat kaiken. Surullista ettei lapsuus ollut sulla onnellinen.

        Sinä olet kateellinen kuraperse etkä osaa kirjoittaa.😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on kuraperse? Se joka muita haukkuu on itse. Tekstistä päätellen olet todella kateellinen. Raivoomalla yrität vielä nostattaa omia sanojasi ja yrittää vahvistaa niitä???? Sairasta.

        Sulla oli todellahuono lapsuus kun noin aressiivisesti puhut ihmisitä joista olet kateellinen. Hiemna kunnioiutusta jos osaa vai viinako vie ja joka päiväinen krpaula. Huh huh... men vaikka oopiskelemaan käyttäytymistä ja sosiaalisia taitoja. Säälittää tuo kauhea katkeruus. Kirjoita tänne niin sekin jo helpottaa.

        Joku ei osaa kirjoittaa ja sinä et osaa käyttäytyä, etkä kohdella ihmisiä kauniisti, etkä ole kasvanut yhtään.. Vanhempasi ovat samanlaisia ja selvästi olet kopsannut heistä tuon käyttäytymisesi. Vanhemmistaan lapset oppivat kaiken. Surullista ettei lapsuus ollut sulla onnellinen.

        Jos joku on kade ja katkera niin sinä olet, ja sinulla on paha lukihäiriö, tai olet alkoholisti, tai molempia.


      • Anonyymi

        Hei
        Kaikki eivät ole luonnostaan ekstrovertteja eikä lapsirakkaita. Ja voipi olla niinkin, että sen toisen lapsi ärsyttää, vaikka olisi omiakin lapsia tai vaikka itse olisi miten lapsirakas.

        Se mitä tunnet on onneksi vain tunteita, ja sinulla on niihin oikeus, älä siis kiellä itseäsi tuntemasta, mutta joskus ahdistuksen taustalla voi olla joku ihan muu syy mitä ei ole tullut ajatelleeksi..

        Ahdistusta sattaa auttaa se, että on armollinen itselleen ja toki myös muille. Perheytymistä ei välttämättä tapahdu vielä muutamaan vuoteen. Lapsi käy ehkä vielä läpi eroa tai muutosta (tulit hänen elämään).

        Introverttina nautit ehkä hiljaisuudesta ja rauhasta. Käytä lapsiviikot siis siihen että teet jotain itseäsi varten, käy kävelyillä, mene salille, käy uimassa. Ja jos kaipaat seuraa, niin kerro että olet menossa uimaan, lähteekö joku mukaan? Tai laita esiin lautapeli ja kysy haluaisiko joku pelata. Tai kysy onko lapsella joku peli mitä voisi pelata yhdessä? Lapsethan tekevät tätä toisilleen usein, eikä ne kieltävästä vastauksesta toisilleen loukkaannu. Kysyvät myöhemmin mukaan johonkin muuhun. Älä siis lannistu. Tutustu ensin lapseen sellaisena kuin hän on, ja luo side häneen. Ei se haittaa, jos koti on vähän sekainen välillä tai jos arki ei ihan justiinsa aina suju. Säännöt tulevat ajan kanssa sitten.

        Jos tunnistat että ahdistuksesi liittyy ulkopuolisuuden tunteeseen, niin kokeile vastoin sitä tunnetta tarjota isälle ja lapselle kahdenkeskeistä aikaa (ihan siis niin, että sanot että haluat sen ajan heille anta) ja menet vaikka ulos hetkeksi tai kirjastoon. Se on sellainen pieni ele, mikä voi avata lukkoja ja lapsi saattaa huomata, että hei, saanhan minä olla isin kanssa myös kahdestaan. Et siis olekaan uhka. Tämä voi olla alku sille, että lapsi hakeutuu myös sun seuraan.

        Vielä sanon sen verran, että joskus bioäidit ovat lapsistaan epäreilun ja turhan mustasukkaisia ja voivat pyrkiä vaikuttamaan taustalla. Se on valitettavaa, etenkin lapselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei
        Kaikki eivät ole luonnostaan ekstrovertteja eikä lapsirakkaita. Ja voipi olla niinkin, että sen toisen lapsi ärsyttää, vaikka olisi omiakin lapsia tai vaikka itse olisi miten lapsirakas.

        Se mitä tunnet on onneksi vain tunteita, ja sinulla on niihin oikeus, älä siis kiellä itseäsi tuntemasta, mutta joskus ahdistuksen taustalla voi olla joku ihan muu syy mitä ei ole tullut ajatelleeksi..

        Ahdistusta sattaa auttaa se, että on armollinen itselleen ja toki myös muille. Perheytymistä ei välttämättä tapahdu vielä muutamaan vuoteen. Lapsi käy ehkä vielä läpi eroa tai muutosta (tulit hänen elämään).

        Introverttina nautit ehkä hiljaisuudesta ja rauhasta. Käytä lapsiviikot siis siihen että teet jotain itseäsi varten, käy kävelyillä, mene salille, käy uimassa. Ja jos kaipaat seuraa, niin kerro että olet menossa uimaan, lähteekö joku mukaan? Tai laita esiin lautapeli ja kysy haluaisiko joku pelata. Tai kysy onko lapsella joku peli mitä voisi pelata yhdessä? Lapsethan tekevät tätä toisilleen usein, eikä ne kieltävästä vastauksesta toisilleen loukkaannu. Kysyvät myöhemmin mukaan johonkin muuhun. Älä siis lannistu. Tutustu ensin lapseen sellaisena kuin hän on, ja luo side häneen. Ei se haittaa, jos koti on vähän sekainen välillä tai jos arki ei ihan justiinsa aina suju. Säännöt tulevat ajan kanssa sitten.

        Jos tunnistat että ahdistuksesi liittyy ulkopuolisuuden tunteeseen, niin kokeile vastoin sitä tunnetta tarjota isälle ja lapselle kahdenkeskeistä aikaa (ihan siis niin, että sanot että haluat sen ajan heille anta) ja menet vaikka ulos hetkeksi tai kirjastoon. Se on sellainen pieni ele, mikä voi avata lukkoja ja lapsi saattaa huomata, että hei, saanhan minä olla isin kanssa myös kahdestaan. Et siis olekaan uhka. Tämä voi olla alku sille, että lapsi hakeutuu myös sun seuraan.

        Vielä sanon sen verran, että joskus bioäidit ovat lapsistaan epäreilun ja turhan mustasukkaisia ja voivat pyrkiä vaikuttamaan taustalla. Se on valitettavaa, etenkin lapselle.

        Kuka kysyy lapselta miten paljon isän sutura ärsyttää? Ei kukaan, se vasta ärsyttääkin lasta. Valitettavan moni mies tyrkyttää lapsilleen sutturoita nähtäväksi, eikä ajattele että se tekee isästä etovan. Kuka lapsi haluaa nähdä vapaa ehtoisesti isänsä sutturoita? Ei kukaan. Onneksi on äitejä jotka ei anna lapsiensa nähdä sutturoita, vaan suojelevat heitä kaikela pahalta. Sen vuoksi lapset jäävät aina äidin luokse, äiti on se joka joka ei jätä ja joka arvostaa lapsiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän se olet. Miulla on mies ja yhteiset lapset. Eikä kummallakaan ole entisiä lapsia... kateellinen voit olla, muttet voi määritellä mun elämää kun et tiedä. Minä olen se joka terapoin muita, joten ei tarvi olla huolissaan minusta. Jero vaan ongelmasi, voin ehkä auttaa sinuakin ellet ole pyskiatrin tarpeessa.

        Mene hoitoon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka kysyy lapselta miten paljon isän sutura ärsyttää? Ei kukaan, se vasta ärsyttääkin lasta. Valitettavan moni mies tyrkyttää lapsilleen sutturoita nähtäväksi, eikä ajattele että se tekee isästä etovan. Kuka lapsi haluaa nähdä vapaa ehtoisesti isänsä sutturoita? Ei kukaan. Onneksi on äitejä jotka ei anna lapsiensa nähdä sutturoita, vaan suojelevat heitä kaikela pahalta. Sen vuoksi lapset jäävät aina äidin luokse, äiti on se joka joka ei jätä ja joka arvostaa lapsiaan.

        Kuka kysyy lapselta miten paljon äidin häntähessu ärsyttää? Ei kukaan, se vasta ärsyttääkin lasta. Valitettavan moni naisoletettu tyrkyttää lapsilleen häntäheikkejä nähtäväksi, eikä ajattele että se tekee äidistä etovan. Kuka lapsi haluaa nähdä vapaa ehtoisesti äitinsä häntähessuja ? Ei kukaan. Onneksi on isiä jotka ei anna lapsiensa nähdä häntähessuja , vaan suojelevat heitä kaikela pahalta. Sen vuoksi lapset jäävät isin luokse, isi se joka joka ei jätä ja joka arvostaa lapsiaan.


    • Anonyymi

      Kukaan ei voi sitä roolia sinulle tarjottiemlle asettaa, eikä se tule annettuna, se pitää ansaita. Käy jonkun ammattilaisen kanssa keskustelemassa, jotta saat asiasi järjestykseen.

      • Anonyymi

        Niin, päähän siinä menee sekasin kun rikkoo toisen perheet niin on käytävä psykoloilla vuosia.

        kannattaako rikkoa perhe kun itse siitä tulee hulluksi? Se on ihan oikein, jos mikään muu ei oepta niin rikkominen opettaa ja sen seuraukset enempi. Hyvä että opettaa. Surullisia nämä rikkoja sutturat.. tehdäänhän sitä kun mitään sanktiota ei siitä saa. Mutta onneksi sentään mielessä tuntuu.

        Jos isän vaihtoehtona on lapset tai suttura... niin kyllä se lapseton elämä voittaa monenkin miehen nielen.. mutta eipä olisikannattanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, päähän siinä menee sekasin kun rikkoo toisen perheet niin on käytävä psykoloilla vuosia.

        kannattaako rikkoa perhe kun itse siitä tulee hulluksi? Se on ihan oikein, jos mikään muu ei oepta niin rikkominen opettaa ja sen seuraukset enempi. Hyvä että opettaa. Surullisia nämä rikkoja sutturat.. tehdäänhän sitä kun mitään sanktiota ei siitä saa. Mutta onneksi sentään mielessä tuntuu.

        Jos isän vaihtoehtona on lapset tai suttura... niin kyllä se lapseton elämä voittaa monenkin miehen nielen.. mutta eipä olisikannattanut.

        Häntäheikit sen kun porskuttaa , he ovat oikeita miehiä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe