Julkinen muukalaiskontakti 2023/24?

Anonyymi-ap

Eikös tapahtumissa olekin jo avointa julkista muukalaiskontaktia kohti etenevä suunta?
- USA kongressin toiminta, UAP paljastukset
- Elena Danaan
- Michael Sallan ja Corey Gooden ulosanti
- Kanavoitu informaatio muukalaisten ja hallitusten välisistä keskusteluista

Hallitusten yhteydet johonkin muukalaisten liittoumaan kerrottaisiin julki tänä tai ensi vuonna. Salla/Danaan ovat tilannekuvasta ja liittouman luonteesta eri mieltä kuin Goode. Steven Greer puolestaan on kertonut lavastetusta muukalaisten hyökkäyksestä joka olisi jonkun ihmisryhmän suunnitelmissa.

50

1100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Millä tavalla tuon Gooden käsitykset eroavat Sallan ja Danaanin näkemyksistä?

      • Anonyymi

        Ensimmäinen höpsii, takimmaiset höperehtivät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen höpsii, takimmaiset höperehtivät.

        Palstahäirikön on mahdotonta tajuta missä mennään koska silloin hän joutuisi hakemaan päiväannoksensa ylenkatsetta jostain muualta. Egon ylläpitäminen voi tehdä ihmisestä sokean!


    • Anonyymi

      Mielenkiintoisia aikoja elämme.

      • Anonyymi

        Jo vain sitä passaa elää vaikka satuja kuunnellen, jos sinusta siltä tuntuu ; )


      • Anonyymi

        Älä huoli , ihmisen ikä kuollessa 75 vuotta suunnilleen. Valmistaudu jo lähtöön!!


      • Anonyymi

        Ufot tulloo siinä 2030 jolloin siirymme Vapaamurareiden Uuteen maailmanjärjestykseen. Ensin näytetään laajakuva elokuvaa taivaankanteen hetken päästä USA laivasto saapuu lähimaille ja lennättää kolmionmuotoisia aluksiaan jotka julistavat uutta maailmajärjestystä koko maailmalle. Näi kaikki uskovat 1 maailmanjärjestyksen olevan pelastus koko maailmalle. TOTUUS on muutama hyväveliorganisaation 10 000hlö tarvitsevat vain 1 miljardi ihmistä pitämään elintasoaan kokeana loput rokotetaan tulevilla pandemioilla hengiltä. Nämä orja kansat tapetaan huonolla ruokavaliolla noin 50 vuotiaina. Suomesta on suuniteltu LUONTO kokemusta metsämme tullaan kieltämään kansaltamme halinosamme olevien vapaamurareiden toimesta. Tätä ennen meidän liikumatia pyritään rajaamaan 15 min kaupunkien tapaisiin yksiköihin. OLET ONNELLINEN ETKÄ OMISTA MITÄÄN Tämähän on heidän ennalta antama tieto TULEVASTA.


    • Anonyymi

      Michael Salla ja Elena Danaan puhuvat videoillaan molemmat "valkohatuista" joten olisikohan Danaan Sallan "opetuslapsi", vai mistäköhän tuo termi on mahtanut tulla?

      • Anonyymi

        "Michael Salla ja Elena Danaan puhuvat videoillaan molemmat "valkohatuista""

        Siis Ku-Klux-Klanista, vai kuinka? No sitähän se messias Trumpkin kannatti.


    • Anonyymi

      Ihan varmaan juu :).

      Toisilla ei tuota kriittistä ajattelua ole juuri siunaantunut.

    • Anonyymi

      Suomessa on puhuttu historiassa koti ryssistä. puhutaankohan maailmalla joskus koti ufo miehistä. :-)

    • Anonyymi

      Goode ja Salla/Danaan ovat yhteydessä eri ryhmittymiin. Gooden käsityksen mukaan Salla/Danaan ovat yhteydessä ryhmittymään jonka tarkoitukset eivät ole meidän paras etumme, kun taas yhteys hänen ryhmänsä olentoihin olisi juuri sitä.

    • Anonyymi

      Pleiadilaiset tulevat ja järjestävät itse seuraavan julkisen ja avoimen muukalaiskontakti-miittingin. Illan pääesiintyjä on Seven sisters and Reptails. Sateen sattuessa tilaisuus sisätiloissa, lopuksi tunti tanssia.

      • Anonyymi

        Vaan onko pannukahvia ja rusinanisua, häh?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan onko pannukahvia ja rusinanisua, häh?

        Ei vaan hitaasti avotulella vartaassa kypsennettyä skeptikkoa.


    • Anonyymi

      Jotain mielenkiintoista on meneillään... Saa nähdä miten asiat etenevät. Perussa tapahtuneet tuntuvat false flagilta ja pelottelulta, mutta taisi jäädä muutenkin se aika puolinalliksi... Odotellaan sitä aitoa julkistusta, hyvin homma etenee. :)

    • Anonyymi

      Tekoäly:

      write a dialogue between alien from other planet and human being talking for the first time.

      Ihminen: Hei! Oletko... muukalainen?

      Alien: Tervehdys! Kyllä, olen maan ulkopuolinen olento kaukaiselta planeetalta. Tulen rauhassa. On kiehtovaa päästä vihdoin kontaktiin ihmisten kanssa.

      Ihminen: Vau, tämä on uskomatonta! Olemme aina pohtineet, onko Maan ulkopuolella älyllistä elämää. Mikä tuo sinut planeetallemme?

      Alien: Olemme havainneet planeettasi jonkin aikaa ja olemme uteliaita sivilisaatiosi edistymisestä. Etsimme rauhallista vuorovaikutusta, tiedon vaihtoa ja ehkä jopa ystävyyttä lajisi kanssa.

      Ihminen: Se on mahtavaa! Olemme iloisia voidessamme tavata sinut. Meillä on niin monia kysymyksiä planeettaasi ja teknologiastasi. Miten olet matkustanut niin pitkiä matkoja?

      Alien: Tekniikkamme avulla voimme matkustaa avaruuden halki kehittyneiden propulsiojärjestelmien ja madonreikien avulla. Sen avulla voimme kulkea valtavia matkoja suhteellisen lyhyessä ajassa.

      Ihminen: Se on järkyttävää! Olemme vielä avaruustutkimuksen alkuvaiheessa. Mitä muuta voit kertoa meille planeettasi?

      Alien: Planeettamme nimeltä Xandria. Se on Maata suurempi, ja siinä on monipuolinen ekosysteemi ja kehittyneet yhteiskunnat, jotka ovat saavuttaneet harmonisen tasapainon luonnon kanssa. Pidämme etusijalla kestävyyttä ja tieteellistä kehitystä.

      Ihminen: Se kuulostaa utopialta! Meillä on niin paljon opittavaa sivilisaatioltasi. Mitä voimme tarjota vastineeksi?

      Muukalainen: Planeetallasi on rikas kulttuuriperintö, monipuoliset ekosysteemit ja tieteellinen tieto, joka on kiehtovaa. Uskomme molemminpuoliseen oppimiseen ja yhteistyöhön. Ehkä voimme vaihtaa ajatuksia, teknologiaa ja työskennellä yhdessä vastataksemme molempien maailmojemme kohtaamiin haasteisiin.

      Ihminen: Yhteistyö kuulostaa fantastiselta! Meillä on niin paljon voitettavaa toisiltamme. Toivon, että voimme rakentaa vahvan siteen lajimme välille.

      Alien: Samaa mieltä! Keskitytään ymmärtämään ja kunnioittamaan eroamme samalla kun hyväksymme yhteiset tavoitteemme. Yhdessä voimme luoda tulevaisuuden, jossa molemmat sivilisaatiomme kukoistavat.

      Ihminen: Ehdottomasti! Tervetuloa maan päälle, ystävä. Tämä on meille kaikille poikkeuksellisen matkan alku.

      Alien: Kiitos lämpimästä vastaanotosta. Olen innoissani voidessani aloittaa tämän matkan kanssasi. Luodaan uusi löytö- ja ystävyyden polku maailmojemme välille.

      ..
      ...

    • Anonyymi

      Aiemmin olin toiveikas sen suhteen, että kontakti olisi tulossa, mutta eipä taida toteutua. Tulossa on jotain muuta, mutta en ihan varmuudella tiedä, että mitä ja milloin. Monet kuitenkin valmistautuvat jo ympäri maailmaa.

      • Anonyymi

        Jep. Eräskin kuolemankultti on valmistautunut messiaansa tulemiseen jo pari milleniaania. Sitä odotellessa :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep. Eräskin kuolemankultti on valmistautunut messiaansa tulemiseen jo pari milleniaania. Sitä odotellessa :)

        Siinäkin voi olla jotain perää mitä jotkut uskonnollisten uskovien ryhmät odottavat?


    • Anonyymi

      Ensimmäinen kehitysaskel teknologiassa olisi replikaattorit jotka tekevät mitä tahansa lähes tyhjästä, jolloin rahan merkitys katoaa.

      • Anonyymi

        Kuka omistaisi ne replikaattorit ja kenelle hän myisi ne tuotteet? Jos kaikilla olisi ne niin hukkuisimme romuun viikossa. Se hyvä puoli niissä olisi että narkkarit kuolisivat ensimmäisen vuorokauden aikana järjettömiin yliannostuksiin.


      • Anonyymi

        Replikaattorista oli parisen vuotta sitten juttua jossain tieteellisessä julkaisussa ja väitettiin, että on kehitetty jo jonkinlainen ja ottaa tarvttavat ainemolekyylit ilmasta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Replikaattorista oli parisen vuotta sitten juttua jossain tieteellisessä julkaisussa ja väitettiin, että on kehitetty jo jonkinlainen ja ottaa tarvttavat ainemolekyylit ilmasta.

        Ilmasta voidaan ottaa hiiltä ja puristaa siitä timantteja, mutta se on ihan teollinen prosessi ja vaatii kovasti energiaa.

        Ei välttämättä mene kauaa kun leikkauksia ja muita operaatioita suorittavat "parannuskoneet" on arkipäivää.

        Kun päästään noita kvanttitasoja ronkkimaan, on mahdollista pysäyttää solukuolemat ja vanheneminen ja kenties jopa kehittää aikakone. Cernissä on nähty väläyksiä sellaisesta.


    • Anonyymi

      - "Tulossa on jotain muuta, mutta en ihan varmuudella tiedä, että mitä ja milloin. Monet kuitenkin valmistautuvat jo ympäri maailmaa."

      Sen tiedon valossa mitä (tässä nimeämätön kanava / suomalainen kontaktihenkilö) välittää niin mitään massakontaktia ei ole tulossa, eikä sille ole tarvetta ei tarkoitusta..
      Maa toimii nykyisellään inkarnaatio-planeettana ja se halutaan pitää jatkossakin sellaisena (karma / opetus / sielun kehitys). Samalla toimii myös "häiriköityneiden" sielujen vankilana.

      'Myöskään Jeesus, paremmin tunnemme (Kristus) Mikaelina ei tule ilmestymään ruumiillisesti eteenne missään vaiheessa. Hän johtaa nykyisin tämän galaksin osan tapahtumia korkeilta henkitasoilta ja pysyy, pitää keskusasemansa siellä.
      Mutta jossain vaiheessa ihmiskunta tulee näkemään ja tuntemaan niin kutsuttuja Jumalan poikia - ulospäin kaltaisianne ihmisiä; 'he jotka toimivat Jumalan Hengen johdattamina ja johdatuksessa'..
      Ja "isoveljensä" Mikaelin innoittamina he tekevät mitä kutsuisitte ihmeteoiksi..
      He toimivat siinä välissä hengen ja maallisen. Eikä näin toimimalla keskuuteenne synny, aiheuteta näin mitään ns. suurta järkytystä eikä paniikkia.'

      • Anonyymi

        Tarkoitin tuossa edellä, että monet valmistautuvat jo johonkin kaivamalla bunkkereita ja varustautumalla. En kuitenkaan tiedä onko siihen todellista syytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitin tuossa edellä, että monet valmistautuvat jo johonkin kaivamalla bunkkereita ja varustautumalla. En kuitenkaan tiedä onko siihen todellista syytä.

        Sen olen itse havainnut, että maailmanlopusta ei enää juurikaan keskustella, kuten tehtiin ennen vuotta 2012. Silloin puheenaiheena oli mm. Planeetta X yleisemminkin ja aihe oli täällä Suomessakin mediassakin esillä. Tämä tilanne onkin vähän outo nyt, koska esim ilmaston lämpeneminen etenee nopeasti ja oliko tämä kesä nyt jo historian kuumin globaalisti. Se mistä ei puhuta....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen olen itse havainnut, että maailmanlopusta ei enää juurikaan keskustella, kuten tehtiin ennen vuotta 2012. Silloin puheenaiheena oli mm. Planeetta X yleisemminkin ja aihe oli täällä Suomessakin mediassakin esillä. Tämä tilanne onkin vähän outo nyt, koska esim ilmaston lämpeneminen etenee nopeasti ja oliko tämä kesä nyt jo historian kuumin globaalisti. Se mistä ei puhuta....

        ...sitä ihmiset suuresti pelkäävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitin tuossa edellä, että monet valmistautuvat jo johonkin kaivamalla bunkkereita ja varustautumalla. En kuitenkaan tiedä onko siihen todellista syytä.

        Syytä? Venäjä todennäköisesti laukaisee ydinaseitaan jossain vaiheessa kun tappio Ukrainassa häämöttää. Henkisesti ainakin kannattaa tähänkin skenaarioon varautua, ettet vaan ylläty Putinin typeryydestä.
        - "Rotta on kun ajettu nurkkaan, se hyökkää." - V. Putin (Rottien rotta)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen olen itse havainnut, että maailmanlopusta ei enää juurikaan keskustella, kuten tehtiin ennen vuotta 2012. Silloin puheenaiheena oli mm. Planeetta X yleisemminkin ja aihe oli täällä Suomessakin mediassakin esillä. Tämä tilanne onkin vähän outo nyt, koska esim ilmaston lämpeneminen etenee nopeasti ja oliko tämä kesä nyt jo historian kuumin globaalisti. Se mistä ei puhuta....

        Lieneekö syy siinä, että kaikki hullut ennustukset planeetta X:n aiheuttamasta maailmanlopusta vuonna 2012 jäivät tapahtumatta?
        Hmmm, iso mysteeri...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitin tuossa edellä, että monet valmistautuvat jo johonkin kaivamalla bunkkereita ja varustautumalla. En kuitenkaan tiedä onko siihen todellista syytä.

        Ihmiset kaivoivat bunkkereita ja varastoivat säilykkeitä vuodenvaihteen 2000 edelläkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lieneekö syy siinä, että kaikki hullut ennustukset planeetta X:n aiheuttamasta maailmanlopusta vuonna 2012 jäivät tapahtumatta?
        Hmmm, iso mysteeri...

        Eikös nykyisessä tunnetussa planeetta-järjestelmässä ollut jotain painovoimahäiriötä, mistä tuo "Planeetta X" on voitu päätellä et on ihan oikeasti oltava jossain?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset kaivoivat bunkkereita ja varastoivat säilykkeitä vuodenvaihteen 2000 edelläkin.

        Maailmanlopun saarnaaja on ollut aina ja tulee aina olemaan. Jonakin päivänä joku on oikeassa. Tänään tai muutaman miljardin vuoden päästä.

        Suurimmat uhat erään arvion mukaan ovat:

        Supertulivuori purkautuu noin 100 000 vuoden välein.

        Pandemia. Mutta ei varmaan koske kaikkia eläimiä ja kasveja.

        Ydinsota. Sekään ei tapa kaikkia.

        Räjähtävät tähdet. Kun suurikokoinen tähti romahtaa elinkaarensa lopussa, se räjähtää hypernovaksi, joka on supernovaakin suurempi räjähdys. Tällaisen arvellaan tapahtuneen joskus 250 miljoonaa vuotta sitten.

        Teknologia kääntyy ihmisiä vastaan.

        Asteroidi iskeytyy maahan.

        Universumi romahtaa

        "Miltä kuulostaisi ajatus siitä, että koko maailmankaikkeus vain lakkaa yhtäkkiä olemasta. Kaikki katoaa, eikä mitään jää jäljelle. Voi kuulostaa tieteiskirjallisuudelta, mutta tätäkin asiaa ovat tiedemiehet tutkineet. Itse asiassa tämä universumin romahdus saattaa olla jo parhaillaan käynnissä. Space Daily –lehden tuoreen artikkelin mukaan se voi tapahtua jo huomenna. Tai sitten ehkä vasta miljardin vuoden kuluttua"

        Se että jokin näistä tapahtuisi juuri sinun elinaikanasi, on matemaattisesti erittäin pieni, paitsi ydinsodan mahdollisuutta ei ole voinut olla olemassa kuin vasta alle 80 vuoden ajan.

        Me elossa olevat noin 1910-2023 syntyneet ihmiset olemme ensimmäiset ihmiset Maan pitkässä historiassa, jotka ovat todistamassa virallisesti muiden sivilisaatioiden vierailuja, todennäköisesti.

        Jälleensyntymistä ei ole huomioitu edellisessä teoriassa. Maan ikä yli neljä miljardia vuotta, joten olet aikamoinen tuurihaukka tämän suhteen että elät juuri nyt verrattuna Maan ikään 8)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös nykyisessä tunnetussa planeetta-järjestelmässä ollut jotain painovoimahäiriötä, mistä tuo "Planeetta X" on voitu päätellä et on ihan oikeasti oltava jossain?

        Joo, muistan kun tuosta uutisoitiin ja havainnon tekijät olivat avaruus/tähtitieteilijöitä. Se uutisoitiin ihan faktana, eikä teoriana.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Maailmanlopun saarnaaja on ollut aina ja tulee aina olemaan. Jonakin päivänä joku on oikeassa. Tänään tai muutaman miljardin vuoden päästä.

        Suurimmat uhat erään arvion mukaan ovat:

        Supertulivuori purkautuu noin 100 000 vuoden välein.

        Pandemia. Mutta ei varmaan koske kaikkia eläimiä ja kasveja.

        Ydinsota. Sekään ei tapa kaikkia.

        Räjähtävät tähdet. Kun suurikokoinen tähti romahtaa elinkaarensa lopussa, se räjähtää hypernovaksi, joka on supernovaakin suurempi räjähdys. Tällaisen arvellaan tapahtuneen joskus 250 miljoonaa vuotta sitten.

        Teknologia kääntyy ihmisiä vastaan.

        Asteroidi iskeytyy maahan.

        Universumi romahtaa

        "Miltä kuulostaisi ajatus siitä, että koko maailmankaikkeus vain lakkaa yhtäkkiä olemasta. Kaikki katoaa, eikä mitään jää jäljelle. Voi kuulostaa tieteiskirjallisuudelta, mutta tätäkin asiaa ovat tiedemiehet tutkineet. Itse asiassa tämä universumin romahdus saattaa olla jo parhaillaan käynnissä. Space Daily –lehden tuoreen artikkelin mukaan se voi tapahtua jo huomenna. Tai sitten ehkä vasta miljardin vuoden kuluttua"

        Se että jokin näistä tapahtuisi juuri sinun elinaikanasi, on matemaattisesti erittäin pieni, paitsi ydinsodan mahdollisuutta ei ole voinut olla olemassa kuin vasta alle 80 vuoden ajan.

        Me elossa olevat noin 1910-2023 syntyneet ihmiset olemme ensimmäiset ihmiset Maan pitkässä historiassa, jotka ovat todistamassa virallisesti muiden sivilisaatioiden vierailuja, todennäköisesti.

        Jälleensyntymistä ei ole huomioitu edellisessä teoriassa. Maan ikä yli neljä miljardia vuotta, joten olet aikamoinen tuurihaukka tämän suhteen että elät juuri nyt verrattuna Maan ikään 8)

        "Teknologia kääntyy ihmisiä vastaan."

        Supertekoäly+++, joka kääntyy luojaansa, ihmistä, vastaan, on hyvinkin realistinen skenaario.

        Ydinsodan uhka on teknloginen uhka sekin, joka päivä, eikä ihmiskunta selviä siitä rytäkästä minkään sortin toimivana sivilisaationa.

        Näyttää ilmiselvästi siltä, ettei ihmisellä ole tulevaisuutta vähänkään pitemmällä aikavälillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Teknologia kääntyy ihmisiä vastaan."

        Supertekoäly , joka kääntyy luojaansa, ihmistä, vastaan, on hyvinkin realistinen skenaario.

        Ydinsodan uhka on teknloginen uhka sekin, joka päivä, eikä ihmiskunta selviä siitä rytäkästä minkään sortin toimivana sivilisaationa.

        Näyttää ilmiselvästi siltä, ettei ihmisellä ole tulevaisuutta vähänkään pitemmällä aikavälillä.

        Istuta vielä se omenapuu.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Maailmanlopun saarnaaja on ollut aina ja tulee aina olemaan. Jonakin päivänä joku on oikeassa. Tänään tai muutaman miljardin vuoden päästä.

        Suurimmat uhat erään arvion mukaan ovat:

        Supertulivuori purkautuu noin 100 000 vuoden välein.

        Pandemia. Mutta ei varmaan koske kaikkia eläimiä ja kasveja.

        Ydinsota. Sekään ei tapa kaikkia.

        Räjähtävät tähdet. Kun suurikokoinen tähti romahtaa elinkaarensa lopussa, se räjähtää hypernovaksi, joka on supernovaakin suurempi räjähdys. Tällaisen arvellaan tapahtuneen joskus 250 miljoonaa vuotta sitten.

        Teknologia kääntyy ihmisiä vastaan.

        Asteroidi iskeytyy maahan.

        Universumi romahtaa

        "Miltä kuulostaisi ajatus siitä, että koko maailmankaikkeus vain lakkaa yhtäkkiä olemasta. Kaikki katoaa, eikä mitään jää jäljelle. Voi kuulostaa tieteiskirjallisuudelta, mutta tätäkin asiaa ovat tiedemiehet tutkineet. Itse asiassa tämä universumin romahdus saattaa olla jo parhaillaan käynnissä. Space Daily –lehden tuoreen artikkelin mukaan se voi tapahtua jo huomenna. Tai sitten ehkä vasta miljardin vuoden kuluttua"

        Se että jokin näistä tapahtuisi juuri sinun elinaikanasi, on matemaattisesti erittäin pieni, paitsi ydinsodan mahdollisuutta ei ole voinut olla olemassa kuin vasta alle 80 vuoden ajan.

        Me elossa olevat noin 1910-2023 syntyneet ihmiset olemme ensimmäiset ihmiset Maan pitkässä historiassa, jotka ovat todistamassa virallisesti muiden sivilisaatioiden vierailuja, todennäköisesti.

        Jälleensyntymistä ei ole huomioitu edellisessä teoriassa. Maan ikä yli neljä miljardia vuotta, joten olet aikamoinen tuurihaukka tämän suhteen että elät juuri nyt verrattuna Maan ikään 8)

        Maailmanlopulla tarkoitetaan tämän nykyisen maallisen järjestelmän loppua. Ei maailman loppumista. Eli ei täystuhoa eli jotain planeetan räjähtämistä.

        "Maailmanlopussa" nykyinen yhteiskunnan järjestelmänne päättyy - siis tämä missä raha määrää, motivoi teitä, on ollut hyvinkin avainasemassa. Tämä olisi käytetyn alkuperäisen sanan "~maailmanloppu" alkuperäinen sanoma, merkitys.
        Mahdollisesti (ja kannaltanne valitettavasti) seuraava askel todennäköisesti liittyy ydinaseiden käyttöön mikä rampauttaa nykyjärjestelmänne, "kaataa korttitalon".
        - "Ja ihmisten keskuuteen syntyy hämmennys ja kaaos."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös nykyisessä tunnetussa planeetta-järjestelmässä ollut jotain painovoimahäiriötä, mistä tuo "Planeetta X" on voitu päätellä et on ihan oikeasti oltava jossain?

        Älä sekoita planeetta X höpöilyä ja tieteellistä spekulaatiota Neptunuksen takaisista kappaleista. 2012 myyteissä planeetta X:llä oli olevinaan järjetön biljardipallorata, joka jotenkin oli tuomassa sen maan läheisyyteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailmanlopulla tarkoitetaan tämän nykyisen maallisen järjestelmän loppua. Ei maailman loppumista. Eli ei täystuhoa eli jotain planeetan räjähtämistä.

        "Maailmanlopussa" nykyinen yhteiskunnan järjestelmänne päättyy - siis tämä missä raha määrää, motivoi teitä, on ollut hyvinkin avainasemassa. Tämä olisi käytetyn alkuperäisen sanan "~maailmanloppu" alkuperäinen sanoma, merkitys.
        Mahdollisesti (ja kannaltanne valitettavasti) seuraava askel todennäköisesti liittyy ydinaseiden käyttöön mikä rampauttaa nykyjärjestelmänne, "kaataa korttitalon".
        - "Ja ihmisten keskuuteen syntyy hämmennys ja kaaos."

        Yhdysvalloissa 40% uskoo, että elämme lopun aikoja ja se on aika paljon väestöstä tuo luku.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Istuta vielä se omenapuu.

        Elettävä on kun on elämään pantu.

        - Pentti Haanpää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdysvalloissa 40% uskoo, että elämme lopun aikoja ja se on aika paljon väestöstä tuo luku.

        Viidenkymmenen vuoden kuluttua tästä päivästä vain jokunen tämän ketjun kommentoijista on enää elossa, jos yleensä ketään missään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viidenkymmenen vuoden kuluttua tästä päivästä vain jokunen tämän ketjun kommentoijista on enää elossa, jos yleensä ketään missään.

        Tuo visio voi toteutua huomattavasti aiemminkin, jos Lopun Aikoihin uskovien uskomukset käyvät toteen. Itse olen vielä tässä asiassa kahden vaiheilla ja en ole oikein varma, että mitä tapahtuu. Jos pahimman skenaarion mukaan menee niin muutamista vuosista puhutaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo visio voi toteutua huomattavasti aiemminkin, jos Lopun Aikoihin uskovien uskomukset käyvät toteen. Itse olen vielä tässä asiassa kahden vaiheilla ja en ole oikein varma, että mitä tapahtuu. Jos pahimman skenaarion mukaan menee niin muutamista vuosista puhutaan...

        Suurin pelko lienee, että jotkut näistä fanaatikoista päättävät jouduttaa vapahtajien tai ufoveljiensä saapumista jollain keinotekoisella katastrofilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Teknologia kääntyy ihmisiä vastaan."

        Supertekoäly , joka kääntyy luojaansa, ihmistä, vastaan, on hyvinkin realistinen skenaario.

        Ydinsodan uhka on teknloginen uhka sekin, joka päivä, eikä ihmiskunta selviä siitä rytäkästä minkään sortin toimivana sivilisaationa.

        Näyttää ilmiselvästi siltä, ettei ihmisellä ole tulevaisuutta vähänkään pitemmällä aikavälillä.

        Avaruuden turuilta löytyy tuhansittain kulttuureita joilla on täystuhoaseet ja supertekoäly, joillakin ollut jo satoja tuhansia vuosia.

        Kulttuureita voi koulia haluttuun suuntaan, lisätä rauhanomaisuutta ja vastuullisuutta, kunhan koulijalla on ymmärrystä asian päälle.
        Paraikaa Suomessa koulitaan persuja Orpon monipuoluehallituksessa poliittisesti maltillisempaan suuntaan.


    • Anonyymi

      Ei tule niin kauan kun ihmiset tappaa typerissä sodissa toisiaan ja hyökkäävät vieraaseen valtioon vain jonkun kuulapään vallan halun ja sekopäisyyden takia..

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yhtä tuon artikkelin toimittajaa, Michael Schellenbergeriä, haastatellaan tässä erittäin hyvässä The Hill -uutistoimiston UAP-jutussa.
        Schellenberger on itse haastatellut kymmeniä todistajia, jotka ovat tukeneet tietovuotaja David Gruschin esiin tuomia asioita ufojen talteenotosta ja niiden takaisinmallinnusohjelmista, jotka on salattu kongressin valvonnalta. Hän sanoo myös, että puolustushallinnon salailu asiasta on vain koventunut sen jälkeen kun Grusch tuli esille väitteineen.
        Elämme mielenkiintoista aikaa monessa suhteessa.

        https://www.youtube.com/watch?v=xe0MxfeEV1A


      • Anonyymi

        Jepulis, löysit jämäkkää tekstiä!

        Artikkelissa mm kerrotaan että

        " ainakin 30 liittovaltion hallitukselle tai valtion urakoitsijoille työskentelevää ilmiantajaa on antanut todistuksen tai "suojatun paljastuksen" tiedusteluyhteisön päätarkastajan virastolle (IC IG), puolustusministeriön päätarkastajalle (DOD IG) tai kongressille viime kuukausien aikana. "

        Kyse voi olla UAP kohteista tai väärinkäytöksistä UAP tai muisssa kohteissa. Tämän lisäksi

        " 30 – 50 valtion työntekijää tai urakoitsijaa on mennyt DoD:n All-Anomaly Resolution Officeen (AARO) todistamaan UAP:ista. "

        UAP kohteita koskevat todistukset ovat sisältäneet

        " sekä ensikäden että toisen käden raportteja Yhdysvaltain, Venäjän ja Kiinan hallitusten alas rysähtäneiden UAP alusten haku- ja käänteissuunnitteluohjelmista; aluksista saatujen materiaalien testauksista; hallituksen aktiivisista ja jatkuvista disinformaatio-operaatioista; alusten sotilaallisesta käytöstä; yhteydenpidosta ja yhteistyöstä muukalaisten kanssa; ja kolmion muotoisen, epätavallisella käyttövoimalla toimivan aluksen onnistuneesta käänteissuunnittelusta. "

        Yhdysvaltoja kutsutaan demokratiaksi ja demokratiassa valta kuuluu kansalle jota käyttävät kansan valitsemat edustajat. Mutta maan demokratiahan on teeskentelyä. Monessa asiassa valtaa käyttävät ihmiset joita kansa ei ole valinnut, eikä edes tiedä heistä.


    • Anonyymi

      Ruotsin AFU -organisaatiosta, jos vaikka jotakuta kiinnostaa.
      Heikki Kulju kertoi, että täältä löytyisi arkisto suomalaisesta Vimana -lehdestä.

      https://www.afu.se/

      • Anonyymi

        Mikä on tuo Vimana, kun netistä ei löydy mitään?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2472
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      73
      1102
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe