Kuinka paljon siellä Kankaanpään suunnalla ovat ihmiskauppiaat jo tienanneet

Anonyymi-ap

Kuinka paljon siellä Kankaanpään suunnalla ovat ihmiskauppiaat jo tienanneet 1½ vuoden aikana? Kuuntelin valkoisen bussin omistajan puhetta, että Puolan ja Ukrainan rajalle pitää aamuyöstä lähteä. Matka alkaa Tallinnaan Helsingistä ja tuo 40 maksavaa taas Suomeen. Taitaa olla hyvät tienistit, jos vaikka 1 000 päältä rahapussiin ihmiskaupasta vilahtaa.
Minusta Suomi on hyväksynyt ihmiskaupan kieltävät sopimukset ja kaiken muun niin hienon ja ylvään mäkätyksen ihmisarvoista.
Keväällä luin päijäthämäläisen bussimiehen haastattelun, joka kertoi tehneensä hakumatkoja joka toinen viikko. Rahastuksesta vastasi suunnilleen "...kyllä ne maksavat, kun Suomeen pääsevät ja henki säästyy!"

14

697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On sulla ongelmat

      • Anonyymi

        Sulla ei niitä ole. Olet itsellesi ongelmaton hämy


    • Anonyymi

      Jotkut linja-autofirmat ovat täällä , Lounais-Suomessa ja Pirkanmaalla uusineet kalustoa tänä vuonna paljon. Ainoastaan ihmiskauppakeikat ovat lisääntyneet.

    • Anonyymi

      Radioasema XXX haastatteli jotakin naista ja ajaessani kuuntelin asiaa. Bussiyhtiön tj-nainen kertoi melko peittelemättä, että
      "Ei juuri bussilla voi olla parempaa keikkaa kuin ukrainalaisten noutaminen. Yli 40 ihmistä maksaa hyvin päästäkseen bussiin, Puolaan ja lopulta Suomeen Zelenskyn diktatuuria pakoon. He tietävät varsin hyvin tullessaan läpi kolmen ynseän balttimaan, että suomi järjestää heille hyvät asumiset, päivärahat ja melkein kaikessa maksetaan kustannuksia. Mikseivät tulisi tällaiseen ihanuuteen? Eivät ne suurin osa minnekään navettaan mene tai kyykkimään vihanesmaalle! Norkoilevat meidänkin kaupungin liikenneasemalla, kaupoissa, kapakoissa ja iltaisin toreilla!"
      Lopuksi naureskellen totesi, että ei heidän bussinsa ole sieltä tuoneet vanhuksia, lapsia tai ainuttakaan sairasta. Kaikki 20 - 40 vuotiaita miehiä 70% ja naisia, joista voisi päätellä että ovat paljon miesten pitelemiä. Menomatkalla firma ajaa maksusta vaate-eriä sinne, jotka maksaa uskonnollinen järjestö ev.lut kirkon kupeelta, mutta raha on opetusministeriön, sos.ministeriön ja 100% valtion ylläpitämien järjestöjen kassoista.

      • Anonyymi

        Näistä on ollut vaihtoehtojulkaisuisssa juttuja ja todisteita, mutta viranomaisemme ovat kangistuneet vain Putinin uutisiin.
        Julkista ihmiskauppaa saa Suomessa harrastaa linjureilla ja lehdistö haastattelee sankarina.


    • Anonyymi

      Kysykää ukrainalaisilta - mukana on englannin taitajia, kuinka paljon maksoitte kuljetuksesta Suomeen? Puolan TV:ssä 23.5.2022 seisoi mainostoimittaja kertomassa raja-asemalla, että tästä alkaa kuljetus Suomeen. Maksaa 3 000 euroa ja olette ylihuomenna perillä. Suomalaiset ottavat teidät asumaan koteihinsa, vaatettavat, huolehtivat, saatte pian siellä hyväkuntoisia asuntoja ja avustusrahaa!

      Suomi on menettänyt harkintakykynsä! Meillä poliisin tiedotteen mukaan yhä on n. 5 000 vuoden 2015 maahan ryntäyksen miestä piilossa. Meille ex-ministeri Haaviston käskyllä lennätetään jonkun sopimuksen mukaan yhä ISIS-naisia Syyriasta ja Afganistanista, jotka eivät ole suomalaisia! Heillä monella on naisterroristitausta.
      Nyt lehdistömme etsii kansanedustajien vanhoista kirjoituksista numeroita 14, 666, 1855 ja kesäkuun 20. päivä. Ne kuulemma paljastavat heidät rasteiksi ja vaarallisiksi. Kesäkuun 20. lienee Adolf Hitlerin syntymäpäivä.

      • Anonyymi

        Rakastamme kestäviä ulkomaisia miehiä! Siinä sulle seisoo, jos ei totuus muuten seiso!


    • Anonyymi

      Kyllähän täällä kelpaa kun vuorokaudet läpeensä vastaanottokeskuksen henkilökunta tarjoaa vuokrakämpät, maksetaan vesi ja sähkölaskut, ostetaan puhelimet ja niiden kulut, maksusetelit vaatteisiin, ruokakauppoihin, hommata pyörät, vaunut, on lapsilisät, elatustuet, tulkit, terveydenhoito, kulut myös sosiaali ja kela tukien, päiväkoti ja koulutusmaksut ja nämä vastaanottokeskuksen henkilöstökulut ja paljon muuta, ei taida sairaanhoitajan palkka riittä mitä menoja kuukaudessa yhteen henkilöön kuluu. Jos sattuu vielä hairahtumaan rikolliseksi lisänä poliisien, lakimiesten ja vankiloiden kulut n. 100000€ vuodessa

    • Anonyymi

      kuten todettiin, kaulustoa on uusittu, siis ne joilla ukrainalaisajoa on ollut jo 16 kuukautta. on volvon alustaa carruksella ja mersun alustaa setralla siis tehtaala uutta suoraan, ei siis vanhaa ritsaa ole tyrkytetty vaihtoon täälläpäin.

    • Anonyymi

      Tässä Pekka Haaviston ISIs-naisten kaupassa ja ukrainalaisnuorukaisten kuljetuskaupasssa on paljon rikosta, rikollisuuden suosimista, mutta viranomaiset ovat korruptiossa. Käskyt ovat tulleen presidentin linnasta ja valtioneuvostosta.

      • Anonyymi

        Kun edellisvuosian muutaman kymmenentuhanne liikevoitolla ostellaankin yllättäen kerralla parikin muutaman sadantuhannen bussia, niin eikö epäilytä?


    • Anonyymi

      Laita sinä Moskovitsisi kuntoon ja hae neljä ukrainalaista Puolasta tänne. Neljän tai viiden tonnin keikka eikä tarvi tänne kirjoitella!

    • Anonyymi

      Sanovat rahaa tulevan niin paljon ettei ehdi kaikkea juomaan, täytyy laittaa osa rahoista turhuuksiin, kuten uuteen kalustoon ja muuhun sellaiseen.

    • Anonyymi

      Lahden suunnalla ajaa kahdella bussilla yhtiö tilausajoina ukrainalaisäijää ympäri Suomen Puolasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe