Eikö juvalaisilla ole muuta puheenaihetta kuin Ano Turtiainen

Anonyymi-ap

An o taitaa nimenomaan hakea huomiota näillä kaiken maailman ns vouhotuksillaan ja kannanotoillaan. Ei se ihminen muuksi muutu vaikka miten päivitellään asioita. Lienee parempi jättää huomiotta koko asia ja keskittyä Juvalla olennaiseen mitä hyvää kunnassa on ja mitä voisi parantaa yhdessä. Ano voi tehdä ihan mitä sielunsa sietää yhdessä puolisonsa kanssa. Venäjän kannatus on hänen ideologia . Se joka kannattaa Venäjän toimintaa, hyväksyy hiljaisesti sen kaiken mitä Ukrainassa on tehty ja tapahtunut Venäjän toimesta. Julmuus, raakuus, tappaminen ja viattomien ihmisten murha on laitonta ja todella epäitsekästä pahaa toimintaa. Olen tätä mieltä jo. Anosta ei tule presidenttiäkään, joten voimme unohtaa hänet ja antaa hänen tehdä näitä omia valintojaan ja ajatuksiaan ihan siellä missä haluaa.

33

1264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikkein viimeisin video jonka Anus teki on taas verraton pohjanoteeraus. Tuolta k.usipäältä on jo äänikin lähtenyt lähes kokonaan. Liekö syy mömmöissä mitä on vetänyt enemmän kuin laki sallii..

    • Anonyymi

      Katsos asia on niin, että ilman Anoa kukaan suomalainen ei tietäisi Juvan olemassaolosta.

    • Anonyymi

      Ano tuottaa sirkushuvia jota on hauska seurata. Ainahan pellet naurattaa.

    • Anonyymi

      Turd-tiainen on epäisänmaallinen kiittämätön psykopaatti. Saisi lähteä Suomesta, kun ei osaa olla kiitollinen maan rakentajille.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä.

    • Anonyymi

      Tuskin tänne kirjoittamvsta kovin iso osa on juvalaisia tai mitenkään Juvaan sidonnaisia. Muillakin sivustoilla tuntuu Turtiainen kiinnostavan ihan muualla olevia. Juvan harmi, että hänet yhdistetään joka paikassa paikkakuntaan. No, julkisuutta sekin. Ja Mikkelistähän Turtiainen aikoo tehdä Uuden Suomen keskuspaikan, johtaa jatkossa Suomea Mikaelista käsin...

    • Anonyymi

      Kenenkäänhän ei ole pakko lukea kenestäkään mitään sen paremmin Anosta kun muistakaan! Suomalainenvon vaan niin kateellinen kansa että se luulee et on itseltä pois jos joku tekee/ sanoo jotakin niin aina on jonkun pakko vetää herne nenään.

    • Anonyymi

      Tässä muutamia Anus p.erseen sanontoja. Voi hyvänen aika sentään. Nyt valoja päälle siellä. Joo, joo, joo. Sitten vasen silmä siristää ja alkaa hillitön raivokohtaus.

    • Anonyymi

      Raivokohtaus seuraa toistaan.

    • Anonyymi

      Tässä muutamia Anuksen sanontoja. Voi hyvänen aika sentään. Nyt valoja päälle siellä. Joo, joo joo.

    • Anonyymi

      Juvalaiset ovat lähinnä noloissaan Anon touhuista. Huuhaa-ukkelia ei kukaan ota tosissaan.

      • Anonyymi

        On väärin sanoa, että KUKAAN ei ota anoa tosissaan.
        anolla on oma seurakunta, joten sallitaan se hänelle.


    • Anonyymi

      28.10 videossaan Ano teki mielestäni suuren virheen konferenssi puheessaan jossa kutsui venäläiset miehittämään suomen,sanoissaan että tulisivat auttamaan ajamaan amerikkalaiset pois suomesta Eihän tuollalailla voi lausua.

      • Anonyymi

        Täydellisen kahelin puhetta!


    • Anonyymi

      Nahkapään perunat jäivät maahan. Ihmettelen miksi, kun kerran räpyläjalalla ei ole mitään muuta kuin aikaa kun saa sopeuttamisrahaa tekemättä mitään. Raha kyllä kelpaa minkä valtio antaa tuolle laiskurille, ja samaan hengenvetoon haukkuu koko eduskunnan.

    • Anonyymi

      Ano viipyi niin kauan kuvitellussa Etä-Moskovassaan, että potut jäätyivät maahan. Tyhjäntoimittajan osa on raskas.

    • Anonyymi

      Jälleen kerran kuulapää toistelee samaa sanaa, ja samaa lausetta edestakaisin. Kun ei järki kulje millään tavalla, niin noin sitten käy.

    • Anonyymi

      Ano tekee videoitaan sen takia, että saisi leipänsä päälle vähän muutakin kuin voita, Eiköhän ne eduskunnan tuet ole kohta loppusuoralla. Sitten pitäisi alkaa tehdä jotain.

    • Anonyymi

      VKK.n väki. näettekö kuinka Ano on aika sekaisin. Puhuu ihan sekavia seurakunnista. VKK.lla ei ole valoisa tulevaisuus.

    • Anonyymi

      Anus voi ulista jos haluaa, mutta maa on edelleen pallo, ja Suomi on ja pysyy Natossa. On aivan yhdentekevää mitä Anus sanoo tai tekee. Hänen vaikutusvalta on tasan nolla.

    • Anonyymi

      Neurologinen ongelma hänellä on.

      • Anonyymi

        Hoitoon kannataisi ohjata.


    • Anonyymi

      Tämä VKK on kutistunut hihhuli lahkoksi. Ei se mikään puolue ole enää. Ano saarnaa videoissaan yhä hullumpaa settiä. Pieni täysin sekaisin oleva fanikunta niitä vielä ylistää. Kyse on muutamasta kymmenestä ihmisestä. Viihteenä nuo videot toki hyviä. Useimmiten saa nauraa niille pähkähulluille jutuille, mitä Ano kulloinkin niissä esittää. Moderni kylähulluhan Ano on, eikä hänellä mitään valtaa muuttaa mitään asioita Suomessa tietenkään ole. Kunhan aikansa raivoaa netissä ja vähitellen katoaa julkisuudesta. Niin siinä käy. Mielisairaalakin on ihan varteenotettava tulevaisuuden näkymä Ano Turtiaisella.

    • Anonyymi

      Onhan se vaan semmoinen juttu,että kaikki juvalaiset ovat ihmisen irvikuvia,a-arvoista roskasakkia,mistään mitään tietämättömiä ihmisroskia.

      • Anonyymi

        Ano Turtiaisen ulkonäkö on kyllä lähempänä karvatonta gorillaa, kuin ihmistä. Gorilla on kyllä Turtiaista älykkäämpi. Mieshän on kaikki velkansa maksamatta jättönyt joka paikkaan näissä yritys kuvioissa. Siksi varmaan ruokakaupassakin pitää käydä vähintään 100km päässä Juvasta. Lehdissäkin oli takavuosina näitä Anon bisneksiä, jotka eivät päivänvaloa kestä. Jenkeistä mies ajettiin pois, älyvapaan twiitin vuoksi. Siinä meni isot rahat ja jenkki viha alkoi niistä potkuista. Kunnanvaltuustosta tuli kenkää, samoin eduskunnasta. Viimeisin nöyryytys oli naurettava pressanvaaliehdokkuus. Muutama hassu kannattajakortti luupäälle tuli. Ano päätyy vielä kadulle ja kolistelee peltumukia jonkun kaupan edessä kerjuulla. Rahan tulot alkaa olemaan kortilla joka taholta sillä miehellä. Venäjäkään ei honkkelia enää täydestä ota, toki voi typerystä hyväksi käyttää vielä.


    • Anonyymi

      Juvalla esiintyy sisäsiittoisuutta enemmän kuin muualla suomessa,tästä johtuu juvalaisten poikkeava käytös sekä ulkonäkö.

      Onhan Juvalla aivan tavallista naiskennella serkusten kesken,myös sisarusten väliset suhteet eivät ole juvalla harvinaisia.

      Tästä johtuu että juvalla on runsaasti vähä-älyisiä autonrassaajia sekä muita möiseviä idiootteja.

    • Anonyymi

      Hu huu. Ano katos. Onkos kukaan nähnyt Anoa?

      • Anonyymi

        Ei uskalla liikkua kylällä enää edes kaupoilla! Se on lopun alkua! Valoja päälle vaan nyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei uskalla liikkua kylällä enää edes kaupoilla! Se on lopun alkua! Valoja päälle vaan nyt

        Niin...Anon ei olisi pitänyt kyseinalaistaa Joulua, eikä Joulupukkia. Siitän nousee iso halo,jos Joulukin kyseenalaistetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin...Anon ei olisi pitänyt kyseinalaistaa Joulua, eikä Joulupukkia. Siitän nousee iso halo,jos Joulukin kyseenalaistetaan.

        Velkoja joka paikkaan niin kyllä siinä porttikiellot päälle pian tulee. Lisäksi se muu paskan jauhaminen mitä mies somessa ylläpitää.


    • Anonyymi

      Mutta aatelkaa nyt. Jos Ano olisi saanut äänivyöryn presidentinvaaleissa, olisi hän nytkin Tukholmassa valtiovierailulla Minnan kanssa. Uutisissa näytettäisiin kun Ano tepastelee kuninkaan rinnalla kunniavartion edessä torvisoittokunnan säestämänä. Sitten Ano pitäisi mieleenpainuvan puheen Göteborgin yliopistossa innostuneiden opiskelijoiden yltyessä aplodeeraamaan Suomen presidentti Anolle. Ai niin. Eihän se käy....Taidan laittaa vanhan vidon VHS:ääni "Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan presidentti".

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe