Wagrenin johtaja kuollut

Anonyymi-ap

Wagnerin johtaja kuollut " onnettomuudessa"!!! Nyt tankilla venäjällä rahtautujat herätkää... Prikotshinin kuolema ei ollut onnettomuus...

14

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä se jonkunryssän kuolema tankkaukseen vaikuttaa

    • Anonyymi

      Onko sukurutsaamisesta havaintoa??

    • Anonyymi

      Porvoolainen ylikonstaapeli katsoi vaimoaan silmiin. Ne eivät olleet kyynelistä kosteat, pikemminkin hämmästyneet. Kommandopipoihin sonnustautunut ryhmä oli pakottanut avioparin lattialle polvilleen. Ulkona oli normaali lokakuinen sää. Sisältä omakotitalosta kajahti kaksi laukausta, hieman viiveellä toisistaan. Porvoolainen ylikonstaapeli ja hänen vaimonsa oli nyt kuollut.

      Kaikki jotka olivat saaneet tiedon, tapettiin. Se oli käsky. Ryhmä toimi valtioneuvoston käskytyksen alaisena.

      Kaikki oli mennyt siitä asti pieleen kun Ulvilalaisen sosiaalipsykologin attentaatti epäonnistui. Samaa tekotapaa ei voi käyttää kaikissa eliminoinneissa ettei niistä paljastu yhteläisyyksiä. Sitä varten myöskin toimeenpanijat eivät aina saaneet olla samoja.

      Niiden piti näyttää onnettomuuksilta, itsemurhilta tai vaikka ryöstömurhilta. Ulvilassa oli ollut muu perhe paikalla vaikka tiedostelutietojen mukaan he olivat asumuserossa. Ilmeisesti tiedustelu oli tarkkaillut väärää asuntoa.

      Jokatapauksessa commando oli onnitunut eliminoimaan hänet kylmällä aseella ja viimeisteli työn perinteisellä, päihtyneiden väkivaltarikollisten käyttämällä tavalla ja poistui paikalta levittäen koirakarkoitetta jälkiensä häivyttämiseksi. Tuollainen teko suunnitellaan aina tarkasti ja jopa kynnet leikataan lyhyeksi ennen tekoa. Puhumattakaan käsien ihokarvoista ja hiuksista. Vaatteet on aina hankittu kirpparilta siksi että ne sisältää muiden DNA-tunnistetta. Koiratalouden vaatteet on parhaimpia. Myös kasvoja muutetaan niin että vaikka commandopipo lähtisi naamalta, joskus niin tehdään tarkoituksella, saadaan silminnäkijälle tietynlainen kuva tekijästä. Näin hänet saadaa kriminologin tehdessä hypnoosia, kertomaan että 65kg painava mies oli ainakin 110kg ja leveä poskinen ja pyöreä nenäinen. Ei osata ajatella miten tekijä liikkui niin ketterästi, olisiko se johtunut siitä että "läski" olikin vanua?

      Moni voisi luulla että kyseinen salaisuus oli jokin aivan uskomaton, yliluonnollinen. Ei. Se ei ollut sitä. Niin moni tietää, harmi että niin monen oli kuoltava, aivan kin Talvisodassa, jossa silloinkaan ahne talouseliitti eli valtioneuvosto ei suostunut kauppasopimukseen ja lähetti köyhät maatalonpojat kuolemaan suojatakseen eliitin omaisuutta.

      Kun Suomi oli pääsemässä 90 luvun lamasta, kaksi, tai oikeastaan kolme henkilöä tapasi. He olivat kateellisia Nokialle, ja halusivat itse päästä huipulle. Yksi heistä oli tutkinut orjuutta, yksi oli tehnyt kokaiinikaupalla 200 miljoonaa markkaa, yksi tiesi miten taktisesti homma saataisiin käyntiin, samalla kaavalla kuin USA:ssa. Jokainen heistä kuitenkin tiesi sen tärkeimmän: Lama oli kohta ohitse ja nousukausi oli saapumassa.

      Valtaamalla nousevien yritysten työpaikat omalle yritykselleen, he saisivat markkina-aseman Suomessa, ehkä jopa Pohjois-maissa. Jos työpaikkoja olisi liikaa, ja normaalia palkkausta, ei kukaan suostuisi orjuuteen. Piti liittoutua suuryritysten kansaa ja saada heidät ulkoistamaan työvoimansa. Näin sai henkilöstövuokrausyritys Barona alkunsa.

      Se oli löyhä versio Mauritanilaisesta orjayhteiskunnasta. Se otti mallia Varamispalveluyhtiöistä ja muodosti koalition kaikkien henkilöstövuokrausyritysten kanssa, tavoitteena Kotimainen halpatyövoima. Koalition eliitti saisi Suomen liittyessä Emuun jokaisen orjan työtunnista oman osuutensa ja Koalitio omansa. Ja mikä parasta, orjat itse äänestäisivät itsensä orjuuteen.

      Homma oli toiminut kuin rasvattu siitin perseessä.

      Ongelmia alkoi kuitenkin tulemaan viranomaisista jotka piti tappaa. Osa kun alkoi kyseenalaistamaan ja lähetti sisäasiainministeriölle kirjeitä. Tehtiin sopimus että mekin saisimme tehdä itsestämme rikkaita, huumekaupalla. Se oli kohtuullista heidän mielestä kun molemmissa oli pohjimmiltaan kyse samoista asioista, orjuudesta. Eikä Suomi toimisi ilman Poliisivoimia. Se oli korruptiota aivan ylimmillä tasoilla mitä voi olla Suomessa. Tämän tiesi jokainen huippupoliitikko, mutta he eivät olleet moksiskaan. Poliitikolta kun vaaditaan psykoottisuutta, sympatian ja empatian puuttumista. Samoin kuin Hammaslääkäriltä sadistisuutta että tämä pystyy tuottamaan toiselle kipua, poraamaan ja vääntämään hampaan irti juurineen tarvittaessa.

      Minä kävin Valtioneuvostossa hyväksyttämässä lupani tehdä vuodessa 500kg – 1000kg Kannabiskauppaa, Kukan ystävä kun olen. Se hyväksyttiin ja minä aloin tuomaan tynnyreissä Hasista. Kokenaana huumeskoudena käytin kilpiä ja bulvaaneja, eli juoksupoikia. Valitsin omaan toimintaryhmääni kotimaisen järjestäytyneen rikollisuuden eliittiä. En siis ehdottanut heille mitään, he olivat jo valmiiksi Vasikoitani. Kerroin heille vain tarjouksesta tienata parisataatuhatta markkaa ylimääräistä joka vuosi ilman kiinnijäämisen riskiä.

      Keskusrikospoliisin ylikomisario kävi sen jälkeen valtioneuvostolla hyväksyttämässä oman lupansa tehdä kokaiinikauppaa noin 100kg vuodessa, se hyväksyttiin. Sen jälkeen ykköslaatua alkoi virrata suoraan Kolumbiasta erään Nordean pankkiholviin.

      Meillä kahdella meni sukset ristiin siinä vaiheessa .

      • Anonyymi

        "saa##tanan satusetä".... Noin sanoi Herkko....


    • Anonyymi

      Ilmankos Putin pelkää kuollakseen lentäviä koneita, panssari juna on ainut mihin hän luottaa.

    • Anonyymi

      Onhan se hullua että Kuhmossakin on putiinin hallintoa tukevia tankkaajia. Ei paljon Ukrainalaisten lasten henget paina kun kun tankkiin lorotetaan bensaa. Joka litrasta ruplia sotakassaan!

      • Anonyymi

        Siellä tankkaan mistä halvimmalla saan. Lapsiruikutus ei vaikuta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä tankkaan mistä halvimmalla saan. Lapsiruikutus ei vaikuta

        Sairautta on monenlaista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairautta on monenlaista!

        Minkälaista sairautta sinulla kun kommentoit


    • Anonyymi

      Venäjällä tankkaajille hame pakko. Miehethän siellä ei käy.

    • Anonyymi

      Näillä Putinin tankkaajilla on suurimalla osallans. vekseli vetoiset kaarat. Nyt kun yleinen korkotaso on noussut, ja sitä mukaan auto vekkulin rahoituskorot, on näiden ressukoiden pakko käydä tankkaamassa Putinin pumpulla. Voi voi, näitä pers aukisia ressukoita. Ihan säälittää.

    • Anonyymi

      Ei kannata sinun sääliä ei osamaksulla,Autolla pääsee Venäjälle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jo vaikka Prigozhin kuolikin niin Dmitri Peskov on noussut haudastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe