Emäntäni koirana

Anonyymi-ap

Katson puolisoni kanssa mainoksia ja vastaan tuli ilmoitus koirametsästä.
Aidattu 2 hehtaarin alue vuokrattavissa yksityiseen käyttöön.
Katseemme kohtasi ja tunsin kylmät väreet vaikka emme sanoneet toisillemme mitään.
Pienimuotoista alistusleikkiä ja sidontaa harrastettu kotioloissa. Hän on sitonut milloin minnekin ja pistänyt nuolemaan pillua eri tilanteissa mutta ulkoleikit jääneet vielä toteuttamatta.
Unohdin asian ja eräänä aamuna lähdin hänen mukaansa tarkoituksena jäädä auton kyydistä ja lenkeillä kotiin hänen mennessä päiväksi töihin.
Hiekkatielle päästyämme hän pysähtyy ja katseessa on jotain...
Koirat ei muuten pidä vaatteita!
Katson hölmistyneenä ja tunnen kuinka housuissa alkaa tapahtua.
Äkkiä nyt ei ole koko päivää aikaa!
Riisun vaatteeni heittäen ne takapenkille ja ihmettelen alastomana apukuskin penkillä mitä seuraavaksi tapahtuu?
Emäntä ottaa pussin takapenkiltä ja kaivaa sieltä käsiraudat ja talutus fleksin.
Kumarru, kädet selän taakse!
Käsiraudat lukittuvat ja olen kädetön tekemään mitään. Miten minä nyt peittelen itseäni jos joku tulee?
Seuraavaksi Emäntä nappaa kiinni palleistani ja kiepsauttaa hihnan solmuun munani ja pallien ympäri.
Nyt mennään sitten kerralla leikissä seuraavalle tasolle. En odottanut että hänellä olisi rohkeutta tämmöiseen. Olen itsekin aivan yllättynyt tilanteesta.
Samassa hän hyppää ulos autosta ja kiertää puolelleni avaten oven.
Koira matkustaa takakontissa!
Enhän minä nyt tässä voi ulos tulla estelen mutta samassa tunnen kiristyksen palleissani ja enkä voi muuta kuin kiertää auton taakse kädet selkäni taakse käsiraudoitettuna.
Avaa nyt se takakontti jos joku tulee pyytelen nolona ja yritän jaloilla peitellä alkavaa seisokkia mutta hän kiinnittää fleksin vetokoukkuun ja samassa hyppää kuskin paikalle.
Pitäähän koiraa ulkoiluttaa enkä voi sotkea työvaatteita hiekkaan hän toteaa käynnistäessä autoa. Samassa näen auton lähtevän hyvin hitaasti liikkeelle ja tunnen pienen kiristyksen fleksin narun juostessa ulos kahvasta.
Paikka! Emäntä huutaa kun yritän lähteä auton perään.
Minulla ei ole mitään käsitystä kuinka pitkä hihna mahtaa olla katsoessani etenevää autoa kunnes tunnen kiskaisun ja olen kaatua naamalleni ottaessani askeleen eteenpäin auton pysähtyy samantien.
Hyvä poika emäntä kehuu ja pyytää luokseen. Saavuttuani odotan irroitusta hihnasta mutta saan vain muutaman napakan käteenvedon ja olen laueta jännityksestä.
Auto lähtee jälleen liikkeelle ja saan käskyn seurata.
Enhän minä muutakaan voi tässä tilanteessa. Talutufleksi on kiinni vetokoukussa ja toinen pää sidottuna jäykän penikseni ja kiveksien ympäri.
Katson kuinka se heiluu puolelta toiselle ja ylös ja alas hölkätessäni, Emäntäni seuratessa tilannetta auton peileistä. Suoraa on vielä jäljellä ja kuvittelen jo jonkun tulevan vastaan tämän lisätessä kiihoitusta entisestään. Tunnen kuinka kiimatippoja roiskuu jaloilleni ja vatsalleni. Tuntuu että voisin laueta ilman kosketusta.
Viimein pysähdys ja hihnaa irroittaessa uikutan emäntääni tekemään sen tai avaamaan edes käsiraudat jotta voin laukaista paineeni mutta hän istuu takakontin reunalle ja nostaa hameen helmaansa paljastaen paljaan pillunsa.
Tiedän mitä se tarkoittaa ja polvistun nuolemaan. Tilanne taitaa kiihoittaa häntäkin koska hän ei pysty peittelemään kiihoittunutta vartaloaan vaan vääntelehtii nuollessani klitorista. Peräännyn hiukan vetäessäni henkeä ja samassa hiuksiini tarttuen hän pakottaa jatkamaan kunnes laukeaa vapisten.
Takakontti kutsuu ja hattuhylly vedetään päälleni peittämään alastomuuteni.
Ajettuamme hetken pysähdymme ja ikkuna aukeaa.
Terve olitko koirametsään tulossa? tuntematon naisääni kysyy.
Joo tarkoitus jättää tuo Rontti työpäivän ajaksi ulkoilemaan emäntäni tokaisee.
Tässä portin avain voitte pitää sen ja palauttaa illalla. Aitaus on tuolla metsän laidalla rajoittuen tuohon isompaan kantatiehen.
Ikkuna sulkeutuu ja pienen ajomatkan jälkeen pysähdymme ja takakontti aukeaa. Emäntä avaa käsiraudat ja pyytää nousemaan ulos.
Katselen ympärilleni ja näen maatilan kauempana pellon takana ja liikettä pihalla. Yritän piiloutua mutta samassa tunnen ketjun kaulani ympärillä ja emäntäni pitää minua paikoillaan kunnes taluttaa minua kohti lukittua porttia avaten sen samalla nipistäen takapuolestani käskee astumaan sisälle.
Minun katsoessa mahdollisia piiloutumispaikkoja ketju irroitetaan ja portti lukittuu takanani.
Emäntäni puhelin soi.
Joo voi käydä päivällä katsomassa että kaikki on kunnossa. Rontti on vain kovin arka tuntemattomille eikä välttämässä löydy helposti kiitos kovasti nähdään illalla.
Ei helvetti koko päivä alastomana koiratarhassa ja täysin tuntematon nainen tulee etsimään vielä jossain vaiheessa päivää.
Näen emäntäni auton poistuvan ja samalla kuulen voimistuvaa auton ääntä auton sujahtaessa ohitseni ennenkuin ennätän suojautua puun taakse. . Tästä kohden aitausta näkyy selvästi ohi kulkevalle kantatielle joten alan etsiä suojaisempaa paikkaa aitauksesta.
Tästä mahtaa tulla mielenkiintoinen päivä...

8

4492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei olen Anna ja pidän kotitilani yhteydessä koirille tarkoitettua aidattua metsätarhaa.
      Ihmettelen aamulla koiran tarhaan tuonutta naista.
      Yleensä omistaja ei voi olla esittelemättä lemmikkiään mutta tällä kertaa autosta ei kuulunut mitään ääniä ja oudoksi tekee vielä sen että aivan kuin olisin nähnyt jonkun toisen henkilön vilahtavan naisen seurassa tarhan luona vaikka autossa en nähnyt ketään muuta.
      Tarhaani asetetut riistakamerat eivät vielä lähetä live-kuvaa joten en sitä kautta pääsee katsomaan millaisesta karvaturrista mahtaa olla kyse. Ajattelin antaa rauhassa tutustua ympäristöön kunnes menen katsomaan. Toisaalta jännittävää kun ei tiedä tarhan vieraasta yhtään mitään.
      Olen jonkin verran erakoitunut yksin tilalla asuessani ja lähin naapurikin on kilometrien päässä.
      Onneksi ennätin tulla matonpesusta takaisin ennen naisen saapumista. Meni taas fantasiointi liian pitkälle. Kaipaan kyllä miehistä kosketusta liikaa.
      Suuret rintani nimittäin saavat minut välillä sekoamaan. Tuntuu että ovat vain tielläni ja sotkevat ajatukseni.
      Aamulla konttasin laiturilla mattoja pesten. Liivieni olkaimet hiersivät olkapäitäni joten heitin märät liivini pois. Se oli virhe tällöin herkät nännini osuivat suurien rintojeni heiluessa mattoon ja lopulta maton pesu vaihtui seksifantasian kuvitteluun siitä kuinka vieras mies yllättäisi minut takaapäin.
      Halusin niin tuntea jäykän peniksen liikkuvan pakaroitteni välissä ja etsivän reittiä syvemmälle sisääni. Pakarani jännittyivät kuvitellessani sen etsivän reittiä peräaukkooni ja alkavan piinaavan hitaasti työntyä sisääni. Painoin rintani vasten laituria nostin takapuoltani ylöspäin aloittaen keinuttamaan sitä kuvitellun panon tahtiin.
      Ei jotain jää puuttumaan saadakseni tarpeekseni. Käännyn selälleni ja suljen silmäni ja levitän jalkani. Olen hetken paikoillani ja kuuntelen ympärilläni kuuluvia ääniä. Työnnän yhden sormen sisääni ja sitten toisen ja kolmannen vielä neljäs ja peukalo painautuu vasten klitoristani.
      Miten hyvälle vieras käsi mahtaisikaan tuntua?
      Mietin jälkeenpäin mitä jos joku seuraakin elämääni täällä metsän keskellä kun yksin seikkailen välillä täysin alastomana pitkin tonttia.
      Harrastan painonnostoa joten pidän treenatuista pakaroistani mutta suuret rintani ovat harrastuksessa tiellä ja haaveissa on pienennysleikkaus tulevaisuudessa.
      Hiostava päivä tulossa ja mattoja kuivumaan ripustaessa kastelen vaatteeni joten sama riisuuntua ja ripustaa nekin narulle kuivumaan. Onneksi koirat ei ymmärrä alastomuuden päälle totean uteliaaana kun kiikaroin pellon reunassa alastomana tarhan suuntaan nähdäkseni edes vilauksen koira vieraastani.
      Pukeudun vain lappuhaalariin ja lähden kävelemään kohden metsätarhaa. Nappaan vielä jääkaapista ison pullon vettä mukaani. Ajattelin vain kävellä hiljaa aitauksen ympäri menemättä vielä sisälle. Esittelisin näin itseni koiralle ja se voisi kenties haistaa minut ja toivottavasti samalla itse näkisin edes vilauksen millaisesta rodusta mahtaa olla kyse. Hienoa jos tulisi tekemään tuttavuutta aidan takaa.
      Jännittävää mutta toisaalta välissämme on lukittu aita ja koiraa voi jännittää myös tuntematon ympäristö josta ei pääse pakenemaan vaikka tuskin se lukitusta aitauksesta sen enempää ymmärtää.
      Haluaisin niin tietää mitä koiran päässä mahtaa liikkua tällä hetkellä.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­N­­y­­m­­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17990861N

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Yritän rauhoittua ja lähden kävelemään polkua pitkin eteenpäin tuntien tuulen vireen alastomalla vartalollani.
      Tunnen kuinka penikseni heiluu vielä varsin jäykkänä askelten mukana.
      Pysähdyn katselemaan ympärilleni ja näen pellon läpi maatilalle vievän tien. Havaitsen liikettä pihassa samalla tuntien jännityksen kiihoittavan minua.
      Tartun kädelläni sykkivään penikseeni ja vedän esinahkan hitaasti taakse. Vaikka välimatkaa on näen naisen ripustavan pyykkejä narulle ja jotenkin kuvittelen hänen olevan alaston koska en erota selkeästi vaatteita.
      Nainen katoaa jonnekin ja jatkan itseni tyydyttämistä kunnes havaitsen taas liikettä ja nainen kävelee kohti pellon reunaa jotain kädessään.
      Samassa hän nostaa kätensä ja tajuan hänen ottaneen kiikarit silmilleen ja katsovan tännepäin.
      Äkkiä siirryn kumpareen taakse käteni jatkaessa tyydyttämistäni.
      Havaitsiko hän minut?
      Näen hänet paremmin ja en ole uskoa näkemääni.
      Hän on todella alastomana ja suuret rinnat puristuvat käsiensä väliin hänen ottaessa niistä tukea kiikaroidessaan.
      Jalkojen välistä olen havaitsevani tummaa karvoitusta.
      Lopulta hän laskee kiikarit ja kääntyy jolloin näen sellaiset pakarat joiden tunnen palavan verkkokalvoilleni.
      Tunnen kivesten nousevan ja siemensyöksyn lähestyvän, en pysty enää pidättelemään vaan ruiskin hallitsemattomasti ympärilleni ja näen kuinka spermaa jää roikkumaan ympäri aluskasvillisuutta.
      Onneksi kukaan ei nähnyt tapahtumaa.
      Palaan nyky hetkeen ja näen naisen jo kävelevän peltotietä kohti aitausta. Tajuan että aitauksen ympäri kulkee polku ja minun täytyy liikkua jos aioin pysyä piilossa jos hän sattuisi sen kiertämään. Löydän sopivan kumpareen jonka takaa seuraan lähestyvää naista.
      Lumoutuneena katson hänen lappuhaalareiden välistä heiluvia rintojaan. Tuijotus täytyy lopettaa ja maastoudun hetkeksi odottaen hänen kulkevan ohitse. Varovasti nostan päätä ja näen pyllyn keinuvan poispäin minusta. Haltioissani lähden hiljaa hiipimään naisen perään saadakseni nähdä lisää noita pakaroita ja samalla pysyä piilossa koska hän näkisi aitaa kierrettyä selvästi kumpareen tälle puolelle.
      Väistelen taidokkaasti oksia ja yritän pysyä mahdollisimman hiljaa. Edessäni on pidempi aukea ennen seuraavaa puskaa joten kerään rohkeutta ylittää se nopeasti.
      Loikkaan ensimmäisen askeleen ja samalla kuulen risahduksen jalkani alla.
      Kuin hidastettuna filminä näen naisen pysähtyvän ja alkavan kääntämään päätänsä äänen suuntaan. Koska olen jo lähtenyt vauhdilla liikkeelle niin en voi mitään vaan liikun alasti muna heiluen kohti naista. Nainen huudahtaa ja jää tuijottamaan lähestyvää minua katseemme kohdatessa ja samalla näen hänen katsovan alaspäin. Yritän peittää käsillä penistäni joka samantien alkaa pullistua käsieni alla.
      Syvä hiljaisuus laskeutuu meidän katsoessa toisiamme ja hänen mitatessa katseellaan alastonta vartaloani.
      Miten tästä edetään ei taida olla minun päätettävissä. Olen lukittuna aidan sisäpuolella vailla minkäänlaista vaatetusta.
      Mitä minulle mahtaa tapahtua seuraavaksi?

    • Anonyymi

      Seison yhä jähmettyneenä katsoen naista joka mittaa vartaloani katseellaan. Seuraavaksi hän yskäisee ja näyttää käsielein siirtämään käteni sivuille.

      Hitaasti nostan käsiäni irti sykkivästä peniksestäni ja kuullessa kovemman yskäisyn siirrän kädet nopeasti sivuilleni peniksen jäädessä heilumaan.

      Seuraavaksi hän pyytää lähestymään tiheää verkkoaitaa ja pysähdyn kirjaimellisesti peniksen mitan päähän aidasta.
      Tämä ei riitä naiselle vaan yritän asetella itseni vasten aitaa.
      Aita painaa ikävästi vasten seisovaa kaluani.
      Tämä ei myöskään tyydytä naista vaan käskee perääntymään.
      Käteni pysyvät käskystä sivuillani ja yritän tähdätä sopivalla korkeudella olevaa reikää aidassa.
      Saadessani penikseni aidan toiselle puolella nainen nappaa siitä tukevan otteen ja vetää kiinni aitaan.
      Nännini puristuvat aidan reiästä ja nainen nappaa toisen hampaittensa väliin.
      Olen aivan avuton naisen käsitellessä herkkiä vartalon osiani.
      Hän korjaa otteen penikseni juureen ja kurottuu toisella kädellä kohden läheistä katajaa.
      Katson kauhistuneena hänen ottaessa piikikkään oksan.
      Rimpuilen päästäkseni irti mutta ote pitää ja tunnen jo neulasten pistelyn hänen kevyesti hipoessa kaluani.
      Rontti saa opetuksen ettei kiimoissaan joka nartun perään juokse nainen toteaa ja aloittaa samalla läpsimään oksalla kunnolla.
      Tuntuu että sekoan alistavasta ja kiihoittasta tilanteesta vaikka samalla sattuu neulasten pistellessä.
      Huudan ja päästän epämääräistä vaikerrusta tuntuen että penikseni räjähtää tilanteesta hetkellä millä hyvänsä mutta puristus juuressa estää sen.
      Lopulta nainen lopettaa ja lyyhistyn aidan viereen hengästyneenä.
      Hetken tuntuu että tämä fantasia loppuu tähän...

      • Kiinnostava tarina, vaiko dokumentti kenties?
        ""Hetken tuntuu että tämä fantasia loppuu tähän...""
        Vai loppuuko?


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Kiinnostava tarina, vaiko dokumentti kenties?
        ""Hetken tuntuu että tämä fantasia loppuu tähän...""
        Vai loppuuko?

        Saa nähdä...
        Pitkän selibaatin jälkeen tuli taas kokeiltua mutta häiriötekijät ja järkevän vuorovaikutuksen puuttuminen muistuttaa siitä miksi lopetti aikaisemmin.
        Useampi lukija vain ilmoittaisi sinnikkäästi häiriköistä ylläpidolle eikä antaisi niille mitään huomioita kommentoimalla koska sitä he hakevat ärsyttämällä. Kolme pistettä ja ilmoita ja joku siellä olevista vaihtoehdoista.


      • Anonyymi

        Spedellä taas skitsoafektiivinen vaihe päällä buaahaa


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe